A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Sziasztok

nyufó
megkereslek mindenképp hát ma próbáltunk először ott aludni félig sikerült csak, mert ugyan feküdt és csendben volt, lesett ki a fejéből, de nem aludt el…világos volt, ki-be járkáltak a bölis nénik, csörögtek zörögtek így nem ment, remélem holnap már fog aludni….hazatoltam mos már alszik az ágyban elvileg….

anka
ooooh sajnálom apukád, szorítok hogy rendbe jöjjön!!!

timi
majd rakj fel képet a kiságyról de jó már mindenkinek ennyi mindene van

Zsuzs
szép nagyon a járgány, és ennyiért ajándék tényleg!!!!

nono
nagyon csajos ez a hordozó

én is vettem már az ikreknek (meg Balónak is) dolgot)) takarót, nagyon puha nem vastag de mivel 150*200 (diegoba vettük 3000 Ft/db, szerintem ekkoráért tök jó ár) így mire négybe hajtom máris vastag lesz ,Balóról meg nem csúszik olyan könnyen le…kivéve ha kitakarózik…szóval megvan az első vásárlása bébiknek is))

Akinek forgolódós gyerkőce van mit csináltok hogy betakaródzva maradjon????? Eddig ugye hálózsákba volt, de az már nem jó mert reggel ha leszáll az ágyról nem tud úgy toyogni benne félek hogy pofára esik…de éjjel 20 milliószor kell bemenni betakarni…már lassan azon agyalok hogy rákötöm:S várom szeretettel a tippeket!!!!

KépKép

KépKép
msi22

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:57-kor.
szonce82

Zsuzs jaja, nekünk nagyon együtt megy az időnk :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Na megjöttem,hála az égnek minden rendben van a babócával,csak felesleges kör volt,de legalább ezt is letudtam.

bpd 59mm,és 728grammosak vagyunk :)1 honap alatt majd 400grammot hizott. ja és megerőstive a kisfiú ténye :) szoval pöcsösünk lesz. :)

KépKép
bettike83

Anka nagyon sajnálom hogy most ilyen nehézségekkel kell szembesülnöd pocakosan! Apukádnak gyors gyógyulást kívánok, vigyázz magadra és jelentkezz amint tudsz!

T.timi szuper hírek!!! Fotók ágyról, babakocsira szerelhető játékról, overálról??? Had gyönyörködjünk mi is ám! A laborod is nagyon jó, a cukrod éhgyomorra 4,6 gondolom, még nem terhelésest csináltattál? Nálunk minden rendben, nem beteg senki, csak az időjárás készít ki, állandóan esik, egész hétvégén is esett, ki se tudtunk mozdulni, most kezd kicsit felaszakadozni, már jó lenne :evil:

Monka jöhetnek azok a rucifotók :lol: Bizony telik az idő gyorsan, tényleg olyan mintha most teszteltünk volna és emlékszem hogy mennyire lemaradva érezted magad, pedig nem vagy egyáltalán :lol: :lol: És látod még jó hogy nem jutottál ki a börzére, ahogy írták a lányok, elég pocsék volt, Spumillánál a buli viszont biztos klassz lesz és többen is el tudtok menni!

Zsuzs 45 euró??? Aztaaaa, ügyes vagy, az szinte ingyen volt. Viszont még életemben nem láttam ilyen gyerekülést, tiszta retrós :lol: Milyen csinos vagy a képen hallod, te is jó vékony vagy :lol: A h*lye pofa meg inkább olyan jaj neeee máááá, ne fotózz fej :lol:

Kis-Csillag raktam fel egy leves receptet, hátha érdekel :D

Nono klassz, csajos az autósülés :lol: Sajnos a teákhoz nem tudok hozzászólni, nem kéne a dokidat megkérdezni hogy mivel lehetne helyre rakni a pocid hogy tudj enni???

Dalmicsek na azért van akinek bejött a börze :lol: Zsákmányról fotó??? Majd a mosható pelusról használat közben számolj be, kíváncsi leszek, de már most meghajolok előtted :lol:

Msi azért nem semmi Baló hallod, hogy csöndben feküldt az ágyában, hát igen, a falkaszellem, azért nagyon tanulnak egymástól a gyerekek, azért is jó a közösség. Idővel biztos fog menni, olyan ügyes volt eddig is. Nálunk amikor kikerült a rácsos kiságyból, mi egyből félreraktuk a hálózsákot, mert ettől féltem hogy elesik benne. Hónapokig nem volt hajlandó betakarózni, csak nekünk szerencsés volt az idő. Olyan április végén kezdtük a takarót, akkor fűtöttünk éjszaka ezerrel hogy ne fázzon meg, aztán jött a nyár, meg otthon is meleg volt, mostanra meg már teljesen belejött és szépen betakarja magát, reggelre mindig a takaró alatt van pedig pörög-forog alvás közben, de mégis rajta marad, szerintem ő húzza vissza. Balónak is biztos idő kell, meg hogy rájöjjön milyen finom meleg van a takaró alatt aztán ha már ő is igényli, megára fogja húzni ha lecsúszik éjszaka. Addig meg melegebben öltöztesd fel éjszakára, vagy fűts jobban. De minden nap közbeni és esti alvásnál amikor otthagyod, előtte szépen takargasd be, meg ha időnént van nálatok is a ti ágyatokban este vagy reggel ott is lássa hogy ti is a takaró alatt vagytok, meg a takaró alá vegyétek magatok közé is. De ez a saját tapasztalat, lehet hogy van akinek van jobb tippje :lol:

Bettike szép méretek és súly, beírtam a tábliba! És hogy fügyis azt is, nevetek van?

KépKép

KépKép
nyufó8

KépKépKépKép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.09.20 20:27-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8

Még mindig nincs időm írni, ezért most csak

Msi-nek gyorsan!
A Kenguru Goldban (úgy tudom, most szűnt meg az üzletlánc :( ) lehetett kapni olyan jó vastag hálózsákot, egész kb. 140 cm magasságig, aminek az alján volt két "lábkidugó". A mi fiunk ilyenben alszik. Normál hálózsák formájú, de olyan vastag mint egy átlagos paplan és van rajta ez a kidugóka. Így be sem kell takarni, csak pizsi van rajta és ha felébred, kidugja a lábacskáit és máris tud benne közlekedni.
Sajnos, most hogy megszűnt az üzlet, nem tudom, vajon hol forgalmaznak még ilyet, de utána fogok járni, mert télire nekünk is kéne új.
Szóval van remény, megoldás, csak a lelőhelyet kell felkutatni!

