A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok csajok!

Én is vagyok, még egyben :-( Úgy szeretnék egy kicsit panaszkodni, hogy már kivagyok, nem bírom, stb.... De amíg Dinuci meg nem szült szegénykém, egyszerűen nem tehetem, nincs pofám hozzá :oops: Kitartááááááááás!!!!!

Üdvözlet Niki babának és Gergő babának, anyukáknak meg hatalmas gratula.

Én holnap megyek ctg-re meg uh-ra, remélem mond valamit a doki. Fájások, szülésre utaló jelek továbbra is nuku.

Ja, képzeljétek nem bírok enni. Tök éhes vagyok, de akkora már a hasam, hogy szinte a levegővétel is nehézkes nemhogy a kajabevitel. Továbbra is nyerő a forró tea, mert bár az orrfújás mennyisége csökken, most elkezdtem köhögni. Holnap szerintem megkérdem a dokit, hogy elkezdjek-e valami gyógyszert szedni, mert oké, hogy védjük a babát, de már lassan két hete beteg vagyok, alig alszom, és köhögök mint az állat, nem tudom hogy lesz így erőm babát szülni...

Na megyek lezuhizom, mert anyukám jön értem és náluk leszek ma.

Éhes vagyok! Ááááá! Amit kívánok: tarhonyaleves túrós palacsintával, á la anyuci módra....
Vendég

Sziasztok!
Hoztam nektek egy képet:
Nikolett
Kép

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Dinuci!Remélem,már sms jön Tőletek ma!!

Lina:élvezd ki inkább az utolsó pocakos napokat,nem sokára mi is szülünk... 8) én is várom már,de kijön,amikor szeretne!

Kata:én sem unom a képeket,sőt!!Tündéri Noel!

Ceyla:Ti is gyönyörűek vagytok!

Nagyon édesek a babák!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Ceyla, gyönyörü kislányod van, Gratulálok!! Sok tejcsit neketek is.

Mares! Ez igen, ügyesek vagytok, Gratulálok Gergöhöz és várjuk a fotokat és a beszámolót.

Tüncü! szoritunk, hogy minden rendben menjen, és te is gyere a fotokkal, majd, ha jobban leszel.

Dinuci! Jelentkezz mi volt a dokinál, igaz, jobb szeretnénk, ha csak sms-ben jelentkeznél :)

En ma voltam CTG-n és UH-n, minden rendben a baba feje már jó lent van, most már csak várni kell amig kiakar bujni :) Remélem nemsokára. Itt, alulról matatás nincs, nem nézik a méhszájat, azt mondták teljesen fölösleges. Mondjuk azért kiváncsi lettem volna, hogy a sok erös fájásoknak lett-e eredménye, na de mindegy. Ctg-re se kell itt minden héten menni, nekem még csak egyszer kell, a dátum elött 2 nappal.

Itt nálunk nagyon rossz idö van, fuj a szél, sötétség és hideg van.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Tüncü1010 üzenete:

"Sziasztok! Megérkeztem orvosi segítséggel 04.18-kor 3750 grammal és 51 cm-rel! Ifj Nemes József István"

Gratulálunk nekik :lol:
Vendég

Tüncü! HAtalmas Gratula a szép nagy babához! és sok sok tejcsit. Várjuk a fotot ! :)

Kata, ugy néz ki minden nap kell a táblázatot böviteni :)

Csak igy tovább lányok.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Lina:megelőztél,most akartam kiírni...:)

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Nagyon sok gratula minden mamának és babának, nagyon sok tejecskét és gyors felépülést a kismamáknak.

Nálam tej már folyik,haskeményedés napi szinten elég erős és sűrű.........majd egyszer csak beindul.
Hát eljött a mi hónapunk :D

Hajrá és kitartás mindenkinek

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok!
Hú látom beindult a csapat,tök jó :D
Mares,Tüncü: Gratulálunk nektek!!!!
Most már remélem mi is sorra kerülünk Dinucival.
Ceyla: Nagyon szép Niki. Gratulálok!
Kata: Jöhet a sok-sok babakép, egyáltalán nem unalmas.
Sissy: Még a végén tényleg bevárunk, ha csak le nem előztök minket.
gira06

Bocsi az eltűnésért, csak megjött közben apa, de már el is kellett szaladnia, viszont hamarosan érkezik az ebéd (remélem), és rokonok is jönnek be. Eddig sikerült távol tartani mindenkit.

