Szilárd végül nem lázasodott be, még aznap lement neki estére 36,9-re úgy, hogy semmit nem adtam neki. Tegnap azért elvittem, mert elég csúnyán köhög, és kapott hőrgőtágítós szirupot meg orrcseppet. Plusz adok neki Cebiont és Béres cseppet. Én viszont elkaptam, mert tegnap már délután kapart a torkom és egész éjjel fájt. Az orrom is bedugult éjszaka. Nekem az ilyenkor a taktikám, hogy bekötöm egy kendővel a torkomot pár napra, és az a meleg nekem meggyógyítja az esetek 90%-ában. Remélem, most is így lesz.
A Tescos árufeltőltős ötlet nem is olyan rossz. Általában nagy váltásokkor szokott az ember egy kicsit a görcseiből felszabadulni, és jön a baba. Nekünk az egyik elveszített babánk úgy jött össze, hogy apa új munkahelyre ment, és én abban a hónapban terhes lettem
Évi!
Nem jó, hogy ennyire fáj utána. Nekem is olyan érzés volt, mint egy hasizomláz, és kb 3 napig tartott. De maga a beavatkozás egyáltalán nem fájt, csak amikor kiment a zsibbasztás, akkor érzetem ezt a hasizomláz szerű fájdalmat. Azért vigyázz ma a megeröltetésekkel. Jobb pihengetni még pár napig utána, nem feltétlenül fekvéssel. Gyere majd az uh hírekkel. Gondolom, ha fiú, sem fogsz letargiába kerülni
Annamari!
Tegnap valóban megijedtem, hogy beelőzlek. Este lefekvés után nyillaldosni kezdett ott lent valami többször is egymás után, és én azt hittem, hogy szülési görcs. Persze, fogalmam sincs, hogy milyennek kell lennie egy igazi szülési görcsnek vagy vajúdási fájdalomnak, mert az előző szüléseknél elmaradt. Lényeg, hogy megbeszéltem magammal, hogy még nem szűlünk, és elaludtam szépen. Éjjel már inkább az orrdugulásommal voltam elfoglalva
Neked semmi előjel? Jó kitartó ez a Szonjababa. Mond neki, hogy nem valószínű a jobb idő, ha esetleg arra várni. Inkább bújjon ki most, mert most még süt a nap
Na majd még jövök........................