Kép
balimamika

Nyufo:
ez egy kombinált babakocsi, és a földön a sportkocsi része van. :lol: Kül. tényleg elég retrosan néz ki. :D
Na igen a kamera másik oldalán szivesebben állok, az tuti. :D
Vékony? Khm..... szóval a trükk a bövebb ruci, mert a nem feszülö ruha optikailag vékonyít. 8)
:D

Kép
zsuzs35

msi, balimami: nem szűnt meg a kenguru gold csak új tulaj lett és egy két üzlet valóban bezárt de pl a dunakeszi buy way nem. Én is szeretem a goldot és tuti megyek majd ott klassz dolgok vannak de hálózsákot a brendonban is lehet oclsóbbat is kapni. a régi tulaj nevén van a honlap azért nem üzemel de sztem lassan majd az is helyreáll mert ha nem elvesztik az összes vevőjüket. :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

balimamika
köszi az infót megnézem hol lehet még kapni ilyet, bár nem tudom a fiam bajlódna-e a láb kidugással...jó lenne ha megtanulna takaróba aludni azért, de mindenképpen utánajárok....

köszi a tippeket, betakarjuk este jó alaposan, mi is takarózunk bár azt nem látja mert később fekszünk, de reggel mikor közénk fekszik hétvégén akkor is takargatjuk...tudja mi az és hogy kell, de éjjel alvás közbe nem kell fel hogy fázik...alszik mint a bunda...fűtés még nincs, házközpontú gázkazán van a társasházba....akkor türelem és takargatás egyenlőre...

KépKép

KépKép
msi22

nyufó

köszi :) apja nevét kapja,ami Ferenc.második néven még agyalok.nekem csak a második név döntése jutott :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Voltam ma védőnőnél. Nem tudom, emlékeztek-e rá, hogy a legutóbbi látogatásom után még dicsekedtem is, hogy csupán 1 kilót híztam 1 hónap alatt. Na, most 4-et! :shock: :cry: Pedig állítólag nem is látszik, de nyilván a nászutas falatozás tett be. :( Ráadásul azt mondta a védőnő, hogy vigyázzak, hogy a következő hónapban ne hízzak 3 kilónál többet, mert akkor rizikóvizsgálatra kell küldenie! :( Mondta, hogy fogjam vissza a szénhidrátot. :(
Eléggé elkámpicsorodtam, vigasztalásul megnézte a babám szívhangját. :D :D :D Kis drága, nagyon jó volt hallani!
Utána persze egész nap rossz anyának éreztem magam, hogy a súlyomon nyavalygok, mikor nem az a legfontosabb.
Jaj, ne haragudjatok a nyavalygás miatt... :?: :( Mindenesetre ma párolt halat és párolt zöldséget vacsoráztam, a hagymaleves és a carbonara-spagetti maradványait meghagyom a férjemnek.
:(

Kép
salsifraga

Salsifraga ne haragudj, de ez egy akkora baromság :twisted: Csak MO-n csinálnak ekkora cirkuszt a hízásból, a legtöbb országban nem. Semmi baja se lesz a babádnak ha nem az otthon felállított 10-12 kg-ot hízod hanem többet, csak rádhozzák a szívbajt. Te meg idáig híztál 5 kg-ot összesen és problémáznak???? Még simán benne lehetsz az ideálisban. Ha meg nem akkor se történik semmi, csak többet kell dolgozni, hogy lemenjen.

Zsuzs :oops: akkor jól elnéztem! :lol: A ruci felül bővebb lehet, de alul a nadrág nem és a lábad vékony :lol:

Msi nekem is arra amit Balimamika írt az jutott az eszembe hogy csak hátráltatódik hogy megszokja a takarót. Ha kitartó vagy, idővel ismán menni fog, nekünk is volt egy hosszabb átfutási idő, most meg már imádja a takarót. Amíg meg nem tudsz fűteni, öltöztesd fel melegen, de nekem se fázott meg különben Regi, pedig volt hogy reggelre egész el volt hülve a kis lába, mert felcsúszott a pizsi.

Bettike a Ferencet beírtam és akkor ha meglesz a második név is, akkor majd azt is!

Merre jársz Kis-Csillag? Nem szoktál így eltűnni, minden ok?

Bolygó, Csill, Rita, Syl, Adri, lányok bújjatok elő!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.09.20 19:09-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Mi van Mo-n a védönökkel? :evil: Hülyék ezek? Olyanokat csesztetnek, akik egyáltalán nem kövérek!
Salsifraga:
nehogy hagyd magad elbizonytalanítani, itt egy hasznos link, ha legközelebb is pattog a védönö csak tedd az orra alá!
http://www.csaladivilag.hu/cikkek/terhe ... -alatt/553

Hu de mérges lettem! :twisted:

Kép
zsuzs35

Salsi, mély együttérzésem! Ebben a hónapban rám is 3 kiló csúszott fel (csúszott... mintha nem én tehetnék róla... :) :oops: ) Megnéztem a régebbi kiskönyveimet - az már komoly statisztika, ugye :D - és mindegyik terhességem alatt a 20. és 24. hét között kb ennyit híztam. Akkor is, amikor +23 !!! lett a vége, meg akkor is, amikor +13. Szóval ez egy kritikus időszak lehet a gyarapodás szempontjából. Legalábbis nálam már ötödször is az.. :D

Takargatás: én nem takargatok.. :oops: Este persze igen, meg mielőtt lefekszem, mindenkit betakarok mégegyszer, de hogy éjszaka ki mit csinál, az az ő dolguk. Ha fáznak úgyis felébrednek rá, ha meg nem akkor éljen.. Szerintem ettől nem lehet megfázni.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

anka mielőbbi gyógyulást édesapádnak, szorítunk!!!

zsuzs jó a kép, a felsőd meg milyen jól illik a babakocsihoz! A kocsi nagyon tetszik, az enyém is hasonló, csak nagyobb a kereke, és sötétkék. Bele vagyok bolondulva az ilyen klasszikus szekerekbe! :) (Bár mióta a bababörzén toltam egy Quinnyt.... hűha...)