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és hogy drukkoltatok értünk. Dinucinak és Icebergnek külön köszönet, hogy tudtam kikkel kommunikálni. Icebergnek pedig szintén köszönet, a jó tanácsokért és hogy tartotta bennem a lelket. :)

Most a cicizés az új kihívás az életünkben. Mindjárt írok arról is és tanácsot is kérek, csak közben megérkezett az ebéd és Niki is ébredezik.

Még visszatérek!

Szilvi
KépKép
ceyla

Tüncü,
Gratulálok a kisfiadhoz!
Kitartás az örzőben töltendő magányos órákhoz!

Szilvi
KépKép
ceyla

Nahát, micsoda éjszaka :) Tüncü, Mares, gartulálok a babákhoz!!!

Ceyla, Niki gyönyörűűű :o

Mares, te meg hogyhogy, hiszen mi egy napra voltunk kiírva???!!!

Nekem még továbbra sincs semmi. A derékfájást leszámítva, de az már egy hete masszívan kínoz. Ma itthon maradtam már, de így is dolgozom, csak éppen kényelmesebb ruhában :)

Lina, panaszkodj nyugodtan, szerintem Dinuci nem bánja :) Gondolom a betegség miatt vagy ilyen rossz passzban, lehet, hogy tényleg kéne valami gyógyszer...

Kata, én nem unom a képeket, sőt!

Tavasziszél, szerintem hamarosan te jössz, ha más ilyen fájásaid vannak. Kitartás!

lynnn

Ceyla: gyonyoru kislany!
Te mar otthon vagy????
A cicizeshez kitartas es sok turelem!

Tunci: szoval akkor csaszar volt....Gyors felepulest es sok sok szep napot a kicsi fiaddal!

Lynn: ah nem jelent semmit. Mint ahogy az sem jelent semmit hogy a 15ik heten kezdett el kinyilni a mehszaj( bar lehet a doki ma mar nem csak egy ujjnyirol fog magyarazni...)

KépKép
tavasziszel

Tüncü, gartulálok! Szóval akkor császár lett. DE hogyhogy éjszaka? Akkor mégis elindult, csak jobb volt így?

Ceyla, gyönyörű baba Niki. Szopi: amikor ébren van próbálkozzatok, és ne csüggedj, ez a lényeg. Nekem is csak a 4. napra lett tejem. Addig kicsit nehéz, mert ha éhes a baba, háta akkor sír. Juli kapott kis tápszert, és ő aztán nem utasította vissza a cicit (sőt :), de ez babafüggő.

Kata, csak nyugodtan küldözgesd a képeket csodaszép kisfiadról :) Már hogy unnánk?

Lina, de irigyellek. Mármint a hazamenés, meg anyu főztje miatt. Na ez most itt a messziben nagyon hiányzik. A gyógyszerre meg kérdezz rá, esetleg valami homeosat szedhetnél, nem?

Lynn, meló otthonról. nem vagy semmi. Nyaggatnak, vagy azért van is hozzá kedved?

Dinuci, most már nem tudok mást írni: HAJRÁ!

Andinet, nekem is mintha pár napja lenne egy kis tejecske. Remélem, ez jót jelent a későbbiekre nézve.

Rékus, nálunk a túlhordásig egyáltalán nincs ctg, és matatás sincs. A ctg kicsit hiányzik, de másik nem igazán :)

Nálunk egyelőre, az ólmos fáradtságot leszámítva, semmi jel, de talán még korai is lenne. Pedig még alszom is.
Férjem a messziben, Juli meg mára nem lát a takonytól, szóval csak a szokásos :)
Szóval én most éppen még NEM szeretnék szülni :)
Edit

Kép
Kép
etus79

Tüncü, Mares!

Hatalmas gratula a babákhoz!!!! :D :D :D
De jó nektek.......

Mares!
Akkor gondolom a 10.-ét megkapom.... :lol:

Ceyla!
Niki gyönyörű!
Hajrá szopi!!!!

Kép
mók

Bocsi az előbb rövid voltam.....
ma megint ctg, ami megint nem sikerült, aztán megint uh, meg flowmetria.....
Kicsit elegem van, én is szülni akarok!!!!! :lol:
/Dinuci csak utánad.../

Kép
mók

Sziasztok!

