A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi: mármint itt kérdez mindenki sokat?
irina

Regi, szerintem nagyon jó lett a tortád. Fogyókúrára sem lenne szükséged, de ahogy gondolod. 8)

Fú, sok dolog van mára.
irina

Irina! Dehogy! :) Itthon... most valahogy rosszul viselem... Egy kis csend rámférne.
Fogyi: ó, dehonynem!!! nagy a hasam... :( szörnyen nézek ki, és inkább nem sokkollak egy olyan fotóval, amin látszik! ;) :lol:

Vindo! Ja, igen, a fű gyönyörű! :) Vannak foltok, de nem vészes.

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, még pótolhatók a foltok, pláne most, ebben a szép időben :D Ha nem jön a fagy :?

Irina, ha az ember mind a két fajta kutatási technikában járatos valamennyire, akkor tudja, hogy nincs értelme számon kérni a hiányosságait. Azért van kettő, hogy mind a két oldalról meg tudjuk közelíteni a dolgokat. Csak nem kötelező, pláne, ha az embernek magának kellene fizetnie/csinálnia az egészet. Örülünk, ha nagymintás adatbázist kapunk használatra :roll:
A kvantitatív csak akkor tűnik gyorsabbnak, ha az elsajátításhoz szükséges éveket nem nézzük :lol:

Ja, Rugónak ma nem folyik az orra abszolút, de lappang benne még valami :roll:

Más baja nincs, így holnap irány a csana :D

Ma már voltunk az egyetemen, a benzinkútnál, és szavazni. Egy polgármester-jelölt közül lehetett választani. Pedig nagyon váltó-hangulatban mentem, de így csak megyei listára meg képviselőkre szavaztam :roll:

Mosogatógépet indítani, kenyeret sütni :arrow:

Kép
vindolanda

Még mindig autókat tologat, megpróbálok kiporszívózni :roll:
Aztán majd kreatívkodunk.
G. szerint menjünk ki az udvarra (szerintem unatkozik favágás közben), de nekem nincs kedvem. Örülök, ha benn lehetek :D :roll:

Kép
vindolanda

Kivette a kezemből, most ő porszívózik. Ebből nagy hiszti lesz előbb-utóbb, már látom :roll:

Tol rajta hármat, kikapcsolja, aztán kijelenti, hogy kész.

Kép
vindolanda

Mit nem adnék érte, ha tényleg tudna porszívózni.

Kép
vindolanda

Rugó a klaviatúrán ismeri a nyilak jelentését. Úgy szokott böngészni a neten. Felfelé-lefelé nyilakkal mozgatja az oldalakat :shock:

Kép
vindolanda

Regi: értem... Rád fér egy kis nyugi, az biztos.
Nálunk a hétvége sosem nyugis az általam vágyott értelemben, mármint hogy mi S-val pihenni tudnánk. Ugrálunk a gyerek körül -- ehhez képest pihentetők a hétköznapok.

Vindo, szerintem nemsokára fog tudni Rugó porszívózni. ;-)

Készülök a holnapi óráimra, közben Ádi 10 percenként köhög (alvása közben), S meg ismét elaludt és hasmenése van. Remélem, nem dőlnek ki, mert nem tudom munka mellett körbeugrálni őket.
Néha aggódom S miatt, mert a sima hétköznapi dolgok és normál alvásidő mellett is előjön ez a folytonos alhatnék. Remélem, nincs semmi mélyebb baja.
irina

Sziasztok!

Mesi!

Ha semmi nem jön közbe (és már miért is jönne?! ;) ) , mi is ott leszünk 17-én. Tegyem hozzá, én is örülök, hogy van benzin a kocsiba és nem kell tankolni...
Egy kicsit szenvedünk mi is. A nyaralás után lenulláztuk magunk, és a nulláról még 2 hete szereltettünk riasztót a házra, mert a környéken ijesztő méreteket öltött a betörések száma. Én pedig életemben először: féltem...
Kaki: Én most egy kicsit erőltetem. Eddig azt hittem, hogy a pelenkához ragaszkodik, de pár napja rájöttem, hogy az álláshoz. Azóta nem engedem állva kakilni. Pelenkát ráadom, de rá kell ülnie a bilire (jobban szereti, mint a wc-t) 2-3 nap hiszti (kakilnom kell - mégsem kell kakilnom 5ször) ma már gond nélkül ráült a bilire. Holnap leveszem a pelenkát...

