Helloka!
Mieza, köszi, aranyos vagy, nem kell meggondolni magam, mennék én, csak vonatozni már nem szeretnék, autóval sem indulnék neki, párom meg annyit melózik mostanában, mint állat (jó tudom, a tali még nem most lenne), nem hinném, h. túl lelkes lenne cincálni...

De még bármi lehet, hacsak nem szülök meg addig

Elég vicces lenne ha a taliról vinnétek be szülni
Zsuzska, nagyon sajnálom
Zsuzsó, most akkor 1 v. 2 csíkos???? Nem értem
Lukácsné, nagyon szépek, de Hanna, tényleg tiszta anyja!!!!

Filipről meg már írtam, h. gyönyörűséges!
Kár, h. a kiscsaj nem hagy még élni sem, de majd csak beáll a dolog!
Woody, jaja, kórházasdi baromira nem hiányzik. Most anyósom van bent (gerincműtét miatt), de mondtam, h. én inkább majd otthon látogatnám meg... egyrészt elegem van, másrész még mindig nem vagyok 100%-os... túl messzire nem merek elindulni, azt is inkább kocsival teszem. Már kezdek kóró lenni, pedig ma brutál éhes vagyok és eszem is, aztán vagy bent marad vagy nem, már lekaka!
Sajti, sajnálom a qrva mnyh-t

Már késő elkezdeni barátcserjét szedni? (szerintem én is azt ettem) Nagyon szorítok, h. megnőjjön!!!!
Sajna, csak 54 kg vagyok... a 3 hét alatt kellett volna hízzak kb. 1,5-2 kg-t, ehhez képes fogytam 0,6-ot

(védőnőnél voltam ma)
Judit, nagyon jól haladsz, ügyi vagy!!!
Eszter, köszi Macs híreket! Te most már szúrod is magad?

Húúú én kicsit le vagyok maradva
Beni, sajnálom, h. így alakultak a dolgok a melóhelyen, de majd segít az ügyvéd!!!
Andi, hányinger, hányás??? Jól vagy?
Béku, fasza, h. ilyen nehéz egy szaros beutalót összehozni! Azt hiszem kezd nálam is betelni a phár a magyar egészségüggyel és sok esteben az ott "dolgozókkal"!
Angyalka, fall out

most már pedig jó lesz hozzászokni a vv-khez!!!
Bocs, akit kihagytam...
Szóval én még mindig kicsit szarul (nem közérzetileg, csak emésztés ügyileg), de javuló tendenciát mutatok, azt hiszem! Zorka baba megint seggel van lefelé, nem tudom, mikor kegyeskedik befordulni?

Mindenki azzal nyugtat, ha nem száradtam ki, akkor neki nem lehet semmi baja, a hülye fogadott nőgyógyászom meg arra nem képes, h. visszahívjon! Elég gáz!
Szóval ez van velünk!