A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Írtam pm-et, nevess azon is!
Szerintem Te még ennél is szánalmasabb vagy, ugyanis csak siránkozni tudsz, és amit leírsz az is csupa valótlan állítás!
zsuzsa80

Sziasztok.

Évi igazad van nem kell foglalkoznom a takarítással háziakkal csak nehéz sajnos,mi is kipróbáljuk a nagyobb pelust mert eddig nem folyt ki de pár napja igen,szóval kevés már a hely....

Dia ügyes vagy nagyon,és gyönyörű a picur,milyen cukin nézelődik.

Woddy nagyon aranyos a kis druszánk,és milyen jó kis lány..

Nekem nem az lenne a gond hogy egy kézzel nem tudok megoldani dolgokat csak Lili ha fent van vagy sír vagy szopik,olyan hogy nézelődik kb 5 perc,kint nagyon ritkán marad a babakocsiban,mindig bent vagyunk a szobában,tegnap jó kislány volt de ritka az ilyen nap mostanság,össze vissza eszik hol óránként,hol fél óránként enne,nincs szerintem eég tejem,van mikor sziv 100 van mikor 50 és fél óra múlva órdít,sőt bealszik etetésnél és nem lehet felkelteni,a kezemben alszik vagy ha rázom,de miután leteszem 5 perc és fent van és sír,ma még pl nem aludt 10 percnél többet,szóval nem tudom mit rontok el vagy mi lehet a gond,most este aludt de 3 óránként kell enni este is,nappal meg össze vissza eszik!!!!Ezért nem tudunk elmenni sehova mer ha rájön az ordítás nem tudja abba hagyni csak ha ringaton,ha babakocsival mennénk akkor kiordítaná a lelkét!!!

Kép
bévi

Kép Kép Kép

Mi már ilyen nagyok vagyunk!!!

Kép
bévi

Nah megyek nincs most itt senki mindenkinek sok-sok puszi!!!

Kép
bévi

Nagyon tündérkék!!!!

Pelusból mi is 3 méretűt használunk már egy ideje! A 2-ből kifolyt és váltottam.
szilvi35

Nekem nem szimpi, hogy itt vitatkoznak :( Lehetne ezt inkább privibe?
Erre nem kell válaszolni!!!
szilvi35

Bévi!

Csodaszép!!!!!! :) :wink: :oops:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Woody nagyon édes a kis Lili,Bévi,szintén,gyönyörű ez a kislány!!
Tanácsaim,ha szabad...:(saját bőrömön éltem meg én is)
- ne méregesd folyton.... mi sem eszünk egyformán 2 étkezésre...hol 50,hol 100...nem baj...
- kap cumit Lili? Tomit szépen megnyugtatja.
- a kendő nagyon hasznos és megnyugtató találmány!!

Newborn pelusunk van hiszen még 4 kg sincs(3.87) és 5 kg-ig jó(bár több ilyet nem veszek már,jön a 2-es méret)de lehet hogy ezért vannak balesetek...

Mi az a pm...?
:shock:

Vizsgálat megvolt,randiztunk Csillaggal,Gergővel :) UH-n tisztára benyomta a doki a kutacsát :evil: :evil: :evil: szegény úgy ordított. Mármint a Tomi.
Utána Árkád,vásároltunk,meg bementem a Triumph-ba,meguntam a kínai melltartókat,kinyúlnak,nem tartanak....vettem ott egy hiper szupert,annyira drága se volt(5800)és már a próbánál bebizonyosodott mennyire jól tart,képzeljétek még dekoltázsom is lett vele.Mindjárt rendeltem is még egyet jövő hétre(csak egy volt a méretemben)

Áron mekkora nagyfiú már!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én azt nem értem, miért akarja vad idegen embereknek bizonygatni az ő álláspontját...
:roll: :roll: :roll:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"] írta:clárikan azt nem értem, miért akarja vad idegen embereknek bizonygatni az ő álláspontját...
:roll: :roll: :roll:

én meg nem is nagyon olvasom :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Koszonom a tanacsokat mindenkinek!
Szerintem megerezhette Botikam hogy "kibeszeltem", mert tegnap ejjel egesz jol aludt. Igaz, eleg keson aludt el (barmit csinalok 11-12nel hamarabb nem alszik) de reggel 9ig aludtunk, 2x ebredt fel cicizni,de be is aludt kozben. :D
nklari80

Sziasztok!