nono nagyon cuki a hordozó! :) Az ilyet egyébként mennyi idős korig lehet használni?

dalmicsek nagyon örülök a mosható pelusos tapasztalatszerzésednek! Mi is eldöntöttük, hogy az lesz. Milyen típust néztél ki? Nekem a Coolababy tetszett, de a börzés a Pop-int ajánlották, merthogy a Coolababy túl műszálas. Csakhogy a Pop-in ára elég húzós. De szerintem azt választjuk majd. :) Már böngészem a mamamis fórumokat a témában. :)

Kép
salsifraga

Lányok, köszi a biztatást! :) Nekem is gyanús, hogy azért akkorára nem híztam, csak ez ijesztett meg, hogy rizikóvizsgálat... ehh, nem idegesítem magam! Sokkal fontosabb, hogy ma láttam egy kis kidudorodást a hasamon, ahol a babám mozgott! :)
A védőnő egyébként kedves volt, gondolom, ez valami kötelező dolog, ha valaki az "előírtnál" nagyobb ütemben gyarapszik. :D :D

A férjem és az öccse olyan 6 éves koráig aludt hálózsákban! :) A nagyijuk varrta nekik mindig az aktuális méretet! :) Állítólag tök jól tudtak benne közlekedni.

bettike gratulálok a kisfiúhoz! A Ferenc név pedig nagyon szép, férfias! :)

Kép
salsifraga

Jó estét :D

Nem igen olvastam ma vissza, bocsi, csak ezt az oldalt, de majd holnap pótolom :)

Nyufó: semmi baj nincs, csak tegnap újra kellett telepíteni a laptopom, mert olyan szinten lassú volt, hogy alig tudtam vele dolgozni.. :( De megoldódott :) Néztem a levesed, nagyon jól néz ki! Gusztusos!
Egyre jobban tetszik a tábla!

Csajok, 5 (ÖT!) hét és az első kismamáink, Nlzs, Balimami, Spumilla, Beze, Bolygó, Lenojo, és te is Nyufó betöltitek a 30. hetet! Ez már nem kispályás :D :wink:

Zsuzs: nagyszerű szekér, csinos vagy :) linket köszi, én is átrágtam, kíváncsi leszek, mennyivel zárok a végén..

Nono: szép hordozót vettél! Irigy :wink: Tetszik a színe nagyon :)
Gyomorproblémákra inkább a kamillatea lenne jobb, nem? A belek rendezésére pedig Normaflore :)

Dalmicsek, Salsifraga: mosható pelussal kapcsolatosan majd minden tapasztalatotok elfogadom én is, mert ki tudja, még lehet én is kipróbálnám :wink:

Bettike: igazán szép méretek, örülök, hogy megnyugodtál :) Gratula a kukihoz :D

Salsifraga: a súlygyarapodás java még csak most fog jönni, nyugi :) Csúcsosodáshoz gratula :lol: Hihetetlen látvány és élmény, igaz? :D

Én a 20. héten voltam utoljára a védőnőnél, előtte meg 2-3 héttel. Az alatt a 2-3 hét alatt a mérleg szerint +3,5kg volt az eredményem, igaz, kissé dagadtam azokban az időkben, de nekem alá is húzta a kiskönyvben a súlyt, de csak azért, hogy időben észrevegyük a toxémiát (ami nem lesz..), ennyi. Most csütörtökön megyek ismét, mert múlt héten elfelejtettem :? Kíváncsi leszek a mérlegelés eredményére :)
Náthám legyűrtem, kicsit sűrűbb lett a váladék, Sinupretre jól reagál, alsó légutakba szerencsére nem vándorolt le a dolog :oops: :D
Picurkáim nagyon virgoncak, szeretnek éjszaka diszkóba járni, de nem baj, amíg csendben teszik nem zavar :D :lol: Jövő héten fogorvoshoz kell mennem, mert megint kezd sajogni egy betömött fogam ahol múltkor is.. És nem akarom hogy egy szájüregi dolog miatt legyen baj.. :roll: :oops: Így hát inkább eltűröm a turkát :D Hiába, a bocsok kizabálják belőlem a kalciumot..

Most megyek, holnap jövök, jók legyetek, jó éjt mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Helló lányok
nono msi véleményét osztom kamilla tea és normaflor nekem bejött!
Mivel apa valahogy másként telepítette a fotó progit nem tudom kellő méretűre csökkenteni a képet, így még azok váratnak magukra.
A börzével kapcsolatban tényleg volt sok kaki, de mivel én is turi mániás vagyok azért sikerült tízen pár ezer ft ot elverni, pedig kocsi nem lett:) Viszont hangulata az volt.
A pocik nagyon szépek és jó olvasni, hogy csak a súllyal küzdünk:)
Most kezdtem el olvasni egy könyvet nem csináljunk bolhából elefántot, mert csak bolhák léteznek. Hát aki el van kenődve melegen ajánlom:) A súly meg az 5 kkilo bruhhaaaaa. ló puki. de azért jó az emberbe egy kis rossz érzést bele ültetni. Ne aggódj miatta.
bettike grat a fiúcskához. a fiúk kicsit többen vannak mint a csajok de kérem:) Bár lehet, hogy majd a kis sunnyogó nem mutiból készültek:)
na jóccakát mindenkinek és tessék sokat pihenni:)

KépKép
Kép
krisztin76

Sziasztok Lányok!

Anka: Apudnak kitartást és sok erőt kívánok a betegség leküzdésére!

Zsuzs:nagyon csinos vagy és szerintem tök jó a retró kocsi is,valószínű stabill lesz majd az utakon is. Azt néztem milyen szép hosszúhajad van,irigykedem :) !én most növeztem,de mondják hogy szülés után majd ritkul,kihullik egy csomó majd.. :(

Nono:nagyon csinik a pizsijeid, és a hordozó is tuti!láttom a rózsaszín nagyon bejön neked!Még szerencse,hogy kiscsajt vársz,azt lehet aztán rózsaszín cuccokkal elhalmozni!Borsmenta tea jó a gyomorbántalmakra,éppen ma vettem én is,a savamra. Jaj és ugyan úgy normoflort ajánlanám még.

