A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

tuti mindjárt meggyógyulok, sok lap után ismét laptetőm lett!!!

Én most ezt osztanám az összes transzferes kismamánkkal!!!!
momelcsi

Momelcsi,
köszönöm a rám eső részt :D
leeda

Sziasztok, itt vagyok és élek. Összesen 8 petét szívtak le, de bejöttek az aggodalmak, mert összesen 3-at tudtak ma megszúrni, 3 érik holnapig, 2 pedig kuka, mert éretlen. Én EGYÁLTALÁN nem keseredtem el, mert 3 babónk növekszik lelkesen, a másik 3-ra meg Apánk azt mondta, szerintem simán szúrhatóak lesznek. :) A punkció élmény volt, de a mai lányokkal egyikünkre sem hatott akkorát az éjféli szuri, így velem kezdte Apánk fél 10-kor a punkciót a szokásos fél 9 helyett, ráértünk. Holnap reggel megtudom, mennyire erősek a kölykök. Én már ettől is boldog vagyok, hogy itt tartunk :)

Ja, most fájdogál a hasam, feküdni esik jól. Nektek is volt ilyen? Mert a szobatársak fájdalommentességet mondtak, én meg érzem a hasam, fekve jó, ülni nem esik annyira kellemesen és ha felállok, akkor a görnyedt állapotból egyenesbe jönni kicsit nehéz, de megy. Tartok a hiperstimulációtól....

És még egy, Apánk is mondta, hogy ebből tuti lesz transzfer, így nem rossz az arány, de igaz volt, hogy jó lett volna ha bent maradnak a peték nőni. Így most Kálmánék növesztik helyettem :lol:

Minden ok, megvagyok, pihenek és örülök! :lol:
nyuszika85

Nyuszika, csodás hírek :lol: Remélem holnapra a többi is utol éri a 3 babócát!
Nekem is fájt a hasam punkció után ;) azért csak megszurkált Dévisz...! :lol:
Drukk holnap reggelre és gyere majd a hírekkel :lol:

Szép estét mindenkinek megyek egy kis husit enni :lol:

bari6

Most így olvasva a hazzászólásaitokat, nem is tűnik olyan durvának az egész... :o
Egyébként az ismerősöm a Kaáliban van, most volt transzfere és ő még a túlstimuról sem hallott... Meg nem volt olyan részletes tájékoztatón, mint mi... Mondjuk a férjem még mindíg ki van borulva....
Szóval reménykedünk a legjobbakban, és remélem egy hónap mulva már többen ülünk itt a gép előtt.... :lol:
Vendég

Sziasztok
Hú,de sokat írtatok...
Anim
Szerintem biztosan kezdhetsz ettől függetlenül, nem fog belekötni.
Hogy lehet az,hogy 60-70 naposak a ciklusaid?! Akkor neked nincs is peteérésed? Vagy ettől még lehet?
Úgy látom: Bari 6,monilla,csuti83,nyuszika85,nagyon-nagyon szórítok értetek! Csak pozítivan,semmi tünet figyelés...ott lesz(lesznek) a babák!!!!! :wink:
Leeda
Mégha negatív is a teszt, nem jelent semmit. Az sem jelentene semmit sem,ha megjönne. Addig amig Apánk nem mondja ki az utolsó szót még bármi lehet. Elég régóta vagyok már forumos jártam pár helyen, és olyan is volt aki elég rendesen vérzet, elmentek sielni, mert már azt hitte nincs baba, és lássanak csódát,ott bizony kettő is volt.Hát neked is ott lehet az a kis csöpség, nem feladni!!!!
Nyuszika 85
Tök jó, na akkor a 8-ból 6 esélyes van is! De még hidd el a három is tökéletes, de ha marad az is jó, megy a fagyiba.Sok kistesónak!!!
:lol: :D
Remélem nem hagytam ki senkit sem...ha mégis bocsi érte,de napok ota nem voltam gép közelben.