Regi!
Szeli nagyon szép kislány!

Vera!
Báló biztosan hamar megszokik.

Mi holnap kezdjük az ovit. Gyomoridegem van. :oops: Ma Bobó azt mondta, hogy nem akar oviba járni. Mi lesz itt????

Móni!
Jó döntés :wink: !

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, szerintem még jó darabig azt fogja mondani Boti, hogy nem akar oviba menni. Ádi az összes reggelt ezzel kezdi, de ettől még általában simán bemegy és alig lehet elvonszolni onnan. :D
Neked pedig NYUGI! Okos értelmes nagyfiad van.
irina

Rugó is szokta mondani, hogy nem-nem, mikor mondom neki reggel, hogy irány a csana. Aztán gond nélkül ül be a kocsiba :wink:
Sense, tényleg nyugi. Nem lesz semmi gond. Ha lesz is kisebb, pár nap alatt orvosolható :!:

Festettünk, és Rugónak sikerült egy kígyót festenie (egy vonal két pöttyel a végén, ezek a szemei), meg egy autót is kiadott a kezei közül.

Most evett egy pudingot, leült egy mesét megnézni.

Össze kellene magamat szednem, és elmennünk a pet-palackokkal a szelektív kukákhoz :roll:

Kép
vindolanda

G. bejött pihenni, én meg gyorsan kicserélem az akvárium vizét :arrow:

Kép
vindolanda

Én alig tudom magam rávenni a portalanításra, olyan hideg van a szobában, kb. 20 fok... Elvileg 15-től indul a fűtési szezon, amúgy fel nem foghatom, miért nem lehet előbb bekapcsolni a távfűtést (gondolom, azért nincs még, mert mi ugyan levált ház vagyunk, de a gáz ide se jön előbb, mint a környéki távfűtésesekbe...).
irina

Irina! Dunaújvárosban már több társasházban bekapcsolták előbb a fűtést, ahol a lakók többsége kérte. :roll:
Nálunk meg már jó ideje megy a gáz... estére már fával is tüzelünk. Éjjel nagyon hideg van, meg a ruhák is jobban száradnak így.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, köszi, h leírtad! mi még nem kérdeztünk utána, itt hogy mennek a dolgok, én azt reméltem vmiért, hogy szept. elejétől beindul a fűtés, de max. a közepétől. A mi házunk levált a távfűtésről (ami melegvízzel fűt), új kazánja van (ez meg gázzal fűt), úgyhogy lehet, h tök más oka van, h még nincs fűtés. Most áthoztam az olajradiátort és megy, így jó idő lett, viszont ez meg zabálja az áramot. Mindegy, hét elején kifaggatjuk a közös képviselőt.
irina

Halihó!

Csak bekukkantok gyorsan. Éppen tervet írok. :x De utálom. Mondjuk arra jó, hogy így legalább végig kell gondolnom, hogy mit is csináljunk a következő hónapban.

Látom, van néhány betegecske. Jobbulást nekik. Bercónak is felment ma a hője, így holnaptól nem megy majd az óvodába. :cry: Anyukám már Debrecen felé tart. A pénteki nap eléggé vegyes volt. Szerintem már akkor sem volt teljesen jól. f10 körül eljöttem, mert több gyerek is sírt a csoportban, aztán ebédre meg mentem érte. Legörbült szájjal jött ki, de azt mondta, hogy jól érezte magát. Szerintem nem lesz majd baj, csak nagyon új a környezet. Ja, és nem pisilt az óviban, meg etetni is kellett.

