A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Most csak gyorsan!

katica
Nagyon édes Léna!! :) Csak rá adtad a blúzt? ;) Nagyon csini Lénád is benne. Két ünnep volt? A fő ünnep vasárnap volt ha jól látom?? Mi lett az etetőszék belsővel? :shock: A torták is nagyon szépek, Te sütötted vagy vettétek készen?? Szuper a bicaj, Kincső nem akar se motorozni, se bicajozni. :? Inkább főz. :lol: :lol: puszi

Kép
Kép
anya1118

Katica!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk Lénának!:)

Képek naggyyon jóók! Azok a torták...tisztára megkívántam! Az a "rudacskás" milyen?? Hogy csináltad??

Kép

Kép
ditta76

Léna!!!

Isten éltessen születésnapod alkalmából!!!

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Lehet, hogy én vagyok az utolsó :oops: , de annál nagyobb szeretettel kívánok
Nagyon Boldog Születésnapot Lénának!!!

Megjöttünk a nyaralásról (őszölésről) szombaton...... hát, csajok jól kifogtuk!!! Mindennap esett az eső :evil: :? !
Viszont ettől (és még számos nehézségtől, amit a 3 kicsi gyerekkel való utazás jelent) eltekintünk, nagyon jó volt!!!! :)

Olyan sok helyre nem jutottunk el, mint tavaly, de volt látnivaló nekünk is, és volt bőven élmény a csajoknak is. Ez utóbbi elsősorban valamilyen állat simogatásában, etetésében, dajkálásában akár ki is merülhetett volna :wink: . Anna vonzza az állatokat :shock: . Utolsó nap, például (szakadó esőben természetesen) a majki kolostor udvarán egy macska legalább 50-60 méterről egyenesen Annához szaladt, majd elkezdett neki nyávogni. Csak lestünk....

Ami még nagy élmény volt (a többiről majd képekkel együtt) a szállásunk udvarán lévő hatalmas trambulin ("uga-buga", ahogy Katus nevezte :wink: ). Na ezt még én is kipróbáltam :) . A megnyúlt hasfalam és meglehetősen ernyedt hasizmom miatt ugyan folyamatosan azt éreztem, hogy kiszakadnak a belső szerveim, de azért nagyon állat volt :D !!!!

Aztán meg megkezdődött az ovi is Annának!
Ma együtt voltunk, holnap már egyedül lesz egy-másfél órát.
A mait élvezte, mert kint voltak, és homokozott ezerrel. Ja, és már ott is akart ebédelni :D !
Jaj, én annyira izgulok miatta! Olyan fura volt látni, hogy 30 gyerek között Ő "csak" egy lesz, akire nem jut majd annyi figyelem, és vajon hogy fogja bírni?! Engem tuti jobban megvisel a dolog. Basszus van egy nagy ovis lányom, akihez már csak pár év és jönnek az udvarlók :roll: :) !

Na eldugulok!
Mutatom a képeket, ha lekicsinyítettem őket!

Puszi

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Köszönjük! :)
Anya
ja megtetszett Kincsőn! :lol: Ő sem nagy motoros, ezt csak úgy megelőlegezték neki a nygszülei.Egész jól el van vele.Megvan a konyhátok?? :) Igen vasárnap volt a családi banzáj, fel is díszítettem a házat, amiből semmi sem nem látszik. A belsejét egy éve kiszedtem, untam a surolgatását, így is szereti, csak felmászik rá.

Ditta
nem én sütöttem. :oops: A főzés épp elég volt 12 emberre.-nekem legalábbis.Zaher a kisebb a másik sima csokis, az cukrászdából volt. Nagyon mutatós, csak a fagyis roletti-talán? van körbe bele nyomkodva, és szalaggal átkötve.Ezt az ostyát ették leginkább a gyerekek.Felül mandula volt rászórva, mintha avaron állna a sok kis marcipánka.itt jobban látszik talán. Kép

Kép
katica_75

Sziasztok!