Velem semmi különös nem történik, párom kezelés alatt.Nekem egyenlőre semmi dolgom,de azért jövőhéten megyek én is apánkhoz, elkérem a papírokat miket kell megcsináltatni.Igazából már letöltöttem a nettről, de gondolom kapok valami beutalót.Vagy nem? Van köztetek valaki aki kap előtte fogamzásgátlót? Az érdekelne 1 vagy 2 hónapig kell szedni mielőtt indulnák?
Kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok, mi is hazaérkeztünk mindannyian. Két gyönyörűséget :D kaptam ma vissza és remélem olyan életrevalóak lesznek mindketten, mint a fiam. Képzeljétek éppen ma van a polgári esküvőnk 9. évfordulója is Apával, szóval ha sikerül a baba program ezentúl minden évben duplán ünnepelünk. :lol:

Nyuszika, ne aggódj az éretlenebb sejtek miatt. Nekünk a második embrió ilyen sejtből indult el és a számarányokat tekintve utolérte a tesóját, pedig 20-24 órával később termékenyült meg. Kálmán mindkettőjükre azt mondta, hogy szabályos volt a megtermékenyülésük és a sejtosztódás is.

Csuti, telitalálat én voltam. Egyébként a "rosszullevős lányt" megműtötték a Szent János Kórházban. Nagyon sajnálom szegényt. :cry: Ha véletlenül olvas majd bennünket jobbulást kívánok neki és mihamarabbi babásodást! A petefészkében eldurrant szegénynek valami ér a hiperstimuláció következményeként, legalábbis a transzferes társaim így mesélték el. Az embrióikat viszont lefagyasztották és amikor jobban lesz visszakapja majd őket.

Leeda! Ne add fel, én továbbra is szorítok Nektek++++++

Lányok én most elhatároztam, hogy annyit idegeskedtem az eltelt 12 nap alatt, hogy nem vagyok hajlandó egy fél percet sem görcsölni semmin a továbbiakban. A kegyelemdöfést múlt hét pénteken kaptam meg, amikor 2-3 tüszőt látott Dévisz az ultrahangon és aláírattak velem egy papírt, hogy a kifejezett orvosi tanács ellenére is folytatni akarom a programot. Teljesen kész voltam és Apának itthon el sem mertem mondani, csak ködösítettem, hogy nem bíztat túlságosan az orvos. A pénteki ultrahang után végül sikerült odaérnem a laborba, ahol mint a punkció napján kiderült téves lett a hormon eredményem, mert annak alapján nem is találhattak volna nálam petesejtet. De azért mégis találtak négyet :lol: , szóval nem igazán értem az egészet a mai napig sem, de most aztán már mindegy. Éééés ezek után ma visszakaptam két kicsi embriót. :D :D :D
monilla

Monilla, de jó,h jöttél :lol: Örülök,h 2 babót visszakaptál küldöm is a ragacsot ;)

Kép Kép

Múlt héten pénteken látszott rajtad nagyon,h ki vagy.... :( DE ilyen pozitív hozzáállás kell ide :!: :!: :!:
Pihengess amennyit csak bírsz a kisfiad mellett :lol: meddig leszel otthon?

Nem semmi amit írtál arról a szegény lányról :? Ő punkción volt akkor? vagy traszferen? vagy csak roszul lett? Ismeretlenül is csatlakozom a jókívánságaidhoz!

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok!

Monilla, jesszus, szegény lány hogy jött rá, hogy nagy a baj?! Mit érzett??? Jobbulást neki...:( Neked meg sok sikert :)

Én ma sem vagyok annyira toppon hasilag. Nem rossz, sőt, jobb, mint volt, de a méhemet érzem. Nem is a petefészkeim, hanem a méhem, szúrkál, nyom... Olyan enyhe görcsök. Nem tudom mi lehet vele. Este olvastam, hogy punkció után lehetnek alhasi fájdalmak, de ezt a fájdalomcsillapító rendbe teszi. Be is vettem aspirint este, meg ma reggel. Az a baj, hogy Apánkat nem tudom megkérdezni, hogy ez baj-e, mert ma nincs, de pl. nem szeretném azt sem, ha komolyabb gond lenne, amit megpróbálok itthon kezelgetni... 9-kor kell telefonálnom a babók miatt, akkor megkérdezem azt, akivel beszélek, hogy ez normális-e.

Ma pihenek, nem mentem dolgozni.