Msi:talán tényleg az a legjobb,amire te is jutottál,hogy a túlzott aggódás helyett bízol a fiadban,hogy fel fog ébredni,ha fázni kezd,nem lehet minden rosszat maximálisan kiküszöbölni, az ember a saját bőrén tanulja meg a dolgokat.

Salsi:én se értem a védőnénit,dehát vannak olyan eü. dolgozók akik imádják a pácienseket ijesztgetni,rettegésben tartani..pl.egyik doki mindig avval kezdi a műtét előtti felvilágosítást:maga meg is halhat...a moshatópelus kalandra meg nagyon kiváncsi leszek,hogy végződik.. :P

Jaj csajok, hát reggel megcsináltam/megcsináltam volna a cukorterhelést. Levetettem az éhhomnyit és vércsopit,vérképet stb. Majd gyorsba lehúztam a löttyöt...hát nem volt egyáltalán vészes,gondoltam is hogy majd hívoma másik terhes kolleginámat,hogy mit kellett ezen annyit hisztiznie.. :)
Kiültem a kolleganőkkel,ők dohányoztak...már kezdődött a szédelgés,émelygés...elkezdtük a vizitet...már szuszogtam,hogy kezd egyre jobban felkéreckedni a lötty... :shock: és vizit alatt berohantam a nővérklotyóma,hátha pár korty víz segít rajtam...megéreztem a vízkőoldót a wcben amit a takarító szétlocsolt mindenhova...hát végem volt, a mosdóba hánytam a löttyöt, jött az orromon is :oops: rögtön jobban is lettem :?
szóval nem kellett mégegyszer megszuratnom magam..maradtunk abban,hogy a tejzsemlés terhelést csinálom szerdán,arra is ki kell,hogy ugorjon a cukrom,ha gáz van.

Aki nincs túl még a vizsgálaton,annak kitartást kívánok és mindenféle szagoktól mentes környezetet. Talán a legjobb lett volna ha én is egy jól szellőző szobába lefekszem és szuszogok egy párat...

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Még egy gyors jelentkezés és pihi
nyufó a játékokkal annó nem annyira volt gond, miután megszületett a kamilla1-2 hónapra rá egy nagy műanyag zárható dobozba raktuk ami apró és azt a szekrény aljába. megértette a Kristóf, hogy a kistesó megeheti és fáj a pocija tőle. Hol lesz októberben börze? :lol: Én most néztem interneten babakocsit Dunakeszin van szombaton megyünk és megvizslatjuk... Hát majd elválik...:) a scampos bodyk tök tutik. Sajnáltam, hogy nem vettem de vissza menni már nem volt erőm:) Na jóccakát!

KépKép
Kép
krisztin76

szóval nem úsztam meg a terhességem hányás nélkül :) nekem most jött elő 23.hétre..

jah nyufó voltam Uh!59mm BPD, 57mm THQ, 40mm FL
le van fotózva ahogy ásít,eléggé ijesztő látvány..mintha fogai lennének,úgye tiszta halálfej filing.. :o

a laboromban a májfunció megint kicsit magas..majd kéne már egy hasi uh is,hogy van e epekövem..koleszterin is magas,vizelet még folyamatban volt.

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Sziasztok Lányok!

Eltűntem - de mivel új vagyok, nem nagyon okzotam hiányt a társalgásban... ;)
Sajnos most sincsen elég időm, hogy mindent visszaolvassak, mert melóhelyen vagyok.

Anka: a legjobbakat kívánom Neked és Apukádnak!

Averin: sajnálom, hogy ennyire rosszul lettél a cukorterhelésnél! Nekem nem okzott gondot az előző terhességnél a vizsgálat maga, csak a hosszú várakozás... Remélem a szerdai jobban megy majd!

Salsifraga: én most vagyok a 22. héten és híztam eddig 14 kilót. Nem vagyok rá büszke, de nem fogom sanyargatni magam, mert egyszerűen iszonyatos étvágyam van, másrészt meg ezt kaptam anyámtól... :( Első babámmal 32 kiló jött fel, úgy, hogy heti egy gyümölcsnapot tartottam, orvosi javaslatra. Nem érte meg a sanyargatás, pedig anygon igyekeztem! Szülés után, torna, diéta nélkül lefogytam 28 kilót 5 hónap alatt, aztán terhes lettem. :) Próbálom magam visszagfogni, de sajnos nem mindig megy. Pl. én kenyeret, péksütit soha nem eszek. Pörkölt, zsíros kaja nuku. Egy nagy gyengém van, az édesség. Ha rám jön, akkor pl. eszek jó adag lekváros tésztát, vagy zabkekszet tejjel. Ilyenkor a mennnyiséggel van a baj... :oops: De csokit sem eszem. Remélem azért nem leszek annyi, mint Ágostonnal, nagyon nehezemre esik cipelni már ezt a súlyt is.
Pláne, amikor a trolira próbálok felszállni babakocsistól, gyerekestől. Az a nyomorult troli sosem áll be úgy a megállóba, hogy ne a patka mellől, vagy a patka mellé kellene lépni - egy jó nagyot, hónom alatt a 10 kilós gyerekkel+babakocsi...

Amúgy a védőnő nem sokat foglalkozik velem - biztosan azért, mert ez a második baba. Súlyt, vérnyomást mindig mér, bár az utóbbi a maga 80-90-es értékével olyan molylepke életérzést ad, hogy majd' felborulok. :o
Nekem majd csak a 24. héten kell mennem dokihoz, csak utána a cukorterheléses vérvételre.

Egyébéknt bölcsibe való beszoktatás miatt maradtam ki 3 hétre. Szegény kicsi Ágostonom 10 hónaposan kezdte a "munkát". :( Szerencsére a gondozónőt elfogadta, szereti, és az is őt, de azért hiányol a drágám - hát még én őt! :oops: Délutáni alvás nem megy neki sem, de születésétől fogva rossz alvó sajnos. Enni eszik, mint a gép. Szeretik etetni. ;) Éjjel eleinte nagyon sokszor felkelt leellenőrizni, hogy ott vagyunk e mindannyian, mostanában már csak 1-2 alkalommal kel fel. Ez csak azért húzós, mert én 4:15-kor kelek, hogy időben érte tudjak menni délután. Az apja viszi reggel 8-ra a bölcsibe.

