A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Macs Drága,
összes gondolatunk a Tiétek, ügyes csajszi vagy ! nagyon szorítunk !
millió puszi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

IR-es lányok, egy kicsit másabb téma: van egy barátosném, aki szintén Sz páciense, de nem olvas minket, viszont kicsit magas lett a 120 perces inzulinja (nem olyan gáz, bár nem tudok részleteket és nem is értek hozzá). Szóval 2 hónapig metet keel szednie, aztán kezdik az első inszemet. Ő magánban megcsináltatta amúgy!
Kérdeztem tőle, h. mondta-e a doki, h. diétázzon, de nem említette neki, viszont gondolom az nem árthat! Tehát a kérdés/kérés: van vmelyikőtöknek vmilyen útmutatója, táblázata, stb... hogy mikor, milyen, mennyi kaját (szénhidrátot) ehet???
Köszike!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu,
nem vagy semmi! Ennyit visszaolvasni, akár nagyjából is! Ahogy látom még mindig tart az enerdzsííí!
Minden héten kell menned suliba?
Kemény lehet így két gyerek mellett még suliba is járni!!!!
Nagyon ügyi-bügyi vagy!

Maccs,
Istenem, nemsokára anyuka leszel! Sokat gondolok rátok, lehet már meg is vannak a kiscicáid! Nagyon várjuk a híreket!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kispatak,
veled mizujs? Hívtak már?

Navi,
remélem most már rendbe jössz és ezt a pár hetet már nyugalomban tudod tölteni!
gigibp

NAVI,
nekem vannak ilyen táblázataim, annak idején egy másik fórumból küldte el nekem egy lány. Ha gondolod írd meg a mail címed és küldöm!!!
gigibp

Most már biztos megvannak Macs-babák!!!
Remélem minden rendben!

Kisbeeka
Hát elég fura a nővéred…
A saját házadba nem teheted be a lábad?!
Mekkora amúgy a ház, el tudtok picit szeparálódni?
Sajnálom, hogy Dobogőkőhöz ilyen rossz emlékeid fűződnek, ebbe jól beletrafáltam :(

Judit
Hát igen, ez a két hetes kis rokon-pocok nagyon édes :)
Olyan kis puha és illatos a bőre és olyan kiszolgáltatott még…
Mamikád nagyon aranyos, hord a medálját!

Zsuzska
Jobbulást!
Gyógyszerre nincs ötletem, én megkérdezném a gyógyszertárban, hogy mit ajánlanak, ami nem árt a picúrnak…
6 év alatt be sem jelentettek?! Nem is derült ki sehogy? Ez kemény!
Hú, nekünk nagy szerencsénk van, minden teljesen tisztán megy a cégnél, még a bónuszok is. /Ami annyira nem jó, mert abból rengeteget leadózunk, de ez van/.
A cafeteria is jó, évi 400e a keret és mindenki úgy osztja be /állítja össze, ahogy akarja.

Gigi
Hát ez is durva, hogy milyen cégek vannak!!!
Mi az, hogy 40 órát hiányozhatsz összesen az évben?!
Simán fel lehetne jelenteni munkaügyi bíróságon…

navared
Hú, nagyon sajnálom a kórházat!
Mégiscsak komolyan kellett venni ezt a viszketést.
Remélem szép lassan javulsz…

Kubu
Képfeltöltés még nem megy, de azóta nem is próbáltam, szóval nem csoda :)
Jobban vagytok már?
Miért kell bölcsit váltani?

kispatak
Szegény, jól megszenvedsz a fogaddal! /Anyagilag sem lehet semmi…/
Van valami jó erős fájdalomcsillapítód?

Képzeljétek, tegnap kaméleon-mami lettem :)
estrella22

Navi,
az arwen.hu oldalon talál nagyon sok hasznos infot a kajákról a barátnőd.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macsi!

Nagyon szorítok Nektek!!!!! Minden drukkom a Tiétek. Remélem a kiscicáiddal minden rendben lesz! Nyomom az imákat egymás után és küldöm a pozítiv energiát felétek!!!!!!
Jaj, Eszter annyira várom a híreket Macsiékról!

gyoreneildi

Navi,
elküldtem!
gigibp

Lányok,nagyon drukkolok Maccsnak,épp este olvastam fel páromnak is az addigi híreket,ő is nagyon szorít,hogy minden jól alakuljon, átérzi...