Szép napot Mindenkinek és örömmel veszem, ha van hozzászólás a hasfájdalomra, mert nem tudom mit kell érezni így punkció után, és akár ez lehet számomra megnyugtató is, de lehet, felnyitja a szemem, hogy nagyobb a baj.
nyuszika85

Kagyló,
köszönöm a biztatást, igyekszem pozitívan gondolkodni! :D

Monilla,
Neked is köszönöm, és nagyon örülök, hogy ennyi rossz hír után mégis visszakaptál 2-t, ez szuper!! Drukk!+++++++ :D

Nyuszi,
nekem legalább 3 napig fájt utána a hasam, szinte csak feküdtem, olyan rossz volt felállni, sőt még az ágyban is megfordulni. De azért kérdezd meg, ha beszélsz valakivel telefonálsz.
leeda

Kagyló,
nekem nem kellett előtte semmit szednem. Fogamzásgátlóval kb. 9 éve találkoztam utoljára...Drukkolok a mielőbbi kezdéshez!!!

Mindenkinek nagy kalappal! :D
Kép
leeda

Leeda, köszi, megnyugtat. Beszéltem Ágnessel, a maszatolásra és az enyhe fájásra azt mondta, szerinte nem gáz, de ha rosszabb lesz, akkor inkább János. Egyenlőre csak jobb a hasam, szóval pihenek.

Baba ügyben nem kaptam teljesen jó híreket, de nem adom fel :) A tegnapi három megszúrtból, egy termékenyült meg, Ő szabályos, egy másik gondolkozik, a harmadik leállt. A tovább érlelt petesejtekből kettő megérett, ma kapják meg Apa génjeit, így holnapra derül ki, lesz e közöttük megtermékenyült még.

Továbbra is optimista vagyok, egyáltalán nem keseredtem el, hiszen ebből lehet még bármi. És mint tudjuk, ha úgy alakul, hogy csak egy babó kerülhet vissza, belőle is lehet rosszcsont, aki átalakítja az életünket :)

Ha valamiért nem lesz transzfer holnap, akkor meg érdemes azon is elgondolkoznunk, hogy esetleg ezt a genetika dolgot megcsináljuk, mert a megtermékenyülési ráta elég alacsony ahhoz képest, hogy jó és érett petét, kiválogatott, jó, egészséges katonával rakták össze. De ez még a jövő zenéje, a holnap sokat eldönt!

Leeda, hogy vagy egyébként?! Testileg és lelkileg? Ugye még nem adtad fel, hogy a teszt + at mutasson!

Bari, megvolt a beágyazódás, fellélegezhetsz :)
nyuszika85

Nyuszi,
szerintem ez tök jó arány! és holnapra még jobb lehet! :wink:
amúgy megvagyok, köszi, testileg remekül, csak a hőemelkedésem meg az éjjeli hőhullám marad, valószínűleg a progeszterontól. Hát nem mondom, hogy szuperül érzem magam,de még én is reménykedem egy kicsit, hátha változik valami.... :roll:
leeda

Nyuszika, sztem is csak pozitívan :wink: A ma megszúrtakból is biztos lesz holnapra embrike ;) Arra ne is gondolj,h nem lesz transzfer!!!

A hasfájásod tuti normális. Emlékszem nem tudtam rendesen ülni 3 napig. Punkció óta nem tudom a nadrágjaimat begombolni. Ha túlstimus lennél Dévisz mondta volna. Egyed te is a husit és igyál amennyit csak tudsz ;) Én most érzem igazán a husi és a víz jótékony hatását :lol: Jobb lesz a pocid is! Készítsd fel ma a holnapi babókák érkezésére :lol: :lol: :lol:

bari6

Aranyosak vagytok, köszönöm!
A hasam percről percre jobb, ettől már nem tartok. És rémisztő, de mástól sem....Egyszerűen halálos nyugalommal vagyok itthon, DVD-zek, eszek, iszok, és tudom, holnap eldől mi lesz. Ha meg negatív eseményeink lesznek, akár transzfer nélkül, akár transzferrel, megyünk tovább. Kezdjük a következőt, ahogy lehet. :)

Mindenki tudja, hogy sok a buktató a babásodásnál, most ez egy nehézség, amit vagy leküzdünk vagy nem.