No, most elköszönök, mert vár a meló. Utána rohanok a kölykömért! :)

Üdv Mindenkinek!

Kép
Kép
rozinante

salsifraga: hát a fiammal alig 8 hós koráig használtuka hordozót mert ő nagy gyerek volt és hosszú bár súlyra elég sokára érik el a 13 kg-t addig lehetne használni, elöbb kinövik hosszra. A lányommal meg azrért cseréltük le 9 hós kora körül mert reklamált h nemlát ki belőle és kapott egy nagyot amit háttal be lehet kötni az autóba és magas és akkor abból már tudott nézelődni.

avrenim: igen a rózsaszín alapból a kedvenc színem. Semmi köze ahhoz h kislányt várok vagy kisifút. Nekem most valóban mindegy volt h mi lesz (persze a rózsaszín rucik miatt veszett örülök) de mikor kiderült h ikrek én nagyon összeomlottam (elnézést az ikres kismamiktól). Aztán mikor már csak egy maradt annyira megkönnyebültem (lehet kövezni), hogy nem érdekelt milyen nemű, egészséges a többi nem számít. Persze így könnyebb h lány is meg egyedül is maradt....bocs az őszinteségért....
Az Istvánban csak tej zsömle verzió van a cukros löttyhöz minden elismerésem. Ahol leveszika vért olyan büdös van meg a könyezetében is ha ott kéne bármi ilyet meginnom.....ááá nekem nem menne le. Szval örülök h nem kell. :roll: Ha baj van sztem látszik a zsöminél is.

nlzs: hogy van a lelked? Mármint h kisfiad lesz.

normafloret szedek. meg a doki mondta próbáljam ki a coca colát hátha....hát nem mondom h könnyen csúszik de már ott tartok h bármit ami segíthet. A sima konyhai kömény egész jó az édes kömény valóban nem.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Jó reggelt lányok :D

Nyufó köszi a táblázatot :D már egyre jobban töltődik :D Na igen, nagyon várom az októberi bulit, csak az a kár, hogy nem tud együtt lenni a csapat teljes egészében :( de azért remélem tartjuk közben a kapcsolatot :D Azta, már 25 hetes vagy :D én egyre jobban élvezem, hogy már néha átadják az emberek a helyüket a tömegközön :D :lol: Persze általában csak a 70 felettiek :lol: :lol:
Salsifraga ugyan ez volt nálam is 50 kg-ról indultam és 55 vagyok most (ruhában), és engem is ezzel paráztatott a védőnő és nagyon sz....ul esett :( DE állítólag a kezdő súlyod 30%-át szedheted fel + itt egy állat kalkulátor, ami tuti megnyugtat http://bertengo.com/kalkulatorok/terhes ... alkulator/ és ez nem kamu :wink: szóval fakanálra fel :wink: :D én már csak erre adok
Bettike gratula az eredményekhez és tök jó, hogy minden rendben :wink: :D
Avrenim ajjaj, elég kavargós volt a terhelésesed :( én is ettől félek, hogy ez lesz, mert minden vérvétel után " el akarok ájulni" sajna nagyon alacsony a vérnyomásom mindig és nem tudom hogy az a lötty elég lesz e :( tartok tőle, hogy nem :( most már azért jobban vagy?
Kis-csillag még egy kis idő és már teljesen rendbe is fogsz jönni :D

Kép
monka1

monka: jó h akad ember ki átadja a helyét.

Képzeljétek szombat reggel elmentema közértbe reggeliért a kiscsaládnak de nem volt jó öltet. Már akkor éreztem h ájulós napom van. Állok sorba a felvágottaknál és várom a sorom és érzem h sötétül a világ, rutinos ájulóként nem vártam meg míg eldobom magam hanem legugoltam a kosár mellé. elég nagy hasam van ráadásul feszülős pólkban járok tehát látszik h terhes vagyok. Erre jön a 80 éves tata meg az 50es nyanya és átlép rajtam. mondom nekik ne hari de nem engedném őket előre elég rosszul vagyok, mindjárt elájulok és a látszat ellenére sorban állok, ill gugolok. Néznek mint bornyú az új kapura és átlépnek..simán beállnak elém. Jó mondom csigavér, nem mintha lett volna erőm beszólni....sorra kerülök, kérek evezek a pénztárhoz ismét sor ismét jön az ájulós érzés ismét legugolok. és láss sodát megind átlépnek rajtam. Sztetek hányan kérdezték meg baj van? segíthetek (amúgy segíteni max azzal tudtak volna h előre engednek). áááá nem is mondok semmit....még a pénztáros se szólt h emberek nézzenek már magukba.

Apa mesélte h múltkor busszal kellett mennie a céges autóért a szervízbe és egy kismamának magától segítet leszállni a buszról. Mondta h annyira meg volt döbbenve a kismama h egy mukkot nem szólt. Látszott rajta h nem szoktak neki segíteni....hát döbbenet azért.

Mikor sorba állok vhol és kisgyerekes van mögöttem és látom h nyűgös magamtól előre engedem. tudom milyen kicsivel sorban állni...tényleg olyan nagy dolgok ezek?

MOndjuk én a svéd emancipuncikkal sem értek egyet. Meg azzal h van ahol börtön jár azért ha kinyitod a nőnek az ajtót. Könyörgöm vannak helyzetek amikor igenis gyengébbek vagyunk és jó esik a segítség...namindegy. befejeztem csak monka kapcsán ugrott be.

dr_nono

jesszus csajok ennyit termeltem....hm talajvíz van. :lol: ....ahogy magam ismerem átmeneti ne aggódjatok azán megint eltűnök... :oops:

dr_nono

sziasztok, jó reggelt!

Hát tegnap már nem tudtam jelentkezni,de azon kívül amit írtam semmi nem is történt. Voltam rendelni, hamar végeztünk a 18:55-el jöttem haza, ennyi volt.
Ma megyek délután kiskádat venni, mert le van akciózva az egyik boltba és megyek megnézem milyen és ha jó akkkor megveszem, meg még körülnézek hátha megint beszerzek valamit :)
Amugy minden oké, leszámítva, hogy ma reggelt itt melóba kicsit elszomorodtam, mert van egy doktornő akivel dolgozom ő is babát vár, és mesélte, hogy neki milyen sokat mozog a baba napközben is meg főleg este és hogy tegnap már a férje is érezte ahogy rugott.. és én meg tök irigy vagyok, mert nekem nem mozog sokat (pedig az összes Uh-n azt mondták intenzíven mozog, meg láttam is) és mégis keveset érzem, csak este, de akkor sem olyan sokáig, és apa még mindig nem érzi. Pedig ez a doktornő 3 héttel fiatalabb terhes mint én :cry: Nem tudom miért van ez így :cry:

KépKép

KépKép
t.timi

sziasztok!

Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok. Igyekeztem nem letörni, apu picit jobban van, de nagyon sok vért vesztett, így folyamatosan megy neki az infúzió a vérrel együtt. Gyomorfekélye van, elég húzós. Tudtam vele beszélni tegnap, egy icipicit jobb színben van, még néhány napig marad az intenzíven.
Kicsit sok ez a családnak, előbb apósom, most meg apu...

Nono: jó a normaflore, de leghamarabb a Protexin Restore hozna rendbe. Egy ideig azt se tudtuk mi az, egy doki ismerős mondta, hogy jóval több benne a bélflórás cucc, és sokkal hasznosabb. Igaz, hogy 15tasak olyan 3000 Ft, de viszont 5tasak kell egy kúrához. Por alapú, valamilyen gyümölcslében, vagy teában kell feloldani. Nagyon jó a hordozó!
Gyógynövényes teák:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nat%C3%BAr_gy%C3%B3gyte%C3%A1k
Sajnálom a rosszullétet... kihalt az emberekből a segítőkész hajlam... :(

Salsi: kicsit ügybuzgó a védőnőnk :D nem értem, hogy a normális étkezést miért kellene diétára állítani. A védőnőknek ki van adva az 'ütemterv' és ahhoz akarják az embert igazítani :D
Nagyon jók a fotók a nyaralásról, biztos szuper lehetett)))

Törpi is forgolódós))) nem mindig takargatjuk, hosszúujjú pizsiben alszik+zokni. Mostanában meg megy a fűtés is éjjel, nem vettem észre hogy fázna. Most csak köhögés miatt kel, összeszedett vmit a bölcsiben.
Egyébként van aki nagyobb plédet úgy hajtja be a matrac alá, mintha egy kis zsák lenne és abban alszik a gyerek. Na most ezt sem tudtam kivitelezni, mert Peti állandóan keresztbe-kasul alszik az ágyban :lol:

Msi, Baló biztos megszokja majd a mozgást, és fog tudni aludni a bölcsiben, a fiamnak is kellett egy hónap mire megszokta, és kb 1-1,5 órát tud ott aludni.

Monka: a táblázatod alapján alultáplált lennék :roll:

Kép

Kép
anka10

Nono

Tényleg semmi jóérzés nincs az emberekben és azért mert 80éves,ráérne,de mindig ugy sietnek,de bezzeg a bolt előtt ráérnek orákig beszélgetni...na ezt nem szeretem.
Az idős,beteg embernek meg a gyerekes anyának átadtam én is mindig a helyet a buszon,de a 60-70éves nénikéknek aki háborogtak h a sok fiatal nem adja át a helyet,na azoknak nem,én is kifizettem a jegyemet.és mind olyan hogy kint az utcán,álva ráérnek dumcsizni,pletyizni,arra nem fáj a lábuk.

salsi

az 5 kilón ne aggódj,ez akkora hülyeség,van aki 20-30 kilót hizik és semmi baja nem lesz egyiküknek sem.Én nem tudom hogy állok de kb +2 kilónál az tuti,kb 2 héttel ezelőtt elindult a gyarapodás,de a poci is nagy,meg már van több mint 70dkg-os babucim is,szoval jó hogy jött fel kg.

KépKép
bettike83

ugy látszik nekem nem kell innom curkos löttyöt.

van egy olyan papirom ahol leirnak minden vizsgálatot,melyik héten mi van:

25.hét.
vérvétel(vérkép,étkezés utáni vércukor)+ekg,vizelet üledék vizsgálata.1 orával a vérvétel előtt normál reggelit kell fogyasztani.

fontossága:

terhességi cukorbetegség,vérszegénység,hugyuti fertőzés szürése.

KépKép
bettike83

Sziasztok!!

Szia Timi!! :lol: :wink:Írok mindjárt pü.És küldök képeket,ha ebből kell valami félretszem az overálhoz. :lol:

Eladó egy 30 db-os ruhacsomag Kislánynak.

6000-ért elvihető.De külön is lehet,ha egyben elviszi valaki ajándék egy műanyag biztonságibabafürdető kádba.
Tartalma:
2 db kiskabát(62-es,illetve jővő télre 9-12 hós)
74-es kapucnis zippes pulcsi
74-es kord kiskabát ÚJ!!
62-es polár pulcsi
62-es polár mellény
2 db 68-as farmer kisruha(egyik kantáros,másik egybe ruha)
1 db 62-as kord kisnaci
2 db pamut naci otthonra
5 db rugi(ebbe van 68-as,vastagabb,h.újju,vékonyabb pamut)
6 db pamut felső 62-68-as méretben
6 db bady(62-es)
1 db brendonos sapi
1 db kisnaci

Képet tudok küldeni,írjatok bátran,további szép pocakosodást kívánok.
csucsu99
Budapest

Anka nekem is alultápláltat ír, de én pont határeset vagyok, már már a normál tartományban vagyok :D de azért ez csak normálisabb mérték, mint a 10-15 kg :D
Nono basszus, akkor téged se kímélnek :( sajnálom a rosszullétet :( na igen, akkora pa...sztok is vannak, hogy az már fáj :evil: azért már nekem is van pocakom, de amiket sokszor átélek a tömegközön, az egyszerűen nem maradhat szó nélkül (meg persze veletek is ez a helyzet) :( szóval pont nem foglalkoznak velünk....azért vannak olyan eszközök, ahol az ember nehezen tud kapaszkodni, mert nagyon rángat a jármű (kátyús út, örült villamosvezető), ott hiába kapaszkodom, ha állandóan megrándul az ember hasa :( és NEM szoktak felállni.....sőt, fellöknek, hogy leülhessenek :evil: még a fiatalok is :evil: röhögni fogtok, nekem eddig olyan emberek adták át a helyüket, akik férfiak és kb amikor feláll az ülésből, majdnem összeesik, mert már 100 éves :shock: de a fiatalok, fiatalabbak.....múltkor egy nőt küldtem el a meleg-be, mert úgy felháborított, hogy előbb szó szerint fellök, majd leül az egyetlen helyre én meg odaállok mellé és a hasamat a fejébe dugom, erre gúnyosan végigmér és beledugja a fejét a táskájába :lol: én meg mondtam neki, hogy milyen nőnek is tartom :lol: hát....nem jutott nagyon szóhoz :lol: szóval erről ennyit (de az is jó, amikor én segítek a viliről letenni a babakocsit a mamikának) Jah és a zebrán is igyekeznek elütni :)
Timi húú, babakád :D nekem is kéne már nézni valamit :D

