A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Claire, nagyon örülök, hogy Joni jobban van. Továbbra is drukkolok és sokat gondolok rátok!

Bévi, sajnálom. Remélem, most mér kicsit jobb lesz és jön anyukád is.

Klári, szép lett a vonalzód.

Vanilla, Bence igazán nagyfiú már!

Ircsi, nagyon jó a video! :lol:

Gyermekem nem akar most aludni, pedig nagyon álmos. Folyamatosan lecsukódik a szeme és dörzsöli is, de inkább nézelődik most (felfedezi a világot).

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszönöm a kérdést, vagyok, szarul. Mellgyulladásom van, láz, fáj mindenem és mégis müködnöm kell. Fözni, takarítani, pakolni, mosni, gyerekeket hozni-vinni és még sorolhatnám. A páromat elküldtem a gyógyszertárba, de nem nagyon hiszem, hogy erre is lesz gondja, vagy csak túl késön jut eszébe és addigra már zárva lesz. Ha mégis elmegy, kellemes meglepetés lesz.

Megmondom öszintén nem mertem jönni föleg Claire beírása után, mert szétvetett az aggodalom és a félelem a kismeber betegsége miatt. Most is csak sunyin lopakodva fél szemmel néztem be, de mintha javulna a helyzet és ez nekem is némi megkönnyebbülést jelent. :) További gyors és maradéktalan felépülést, a nap minden percében gondolok rátok!

Nekem amúgy mozgalmas idöszakom volt, 3 napig a gyerekek szobáját rendeztem át, mert a barátnöm kidobott két ágyat és annak kerestem helyet. Nem volt egyszerü, mert elöbb mindent szét kellett szednem, majd mindent egyedül 5 gyerekkel összeraknom, a párom "csak" elhozta a bútorelemeket tölük, de segíteni nem állt szándékába, mondván ez olyan egyszerü. Nos igen, csak a barátnömék úgy szedték szét az ágyakat, hogy egy jópár csavar elveszett ill. tönkrement, kitörtek csavarlyukakat, amit meg kellett elöször ragasztanom, nem volt leírás és az egyik ágy két méter magas, iszonyú masszív és következésképpen nehéz. Ráadásul megkaptam 6. gyereknek a barátnöm lányát is, hiába mondtam, hogy ez most nagyon nem jó nekem, nem volt kegyelem.
Szeretem, amikor mások így szervezik az életem...

Hétfön és kedden iskolai szülöi értekezleten voltam darabonként este fél 11-ig. Felköthetjük idén is a gatyát, de rendesen. Eni most is üvölt, mert fáradt és a napi penzumának csak a felével vagyunk kész 4 óra házi feladat gyártás után. Nem normálisak itt az elvárások.

Hétvégenként babaruhabörzékre járok, vittem a barátnöimet is a szakadó esöben. Nem volt nagy kapás, nehéznek ígérkezik ez a szezon is, föleg egy pár hetes deddel a tömegben közelharcot folytatni a jobb cupákokért.
Hazafelé kidölt alólam a kocsi, most emiatt is eszi a páromat a harci ideg, mintha én tehetnék róla. Most úgy állunk, hogy mindkét autó ki van ütve, szakad az esö és hideg van, nehéz neki szerelni ilyen körülmények között.

Ma a szomszéd, akivel gondjaink vannak, átment a kocsijával a gyerekek focilabdáján a szemem elött úgy, hogy én ordítottam, hogy azonnal álljon meg. Hát nem állt meg és még neki állt feljebb!
Ö egy egomán vénasszony, aki még a garázsban is padlógázzal közlekedik. Már nem egyszer majdnem baj lett a dologból, mert a gyerekeket is majdnem elsodorta mellölem...

Edö egy hétig köhögöt, inhaláltam vele, most nyugi van végre. Már aggódtam, hogy valami komolyabb lesz, de szerencsére - lekopogom - olcsón megúsztuk.
Megünnepeltük a kis 4 évesemet is, itt volt az anyám a lányom évnyitóján/beiskolázásán, szóval volt pezsgés.

Edö is mosolyog már tudatosan és gagyog ezerrel. Annyira édes!

