A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hát, ez akkor nem túl valószínű.
Tervezitek, mint mi a karibi utazást :lol:

Kép
vindolanda

Majd odaköltöztök öregkorotokban. A nyugdíjasok mind délre mennek lakni az EU-ban.

Kép
vindolanda

mi a pontos terv? :)
Vendég

Elmegyünk Grenadába, fehér rumot iszunk a tengerparton, és meglátogatjuk a nagy rumfőző telephelyeket :roll:

Kép
vindolanda

Csupa kultúrprogram :lol:

Kép
vindolanda

:D :D :D :D :D ez nagyon jo!!!! Mikorra van kituzve?
Vendég

Miután beoltattuk az egész családot, és Rugó kb. 6-7 éves lesz :roll:

Kép
vindolanda

Hát, először visszafizetjük a lakáshitelt.
Aztán elkezdünk gyűjteni erre, még a második gyerek előtt.
A rózsaszínű tervek szerint.

Kép
vindolanda

Na, megneztem egy angol utazasi oldalt neked, egy het 999 font (kb 300 ezer ft) vagy csak a repulojegy 400 font (120 ezer)
Ha Grenada helyett Jamaika is jo lenne, aposomnal ingyen szallast tudok intezni :wink: (komolyan, egy nagy palotaja van, es imadna teged :wink: :lol: )
Vendég

Megfontoljuk ám, ha odaérünk :wink: Köszi.

Kép
vindolanda

Csal elköszönni jöttem. Már kifolyik a szemem. Jó tervezgetést, Drágáim! Mindenkinek legyen úgy, ahogyan szeretné!
(Meg a net is elkezdett kinlódni. )
dmaggie

hat nem is mondtad, hogy itt vagy, Maggie!!!
Jo ejt!
Vendég

Szia Maggie!

Niki, amúgy hány átszállással lehet eljutni a karib térségbe? És pl. hol szállnak át, ha Jamaicába mennek?

Kép
vindolanda

Azt hiszem, innen megy kozvetlen jarat. De majd megkerdezem S-t.
Vendég

Na, en azt hiszem lefekszem, az en gyerekeim koran fekszenek - amibol kovetkezoen koran kelnek.. :? :) ma reggel peldaul haromnegyed 6-kor kelt Rania. Es erdekes, egyik reggel az egyik, masikon a masik kel koran... mintha megbeszelnek. :D

Koszi a tarsasagot Vindo, tenyleg legtobbszor az van, ha vegre idejutok, alig van valaki. Emlekszem, nemreg egyszer hosszu ido utan idejutottam, aztan majdnem 2 (!) napig egy hozzaszolas nem jott.... Na, ennel a pontnal kell am igazan elgondolkodni!! :lol:

Jo ejt! Szerintem holnap is itt leszek, aztan vasarnap mar neeeeem :D
Vendég

Szia akkor!

Kép
vindolanda

Jó reggelt :P

Kép
vindolanda

Jo reggelt :-)

De rovid volt az ejszaka... Ahogy lenni szokott, ma Alex kelt hnegyed hatkor... nagyon almos vagyok...

11-kor megyunk S. Mamajahoz, segitunk neki bevasarolni, aztan a gyerekeket elviszem valahova tombolni.. ma harom gyerekem van, tegnap ota Lila is itt van. Napkozben jovok a telefonomrol, aztan este hosszabban a laptoprol.:-)
Vendég

Niki, akkor várom majd, hogy mit írsz.

Polcot fúrunk fel.

Szakad az eső, nem tudja G. a fatárolót csinálni.

Kép
vindolanda

Helló!

Micsoda tervek :) Vindo.. :)

Én tortát próbálok össze hozni,elég nehézkes mindegyik gyermekem itt fötörne körülöttem a türelmem meg már a vége felé jár :shock:

Annyira mehetnékem van,kimozdulni valahova,de nem tudom hova.apa meg még dolgozik,aztán pihen délben szóval ahogy nézem itthon leszünk.. :(
varga tünde

Jobbulást Ádinak!

Bőrkencék: hát én megmondom őszintén nálam kedv függő a dolog. van amikor rám jön és kenem magam reggel este szem arc has,aztán jön egy időszak és nem csinálom :oops: niveákat használtam és van,de nem szeretem a nappali krémjét mert bezsírosodik nagyon az arcom,szemre most nincs semmim el is fogyott,aztán éjszakára van avonos az tök jó amúgy hamar beszívja,alapozó meg oriflames. 8)
varga tünde

Tünde, Te ilyen laza vagy, hogy vonalzóid sincsenek?
Milyen torta lesz?

