A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Szilvi ne is mondd, amikor VALAMI van ,akkor éppen senki nem ér rá....ismerem. Nekem a hétből lett elegem. Mondtam Gábornak jövő héten elmegyek 3 napra és ráhagyom addig a 2 gyereket :lol:
Segítünk, segítünk, de mikor kell valami akkor old meg magad.....
de mi ügyesek vagyunk és megoldjuk :wink: :lol: 8)

királylány

Clarie JOBBULÁST SZORÍTUNK NEKTEK SAJNÁLOM,HAMAR GYÓGYULJATOK MEG......

Kép
bévi

Sziasztok!

claire: mielőbbi jobbulást kívánok Jonatánnak :!:

Ircsi: Katus még mindig gyönyörűséges :D

Dia: nocsak, akkor Ti is próbálkoztok a szopival :) Nagyon stramm csaj vagy, így egyedül megbirkózni a két gyerkővel... Ahogy írtam az üziben is: nekem is eléggé nyomasztó a tudat, hogy ha egész álló nap egyedül vagyok Korinnával, nem még több napig :shock: Minden elismerésem!

Évi: igen, hétvége... Én is kicsit megnyugodtam, hogy végre api itthon lesz 2 egész napot velünk. Teljesen más így, nem?
Vendég

Csibuc kíváncsiságból tettem rá, aztán valamit ügyködött, de nem tudom volt e valami "értelme" neki. Pont előtte fejtem nem sokkal.

Én nekem nincs semmi bajom ha egyedül kell lennem a gyerekekkel - igaz megvan az a biztonságérzetem, hogy anyukámat bármikor fel tudom rángatni, ha valami van- csak most sok volt egész héten.

Nekem a legnagyobb problémát az jelenti, hogy szoros időbesosztásban vagyok, mert Bencét is nekem kell hozni-vinni egyelőre, de be fogom vonni a családtagjaimat, főleg ha bejön a hideg idő. Na meg remélem Gáborra is többet számíthatok majd, csak visszaáll a rend a munkabeosztásban náluk is.

királylány

Dia: lehet hogy nekem a tudat rossz, hogy nem igazán tudok másra számítani csak a páromra...
Vendég

Claire, innen is mennek a drukkok, mihamarabbi gyogyulast kivanok torpenek!

Tegnap ejszakai altatasom:
Furcsi utan kajcsizott,meseltem neki egy "gyors" meset, mert mar nagyon laposakat pislogott. Mikor mar bekomalt, beraktam a kisagyba, sss-egtem, beszeltem hozza, szepen megnyugodott, becsukta a szemet. Kb 5 percre. Aztan kinyitotta, elkezdett mozgolodni, megsimogattam, halkan beszeltem hozza, sss-egtem stb. Siras. Kivettem, megnyugtattam, kezdtem elolrol mindent. Itt mar bevetettem a cumit is,eredmeny ugyanaz.
Csapo 3 kicsit tovabb dajkaltam,mar szinte elaludt a kezembe, igy se jott ossze. Csapo 4 Ugyanez, de ekkor mar annyira elkezdett sirni,hogy nem tudtam megvigasztalni, csak uvoltott torka szakadtabol. :( :( Mar csak a cici segitett, azon megnyugodott, hagytam hogy elaludjon rajtam,mert megmondom oszinten, mar hulla faradt voltam (11 korul lehetett). Miutan elaludt a hasamon,vartam kb 20 percet, beraktam a kisagyba. Es nem ebredt fel.
Szoval nem igazan voltam eredmenyes, de nem adom fel, ma megint megprobalom. Csak ma jobban rakeszulok, megprobalok aludni a delutan, hogy turelmesebb legyek. :P
nklari80

Dia,minden elismeresem!!! Meg persze minden tobbgyermekes Anyukanak. :shock:
Ircsi, tunderi kislanyod van, azok a szemek. .. :D

Nalunk Apa allando ejszakai muszakba dolgozik... :( :( Szinte csak a szabadnapjan latjuk... Csaladom otthon... Oszinte leszek, nagyon nem egyszeru. :( :(
Boti szuletes elott koltoztunk, kb egy orara a varostol, ahol eddig laktam, szoval baratno, ismeros sincs a kornyeken. Multkor elmentem egy ilyen baba-mama klubba. Egy elmeny volt. Az egyik lany (kb 18 eves) arrol panaszkodott, hogy neki csikos lett a hasa, a masik azt ecsetelte hogy hol mennyiert milyen kisruhat vett a lanyanak... :D :D Asszem tobbet nem megyek.
Inkabb jovok ide. :D :D :D
nklari80

Claire!....Gyors gyógyulást nektek, remélem hamar túl lesztek rajta!