Én már tesztelésekre nem is gondolok, csak arra, hogy az Intézetben fejlődő babák erősek legyenek, a szívem meg azt diktálja, nem lesz itt gond :) És ezt Ő/Ők is tudják.
nyuszika85

Bari

Mi újság nálad, jól vagy? Nekem ma van a beágyazódás, mert azt írtad valamikor. A lényeg, hogy fájdogál a hasam, szerinted ez mit jelent, eddig csak akkor fájt, ha pisilnem kellett. Neked is volt ilyen érzés. Ez most jó, vagy rossz? Mikor kell tesztelned? Hogy töltöd az otthoni szabadidőd?
A "rosszullevős lány" akkor volt punkción, amikor én transzferen, és a műtét után rosszul lett, nagyon begörcsölt. Dévai megcsinálta a visszahelyezést nálam, és már időm sem volt feküdni még az asztalon, leszállítottak, és rögtön hívták be a lányt UH-ra. Akkor még nem láttak semmit, kapott erős infúziót, én pedig 30 perc után eljöttem, így nem tudtam a folytatást. (Igaz Monillát kérdezted, de gondoltam, hátha unatkozol egy kicsit otthon, így minél hamarabb meg szeretnéd tudni :lol: )

Nyuszi

Szerintem ne aggódj, minden rendben lesz, és a lényeg, hogy 8-9 hónap múlva így, vagy úgy, de kisbabád szülessen. :lol: Mindig ilyen pozitívan kell gondolkodni, és ez tök jó, hogy te így teszed.

Kriszto

Mi volt tegnap? Remélem minden ok, és jók az eredmények... :D

Monilla

Gratulálunk a két kicsikéhez, mi is kettőt kaptunk hétfőn, sok babaragacsot kívánok mindkettőnknek. Remélem egyszerre örülünk majd a jó hírnek.
Akkor szegény lány, jól megjárta, látszott is rajta, hogy nagyon rosszul van. De remélem már minden ok nála, és nem sokára visszakapja a babócáit... :P

Leeda

Tessék neked is pozitívan gondolkodni, nem feladni semmit, még bármi lehet...... :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok,

Csak gyorsan annyit, hogy elindulhattunk! :lol:
Később majd jövök a részletekkel, ha érdekel benneteket... :wink:
anim

Csuti, ahogy a többiek nekem mondták minden jelenthet mindent... :shock: de,ha megnyugtat nekem is fájt a hasam, vagyis görcsölt olyan mensisen. Én a terhesvitamin mellé szedek még esténkén C+Cinket és 3x2 MagneB6-ot Timi javasolta ;) ill a magnét még Dévisz is mondta a fejfájás miatt.

Csajok, én mára eresztettem le :cry: és nem is tudom,h mi az ami feltudna dobni...egyfolytában csak aludnék és sírnék, ne kérdezzétek,h miért. Olyan üresnek érzem magam...így keltem fel :oops:

Remélem szép napunk lesz!!!

Bari

bari6

Bari,
ilyen szép napsütéses időben csak jókedvűnek szabad lenni :lol:
A hangulatingadozás tuti a hormonok miatt van, nekem is volt és még van is. Sőt, még lesz is valószínűleg... :? Én például most elsétálok a közeli cukrászdába, és veszek sütiket, mert a hús már a fülemen jön ki. És mert megérdemlem:)
Eddig mindig olyan pozitív voltál, szedd össze magad! :wink:
Legalább így tessék vigyázni a hasadban lévő Bogyóra, mint ő :lol:
Kép

Anim,
nagyon örülök, hatalmas drukkokat küldök!! :P +++++++

Csuti,
köszi :)
leeda

Sziasztok!

Minden kismamának nagyon drukkolok!

Hétfőn mi is voltunk Dévisznél, és pont akkor jött meg a mentő szegély lányhoz, mikor mi benn voltunk. Előtte is láttuk, amíg vártunk, és hát mit mondjak, eléggé elgondolkodtatott. Olvaslak benneteket, és erre nem voltam felkészülve. De ahogy láttam, Déviszt is megborította a dolog. Rémisztő volt.

Tudnátok nekem segíteni? El kell mennem hormon vizsgálatra, de az egyik a 20-22 a másik pedig a 2-4 napon kell. A két beutalón más vizsgálatokat kért Dévisz. ez normális? Volt valaki közületek az antsz-ben ilyen vérvételen? Mi a tapasztalat, mennyi idő alatt van meg az eredmény? A neten azt írják, hogy 7 nap. Van amelyik csak 3-4, de a "csomagban" mindig van egy 7 napos.
Szélkisasszony: neked milyen vizsgálatokat írt még össze? Ti is inszemesek, vagy lombikosok vagytok? Nekem nem is említett semmiféle MR-t? Ez mihez kell?