Látom nem jövök egy napot és ár be is indult a babaeső, hajrá minden napra egy baba, Dinuci, Mók húzzatok bele!!!!

Ceyla, gratula sok tejcsit és gyors felépülést nektek.Csodálatos szép lányod van!!!

Mares, Tüncü nektek is nagy gratula jelentkezzetek amint tudtok, és további egészséget!!!

Lina: Látom szegénykém látom téged is minden elkap , de fel a fejjel ha jön a baba akkor mindegy hogy vagy ő ki akar jönni,Vigyázz magadra gyógyulgass, amúgy a sok tea sem igazán jó!!!

Edit: A férjed megint távol? Te szegény de kitartás, én is mindig azt mondogattam most meg kell várni míg apa hazaér , na eddig betartotta a kérést.Most azt mondom hogy már szeretnék a szemedbe nézni tehát jó lenne kinnt lenni. Lányodnak jobbulást, igen ez van ha már van gyerek most a kicsit fogjuk félteni hogy el ne kapja a nagytól.

Lynn: Hogy bírod még munkával?Erős nő vagy!!

Dinuci: pihenés, pihenés után a jön a baba, szerintem neki az lesz az új, hogy mama fekszik és nem pörög!!

Nálam azóta sincs újabb dolgok, úgy látszik a múlt héten ránk ijesztett hogy ki akar jönni , most meg elvan mint a befőtt!!!

Tünde
btunde

Sziasztok!

Nah megjöttem, látom irtatok elég sokat de nem biztos hogy én sokat fogok, megyek vissza lépcsőzni :-(
Megvolt minden, NST 10pontos, viz szokás szerint rendben aminek azért örülök mert ezekszerint jo a babámnak odabenn.
Holnap meg holnapután megint megyek, ugyanezek lesznek de annyi uj hírem van hogy csütörtök ha törik ha szakad meginditja tehát a héten azért lesz itt is baba :-) A lépcsőt tanácsolta, de azis kétséges segit e? :roll: azért probálkozok. Na meg kedvet kaptam a palacsintához, annyira mondtátok :-)

Mók:szülj csak előttem ha kell, annyira már nem bánkodom kezdek hozzászokni hogy nem én vagyok a listavezető :-D

Etus:hát erre már nem lehet mit mondani :-) de köszi Sajnálom hogy Juli még mindig igy.

Tavasziszél:sajnos nem jelent semmit a méhszáj, még ez a bő egy uj se ami nekem van :-( De kitartás neked sem lehet olyan sok hátra!

Ceyla:de jo hogy netközelben vagy :-) Olyan édes Nikike!! Csodaszép :-) Remélem jol vagy Te is! ?

Linn:ráérsz még, de azért ne is hajszold tul magad! :-)

Gira:szerinted? Ki lesz előbb? :-D Én megtippelem simán hogy TE!

Tüncü:GRATULA HATALMAS, ÉS SOK SOK TEJECSKE!

Lina:kitartás neked is :-) Ilyet meg ne mondj igenis panaszkodj ha jol esik, ezért is vagyunk itt egymásnak. A rosszat is el kell fogadni a másiktól. Ird csak le ha ugy érzed!

Andinet:Te sem vagy már messze :wink: jöhetsz még előttem :-)

Megyek csajok, majd estefele lehet jövök. Mennem kell oviba Attiért aztán meg lépcső majd utána, mert most nézem elég jol elszaladt azh idő.

dinuci01

Na még egy kicsit benéztem.
Azóta kivasltam. Ülve :) Ilyet sem csináltam még.

Tünde, férjem most Németoban konferencián, aludni haza tud jönni, de hajnalban indul, és csak este ér haza. DE így legalább az éjszaka miatt nem kell aggódni, főleg, hogy hova tesszük Julit, ha mégis hamarabb beindul valami. Nappal meg van barátnő, akit tudok hívni (igaz ő férje most épp Indiában :), szóval neki sem lenne könnyű a két saját gyerek mellett, ha most csörögne a telefon)

Mók, Juli is lusti volt több ctg-n is, sokszor fel is kellett rázni.

