A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, talán eltologatja a kamionjait egy ideig :roll:

Gica, biztos nem lesz semmi baj :P
Ez a hozzáállás az óvodában elég érdekes :?

Maggie, pálinkázunk, pálinkázunk???? :lol:
Ja, Db. kész káosz. A kedvencem a felüljáró a mikepércsi útnál, azt egy éve csinálják, mióta vezetek, le van zárva valamelyik sáv :roll: Negyed óra várakozás minden reggel hét és nyolc között, mire átjutunk. Most feltúrták az egyetem környékét is, így a böszörményi egyik kereszteződésében torlódunk fel, három piros lámpa, mire átmegyek :x
Szóval minősíthetetlen.

Viranka, légballonos vébé van, tele van az ég velük. Tegnap reggel vagy 50 volt fenn egyszerre. A kísérő kocsik meg rohangálnak a környéken: törökök, svédek stb.

Irina, éljen a fűtés 8)

Móni, ez színezés :shock:
Eszem megáll :roll:
Remélem, rendeződik a dolog :roll:

G. most nagyon lelkes lett, mert az egyik boltban van egy akció, hogy pár napig cetelemes hitelkártyával 10 % kedvezmény jár a notebook-okra. Mivel a miénk már vagy hat éves, memória ohne, könyörgünk, hogy beinduljon, talán lecseréljük, és a hetes adószámos bevallásnál munkaeszközként definiáljuk :roll:
Kíváncsi leszek, megveszi-e :roll: A hitelkártyát az egyik lejárt hitelünk után kaptuk, és nem akartuk használni, aktiválva sem volt. De tegnap G. aktiválta...

Nekem közben eleredt az orrom, szerintem R. rám ragasztotta a kórságot :roll:

Bercónak jobbulást :!:

Ma el kellene mennünk boltba, haleledelért :roll:
De most olyan jó itthon, nincs is kedvem kimenni.
Meg szemerkél is :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Mesi: Boldog SZülinapot!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Boldog születésnapot Mesi :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok :D

Vindo itt nem szemerkél hanem nagyon esik :?
Hajrá notebook :D

Gica minden rendben lesz a vizsgálaton, tuti.
Megértem az oviváltást. Elég furcsa óvonéni :?

Irina éljen a fűtés :D

Maggie pálinkázós szép napot neked :lol: :lol:
Bercó jobban van?

Vera itt vannak a fonalaid :D

Mesi a képek szuperek.
Mini terroristád zabálnivaló :lol:

na el kávézni meg takarítani, kihasználom, hogy csibike oviban van :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

NAgyon esik itt is:-( szomorú az idő:-( de legalább nem fázunk, jól befütöttünk 8)
lehet túlzottan is, de Áron úri wcbe akar pisilni és nem kéri a pelust, de bugyikát kér
:roll: még jó, hogy vannak mini bugyikák is itthon ( unokatesótól , P soha nem hordta, neki már kicsik voltak arra a nagy kerek popójára:-) )

MESI BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!

Móni hát ez valami borzasztó :shock: remélem megoldják ők! akik hibáztak.

Irina éljen a meleg!

Vindo szupi volna egy laptop ide is :roll: ez sokszor teljesen lelassul, aztán meg megy, valami hűtési gondjai vannak, mert nagyon melegszik is, 1 óra használat után kikapcsolom.

Holnap megyünk délután megnézni az ovit, beirt minket az óvodavezető a noteszébe 8) nem tudom mi legyen, lehet csak tavasztól kellene, hogy ne kellene P nek korán kelnie télen, ugye még sötét is van reggel, f8ig alszik reggel. Bár igaz f10 kor jár aludni :roll: na majd még meglátjuk.

Heni
KépKép
heni81

Jövök gyorsan.
Nagy játékban vagyunk reggel óta. Nem is értem, mi van Rugóval, most éppen a zsírkrétáit akarja kihegyezni a ceruzahegyezővel. Jól elvan, na, játszik, mióta felkelt :roll:

Kaja viszont nincs itthon, mindenből kifogytunk. Szerintem rendelünk egy pizzát, mert közben az eső eleredt itt is rendesen, és így nem akarok kimenni :roll:

Nálunk is jó meleg van, pakolom a kályhát rendesen.