Évi jó ez a fejlödési képsor, a többiek képeit is olyan szívesen nézem!

Most mennem kell, Dönci az iskolai cuccokat szépíti ceruzával. Már lassan nem tudom, hogy mit tegyek lakat alá, olyan kártékony.

Barbi
Vendég

Délután fájt a pocakja, kierőlködtünk egy adag kakit, frankón zöld volt, s nagyon híg.
Olyan sápadt is, de nincs láza, meg a kutacsa is homorú....
Ez a reggeli sugárba lehányás után para.

Lehet csak ráparázok.... :(

Holnap megyünk koponya és hasi UH-ra a klinikára, csak észreveszik, ha van valami baja....
Szerintem utána beugrok a dokihoz is, biztos ami biztos.....

Evett ma szépen, bár nem mértem mennyit, de még az arcán is folyt a tej :arrow: "nincs tej" dolog kizárva....
Meg teázott is, így kiszáradva se lehet.
Pisis pelus is volt pár, kaki csak az egy híg zöld.

Bennem a para.... :( :( :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,a közérzete jó? Zöld kaki lehet sok mindentől..ha nem hányt többet,az jó jel,szerintem. A múltkor Tomi neonzöldet kakilt(!!)mire rájöttünk hogy előtte nap spenótot ettem!!
Ha az megnyugtat,szerintem hívd fel az ügyeletet,és megmondják,indokolt e bemenni...a háziorvosod nem hagyott mobil elérhetőséget?

Tegnap és ma mértem Tomi evéseit,1-1-et...elégedett vagyok és nyugodt,90-et,ma 120-at vett.Súlya 4250 gr.

Bmaas,pörögsz ezerrel :shock: a férjed továbbra is :evil: a betegségéből felgyógyult? Új képek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mosolygós és alvós volt ma, a kis kakás küzdést leszámítva.
Mindennap van egy zöld kaki a sok aranysárga mellett, de ma csak egy kaki volt, az is zöld.....

Mobil elérhetőség??? áááá...ez ki se jött mikor hazajöttünk....
én vittem hozzá.... :(
Eléggé elgondolkodtam az orvosváltáson.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clari,remélem renden lesz minden.Evett is rendesen,amennyit szokott?

Limoékkal mi lehet...? A tali óta volt fent?...

Xtina merre járhat...?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Itt vagyok Évi, pont most jöttem olvasni... nincs erőm írni... ma fél 9-ig dolgoztam.

Kép
xtina75

Igyekszem nem elfelejteni megnézni az anti-koszmó cuccot. Ha elfelejteném írj privit légyszi és akkor igyekszem jobban aktivizálni magam.

Köszi az együttérzést vagy mit, ennyi volt a panaszkodásom. Egyébként zárkózott vagyok :)

Igyekszem képet keresni.

Tiva kb. 65cm és 6 kiló. 68-as cuccot visel és eszik, kakil (rengeteget), alszik, gagyarászik, nevet, kacag (már hangosan is kétszer)
szilvi35

Huh,Barbi,en meg attol is elfaradtam hogy ezt elolvastam... lehet hogy nekem is igy kene porognom es akkor Boti is jobban elfaradna estere... egyszeruen nem alszik. Most is itt kuksol az olembe. Neha be-bealszik, lerakom es felebred. :( vagy ennyire keves az alvasigenye vagy en csinalok valamit rosszul.

Woody, koszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Jó reggelt!

Katus úgy gondolta, hogy ő már eleget aludt...
Gondoskodik arról, ogy apa ne késsen el a munkából :wink:

Clarika
TTünetek alapján nekem az ugrott be, hogy Réka túleszi magát... de legalábbis túl sok elsőtejet kap.
Milyen rendszer szerint szopiztok? Milyen gyakran? Hogyan váltogatod a két cicit?

Vanilla
Szépen fejlődik Bencus :lol:

Barbi
Te nem tudsz egy pillanatig sem megülni a fenekeden. Én már az olvasástól elfáradtam...

Klári
Jó lett a vonalzód!

Tina
Ölellek!

Szilvi
Tiva is olyan férfias méretekkel bír!