A hétfői lányzónak pedig ha erre jár, és is jobbulást kívánok!
mné

Mné,
én ilyen jellegő vérvételen még a Nyírőben voltam, a különböző hormonok miatt kéri ezeket a vizsgálatokat.
Az ÁNTSZ-ben én már csak ösztradiol miatt voltam, akkor másnapra már megvolt az eredmény. Eddig lehetett kérni, hogy az eredményt mi is megkapjuk, de lehet, hogy erre már nincs lehetőség.

Szegény lánynál most a műtét miatt volt ez a vérzés, vagy tényleg a túlstimu miatt durrant el valami? Nagyon sajnálom szegényt, jobbulást neki, és remélem, minden rendben lesz vele!!! Drukkolok!
leeda

Mné

A hormon vizsgálatokat nekem is az ÁNTSZ-be csinálták, és mind2 alkalmommal 4 nap alatt meg voltak az eredmények.
Ha kéred, e-mailen neked is megküldik az eredményeket!

A Podmaniszky utcába mész, a MÁV rendelőbe? Akkor érdemes nyitásra ott lenni, 7h30-ra!

A 2-4 napon több vizsgálatra van szükség, míg a 20-22-en csak a progeszteron szint az érdekes.

Csibi
csibi79

Leeda és Csibi Köszönöm szépen. Igen a Podmaniczky utcába megyek. Jól gondolom, hogy éhgyomorra kell ugye?
mné

Leeda: továbbra is csak pozitívan! szorítok nagyon!!!!!!
Nyuszika: nagyon örülök! annak meg még inkább, hogy egyáltalán nem keseredtél el!!! És remélem, mostanra már sokkal-sokkal jobb a pocakod!
Monilla: nektek is nagyon örülök! babaragacsok mennek!!!
Anim: persze, hogy érdekel!!! :D Örülök, hogy indulhattok!!!! Gyere mesélni!
Bari: ez az érzelmi hullámvasút. Gondolj arra, hogy innen már csak jobb lehet. :D Mármint ez nekem segíteni szokott. Kényeztesd magad egy picit! De remélem, hogy már jobban érzed magad! Mosolyogj!!! :D
Mné: nekem ugyan nem az ÁNTSZ laborjában csinálták ezt a vizsgálatot, de szerintem azért kért mást, mert a ciklus elején és végén más hormonok "érdekesek". Már ha erre gondoltál, amikor az eltérő vizsgálatokat írtad. Amúgy mintha nekem is egy hét alatt készültek volna el. De ebben egyáltalán nem vagyok biztos!
Nekünk még a nőgyógyászom írta össze a vizsgálatok nagy részét, amit a Dévai Intézet honlapján is megtalálsz. Ezeket mid elfogadta. A párom leletét is elfogadta, mert az a doki, aki kezeli rajta volt azon a listán, amit az OEP támogat, vagy valami ilyesmit mondott D. doki. Ezen kívül a július 1-től érvényes rendelkezés szerint kell egy méhűri vizsgálat, amire 5 variációt sorolt fel D és jövő hét keddre kell eldöntenem, melyiket választom. Ezek között volt az MR-rel végzett kismedencei vizsgálat. Illetve nekem a pajzsmirigyem szórakozik és erről is kért új szakvéleményt a belgyógyásztól. Ja, meg a páromnak kell majd ott is mintát adnia náluk tenyésztésre. Meg persze kenetet vesz le jövő kedden a chlamydia miatt.
Kicsit hosszú lett, bocsi. :oops:
Mindenkinek drukkolok. Már befogtam egy-egy zebracsordát az érintetteknek a mégtöbb csíkhoz :D
szélkisasszony

Csak a 2-4 napira!
A másiknál mind1.
csibi79

Leeda: Azt nem tudom, hogy túlstimus volt, vagy a műtét miatt lett rosszul. Dévisztől nem mertem megkérdezni, pedig nagyon érdekelt volna, hogy mi történt vele.

Mikor vártunk kinnt még Déviszre olyan jó volt nézni, hogy egy pár kinn beszélgetett. A lány is akkor volt leszíváson, és mutatta a párjának a szivecskét a számmal. Legalábbis gondolom, mert hát messze ültünk tőlük. Olyan jó volt nézni, hogy milyen boldogok. Nem tudom, hogy melyikőtök volt, de nagyon szép szám lehetett. Gratulálok!
mné

Leeda, köszi :lol: nagyon cukker a kép. Már jobban vagyok. Mosogattam, csináltam rántott husit, mostam, teregettem, ettem, néztem gyönyörűséges Gorillákat és nemsokára megyek sétálni.