Szóval,azt hiszem már későn olvastam a mai híreket,de remélem már nagy a boldogság!!!
Vendég

Estrella: ne érezd emiatt rosszul magad,nem tudhattad,de azóta is akárhányszor hallom Dobogókő nevét,csak ez jár a fejemben,és rettegek a magas helyektől...

Nővérem besokallt,sokat költött a ház fenntartására,ezért bukott ki,és párommal eléggé elbeszéltek egymás mellett,és mikor tegnap veszekedtek,és mindketten egyszerre mondták a magukét,csak az járt a fejemben,hogy ugyanarról beszél mindkettő,de mivel máshogy fejezik ki magukat,ha nem szólok közbe,erre sose jönnek rá...

Végül csak velem hajlandó volt megbeszélni a dolgot,ez már hamar ment,de elment az idő a sértődésével... :?

~100 m2 a ház,és szerencsére elég jól elszeparálódhatunk mi is,ő is.
Mást sajnos nem tehetünk,valakinek fizetni kell ezt a részt,mert neki sem megy egyedül,és hát az én táppénzes fizum is elég csekély...
Vendég

MACSEK, KITTI, BALÁZS HÍREK:

KINT VANNAK A MŰTŐBŐL!!!

Macs az intenzíven (ez ilyenkor normális), a lehetőségekhez képest jól van! Megfigyelésen tartják, aztán majd az osztályra kerül vissza!

Balázs: 1500gramm
Kitti 940 gramm

Balázs "csak" lélegeztetőgépen van
Kittit egyelőre teljesen gépen tartják!

Reménykedni kell!!!!!!!! Szívós, erős kislány Kitti, csak nagyon picike. Balázs sem nagy, de a PIC-esek úgy fogalmaztak nekem, hogy a picúr fiú rendben lesz, a kislányért kell aggódni, de jó esélyei vannak!!!!!!

eszter82
Budapest

Drága kicsi Balázs és Kittike!
Isten hozott Titeket közöttünk,itt a nagyvilágban!!!

Csodaszép élet vár rátok! Anyukátok már nagyon várt Titeket, fejlődjetek szépen,hogy megnyugodjon,és átadhassa magát az anyaság csodálatos érzésének!!

Eszter: köszönjük a híreket,nagyon szorítunk azért,hogy Kittike gyorsan nőjön és fejlődhessen!!!
Vendég

macs: Gratulálok és továbbra is mennek a drukkok a picúroknak.
vicky79
Budapest III. kerület

Édes Istenem!!!!!
Kérlek nézz le ezután is Macsi Picijeire és segítsd Őket!! :)

Drága Kittike és Balázska!
Köszöntelek Benneteket ezen a szép világon!! Legyetek erősek, küzdjetek Anyukátok, Apukátok és mindenki örömére aki szeret Benneteket.!!!! Nagyon vártuk, hogy megszülessetek és most minden drukkunk a Tietek!!! :)

Macsi: Továbbra is extrapozitív gondolataim felétek!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Drága Maccs!
Tiszta szívemből gratulálok!!!!!!

Kedves Kittike és Balázska!
Isten hozott titeket ezen a csodálatos világon! Ezután is úgy küzdjetek, mint eddig! Szívós kis cicamicák vagytok! Gyorsan megnőni és gyorsan hazamenni, ez a cél most!!!!!!!!

Drukkolok továbbra is!
Jajjjj Macsikám..., lélekben veled vagyunk!!!! Így tovább!!!
gigibp

Most beszéltem Maccsal :D A lehetőségekhez képest jól van, nagyon fáradt, most próbál pihenni! Látta a babácskáit a műtőben egy picit és nagyon nagyon édes kis picúr gombócok :)
Szegénynek elég rossz emlék ez a császár, most kezd kimenni az érzéstelenítés és kezd fájni.
Remélhetőleg délután áttolja a férje a PICre a Picikhez és megnézheti őket!

Nekik nem mondtak még semmit, innen tudta meg hogy mi van a Kicsikkel

Minden rendben lesz, tudom!!!!!!!!!