Ja és képzeljétek, tegnap este összecsomagoltam. Igaz nálunk nagyon kevés cuccot kell vinni, még tena bugyit is adnak pl. Direkt hangsúlyozták, hogy nehogy sok cuccal menjünk, és mutogatták, hogy nézzük csak meg milyen kicsi a szekrény :)

Már nagyon várom a híreket Dinuciról!
Edit

Kép
Kép
etus79

Dnuci, hát nem ilyen hírket vártam :) De örülök, hogy már látszik a vége. A lépcsőzés meg sokszor segít, de azért ne erőltesd túl magad.

Kép
Kép
etus79

Tüncü

Kép
Vendég

Tüncü első topikos hozzászólása:

[quote="tüncü1010"]S írta:tüncü1010ziasztok! Csatlakozhatom én is? Ma teszteltem pozítivat!És ugy néz ki hogy okt 2.-a körül jön a tesóbaba!Orvoshoz majd jövöhéten megyek!

Gyönyörű babáink
Vendég

Sziasztok,

tegnap óta otthon vagyunk! A szülés gyors volt (4 óra) és elég intenzív! Írok majd részletesen is, vagy várjam meg míg mindenki megszül?

Látom szépen érkeznek a babák! :lol: :lol:

Cherryke, Ceyla, Mares,Tüncü gratulálok a babákhoz és sok-sok tejcsit kívánok!

Gyorsan teszek egy képet míg alszanak, utána meg valószínű ideér a védőnő is. Majd jövök olvasni és beszámolni!

Mindenkinek kitartást így a végén! Kép Bettina baba

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Vendég

Ceyla
Gyönyörű az a Niki baba :lol: :lol: :lol: :lol:
Megyünk hozzátok udvarolni! :wink:

Rekus
Nem bánom, ha naponta többször is kell a táblázatot variálni! Nem nagy dolog az. Viszont, az egészségesen megszülető babáknak nagyon örülök! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kri
Betti baba is gyönyörű! Nehéz lesz így a döntés :lol: :wink:
Vendég

Kri, Bettina baba csodaszép!!!!!!!!! Én kíváncsi lennék a szüléstörténetre. 4 órában én is kiegyeznék.

És amit mindig elfelejtek: valaki nekem is küldene egy telefonszámot priviben?
Edit

Kép
Kép
etus79

Kriszta! Bettina csodaszép kislány, Gratulálok. A szüléstörténettel pedig ne várj, amig mindenki meg nem szül, mert én is szivesen olvasnám a gyors, de intenziv szülésed minden részletét :)

Ceyla! Gyere bátran, ha van energiád, a szopis kérdéseiddel, biztosan tudunk segiteni.

Dinuci, ez már jó hir, hogy látod a végét, ha a napokban nem lesz semmi, de 3 nap mulva már te is babázhatsz. Persze jobb lenne ha magától indulna be a kiscsaj, de igy is jó lesz meglátod. Nagyon örülök. Kitartás!!!

Edit! küldtem privit a számommal.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Kri!

Bettina gyönyörű, és hajas baba!!!!!
Brigi mit szól hozzá?????

Dinuci!
Édi vagy,DE NEM AKAROK ELŐZNI, VÉGÜL IS KIEGYEZEK a saját időpontommal, csak ne tovább...... :roll:

Kép
mók

Dinuci: pedig mar remenykedtem....
Nekem is mondtak a lepcsozest, de semmi naponta csinalom most mar Annat cipelve is.
Hat a doki nekem is most bo egy ujjnyit mondot de a ctg teljesen jo, Flora aktiv...
Mondta mivel nincsenek fajasok semmit nem segitene a burok repesztes.
Szoval csut ujra ctg.
Jo hogy te mar latod a veget, ha nem is ugy ahogy a leginkabb tervezted.

Kri: de szep baba! De jo hogy mar otthon!

Latom nem csak en vagyok mar igen turelmetlen:)

Ejjszakara babakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
tavasziszel

Halihó!

Cherryke üzizte:

"Szia!Tegnap az Istvánból átjöttem a Péterfybe a baba után.Inkubátorban van,tegnap kézbe is vettem.Ma meg már cicizett is.Most is megyek.Három óránként van szoptatás.Közben amit fejek,azt is fecskendőből odaadják neki.Jól van a babu,semmi gond nincs vele.Puszi"

Mindenkinek gratulál,és ő lehet,szerdán megy haza,a babu meg,ha eléri a 2500 g-ot.