Évi
Látod, fejlődik Tomi rendesen, eszik is...jó fiú is :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a drukkot! Clari, neked mondtak vmi értelmeset a zöld kakira? Nálunk Nominak sokszor van!

Szilvi :cry:

Joni: Tegnap lekerült az intenzívről normál osztályra. Már délben megszoptathattam, evett 70-et, mindenki hurrázott.
Aztán a gyosztály vezetője jól lehűtött, h a gyeerek messze nem olyan, mint egy 2 hósnak illik, és nem tudja megmondani, h ez a gyógyszerek hatása még, vagy károsodott. Tudom, h benne van a pakliban, de eddig a koponya UH-k jók voltak. Az EEG-n semmi görcs, voltak rajta tök jó dolgok, meg néhány rossz, pl némi féloldalasság, meg az agyi háttérfunkciók egy része lassult. Persze még nagyon benne van, a fejlneurológus azt mondfta, akut szakaszban nem lehet a vizsgálatok nagy részét elvégezni, majd utána. Egyébként du élénkebb volt, kevésbé volt bamba "narkós" tekintete, meg a sírása is erősebb már, eddig nyöszizett, ha az orvosok "dolgoztak rajta", sztem az az egészséges, h tiltakozzon.

Estére felment a láza, újabb vérvizsgálat, aminek nagyon jó az eredménye. Lehet, csak elfáradt az egész napos strapától, mert déltől minden étkezése önálló szopi volt.
Iszonyú nehéz volt otthagyni éjjelre. Szegény egyedül egy szobában.
Most ha lesz szobánk, beköltözünk Nonóval, kb 2 hét. Drukkoljatok, majd megpróbálok hírt adni!

Claire
claire

Jó reggelt

Claire nagyon drukkolok
Hogy értették h.messze nem olyan mint egy 2 hós kéne lennie?
A zöld kakira nálunk a doki legyintett,mondván lehet zöld.

Clarika,helyzet?

Szilvi 35 :? :roll:

evilany

Claire
Drukkolok!
A Kaporszakállút is kérem mindig, hogy nézzen rátok, vigyázzon rátok, óvjon benneteket :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A csecsemők általában nem egyenlő időközönként kérdzkednek mellre. Néha hosszabb szünetet hagynak két szopás között, máskor egy órán belül akár többször is szopizni szeretnének. Az elfogyasztott tej mennyisége sem egyforma: amikor nagyon éhesek, alaposan kiürítik a mellet, az elérhető tejmennyiség nagyrészét elfogyasztják, máskor csak kortyolnak néhányat az első tejből szomjuk oltására, megint máskor “csak” cumiznak, és élvezik a nyugalmat, biztonságérzetet és örömöt, amit az édesanyjuk testközelsége ill. maga a szopás ad.
Ha a csecsemő gyakran, rövideket szopik, és az édesanya minden alkalommal a másik mellét kínálja fel, a baba valóban hasfájóssá válhat. Ennek azonban nem az az oka, hogy a félig emésztett tejre frisset szopott, hanem az, hogy rövid szopásai alkalmával mindkét mellből csak az ún. első tejet fogyasztotta el. Ez a tej laktózban gazdag, ami gyakran puffadást, így hasfájást okoz, a baba széklete pedig hígabb, zöld színű lesz. Elkerülhetjük ezt a helyzetet, ha a babát ugyanarra a mellre tesszük vissza, hogy alkalma legyen a mellet kiüríteni, és a zsírdúsabb, hátsó tejhez eljutni.

http://www.lll.hu/node/204

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na igen,de különben kb hány perc mire elkezd a zsíros tej ürülni? Mert azért az előtej csak kis mennyiség,nem? Mittomén,20 ml?

evilany

[quote="evilany"]N írta:evilanya igen,de különben kb hány perc mire elkezd a zsíros tej ürülni? Mert azért az előtej csak kis mennyiség,nem? Mittomén,20 ml?

Nincs mindenkire érvényes szabály! Egyéni.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megyünk ma doktorhoz, mérés lesz, meg a 3 hónapos ellenőrzés. KIváncsi vagyok, mit mondanak Katusra....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaClarika
TTünetek alapján nekem az ugrott be, hogy Réka túleszi magát... de legalábbis túl sok elsőtejet kap.
Milyen rendszer szerint szopiztok? Milyen gyakran? Hogyan váltogatod a két cicit?