Klári!....Én ezt az altatást 1,5 óráig bírtam...aztán feladtam. Most este hagyom elaludni magamon, aztán kiságy....érzi, hogy lerakom, néha fel is néz, de alszik tovább. Nappal lerakom, akkor elalszik "rendesen"

Úgy látszik a dm dolgozott, nekem is most jöttek meg a kuponok. Még én is csak nézegetem, ingünk-gatyánk tápszerre megy. Eddig kb. 20ezerbe van a tápszerre, rákérdeztem a dokinál a közgyógyra, nem igazolja le, mert ez nem gyógyszer, és Bercibó nem beteg. Ez igaz basszus, de tápszer nélkül mi van? ÁÁÁÁÁ, hülye rendszer.
limo73

Na,ezt meg gyorsan leirom, aztan megyek fozni.

Csak egy kis szosszenet az angol "kulturabol":
Botikam ruhait hasznaltan vettuk egy angol lanytol. 0-3 honapos meretuekbol 3 zsakkal volt neki (az a nagy szemeteszsak!!!). Nem tulzok, kb 60 db kis body, 30 rugi, 20 !!! kis farmernadrag stb stb Mikor elmentem a ruhakert, ennyit mondott a csaj, asszem egy kicsit tulvasaroltam magam...dehat ugy unatkoztam... :shock: :D
nklari80

[quote="limo73"] írta:limo73Eddig kb. 20ezerbe van a tápszerre

jesszus!
mondjuk, ha azt nézem :arrow: kb 8ezernél tartok, hogy legyen tejem... és sokkal többet eszek, mint amennyit szoktam... szóval ha ezt nézem... az anyatej se "ingyé" van....

Clarie sok gyógyító puszit küldünk Jonatánnak!!!! gyere a hírekkel! nagyon izgulunk érte!

Kép
gtunde75

Claire! Mi is drukkolunk nektek, és rengeteg gyógypuszit küldunk Jonatánnak. Puszi: Katka és a csajok
katka77

Sziasztok!
Nem voltam pár napig, mivel a férjem szabin volt és mentünk ide-oda.

Nagyon édesek a babák. :lol:

Sucer, gondolom, hogy nem könnyű Ilangocska mellett, hiszen neki is nagy szüksége van az anyukájára az iskolakezdésnél.

Csillag, jobbulást Gergőnek!

Napsugár, látom Borisz szépen nő!

Évi, te szuper anyuka vagy! Csak ha kicsit fesztül vagy, akkor azt Tomi azonnal megérzi, talán ezért sír nálad egy kicsit többet. De Tomi nagyon szépen nő és boldog baba, tehát nincs itt semmi gond.

Vanilla, Gratulálok, előre is a nagy naphoz! :lol:

Csibuc, nagyon ügyes vagy a szopival!

Szamoca, Máté nagyon ügyes, hogy már megfordult! :D

Claire, nagyon drukkolok, hogy Jonatánnal minden rendben legyen!

Lili még mindig náthás egy kicsit, reggel-este orrszívás van. Remélem azért hamarosan elmúlik. Ma is nagyon jól aludt 10:30-tól reggel 6-ig, utána szopi és ismét aludt 9-ig. Itt volt nálunk egy másik baba 1 hónap a korkülönbség (barátaink lánya), ő már nagyban vigyorgott rám ha megsimiztem az arcát. Remélem hamarosan Lili is ezt fogja csinálni. :)
Nálunk jövő héten lesz először, hogy éjjel egyedül leszek itthon Lilivel. Este már többször volt, hogy egyedül fürödtünk, de éjjel még nem volt. Párom mondjuk alszik éjjel és én vagyok a gyerekkel, csak a tudat az fura. :shock:

Most megyek, mert Lili enni szeretne!
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Megjöttünk a mamától :) apa festett,anya babázott...sokat sír ma,fáj a hasa,de hát a szél is bánthatja...

Remélem Joni jobban van!!!