De jó volt hallani a hangját és hogy ugyanolyan pozitív és bizakodó büszke anyuka, csak természetesen ők is nagyon aggódnak!

ha tudok új infót, szólok!!!!

eszter82
Budapest

Óóóóó Istenem, ez olyan megható! Drága kis cicusok, nagyon ügyesek legyetek! Főleg Te kicsilány!
Végre túl vannak rajta! Sok-sok erőt és pozitív gondolatokat kívánok!!!

Gigi, köszi, mindjárt nézem is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macs, nagyon drukkolok a jó hírekért!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter,
köszi a híreket. Balázs vagy Krisztián?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Krisztián és Kitti lettek :D
Macs a naplójába ezt írta, gondolom még megfontolták és végül ez a döntés született :D

Csak minden rendben legyen mostmár!!!!!!!
Remélem hamarosan beszélnek velük a PIC-esek és láthatják a Picikéiket és csupa jó híreket mondanak róluk :D :D :D

eszter82
Budapest

Navi!

Nekem mondod, hogy megható? :D
Mikor Maccsal beszéltem, alig tudtam megszólalni, mert csak potyogtak a könnyeim!!!!!!
Annyira bízom benne, hogy minden rendben lesz és nem annyira sokára (1-2 hónap) haza is vihetik őket egészségesen!!!!!! :D

Navikám!
Érted is aggódom ám! Mikor nem tudtam jönni az elmúlt héten netelni, milliószor a fejemben jártál, hogy vajon mi lett ebből a hasmarsos dologból!

Nagyon óvatosan!
És tessék gyakran bejelentkezni, hogy ha melózom is ezerrel, de rajtatok tarthassam a szemem! :D

eszter82
Budapest

Ki vagyok rúgva.
vnbeni

Sziasztok!

Jó rég voltam,ma voltam Sz-nél az IR kicsit magas,de Met-et kell szednem és utána inszem!

Navi!
a barátnőd beüti a google-be,h IR diéti csomó mindent kiad!Nekem sem mondta Sz de gondolom nem árt,ja és iszom Kecskeruta teát!

BALÁZS KITTIKE ISTEN HOZOTT A VILÁGBAN,ERŐSÖDJETEK,MACCS MIELÖBB FELÉPÜLÉST ÉS MINÉL HAMARABB LEGYETEK EGÉSZSÉGESEN OTTHON!

Vnbeni!
kirúgtak? :shock: :shock: :shock: :shock:
vikus82

vnbeni
mi az hogy kivagy rúgva???? Te már program közben vagy?
gigibp

Macs!

Nagyon sokat gondoltam én is rátok. Gratulálok és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak. :D A két picúrnak meg mihamarabb növekedést, hogy ne kelljen sokáig ott lenniük.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Macsek: Gratulálok :D Minden rendben lesz,mert rendben kell hogy legyen :!: :!: :!: Vigyázz magadra nagyon :!: :!: :!:

Navi: ez nem a legjobb,ha még mindig gyötör ez a fránya hasmars :? Banánt nem próbáltál meg enni???elvileg az hasfogó...

Vnbeni: nem lehet kirugni téged...azért,mert éppen mondjuk nem szurkálod magad,az nem azt jelenti,hogy nem vagy benne a baba-projektben...
Írok neked priviben munkaügyi jogászt...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Ma 2x voltam a templomban és imádkoztam értetek és gyertyát is gyujtottam, remélem minden jól alakul továbbra is!

Isten hozott Titeket 2 pici babuci, anyukátok apukátok és az egész kórház meg az egész fórum aggódik értetek, de minden ok-s lesz. Ott jó helyen vagytok, anyuka majd dajkál titeket, legyetek nagyok és erősek - Macsi! Nagy gratula, anyuka lettél a legszebb feladat a földön, fogod teljesíteni!

Vbeni: az örömhirek mellé a te ürömöd sajnos: De ne hagyd magad. Azonnal vedd fel a kapcsolatot a Mieza- féle ügyvéddel! Be kell őket perelni, ha nem hajlandók veled megegyezni. Ezt mondd még meg nekik előtte, gondolkodjanak, van-e pénzük MILLIÓS nagyságrendben neked, hogy fizessenek. Mert ha itélet születik, tuti hogy elvesztik és ilyen nagyságrendű lesz a perérték! Harcolni és semmi se hagyni!!!!!