Heni, hányra kellene mennie Péterkének? És hánykor kellene kelni?

Móni, használt a kávé?
Én du-ra tartogatom a nescafé-adagomat, akkorra kezd lefárasztani a csodálatos gyermek.

Megpróbálok egy e-mailt is elküldeni munka-ügyben, amíg ilyen jól elvan :wink: :arrow:

Kép
vindolanda

A természet csodái c. könyvet nézegeti, a táskámat pakolgatja :shock:
Csak azt nem értem, máskor miért nem ilyen :roll:

Kép
vindolanda

Na, nem beszélgetek tovább egyedül :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo 7kor indulna, hogy Lali is beérjen, mert ő hordaná, igy f7kor lekésőbb ébrednie kellene.

Rugó nagyon jó gyerek, hogy eljátszik már, ezek is eljátszanak elég jól, épp lufiznak, csak az a baj, hogy egy van csak :roll:

Heni
KépKép
heni81

Hát, az elég korai. Viszont ha rendszeres, akkor megszokja.
Rángat.

Kép
vindolanda

Heni szerintem 1 hét után átállna Péterke a korábbi kelésre és fekvésre, na meg Áron is :wink:
lufi nálunk is menő :D

Vindo na milyen pizzát rendeltetek?
milyen ügyes ma Rugó :D

én lassan indulok csibikéért.
Remélem ma is jól érezte magát :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mi továbbra is nagyon kreatívak vagyunk. A tesco katalógusból kis ábrákat vágunk ki, és celluxszal magunkra ragasztgatjuk. Ezek a tetoválásaink, mert a lemoshatók már elfogytak.
Amúgy a leggusztustalanabb és legnagyobb ábrákat mindig nekünk tartogatta, ő meg kis csinosakat választott magának :roll:

Megint jön.

Kép
vindolanda

cicust 3/4 7-kor ébresztjük az ovi miatt, neki kell 15 perc ébredési szakasz.
Akkor csak néz ki a fejéből és bújik :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Magyaros pizzát :roll:
A sonkásakat én nem nagyon szeretem :roll:
Ezen szalámi van, hagyma meg hasonlók :roll:

Rugó lufijait ellopták a múltkor a védőnőnél :x A műanyag babakocsiban tartotta :roll:

Kép
vindolanda

ne már, a lufit is ellopják :shock: :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

magyaros pizza finom pizza :D
én ma főztem, paprikáskrumplit

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ébredéskor Rugó megnéz egy törpikét, megissza a kakaóját az ágyban, felöltöztetem. Eddig járásképtelen. Majd megmozdul. Én is felöltözök, és indulunk. Fél órával indulás előtt keltem.

Kép
vindolanda

Kilopták neki :shock:
Legyenek boldogok a három hónap óta használt leeresztett lufikkal :x

Paprikás krumpli. Azt én tudok csinálni :lol:

Kép
vindolanda

Lufitolvajok :shock:

Móni biztosan átállna, meg az oviban nem alszik délután annyit amennyit akar :roll: igy lehet fáradtabb is lesz este, aztán sikerül Áronnal együtt f9kor ágyba dugni.

Közös szobát tervezünk számukra a jövőre nézve, még az idén kivitelezzük. Átkerülnek a régi nappaliba és a Péterke szobájából vendég szobát csinálunk. Ez egy nagyon kis munkát igénylő feladat , már a mögöttünk lévőket nézve :roll: karácsonyig jó volna megvalósitani. Ilyenkor délután szupi, maguk elalszanak, mindenki a saját ágyában. Este Áron a hintába kéri magát, visit, ha ágyba tenném aludni, igy hintában alszik el egy jó ideje :roll: ennek elhagyását is majd az új szobához próbálnám kötni, meg lekerülne a rács is az ágyáról, lehet jobban teccene neki :roll:

Péterkének meg egy felnőtt heverőt tervezek venni, már gyerekágyat fölösleges, kanapéját meg már lassan kinövi, egészen végigér :D

Heni
KépKép
heni81

Jelentem, az oviban vannak a gyerkőcök. Kb 1,5 órát benn voltam velük, aztán Zsuzsu mondta, hogy mehetek, Gergő még egy kicsit bújt, aztán ő is elengedett. Délre visszamentem, de az ovis ágy és az új pizsi (mert ebben az oviban pizsiben alszanak) elég nagy húzóerő volt, és lefeküdtek. Ott vártam a folyosón, hogy mi lesz,mert ha lázadás lett volna, hazajöttünk volna. De az óvónéni mondta, hogy Gergő elaludt, Zsuzsu meg heverészik, így eljöttem. Majd uzsi után megyek értük. Az 3 körül lesz.