Mi is hazaértünk! A péntekre tervezett csavargást ma megvalósítottuk. Hát nem egyszerű babakocsival közlekedni a városba....ezek a macskakövek :? egy élmény! Anno ilyesmi problémákat is érintettek a szakdogáim, most élesben, magamon tapasztalom az emberi hülyeség határtalanságát. Pl. járda babakocsi lejáró...a másik oldalon a feljárat 10 méterrel arrébb, menj el addig az egyirányú úton. A feljárattal szemben semmi nincs, csak az út, a másik oldalon fal.

Évi!...Én régóta Triumph rajongó-használó vagyok. Nem fogod megbánni, tényleg szuper jók.

Pelusok: nekem furcsa...a Pampers olyan vékonynak tűnik. Újszülöttből nem azt használtuk (Huggies, Babylove), de azok vastagabbak voltak....és most kaptam Libero mintát 2-est, az is vastagabb, mint a Pampers. Hála ebből van 3 óriás csomag!
limo73

Bévi!....Lili változatlanul :D csodaszép!!!!

Bercibó végig aludta a sétát, hazajöttünk....evett, kicsit nézelődött, most újra durmol....ki fog éjjel aludni???? :shock:
limo73

BEvi nagyon szep Lili es milyen edesen alszik. :)
Woody a ti Lilitek is gyonyoru, azok a hatalmas nagy szemek!
Ha kislanyunk szuletett volna, akkor mi is Lilinek hivnank. Ez a nev volt a lista elen... :D
Dia,boldog nevnapot kivanok! Aron igazi nagyfiu, nagyon helyes ezen a kepen (is).
Itt minden baba olyan gyonyoruseges!!! Boldogsag nezegetni oket!

Nalunk a vedono azt mondja hogy tiszta vizben furdessem a gyerkocot. Ha szaraz a bore, akkor extra szuz olivaolaj mehet a vizbe + furdes utan a szaraz testreszekre. Kaptam egy csomo baba olajat,sampont stb de meg ki se bontottam oket, majd ha nagyobb lesz.
Inkabb rendeltem otthonrol babafurdetot, de azt se mindig hasznalom, mert tenyleg nincs ra szukseg,szep a bore.
Csak azok a pottyok vannak, tejtol-melegtol, nem tudom, neha jobban kijon, neha elmulik. Eddig csak az arcan volt,de most a nyakan es a mellkasan jott ki, az nem gond,ugye?

Klari
nklari80

Clarika, igen, nevnapi ajandek volt Kistoki. A legszebb!!! Raadasul az anyukam is Klari... :D :D
nklari80

Klári én épp ezért voltam a dokinál Tomival,pöttyök,teljesen ártalmatlan melegkiütésnek vélte őket,v.anyatejes pötty.Múlnak,jönnek...

Limo,itt is így vannak a babakocsi fel és lejárók :evil:
Éjjel majd én alszom :wink:

Fuff,kiürítettem a szekrényt...tele volt ruhával,de annak a 10%-a jó,és mondjuk még 10 lesz jó,remélem...xs-es ruhák,régmúltból :cry: :cry: 2 zsák tele,visszük le sétánál,van itt egy ruhagyűjtő konténer...értelme nincs hogy őrizgessem,majd visszafogyok címszóval...most zuhany,aztán séta.

evilany

[quote="limo73"]
írta:
limo73

Tündi!....de jó, hogy használjátok a gripe vattert...nemrég olvastam róla, ezt még kipróbálnám, de azt is olvastam, hogy nagyon szar ízű. Zoé hogy fogadja?

háááát, kiköpi... :) de az infacolt is kiköpte... :)

nem tudom... eccerűen nem tudom megállapítani, hogy jó-e... eccer jól van, máskor nincs jól... de ugyanez volt az infacolnál és az espumisannál is...

Kép
gtunde75

Kép

Kép

evilany

Évi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!!!

Babák egyre szebbek, csak ennyit tudok mondani!