Mi meg vagyunk,ma voltam szülőszoba látogatáson,megjött a kedvem még jobban...De még vagytok előttem sokan....

Amúgy én is sokat keményedek,de majdcsak eljön a mi időnk is.Addig is sok babát még,és írjátok a szüléstörténeteket és a képeket is!!

Dinuci:ez jó hír!

Kri:mesélj!

Szilvi

sissy01

Csajok, köszi a telefonszámokat, elmentettem.

Férjem hazaért a fürdetés végére, úgyhogy most ő fektet. Hát mit mondjak, nem bánom :)
Ma asszem korán fekszem.
Jó éjszakát!
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!
Holnap lépünk mi is a 40. hétbe, hát remélem, most már, azért kezd kifele kacsintgatni a kishapsi. Levittük a pocilakót sétáltatni, de mikor hazaértünk, olyan bulit csapott a hasamba, hogy úgy néz ki nem segített a séta sem. Amilyen nehezen jött össze,olyan nehezen akar kibújni :)
Dinuci: Szerintem te fogsz előbb szülni, de majd holnap okosabb leszek, mert megyek, és megnéz a dokibácsi. Fáj a magzatvíz vétel? Hogy zajlik? Attól eléggé félek.
Etus79: Az tök jó, mi meg kofferrel mehetünk a kórházba.
De szépek a kisbabák. Úgy irigyellek titeket, hogy már kezetekben foghatjátok őket :)
gira06

Sziasztok!

Még egy kicsit benézek, tudom furi tőle ilyenkor nem szoktam :-) De hát nem nagyon tudok aludni, párom boxot néz Attika meg csicsizik már aranyom. Peddig reggel korán kelek 7 re megyek ugye de előtte zuhany meg ilyesmi, legalább felfrissülök kicsit :-)

Kri: csodaszép Bettina, nagyon jo hogy otthon vagytok ebből is láccik hogy egészsége szép baba :-D Te is jol vagy azért ugye? Ne várj meg mindenkit ird csak le ha van időd mi hogyan történt !! :-)

Gira:hát ez a magzatvízvétel nem tudom... :roll: nekem olyan kellemetlen inkább. Főleg hogy még mellette meg is turkálnak frankón.... De nekem nem vettek azthiszem mert 1 ujjra ki vagyok. Csak bevilágit. De ne fél! Amugy simán beelőzhetsz még :wink:

Etus:ari vagy hogy gondolsz rám :-) Biztosan megoldod majd a szülés körüli dolgokat ha ennyi barátod van! ne aggód!

Sissy:mondom én:ennyi keménykedés... Lehet Te jössz :-)

Mók:igazad van azért a végéig érdemes bevárnod, de tovább ne kelljen. Szörnyűűűűűűűűűű :-(

Tavasziszél: jogos a türelmetlenkedés azthiszem. Ilyenkor sok baja van az embernek. Ezek miatt ne aggodj, mi már csak ilyenek vagyunk nem? :-( Elsőt is másodikat is..... Ugyláccik öröklődik a gyerkőceinken nem? :-D

Rekus:tudom már látom a végét de igazad van jobban örülnék ha meggondolná magát! :roll: Ti jol vagytok?

Egyébként elég sokat lépcsőztem! Két turnusban másztam meg a másodikat 4-4 szer! Kiszámoltam az 16*40 lépcsőfok odavissza vagyis.....áhh nem érdekes :-D De szerintem ennek se lesz most eredménye!

Na megyek elpilledek csak elalszom valamikor! Jóéjt mindenkinek!!

dinuci01

Dinuci: ha babat nem is hozott a sok lepcsozes izmos hatsot es vadlit igen:)))
De drukkolok nagyon!

Nekem ejjel semmi nem volt rengeteg wc-re jarason kivul, pedig vegul meg a szexnek is megadtam magam....
Ma jon a palacsinta:)

Csak olyan vacak az ido azt nem tudom mit kezdjek egesz nap a csajszimmal.....

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Dinuci: köszi,de inkább csak szépen sorba........hiába várom a 3.babucit kispasi lévén egy kicsit lusti :wink:

Ami a lépcsőzést illeti és a 4.-en lakom lift nincs,naponta 2-3 alkalommal fel-le megyek......ja és azon kívül a lakáson belül is a 2 szint között csigalépcső........szóval van akin segít.....rajtam még nem :? vagy még csak nem érzem.