Egyébként az első benyomásaim nagyon jók. Volt gyurmázás, furulyázás - míg ott voltam. Aztán ebédnél mondták, hogy volt egy kis torna is, mert ilyen időben nem jutottak ki. És az óvónéni, mikor látta, hogy fárasztja mindkettőjüket a szokatlanul sok gyerek, félrehívta őket és egy kicsit meséskönyvnézegetés következett kettőjükkel. Ha így marad, és nekik is tetszik, megnyugszik a lelkem.

Heni!
Szerintem is megszokná Péterke a korai kelést. Olyan hamar átállnak, hogy csak na!
Az új szobájuk nagyobb lesz?

Vindo!
Pizza-nyam-nyam! :)
Lufitolvajok, még ilyet! :shock:

Móni!
Na, milyen volt ma?

Irina!
BEindult a fűtés nálunk is! Már úgy vártuk!

Mesi!
SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!

Kép
gica1

Gica szuper! de ügyesek a gyerkőcök:-)
Igen nagyobb szoba, 5X4 m es, most Péterke egy 3X4esben van, egyedül elfér benne, de már 2nek kicsi volna , de vendégszobának majd bőven elég lesz.

Heni
KépKép
heni81

Heni, sok sikert a rendezkedéshez-bútorozáshoz :P

Gica, akkor ez jól alakul :P

Amúgy R. még rugdalózóban szokott aludni. MIndig kitakarózik, szerintem ebben nem fázik annyira éjjel :roll: Meg nyugtatom magamat, hogy be van takarva a dereka is.
De lassan kinövi a 92-et, szerintem venni kéne egy nagyobb adagot :roll:

Kép
vindolanda

Most a bilin ül éppen, mesét néz, a hasa tele, megevett egy pizza-szeletet.
Skype-on elérem Gábort, megkérdezem, vesz-e notebookot :roll:

Kép
vindolanda

De nem érem el skype-on :roll: Eltűnt :roll:

Kép
vindolanda

Mesi!
boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Gábor megrendelte a notebookot, és mivel holnap vagy holnapután hozzák, egy másik akcióba is belefutott, így kb. 20 %-kal olcsóbban tudjuk megvenni 8)

Ezt a sz... gépet, gondolom, én öröklöm :lol:

Kép
vindolanda

Mesi! Boldog szülinapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok! :)

Móni! Ajjajjj, akkor ezt nagyon elszúrták. Még ha csak valami árnyalatnyi különbség lenne, de hogy totál más a szín... :evil: Remélem én is, hogy állják a pluszköltségeket!!! ++++++++

Gica! Ezt nem értem... Azért mert nagy a pocakja, miért lenne lisztérzékeny? Szelinek is nagy, és nekem is az volt (vagy még mindig :oops:) gyerekkoromban, és közöm nincs a lisztérzékenységhez... :roll:

megyek mosogatni... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! 92-est??? Szeli most kezdi a 104-es méretet! :lol: Nagyon magas a csajszikám... :shock:
Pizza nyami! 8)
Notebook :) Én is úgy szeretnék egyet. Jól jönne a munkámhoz... :roll:

Gica! Jééé, pizsiben alszanak??? (Persze ez is szokás kérdése.)
Szeliék a sima benti ruhájukban alszanak ebéd után. Az udvarra meg játszós ruha van.

Kép

Kép
regcsiken14

Nekem meg szólt a bölcsiben a gondozónő, hogy Szeli sokszor mondja, hogy fáradt. Aztán mondják neki, hogy pihenjen kicsit, vagy ott egy matrac a szoba szélén, pihen egy kicsit, majd játszik tovább. 9 körül szokott lefeküdni, de tegnap letettem már fél 9-kor! El is aludt szépen. 8) De nem tudom, hogy kevés-e neki az éjszakai alvás, vagy csak az idő miatt... ??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, mivel 94 cm össz-vissz, még belefér a 92-be :roll:
A felsői már régen 98-asok, mert hosszú a törzse és a karjai, de a lába meg kis rövid. Így nadrágban is eléggé el vagyunk maradva :roll:

Nálunk sem kell pizsama.

