Leeda
Te most hol tartassz? Ne haragudj, de tényleg nem tudom, még nem volt időm visszaolvasni. Köszi a babaragacsot, remélem hatásos lesz.
Barikám
Veled mizu? Jól vagy? Mit csinálsz, képzeld, én ma még nem pihentem (feküdtem), mert olyan szép idő van kint, hogy nem visz rá a lélek, hogy a szobában fetrengjek. Vagy rosszul teszem? Nem sokára lepihenek. De én sosem bírtam fetrengeni, nem tudom, hogy miért nem. Érzel már valamit? Én semmit, egy kicsit feszül a pocim.
Monilla
Akkor te az a lány vagy, akinek szőkésbarna kleós hullámos haja van, és a "rosszullevős lányka" mellett feküdtél punkciókor (hétfőn)? Én a transzferes vagyok.

Remélem ő vagy, és örülök, hogy megismertük egymást. Akkor ma van a transzfered?

Sok sikert, majd írj, hogy mi volt, hányat kaptál vissza.
Anim
Képzeld, én is ugyanebben a cipőben jártam, és lám most itt vagyok két babóval (remélem igazi baba/ák lesznek 8-9 hónap múlva). Mi is már március óta készültünk, de mindig volt valami, amiért csúsztunk. Szeptember 1-5 között kellett megjönnie pirinek, és pont jókor 3-án pénteken jött meg, így hétfőn már kezdhettünk is. Itt közbe szólt nekünk is a clamidia és a kenet, mert D. doki májusban csinálta, amit nem fogadott el, és felhívtam, azt mondta, hogy későn hívtam, mert előtte kellett volna 3 héttel (tehát kezdés előtt) telefonálni, mert már nem tudott időpontot adni, csak 6-ra. De ha előtte való napokban jön meg, akkor nem kezdünk. Az a lényeg, hogy elmentem az itteni ngy-hoz, és ő megcsinálta a kért vizsgálatotat. Tehát itt arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy kérj tőle időpontot minél hamarabb, hogy csinálja meg a szűréseket kezdés előtt legalább 3 héttel!!! Ti is fogtok hamarosan kezdeni, és tudom, hogy nem könnyű átvészelni ezt az időszakot, én is teljesen kész voltam. Nem hittem el, hogy már mindenki indul, csak én nem. De egyszer eljön mindenki ideje
Szélkisassony
Köszi, nagyon ari vagy, te hol tartassz, melyik "időszakban" jársz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 19:39-kor.