Jöttem benézni, hogy vannak-e szülinapi képek és hogy Csurit hiányoljam, mert már letelt az 1 hét. :)

Léna nagyon édes és tök csini! Tetszik az a felső is, de ez az ingruha! Marha jó! :D
És már az előző képeknél is akartam mondani, hogy milyen bongyori haja lett! :shock: A talin fel sem tűnt, biztos volt rajta sapi, már nem is emlékszem. :roll:

Csuri,
annyit gondoltam rátok basszus, ez az idő! :shock:
Várom a képeket és szuper, hogy nem fogott ki rajtatok a szeptemberi november. :evil:
Anna tuti ügyes, szerintem jót fog tenni neki a közösség ... és hát igen, nemcsak mi öregszünk. :wink: Enyém már nagy középsős! 8)

Kép
Kép
Kép
ilba

Katica, nagyon nagyot nőtt Léna, milyen csini! A kutyusos képen olyan, mint egy nagy ovis :)
A kreol bőrét még mindig nagyon irigylem :D
Bicajon én is gondolkodom, minap az ovi udvaráról szeretett volna hazahozni egy háromkerekűt :roll: :evil: volt nagy harc, hogy nem lehet.
A végén azt találtam ki ( egyik pedálvédő műanyag hiányzott ) rossz a bicaj, majd jön érte a szerelőbácsi megjavítani...így megúsztam a nagy lopást 8)

Csuri...örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Átérzem milyen nehéz lehet most lelkileg Anna miatt. Katusnak is hiányozni fog.

Ilba, középső csoportos nagyfiú :D furcsa igaz?
( Lénának már a talin is ilyen gyönyörű göndör haja volt)

Anya, bocsi majd írok :oops:

Móni,Ditta, hogy vagytok?

Lillának 19 foga van és a 20. is áttört, de ezek mikor bújtak ki arról fogalmam sincs :roll: elég cikinek találom, 4 fogat nem vettem észre. Tegnap este abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy belenézhettem tüzetesen a szájába :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi,
hűűű, Bercinek 8 van tutira kint, felül 2 rágó kicsit kibújva, alul pedig 1 rágó hegye. Tehát 8+2egynegyed+1egytized foggal rendelkezik. :D
Beninek a 3 éves státuszon is még csak 16 volt. :) Mostanra azért már megvan mind. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Dalma- Kornélodnak :)
Kép

Kép
Kép
anya1118

Csuri
sajnálom a rossz időt.Ezen a nyáron sztem minimum lottó 5-el ért fel, az a szerencse ha egy hetet valaki kifogott a jóból.
Még az én szívem is összeszorult ahogy a 30-ból egyet írtad, pedig tényleg biztos csak mi túlozzuk el. :) Aludni mikortól fog ott?
uga-bugra :lol:

Évi
azta!!!! elképeztő hogy növeszti a fogait ez a csaj'! :shock: :) én abban reménykedtem ha végre kibújik ez a kínzó szemfog nyugtunk lesz bő fél évig.(1-en vagyunk túl)Mondjuk lehet el is telt, már nálatok is annyi a kettő között, mert Lillának azok is már rég kibújtak.De jó hogy ezek már nem viselték meg Őt! Nagy lopás! :lol:

Ilba
köszi, teszveszen tettem rá szert.Tényleg neked elvitték a ruhákat? Nálunk most mindenkinek lánya lett/lesz. Pedig amúgy biztos nagyon jól jártak vele! Hogy megy nagyágyban alvás??Gondolom már Beni is becsatlakozott?
igen, göndörke volt már ott is.

Boldog névnapot KORNÉL!!!!!

Kép
katica_75

Katica: nagyon jók a képek,szupi a torta.Milyen nagylány Léna,nagyon csinos ebbe a ruciba. :lol:

Kornélnak Nagyon Sok Boldog Névnapot !!!

Mi betegek vagyunk :cry: tegnap belázasodott Kevin,éjszaka is rosszul aludtunk,remélem hamar meggyogyulunk.

000kata

Sziasztok!

Már jó rég voltam erre.

Katica:Nagyon jók a képek :D

Betegeknek jobbulást kívánunk.

Rólunk:Krisztián hétfőn kezdte a bölcsödét.Ma már reggel fél8-tól 13ig a bölcsiben volt. :D Nagyon jól bírja.Ma márt ott is aludt.Holnap is ugyanez a program :D Volt már bilibe pisilés is :D Új mondata "hagyd abba" :lol: és "mi a baj?" :)

Megyek mert pancsi van.

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
reni_24

Kornélnak Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy ennyi idő után be lehetne-e még csatlakozni hozzátok. Igazából még a topic elején írogattam én is ide, de aztán annyira sokan lettetek, hogy nem tudtam már követni. Végül lakóhelyem szerinti topicocba irogattam, de az egyikben egy nagy vita után teljesen szétment a csapat, így arra gondoltam esetleg ide irogatnék, ha lehet... Mért néha azért szoktalak Titeket olvasni, hiszen egyidősek a gyerkőceink. És van, hogy szerzek innen is jó ötleteket. :oops:

Mi Székesfehérváron élünk, és Rékám 2008. nov. 16-án született.