Tündi: lassan befejezem a könyvet, és visszaadom a héten! Ha úgy jó neked! ( majd rádüzenek)

Mindenkinek csodás napokat, mert a héten szép idő lesz, tessék sokat sétálni a babókkal hogy egyre nagyobbak legyenek!!!!

cupppppppppppppppppppppppp

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok köszönjük a sok dicséretet!!

Klari akkor a kisfiad meg irigyelte a sok kis alvó babát és ő is aludt,reméljük tartja jó szokását!!

Limo nálunk se külömb a járda bár Lili nem marad a baba kocsiban ordít így nem tudom mikor megyünk majd sétálni!!

Évi Tomi cukor falat nagyon,és sajnálom a hülye orvos miatt én már előre félek csípő nézésnél hisz Lilinek kissé kötött a csípője,és fáj neki ha nagyon lenyomják!!Jó sétát nektek!!Nem mérem amugy mindig mert van mikor már elfelejtem,nagyon bele vagyok már fáradva ebbe amugy hogy nem tudom elég e neki a kaja és azért ordít egyfolytában vagy sokat szívogat egész nap és az a baja,nem eszik rendszeresen rendszertelen,tejem is egyszer van egyszer nincs...És Lili alig szív és bealszik akármit csinálok nem kell fel pedig már mindent bevetettem,és utánna 1 óra múlva megint rágja az öklét...Jaj nem tudom ez sírás mi nem is tudunk ketten elindulni sehova nem tudom mi lenne velem ha nekem is magam kellene menni nem is tudnék!!!

Tünde,Clarika már kérdezni akartam ti elmertek indulni magatok kocsival és a babával hordozóban viszitek???Én még bevásárolni sem voltam vele lehet még korai is lenne mivel mindig sír igy nehéz lenne!!

Kép
bévi

Bévi mi is van hogy így vagyunk,de a kocsi elringatja Tomit és a cumi is segít

evilany

Bévi!
Én sokat megyek mindenfelé.
Babakocsival.

Kocsiba hordozóba visszük.
Én még nem vezettem amióta használható a kocsim, Rékával még nem is mennék.
Előbb egyedül megyek majd egy kört a városba(még bennem van a para, karambol óta nem vezettem), de még nem jutottam el odáig.

Clárika
Kép
clárika

Bévi!....Én már vezettem Bercibóval egyedül. Első ülésre gyerekülés beköt....és irány. Kicsit furcsa volt, de semmi különös.

Évi!....Ruhák...dettó!! Miután anno lefogytam kidobtam az összes nagy ruhámat...pedig most egypár jól jönne.

Tünde!....Mi is így vagyunk. Hol jobb, hol rosszabb. Ma megint volt pár görcsölése. Szegény úgy dobálja magát, és olyan nagyokat nyög, úgy sajnálom. Aztán ahogy jön, úgy abba is hagyja...de mégis jobb volna valami segítség.

Woody!....A Te Lilid is csodaszép....A szopi utános mosoly tündéri.

Dia!....Olvasom, hogy dícsérik Áront, nekem meg az előbb mikor olvastam nem jelent meg a kép....de már megvan! Hát kész nagyfiú!!! :)

Séta után, beájulva!
Kép

Lassan kinövi a mózest!
Kép
limo73

Bévi én is voltam már vele kettesben kocsikázni, akkor is egyébként is autózás közben mindig bealszik! megértem, hogy nem mersz így elindulni vele, hisz egy óra nagyon kevés két etetés között... én is így voltam, hogy egyszer volt tejem, eccer nem... simán adtam neki pótlást... így kialakult a 3 óránkénti evés... és tudtam pihenni... így aztán több tejem lett... néha most is kell pótolnom, de 90%-ban elegendő a tejcsi...
a stressz és a fáradtság a tejcsi legnagyobb ellenségei!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

ÚjKlári, szia :lol: :lol:

Nagyon szép mindenk babája!

Évi, nekem most nagyon jól jönnek a régi ruháim, már csak 67 kg vagyok... :oops: Szóval sztem a kedvenceid ne dobd ki... miért is ne fogyhatnál majd le később?

Kép
xtina75

Tina,52 kg sose leszek már :( :( örülök majd a 65-nek is :oops: :? majd segíthettek :wink:

evilany

Én 92-ről indultam...! Szóval ne add fel...
És segítünk, drukkolunk majd...