Gira: úgy tudom ennyi idősen már nem vesznek magzatvizet,csak megnézik........hasonló mint a kenet vétel,csak itt egy erős lámpával illetve tükörrel bevilágítanak hogy tiszta-e a magzatvíz. Egyébként nem fáj.....nekem az első lánynál csinálták és ott látták hogy zavaros kezd lenni,ezért utána indítottak is

Az alvással nekem is gondjaim vannak,este sokszor éjfélig ébren vagyok,de reggel is időben kell kelnem suli és ovi inditás miatt.

Nem tudom ki hogy van vele,de nekem a csípőm már nagyon fáj.

Kép
Kép
Kép
andinet74

Kri, Bettina is gyönyörű baba!!! Mesélj majd, ha lesz időd!

Kata16, veletek mi van? Rég jelentkeztél, remélem, minden oké!

Edit, de jó nektek, hogy nem kell koffer. Pont azt néztem, hogy itt az ágyneműn és ágyon kívül kb. mindent vinni kell, még tányért, evőeszközt is :? Ma az a feladatom, hogy összeszedjem, ami még hiányzik.

Ugye a patikai dolgokat meg tudom venni recept nélkül is? Nálunk csak a baba születése után ír a gyerekorvos receptet, viszont a kórházban már kell az alkohol, popsikrém.

Képzeljétek, tegnap annyira felélénkültem estére, hogy lementünk moziba, erre nem elfogyott az összes jegy, mire odaértünk? :x Végül csak sétáltunk, és itthon DVD-ztünk, de talán még összejön egy mozi a héten. Utána egy darabig úgyis csak a tévé marad.

A munkám miatt ne aggódjatok, nem fárasztó, csak ülök itt a gép előtt. Nem szeretem félbehagyni, amibe belefogtam.

Dinuci, legalább felkészíted a lábizmaidat a két gyerekes anyukák életére :wink:

Én valahogy még mindig nem érzem felkészültnek magam a szülésre. Még egy hetet kérek :)

Hogy bírjátok ezt a szürke időt?

lynnn

Lynn: igen meg lehet venni csak hat ugye dragabb. De ilyen suletlenseget. NAlunk is csak utana irjak fel, viszont a korhazba nem kell vinni.
Mondjuk ott nem is alkoholt tesznek a csonkra henm betadint.

En kivagyok a szurke idotol, amin most mecsesekkel javitok kicsit, de az eso akkor is nyomaszt, mert elkepzelni nem tudom mivel kossem le este fel 8ig a gyerekem....

En se erzem magam felkeszultnek, de tan mert nem lehet ra igazan felkeszulni, es pont ettol annyira nehez varni, megelni, mert elkepzelni se tudjuk( kivetel aki tudja csaszar, inditas...) milyen lesz, mikor lesz...

Cherryke: ugyik vagytok es jo hogy mar a baba mellett lehetsz!

Dinuci??????????????/Nem engedtek mar haza???

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Hazajöttem, sőt már fől is az ebéd :-) Tökfőzeléket csinálok pörkölttel, meg abbol marad holnap is párom csak tésztát kell főzzön ha valami másképp alakulna :-)

Egyébként dokinál minden ugyanaz volt, már nem is részlezetem....Unalmas lehetek már :roll:
Viszont azt mondta ha holnap egy kicsit is nem jo az NST bennt fog amugy meg maradunk a csütörtöknél. Reggel ota kisebb vérzésem van de semmi extrém. Megnézte a korházi multamat a fiammal :-D Minden teljesen ugyanaz. Egy ujjal indult infuzios rásegitéssel a szülés, most ugyanez lesz. Csajok, én nem hittem a fülemnek... ennyire egyforma minden.

Tavasziszél:egy csonakba evezünk ugy néz ki semmi nem segit, csak nehogy neked is inditani kelljen majd :-( remélem nem kerül sor rá. Én a magam részéről már nem látok rá esélyt hogy magától indulna.

Linn:igen a patikai dolgokat megkapod recept nélkül, könnyen beszerezhetők. Bár azért van egy pár kivétel ugy emléxem. Jah a lábaim meg is sinylették a tegnapot :-D

Andinet:jön a csipő, a medence, meg a hátfájdalom.. :-( Tudod..... Nem semmi hogy ennyit lépcsőzöl naponta.