Szösz

KépKép
szosz

Kata
el is felejtettem, nagyon nagyfiús már Kevined!!!! Hihetetlen hogy pasisodnak, csajosodnak ezekben a hónapokban!

Reni
gratula az ügyes beszoktatáshoz!!!
Léna is bilizget, én nem sietettem, mikor mondja h. akarja belepisilhet.

Szösz
valami rémlik Veled kapcs! :) Üdv újra itt! Mesélj Rékáról, esetleg fotókkal is illusztrálhatod! :wink:

Léna náthás, köhög, szegénynek ez épp elég indok h. még annyit se aludjon. :roll:

Kép
katica_75

Katica, Lénának sok boldog szülinapot!Nem tudtam, hova írjak, gondoltam itt megtalálod!Puszi nektek.
Vendég

kata
Remélem Kevined jobban van! Gyógyuljatok meg hamar!!

katica

Lénának is jobbulást, gyors felépülést!!!

szosz
Üdv újra köztünk! :) 2 nap van a gyerekeink születés között. :)

Jé egy hunci :)

Nálunk is valami nincs rendben a délutáni 13-16-ig alvás helyett most van fél14- 15-ig :shock: :? És este is nagyon nehezen alszik el Kincsem. Lehet ez a bugyuta esős idő, már vége lehetne!!! Megyek mert leragad a szemem. Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
anya1118

Lénának és Kevinnek

Kép

Kép
Kép
anya1118

Köszönjük a jókivánságokat.
kevin már jol van csak egy napig volt lázas,már meg is gyogyult,most én vagyok náthás.
Vettünk Kevinnek elektromos motort nagyon tetszik neki :lol:

szosz :üdv újra itt
:lol:

000kata

ÉVI :)

"Mikor kigyúlnak a fények,
pajkos tündérek zenélnek.
Huncut mosollyal egy Rád kacsint,
kicsi kendőből csillámot hint,
így adja át üzenetemet:
Boldog szülinapot Neked!"

Kép

várom ám a levelet ;)

Kép
Kép
anya1118

Évi Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!

000kata

Ma voltunk az eleven parkba nagyon jó volt.Élvezte Kevin nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Köszi Lányok! Réka egy picurka kicsilány, talán lassan már eléri végre a 10 kg-ot (bár az anyja sem éppen hízásra hajlamos alkat). Beszélni még nemigen akar, a vau-vau ,és az apa a két biztosan használt szava. Most éppen apa-imádat van, ha apa itthon van, csak Ő jó, mindenre!
És pár kép:
Kép Kép

És így utólag NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk Lénának, ha jól gondolom, Ő az első itt a topicban, aki a második szülinapját ünnepelte. Nagyon csinos volt az ünnepelt!:D

És minden más nénvnaposnak, és szülinaposnak is sok boldogságot!

Betegeskedőknek meg jobbulást!

Kata! Mi az az eleven park?

Szösz

KépKép
szosz

ÉVI
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk, BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!

HUnci
aranyos vagy!! Köszönjük!!

Szösz
nagyon cuki Rékád van!!-van itt a topicban még pár balerinánk, ám! :)
(Léna a második baba volt anno itt,de való igaz most sem szeret semmiről lemaradni! :))

Kata
képek?? Örülök h. meggyógyultatok.

Anya
Kincső visszaállt alvásilag?

Dalma??

Kép
katica_75

szosz: nagyon édes réka :lol:
a játszóház az óbuda centerbe van mindjárt belinkelem az oldalt.

http://www.elevenpark.hu/

képeket majd hozok.

Megint folyik az orra Kevinnek , :cry:

000kata

szosz
Nagyon édes Rékád. :) Nálunk is Apa imádat van.. :shock: Én már most féltékeny vagyok, mi lesz később???? :D :oops:

katica
Délutáni alvás továbbra is kevés. :? Nem értem mi lehet. Ez már így marad?? :shock: Nálatok alvás ügyileg???

kata

Ezt már én is néztem. Jó lehetett igazi gyerek birodalom. :wink: Nem voltak sokan??? Már megint folyik?? :( Jobbulást!!!

Dalma, Évi, Ilba?
???