Anim, örülök,h kezdhetsz és naná,h gyere :wink: :wink: :wink:

Huh szegény lány, belegondolni is rossz,h mi lehetett vele....

Mné, ezek szerint csak ezek a vizsgálatok hiányoznak? Nálatok inszem lesz?

bari6

Mné: bocsi, lombik lesz nálunk! Nálatok?
szélkisasszony

Szélkisasszony, köszönöm neked is :lol: az előbb beelőztetek :D

bari6

Szélkisasszony,
köszi, azért tartalékolj nekem is zebrát. Ha nem most, majd legközelebbre :D

Bari,
nincs mit, reméltem, hogy tetszeni fog :D Ha itt lennének előttem, agyongyömöszölném mindegyiket :D
csak így tovább! Ha meg sírni van kedved, nyugodtan, utána úgyis jobb lesz :wink:

Mné,
hát lehet, hogy én sem mertem volna megkérdezni. A punkcióm előtt én is nagyon tartottam egy esetleges belső vérzéstől, de hálistennek nem volt semmi gond.
leeda

Ha minden igaz, akkor inszem lesz nálunk, de majd az átjárhatósági után kiderül. Az Dévisz a ciklus közepén csinálja, vagy bármikor?
mné

leeda: ne viccelj! rád is gondoltam, és most!!!! Nem legközelebb!!! :D
szélkisasszony

Mné: akkor lehet, hogy neked azért nem említette a többi méhűri vizsgálatot, mert mindenképpen csinálni kell átjárhatóságit! Nálunk meg úgy sincs értelme.
szélkisasszony

Szélkisasszony,
köszi, aranyos vagy! :D
Most megint puffogtam egy sort: 2 éve máshol dolgozó ex- kolléganőm írt sms-t, hogy hallotta a jó hírt...írtam neki, hogy rajtam kívül már mindenki tudja ezt a jó hírt...erről ennyit.
leeda

Sziasztok

Akkor egy kicsit megnyugodtam Bari, ha neked is vannak ilyen tüneteid. Ma például egész délután feküdtem, fájdogált a hasam, és nekem is menszi jellegű. Én nem szedek semmi vitamint, csak a folsavat és a duphastont, amit Dévai mondott, nekem semmi mást nem ajánlott. Ez nem elég szerinted, vagy mire szeded a többi vitamint?
Amúgy képzeld el, én is sírós vagyok, és minden bajom van, ha beszélgetni kell... A férjem is megjegyezte, hogy máskor mindig ölelgetem, most meg semmi, mi van velem? :roll:

[/b]Mné

Mikor mész átjárhatósági vizsgálatra, HYSOSY-ra mész, Dévisznél?

Anim

Nagyon jó, hogy indulhattok, úgye milyen csodás érzés??? Sok sikert, és kitartást kívánunk! :lol: Mikor kezdtek?

Szélkisasszony

Akkor ti lombikra mentek, és mikor kezdtek? ICSI-re?

Leeda[b]

Nekem is küldhetnél ilyen szép képet, mint Barinak :roll: felvidítana, mert egy kicsit én is "befáradtam"...

Csuti
Kép
csuti83

Jaj, megint ez a kiemelés, pedig én nem így akartam!!! :oops: még ez sem sikekerül ma...

Csuti
Kép
csuti83

Leeda, a jó hír alatt mit értessz? :P Esetleg azt, hogy már mindenki tudja, hogy terhes vagy, csak még te nem? (vagy hülyeséget kérdeztem?)

Csuti
Kép
csuti83

Csuti,
igen, ezt értettem a jó hír alatt..mindenki tudja, csak még én nem... :D
Küldök egy másik tyúkanyót, most cicákkal:
Kép

illetve egy egész zebracsapatot:

:lol: Kép
leeda

Sziasztok! Sajnos nem tudom én sem biztosan megmondani, hogy hiperstimu, vagy a műtét miatt alakult ki hétfőn a punkciós társunknál a rosszullét, de nála már egy korábbi lombiknál is előfordult hasonló rosszullét, csak akkor a beültetés után jelentkezett. Nagyon fájt a hasa szegénynek és Déviszék tényleg mindent megtettek annak érdekében, hogy javuljon a helyzet, de sajna mégsem javult, csak átmenetileg, amikor egy nagyon erős fájdalomcsillapítót kapott az infúzión keresztül. Mi is megijedtünk egy kicsit mindnyájan, de a nővérke, aki három éve dolgozik ott azt mondta nekünk, hogy 3 év alatt ez volt a második eset, hogy nem tudták kezelni a helyzetet és kórházi segítséget kellett kérni. Ezt csak azért említem meg, hogy senki ne pánikoljon, mert szerencsére nem mindennapos esetről van szó.

