szia Gabi! Nem tudom mi lesz belőle, időnként kissé elbeszélünk egymás mellett. Holnap kénytelen vagyok bemenni hozzá, mert meg kell néznem vmi hasonló témájú doktorit, nem adta kölcsön

. Pedig ki akartam használni az őszi szünetet, amit elrendeltem a fiúknak, és kirándulni akartam menni

. De talán élő szóban kicsit helyre tesszük a dolgokat. Amúgy rendes pasi, együtt mértünk, meg az egész közös kutatás, volt, hogy megírta helyettem angolul a cikket az előadásomból, csak hát tudod... 60 as, pasi, és még tudományos fokozata is van... gondolom Te is ismersz ilyet! Nehéz ügy! Egyébként 2005 szeptemberre kell tutin leadni, ami még kivitelezhető, ha támogat, és nem kötözködik!
azt az én párom is meg szokta állapítani, hogy kettővel mennyire könnyű ! (Főként, ha az ember kezdi szokni a 4-et.
Kend zöld krémmel is, akkor kevésbé érzed a viszketést. Örülök, hogy javul!
Ha nagyon dolgozhatnékod lesz majd, majd, majd, akkor szólj, mert tudod én bio-föcis vagyok, így több ismerősöm "kavart el " a "zöld vonalra"!
Egyik barátnőm meg, aki évfolyamtársam volt, most végez mint humánökológus!
Ikres körkérdés: Ádám már mászik, és előszeretettel köt ki Eszter fején, aki ezt néha nehezen viseli! Ti mennyire hagytátok őket egymást gyömöszölni? sokszor úgy örülnek egymásnak, aztán jó szertelenül kapkodnak, csapkodnak a másiknak, s általában a szeme, füle a legizgibb!
bocs, megyek, mert helyzet van. Este még tán benézek! Claire