Mi voltunk ma fotózáson. :) Íme a 22 hós nagylányom. :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

De gyönyörű!!!!!!! :D És nagyon cuki az a ruha! :D

Réka nagyon köhög, de fura, mert napközben nem, csak ha lefekszik aludni. Most is köhög, nem is merek elaludni. Köhögésre mit szoktatok?

Szösz

KépKép
szosz

anya: nagyon Édes Kincső nagyon csini ebbe a ruciba és milyen kis coffa van.Hol voltatok fotozáon?ugyanott mint multkor?
Sokan voltak a játszóházba de ellehet férni nagy a hely nagyon élvezte Kevin.
Kevin már nem akar aludni délután pár napja nem is alszik.

000kata

Sziasztok Lányok!

Igaz, jó rég nem írtam már ide, de olvaslak benneteket!
Nagyon jó látni, hogy felcseperedett mindenki :lol:

Mi megvagyunk, Marci sokat beszél, számol, betűket olvas, ha így folytatja, 3 évesen olvasni fog :lol: Iszonyatosan érdeklik a számok, betűk+ autók.Nem korai ez még?
Cici még van napi 2x, de úgy látom, csak cumizik vele, mert nem jön szinte semmi belőle :)
Kép
Kép

Kép
meli0805

Kata, hogyhogy nem alszik Kevin délután?
És bírja egész nap?Mikor alszik el akkor este?Gondolom, az éjszakát végigalussza.
Marcit valamikor úgy kell ébreszteni délután alvásból 2 óra alvás után.
Este meg fél10-kor alszik el.

Kép
meli0805

Anya
jaj de szuper ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Micsoda copfok!:) csini a ruha is.
Hol voltatok fotózni?
Délutáni alvásról, meg úgy általában alvásról nekem már fogalmam sincs! :) Ma, épp 2 hónap után Léna végigaludta újra az éjszakát.Juppi. És délben is újra alszik, bár már neki is voltak napjai mint Kevinnek mikor nem akrt és nem is tudtam elaltatni.Sajna 2és 4éves kor között már simán elmaradhat a délutáni.

Szösz
nálunk is pont ez van most. A garaton csorog le a takony (bocs) nem előre folyik, ezért ingerli köhögésre Őket. Szívtam az orrát de semmi nem jött, ha meg trüsszentett ömlött az orra, innen tudtam h. náthás.
Mi kaptunk rá homeóst, és most az 5.napra már jó lett.

Meli
bevallom őszintén Rátok már nem emlékszem.
:oops: de nagyon szép kisfiad van! Léna is kérdezgeti a betűket, de sztem csak azért h. valamit folyamatosan beszélhessen 8) :)

Kép
katica_75

Katica :lol: Fürtöske vagyok, csak voltak gondok, másik gépünk van, a régiről elszállt minden, belépni sem tudtam sehova :?
Lénának boldog 2. szülinapot kívánok!(kicsit megkésve :oops:)

Kép
meli0805

Meli:hireteln én se tudta ki vagy :lol: de Marci ismerös volt
Hát nemtudom miért nem akar aludni este igy is 10ig fent van , egy energiabomba,sokat cicizünk még éjszaka is. Pedig egy hete még rendesen aludt 2 órát is délután.

000kata

Többiek??

000kata

Sziasztok!

Először is Kornélnak nagyon boldog névnapot, Évit pedig az Isten éltesse!!!

Üdv. az új régieknek. :D

Csuri merre vagy???? Annának hogy tetszik az ovi? Nyaralásos képek???

Katica,
még mindig van 2 hatalmas doboznyi ruhám. Képtelen vagyok egyesével lefotózni, feltenni ... inkább ismerősöket hívok, hogy turjanak. Csak már nincs kinek szólni. Viszont eladtam rengeteg dolgot, kiságyat, járókát, etetőszéket, üléseket, babakocsit ... lassan, de biztosan gyűlik a pénz az új gépemre. 8)

Ja gép, Anya, ha meglesz az új, én nagyon szívesen csinálok szép képeket a jányról, igaz a körülmények nem műtermiek, de fizetni sem kell érte. :D

Betegeskedőknek jobbulást!