Most meg majd gyorsan táppénzre megy.
dmaggie

Maggie, mielőbbi jobbulást Bercónak, Neked pedig a mai munka mielőbbi befejezését! ;-)
Nem tudom, mi van ma, de általános itthon a letargia, összezördülések, no meg a gyermeki hisztik. Legyen már holnap.
irina

B. nem megy oviba holnap :( tiszta rekedt,mintha mutálna+ szárazon köhög,tegnap éjszaka már azon voltam ügyeletet hívok hozzá,olyan csúnyán veszi a levegőt :( majd holnap megyünk dokihoz,remélem hamar meggyógyul :)

:arrow: mindenki itt tobzódik :?

KépKép
viranka

Irina! Én is a holnapot várom, ez a hétvége valahogy szörnyű volt... :?

Jobbulást minden betegeskedőnek! ++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Bedurrant a jobb csuklóm :( alig bírok bármit is felemelni, még a mozgatás is fáj :( Mi lesz igy velem holnap egyedül a két gyerekkel? Pedig még takarítanom kell a kőművesek után+még bent is nagytakarítani akartam a héten :roll:

Olvasom milyen sok a beteg gyermek :( Bercónak, Bálónak jobbulást+++++++

Irina, Regi mindjárt vége a napnak :)

Mesi élvezték a gyerekek a pónilovaglást?

Képzeljétek 5 háznyira tőlünk lakik egy pónipaci :D Samanthának hívják. Már voltunk bent megsímogatni és azt mondta a gazdája, hogy ha kicsit jobban megismeri a paci Grétust akkor lovagolhat is rajta 8)

:arrow: fürdetni Grétit

KépKép
Kép Kép
l.móni

Verus, Bálónak is mielőbbi gyógyulást! Nem igaz, mennyi kisbeteg van már...

Móni, jaj, remélem, rendbe jön a kezed reggelre legkésőbb!!!
Majd vuduzunk itt egy nagyot, úgyhogy: ++++++++++++++++
irina

Sziasztok!

Csak egy életjelre jöttem, jól vagyunk.

Újra regisztráltam magam, de szerintem napi szinten továbbra sem leszek.

Puszi!
panndi

Panndi! annyira megörültem mikor megláttam a neved. Örülök hogy újra itt vagy, még ha nem is jössz minden nap! Sok puszi a csajoknak!

Móni: Igen :wink:
jobbulást a csuklódnak!!

betegeknek jobbulást!

Emma is köhög, már felszakadt..szerencsére semmi más tünete nincs csak az hogy pár napja este nagyon köhög 5 percenként alvás közben és zubog vmi váladék a torkában.... de az orrába semmi sincsen.
kap mézet, lándzsásat, lámpázom...mióta ovis ez van hétvégén beteget kúrálunk..hétfőre kutya baja...... péntekre meg...remélem jöv. héten már semmi sem lesz!

fűtés. mi hajnalra meg estére állítottuk be 1-1 órát megy. 20-20,5 fok van, de nincs hideg...vagy csak nem fázunk...

Sense: minden ok lesz! csak Te próbálj nyugodt lenni( tudom magamról h ez a legnehezebb ) s azt tudatosítani benne hogy ez egy jó hely ahol biztonságban van ahol szeretik vigyáznak rá és ahol nagyon jól fogja magét érezni...azért választottad ezt az ovit.!

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, szia, de örülök, hogy itt vagy ismét!!! Gyere bővebben is, ha majd lesz kedved!

Kaqk: Emmácska biztos hamar rendbe fog jönni! Sok puszi neki!

Regi, kitartás, mindjárt holnap lesz! :-)

Altatás lassan, aztán készülnöm kell még holnapra. Jó éjt!
irina

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltüntem, ne haragudjatok, annyi minden történt. Többek között az, hogy okt 1-jétől új oviba járunk. A régibe nem sokat voltunk, mert 8 nap után lebetegedtünk, és nem bírtunk kikászálódni belőle. Az egyik betgség jött, a másik ment. Most éppen jól vagyunk, Zsuzsuval holna megyek a Heim Pál cölekália központjába. Lisztérzékeny-gyanú áll fenn, de remélem csak vaklárma. Aztán holnapután jöhet az új ovi.