Klári ennyi ruhánk nekünk is van
:oops: :oops: én is unatkoztam :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Claire! Joninak gyors gyógyulást, remélem már jobban van. Sok gyógypuszi megy neki.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi de édes!

Túl vagyunk a mai napon is. Hát nem volt egyszerű....régen sírtam ennyire.......... :cry:

királylány

Mi a baj, Dia :?: :shock:

Kép
xtina75

Sziasztok!

Remélem, hamarosan lesz hír Jonatánról, egész nap a fejemben járt!

Dia, mi történt?

Orrszívás: akinek nem "igazoltan" beteg a babája - jó kifejezést találtam, bocs, ennyire telik, Bálint is tiszta kis nyűg volt ma -, az gondolja meg az orrszívást... Mondom - írom -, hogy miért.

Még Kristóf védőnénije és más anyukák is mondták, hogy természetes a szörcsögés az ilyen korú babáknál. A túlzásba vitt orrszívó-porszívózás meg irritálja a nyálkahártyát, ezáltal újratermelődik a trutyi.

bekri

Sziasztok!
Pénteken nagyon bealudt de Joni, gyanús volt, de egy nyügös éjszaka után nem csoda. Amikor végre felvettem, nagyon sápadt, vértelen, tónustalan volt.a gy orvost hívtam, beszaladt a kedvünkért a rendelőbe, ott találkoztunk 10 perc múlva, megvizsgálta, hívta a gyerekmentőket. Ők infúziót adtak, de nem lett eléggéjól, így lélegeztetőre tették, bevittük az 1.Gyerekklinikára. Ott van az intenzíven, agyhártyagyula, haemophyllus influenzea bacitól, ami ellen szól (egyebek mellett) a 2 hós oltás. tegnap ott bent ment föl a láza, 39 volt a max, ma hajnalban, de mostmár csak hóemelkedése van. Most kezd kapni célzott antibigyót, kapott vért, egyelőre infúzióban kap kaját, de amint kaphat, akkor kap anyatejet, először szondán. Most csökkentik a bódítót, h lássák le lehet-e venni a lélegeztetőről. napköüzben ott vagyok, remélem mire szophat, addigra tudok maradni, különben kiverem a balhét! Most fejek neki, meg h ne csökkenjen a mennyiség nagyon.
Noémi is kap antibiot, de ma vettek tőle vért, neki negatív!
Köszönjük a drukkokat, ránk fér: Claire
claire

Köszi a hírt, nem számonkérés akart ám lenni! Nagyon-nagyon sok drukk továbbra is nektek!

bekri

Tudom, persze. kösz az érdeklődést. Éjjel jmegpróbálták levenni a gépről, de nem vette elég jól a levegőt, így visszarakták. nagyon kivagyok. C
claire

Jó reggelt!

Claire annyit gondoltam rátok.....remélem mielőbb lekerül a lélegeztetőről Joni és hamarosan otthon lehet veled. Meg is értem, hogy kivagy bukva. Amúgy sem könnyű neked, de így..... :roll: Köszi a híreker, remélhetőleg legközelebb jobb hírekkel jössz.

Bekri, Tina temetésen voltam, a nagynéném hunyt el, nagyon megható volt, majd a blogban részletesebben írok róla. :cry:

Áron este fél 10-től alszik. :shock: Nem ébredt éjjel, járkáltam át nézegetni minden rendben van-e. Most ébredezik ahogy hallom.

Évi igen :cry: , majd írok pü-t is.

királylány

Jó reggelt

Claire,annyit gondoltam rátok gyorsan benéztem mi újság!!
A férjemmel együtt nagyon drukkolunk!!!

Dia :cry: :cry:

evilany

Claire
Nagyon sokat gondolok rátok! Mielőbbi gyógyulást!

Dia
Részvétem. Ha megkönnyebbülsz, sírjál!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi mindenkinek! Most megyek be, nem mintha tehetnék vmit, szörnyű ott ülni és nem tudsz neki segíteni.....
Dia! :cry: valóban sírd ki magad, az jót tesz.
Ircsi! Te, mint orvos, milyen esélyeket tudsz ennél az agyhártyagyulánál a gyógyulásra? És a maradvány nyavalyákra? Tudom, ne erre gondoljak....
Igyekszem...
Claire
claire

Igazából tegnap jött ki rajtam, mert ugye itthon tarnai kellett magamat. Bencének nem mondtuk el mi történt. Ritkán találkoztunk velük.

