A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Cherryke!
Hatalmas gratuláció nektek!!!!! Sok tejcsit kívánok!!! :D :D :D

Lányok!
Most akkor hátulról fogy a sor??!! :D :D :D

Dinuci!
Mennek a drukkok!!!!!! :lol:

Rólunk:
Éjszakai hányás!!! :?
Viszont Lilla egyfolytában mocorog!!!! :P

Ceyla!
Ha olvasod ezt, akkor írd meg mekkora súlyt számoltál. Kíváncsi vagyok.. :oops: :oops: :oops:

Kép
mók

Sziasztok!

TEgnap este óta és éjszaka is sok mocorgás sok keményedés... de minimális a görcs....

Mók: hányás??? :) az lehet jel, szülésre nem???

Dinuci: na azért nem hiszem hogy beelőzök valakit is, de második napja este sokat vagyok fent pisi-mocorg-keményedés miatt....

Rékus: akkor nálad is lehet hogy beindul?? :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Huh,hajrá mindenkinek!

Dinuci:talán ma már megbabásodsz....

Mók:Te is??? :)

Bent nem marad senkinek,nem tudom ki írta,talán Gira,csak az új oldal miatt nem tudom visszanézni.... :oops:

Na,ma hajnalban Algopiryn,annyira fájt a fogam.Még most is érzem. :(
Meg a Babuci lent nyom és a derekam is.Pedig ma két vendégségbe is megyünk....

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Drukkolok mindenkinek!
Most már jöhetnek a babák, október van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gratulálok Cherryke!

Mares, nekem is fura éjszakám volt. Nem alszom jól, kicsit émelygek, a derékfájás miatt alig bírok elhelyezkedni kényelmesen. Nem tudom, ezek már szülés előtti jelek-e. Jóslófájást még nem igazán érzek.

Rékus, ez mát nagyon úgy hangzik, hogy baba lesz! Harmadik szülés gyorsan szokott beindulni.

Nekünk még venni kéne ezt-azt a hétvégén a babának, na meg folytatni a rendrakást :? Még benézek, mert hétvégén biztos lesz baba!
puszi mindenkinek

lynnn

Lynn: második este alig alszok.... ma is fel6 óta fent... :) ha ez jó jel én csak örülök :)

Sissy: de most miért fáj a fogad????? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!

Édi vagy, de nem hiszem hogy hamar szülök, azt hiszem én bőven kivárom a soromat.
Dinuci, és Ceyla legyen túl rajta mert már nagyon megérdemlik...aytán meglátjuk....
Különben neked még áll a 10.-e!!!!???? :D :D :D

Én nagyon várom a babaképeket.... :) :D :) :D :) :D

Kép
mók

Cherryke!

Nagyon ügyes vagy, remélem nem volt semmi komoly gond, hogy így megindult/megindították? Kis Hunor, te pedig nőjj nagyra!

Jelentem, ma már kicsit jobban vagyok, de a citromos-mézes-teás bögre még mindig az itthoni pizsama-felszerelésem alapdarabja :-)

Mók,Mares!
Elvileg az én dátumom a 2010.10.10 ami tényleg csudajó, de azért nem bánnám, ha hamarabb kibújna. Bár lehet, hogy olyan rendes ez a gyerek, hogy megvárja míg az anyja teljesen meggyógyul.

Félve kérdezem: Dinuci, Ceyla? Remélem már küzdenek kifelé a kislányok!
Vendég

Ja, apát kezdem megőríteni, hogy félóránként benézek van-e új babó...
Vendég

Lina: igen, rendes gyerek a babód :) És már jobban vagy???

Mók: a dátum csodás , szuper, csak ugye az az a dátum amikor a dokim tutti nincs !!!! :evil: tehát vagy egy általa javasoltnál szülök aki helyette ugrik be vagy az ügyeletesnél ...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares:passz...Azt hittem,elmúlt a gyulladás.

Cherryke sms-e:

"Szia.A császárosok szülés után vajúdnak.Reggel óta fájásaim vannak,a seb is fáj kívül,belül.A derekam,ahol megszúrták.Képzeld,ötször szúrt,mire eltalálta a gerincferdülésem miatt.A baba a Péterfyben van a súlya miatt.Minden nap átmehetek majd a párommal.Amúgy egészséges,erős baba.Pusz Cherryke"

Hát így.Majd este tudok jönni,addigra remélem,lesz újabb babánk!!

