A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

majd jövök ha alszanak

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

LÁnyom "poncsója" Kép
unokatesóm születendő lányának :)
Kép

katica nem tetszik :( így nem fejeztem be :)

KépKép
viranka

Móni kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , küldtem privit :wink:

Verus jaj de ügyi vagy!

Heni
KépKép
heni81

A legó.frizuráról jutott eszembe.
Szóval ő ül az egyik tűzoltóautóban, szerintem teljesen olyan a haja, mint Rugónak :lol:

Kép

Viranka, nagyon szép darabok :!: :P

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eltűntem, de rossz volt az itthoni számítógépünk, bent meg nem volt alkalmam, se íri, se olvasni... :?

Utólag is boldog szülinapot minden ünneplőnek! :)

Egyébként jól van, minden rendben, bár valami vírus kerülget engem, de remélem, hat a Coldrex!

Kép

Kép
regcsiken14

jól vagyunk... ezt akartam írni... :roll: :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Ma egesz nap itthon voltunk, esett az eso, kocsim sem volt, mert lecserelik a kocsinkat, igy S. elvitte... :?
Mar alig birom lekotni a gyerkocoket, mindjart vacsiznak, megfurdetem oket, es mennek aludni, nagyon faradtak :wink: Suliba megyek utana, S. meg relaxalhat :D

Agica, gyonyoru kislanyod van, nagyon edes! :D

Viranka, nagyon szep dolgokat csinaltal!!!

Moni, irtam is emailt a segitoknek, felajanlottam ket termekemet, ket babakocsi-parnat. Gondolom, nemsokara felkerul a licitre.

Most mennem kell, gyerekek nem hagynak..
Vendég

Vera! Nagyon ügyi vagy! :)

Mesi! Még rossz lesz, az első másfél - 2 hét elég lelkis, én is bőgtem az elején. Aztán megszokja ő is, Te is! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, gyorsan befejezem..
Mesi nagyon edesek a tesok, kitartast az ovival!

Hu, Irina es Vindo, biztos jo lesz talalkozni!! Aztan lazuljatok am el a konferencia utan! :D
Vendég

Vindo nem nincs baj. Csak Bencének a foglalkozások hittan torna angol 8kor kezdődik meg amúgy is 8.30ra lehet bevinni a gyerekeket,mert zárják az ajtókat.Szóval őt akkora viszem. Domit meg 9.30ra kell vinnem a szoktatás miatt.Így Benivel megyek reggel aztán vissza,Domival megyek aztán vissza és délben meg megyek Beniért és jövünk haza.Ma meg Beni megy-megkértem papát ma menjen vele,Domi megy-jövök egyedül 1órát egyedül volt ott,nem akartam az ovi előtt üldögelni,így egyedül 10perc alatt haza , szedtem a lábam,mert főzni is kell valamikor meg teregetni,aztán vissza Domiért,vele haza nem engedték meg,hogy ott ebédezzen majd hétfőtől,aztán Beniért vissza és haza. Tegnap nem volt papa meg mama így egyedül rohangáltam,aki látja sz.tem nem is érti az egészet és hülyének néz. :?
varga tünde

Értem.
Hát, a szomszédok biztos jól szórakoznak :wink:
Azt hittem, csak Domi miatt fordulsz ennyit :P

Niki, mi kemények vagyunk, konferencia előtt fogunk lazulni :P

Kép
vindolanda

Sziasztok, Csajok!

Regi, gondolok Rád, ne legyen semmi bajod. Ez a nyavalya bejárja az egész országot, hagyjon már ki Titeket.

Niki, drága, mi a konferencia napjai között is lazulni fogunk ;-)
Emléxem, a tavalyi szegedi konfon este filmeket néztem a koleszban a gépemen. Most sokkal jobb programom lesz. 8)

Móni, gyere!!!!!!!!!!

Mesi, Zsozsi szerintem nagyon ügyes, most megy először nagyobb közösségbe, tök jól csinálja/-játok.