Köszönöm az együttérzést.

Claire ne is gondolj olynra, hogy károsodik. Meg fogy gyógyulni! Én nagyon szorítok nektek!
A tehetetlenség a legrosszabb, de hinned kell, hogy rendben lesz, mondogasd neki is!

királylány

Óóóóóó! Dia sajnálom!!!

Claire továbbra is küldjük a gyógyító energiákat! csak a jóra gondolj! nem lehet baj!!!!!

kis vidámság erre a szomorú napra:

Kép Kép

Kép
gtunde75

Tünde köszönöm.

Zoé egyszerűen tüneményes! :D

királylány

Sziasztok..zsufolt nyügös napok szégyelem hogy alig jövök de Lili és a család lefoglal.

Clarie hatalmas drukk nektek ne félj minden rendben lesz drukkolok és sokat gondolok rátok,nem lehet könnyű neked sok-sok erőt.Lehet hülye kérdés mitől kaphata el??

Dia öszinte részvétem és sok-sok erőt....

Évi Tünde gyönyörű a két picurka.

Mi nyügisek vagyunk továbbra is a sérvünk egyre nagyobb ha sír este 4-8 ig egyfolytabán az a program,most a hordózoban ringatom nem baj hogy napi mondjuk 5 órát fekszik benne?????De igy birja egy darabig és a cél ne sírjon a sérv miatt az este ebbe aludt hajnal 2-től 7-ig lehet baj ettől???És ha alszik úgy hörög mintha horkolna de ha csak alszik más tapasztalt ilyet esetleg???

Sok egészséget minden tüneménynek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi szerintem nem lesz baja tőle, bár azt mondják huzamosabb ideig ne legyen benne a gyerek. Pihenőszék? Viszont ha sérve van nem szabad sírni hagyni. Csak a hordozóban nyugszik meg? Orvos mondott valamit erre a nagy nyűgösségre?
Nem lehet éhes? Szopizik? Kaptál másik tápszert? Annyira segítenék, de nem tudom mi lehet a baj.

királylány

Dia szopizik folyton enne van tejcsi nem kap tápit,has fájás van de kaprá Gripe Watwrt az segít elég sokat sír pihenőszék nincs még keresztanyáék akarják venni még nem vették meg most mondani nem akarom,meg venni ha megveszem az a baj,ezt a hordozót hintáztatom igy elvan benne,és nem sír doki azt mondta túl lehet terhelve szerdán volt 3800gr ma mértem 4060 hát hizik rendesen az tény és sokat sir a hasa miatt és ha fent van enne folyton ,nah megébredt megyek.....nagyon sajnálom mert nagyon kint van a sérve....sajnos és köldök és lágyék is...

Kép
bévi

200-at hízik 4 nap alatt,hűűű... :shock: :shock:
Bévi szerintem a kendő segíthetne nektek!Tomi imádja.

Kép

evilany

Értem........Hason nem alszik? Nekem úgy alszik Áron kizárólag. Cumi? Pólya? Az elején nagy hasznát vettük.

királylány

Tünde!....Csábos mosoly! :D :D Aranyos!

Bévi!....Lili nem bukik?...vagy nem böfizik, de nem jön semmi? Olyan reflux gyanúsan, de mégsem az....viszont neki kellemetlen? Bercibóm így van, sokszor még álmában is jön fel neki valami, amit szorgosan visszanyel, de legtöbbször felébred rá. Ő is sokat aludt a hordozóba, azért volt jó neki, mert nem vízszintesen van. Mi megemeltük a kiságyba a matracot (jobbat nem találva, a Wellness gyűjteményem lett a magasító), így a gerince egyenesen van, de mégis a gyomra megemelve. A babakocsi mózes is emelhető, abban is meg van emelve, úgy vettük észre ezek használtak....no meg az, hogy a böfizést nem szabad megspórolni.

Évi! Klári!....Ennyi ruha...nekünk talán egy fél kiszsáknyi 56-os holmink volt...pár napja csomagoltam össze őket, és közben sajnálkoztam, hogy jaj ez sem volt rajta, meg ez sem, és ez is csak egyszer.