Ceyla,Dinuci,húzzatok bele,és a többiek is.... :)

Szilvi

sissy01

Jaj Cherryke, ez nem lehet könnyű, egyszerre lábadozni műtétből és távol lenni a babától :( Remélem gyorsan jobban leszel, és hamar kiengednek! A lényeg, hogy Hunor egészséges.

lynnn

cherryke: Gratulalok! Es Hunornak gyors gyors hizast hogy egyutt lehessetek egesz nap! NEked gyors felepulest!Nagyon brutal lehet az eslo nap csaszar utan.
De szuper hogy a fiacskad ilyen csuda eros legeny!

Mindenkinek aki jelt erez, hajra menjen csak!
En mindig csak ejjel, este vagyok kicsit nem onmagam a josloktol, de mar csak legyintek rajuk hisz Flora meg sem all....
Komolyan mar az lepne meg ha veletlen szulnek:))

KépKép
tavasziszel

Dinuci: gondolok Rad, hatha mar haza se engednek:))

KépKép
tavasziszel

Halihó!

Látom délután nagy a csend... :roll: mi történhet?
Mindegy csak jöttök... :roll: remélem mindenkivel minden rendben. Vagy csak nem mindenki szülni megy már??? :-D Én maradok egyedül? :evil:

Nah amugy voltam minden okés, majdem 2 ujj fájások továbbra is ritkák. De már képzeljétek látták a fejét :-D Fekete hajasbaba lesz állitolag. De kár volt mondani nekem mert mostmeg mégjobban várom hogy lássam :roll: Megint olyat mondott hogy jo esélyem van a hétvégén megszülni. Figyeljétek meg még hétfőn is itthon dekkolok.

Tavasziszél:az hogy Flora meg se áll nem sokat jelent attol még megindulhat a vajudás, ugy hogy észre se veszed! Ezt azthiszem Kata is irta hogy Noel mocorgott szülés alatt is.

Cherryke:nem lehetsz könnyű hejzetben de Hunor jol van és Te is ez a lényeg!Hamar nagyra fog nőni! Mielőbbi felgyógyulást neked meg!

Sissy: eddig semmi hir babákról :-( Főleg nem az enyémről :-( De azért köcci !Sajnizom a fogad. Svéd cseppet rá!!!

Lina:jo a dátum, de meglehet Te is előbb leszel! :-D

Mók: tényleg hátulról megyünk :-D

Sütök rétest, túrósat hadd teljen az idő :-D

dinuci01

Dinuci: látszott a haja??? :) komolyan????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Írtam Cherrykének,hogy mondtuk,hogy hirtelen szült,visszaírt:

"Ez nem hirtelen volt.A doki 2 hete mondta,jó lenne ha mg 2-3 hetet bent tudna maradni.A víz még kevesebb volt,nehézkesen mozgott a baba,az áramlás sem volt jó.Így hívta a műtőt,hogy sürgős.Párom most volt a másik kórházban Hunornál.Csak inkubátorban van,semmi cső.Várják a tejemet.Most majd szívom.Bnőm küld mellszívót.Majd meglátjuk mi lesz.Pusz"

Hát így.Mi meg vagyunk,két vendégség között itthon,de már elfáradtam....

Szilvi

sissy01

Sissy:én is jól elfáradtam, de Gergő le sem áll, sőt ha lepihenek akkor mitn a kis ALIEN :)))

Tavasziszél: nekem is csak erős keményedések hogy levegőt alig kapok a bordáimnál, de semmi egyéb....

csak lesz valami komoly jel nem??? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Cherryke :Fel a fejjel gyógyulj meg gyorsan legyen sok tejcsid és Hunor is figyeld meg gyorsan fog fejlődni!!!

Nálam sincs még semmi különös attól függetlenül ahogy a doki jósolta, de tegnap mondtam is a páromnak figyeld meg ez a kiscsaj megvárja míg mindennel elkészülünk és megveszünk.

ha jól tudom 4 baba esedékes most étvégén, igaz tegnapra 2 lett akkor ez azt jelenti ma egy sem?

Hétvégén mindenki el van foglalva? vagy némelyek a szülőszoba körül forognak?