Olyan nagyok már ezeke a gyerekek (Kincső, Kevin), nemsokára megint szülinapok! Léna túl is van már rajta. :)

Rólunk: beindult az év, végül Beni 2x úszik, 1x síel, Bercit meg viszem 1x Tücsökzenére, 1x meg táncházba. Ma büszkültem rendesen a Tücsökzenén, mert irtó édesen majdnem végig énekelt velünk. :D Most csinált először ilyet.
A kiságyat eladtam, Berci nagyágyban alszik a gyerekszobában és éjjel nem kap cicit. Mostanra elfogadta, általában 1x ébred és akkor vizet kér. Aztán hajnalban szopizik (ez már a reggeli neki) és alszik 7-8ig. Beni a franciaágyon mellettem alszik, azt hiszem a hétvégén megy vissza a gyerekszobába, addigra talán Berci ha ébred is, nem fog már cirkuszolni.
Hétvégén voltunk esküvőn, Beni keresztapukája nősült, nagy szerencsénk volt az idővel, mindjárt dobok képet a fiúkról. A lagziba már nem jöttek velünk, bár nem voltunk sokáig, nem hiába, mi is öregszünk már. :?

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Én is előkerültem. Most van 2 hét szünet a két angol tanfolyam között, így szusszanhatok kicsit.
Egyébként Johanna is növöget szépen, ő is elkezdett nemrég beszélni. Teszek képeket is csak nem találom a kábelt (nemtom mi a neve) amivel át lehet tenni a képeket a gépre.

Katica
Léna nagyon tündér nagylány a fotókon. Édes a kis göndör fürtjeivel.

Anya
Jaj de szép Kincső ezen a képen, de jó neked, hogy engedi összekötni a haját, Johanna nem tűr meg semmit a hajában, pedig egész hosszú már neki.

Szösz
Réka nem is tűnik olyan pöttömnek nagyon csinos ebben a ruciban.

Csuri
Sajnálom a rossz időt, sajnos mostanában nem könnyű kifogni a napsütést.

Meli
Hirtelen én sem tudtam hova tenni ezt a nevet, de Marcell ismerős volt. Nagyon szép kisfiú!

Évi
Bicaj nálunk is téma, hogy vegyünk e. Eddig itt nem sok betonos rész volt, (csak a garázs, meg a feljáró)ott motorozott le-föl Johanna, azt nagyon szereti, de most készülőfélben van egy betonút, így lehet mi is beszerzünk egy bicajt.

Betegeskedőknek jobbulást!!

Móni

Kép
ission

Kép

Móni

Kép
ission

Ilba! Nagyon csinosak voltak a fiúk! :D Táncházba már érdemes vinni őket? Én is majd szeretném, de még nem gondoltam rá, hogy már lehetne.

Ission! Mekkora haja van a lánykádnak! :shock: Rékának, szerintem kb. 5 éves korára lesz ennyi!

Szösz

KépKép
szosz

Johanna nagyon édes! :)

Szösz,
mi ide kezdtünk járni: http://www.tucsok-zene.hu/menu52.html
Persze nem tánc komolyan, csak taps, zenére menetelés, futás, ha elhallgat a zene guggolás, kaput tartani, alatta átbújni, lábak között átbújni, kötélen átmenni előre/hátra, mindeközben mondókák, énekek ... nagyon tetszett a múlt héten.

Kép
Kép
Kép
ilba

KATA :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Anya: de édes vagy ,köszönöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Léna először is boldog SZülinapot neked! Nekem sem tünt még fel, hogy pont olyan a haja mint Mátyásnak

Sajna mi egy kissé elhavazódtunk, skacokat most hoztam ki a kórházból hétfőn Mátyást keddre a nagyfiam ment be Őt tegnap hoztam ki. Kissé kipurcantam idegileg, de 2 pohár sörtől tegnap este már jól is lettem :roll:
Egy hét a kórházban Mátyással kész rémálom volt! Talán lesz egy kis időm leírom, de most megint mennem kell!

Sok puszi mindenkinek!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza:mesélj mi volt?sajnálom :cry:

000kata

Klarissza! Mi történt? :(

Kata :) Boldog szülinapot kívánok! Hogy telt a szülinapozás?Mit kaptál?

Ti gondolkodtok már a szülinapi ajándékokon?
Én magyar nyelvű "első laptomom"-at vesszük Marcinak, meg pár apróságot, könyvet még.
Az a baj, a karácsony is jön, és akkorra is kell valamit tartogatni :?

Kép
meli0805

Végre, itt legalább laptető!!!!! :lol:

Kép
meli0805

Kata!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!
(megint megkéstem, de a 8napban még benne vagyunk :oops: :) )

Meli
ja így már más, persze h. emlékszem, csak eltüntek a fürtöcskék Marciról!? L. is kapott laptopot, nyomkodja mint az őrült, még csak az tetszik neki h. zenél, meg meg minden. Tesót terveztek, laptető? :lol:
Remélem megoldódtak a dolgaitok, ami miatt nem jöttél!