Nyuszika, nagyon szorítok, hogy holnapra legyenek még tesók nálatok is, de nagyon pozitívan állsz a dologhoz, mert egy embrióból is símán lehet akár kettő rosszcsont kiskölyök. :wink

Szélkisasszony és Bari, Nagyon köszönöm a babaragacsokat.

Nekem reggel óta eléggé fel van puffadva a hasam. Lassan nem jönnek rám a nadrágok. :oops:
monilla

Leeda

Olyan jók ezek a képek, hogyan varázsolod ide őket? :lol: Nagyon aranyos vagy, nagyon jól esik mind a kettő. Hááááát, én is ismerem az ilyen nagyon "jóindulatú kolleganőket". Amúgy meg hogy jön ő ahhoz, hogy felhív, és csak úgy spontán rákérdez a dolgora. Mert ha te úgy érzed, akkor elmondod, ha nem érzed úgy, akkor nem mondod el. :twisted: Na mindegy, ha tudnék én is ilyesmi képeket keresni, illetve ide beilleszteni, akkor én is küldenék neked valami szépet. :wink:

Monilla

Akkor neked úgye tegnap volt a transzfer, és most jól vagy? Én sem tudom egyik nadrágot sem begombolni, mert kényelmetlen a hasam miatt. Remélem erős nálatok a babaragacs. (és nálunk + Bariéknál is, sőt mindenkinél..... :lol: )

Csuti
Kép
csuti83

Csuti: Még nem tudom, hogy mikor lesz az átjárhatóságim, mivel még hiányzik egy pár eredmény. Maj október végén megyünk megint Déviszhez, és akkor megmondja, hogy mikor legyen. Remélem, hogy minél hamarabb. A átjárhatósági a ciklus bizonyos napjához van kötve? Mert a következő konzultáció alkalmával leszek kb a 15. napon. Akkor az október is elúszott? És az átjárhatósági után ha minden rendben van, akkor szerintetek mikor lehet kezdeni? Még abban a ciklusban? Vagy csak a következőben?

Én is küldöm nektek a babaragacsokat!
mné

Csuti, nekem sem Dévisz javasolta a vitaminokat, hanem Timi, tudok az a lány aki mellettem és melletted feküdt ;)
A MagneB6 görcsökre nagyon jó, a c+cink-et megmondom őszintén elfelejtettem,h mire jó :oops: de majd megkérdezem ;)

Leeda, Én már le is stoppoltam egy ZEBRÁT,ha nem baj :oops: ez a tyúkos kép is nagyon jó!
Remélem a kolléganőidnek igaza lesz :lol:

Monilla, Csuti, a hasam még mindig nagy és egy nadrágot sem tudok begombolni. Szerencsére tavalyról van még derékmelegítőm, így nem látszik,h nincs felhúzva a sliccem :lol:
Innen rendeltük: www.derekdolog.hu

bari6

Csuti,
a képeket a Google-ról szedtem, lementettem és itt a szövegdoboz alján lévő paranccsal: "Melléklet feltöltése" töltöttem fel!
Ha szereted a vizslákat, van egy nagyon jó oldal, csak alvó vizslák vannak rajta, tündériek:

http://fekvovizsla.blog.hu/page/1

Sok tapintatlan ember van. Sajnos.Mindegy, már hozzászoktam...
leeda

Bari,
ennyi zebrából jut mindenkinek, azért is választottam ezt a képet. És ha jól látom, még várandósak még plusszban... :lol:

Bari, Monilla,
nekem a transzfer után ez a puffadás egy jó pár napig tartott, elég durván. Fehérjeport igyatok még esetleg, biztos jót tesz.
leeda

Csuti, én is nagyon remélem, hogy kapaszkodnak a gyerkőcök. Ajánlom a tieidnek is, hogy ugyanígy tegyenek.