Kép
xtina75

Babák gyönyörűek!
Olyan jó nézegetni a képeket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Nálunk is vannak olyan napon, mikor Katus Karinthyt idézi..."Lógok a szeren" :wink:
Olyankor dupla adag lekaki retardot veszek be... összebújunk Katussal a nagyágyon, vagy a nappaliban a kanapén... és lényegében egész nap henyélünk...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak úgy bepofátlankodom... Augusztus elején születtek ikerbabáim. Nálunk hasfájásra a kislányomnak a Sab simplex jó, a kisfiamnak pedig a Gripe water. Az Infacol nekünk semmit nem használt...
lotion

Hogyan készülj az apaságra?
(kezdő anyáknak is hasznos :lol: :lol: :lol: :lol: )

1. Az apaságra való felkészülésként, először menj le a legközelebbi háztartási boltba, öntsd a penztárcád tartalmát a pultra, és mondd a pénztárosnak, hogy nyugodtan szolgálja ki magát. Azután menj a szupermarketbe, és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utalják át. Majd menj haza és vedd elő az újságot, és most utoljára olvasd el.
2. Mielőtt vállalkoznál a gyerekre, találj egy házaspárt, akik már szülők, és fedd meg őket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tűrésszintjük miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékű elkanászosodását. Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, vécéhasználatán, étkezésnél tanúsított magatartásán és általános, viselkedésén. Élvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ.
3. Ahhoz, hogy átérezd az elkövetkezendő éjszakákat, sétálj a szobában fel s alá délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal. 10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és menj aludni. 2-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal fél óráig. Állítsd be 3-ra az órát. 3-kor, amikor megszólal a vekker, kelj fel! Énekelj a sötétben halkan 4 óráig. Állítsd be az órát 5 órára. Kelj fel és csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át és közben nézz ki boldognak!
4. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak? Hogy ezt megtud, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre! Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a virágágyásba és húzd végig a frissen festett falon. A foltokat fesd át zsírkrétával! Na, hogy tetszik?
5. A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot. Rakd a polipot a szatyorba úgy, hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idő: egész reggel.
6. Végy egy tojástartó dobozt és egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj belőle krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt, amiből ragasztószalag és némi celofán segítségével csinálj egy karácsonyfát! Végül, végy egy tejesdobozt, egy ping-pong labdát és egy üres pilótakekszes dobozt, és készítsd el az Eiffel-torony pontos mását! Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban.
7. Felejtsd el a sportautókat és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra, hogy otthagyhatod a ház előtt fényesen, csillogóan! A családi autók nem így néznek ki. Vegyél egy csokoládé jégkrémet, és tedd a kesztyűtartóba. Felejtsd ott! Végy egy tízforintost és dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy doboz csokisparányt, és öntsd a hátsó ülésre! A fűnyíróval néhányszor menj neki a kocsi oldalának! Most már tökéletes.
8. Készülj fel a sétára! Várj a vécé előtt egy fél órát, majd menj ki a bejárati ajtón. Gyere vissza. Menj ki. Gyere vissza. Menj le az utcára. Gyere vissza. Menj le megint. Sétálj az utcán egészen lassan 5 percig. Vizsgálj meg minden eldobott cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendőt és döglött bogarat útközben. Ugyanazon az úton gyere vissza és ordíts olyan hangosan, ahogy csak bírsz, amíg minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered. Add fel, és menj haza! Most már alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kis gyereket!
9. Mindent ismételj meg legalább ötször. Menj le a szupermarketbe! Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket. Egy felnőtt kecske remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél. Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kivülre engednéd. Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek. Amíg ezt nem tudod könnyen megcsinálni, addig ne is ábrándozz a gyerekekről!
10. Vájd ki egy dinnye belsejét és csinálj rá egy kis lyukat. Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfőzeléket, és egy kanállal próbáld meg a spenótot a lengedező dinnyébe kanalazni, miközben berregsz, mint egy repülőgép. Csináld, amíg a spenót fele el nem fogy. A maradékot öntsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson belőle bőven. Most már alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!
11. Tanulj meg minden nevet a Power Rangersből, a Szezám utcából és a Tapsi-hapsiból. Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülői hivatást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lotion
Üdv itt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a kisfiadhoz és a kislányodhoz!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!....Fogyni nem könnyű, de nem lehetetlen...szerintem a titok az elhatározás...de brutál módon. Így megvalósítható egy új életmód. Mondom ezt - 48 kiló fogyás után. Most is sok feljött, de lassan nekiállok mozogni, és vissza fogok fogyni. (már csak azért is, mert nincs kedvem újra ruhatárat cserélni)
limo73