Klarissza
köszi! Mi történt Veletek? :?

Kép
katica_75

Csajok köszönöm a köszöntéseket :lol: nedbook tartót kaptam meg epilátort ezeket szerettem volna :lol:
Szülinapra én barkácsasztalt szeretnék.
Csajok társas félék vannak már ennek a korosztálynak?

000kata

Katica, igen, rajta vagyunk a kistesó-dolgon, ha tavaszig nem sikerül, akkor doki :wink: Már azóta szeretném, amióta Marci megszületett :wink: :lol: :oops:

Kata, Marci kap "első laptopom"-at, ez magyar nyelvű, és számok, betűk, formák és színek vannak rajta, Marci megőrül értük :lol: bár már angolul kezd számolni. :D
Mai termése:"jaaaaj Istemem" :lol:

Többiek hová tűntek? :roll:

Kép
meli0805

Köszönjük a Kincső dicséreteket! :)

Szosz
Rékád jobban van? Sikerült valamit a köhögésre találni?

Kata
Priviben megírom, hogy hol voltunk fotózáson. Nem ugyanott, mint a múltkor ez egy másik hely. :) Még mindig nem alszik Kevin délután vagy már vissza szokott? Azért szerintem még sok nekik ennyi nem alvás. Kincső is már csak 1 órát alszik, de alszik!Epilátor? :lol:

Meli(fürtöske)
Én megismertelek Titeket. :) Nagyon ügyes Marcikád. Kincső is 20 hónaposan már 10-ig számolt és megmondta a nevét, azóta is folyamatosan fejlődik a szókincse már a vezeték nevével együtt mondja a nevét. :) Nagyon szép fiad és látom meg is komolyodott. Szülinapi ajándékok. Nekem lányom van konyhát kap. :) Meg persze még egy csomó-csomó mindent!! Lap-topot Én tavaly karácsonyra vettem Kincsemnek, biztos fog Marci örülni jó kis játék! :) Jaj istenem édes, Kincs is mondja már vagy 2 hete. :) Most az „ez borzasztó” megy. :) Kistesóhoz hajrá!! Marci is segítséggel fogant??

Katica
Mindent köszi! :) Valamikor nincs kedvetek meseházba jönni??

Ilba
Köszönöm az ingyen képeket előre is, ezt ki is fogom használni. Vigyázz!! :) A fiúk tünemények!! Gondolom volt sikerük! :) Néztem a tücsi-zenét jó lehet, kár, hogy nekünk nagyon kiesik. :( Mi most csiri-biri tornára meg zene-oviba járunk.

Ission
Nagyon édes Johanna a motoron!! :) Pedig tényleg szép, hosszú és dús haja van, a Mi képünk csak látszat , kiszedi ám Ő is. :( Nagyon izgultam, hogy két percig maradjon a hajába. :) Úgyhogy Kincsem se visel el semmit a hajába sajnos. Úgy szoktam, hogy mikor megyünk el valahogy belecsempészem a hajába, aztán már az új hely jobban leköti és (talán) elfelejti. (pedig nekünk is annyi csatt meg gumi meg hajba való van mindenféle)

Klarissza
Jó, hogy jöttél. Mesélj ha lesz időd!! Nagyon sajnálom a kórházat!! Remélem most már minden rendben a fiúkkal!!!

Csuri, Dalma, Évi????

Kép
Kép
anya1118

Szia Anya :D

Olyan jó nektek, hogy egy helyen laktok többen, én is úgy szeretnék menni valahova Marcival, játszóház, stb.Kár, hogy veletek nem tudunk találkozni :( Akivel meg tartok, az ő kisfia csak másfél éves, és ő nem igazán akar társaságba menni, fél a betegségektől :? :roll: Egyedül meg nincs kedvem.

Kincső nagyon édes lehet, ahogy beszél, ez a legszebb időszak szerintem minden hisztivel együttvéve :lol:
Hááááát, Marci előtt fél évvel műtöttek méhszájamat.Volt egy P4-es citológiai leletem, majdnem belepusztultam az aggódásba.Doki szerint ez is oka lehetett, hogy nem fogantam meg addig.Aztán clostiztam decemberben+tüszőrepi+időben együttlét, de akkor nem fogantam meg, sem januárban,csak februárban.Addig még szerinted lehetett a clostinak hatása?Vagy Marci már spontán baba lett?

Kép
meli0805

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?