Kubu: örülök, hogy fiad ilyen ügyes már. Nem semmi energiád van, szorítok nektek. Állás ügyben is. Ma küldtem privit! Mindkét helyre jelentkezzen apa, ezek nagyon komoly cégek. Bármelyik bejönne nekem, nyert ügyem lenne.

Tehát ebből látjátok ma ismét voltam egy interjun, a hely és minden nagyon jó lenne, csak hát várni kell és nemcsak én vagyok jelentkező, majd meglátjuk. Fogam most nem fáj, péntek ujra dokker. Senki ne féljen a fogorvostól, mert nincs miért!! Kellemetlen dolog, de birható. ha meg fáj kérni kell ujabb injekciót nekem is adtak tegnap szó nélkül.

Este még benézek! Navi Te is nagyon vigyázz magatokra!!

üdv kispatak
Vendég

Vbeni:ment a p.ü.

Andikám:szupi,hogy az ajtót MÁR ki is lehet nyitni :D :D :D

Ma nem voltam olyan ügyes mint az elmúlt héten a vv-n :cry: sikerült egy "tigrincsbukfenccel" leájulnom a székről :shock: régen voltam már ilyen ramatyul...azt hittem megedződtem ezalatt a röpke 1 év 6 hónap alatt...hát,nem... :?

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!
Nahát mennyit írtatok már megint :shock:

Először is nagy gratula Macsnak a hősnek!!!
Krisztián, Kitti, üdv nektek szép világunkban! Nőjetek nagyra, hozzatok sok-sok szép pillanatot szüleitek életébe!

Kubu,
örülök hogy végre kezded újra felvenni velünk a lépést!

Navi,
neeeem jó hírek :roll: Hasmars monnyon le tüstént!!

Vikus,
akkor ez már a célegyenes! Meddig kell szedni a met-et?

Estrella,
muti az új szerzeményt!

Andikám,
látod milyen ügyes ez az apa? Pár nap alatt 100%-os ajtót varázsolt neked…nyílik, bukik, amit csak akarsz :lol:
Vuk-ot elűzted jó messzire? Ugye jól emlékszem hogy holnap lesz uhu???

Breki,
jó is az ha az emberek nem hallgatják meg egymást :roll: De az a lényeg, hogy költöztök, belakjátok és már indul is a lombik!

Én ma csupa jó híreket kaptam!
Két kis kolléganőm is terhes! Az egyikük már az előző kapcsolatában is erről álmodott, a másikuk meg bmc-s, a 3. lombikra jött most össze nekik :)
Én ma az 5. stimu napon voltam, van összesen kb. 14 tüszőm, 14-9 mm közöttiek (olyan gyorsan diktálta, nem tudtam megjegyezni :oops: ) a mnyh már most 8 mm!
Tehát pénteken tuti megyek (hajrá Zsuzsik, Wikka!!!), vv lesz, uhu, meg még ekg is.
Ééééés, már hétfőn leszívás!!!

Kép
judit0713

Judit!
Ez szuper! Nagyon ügyi kis tüszőgyáros lettél! Szorítok nagyon, hogy szép nagyon legyenek hétfőre!!!! :D :D :D
gigibp

Juditkám:
Nem holnap, hanem hétfőn megyek, úgyhogy 1 (+1/2) látogatóval már biztosan számolhatsz :)
8mm mnyh már most??? Aaaaaaz igen! Na ebből tutira baba/babák lesz/nek!!! :)

Beni: Nagyon sajánlom! :( Konzultálj azonnal ügyvéddel!!!

Angyal: Igen! :) Szupin működik, mostmár csak majd meg kell/ene pucolni.... de azt majd csak max. hétvégén :)
Látom átmentél andiba a tigrisbukfenccel??? Azért vigyázz ám az ilyen mutatvánnyal, nehogy megüsd Magad!!! Ez ugye most 3. napi vv volt?
andrea-1

Sziasztok Lányok,
egy ideig zugolvasóvá váltam, rengeteg a meló bent, esténként nehezemre esik pötyögni már a gépem...

