Na, es megsugom, hogy muvelodesszervezo amugy a diplomam

De ezzel nem akarok pont neked dicsekedni, mert nem sok kozom van hozza...

Az ugy volt: (most elmeselem az en tanulmany-kalvariamat

)
Kozgazdasagi szakkozepiskolaba jartam, es az volt (anyukam) hosszutavu terve, hogy onnan a kozgaz egyetemre megyek. Na de: egesz jo tanulo voltam, megsem vettek fel, mert 72-ben szulettem, amikor is baby-bumm volt, rengeteg gyerek szuletett abban az evben, hely keves. Pont 1990-ben erettsegiztem a rendszervaltaskor. Aztan ehelyett ferjhez mentem, gyereket szultem. Par ev mulva ugy gondoltam, megiscsak kene tanulnom, de akkor mar nem vonzott a gondolat, hogy konyvelo legyek, mert akkor mar sajat gondolatom is volt, nemcsak az anyukame

Elhataroztam, elvegzem a jogot, de masoddiplomaskent, mert akkor nem kell azt a nekem lehetetlennek tunu felvetelit megirnom. Igy tanultam muvelodesszervezo szakon, sokat puskaztam is, mert tanulni nem sok idom volt.

Aztan a jogot elkeztem, de abba hagytam. Sok zavaro korulmeny volt az eletemben abban az idoben, aztan el is valtam, nem birtam sajnos olyan lelkiallapotban annyit tanulni, amennyit ott kellett.
Na, most vegul ugy nez ki, megiscsak konyvelo leszek...anyukam mindig azt hiszi, neki van igaza....talan nem veletlenul....