Hahó!
Lányok, ha hétfőn úgyis ott leszünk egy páran a MüPá-nál, nem sétálunk át a Lurdy-házba, a játszóházba, és le is foglalhatnánk akkor a megbeszélt a napra? Mit szóltok?
Zsuzsi, remélem jól telt az eltáv

Néha annyira jól tud esni egy ilyen kis kikapcsolódás, remélem neked is jól sikerült!
Mangora, örülök, hogy Marci ilyen jól elvolt a bébiszitterrel! Remélem hosszú távon is bejön, és hosszú barátság alakul ki közte és Marci között

Nagyon nehéz lehet megbízható embert találni, nem csodálom, hogy nem ment könnyen, de remélem nem kell tovább keresgélned
Móni, tényleg olyan, mint egy kolibri, hihetetlen
Remélem már kutya baja egyikőtöknek sem.
Érdekes az idézet, amit írtál

Tényleg jó lenne végre egy forrást is látni, egy ilyen szakember biztos nem a légből kapta az infot.
Sziszi, jobbulást a kis Máténak, sajnálom, hogy így megvisel Titeket ez a betegség

Remélem ma már sokkal jobban van! Ne törődj most a házimunkával, pihenj Te is, amikor csak tudsz, nehogy aztán meg Te betegedj meg!
Cipő: én is úgy tudom, hogy "talpbetétes" cipő egyelőre nem kell nekik. Amit Móni ír, nekem is az a logikus (sima talajon ellustul a lábboltozat, egyenetlen talajon jó mezítláb), de a mi védőnőnk is azt mondta, lakásba nem kell. Kintre magasszárú, hogy puha vagy keménytalpú legyen, abban ő sem tudott igazán állást foglalni, de a Siesta cipőket ajánlotta. Én is azzal szimpatizálok, de még igazság szerint nem néztem szét, mi van a palettán.
Kata, fincsi kaják, nyamm :-}~
Fura, hogy 'külön' élnek Apósodék, mi másfél évig voltunk távkapcsolatban, nem csinálnám még egyszer, hosszútávon meg semmiképp sem.
Engem is érdekelne, ha nem titok, miket néztél ki Márknak, én annyira elveszettnek érzem magam mindig a játékfelhozatalt láttán, nem tudom eldönteni, mit lenne tényleg érdemes beszerezni.
HuSzilvi, hogy vagytok? Meggyógyult már Csabi?
Reni, gyönyörűek a lányaid, Bibi nagyon vagány

Jó lenne már Titeket is megismerni! Hogy álltok az evéssel? Blani továbbra is szereti az ovit?
Erika, nekem is elküldenéd priviben a neved? Megnézném azokat a képeket Rólatok
Kati, szuper, hogy végre megvan az autó
Betegséget sajnálom, jobbulást a pici lánynak!!! Remélem már jobbak az éjszakáitok!
Kata, el tudnád esetleg hozni hétfőn a csörgőt, amit ott hagytunk nálatok? Kiváncsi vagyok, Bene még mindig szeretné-e, a kocsiban nagy kedvence volt

Köszi előre is
Biztos elfelejtettem vmit... pl. magunkról írni

De nálunk semmi extra, a szüleimnél vagyunk éppen. Bene egyre ttöbbet próbálkozik a lépésekkel, néha már 3-4 métert is megtesz, olyan édes, mint egy részeg matróz
Puszi,
Ági