Komolyan sokszor el sem hiszem ,hogy itt van október és a kezünkben lesz a kisbabánk, szerintem mindenkinek ez a legszebb hónap jelenleg de egy ben a legkényelmetlenebb is.Néha azt mondom nem szeretnék többet terhes lenni csak ennek legyen vége, de ki tudja mit hoz még a jövő!!!

Na ma elég sokat dolgoztam így megyek pihizni, csak benéztem mi újság erre van -e új baba!!!

Jó éjt mindenkinek!!

Tünde
btunde

Sziasztok!

Az az igazság hogy olyan érzésem van, sose szülök. De persze ez hülyeség mert baba még nem maradt bent,és repülő se fent.... :lol:
És legfőképp azt nem hiszem el hogy november elejére már tuti kezembe lesz a kislányom.
Olyan fura, pedig de sokat is vártam rá.....

Cherryke!
Azért örülök hogy Hunor jól van a körülményekhez képest, és hogy nincs semmilyen cső, az azért nagyon jó jel. Csak híznia kell, tehát drukk a fejéshez!!!! :D

Kíyváncsi leszek ki lesz a következő?!
Két tippem van: Gira, és Dinuci.
Na kíváncsi leszek!!!!!!!

Kép
mók

Sziasztok!
Mók: Én még egyben :) Bár órák óta nagyon izgága a gyerkőc. Majd holnap megmondja a doki, hogy mik a kilátások.
Cherryke: Nemsokára együtt lehettek Hunorral, és csak egy rossz emlék lesz ez az időszak.
Novemberi fórumon a koraszülött ikreknek nagyon drukkolok. A kislány remélem hamar jobban lesz, és megerősödik mint a tesója. Az a gáz, hogy annyira durván mocorog Bogyesz, lila gőzöm sincsen, hogy vannak e fájásaim, keményedés az nálam is sok van.
gira06

Sziasztok!

Ceyla írta reggel sms.-ben: 2010.10.02.-ÉN MEGSZÜLETTEM,ITT VAGYOK.NIKOLETTNEK HÍVNAK,3650G A SÚLYOM ÉS 55 CM HOSSZÚ VAGYOK.CSÁSZÁRRAL JÖTTEM A VILÁGRA, DE ANYA ÉS ÉNIS JOL VAGYUNK BÁR MÉG KÜLÖN.CEYLA

dinuci01

:-D :-D :-D :-D megvan mégegy baba :-D :-D :-D !!!

Gira: énsem érzek semmi olyat, nem tudom nagyon megkülönböztetni a baba nyomkodását a fájástól és keménykedéstől. Igaz azt mondta a doki hogy ez nem baj :roll: Majd rájövök ha igazán fáj. Te mire is vagy kiirva? :-) Lehet Te leszel a soron következő.Vagy már tul is vagy? :-D

Mók:lehet Te is leszel olyan szerencsés hogy előbb meglesz a babód! :-) Itt ugylátom sokaknak előbb jön és megfordult a kocka :-D Én már komolyan irigy vagyok, van miért de Te ne idegeskedj neked még van időd!

Tünde:lehet már nem lesz baba a hétvégén, aztán ki tudja milyen meglepetés érhet minket :-) Bár megint nagy a csend itt a fórumon, lehet ezek jelek? ? :-D Igazad van amugy énis azt vallom néha több babát már nem szülnék. Igaz én nem is fogok, igy jo ha kettő van nekünk. Vagyis lesz :roll:

Kfmares:jaja lácccot :lol: na jo hát én persze nem láthatom csak a doki de arra e jövök rá hogy hogyan.... Mindegy ő tudja.
Persze hogy lesznek komolyabb jelek!! Legalábbis ezt mondják.Csaknem megyünk 3 percesekkel a kórházba :lol: Mondjuk hallottam már olyat.