Bari, akkor megnyugodtam a nadrág kérdéssel kapcsolatban. Persze sejtettem, hogy a hormonok miatt van.

Leeda, köszi a tanácsot megpróbálok enni-inni fehérjeport, bár már a szagától is rosszul vagyok. Örülök, hogy visszatért az optimizmusod, csak így tovább!

Mné, nekem régen volt az átjárhatóságim, de úgy emlékszem nem volt konkrétan a ciklus napjához kötve. Szerintem Dévisz nem szereti húzni a dolgokat. Én május végén voltam nála először és igazából már júniusban kezdhettünk volna. Leginkább azért vártam, mert a legtöbb vizsgálathoz a háziorvostól kellett beutalót kérni és volt olyan vizsgálatom (HIV, Hepatitis stb.), amit az ittenni ÁNTSZ labor csak három és fél hét múlva küldött vissza a háziorvosomnak. Mondjuk én pozitív vagyok a toxoplazmára és a rubeolára is, és a toxoplazmánál nézniük kell, hogy friss, vagy régi-e a fertőződés. Nálam szerencsére már régi volt. Elképzelhető, hogy ezért is tartott ilyen sokáig.
monilla

Bari, én is szedem a Magne B6-ot. Nekem annak idején a Kaáliban is ajánlották beültetés után. Ezen kívül Femibion 800-at, meg Omega 3 halolaj kapszulát szedek. A többi a szokásos Dévisz által előírt gyógyszer.
monilla

Leeda, jaj ezek a vizslák....itt olvadozunk a férjemmel :lol:

bari6

Figyuljatok!

Csak az én fejemben van az,h nem lehet egy darabig autóba ülni??? Ha tényleg így van, akkor szerintetek meddig nem lehet?

Köszi,
Bari

bari6

Sziasztok!

Ahogy ígértem beszámolok a tegnapról:
¾ 8 körül jutottunk be és fáradtsága ellenére mosolygósan fogadott Dévisz. Ez nagyon jól esett és meg is nyugtatott egyben.
Szóval átadtam a papírtartozásaim, minden rendben talált… csak egy-két dolog hiányzik, de ettől függetlenül indulhatok a programmal.
Ahogy sejtettem a Mária utcába elküldött bennünket, ezt ma el is intéztük. A vérképemből lemaradt az alvadási idő, vércsoport-ellenanyag, de ezeket ráérek a punkcióig megcsináltatnom.
Ami új volt számomra és meglepett, hogy július 1-től aki PCO-s azoknak kötelező az inzulin rezisztencia és terheléses vércukor vizsgálat + szigorú ’mediterrán’ diéta.
Így mától szinte teljes szénhidrát (cukor) megvonáson vagyok, ami egy kicsit most kínzás, mert hétvégén lagziba megyünk…. :?
Hétfőn megyek is ezekre a vizsgálatokra. A diétát azért is kéri, mert igaz, hogy van gyógyszer az IR-re, de ő nem adja, mert fejlődési rendellenességet okozhat a babánál.
Megnézett uh-val is, szokás szerint mindkét petefészkem multicisztás.
Vasárnap kezdem a szurikat, a húsevést pedig már most ezerrel, mert nagyon túlstimus hajlamos vagyok.
Szintén új volt, hogy kielemezte az eddigi programokat, leleteket stb. és közölte, hogy 15 %-nál több esélyt a sikerre nem tud adni. Hát ez nem sok. El is keseredtünk :cry: , de azzal nyugtatom magam, hogy mégsem 0 %! Úgy gondolom, amíg a legkisebb esély is megvan arra, hogy babám legyen nekem is, addig nem szabad lemondani róla.

Kagyló,
Sajnos az alacsony progeszteron szintem miatt nincs spontán peteérésem, többek között ezért is hosszúak a ciklusaim.

Bari,
Nekem Apánk azzal indokolta az autózgatás mellőzését, hogy az éppen megtapadt bébit a finom rázkódás még kimozdíthatja a helyéről. A magyar utak minősége pedig ugyebár ….. Ha majd stabilan beágyazta magát(magukat) a babók, akkor lehet autózni is.

Tulipán,
Te is kezdhetsz? Mi volt tegnap?

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat!
anim

Laptetőm van, nem is hiszem el! :) :)
Remélem, ez most jó jel és végre sikerünk lesz!
anim

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?