Jó reggelt!
Mindig egy mellből szoptatok és általában 30 perc, sose több.
Van, hogy kevesebb, mert tele lesz, s "lefordul" a ciciről.
Mikor legutóbb mértem mindkétszer 50grammot evett, szerintem nagyon zsíros lehet a tejem, mert a kg-k is mennek le rendesen rólam.

Az éjszakánk jó volt, 8tól aludt 4ig,szopott 15 percet, majd fél8ig aludt.
Azóta csupa mosoly :D bár most csuklik....

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok
Még nem olvastam vissza-igykszem.
Nem panaszkodom! :(
Szép babák-szép méretekkel.
Én 5-én megyek a 6 hetes kontrollra és szintén 5-én Gergő kötelező oltására.
Röviden ennyi...hajam égnek...gyógyszert bevettem.

Claire-Szorítunk!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gyermekem alszik, nincs cumi a szájába, de szopik... :D

Clárika
Kép
clárika

Csillagom,nyugodtan panaszkodhatsz,itt vagy g-n,meghallgatunk...

Kendőben a fiatalúr de nem nyugszik,fötör... :?

evilany

Röviden:
Gyereknek semmi nem jó
Dokinál voltunk-kutya baja
Kézben sincs el
Hiába énekelek...stb
Üvölt
Hajamat tépem már
Nyugtatót szedek
Egyedül vagyok
...és nem tudok egyedül befűteni-így (talán ha van 10 fok) bemegyek ma is pécsre!!!!!!!
Segítségem nincs
Agyhaláááááááááááááááááááál!!!!
Ennyi voltam-majd ha használa gyógyszer jelentkezem-addig nem nyűgösködök nektek (nem vagyok mártír)...csak mindenkinek van elég baja,nyavajája
Sorry.........depis vagyok ismét-nincs türelmem :(
:? :twisted: :x
Ne haragudjatok!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Valamiért nem tudtam g-re tölteni képet így átküldtem oda mail-be....

Clárika
Kép
clárika

Csillag :( :( mi lehet Gergő baja?
Valamelyest biztos a te nyugtalanságod is...nálunk is ez van :( most is ringatom bebugyolálva...ezer dolgom lenne :x
Másik probléma rendeződött?

evilany

Csillag!

Anyukád nem tud elmenni hozzád segíteni?
Jobb lenne lassan befűteni a házat, hogy ne neked kelljen a gyereket cipelned Pécsre......

Párod nem fűt be mielőtt elmegy? akkor már csak a fát kellene rápakolnod.....

Sajnállak, sok erőt küldök!!!!!

Clárika
Kép
clárika

Clarika,a lányod egyszerűen gyönyörű!Amin alszik,meg az apjával szemezve,húúú!Nagyon bírom a kisasszonyt!
Látom apa fürdet?

evilany

Igen, egyre jobban kiveszi a részét a dolgokból :arrow:
Szerintem már meg meri fogni :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Clari,hát lehet h.az volt a baja :)

evilany

Most etettem, elaludt a cicin, kiszedtem a mellem, de ugyanúgy szopik.... :lol: :lol: :lol:
Kész vagyok tőle :)

Na megyek készülődni, megyünk UH-ra 12:15-re.

Clárika
Kép
clárika

Jajj ott egy nagy kukac

Kép

anya ne fotózz már

Kép

evilany

Haza is értünk...

Katus 5840g és 61cm (ha jól tudok számolni :oops: )
Nem tudom, ezek az amcsik miért nem tudnák normális emberhez méltóan az SI-t használni???? :roll:
Doktor szerint szépen fejlődő babám van!
Azt mondta, látszik, hogy sokat foglalkozunk vele!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika
Réka egy cicit üresre szív egy-egy alkalommal? Következő szopinál másik cicire teszed?

Csillag
Párod nem fűt be? Még nincs nálatok folyamatos fűtés? :cry:
Gergő lehet, hogy fázik... lehet, hogy nem szereti magán a nagyon sok ruhát...
Mi nem különálló házban, hanem lakásban lakunk, szomszédok is, mi is fűtünk folyamatosan. Egy különálló házat meg már folyamatosan fűteni kell... főleg, hogy kisbaba van...
Depi ellen a társaság a legjobb!!!!