Mit főztök ma?
Én foghagymás csirkesültet csinálok fűszeres krumpligerezdekkel, meg egy kevés paradicsomleves. Unom már a leveseket. Ez meg régen volt. Meg ha lesz kedvem van egy fejessalim megcsinálom, de közbe takaritgatok is.
Tudom mondtátok páran hogy pihennem kéne, de az a hejzet ha elfekszek egyrészt nem is esik jol másfelől meg akkor mindig azon gondolokodom na mikor???Mi lesz már???

dinuci01

Ceyla
Kép
Vendég

Ceyla beköszönése a topikba:

[quote="ceyla"]S írta:ceylaziasztok!
Ha lehet csatlakoznék hozzátok.
Október 1-re vagyok kiírva (van még valaki itt október 1-re?).
Már tudjuk, hogy kislányt várhatunk.
Az első babánk lesz, már pont ideje mert ebben a hónapban töltöttem a 34-et.
Úgy néz ki a SOTE II-n szülök majd, mert az orvosom ottan rendel.
Hízásban szerintem én vezetek 8 kg-al. (Nem nagy dicsőség :( )
Az AFP vizsgálatomon az értéket elég alacsonyra hozták ki, de szerencsére volt mellette egy jó integrált teszt eredmény és az UH vizsgálatok sem mutattak elváltozást.
Még egyenlőre dolgozom és úgy tervezem ez augusztus végéig így is lesz. (Nem nagy gáz, ülőmunkát végzek.)

MEGÉRKEZTÜNK
Vendég

Vendég

Kitartást mindenkinek!

Cherrykének és Hunornak drukkolok, hogy minél előbb együtt lehessenek!

Itt szépen világít a nap, majd megyünk a városba kicsit csavarogni :wink:
Vendég

Ceyla!
Hatalmas gratuláció nektek!!!! :D :D :D
Niki nagyon is normál méretekkel született.... :)
Nagyon várunk vissza a topikba.

Gira, Dinuci!
Elnézést, ennyit a jóslásomról!!!!!!!! :lol:

Kép
mók

Mók:semmi baj :-D Én már csak ilyen vagyok a szülésben is hozom a formám :-)

Kata:itt tök borult van :-( De mondjuk nincs is napsütésese hangulatom.

Csajok reggelire ettem gabonagolyot meg egy fél banánt fél 9 kor de állati éhes vagyok. Vajon ez valami lelki dolog? :roll: ugy érzem nem vagyok normális...Motmeg feszül megint a hasam, fájás hát sztem nuku

dinuci01

Ceyla!Hatalmas gratula Nektek,várunk a hírekkel!!

Dinuci:ne add fel!!!Nem sokára itt a Babád!!!!!!

Hajrá Csajok!Mi megyünk Anyóshoz ebédre,este jövök még!!

Szilvi

sissy01

Sziasztok!
Ceyla: Nagyon gartulálok! Csak behozzák a lányok a fiúkat:D Sok tejecskét!
Hát ez a gyerek nagyon szeret bent lenni. Voltam ctg-n hát jól meg lett rázva az én pocim is, nem is csodálom, hogy nem mocorgott, szegényke biztos jól elszédült, miután levette a készüléket elég aktív lett a kicsike. Doki is megnézett zárt a méhszáj (szeretem mikor azt mondja, hogy lazítsak, persze így neki nehezebb a méhszájhoz jutni, de, hogy lazítson az ember, ha eleve kegyetlen fájdalmas a vizsgálat), vicces, hogy kérdezgetik a fájásokat, de nem tudok erre konkrét választ adni. Báááár nem rég mint ha lett volna 1, haladás :D
Dinuci: október 5-re vagyunk kiírva, remélem azért holnap már kipottyan. Küldöm a pozitív energiát.
Mók: Nem gond, de még bejöhetnek a jóslatok. Legyünk optimisták :D
gira06

Ceyla: grtaulalok! Nem lehet most tul kellemes vagassal, de gyors felepulest es keves fajdalmat kivanok!
A babanak meg jo egeszeget sok tejet!

Ebbe meg en is kiegyeznek csak 1 nap tulhordas.....

En is kezdem azt erezni becsavarodok...
Reggel nulla energia, almossag, hanyinger, erre most meg telzabaltam magam gabonapehellyel, kitakaritottam a fel lakast, es fullra fel vagyok porogve...
Komolyan en nem is tudom ehhez milyen idegrendszer kell hogy az ember tenyleg tiszta szivvel azt tudja mondani, jossz babam amikor akarsz nem surgetlek.
Szerintem keves bizonytalansag "gyotor" meg ennyire mint ez, izgalom is idegesseg is, felelem is, varakozas, de haritas is...Ah szerintem ez az utolso 4 het lelkileg nehezebb mint az elotte valo 36.