Most mennem kell, nemsokára meg vacsorázunk majd Rugóval.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bercó, Báló, Emma és Móni!
GYÓGYULJATOK!

Panndi!
Én sem voltam egy ideje, így kimaradtam, hogy miért törölted magad. Remélem, minden oké veletek, és a lányok jól vannak!

Mesi!
Boldog szülinapot!
Halálra nevettem magam Gegi fegyveres képén. Die Hard 12. :lol: :lol:

Móni!
Házszín: :evil: Semmiképpen ne hagyjátok ennyiben.

Vindo!
Erről a cetelemes hitelkártyáról rossz élményeim vannak. Volt apósomnak is. Aztán amikor meghalt szívtunk miatta. Nagy hirtelen ki kellett fizetni 400e ft-ot, mert elképesztően nagy kamatai voltak. Szóval csak óvatosan... :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi!
Bobóéknak is kell pizsama. Abban a ruhában vannak kinn, amibe mennek, és benti ruhát kell vinni. EZ így tök jó szerintem. Bár gyorsan rájöttem, hogy nem fogom farmerben hordani, mert az kényelmetlen az udvaron játszani. Marad a melegítő. Csak be kellene szeretnem pár normálisat és nem horror áron. Amiket kaptunk már eléggé viseltesek. :roll:
Botond is most nőtte ki a 92-es ruhákat, sőt ha nagyon akarom, akkor a nadrágokat még mindig fel tudja venni. Persze már vannak 104-es fölsőink, e ezek még eléggé lőgnak. Főleg hogy Bobó eléggé vékony is. 98 cm és 13 kiló.

Ovi!
Na túl vagyunk az első két napon.
Ami nagyon jó, hogy elég 9-re mennünk így nem kell őt kelteni. Ez addig maradhat így, amíg nem megyek dolgozni. Akkor 3/4 8-ra benn kell lennem, így itthonról 1/4 8-kor legkésőtt el kell majd indulni.
Mindkét nap nagyon pozítívan telt. Tegnap végig benn voltam vele, ma ott kellett hagynom 1 órára. Délben pedig eljöttünk. Amikor elmentem sírt egy kicsit és párszor kifutott a folyosóra, hogy ott vagyok-e, de hamar megnyugodott. Amikor visszamentem pont nem vett észre, és békésen ült a többiekkel, és ünnepelték az egyik kisfiú szülinapját. Amikor meglátott, odarohant, megölelt, majd visszament. Annyira jó érzés volt! :oops: Ki is mentem egy kicsit bőgni. :oops:
Holnap már egész délelőtt egyedül lesz. Csüt és péntek pedig ott is ebédel. Jövő héten kezdjük az oviban alvást. Legalábbis ez a terv. Aztán Anya tervez, Bobó végez. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, köszi a tanácsot.
Mindössze egyszer fogjuk használni csak, jövőre megszüntetjük, és így az egyéves díjat kell majd fizetni :roll:
G. amilyen kis zsugori, mindennek utána jár. Remélem, most is így tett :wink:
De azért szólok neki :!:

Rugó kezd kifáradni szellemileg, egész nap játszogatott :roll:
Én már le vagyok strapálva.
Ha elalszik, most tényleg dolgoznom kell, nem úgy, mint tegnap :roll:

Kép
vindolanda

Regi!
A lisztérzékenység egyik tünete a puffadt has.Bálint is gyanus volt a dokinéninek,de szerencsére arra még/remélem nem is lesz érzékeny :)

Gica!
de jó,h. könnyen beszoktak az ikrek :) eredmény :( Bnak az allergiaeredménye csupán 5 hónap alatt készült el(étel+légúti allergia ápr. végén vvétel levél szept eleje.....)

Sense!
ovi alakul?