Kép
monka1

csucsu: várom a levelet, meg a képeket a 3-as szettről :)
gmail-re küldd a képet :)

monka: igen, ma megyek megvenni, ha megfelel:)
Már alakulnak a cuccok, de még így is sok minden kell, de már láthatóbb a vége, mint kb 3 héttel ezelőtt :)

KépKép

KépKép
t.timi

éppen csak benéztem...

Nono: részvétem! határtalan tahóság uralkodik az emberekben! :evil:

Monka: akkor én nem vagyok normális értéken a plusz 14 kilómmal, de próbálok nem törődni az ehhez hasonló megjegyzésekkel, amikből bőven kapok, amint beérek dolgozni. mert az emberek azt hiszik, hogy ezzel törődnek velem. szuper. :cry: csak éppen senki nincs a helyemben, hogy küszködjön az állandó éhséggel és ehetnékkel... :cry:

áááá, sehogy se jó....

Kép
Kép
rozinante

Rozinante ne törődj vele, ha éhes vagy, akkor enni kell....nekem is mindig ezt mondják :D a többi meg kutyát se....
Timi ezzel én is így vagyok, még sok minden kell, de igyekszem beszerezni mindent :D

Kép
monka1

gyors bejelentkezésem következik:

tegnap voltunk 4D-n, de háttal volt a kicsikém :D jófej, szófogadó, látszik már most :D
az eredményeink jók. a vérkép, cuki csúcsszupi,
a baba szép nagy :) BDP 66mm súly 860gr :D

nyertem a játékon!! :) 30e ft-os mamaruha vásárlási utalványt :) soha jobbkor. köszönet a facebookos fórumozós kismamáknak! ;)

a héten dobozolás megy, jön anyukám segiteni, péntekig itt lesz. szóval el leszek tűnve a halom alatt. :)

az októberi buli-meglepetést, priviben megdumcsiztam nyufóval, és arra jutottunk, hogy elmondom, hogy tudjatok készülni rá.
szóval megkértem egy nagyon jó barátnőmet, aki fotózik, hogy készítsen rólunk pár ilyen-olyan jó képet és elvállalta,
szóval aki szeretne rá készülni a legjobb forma végett, hát tessék ;)

remélelem nem lesz ellene kifogásotok és együtt örülünk!
plusz lehet készülni finom sütikkel, vagy ki amivel tud. de azért nem kell túlzásba vinni majd! csak itt annyi ügyeskezű van ;) persze, semmi sem kötelező!!!
soksok puszi!

Kép
spumilla

Sziasztok!

El se hiszem, nem esik az eső, még a napocska is süt, mindjárt kiviszem a gyereket meg a kutyát a parkba :lol:

Kis-Csillag hihetetlen tényleg az 5 hét, de most első körben a 28. hétre hajtok, aztán majd jön a következő lépcső :lol: Részvétem a fogorvoshoz :cry:

Krisztin ha küldesz privit, küldök e-mail címet, ahova ha elküldöd a képeket lekicsinyítem. Azt a könyvet én is megkaptam még tavaly nyáron, azóta se olvastam, el is felejtettem, lehet elő is szedem elolvasni, mert mostanában olyan tragédiaként élek meg mindent, biztos a horomnok, de tök gáz! Jó hogy eszembe juttattad!Babakocsiról nincs kép, az is jöhetne, milyet néztél ki. Hát kíváncsi vagyok majd a gyakorlatan hogy lesz ez a játék dolog. Kristóf mekkora volt, amikor a játék elzárásra sor került?

Avrenim nem semmi hogy így kiadtad a cukros löttyöt :shock: Szar élmény lehetett. Nekem tényleg betonból van a gyomrom, meg se kottyant, még citromlevet se raktam bele. Spumilla is írta emlékszem hogy utána ő se volt valami fényesen. Beírtam a BPD-t. Hol az ásítós fotó, had lássuk!!!

Rozinante olyan sokan vagyunk, hogy nehéz követni ki tűnik el, de ha van kedved gyere a tábliba, azokat szoktunk hiányolni már csak aki benne van és amikor feltöltöm látjuk hogy rég írtak. Én egy kicsit többet is híztam nálad :oops: . Itt nem cseszeget érte seni. Regivel 20 kg-ot híztam, most asszem meg fogom haladni :oops: De majd ledolgozom. De én eszek is nem úgy mint te és én se akarok pocakosan küzdeni az éhséggel. Pocisan emelgeted a gyereket babakocsistúl? Azért vigyázz magadra, lehet kéne már ezeket mellőzni azért, nehogy gond legyen :shock: 10 hónapos a babód és már melózol? Gondolom nincs más választás, nehéz lehet. Az én vérnyomim is hasonló, 70-90/50-70 mikor hogy. Mondjuk itt is úgy van, hogy csak 9 hónapig jár a pénz, utána megy a Nursery-be a gyerek.