Nekem holnap ctg, elvileg doki is vizsgal, kivancsi leszek, de konkretan nem lepne meg ha meg mindig az egy ujjnyit mondana....

Probalom magam lekotni, tegnap delelott bolyongtam a boltokba, de semmit nem vettem, delutan koncertre vittem a lanykam, este olvastam nehogy legyen idom gondolkodni.De persze egesz ejjel "szultem":)
A doki kitalalta inditsuk meg 7e elott, en meg nem mertem igent mondani, de ferjem mondta nah ....es azt josoltak ejjfelre baba lesz belole, es reggelre megse volt-ahhhh ez remes.

Fozes: csak levest foztem, masodiknak kisutok krumlit, halrudat, sajtot. Nincs kedve kotyvasztani, ugyis holnapra is kell meg, arra meg majat vettem elo.

Szep vasarnapot mindenkinek!

KépKép
tavasziszel

Halló!Sehol senki?Csak nem szülni ment mindenki?? :)

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

CEYLA, GRATULÁLOK!!!! Látod, nem is kellett olyan sokáig várni. MAjd írd meg, ha már tudod, hogy hogy is történtek a dolgok!

Dinuci, Gira, hajrá!

Tavasziszél, sajnálom, hogy rossz a hangulatod. Tényleg nehéz ez a várakozás! Dehát ha nincs rá ok, akkor szerintem jobb, ha nem indítják meg a szülést, nem? Miért javasolta a dokid?

Mi megvagyunk. Tegnap barátoknál aludtunk (egy ideig asszem most utoljára), tök jó volt, gyerekek játszottak, aztán mikor lefeküdtek, akkor mi jót dumáltunk meg társasoztunk hajnal kettőig (egész jól bírtam :) Erre reggelre férjemnek meg barátnőmnek hasmenés ezerrel, JUli meg megint taknyos. Na nekem meg ebből van elegem! Miért van az, hogy nálunk valaki az utolsó másfél hónapban mindig beteg?
Az én gyomrom sem túl jó reggel óta, de talán ez csak a terhesség, mert olvastam, hogy itt is többen küzdötök hányingerrel. Szoval ma megint marad a sóban-vizben krumpli.
Férjem meg jövő héten konferenciázik...
Na vége a panasznapnak!!

Várjuk a babákat!!! És aki már elég fitt, jöjjön a képekkel meg a beszámolókkal.
Edit

Kép
Kép
etus79

Halihó!

Megjöttem picit!Anyáméknál bekajáltam igy délutáni nasiként megettem egy tányér brassoit tésztával meg mákosgubát!Nem vagyok normális anniyt eszem ma!
Helyzet változatlan :-( némi keményledés kiséretében,már azon gondolkodom holnap megkérem kedden inditsa meg. Az már a kerek 41.hét lesz szóval nem mondhatják sürgetek valamit amit nem kéne.Bár eddig eléggé ellene voltam ennek, de mostmár kezd nagyon de nagyon elegem lenni!!!!! :evil:

Etus : na akkor még egy kicsit szórakoztál tegnap, ami tök jo! :-) ugyse lesz egy darabig ilyenre idő.Sajnálom hogy Juli megint beteg, és most még a férjed is...... Nem baj szülésig ők is kilábalnak és egészseégben örülhettek a babának! :-D

Sissy: nem szülünk :-( :-( Itt vagyok énis! De aranyos vagy! Lehet Te folytatod a sort annyira ránk olvasod a dolgokat :-D Ebéd milyen volt anyósál, jol érezted magad?

Tavasziszél:hát eggyüttérzek veled, de teljes mértékben és kivánom hogy időre jöjjön az a baba!!! Sajnálom hogy rossz a hangulatod, tényleg érdemes valamivel lekötnöd magad de az a baj hogy ez nem mindig sikerül, sajnos még nekem sem megy :-(De fel a fejjel :-D

Gira:nyugi!!! Hamarosan már babázunk! :-D :-D Hidd el! Szoritsunk egymásnak hogy ne tartson már soká ez a várakozás!