Sziasztok!
Mi is hazaértünk végre :D
Uh-n minden ok volt...Gergőnek is benyomta...de csórikám tűrte... :(
Na vettem Huggies-t...5-9ig...kíváncsi vagyok bírja e az éjszakát...ha ebből is kicsorog...végem!
Se liberó,se pempörsz :) se tesco-s...se kutya füle????????
Max még a baby love-de azt ott csinálják ahol a liberót-ergo majdnem ugyan az :(
Babák nagyon édesek!
Aki ma ünnepli-BOLDOGAT!!! :)

Kép
Hideg volt....

Kép

Most akkor mi van??????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lotion Üdv a csapatunkban?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én még mindig a kismama ruháimat hordom(ami már nagy, de a régi még nagyon kicsi), messze még az indulópont... :D

Még 14 van rajtam(15 ment le, persze gyerekkel együtt), de annyira nem szeretnék visszafogyni, csak 10-et.... :roll:

Reményeim szerint (ha így mennek a kg-k akkor szerintem egy 3-4 hónap múlva elérem. Vagy nem :D
Mindenesetre bizakodom, s erre a pár hónapra nem veszek ruhát :lol: :lol: :lol:

/Asszem én híztam a legtöbbet - 29 kg :shock: /

Clárika
Kép
clárika

Tegnap felfedeztem Réka első anyajegyét a bal combján :)

Clárika
Kép
clárika

Nekem sose ment a fogyokurazas. Tulsagosan szeretek enni, foleg edesseget...a sportolashoz meg lusta vagyok. :cry: Tudom,ez csakis tolem fugg, az agyban kell eldonteni,de ebbol a szempontbol nem vagyok tul kitarto. Miutan kijottem Angliaba, nehany honap alatt 10 kg fogytam, csak mert nem voltak a megszokott otthoni zabalasok. :D :D
Aztan nekialltam fozocskezni es sutni es szepen lassan visszajott... :(
En 65 kg-val kezdtem, aztan amikor elertem a 80at nem alltam a merlegre tobbet. (ez kb a 30.hetben volt)
Most??? Nem tudom,meg nem mertem megnezni,en is kismama gatyaimat hordom meg, de mar nagyon utalom,mert mindig lecsusznak, a hetvegere tervezek valami vasarlast.
nklari80

El is felejtettem mondani:
Voltunka ma ugye a dr néninél, és 3700 gramm Réka.
Múltkor (12 napja) 3310 gramm volt, az aszisztens szerint 570 grammot hízott....nem tudom hogy jött ez ki neki :shock:
De a dr.nő helyeselt, s megdícsérte Rékát, hogy dupláját hízta az átlagnak... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!

Gergő manó jól be lett csomagolva :lol: :lol: :lol:

Clárika
Asszisztens kicsit nem tudott számolni, azért szépen fejlődik Réka :lol: :wink:

Én már a terhesség előtti súlyomnál vagyok. Bár ez se kevés. Odafigyelek az evésre, szedem a metet... és lassan megint elkezdek úszni.
Tegnap délután bowlingozni voltunk (itt az a népi szórakozás). Nagyon jó volt!

Pelenka
Pampers Swaddlers: (4-6 kg)
Huggies Snug& Dray: (7kg-ig)
Seventh Generation: (4-6 kg)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Bévi köszönöm. Lili mekkorát nőtt! :shock: Legalábbis nekem a képek alapján úgy tűnik. Nagyon aranyos, szép kislány.
Lehet adhatnál neki pótlást, hátha akkor megnyugodna, ő is pihenne, te is és tejcsi is lenne.