Évi
Tomi baba se fotómodell lesz :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,szép méretek!!

evilany

Clárika
Réka gyönyörű!!!!
Az égnek álló hajas képekkel reklámozod majd magad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,szép méretek!!

Magunkhoz mérten szépek ezek a méretek :lol: :lol: :lol:

DE... ha összehasonlítom a topikos babákkal, akkor némelyik jóval nagyobb nálunk... pedig fiatalabbak... :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na de a születési súlyt és hosszt kell nézni...Tomi se nagy a 4250-el,de ahhoz képest hogy 2800-al hoztam haza...

evilany

Évi-nem tudom mi Gergő baja :(
Dolog apával rendeződik.Tegnap öltöztette,tisztába tette és meg is fürdette :shock:
De mondom-depis vagyok napok óta :(
Nyugtatótól meg fáradékony :(
Clárika-Anyu nem járkál ki :(
Eddig 2szer volt...utoljára is hazudnom kellett hogy kijöjjön-most tudja mi a helyzet mégsem jön segíteni :(
Ez van...ilyen az én családom
Tibi nem fűtött be reggel 4kor... :(
Laca este jön haza... soroljam?
Ircsi-ez egy külön álló ház...és sajna gyerekkel a kezemben nem tudok befűteni :(

Megvolt Zalán futása!
Gyerek visított...megpróbáltam megnyugtatni-cumi szájba-elringattam.
Kirohantam a góréba fáért...nem találtam a gyújtósnak valót...így fenyőágakat tördeltem :(
Sok újságot nyomtam a kazába.
Gyerek felébredt :(
Hajam égnek állt ismét.
Gyerekkel a kezembe-vissza a góréba...hozom a fát.
Gyereket lerakom...gügyög...
Ismét góré (olyan buzin dobálták be a fát-fel kell mászni rajtuk a megfelelő nagyságúért,hogy ne kelljen vágnom) erre leesek a fadarabokról.Kiment a bokám.
"rohanás" vissza gyerekem már sír.Inni adtam neki-bukott egyet.
Nézelődött-kirohantam a kazánhoz...elkezdtem begyújtani.
Gyerek visít-babakocsiba kitoltam(dohos,vizes az a házrész ahol a kazán van).
Sikerült!!!!Megcsináltam.
Megégettem ugyan a kezem egy kicsit de nem vészes :(
áááááááááááááá
Megint kell majd nyugtató :( már most sírok...
Asszem jól csináltam már 55fokos volt amikor bekapcsoltam a keringtetőt.
Melegszenek a radiátorok.
Gergő elaludt.
Huhhh...szusszanat...kb még 20 percig-utánna kajaidő.
Aztán ha minden jól megy 1-2 óránként ránézek...remélem nem megy le a hőfoka a víznek :(
Istenke-légy velem!!!!
Bocsi csajok...de le kellett írjam :(
Kész vagyok agyilag.

Őszintén!Hiányzott ez nekem?
na már sír is...megyek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote]E írta:gy különálló házat meg már folyamatosan fűteni kell... főleg, hogy kisbaba van...

ebben teljessen igazad van!
de még csak most fogunk fát venni-ez még a mamáé volt :(
igyekszünk...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

gyerekem a kezemben és nézi a monitort :) ki ééééééééééééédes

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

Clárika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag kertes házban lakni nagyon jó dolog, de megvannak a hátrányai! bár mi már fűtünk, mert a lakásban ez eccerű, de ettől függetlenül bármikor szívesen átköltöznék családiba!!! legrosszabb esetben használj hősugárzót!!

Évi Zoé 2820-al jött ki a kórházból... :shock: most 4700! hát ez van, most mit csináljak vele?... lehet, hogy duci baba lesz, de legalább nem sír :wink: :lol:

tegnap voltam nőgyógyinál... tilalom feloldva!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: minden rendben, de nekem nem azt a fogigátlót írta fel, amit nektek, hanem a cerazette-t... hallott má róla valaki?