Kép
vindolanda

Na, jövök akkor panaszkodni. Szóval az borít ki leginkább, hogy az otthoniakkal folytatott telefonbeszélgetések tartalma teljesen kimerül abban, hogy mit mond Rugó és miért nem beszél többet.
Mintha azt nem lehetne megkérdezni, hogy milyen lett az órarendem, éjszakázok-e sokat, Gábor hogy van, Rugó szereti-e a csanát hogy állunk a házzal.
A dolgok kimenete meg mindig ugyanaz:
- Tudod, azért Te elég hamar visszamentél dolgozni is, ez is számít.
(Ja, két éves korában heti három napra. Ilyen erővel az összes nyugat-európai gyerek hallgat, mint a sír.)
- És beszélgetsz Te egyáltalán vele?
(Nem, soha nem szoktam.)
- És mikor dolgozol, akkor is jó lenne, ha figyelnél rá, és néha szólnál hozzá pár szót.
(Mintha lehetne szellemi munkát végezni Rugó mellett.)

Na, kiidegeskedtem magamat.

Kép
vindolanda

Szerencsére a bátyáimmal még lehet rendesen kommunikálni 8)
Legalább nekik nem ment el az eszük.

Kép
vindolanda

Itt az idő gondolkodni :idea: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo!
inkább beszélgess Rugóval :wink:
s különben is minek szültél gyereket,ha ilyen hamar visszamentél dolgozni,nem beszélsz vele? elhiszem h. kiakadsz :)

ne gondolkozz,írj gyorsan még 18 hsz-t és meg lesz az 5000.

én meg nemsokára szalma leszek,Míra megy Nagyival esküvőre,Bálint Apjával westendbe filmet előhívatni :)

KépKép
viranka

Újságolvasás étkezés közben:
Kép

Kép
vindolanda

Vindo, drága,
teljesen megértelek... azt sajnos nem tudom, hogy a negligáláson kívül mi mást tudnál csinálni.
Szólni már én is szóltam ilyenekért (énközlés, asszertív kommunikáció ugye), de teljesen hatástalan volt.
Hasonló sztorikról tudnék én is beszámolni, ugyanígy vagy elkeseredtem és/vagy felrobbantam rajtuk. Mondok néhány példát:
-- Ádi azért ilyen beteges, mert én nem takarítok elég rendesen
-- éhen és szomjan fog halni, ha csak szoptatom
-- nincs baj a mozgásfejlődésével, csak nagy és lusta baba
-- ha nem alszik éjjel, Ti nem csináltok valamit jól.
Szóval a szülő mindenképpen lúzer. Anyám szerint ők a saját aggódásukat így jelenítik meg, ilyen mondatokban csomagolva.
Csak éppen a szülő nem szerepel benne soha sehol, mintha valami droid volna...
A jó hír az, hogy szerintem a 2. gyereknél már jóval kevésbé fogod ezeket felvenni (remélem, hogy így lesz ;-)).
irina

Cukor entellektüel ez a Rugó minden képen ;-)
irina

Ja, Viranka, most rontottam el igazán :lol:
De lehet, a sok babanet az oka :idea:
Ha ez idő alatt is beszélgettem volna vele, más lenne a helyzet :idea:

És mit csinálsz délután?

Itt közben kisütött a nap.

Kép
vindolanda

Semmit nem tudok csinálni, felb....sz az ideg, aztán meg lenyugszok :lol:

Kép
vindolanda

Ez a nagy és lusta baba is milyen kis kedves :roll: :wink:

Éhen halás szoptatás mellett nálunk is volt :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, akkor mosolyogjunk/bosszankodjunk együtt. Íme még egy gyöngyszem a déditől.

Nyáron már hagyd abba a szoptatatást, ki tudja mi baja lesz attól az avas tejtől! :roll:
dmaggie

Maggie, ezzel jó esélyed van elnyerni a "leghülyébb kapott jó tanács" tulajdonosa címet :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok egyébként. :oops: :lol:

Most ébredtem az altatásból. :lol: Bercó megint későn aludt el, hogy este meddig húzza...

Irina, hogy van Ádi?

Viranka, hú, de jó dolgod lesz. Gyere, vagy horgolni fogsz?!
dmaggie

Igen, valami hasonlóra gondoltam én is. :lol: :lol:
dmaggie

Rugó épp leült a youtube-on traktor-szimulátort nézni (Landwirtschaft Simulator). Animáció zenével, néma áhítattal figyeli.
De ha verseket olvasnék fel neki ehelyett, biztos jobb lenne :roll:

Tényleg, mi újság Ádival?