Amugy babókám nagyon aktiv, én meg azon mérgelődök itt van a hétbége mindenki ráér én meg majd akkor kezdek szülni mikor egyedül leszek! Érzem, tudom :-( Mindegy ez van.
Bocs hogy ezzel traktálllak titeket már marha unalmas lehetek :oops:

Majd holnp jövök doki után 10:30ra megyek. Jok legyetek,és babásodást holnapra is :-D

dinuci01

Etus: csak almomban tanacsolta a doki:)
Amugy nem hiszem eloforduln ameg min egy hetig hogy ilyen ttanacsoljon, fole gmivel nincs dokim:)

KépKép
tavasziszel

Sehol egy-két újabb baba?

Noel már megy csajozni, mire a többi baba kibújik a pocakból :lol: :wink:

Délután találkoztunk egy ismerősünkkel, akinek egy kislánya van (1 éves). Villő nagyon nézegette Noelt :lol: :wink:
Vendég

Ceyla, nagyon gratulálok Nikihez!!

Dinuci, hihetetlen, hogy te még mindig egyben :) Pedig már mióta téged jósoltunk következőnek. Na de hamarosan!! Egyébként én is nagyon sokat eszem pár napja, hatalmas étvágyam lett.

Edit, jó, hogy még volt alkalmatok a barátokkal összejönni. Tegnap nálunk is voltak barátok, utána a férjem elment velük sörözni, oda már nem mentem, a füst miatt. De egyébként jó dolgom volt a hétvégén, tegnap a férjem bevásárolt, főzött nekem finom tárkonyos csirkét, hozott sütit is :o

Ma pedig elmentünk múzeumba, egész jól bírtam, de valahogy már nehezebben koncentrálok. Kezdek kicsit befordulni, ahogy közeleg a szülés. Én is most kezdtem azt érezni, hogy már nehéz.

Mók, ilyen érzésem nekem is van, hogy így maradok. Nem bírom elképzelni még most sem, hogy mindjárt hárman leszünk. Pláne a szülést... :?

Mares, tudtál aludni? Nekem úgy van, hogy a rosszabb éjszaka után általában jön egy jobb, mert olyan fáradt vagyok az előző után :(

lynnn

Sziasztok!

Cherryke ,Ceyla nagy gratula és sok tejcsit!

Nekem sincs sok kedvem pedig ma megleptek aposék egy tortával mivel jövöhéten lesz a szülinapom de mivel bennem van a tudat hogy holnap délelött császároznak ha nem bujik ki ma igy nem igazán tudtam örülni neki!

Kérhetek egy számot valakitöl?!

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Sziasztok!

Ma szörnyeteg napom van. Apa meghozta Lilla szekrényét, amit kitakarítottunk, de egész végig szarul voltam....
Szédelegtem meg minden. Aztán végeztünk, kitaláltuk elmegyünk csavarogni... Kocsiba ülve 10 perc múlva, zsibbadtak az ujjaim, a nyelvem, az ajkam, a fejem nagyon fájt, és szédültem , plussz hányinger ezerrel. :(
Na rohanás haza, azóta csak a fejem fáj, az viszont migrénesen.
Ja és a lényeg, a legijesztőbb, hogy a bal szememre nem láttam csak foltokat. Tegnap is volt ilyen,de akkor legalább itthon voltam.
Párom be akart vinni a kórházba, csak az a baj hogy magam sem tudtam eldönteni hogy a kicsi nyom valami ideget, vagy a megfázásom ilyen szörnyű!!!!?????
Honap reggel ctg, de dokinénink nem lesz, jelezte előre,ezért még megkérdezni sem tudom, hogy mi lehetett ez az egész!

Kép
mók

Hali!

Mók:remélem,jobban vagy!!

Dinuci:köszi,jó volt minden,de mostmár én is érzem a nap végén (tegnap,ma),hogy elfáradok.....

Babát hozzatok már, Csajok!

Szilvi

sissy01

Úgy volt ma már nem jövök, de nagy hírem van :-D

Kfmares üzenete: 12:30-KOR MEGSZÜLETETT GERGŐ.49CM 2840 GRAMM.PUSZIKA

:-D :-D :-D Még egy baba mára!!

Mók:pihizz!!Lehet egy kis kimerülésről van szó!

Tüncü:drukkolok érted!

Lynn:látod ez van, én maradok a legvégére még majd ugy alakul :-) De se baj ami késik nem mulik. Te meg ne pánikolj!! :-) Fő a nyugalom nem szabad befordulni, énis mindig ezt mondogatom magamban!