Nah megyek folytatom a főzést majd még benézek!

dinuci01

Sziasztok!
Hát még mi is egyben vagyunk, kezdek elkeseredni, hogy ez a gyerek nem kíváncsi ránk. Bocsi Dinuci, egy szavam nem lehet, tudom.
Tökre zárt a méhszáj,a magzatvíz is okés. A gyerek meg nagyon jól érzi magát bent.
Egyre jobban ég a gyomrom mindentől, tegnap a salvusz vizet is kipróbáltam, ha egész nap azt innám az jó lenne, mert egy idő után megint savas lesz az ember, főleg ha eszik.
Andinet74: Hát nem tudom mit csináltak, de nekem valamit benyomtak, gondolom zárt méhszájnál semmit nem lát az ember :D
gira06

Sziasztok!

Én éjjel azt hittem,lassan mehetünk.Egy olyan igazi fájásos volt,de több nem jött.Nehezen aludtam el.Ez az idő is kikészít.Ma reggel meg volt két nyákos darabom (bocsánat),átlátszó,de nem igazán tudom,hogy az lehetett-e a nyákdugó.Ezen kívül csak keményedéseim vannak.Én is egész nap lépcsőzöm a házban,nekem sem jelent semmit.Ma meg porszívózok.Csütin megyek ctg-re.Hát,ennyi.Majd még jövök,hogy van-e valami hírünk...Esetleg újabb babánk....

Szilvi

sissy01

Dinuci::(
Sajnos nekem is ugy tunik tulon tul hasonlit a mi "vegunk", en most tartok a nyakdugonal....
De az inditast en is nagyon szeretnem elkerulni.
En kicsit jobban allok mint Annanal, mert nala az egy ujjnyiert mar min fel napot szuloszoban voltam....
Szoval en meg bizakodok hogy lehet maskepp:)

Sissy: hajra hajra!Bar neked meg nincs kesve semmi.

Szerintem nem rank nem kivancsiak ezek a babok, csak hat ilyen szomoru idoben ki akar kibujni a jo kis meleg ringo feszekbol...

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Mi is vagyunk egyben. Ma megint küzdök a mocorgásért, macerálom meg minden hogy történjen valami. Ez a gyerek nagyon lusta...
Megfázásom még mindig tetőn, nagyon elegem van abból is.
Viszont kaja a sütőben.
Ráadásul ami a legrosszabb hogy szinte semmit nem lehet használni terhesség idején.... :cry: Tehát mondjuk orrspray-ből se tudom mit lehet, meg az acc-re is rá van írva nem ajánlott, meg ilyenek.
Lilla nem akar kibújni, bár most még erőm se lenne hozzá, mondtam még várjon 2-3 napot, bár az inkább szerintem 2 hét lesz.
Holnap ctg... :?

Kép
mók

Hát,én nem is idegeskedem....Meg szombaton fodrász,kozmetika....:)

Cherryke írta:

"Sziasztok!Vasárnap átjöttem a babuhoz a Péterfybe,kaptam egy ágyat.Három óránként etetés van.Tegnap óta szopizik.Van annyi tejem,hogy már nem adnak neki tápszert.Éjszakára meg fejek le neki.Puszi mindenkinek."

Szilvi

sissy01

gira. bocsi, elfelejtettem odairni hogy akkor 1 bő ujjnyira voltam nyitva

nálam csütörtökönként esedékes az nst. eddig 2x voltam,na meg most is megyek ha addig egyben leszek még,és akkor vizsgál a doki bácsim is.
Az idő is már eldönthetné hogy merre forduljon,reggel borult idő volt kis csepergő esővel,utána kisütött a nap......most megint borus

Savam az még nekem is magas,pedig a pocim már lenn van állitólag........anyukám szerint is........

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok!

A magzatvíznél azt nézik asszem előrehaladott terheseknél, hogy tiszta-e (szóval, hogy nem kakkatott-e bele a gyerek, mert akkor bizony ki kell jönnie) Nemtom zárt méhszájnál hogy nézik, de biztos meg van a módja. Nekem csak szülés közben nézték, akkor meg már nyíltam. Aztán lehet, hogy mást is néznek ilyenkor.