Kép
gtunde75

vízhőfok csökken-gyerek eszik a kezemben...ha utánna nem alszik rendesen,felkötöm magam!!!
Miért nem jó neki semmi?
széklete van,nem beteg,nem fázik,hanyadt nem jó neki,hason sem,kezemben sem,pihenőszékben sem.
Amit kibír az max 10 perc-de ez a max
simogatom,beszélek neki,énekelek
Mit csináljak még?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, tudom,hogy ez sablonszoveg, de legy eros! Muszaj! Gergo manocskaert! Ird ki magadbol,ha baj van,az segit. Vagy hivj fel egy baratot! Vagy,ami a legjobb, talalkozz veluk.

Klári
nklari80

Tünde-hősugárzóm sincs:(
Tibi sváb-ilyenre nem költ :( sokat zabálja az áramot-mondja
Mondtam neki én meg nem vagyok hajlandó megfagyasztani a gyerekeimet...akkor inkább hazaköltözöm.
Családi jó-de nem egy lepukkant ház ahova isten pénze nem elég (főleg ha nincs)most jönnek igazán elő a hibák :(

Kedves ismerős! (Á) ha olvasod kérlek ne add tovább...tudod
:oops: :?

bocs et muszáj volt

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="nklari80"]C írta:nklari80sillag, tudom,hogy ez sablonszoveg, de legy eros! Muszaj! Gergo manocskaert! Ird ki magadbol,ha baj van,az segit. Vagy hivj fel egy baratot! Vagy,ami a legjobb, talalkozz veluk.

aranyos vagy :)
köszönöm...de a barátaim "elpártoltak" tőlem amióta falusi lettem :(
Ti vagytok csak!!!!
illetve közelben a pécsiek :wink:
ennyi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

En Babom se alszik. Napkozben szinte semmit, max 20 perceket, ejjel pedig 7-8 orat, persze tobbszoros megszakitassal. :( :(
Csillag, probalj megnyugodni! Babakocsiba, hordozoba sincs el?

A fa nem lehet hogy vizes es azert nem eg? Vigyel be nehany kisebb darabot a lakasba, a radiator melle, hogy kicsit kiszaradjon. :? :?

Klári
nklari80

nklarika-esélytelen az is :(
max ha az utcán sétálunk...úgyhogy majd az lesz :)
kiviszem egy fél órára...addig melegedjen a ház

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

radiátorhoz? jó ötlet...ez nem jutott eszembe :(
köszönöm szépen

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,ezért mondtam h.írd le nyugodtan.
Mi van a kendővel? Nem kötöd magadra otthon? Fűtenétek is egymást :wink:
Anyukád :? segíthetne...

Tündi,nem baj ha 4700,ő gyorsabban hízik mint Tomi.Mindegyik baba egészséges hálistennek!(Tomi is már eléri a 4300-at hétvégén)
Cerazette,a másik ami szedhető szopi mellett(2 van) asszem kicsit drágább mint az Azalia.Azt mondta még a doki az Azaliáról hogy lehetőleg tényleg mindig ugyanabban az időben vegyem be mert nagyon hamar kiürül,érzékenyebb sokkal mint a másik fog.gátló.e nem váltottam ki,nem tudom akarom-e...nem szeretem a hormonkészítményeket,ezért használtam Nuvaring hüvelygyűrűt anno.

evilany

Bévi írt,kitakarították ma is a mellét,fájdalmas volt,teje egyre csökken,Lili sokat sír,a 3.tápszert próbálja de nem kell neki(nem értem...!!!) anyukája kedden jön,vasárnapig marad,addig egy barátnője besegít amikor tud.Kérdeztem hogy alakul Lili súlya meg hogy mit javasol a védőnő,doki,mert csak nem hagyják éhezni...

evilany

Sziasztok!

cSak bekukk, még egyben, pedig már csak 14 nap van, és dokim 7től15ig nincs, remélem GErgő meghallgatja imáimat és addig megérkezik!!!! Ma is voltam NST-n, elvileg minden jó, bár egyik mozgásnál leesett valami a diagramm szerint ... de nem szóltak én meg nem értek hozzá!!!!

na majd ma olvasok... vissza és nézem a szép kis babaképeket!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?