Az ovi utáni betegséghullám eléggé megviselt, extra hisztisek voltak, de lehet, hgoy inkább én voltam a hisztis és mindenre ugrottam. :?

Látom lesz tali is, nem tudom eljutunk-e, de majd igyekszünk.

Regi!
Csodaszép Szeli.

Vindo!
Rugó a kígyó alkotással és az autóval nagyon ügyes, no és a beszéd is alakul, ahogy érzékelem. :)

Móni!
Most, hogy nagyjából visszaolvastam, látom Te is vívódtál az ovi üggyel. Ezek szerint egy cipőben jártunk és hasonlóképpen döntöttünk. :wink:

Irina!
Ádi óvónénijei is érdekesek. Nálunk szerencsére pénteken bekapcsolták a fűtést. Már alig vártam.

Panndi!
Örülök, hogy újra jöttél!

Sense!
Boti biztos jól fogja magát érezni az oviban. Azért gyere és számolj majd be!

Betegecskéknek jobbulást!!

Jóéjt!

Kép
gica1

Helló, Panndi, de jó, hogy itt vagy megint. :) Remélem, azért időnként jössz majd. :)

Én sem voltam, még mindig kicsit zűrös minden, mert az összes fiú tök beteg. Férjuram egyre rosszabbul van... Nem használ semmi antibigyó, nem gyógyul... Na mindegy, majd én is írogatok időnként, csak kicsit sok így a feladat... Főleg, hogy a múlt héten suli is volt.

MIndenkinek szép estét, holnapra szép napot.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok,
ez itt a reggeli bejelentkezés :roll:

Panndi, Dóri, Gica, de jó, hogy írtatok :P Gyertek minél gyakrabban :wink:

Fűtés - mi egyelőre fával fűtünk. Ha itthon vagyunk, akkor egész nap, máskor reggel-este. Egy kályha melegíti a nappalit, kisszobákat, konyhát meg a folyosót. Ha reggelre lemegy 20 fok alá a hőmérséklet, akkor gyújtjuk a gázt is be.

Most ennyi, éppen rohanok :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

szupi hvgén túl, vissza a hétköznapokba.

Fűtés- mi már fütünk :roll: szerintem egy hónapja :evil: hideg van és nem szeretném, ha megfáznának a gyerekek.

túl az önkormányzati választásokon, hát nem az nyert akit szerettem volna :roll:

Panndi de jó, hogy ismét regisztráltál:-) jaj de örülök.

Zdori ha pár sor erejéig is, de gyere gyakrabban.

Sense drukkolok!

Móni hajrá ovi! majd gyere beszámolni.

Heni
KépKép
heni81

Panndi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de örülök :) :)
tegyél képeket a csajokról :)

:arrow:

KépKép
viranka

Lányok, iszonyatos dugó volt reggel, el is késtem :roll: Ráadásul iszonyatosan kellett pisilnem vezetés közben, a csanában kéredzkedtem el wc-re :lol:
Ráadásul elkezdődött légballonos vb, és reggel vezetés helyett/közben mindenki az irdatlan mennyiségű légballont figyelte (én is), kész közveszély volt :roll:

Nálunk a nappaliban olyan 22-23 fok szokott lenni, a konyhában 21 körül. A termosztátot szerintem 21,5-re lőjük idén, és arra fűtünk rá fával :roll:

Gica, hogyan jött elő ez a gyanú? Majd írd le, mit mondtak :!:
Meg hogy hogyan megy az új ovi :wink:

Dóri, mi betegsége életed párjának???

Szia Heni :!:

Most kávét kell szereznem. Ha nincs nyitva a büfé, ki kell mennem a városba kajáért :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Kávé kipipálva, szendvics beszerezve, benzinpapír leadva. Van fél órám a következő előadásig, próbálok addig készülni szerdára.