Évi én is meguntam a nevesincs melltartókat (nem kínai és mégsem volt jó), így beruháztam a Triumph-ból. Igaz, hogy húzós volt az ára, de ez tuti jó lesz és nagyszerűen megoldottam: egyet szülinapomra, egyet névnapomra(ezt még nem hozták) meg egyet vettem akkor ott rögtön.

Tomi olyan aranyos amikor így nézelődik(máskor is az), mindig Áron jut eszembe, hogy így nekem annyira hasonlítanak :D
Vizsgálat: :? de legalább minden rendben van.

Limo köszi :D Én is csodálom mindig Bercibót :D Jó nagyot nőtt ő is, kész pasi már! :wink:

Kocsikázás: nekem nem volt időm gondolkodn rajta. Bencét oviba kellett vinni, eső szakadt. Bezsuppoltam a 2 gyereket és indulhatunk 8)

Csillag örülök, hogy minden rendben Gergővel :wink: Aranyos így bebugyolálva (is):D

Clárika: Réka nagyon szépen hízik :D Áronnak is olyan fodrok vannak a combján :lol:

Lotion gratulálok az ikrekhez!

Klari köszönöm szépen :D Hát enni én is szeretek, fogyókúrázni nem tudok. Ami bevált: este 6 után nem eszem és heti 2x aerobic...(ezt imádom)

Ircsi: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tina: szép fogyás! Gratulálok! Most már mennek a gólyák :wink:

Mai dilemma: csütörtökön ovis kirándulás a szülőkkel. Ezen a napon Áront is oltatni kell, 2 hónapos státusz. Gáborra nem számíthatok, mert ugyan nem dolgozik, de be kell mennie, mert pénteken indulnak különjáratba Németbe.......ki kell találnom, hogy a hogyan oldom meg, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon.... :? :roll: Alig zűrös ez a hét.... :roll:

királylány

Ja!

Szerintem ez a vita, egymásra mutogatás nem ide való. Át szoktam ugrani, de jó lenne ha ezt nem itt játszanátok le. Köszi...

Pelenka: hiába van ráírva, hogy 6kg-ig, nem biztos, hogy bírja. Bencénél azt csináltam, hogy a kisebb méretet használta nappal, a nagyobbat éjjel, így kibírta az éjszakát egy pelussal (hacsak nem kakilt)

királylány

Sziasztok...

Nálunk Bende köhög (köszi azoknak a szülőknek, akik taknyosan viszik a csemetéjüket oviba), itthon van. Remélem, Eni nem kapja el. :-(

Babák széééééépek! És üdv az új csatlakozóknak is! :-) Gyertek nyugodtan!!! És irjatok, akkor is, ha épp nem pörög a fórum, a babaváráskor többet irtunk. ;-) De jó kis csapat ez, befogadjuk, aki jönni szeretne...

Én is kérni akartam, hogy ne itt szájkaratézzatok, játsszátok le személyesen vagy pü-ben... köszi. Különben meg úgysem fog senki sem beleavatkozni, egy vadidegennek meg úgy sem fog senki sem igazat adni pár mondat után, egyébként sem ismerjük a dolgokat csak elmondásból. Köszi.

Bévi. Ugyanigy voltam/vagyok, mint te... Azt csinálom, ha nagyon nem birok Enivel (ja a lábhúzogatás, üvöltés nemcsak hasfájás lehet, nálunk éhség is!!!) szóval akkor a cicit egy evésre nem eröltetem. Kap tápot, majd fejek azért. Igy kibirja a 3 órát, és a következő etetés rendben van... de ált, elég a tej, vagy tej után egy pici pótlás.

Autózás... Nálam sem kérdés, mint Diánál... :-) Első gyereknél még agyaltam rajta, most már nem, de máshogy nem is igazán tudunk hosszabb távra (gyorsan) kimozdulni. :-) a muszáj nagy úr!

Jaj, mit akartam még...

szilvás76

Sziasztok! Jó reggelt!

Bár én fél négy óta talpon vagyok :D
Gergő este fél 8kor evett...és reggel fél 4kor kelt fel :D
Huggies-BÍRTA a strapáááááááááááát :D :D :D
Úgy tele volt...de nem ázott át :)
Örülök!!!

Dia!
Több mint valószínű,teljes mértékben igazad van:
[quote]h írta:iába van ráírva, hogy 6kg-ig, nem biztos, hogy bírja.