G. dél óta dolgozik, eddig felállított három oszlopot fából :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, egyébként hidd el, mindenki uigy kapja az észt. Csak magadnak teszel vele rosszat, ha a kelleténél több időt töltesz ezek átgondolásával.
Mutasd meg ezt a képet a nagyszülőknek. Mondván, beszélni nem, de olvasni tud. :wink: :lol:
dmaggie

Korán érő gyerek :roll:

Csak elkezdem magamat hibáztatni, hogy hol is ronthattam el :?

Kép
vindolanda

Hú, én is csináltam már néhány dolgot. Ha visszajön A., akkor felviszem a kazánházba a ruhát. Ott holnapra meg is szárad majd. Akkor kezdhetek vasalni.
De kellene még némi takarítás a wc-ben, fürdőszobában. Holnap jönnek a vedégek, aztán kapok még egy ívet. :wink: :lol:
Egyébként nálunk az van, hogy A. dolgozik, pénzt keres, abból kell megélnünk. Mert én közben csak növesztem itthon a fenekemet. Vagy nem tudom, hogy mivel töltöm az időmet. (ez is a dédi :wink: ) Ezt így nem mondja ki, csak az elejét hallom, hogy A. mennyit dolgozik, hogy milyen fáradt, hát nem veszem észre?!
dmaggie

Ugye, ezt nem gondoltad komolyan? De ha igen, akkor gyorsan pakold össze Rugót és gyertek el hozzánk, hogy fenékbe tudjalak billenteni. :wink: :lol:

Nem mensi előtt vagy?
dmaggie

avas tej :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én úgy felröhögtem :) :)
honnan szedik ezt a sok hülyeséget? Mi is ilyenekkel fogjuk majd traktálni a gyerekeinket?

Maggie!
itt is,meg horgolok,vagy horkolok :) kissé álmos vagyok,de ittam kv-t remélem hamar felpörget :)

na ezt a traktoros akármicsodát elmentem :) B. állandóan vonatokat szeretne nézni...

KépKép
viranka

Ja, hát igen, fáradtak a férfiak lehetnek csak.

Mi meg növesztgetjük a hátsónkat itthon.

Pénz, G. szülei:
Azért állunk jól anyagilag, mert Gábor olyan sokat keres. Így nem is nehéz.
Ja, az lényegtelen, hogy én mellette ugyanannyit. Vagy a tavaszi kutatásokkal most éppen többet.

Kép
vindolanda

Hol rontottad el :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: tényleg húzz el Maggiehez egy fenékbe billentésre :) mondfanám jöjjetek el ide,kis borral ,de mi messze vagyunk :)

KépKép
viranka

Á, most nem tudunk menni, leragadt a traktoros szimulációnál :roll:

Lehet, meghülyülünk öregkorunkra mi is, nem leszünk ám mindig ilyen okosak és toleránsak.

Kép
vindolanda

Viranka, munka fronton mi a helyzet?

Jaj, meg akartam kérdezni, hogy Neked hogy alakul a mensi a Mirena mellett? Van még? Nekem sokat javult a helyzet, alig van valami, de az elpötyög egy hétig is. Csökkenhetne már az idő is!
dmaggie

Na, én lehet, hogy addig beszerzek valami fegyvert és megkövetelem, hogy lőjenek le, ha ilyen lennék. :lol:
dmaggie

Ja, amúgy éppen félidőben vagyok, előtte szoktam néha idegesebb lenni.

Kép
vindolanda

Maggie, ez tényleg a leghülyébb családi "jó tanács", amit eddig hallottam :lol:

Vindo, engem sem tud senki annyira felhúzni, mint a saját családom, mert ugye tőlük az ember nem ezt várná, hanem támogatást, elfogadást. Ezek az érdekes megjegyzések meg mindezt nem tükrözik. Ilyen értelemben én tényleg akkor lettem felnőtt, amióta gyerekem van. Nincsenek illúzióim emberekkel kapcsolatban már.

Köszi, hogy kérdezitek, Ádi éjjel nagyon belázasodott (39 fok), levittem neki, azóta 36-36,5 között stagnál. Nem is értem. A füle hol fáj, hol ha megnyomom, észre sem veszi... a dokinénivel majd egyeztetek telefonon. Mondjuk jó lenne a felszúrást megúszni.
És kivételesen sokáig aludtunk reggel, más is a hangulatom, mint hetek óta :-)
irina

Én valahogy nem tudom elképzelni magamról, hogy ilyen hülye legyek :roll:
De ha természetes folyamat, akkor, Maggie, lefekszünk a nagyállomáson az IC elé, mikor már meszesedünk :idea:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?