Lányok, hol vagytok, mikor szükségem lenne rátok?? :lol:

Irina, bp-i konfira elfogadták a jelentkezésemet, az utazás módja az előadás időpontjának függvénye lesz :wink:

Kép
vindolanda

Csak nem vagytok sehol :roll:

Kép
vindolanda

Kezdődik az órám :arrow:

Kép
vindolanda

Megyek csiniért majd jövök és mesélek ma vagy holnap. vagyis ha ráérek :lol: :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok. :)

Kedves uram köhög, meg nagyon hurutos, és az egész a fülére kezd menni... Kb ennyi nagy vonalakban... De a gyerekek dettó. Kicsit én is... Most volt orvosnál, meglátom, kikérdezem, mit mondott az orvos...

Nálunk eddig nem volt fűtés, sztem ez is az oka a betegségeknek, de október 1ig nem lehetett fűteni... Mert addig még nyár van... Na, mindegy... Meg hát drága is, csak ezek a kismajmok annyira betegek lettek, pedig nagyon öltöztettem őket... :(

Na, mindegy.

Megyek én is, majd jövök másokr is.

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri!
http://www.vital.hu/themes/alter/bio3.htm
próbáld ki,hátha segít :) én most vettem Ánizsmagot,majd beszámolok hatásos e :) jobbulást Nektek :)

Vindo!
még mindig vannak légballonok? azt hittem ez vmi hv-i program volt :)

:arrow: kutyulni teát :)

KépKép
viranka

http://kri-fu-fa.gportal.hu/gindex.php?pg=25754845
ezt akartam Dóri :)

KépKép
viranka

Pandi nagyon örülök neked :D
majd kérünk képeked a gyönyörűséges lányaidról :D

Zdori jobbulást az egész családnak++++++++
nekem torokra nagyon jó volt egy isla moos nevű, 20 féle gyógynövényből álló szpogató mohatabletta. Annyira rossz volt a torkom, hogy beszélni se tudtam. A patikus ajánlotta. Nekem bevált.

Vindo szépek lehettek a hőlégballonok :D

Sense gyere mesélj, hogy tetszett Botinak az ovi?

Gica és az új ovi közelebb van hozzátok?
Vagy miért mentetek át?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ovi: tetszett csinikének. Játszott, jól érezte magát. De már várt mikor mentem, lefelé görbülő szájjal ült a padon és már a kabátját fogta. Én meg 2 percet késtem. most nézi a mesét és talán nem fog aludni (boszitopik)

Ház: a színt megszívtuk :? Nem azt keverték ki mint amit mi kértünk. Pénteken a délelőttöm ráadásul nagyon rohanós volt, nem is figyeltem mit kentek fel csak délután tűnt fel, hogy a ház egy nagy öszibarack tejeskávé helyett :evil: telefon akitől vetük, nem vette fel. Írtam neki. Még este válaszolt, hogy nem tud mit tenni :twisted: vérnyomásunk az egekben.
Szombat reggel hívott, hogy kijön hétfőn és ha igazunk van akkor saját költségén átfujatja a kívánt színre.
Ma vártam nem jött de telefonált. Beszélt a készítőkkel és igazunk van. Elszúrták a szín kikeverését. Elnézést kérnek. Már csinálják a homlokzati festékünket és holnap küldik. Már csak azt kell lebokszolni, hogy az Ő kőmüvesük rakja fel vagy fizessék ki a mi kőművesünket. Mert egyszer már mi a szín felrakást kifizettük. Az ő hibájukból nehogy már mi bukjunk 50000 ft-ot.

na el kávézni és befejezni a rizskochot :arrow:

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi! De jó, hogy visszajöttél! :) :) :) Ha van kedved, írj, tegyél képeket, aggódtunk érted!

Kis betegeknek jobbulást! ++++ Ez az ovis időszak úgy látszik ilyen. Szegények elkapnak mindent. Zsozsi ma ment oviba, és képzeljétek, szept. 20-a (első napja az oviban) óta először nem azt mondta reggel sírdogálva, hogy nem akarok oviba menni, anya ugye velem maradsz, ne menjünk oviba... Hanem: nem kérek reggelit, menjünk oviba! Apa! Megyek oviba :)! Anya adjál oda a dadusnak! :) És mosolygott az arca, mikor átadtam az ajtóban, az óvónéni is nagyon örült ennek! :)
Ez is úgy jött Zsozsinál, mint az összes többi nagy változás az életében (pl. pelcsi elhagyása), egyik pillanatról a másokra.
Azonban krupp-szerűen köhög, már beállítottam a hideg párásítót.
Gegikém még mindig taknyi, de már a végén jár ő is.