Tündi, sajnálom ezt a sok rohangálást, van így is elég gondod-dolgod... de hamarosan beáll az ovis rendszer (mi is 3 hete nyomjuk, de még félnégyesek vagyunk, azaz fél 4-re azért ott jó lennünk...).

Vindo, tényleg olyan Rugó haja, csak nem vörös ;-)
Hát azért annyira nem vagyok ám legó, inkább kleó :-D Legó lennék, ha jó minőségű, a frizurát tartó hajam lenne, nem olyan van, én vagyok a kócos legó. :roll:

Verus, ezek csodálatosak!!!!!!!! Okt. elején térjünk rá a közös tali témájára, jó? :-)

Vennem kellett ma egy új őszi cipőt Ádinak (csak vízállót veszek, de legalábbis ne velúr legyen kívülről vagy nyitott vhol), mert annak, amit 2 hete vettem, szabályosan le van gyalulva az orra elöl. Én mondjuk nem sajnálom a cipőket, de ezt nem értem. Mentek a gyalugépek az oviba és levágták az elejét. Effektíve olyan, mintha azon szánkázott volna a betonon. Pedig Ádi nem is az a vadulós típus... Rejtély. :roll:
irina

Vindo, :lol: , most aztán jól megmutattuk, hogy mi folyamatosan be leszünk állva: konfi előtt, közben és után is. 8)
irina

Niki, nagyon klasszak a kocsipárnáid, ügyes kezed van!!!

Gondolkodom, mit ajánlhatnék fel a licitre, ha semmit, akkor licitálni fogok.
irina

Ja, két hányás közben meg előadást tartunk :lol:

Ó, a kócos hajat ismerem :roll:
Az enyém elektromos is, a frizurák meg összeesnek belőle :roll:

Majd megnézem én is a liciteket.

Kép
vindolanda

Vindo, szerintem Neked jó hajad van.
Én tinédzserként konkrétan azt gondoltam, hogy átok ül rajtam: vékonyszálú, kevés, seszínű, azonnal (!) zsírosdó haj (de tényleg, tudom bizonyítani az összeset képekkel!), pattanásos-mitesszeres bőr -- kevesebbért is érezte már magát 16 éves nyomorultan.
De aztán feltalálta az ember a sminket, később a jó sminket -- és ezt a kört már lefutottuk ;-)

Megyek is hajat szárítani. Mert kétnaponta kell mosni, de abból csak az elsőn néz ki nem zsírosnak. :?
irina

Csak semmi panaszkodás, és naponta mosom, ha programom van :?
Hajnalban vagy késő este, mert Rugótól nem tudom szárítani :roll:

Amúgy én is így nézek ki, a hajam sem tuti ám élőben :lol:

MOndjuk, a színe barna, azzal ki vagyok békülve.

De majd jól megvizsgáljuk egyműs haját 8)

Kép
vindolanda

egyműs = egymás

Kép
vindolanda

Vindo: :lol:
Hiába már no, egy vékonyszálút csak egy vékonyszálú érthet meg igazán! 8)

Tegnap hullafáradtan elkezdtünk egy filmet nézni (Definitely, maybe), nagyon kedves darab, ma talán be is tudjuk fejezni. Én mondjuk Rachel Weisz-szal megnézek bármit, de ebben még Isla Fischer is van, aki a cukiság netovábbja. :D

Puszi, jó éjt!
irina

Jó éjt.
Hát, ezt még nem láttam :idea:

Isla Fischer a Borat felesége?

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Pötike még alszik :shock:
Pedig a kőművesek ütvefúróval nyomulnak :roll:
Cicuska tegnap belelépett egy szögbe, felületi sérülés, épp hogy megkarcolta.
Nem érem el a dokinkat, hogy mit tegyünk.
Elviekben a kombináltba amit 1,5 évesen kapott van tetanusz.
Most bevigyem, hogy kapjon szurit vagy sem :?:

Most el, nem öltözik egyedül csini és indulni kell. Vagy ovi vagy doki.
puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Mi is élünk, nézzétek el nekem, most végképp nem nagyon megy a fórumozás, csak már hiányoztatok és benéztem kicsit.