Kata:Noel igazi csajvadász les a végén?? :-D Vagy majd a csajok örülnek meg érte. Kösd fel a nacit :-D

Na megyek tényleg aludni, ha tudok!

dinuci01

Sissy: itt a baba, nem hiába jöttél :-D Én megmondtam marasnek tegnap: Ő lesz a következő vagy Te! Akkor most Te jössz! :-D

dinuci01

Mares, gratulálok!!!! Na csak kibújt a dokibácsinak Gergő :)

Tavasziszél, na látod már ilyen tyúk az eszem :) Bocs, de valahogy félreértettem ezt az indítás dolgot.

Tüncü, hát nagyon drukkolok majd holnap! És várjuk az smst.

Mók, szerintem is pihizz. És ha nem is lesz ott a dokid, azért megemlítheted, hogy ez volt, hátha mégis mondanak valamit.

Dinuci, szerintem te nagyon jól bírod! Stramm csaj vagy :)

Lynn, nem bizti, hogy Mares tudott aludni múlt éjszaka :) Jó, hogy még ti is tudtatok egy kicsit szórakozni.

Na megyek, mert szabad a füri.
Jó éjt mindenkinek.
Edit

Kép
Kép
etus79

Mares
Kép
Vendég

[quote="kfmares"]S írta:kfmaresziasztok!

Már régóta olvasgatlak benneteket, szinte kezdetek óta, csak nem írtam ide.

Lenne egy kérdésem hozzátok, talán tudtok segíteni nekem, dokim nem melózik, asszisztens megnyugtatott hogy semmi baj, de gondoltam "több szem többet lát"

Nekem szinte mindig van volt régebben is folyásom, most is van, nem viszektek, nem fáj, semmi.... aztán reggel néztem a tisztasági betétemet és nem ez a halvány vajszín volt rajta hanem halvány rózsaszínes talán vagy halvány narancssárga, magam sem tudom, csak megijedtem. Tegnap délután többször piciket szúrkált az alhasam is.

Valakinek esetleg volt már hasonló? Mondjuk párommal múltkor sok sok idő kihagyás után mikor együttvoltunk volt ilyen, de másnapra már semmi sem.

Asszisztensnő azt mondta hogy ha baj lenne azt érezni lehet , ne aggódjak, magne b6 mehet vagy nospa.

Ha esetleg valaki tudna segíteni , nagyon megköszönném!

Mindenkinek további szép pocak - növesztést kívánok, és jó, hogy sok érdekeset írtok ide!!! ( vizsgálatok, eredmények, bármi)

MEGÉRKEZTÜNK
Vendég

Vendég

Kép

Nagyon jól lehet apán aludni :lol: :wink:

(szóljatok, ha unjátok már a képeinket :wink: )
Vendég

Szép jó reggelt4

Bekukkantok, hátha jött ujabb baba de mára még nincs :-)
Nem sokára indulok dokihoz, megint ezek a ( számomra) sablonos vizsgálatok. Kezdem megszokni.Majd jövök hogy mi volt.
Veletek mizu? Ki hogy érzi magát,

Etus:köszi ari vagy, még bírom csak már lelkileg nem nagyom :-( A fizikai nehézségek mostmár eltörpülnek emellett.Juli? jobban van?

Tüncü:szoritok énis!! :wink:

Kata: Most nézem Noelnek milyen szép zongorista ujjacskái vannak, tündéri :-) Amugy én nem unomn a képeket, öröm látni ilyen gyönyörű csöppséget!

Iceberg hol vagy?????? Nagyon rég nem jelentkeztél :-( Csak nem? :-D :-D

dinuci01

Mares: de jo NEked! gratualalok!

Nah ez az amit en igen nehzen viselek( 2 eve si igy volt) mindenki megszul ....AAAAAAAAAAAA

En megint olyan joslokkal mentem agyba azt hittem falat kaparok aztan semmi.
Mindegy ne is ejjel kelljen menni, mert azt problemasabb megoldani a gyerekfelugyelet miatt.

En tegnap delutan meg tortat keszitettem, aztan 2 ora jatszozas....de semmi.
MA lehet bevetem a palacsinta sutest:)

Ma 3 ctg, doki. Kivancsi vagyok legalabb valami kis remenysugarat mutatnak e.

Tunde: akkor ma csaszar? Sajnalom. De legalabb a babad a kezedbe foghatod:)

KépKép
tavasziszel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?