A pónilovaglás csúcs volt, Gegi meg lecsúszott egy bazi magas ugrálóvárról! :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Köszönjük a köszöntést!!

Panndi: De jó hogy itt vagy :D

Mesi: Mi megyünk 17-én. :D

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Tisztára álmos vagyok. De csakazértsemfekszemle!!!! Inkább írok pár sort.
Reggel elvittem Bercót a dokihoz. Ahogyan gondoltam, valamilyen vírusos fertőzés. Úgyhogy anyukám marad, vele együtt B. is itthon lesz ezen a héten.
Reggel tényleg impozáns látvány volt a rengeteg hőlégballon. :lol: :lol: Mondjuk szerintem nem ezért volt olyan a forgalom, Vindo. Csak túrják az egész várost. Ma kezdték pl. a Széchenyi utcát is betonozni (legalábbis A. azt mondta, én ma nem jártam arra.) Meg itt, a velünk párhuzamosan haladó utcában is kiástak egy nagy lukat a külső sávban, emiatt jó hosszú sor van. Én az egyébként 5-6 perces utat a rendelőig, igaz kerülővel, de majdnem 40 perc alatt tettem meg. :x No, meg hétfő is van. Ez különösen nyűgös szokott lenni. Valaki azt mondta, hogy egész héten tart majd ez a vb.

A reggeli dokizásnak az lett a vége, hogy valamikor a második óra végére estem be dolgozni. Szerencse, hogy a legjobb barátommal együtt dolgozunk, és nem csinálunk ilyenekből problémát. :wink: :lol:

Bercó egyébként viszonylag jól van, olykor ingadozik a hője. Kíváncsi leszek a folytatásra. Pont ma akartunk elkezdeni egy immunerősítést. De most megvárjuk, hogy átessen ezen a fránya betegségen.
Ráadásul a nagyok is taknyolnak ismét. Hogy mi van itt? :roll:

Na, még azt is el akartam mesélni, hogy szombaton nagyon kirugtam(tunk) a hámból. A szomszéd csajszikkal moziba mentünk, majd beültünk egy hangulatos kis helyre, ahol Bogi szerint nagyon finom pálinkát mérnek. Jól megkóstoltuk. :wink: :oops: :lol: Lelazultam rendesen, bár a gyomrom csak később jelzett, hogy nem is szereti annyira.
dmaggie

Panndi, Drága!!!!! Éljen, éljen!!!! Gyere, amikor csak tudsz, nagyon kíváncsiak vagyunk Rátok! Nekem nagyon hiányzott a kedvességed, optimizmusod. Ölelem a csajszikákat. Zsófi csanában maradt vagy óvodás lett?

Gica, sok sikert az új óvodához!!!! Ilyen betegeskedésben még lesz részed szerintem. Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit derítenek ki. Bár gondolom, eredmény csak később lesz.

Zdori, jobbulást kívánok én is! Hú, nagyon ijesztő lehet. Milyen volt az első konzultáció?

Emese, ezek a képek... Gegi azzal a fegyverrel!!!! :lol: :lol: :lol: GI Gegi! (Mintha Bercót látnám) Nagyon köszi a meghívást. Én sem sok esélyt látok rá. :cry: :cry: :cry:

Mónikám, nagyon örülök, hogy jó volt az első nap. A fene egye meg azt a színt. Egyébként jól ki szoktam én is akadni az ilyeneken. Nem értem, hogy miért nem lehet egy dolgot egyből, rendesen megcsinálni. :roll:
dmaggie

Sziasztok!

Mesi, Zsozsi már akkora, hogy eeeeeeeeeeeeelképedtem, Gegin meg még jobban! Nagyon édesek!
És szuper, hogy Zsozsi már így élvezi az ovit!