Minden szülinaposnak és névnaposnak sok sok boldogságot!

Pakolunk ezerrel, azaz én pakolok ezerrel. Peti majd hétvégén és jövő hét végén tud majd csak segíteni, de akkor még festeni is kell majd, szóval nem unatkozunk. És ugye plusz még minden nap megyünk be Pestre Danival Lilláért. Pasika meg náthás és fogzik :( szóval elég húzós időszak van....én szó szerint mindig fáradt vagyok, de nemsokára jobb lesz.
A jó hír nálunk az, hogy lejárt az LTP és elő tudunk törleszteni, így csökkenni fog a törlesztésünk :D, majd kb. decembertől.

Na életképekkel még majd jövök valamikor. Ja net sem tudom hogy lesz....van még pár kérdéses pont...:?

KépKép
KépKép
fleur

Jo reggelt! :D

Vekonyszalu hajjal rendelkezok taboraba en is egyertelmuen bele tartozok.. Irina, mintha rolam beszeltel volna... :? :D Sokszor meltatlankodok, hogy mennyire nem igazsagos a jo Isten, mikor ezeket a dolgokat ossza...

Jo lesz az a konferencia, en mar latom! :D Ket hanyas kozotti eloadas :lol:

Fleur, kitartast a koltozeshez, Dani babanak meg jobbulast!

Irina, szerintem en is lattam ezt a filmet, de nem emlekszem...szeretem Rachel Weisz-t en is, baratnom a londoni nagykovetseg kulturalis osztalyan dolgozott, o mondta, hogy mindket szuloje magyar, en azt hittem, csak az apja, a nevebol itelve.

Moni, ha csak meghorzsolta, szerintem nem lesz baj.. azert kerdezd meg a biztonsag kedveert.
Vendég

Naposat :)

Tünde,én jövő héten kezdem az efajta dilis rohangálást :) Mírát elviszem 8ra,Bálintot 9re és szülinapi bulival kezdi az ovit :9 azán oviból el :) még szerencse Apja szokta hazahozni csajszit :)

Horgolok majd vmi apróságot és én is felajánlom :) :) csak még kitalálom mit :)

Móni!
Nem kell Cicust elvinni,mert a tetanusz védi :) Míránál volt vmi ilyen balesete,ügyeleten azt mondták védi az oltás :)

Irina!
Míra cipőiről tudnék mesélni :) mikor vadiúj,drága kiscipőben ezerrel motorozva orra alig maradt :?
okés akkor majd talizunk :)

Magggie!
Miréna érdekes :) 1-2 nap van vmi,aztán hetekig semmi... de ez is változó,de akkor is max 3-4 nap :)

na akkor én kilógok a dróthajammal,ami nem utolsósorban száraz is és sok is :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Vera te majd mész valahová vissza dolgozni?

Fleur jó költörést!

Irina , Vindo jó konferenciát!

Niki nekem meg kimondottam drót hajam van, én meg azt utálom, mint egy oroszlán :roll:

Móni remélem mind ok lesz!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Itt vagyunk mi is, a mai épp szabadnap 8)

Rugó reggelizik, mesét néz 8)

Haj - hát, kínszenvedés, az biztos. Nálunk a családban mindenkinek erős, vastag szálú, akár loknis haja volt/van (a kisebbik bátyámnak a háta közepéig ért fiatalon, gyönyörű haja volt), csak az enyém lett ilyen :x
Az anyai nagyapámé ilyen, nekem meg sikerült örökölnöm - ami nem meglepő, mert rá hasonlítok :roll:

Óvodásoknak jó rohangálást, Fleur, jó költözést-pakolást.