Claire!...Csupa++++!
limo73

Limo,azt nem tettem hozzá,hogy mi 3 helyről is kaptunk kelengyét,fiúsat,56-ost én alig vettem,mégis tele a szekrény.Mi még azt hordjuk,hálózsákból 62-est mert hosszú a Tomi lába :)

evilany

Évi!....De anno mondtad, hogy sok holmit kaptatok...mi 56-ost azért nem vettünk sokat, mert várható volt, hogy nagy baba lesz...így is egy csomót nem tudtunk felvenni. Nagyon jó a kép, jó ez a hordozó.
limo73

Sziasztok!

Köszönjük. muszáj bízni , csak szörnyü, senki nem látja a dolog lefutását, hiszen annyira kicsi, és olyan különbözőképpen múködnek.

Nem vírus, baci. Senki nem tudja, hogy honnan. Sajna elég gyakori, ezért oltanak rá 2, 3 és 15hósan. Tehát pont most kapták volna :cry:
most 1 órán át levették az oxigént, és mivel jól bírta, az imént kivették a lélegeztető tubusait. 1 óra múlva nézik a vérgázokat, ha jók az értékek, akkor így marad. El akarják kezdeni az anyatej adását is, először szondán keresztül. Sajnos a gyulladásra utaló értékek marha magasak a vérében, most antibiot váltanak, aztán lassan kitenyészik az is, ami alapján célzottat tudnak adni.

köszönjük a drukkolásokat, imákat, pozitív energiákat. Ha vmikor, most nagyon nagy szükségünk van rá.

Claire
claire

Claire továbbra is szorítok! Mondd meg neki, hogy nagyon drukkolunk!++++++++++++++++++ +++++++++++++++

királylány

Claire!...Drukk, továbbra is!

Pécsi csajok! Nem kell valakinek 1 csomag Pampers 2 pelus 108 db-os, bontatlan csomag 4ezerért. Szóljatok ha igen, akkor elviszem a talira, vagy ha nem feldobom a teszre. Most bontottam egyet, de újat már nem fogok, áttértünk a 3-asra.
limo73

BEvi,
nem akarok tanacsot adni,mert en is csak "tanulo" vagyok, de elmondom nalunk hogy volt,hatha segithetek.
Boti 3060 g-mal szuletett, hasfajos baba, nagyon sokat sirt az elso nehany hetben. Max 2 orankent enni kert, en pedig adtam neki. 1 honap alatt 1300 got hizott. :shock:
De aztan azt olvastam hogy ez se jo, mert folyamatosan tele van a pocija es ezert is fajhat. Kb egy hete elkezdtem neki rendszeresen teat (baby mecsek) adni ket kajcsi kozott (nem mindig kell neki) es kitolni 3 - 3 es fel orara az etetest. Azota sokkal jobb a helyzet. Kevesebbet faj a poci, ritkabban sir. :D
Viszont a kisaggyal meg mindig nem haverok. Tegnap is o "nyert". :(
nklari80

Claire
Drukkolok nagyon... és a Kaporszakállút is kérem folyamatosan, hogy vigyázzon Rátok...
Statisztikai adatokat nem tudok... az biztos, hogy időben elkezdett kezelés maradványtünet nélküli gyógyulást eredményezhet. Az jó, hogy a lélegeztetést meg lehet szüntetni!
Bíztató... van egy kedves ismerősöm, egy óbudai háziorvos, aki csecsemőkorában agyhártyagyulladást kapott... ezelőtt kb. 35-40 éve...azóta nagyon sok, nagyhatású antibiotikum került forgalomba... :wink:

Bévi
Lili sérveit látta gyereksebész?
Hordozóban én is szoktam ringatni Katust.
Én rákérdeznék a pihenőszékre... ha ők nem akarják megvenni, megvenném én... (mikor akarják megvenni? most van rá szükség!!!)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pocakfájás megelőzése
Ha 2-3 órán belül ismét szopizna a baba, akkor arra a cicire tegyétek vissza, amelyikből utoljára szopizott...
Akkor ne váltogassátok mindig az oldalt!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári
Katus anyatejen kívül semmit nem kap! Mégse pocakfájós. edig vannak olyan napok, hogy szinte folyamatosan szopizik...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

KÖszi mindenkinek. Levették a gépről, kap egy kis oxigént maszkon át, ha OK lesz, megkezdik szondán át az anyatejet. Remélem időben csíptük el, eddig mindenki azt mondta, h nagyon hamas felismertem és vittem.