Maggie: Bercónak mielőbbi jobbulást! Szóval lazultál, drága? ;-) Örülök neki, Rád fért már jó ideje.

Móni: rettentő lehet ez a színelrontás, szorítok, hogy egy fillér nélkül javítsák ki az egészet (ill. fizessék ki a kőműveseteket)!

Gica, de jó, hogy lett új ovi! De ha megkérdezhetem, miért váltottatok a betegségek nyomán ovit? Mert voltak, akik mindig bevitték betegen a gyerekeket?

Dóri, nagyon sajnálom a férjedet, remélem, mielőbb rendbejön. Ez a hideg tényleg sok kicsit is megbetegített, én is erre fogtam, hogy alig keveredtünk ki.

Vindo, be akartam jelentkezni szünetekben ide, de egy rohanás volt az egész nap...

Van fűtésünk!!! :-) Kellemes 23 fok járja be a lakást. Most már csak ki kell tapasztalnunk, hogyan fűtsünk takarékosan, de kellemesen. :wink:
irina

Irina, Móni, Maggie!
Oviváltásra nem a betegeskedések miatt került sor, arra fel vagyok készülve lelkileg - nagyjából.
Egyrészt az új közelebb van, akár gyalog is el tudunk menni, másrészt a két óvónéni közül az egyik (a szimpatikusabb) pár nap múlva elment, a másik pedig állandóan azt mondogatta, hogy a csoportbeli gyerekek nagyon kicsik még, nem tud velük mit kezdeni. (Mert ebben a csoportba olyan gyerekek is jártak, akik még csak novemberben, decemberben, januárban lesznek 3 évesek). De milyen óvónéni az, aki így áll hozzá a dologhoz? Ja és persze a korábbi aggályom - hogy csak 2 kislány volt a 16 fiú mellett - is csak erősítette a váltást.

Irina!
De jó is az a kellemes 23 fok!

Maggie!
Köszi! :)
A doktornéni szerint sem valószínű szerencsére a lisztérzékenység. De a véreredmény csak valóban kb 2 hónap múlva lesz.
Jó lehetett a kis kiruccanás! :wink:
Örülök, hogy Bercó jobban van! Mit fogtok szedni immunerősítőként?

Dóri!
Jobbulást nektek!

Mesi!
Jók a képek!

Món!
Hát ez a házszínezés tényleg elég dühítő. Reméljük állják a szavukat, és rendesen helyrehozzák!
Örülök, hogy jól érezte magát Gréti az oviban!

Vindo!
Mindig is pocakos volt Zsuzsu. 1 éves kora körül a régi doktornéni (aki most nyáron ment nyugdíjba) már nézegette, hogy miért olyan nagy a poci, de aztán feledésbe merült. A mostani új dokinéni viszont mindannyiunk megnyugtatására beutalt egy vizsgálatra.
Holnap lesz az új ovi nap. Hát izgulok....

Kép
gica1

Gica, jaj, restellem, a legfontosabb dologra még nem is reagáltam: NAGYON SZORÍTOK HOLNAP NEKTEK A VIZSGÁLATHOZ!!!
Jaj, 2 hónap várakozás az véreredményre........................
Szerintem is minimum ijesztő, ha egy óvónéni a bizonytalanságáról biztosítja a szülőt :shock:
Nálatok beindult a fűtés? Remélem!

Mi megyünk fürödni, utána még visszanézek.
irina

Hát sehol senki, majd akkor jövök holnap.
Jó éjt mindenkinek!
irina

Jó Reggelt!

Mesi nagyon sok boldog szülinapot!!

Itt annyira rossz idő lett :? Elrontja az egész napját az embernek :(

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Mesinek boldog születésnapot kívánunk :!:

Zsozsi, Gegi tündériek :D

MOst rohanok, de ma itthon vagyok.

A nagy éjszakai munkából nem lett semmi, kilenc körül eldőltem Rugóval.

Jövök majd, de egyelőre reggelizünk :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?