Drága Macs! Anyuka lettél!! Kitartást és nagyon sok erőt kívánok! Drága két Picurka! Isten hozott benneteket! Erősödjetek, küzdjetek, hogy mielőbb hazamehessetek drága szüleitekkel! Nagyon szurkolok értetek, a Jóisten segítsen és erősítsen Benneteket!

Kisbeeka
Látom van C verziód. Bízom benne, hogy ez fog megvalósulni, az ötlet jó. Mikor mész Sz-hez egyeztetni?

Zsuzsi
türelemhegyeket küldök..

Kispatak, kitartás a fogdokkerhez! És megy a drukk egy mielőbb jó állásért. Nekem is kellene mennem. Van két lukas fogam, mindkettő nagy melő, és egy első fogamból egy nagy tömést ki kellene cserélni még lombikkezdés előtt. De rettegek. Az egyik valszínű korona lesz, és a mintavételnél mindig azt hiszem, hogy kiesik az összes fogam. Legutóbb is bömböltem utána a dokkernál a székben. Ráadásul nemrég vettem észre, hogy az egyetlen hidamnál a leghátsó tagon kilátszik a fém mert lepattant a kerámiából. Szóval kéne mennem, de nagyon félek....

Mieza
fantasztikus érzés lehet átélni a picurkó rugdalásait a hasidban!Áhh nagyon irigyellek:))

Navared
kitartást és jó egészséget kívánok, gyógyulj ki ebből a hasjövésmenésből gyorsan. Remélem lesz vmi jó gyogyó/szer rá, de legjobb lenne ha már magától elmúlna. Hess hess minden rossznyavaja Navaredtől!!

Én ma voltam Sz-nél, előtte reggel meg a nődokimnál aki műtött. Megnézte a méhem és azt mondta hiba lenne megműteni a miómát (ráadásul 2 is van, de nagyon picik), mert annyira kicsik és nincsenek rossz helyen, egy egészséges méhet bántani ezért kár lenne. Sokkal nagyobbak mellett hordanak ki terhességet, sokat látnak szülésnél.

Ez kicsit megnyugtatott. Viszont Sz-nél ért a hidegzuhany. Kezdhetnénk bármikor az újab stimut, DE inzulin nem jó, a cukor is határértéken. Irány belgyogyó, gyógyszer és diéta szerinte kb. 2 hónap és rendbetesznek. VAgy ha belgyogyó előbb javasolja a lombikot, előbb kezdünk.Már írtam egy jó barátomnak mailt, külföldön dolgozik és diabetológus, a terhességi cukor a spec. területe.Várom mit javasol, aztán okt.8án jön is Mo-ra, de addig is tud receptet küldeni. Azért kicsit el vagyok kenődve. Főleg hogy még mindig néha fájdogál az endo helye a júniusi műtét után. Nem állandóan, de néha elő előjön..nem értem miért. Csak én hülye ma csak megemlítettem a nőgyogyómnak, amire azt mondta h. még a túlstimu miatt. Drukkoljatok végre múljon már el végleg..

Vikus neked mennyi volt az IR-ed amire azt mondták kicsit magas? Nekem 8,9 az induló, a 120 perces 52,20.

Gigi:átküldenéd nekem azt a táblázatot priviben nekem is? Kicsit el vagyok úszva az infóban a neten, nem találok egy normális összefoglaló táblázatot.

Ja igen, az is igaz hogy tuti jobb, hogy most derült fény az IR problematikára, mert így még lombik előtt ezt is rendbe lehet tenni. Csak annyira türelmetlen vagyok:(( Március 29 óta járok BMC-be és még mindig csak egy félbeszakadt stimum volt..
ann74

Judit
ezek knagyon jó hírek! Ügyesen növeszted a tüszőcskéidet:)) Csak így tovább!
ann74

Sziasztok!

Judit!gratulálok!!!!éljen
Merckformint kaptam 1hét félszem,2hét 2xfélszem,3hét 3xfélszem,Sz aszt mondta lehet magától következőleg megjön,ha nem akkor menjek ha igen akkor menjek és vesznek vért a prolaktin miatt,azt hányadik napon veszik le mindegy???