Hitel - hú, de lazák lesznek valakik :wink:

MOst ennyi, szép napot. :arrow:

Kép
vindolanda

Hoztam egy vicces családi fotót:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, micsoda avatar :P

Ja, Móni, szerintem ne izgulj, a vérmérgezés látszik (ha jól tudom). Gyerekkorunkban csak akkor vitték tetanuszra a gyerekeket, ha már elindult az a vörös csík. Ha jól emlékszem.
De az meg eléggé fájt, így ha nincs baj, akkor ne vidd el Grétát.
Na meg, ha volt az oltásban tetanusz, akkor végképp ne izgulj :!:

Kép
vindolanda

Heni, itt mit csináltok éppen? :lol:
Ki fényképezte? Be volt állítva a gép?

Kép
vindolanda

Vindo próbáltunk össze hozni egy családi fotót, sehogy sem sikerült :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sikerült az, csak nem olyan lett, amilyet terveztetek :wink:

Kép
vindolanda

Sikerült az, csak nem olyan lett, amilyet terveztetek :wink:

Kép
vindolanda

Heni!
igen megyek vissza,de majd bővebben oda írom le :)
szeretem az ilyen családi fotókat :) :) van nekünk is pár :)

KépKép
viranka

Bazé, addig kattingattam, míg elment kétszer az üzenet :roll: De béna vagyok :roll:

Megyek, pakolom a lakást :arrow:

Kép
vindolanda

Szuper kep, Heni! :D
Hat, nalunk is ugy nez ki, szegeny Rania megorokolte a hajamat, annak ellenere, hogy az apjae afro.. :? biztos jol ki lesz akadva! Fokepp, mert Alexnek gyonyoru, eros gondor haja van.
Vendég

Na itt :D

Beszéltem a dokival, azt mondta amit sejtettem, ne kapjon tetanuszt mert még védi amit 1,5 évesen kapott :D Így már az oviban randalírozik (tuti rosszul írtam)
Apjukot is elvittem már a HÉV-hez. Gergőci elaludt.
A kőművesek meg hamarosan végeznek. A hungarocell fent van a házon és le van ragasztózva. Meg kell várni, hogy kiszáradjon és megy rá a szín.
Egész héten itt voltak.

Ágica Petrust alig ismertem meg. Gyönyörű leányzó lett :lol:

Fleur ti kaptatok levelet az önkormányzattól?
28.-án kellene mennem összevont szülőire :roll:

Niki nagyon szépek azok a babakocsi párnák

Viranka de szépet horgoltál megint :D
én elkezdtem a hímzést
elvagyok vele, mondjuk most a héten nem sok időm volt rá sajnos :?

Vindo és Irina szuper lesz a talitok az tuti 8)

Tündi majdcsak vége lesz a beszoktatásnak és akkor nem kell anyit rohangálnod.

Mesi szuperek a képek
Zsozsi megszpkta már?
És te?
Ez az amit mondtam neked.
Szülőknek is nagyon-nagyon nehéz az elválás. Csak ezekről senki sem beszél, senki sem ír.
2.-án nem megy Z de attól lehet a tali :lol:

Irina én is, én is, én is találkozni szeretnék veled!
Ha Verával taliztok és nekem is jó az időpont mehetek?

Heni jó ez a családi kép :lol: :lol:
pont azért mert ilyen :lol:

Az én hajam is vékonyszálú. Utálom is, nem lehet vele mit kezdeni. Ráadásul Grétike is ezt örökölte :?

:arrow: valamit akar a kőműves[/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka ezt találtam neked, nem tudom olvatad-e már ezt a blogot.
Tej és tojásmentes receptek vannak benne. Jó sok :D

http://zabtej.blogspot.com/

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nálunk a beszoktatással úgy volt, hogy rettenetesen örültem, hogy visszakaptam a régi életemet (valamilyen szinten). De szerencsére Rugó nem sírt soha, így nem volt lelkileg megerőltető. Ha megviselte volna, akkor máshogyan alakult volna a helyzet, szerintem szenvedtem volna rendesen. De nekem ez az otthonlét a gyerekkel eléggé betett :roll: Nehezen viseltem már a második évet :roll:

Gréta bármilyen hajjal csinos :wink: :!:
Majd fotózd ám le a házat, ha kész lesz :wink:

Kép
vindolanda

Rugó a bilin ülve a ruhája címkéjét fotózza :wink:
Címke-központú világképe van 8)
Minden ruhájából ki kell vágni. Néha azzal megy a csanába. A zsebébe dugdossa. Úgy alszik el, hogy szorít egyet a kezében. Vagy a traktor utánfutóján tologatja őket :lol:

Kép
vindolanda

A haj-öröklést elemezve meg kijelenthetjük, hogy a csepű haj domináns a topikban, mert a gyerekek mindig öröklik ezt :P
Rugóé is olyan lett.
Száll össze-vissza, kevés és elektromos :lol:

Kép
vindolanda

Na, megyek gondolkodni :arrow:

Itt vagyok fél szemmel.

Kép
vindolanda

Móni,megnyitottam,majd megnézem :) s honnan kezdted a hímzést? alulról,felülről :) :) biztos szép lesz :)

Nálunk egyik gyerek sem örökölte sem dróthajat,sem hullámosságot :evil: mind2nek szögegyenes :evil: de legalább B. tejfölszőke :) :) M. meg csíkos hajú :) :)

én is kíváncsi vagyok B., h. fogja viselni az ovit,mert ha vmit megun(Móniéknál is előadta múltkor) menjünk haza,fáradt vagyok,unom magam :shock: :oops: 8) :roll:

:arrow: mert ma még nem építettem sínpályát, s reklamál :)

KépKép
viranka

Újra itt vagyunk.

Elmentünk a takarékba, befizettük a kommunális adót (Nem adnak hozzá csekket, e-bankon keresztül nem lehet, díjbeszedője nincsen, nekünk kellene bejárnunk befizetni. De a takarékban nem tudják, mennyit kell. Így egy éve nem fizettük, most kaptunk végre egy kimutatást, és sikerült rendeznünk.).
Aztán voltunk a coopban, a zöldségesben, fagyiztunk egyet a szép időben, majd hazajöttünk.
MOst relaxál, kekszet eszik.

Amúgy olyan tisztán mond nein-t a nem helyett, hogy néha elgondolkodok, hogy nem is bölcsődei angol oktatáson vett részt, hanem bölcsődei németen.

Ezen röhögünk pár napja.

Míra haja miért csíkos????

Kép
vindolanda

Itt is szupi idő van, imádom:-)

Vindo- hűha fagyiztatok:-)szupiiiiiii
itt csekken küldik a kommunális adót, meg a súlyadót is, hogy ezek mekkora baromságok, sk ilyen nincsen, mégis jobban áll gazdaságilag az ország :roll: na de most jön a dugóadó :shock: az lesz csak a tuti :wink:

JAj akartam már dicsekedni, hogy Péterke pár napja elsorolja az évszakokat , melyik évszakban mit csinálunk, meg fújja a napokat, bár néha a pénteket kihagyja :wink:

az ajándéka szupiiiii, már annyi mindent megtanult belőle, és különbséget tesz már nyelvek között :shock: :roll: na erre kiváncsi voltam, de érti.

Móni majd kiváncsi vagyok, hogy mennyibe kerül a külső szigetelés úgy cakkom pakk.

Heni
KépKép
heni81

mert szőkésbarna :) egy két nagyon világos tinccsel :) mintha melírozott lenne :)

miért van hétfőn minden(ahová B-t elvinném és érdekelné) múzeum zárva????????????? még a vasúttörténeti park sincs nyitva :evil: :evil: :evil:

KépKép
viranka

fagyizni jóóóóóóóóóóó :) kiderült Mírát apja elvitte szerdán :) jó hete van a kiscsajnak, előtte való nap oviból hazajövet bementem velük fagyizóba :) B. olyan édes,mert 2 félgombócot kap és boldog h. 2 gombóc fagyit ehet :)

Vindo!
neked nem kellene indulnod már???