Nono nekem is a rózsaszín, meg a lila a best. Olvastad amit a pizsi feliratról írtam? :lol: Sajnos már ilyen világban élünk, a legtöbb ember leszarja a környezetét, nem lepett meg amit írtál. :cry: Itt mondjuk segítőkészebbek az emberek, gondolom a nyugodtabb élettempó miatt. Ne legyen átmeneti a sok szöveg, és ne tűnj el megint :lol:

Monka bízok benne hogy szülés után is klasszul együtt marad a csapat és jövő nyáron úgy szerveződik babatalálkozó hogy mi is otthon vagyunk és akkor el tudok menni, erre hajtok :lol: Úgy látom neked is vannak rossz élményeid, de tényleg nem csodálom, az emberek egymással szembeni nemtörődömsége nagyon elhatalmasodott már :cry:

T.timi kiságyról fotó??? Első babát sokszor nem érzi úgy az ember, meg számít milyen erős hasfalad. Én Regit nem éreztem soha, csak a végén a csuklásokat. Most meg már most annyit tornázik, nagyon sokszor érzem és ha rárakja apa a kezét a pocimra ő is érzi, meg szemmel is látható. Pedig biztos voltam benne, hogy most se fogom érezni a babát, ha elsőre se. Te legalább érzed, valószínű akkor majd ha már erősebb, nagyobb lesz, jobban fogod! A másodikat meg tuti már hamar fogod érezni. Ne keseredj emiatt!!!

Anka örülök hogy jobban van apukád. Nem tudnak valamit csinálni a gyomorfekéllyel, műtét vagy valami?

Spumilla szuper, ügyes vagy, majd kérünk fotót a kabátról!!! Szép méretek, beírtam a tábliba! Akkor nem is sikerült jó kép a 4D-n? Azért néha bukkanj elő a dobozok mögül és jelentkezz be!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: át sem kapcsoltuk 4D-re :D

Kép
spumilla

spumilla

sajnálom hogy nem sikerült a babamozitok,pedig nagy élmény lett volna az tuti :)

KépKép
bettike83

nyufó: majd küldök kiságyról képet, csak még nem nagyon volt időm fotozgatni, de majd küldöm, meg még meg kell vennem az ágynemű garnitúrát és utána lesz az igazi :)
Hát remélem igazad van a baba mozgásával kapcsolatban, mert tök elkeserített, hogy a doktornő érzi mikor 3 héttel fiatalabb, én meg alig, de ha neked is így volt.. csak olyan furcsa :?

KépKép

KépKép
t.timi

Spumi nagyon szép eredmények :D majd legközelebb tuti megmutatja a másik felét is :wink: húúú, nagyon tetszik az ötlet a találkozóra :D akkor menek gyorsba fodrászhoz, ha már lesz tuti időpont :D jajj, nagyon várom :D és óvatosan a dobozolással, két csomag között meg kukkancs be hozzánk:)
Nyufó muszáj együtt maradnunk, és a jövő évi baba-mama bulin meg nektek is itt kell lenetek, ez nem is kérdéses :D a legcsúnyább az egész utazásos sztoriban, hogy másoknak még akkor se esik le a tantusz, amikor egy állni alig bíró 100 éves emberke akarja átadni a helyét.... :evil:

Kép
monka1

Spumi húú, a ruhautalvány de királyság :D nagyon jó az ilyenkor :D azt még meg se kérdeztem, hogy hol lesz a buli? mármint Pesten?

Kép
monka1

Halihó!

Nahát úgy tűnik nem úszom meg, az alacsony AFP után most magas lett a terheléses cukrom (8,3). Az éhgyomori 4,7 lett, az normális, de a 8,3 túl van a normálison. Csütörtökön megyek a dokimhoz, szerintem diétára fognak. :(

Ezért is meg még nem tudom miért, de az utóbbi napokban irtó rossz kedvem van. Beszólogatós vagyok, ami a szívemen, az a számon, pedig vissza kellene fognom magam főleg a melóhelyen, de nem megy. Én vagyok dulifuli.

Engem továbbra sem nagyon érdekel a súlyom, nem is mérem, csak a védőnő 6 hetente. Most azt sem tudom mennyinél járok. nekem csak az intenzív mozgás hiányzik, a kocogás a ligetben.

Spumi ez a meglepi nagyon kedves. Remélem addigra kinövöm ezt a morgósságot, mert különben nagyon antiszociális lennék.

Ha én most találkoznék ilyen átlépős, tolakodós bunkókkal tuti megadnám nekik ami jár :evil:

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Ne is törödjetek csajok a kilókkal,ami jól esik meg kell enni mert arra vsn szüksége a szervezetünknek és a bébinek.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kis-csillag, a gulyás saját recept, előfordult, hogy nem raktam bele zöldbabot, mert nem volt itthon, anélkül is finom. :wink:

Nono, ez nagyon durva!
:cry: :evil: Az ilyen szégyellhetné magát, de nagyon! Mondjuk én ahhoz sajna mér hozzászoktam, hogy hiába van pocakom, és Lexi is ott van, soha senki nem enged előre, egyszer fordult elő, hogy férjem bement a Lidl-be egy tejfölért Lexivel, és a pénztáros szólt, hogy menjenek előre.

spumi, szép nagy a te kisfiad is! :D A meglepi nagyon kedves ötlet, és én tuti viszek sütit, egyfajtát mindenképp!

Nyufó, én azt hiszem, szerencsés vagyok, a védőnőm soha nem szól a súlyom miatt, inkább azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele, meg ennyi kell. A 15 kg-t tuti én is túlszárnyalom majd. :?

Avrenim, pont emiatt tartok a lötyitől, és mondjuk nem hánytam ki, de 2x is rosszul lettem tőle.

Anka, apukádnak jobbulást kívánok!

Monka, jól tetted, hogy elmondtad a véleményed, ennyit minimum megérdemelt! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ha éhes vagyok, én is eszem, nem fogok koplalni. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Autósülést mi is 9 hónaposan cseréltünk, 7,5 kilóval már simán jó volt Lexinek a maxi cosi tobi. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Salsi nekem a BumGenius-t ajánlották, ez nem all in one. Itt a csaj linkje www.babaland.hu most akcióz egy egész nagy csomit 17ezerért.
A neten én is a pop-in-t látom a legjobbnak, de tényleg baromi húzós ára van. Sztem veszek a bumGeniusból is meg a pop-in-ből is próbacsomagot aztán meglátom.

Spumi nekem rossz a sütőm, nem tudok sütni, akkor mit vigyek? :oops:

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Beze köszi az igenlést :D én is azt gondolom, hogy azért van egy határ, ami után már muszáj megértetnem a másikkal, hogy mennyire egyszerű is ő valójában :lol:
Dalmi ne legyél elkenődve, minden rendben lesz :D nekem is volt ilyen időszakom (és itt még jó néhányunknak), de már túl vagyunk rajta :wink: buliig rendbe lesz minden :wink: :D

Kép
monka1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?