Ann!
nem nagyon emlékszem de Sz azt mondta 12x -vel rosszabb kaptam a Merckformin,de nem küldött belgyógyászhoz!
kiváncsi leszek a barátod mit ir,ha nem gond megirod nekem is!!!köszönöm
vikus82

Hahó!

Sürün jövök, van-e hir Macsról. Én annyira szorítok nekik, bár tudom mindenki ezt teszi. De Vbeni neked is, nem feladni, küzdeni és lesz eredmény! Most pedig ügyvéd SOS!

Ann (és akik félnek) Tessék fogdokkerhez járni, és kéretik nem félni,mert nincs miért!!!! Minél jobban fél valaki, és minél tovább húzza az időt, annál rosszabb. Ezt kell valahogy megérteni, ebben a szellemben kell hozzáállni! Nálam rosszabb foga kevés embernek van és kevés ember járt kevesebbet orvoshoz mint én, 47 éve teszem! Most érkeztünk el abba a stádiumba, amitől én is mindig "féltem" le kell majd szedni a nagy hidat és fogbeülti, mert más megoldás nincs. De bár már csak ott tartanék, addig még máshol, másütt 2 ellenkező oldalon lenn-fenn gyökérkezelések/koronák/hidak és Isten tudja mi vár rám. És higgyétek el, inkább mennék minden nap, csak lehetne vele jobban haladni. Tegnap is ültem 1 órát a székben, multkor 2 órát és hozzá még asztmás is vagyok. De most ez a fog.gép nem visel meg annyira, előtte nagyon fulladtam, ezért utáltam csak a fogászatot, most csak a sokáig nyitott száj zavar, de nagyon. Na erről ennyi, bátorság nagy adaggal!!!!

Judit: szuper hirek! Remélem minden ok-s lesz! Koll.nő hirek is nagyon jók, akkor most a cég "örülhet"!? szaporodik a kismamások tábora, de az élet ilyen.

Én ma egy olyan cégnél voltam, hogy csak na. Az elmondott személyzeti politika (reméljük igaz) nagyon érdekes, és humánus, kvázi ritkaság. Jó lenne, ha valami sikerülne, annyira szeretném már. És persze nektek is minél előbb babácskákat, sokat-sokat! És az enyémet is vissza! Egy hónapja ismét semmi hirek róla.

Angyal! Mi történt veled?

Majd még jelentkezem

üdv kispatak
Vendég

Vikus, ezt nem értem. Sz írta fel neked a Merckfomint? És nem is küldött tovább senkihez?
A 12szer rosszabb sztem az alap állapothoz való hasonítást jelenti. Tehát a terheléses érték sztem 12 szer lett magasabb, ami már nem jó eredmény. Nekem olyan 6szor magasabb. Megkérdezte van e belgyogyó ismerősöm. Ezek szerint lehet ha azt mondom nincs akkor már kaptam volna gyógyszert tőle? Furi... Bár annak is jobban örültem volna ha ez ez elmúlt háromnegyed évben kiderül és akkor most ezért nem kellene külön várni. De így is csak úgy küldött el, hogy rákérdeztem mit gondol érdemes e, és erre a válasz igen volt.
Na mind1, remélem ennek is vmi oka van.
Kispatak, igyekszem megfogadni a tanácsod, és amig iR-ileg rendbe tesznek beidnítom a fogdokker projektet. Na még győzködnöm kell magam....az tutkó.
ann74

Krisztián és Kitti! Harjá!!!!!

Kép
mieza

Vbeni, sajnálom.... Az ügyvéd mit mondd?

Kép
mieza

Na, van vonalzóm :))))

És kit láttam ma? Gyönyörű Lizácskát :)
Úgy aludt a hasamon (Berci fölött), hogy majdnem hazahoztam :)

És ma először átadták a helyet a buszon :)

Kép
mieza

Éljen!
Miezának működik a vonalzója!!! És milyen aranyos :)