KépKép
viranka

Viranka, hová???

Jövő héten megyünk Szegedre :wink:

Szóval így csíkos :D

Hétfő a múzeumok szünnapja :roll: Ez van. Nekik is kell pihenés :wink:

Heni, nem semmi Péterke :D

Kép
vindolanda

Estét!

Az én hajam vastag szálú,és egyenes.

Vindo jövő7től már 8ra viszem délig! HURRÁ... Hát tuti jót röhögtek rajtam :? Elképzeltem Rugót,ahogy szorítja a címkét alvás közben :roll: Ari lehet! :) Fényképész lesz a gyerekből?

Irina talán motoroznak az udvaron? Nálunk akkor szokott ilyen lenne a cipő orra,ezért olyan cípőt veszek, aminek az orrára felmegy a gumi része. Nekem is cipőt kell vennem a fiúknak kinőtték őket.

Mérges vagyok,mert az autóból titokzatos hang jön ki félek,nehogy nagy baja legyen..

Móni nálunk is szigetelés megy ezerrel... Egyik ház kész,most a nagy ház jön hétfőtől.

Fiúk alszanak már.. Megharagudtam mert nem hallgattak rám,kinevettek meg kicsúfoltak gondolták vicces,hát nem volt az. :x bevágtam a durcit,ahogy ők szokták, nem mentem olvasni mesét és fürdés után fekvés egyedül,de bevált! Csöndben feküdtek míg el nem aludtak..

Emese lehet lemaradtam?Bocsi..de Zsozsinak manduláit kivették,hogy álltok vele?

Milyen vitamint adtok a gyerkőcöknek?
varga tünde

Helló, lányok!

Niki, Vindo, Móni, hajsorstársaim! :-) Ádi is az én hajamat örökölte (nem is az apja vagy anyósom vagy az én apám betonvastag remek haját...), most még jól áll neki, de tartok tőle, nem lesz oda érte felnőttként. Talán más majd kiegyensúlyozza ezt. A jó hír, hogy egyik ágon sem hajlamosak a férfiak nagyon kopaszodásra! :-)))))))))))

Vindo, akkor nagyon jól pozicionáltuk itt magukat: két részeges nő valami alibikonferencia szüneteiben a szegedi kocsmákat rója. :-D

Tündi, én Multitabs Immuno Kid-et (vagy fordítva ;-)) adok Ádinak, ezt kimondottan immunproblémás v. betegségkörnyéki állapotokra javallják, van benne probiotikum is. Egy hónapra elég egy dobozzal, az ízét Ádi nagyon szereti.

Igen, Mesit én is akartam kérdezni a műtétről, de, gondolom, még tolják kicsit.

Heni, szerintem tündériek vagytok a képen, én az ilyeneket nagyon bírom! Péterkéd meg zseniálisan ügyes.

Csajok, Sensével váltottunk pár levelet egy DVD kapcsán, jól vannak, csak izgul, hogy szokik be Boti az oviba, hogy fogja bírni a hugica a báty nélküli létet, no és hogyan tud Sense visszaállni a munkába (vezető pozícióból jött el, a helyére utána felvettek vkit). Nem könnyű, az biztos.
Ha tud, majd jön ide, csak nagyon el van havazva.

Ma Ádival az ovi után elmentünk a Margit-szigetre. Gondoltam, lehet, hogy a mai volt az utolsó normális, meleg őszi nap, használjuk ki. Nagyon jó volt, leszámítva a 20 hisztit (akármin, ez ovi után mostanában általános, a csana után is csinálta). Jó hír, hogy az oviban beszélget, a csanában az egy év alatt minimálisan kommunikált (pedig itthon szó szerint ***ssa a szót). Izgi dolog is volt, nem tudta tartani a kakilást már egy idő után, így az egyik bokorban végeztük el. Utólag nagy élménynek tartja! :lol:
irina

Halihó, hol van mindenki (bárki)?
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?