Ezek szerint ez lesz a megoldás:
[quote]h írta:ogy a kisebb méretet nappal, a nagyobbat éjjel

:)
Bár amikor este ráadtam Gergőmre a pelust...azt hittem nagy lesz és tuti ki fog folyni a pisike.
Pedig aztán 2 gyerek után azt hittem tudom...jól csinálom.-tévedtem :(
Nálunk nem volt ilyen gond :(

Nagyon hideg van :(
Ha jó idő lesz,bébikém egész nap kint lesz az udvaron...itt nem igen tudok sétálni :(
De ha más nem lesz...majd csak összefutok valakivel :)

Kilók-rólam lement mind...mégis van hasam :D
Persze hogy van!!!Mindig is volt. :)
Nagyon kedves szomszédom azt mondta,ha nem tudná hogy szűltem,azt hinné terhes vagyok. heheheheeeeeeee...
Kis pozitív kritika-ez kell az én lelkemnek :D
Hozzáteszem Ő mint egy mangalica :D Hiába a kor...mindenkit csak "ledagattoz"...már gondolkoztam rajta megkérdem tőle,van-e otthon tükre?...és mikor nézett bele utoljára :) :D
ehhhhhhh...tuti családi botrány lenne :D
Kis éééédes-úgy imádom! (nem is) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Pelus. Fiamnál piciként jó volt a Babylove, majd a Pampers. Most is Pampers van, 2-es. Az 1-es kicsi már, kifolyik minden. A belső és külső gumit is meg kell igazitani, pocaknál a köldök fölé húzni a derekát, a ragasztócsik alsó "szélére" tapadjanak a rögzitő szalagok. Nekünk igy balesetmentes.... :-)

szilvás76

Jogsi:
Nekem nem van :( :(
De esküszöm gondolkozok rajta!!!
De annyira hülye vagyok hozzá!
Pedig mennyivel könnyebb lenne :D
Eszméletlen szar utazni így...sok cuccal...gyerekkel...ááááááááááááááá :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kilók.

mivel 4 kg jött fel a várandósság alatt, igy tuti kevesebb vagyok, mint "induláskor", "Kelt-tészta bőr" maradt a hasam helyén, de szerencsére feljönnek a régi gatyáim. Bár nem manöken méret még igy sem...

Most kellene vigyáznom, baromira nem kivántam ennyire a csokit, a tésztákat mint mostanság. Még a 9 (tiz) hónap alatt sem... :-/

szilvás76

Csoki-most is jöhet töménytelen mennyiségebn :D
áááááááááááááá
Így persze hogy nehéz...de én már nem foglalkozom vele :(

Fiam nagyon erős volt :D
Kép

:) :D :) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Egykezes..

Lotion üdv itt,ikerbabák hűűű…én vágytam ikrekre,de már azóta rájöttem egy s másra…

Ircsi ez a szöveg nagyon jóóóóóó engedelmeddel el is lopom…

Dia,a melltartó egyszerűen tökéletes,már a próbánál éreztem hogy „ez más mint a többi” én is tervezek egy harmadikat is de Mikinek pszt…
Bence hogy van?

Limo én anno 35 kg-t fogytam,de nem volt könnyű…most megint vagy 15-20-at kéne…milyen mozgást tervezel? Császár után mikortól lehet?

Clari,lehet,de utánad én viszem a primet,22 kg,abban volt bőven víz is…csakhogy én nem voltam vékony…10 kg ment le eddig…

Nklári,súly:kezet foghatunk…

Szilvás,Bendének jobbulást.

Csillag,nagyon kedves a szomszédod…ehh…

Ma vagyunk 6 hetesek,végetér az újszülöttkor,csecsemő lesz Tomika :)
Képzeljétek tegnap óta szopi közben tépkedi,püföli a mellem,felsír,nyökög a megszokott 15 perc után...máskor addigra abbahagyja kb...mértem,60-akat evett 4 evésnél is...látszólag is éhes maradt,így ma reggel (meg éjjel is) áttettem a másik mellre is (nem szoktam) mindjárt lett 110! Jóllakottan "játszott"kicsit most alszik lassan...
Anyukám most jött,hozott tojáslevest...

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?