Kispatak,
a mi cégünket is nagyon dicsérik a környéken, meg szerintem is elég humánus a dolgozókkal, csak a vezető beosztásúakkal szemben van néha extra magas (és nem is logikus) elvárásuk...szóval ha én itt sima mérnök, vagy tervező lennék, én is a világ legjobb cégének tartanám...vagy lehet hogy akkor is, ha nem lenne ilyen nagyon messze...
2-3 kismama meg se kottyan nekik, hiszen több mint 1000 emberről beszélünk!
Szóval kívánom neked, hogy hasonló jó cégnél dolgozhass hamarosan :wink:

Ann,
tudom hogy türelmetlen vagy, de így megóvhatod magad ki tudja hány csalódástól! (na meg egy rakás feleslegesen kidobott pénzed se bánja)

Andi,
nem értem hol bandzsítottam félre a dátumot :oops: De jó hogy hétfőn jössz, tuti tiszta gyagya leszek az altatótól, röhöghetsz majd egy jót :lol:

Beni,
ne hagyd magad, ezt nem lehet csak így! Ahogy a többiek is mondták: ügyvéd, aztán zengjen az a per, fizessen ez a szemét!!!

Kép
judit0713

Mieza,
szóval halmoztad az élvezeteket? A kissrác mellé (fölé) rögtön egy kiscsajszi is???
Várd csak ki, lesz még saját is, aztán majd játszhatnak kicsi a rakást :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!!!

Macs!!!

Hatalmas Gratula,gyors felépülést,és kitartást,hogy minél hamarabb hazavihessétek a bébiket!! :lol:

Ma lecsekkoltam Lizácskát,vettem mintát,láttam Mieza pocakot is,és elmondhatom egy nyagyon csini Kismamáról beszélek... :lol: :lol: Tele energiával,nagy vigyorral.Imádom a jó kedvedet. :D :D

Kubukám,és Férjecskéje!!!
Köszi a vendéglátást,nagyon jóléreztük Magunkat,Liza valami csoda bogár.Imádnivaló kis bébike.

Ja és ne higyjetek KUbunak,nem is sír Lioza,nem hallodtuk a hangját.na jó,csak egy kicsit.

Én hulla vagyok,5 napot nyomtam egybe reggel 8-tól este 8-ig.

Jön valaki csütörtökön a béjemcíbe??? :lol: Mert Én igennnnnnnnnn!!! :D :) :) :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsu,
szóval csajos napot tartottatok kubuéknál? irigyirigyirigy
Mi lesz csütörtökön a bmc-ben? Nem vagyok képben :oops: :oops: :oops:

Lányok,
itt az új táblázat, Macs már mint anyuka szerepel benne :D

Kép
judit0713

Judit, hol tudom megnézni a táblázatot?
ann74

Mieza,
van vonalzód!!!!!! :-) :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi hajrá, aztán most már kerüld el a kórházat a szülésig :D )) Küldtem méteres mailt :D

Zsuzsó, ugye milyen szép a vonalzóm? :D

Ann, neked is lesz hamarosan :D Ma írtam egy levelet Navinak az Inzulinról, ha gondolod átdobom neked is, csak küldd át a mailcímed :D

Kisangyal, gondoltam ám rád mostanában :D

Judit, szuper hírrrrreeeeekkk!!!

Kép
mieza

Uppsz, ez lemaradt:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Csucsunak nagy hajrát :)))
Hát, nagyon sokat híztam, de mindegy, a jókedvem megmaradt :)
Ma egy csommmót tanultam a babázásról :) és megtudtuk mi Csucsu férjének kedvenc sütije :) Jó ízlése van, mint a csajok terén :)

Kép
mieza

Zsuzsik, Verka,
már csak 2 nap megy egy icipici éééés jóóóóóóóó híreket kaptok :)
Szeretném már teleírni ezt a táblit SIKERÜLT! feliratokkal!!!

Kép
judit0713

Miezám,
ha ilyen roham léptekkel haladunk (leszívás a 11. cn-n :shock: ) akkor akár a 17-i buli is jó lehet nekem is :)

Kép
judit0713

MIeza!!
Hát,hazáig nevettem,felvívtam a Férjemet,és meséltem Neki hogyan jártam,ki is nevetett. :lol: :D De ez tipikus Én voltam,bocs Csajok!!!Igérem a talira jó csomagot viszek. :D

Judit!!
Csütörtökön Sz ügynökkel randizok inszem ügyben,vagyis megyek kukucsra.
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?