Mindenkinek nagyon drukkolok, aki már a vége felé jár.

Nálam nagyon napfüggő, hogy mennyire vagyok türelmetlen. Tegnap pl valahogy nagyon rossz napom volt (fáradt, nyűgös), és már nagyon kívántam a végét (nem csak a napnak, hanem a trehességen is). De szerencsére ez a ritkább. Ma pl egész fitt vagyok :) Voltak nálunk kisgyerekes barátnőmék, még ebédet is főztem nekik, délután meg megyünk be vonattal a közeli városba, mert apának még kell szülinapi ajándék. Szóval ma épp nem vagyk szülős hangulatban. (Egyébként Andris pont a férjem szülinapjára van kiírva, kíváncsi vagyok, bejön-e.)

Örülök, hogy a kis Hunor ilyen ügyes, és megy a szopi. Meg, hogy Cherryke most már ott lehet vele :)

Többiek (Ceyla, Kri, Katák, Mares, Tüncü), írjatok, ha van időtök. Olyan jó a babás beszámolókat hallgatni, meg a képeket nézegetni.
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok,

a 2009 novemberi topikból vagyok, elnézést a zavarásért, babahordozónkat hirdetem:

Peg Perego Primo Viaggio bébihordozó eladó Toffee színben.
Folt és szakadásmentes mosható huzat, műanyag minimálisan karcos, balesetmentes ülés.
0-13 kg-ig ajánlott.
Tartozékok:Újszülött fejszűkítő és övvédő, napfénytető és primo viaggio bázistalp (ez külön 12 ezer Ft a Brendonban!) valamint használati útmutató.
11. kerületi illetve Veszprém-Balatonfüred környéki szállítás megoldható.
Ár:17 ezer Ft

Kép

Kép

Kép

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Én is még egyben, igaz ahhoz képest hogy múlt héten azt mondták a héten tuti lesz nem igazán akar kijönni, na meg vannak még előttem egy páran.

Többen kérdezik mi a fejlemény erre a frontra mert most megindul, de hát az én lánykám ilyenkor úgymond végigalussza a napot, tegnap is már este úgy lökdöstem oldalba hogy hahó minden rendben?!

Igen anyukák kérjük a beszámolókat hogy milyen új fejlemények vannak és milyen szülési előjelekre figyeljünk.Én ma egész nap keményedek de már most tényleg nem tudom mikor is lesz vmi.

Sissy: Ha nyákdugó akkor közel vagy!!! hajrá!!

Vki kérdezte a magzatvíz vételt.Én nem tudom mert nekem nem volt , de egyik ismerősöm mondta neki mind a két gyereknél volt vmi injekciós tű félét tolnak fel úgy vesznek vizet és azt nézik zavaros -e de egyáltalán nem fáj, csak kellemetlen mint minden nőgyógyi vizsgálat.Ismerősömnek mind a két gyereknél amikor ezt megcsinálták délben éjszaka bement szülni, tehát valszeg ez is olyan zavaró a babának mint a sima vizsgálat!!Tehát ezt csak hallottam én nem éltem át!!!

Tünde
btunde

Tunde:sajnos fogalmam sincs,hogy az a nyákdugó volt-e.... :cry:

Szilvi

sissy01

Hát halló!Sehol senki?Mindenki babázik és szül? :)

Szilvi

sissy01

nekem ma egyfolytaban jott kisebb nagyobb adagban a nyakdugo de hat ugye az semmit nem jelent( mint Dinuci peldaja is mutatja0

Ma en is beletorodok hogy nem szulok allapotban voltam, foztem, takaritottam, palacsintat suottem, rengeteg meset olvastam Annanak, pakolaztam, hutot mostam....
Most meg mar gyermek az agyban , ferj kosarazni ment....
Es Flora ma meg egyszer sem rugta ki a haz falat....De azert bejelentkezett mikor mar nagyon aggodtam:)

Ilyen magzatviz nezes szerintem nekem is volt Annanal a szuloszoban de nem remlik, bar szerintem az embernek mikor nyulkalnak ott lenn, ujra meg ujra mar fel se tunik ha valami massal "nyulnak" oda....

HA valaki ejjel menne: sok sok erot es zokkenomentes szulest!

es igen az eddigi szulesek erdekelnek engemis, nagyon!

KépKép
tavasziszel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?