Ircsi! A közbenjárást is köszönöm!
Reménykedem én is, csak néhazuhanok magam alá.
Ki az a háziorvos? Én eredetileg óbudai vagyok, most is csak a szomszéd kerületig evett el a fene, anyámék most is ott laknak. Az én háziorvosom is ott volt, aztán a Kútvölgyibe átkerült, én meg követtem. :)
Claire
claire

[quote="nklari80"]
írta:
nklari80De aztan azt olvastam hogy ez se jo, mert folyamatosan tele van a pocija es ezert is fajhat. Kb egy hete elkezdtem neki rendszeresen teat (baby mecsek) adni ket kajcsi kozott (nem mindig kell neki) es kitolni 3 - 3 es fel orara az etetest. Azota sokkal jobb a helyzet. Kevesebbet faj a poci, ritkabban sir. :D

Dettó! ;)

Claire nagyon izgulok Joniért!!!!!!

Csajok, hányra kell menni? -elfelejtettem.....
(Lehet megpróbálkozok az autóval, már most görcsben a gyomrom.....)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok
Claire,szuper,remélem innen már minden szépen javul!!!Nagyon drukkolok!!

Limo,pont most vettem 2 csomag pelust :?

Clarika,1-2 körül!Ahogy ideértek :lol: még ringatok,de köv.etetés után pakolászok porszívózok remélem Tomi is így gondolja,ha nem,megy a kendőbe :lol:

evilany

Clárika szívesen beugrok érted! sztem ne egyedül indulj neki az első utadnak!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Claire ezek jó hírek, örülök, hogy nem kell lélegeztetni. Most már hamar rendbejön remélem. Én továbbra is szorítok, meg gondolom mindenki. :)

Apa tegnap este időben hazaért :D gyerekeket is látta még ébren. :D

királylány

Claire!

Nagyon örülök, hogy jobban van a kisfiad! Sokat gondolok Rátok! KITARTÁS! MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Kép
napsugar1123

Claire örülök,hogy jobban vagytok a drukkok mennek továbbra is!!!!!!

Ircsi én is megkérdezem ma tőlük a széket vagyis megmondom nekik,hogy megveszem ne haragudjanak meg de nekünk most kell és én megveszem,gyereksebész még nem látta,a doktornő házi doki azt mondta,várunk még vele és a nem javul van egy nagyon jó gyereksebész ismerőse debrecenbe,mert ide nem nagyon érdemes vinni sehova,sajnos!!!!!

Klari Baby mecsek melyiket adod a babának,nekünk is lehet jobb lenne egy kicsi mert az a gond Lilinél is nem ürül a gyomra!!!

Limo Lili büfizik nem is akár milyet ahogy felemelem általában rögtön,sokszor is,minimum kettő három és még utánna evés a hasáért ordít és nem nagyon birjuk ki a 3 órát,sőt ha felveszem evés után mondjuk 1-2 órával akkor is büfizik,megemelés megpróbálom én is majd,és ő is szokta csámcsogni a dolgokat,de van úgy hogy jön is ki folyik a száján vagy sugárba is de az csak néha mondjuk hetente max egyszer.

Évi nagyon jó a kendő nálunk az lenne vele a gond ha Lili befelé van fordítva akkor rögtön keresi a kaját,és mondjuk ha megeszik 130 at akkor is szóval neki mindegy menyit eszik ő akkor is tudna enni még.ha meg szopiztatom felveszi az apja akkor nála keres volt olyan a párom fél pucéron felvette és majd nem szopott Lili :lol: :lol:

Dia nem kell neki a cumi próbálkozunk vele hogy hátha nyugodna de hiába kiköpi néha elfogadja,mikor így sír és ordít cibálja az én ruhámat piros a kis arca és rágja az öklét és ez evés után is előfordul elég sokszor ha vissza teszem csak cumizza a cicim...

Most alszik reggel 7 kor kelt most alszik picit aztán megint evés majd szerintem megint alszik max egy órácskát és jön a 4 óra onnantól este nyolcig üvölt és mindegy mit teszel vele,nyolckor mint akit elvágtak akkor eszik és utánna alszik,de este is eszik 3 óránként!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?