Móni!
de jó :) gyertek Mesiékhez,viszem pihiszéket :) ha nem felejtem el :) meg Z. csíkos gyújtóját :) de ha nem lelem akkor kap zöld alapon piros szívecskéset :) :) :) akkor tuti értékelni fogja a birkásat :)

Heni!
1 idő után hozzászokna Péter,és legalább este hamarabb lefekszik :) Nálunk szerdától ált. 8kor már alszik mind2 gyerek :) :)

Dóri!
kenetet még nem vettek párod torkából? mert akkor célzott kezeléssel könnyebben helyre lehtene hozni :) Amúgy Ánizstea úgy néz ki nálam hatásos :) Fiúk hogy vannak ? Ti jöttök Mesiékhez? olyan jó lenne már Titeket is megismerni :)

Vindo!
hajrá :) ezer éve nekem is volt Cetelem kártyám,de nem használtam ki,lejárt,de leveleket azóta is küldözgetnek :)

KépKép
viranka

Hú de egyszerre írtunk csajok :)

KépKép
viranka

Ja, még ezt akartam megmutatni:
Az első alkotása, amin kivehető valami (ember :wink: ):
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ja, ez tényleg egyszerre volt. :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, nem lesz semmi baj :!:
A melegítőket mi a kínaiban szerezzük be :roll:
Tényleg, munka-fronton mi a helyzet?

Nekem a Bobóról a gyerekkori képregény jut eszembe, lehettem olyan 8-9 éves, és akkor vettünk Bobót meg Góliátot.
Megtanultam lerajzolni Bobót, és írtam neki levelet is. Válaszolt és ajándékokat küldött :lol:

De az újságba nem kerültek be a rajzok, pedig mindig figyeltem. Bezzeg a sokkal bénábbakat betették :x

Szia Viranka :P

Kép
vindolanda

Botond ügyeske 8)

Tényleg, Míra fogaival mi a helyzet?

Kép
vindolanda

Halihó!

Mesike, Isten éltessen sokáig a szülinapod alkalmából! :-)

Gica, Sense, Mesi nagyon örülök a gyors beszokásnak az oviba. Boti fantasztikusan rajzol!

Vindo, gratulálok a sikeres absztrakthoz, akkor Pesten járván gondold majd meg, hogy talizzunk-e. Ami tuti, nálunk elférsz (és könnyen eljutsz a konfi helyszínére oda-vissza), igaz, akkor velem kell osztoznod a nagyágyon (S meg aludna Ádinál). Nem veszem zokon, ha egyedül jössz és mégsem itt alszol. :wink
Én is nagy Bobo-fan voltam, de nem leveleztem. Meg Rózsaszín párduc-, Garfield-fan is, és volt vmi pónis-lovas újság is, na azt mindig vettem, mert engem is elkapott a kiskamaszlányok lómániája.

Fáj a fejem, Ádó itthon adja ki amúgy is az összes feszültségét... szegénykém az ujjait rágdossa időnként, szerintem ez stresszlevezető nála.[/b]
irina

Vera! Értem, ezt nem tudtam... :roll: Bár szerintem Szeli alkatilag ilyen, mint én... :?

Szeli is rajzolt múltkor egy emberszerűt. :D Elvileg eltettem, remélem, megtalálom... :roll:

Sense! Én is melegítőt vittem Szelinek a bölcsibe kinti ruhának, az biztos, hogy kényelmesebb. 8) Meg nálunk az a gyakorlat, hogy mikor már hideg van, a benti nacira adják a kintit, így biztos nem fáznak. :)

14-én lesz szülői. Legalább megismerem az új anyukákat... :roll:

Cetelemes kártyát ne is mondjátok! Valami 34% az éves kamata! Tényleg nagyon vigyázni kell vele :!: Meg az összes hitelkártyával...

Kép

Kép
regcsiken14

Hát hitelkártyánk nem volt soha, de nemrég kaptam egy banki papírt arról, hogy a nyáron nyitott megtakarítási számla mint műfaj novemberben megszűnik, szíveskedjek váltani. Nem ám felajánlanak valami mást, hanem ügyintézzek náluk + ott, ahonnan pénz megy arra a számlára. :evil:

Regi, a szülőit mindig várja az ember, aztán mindig egy nagy csalódás :lol:
Nálunk aztán van mindenféle anyuka: rendes, barátkozós, levegőneknézős, sztár, ordítozós, lehangolt, elvarázsolt, modortalan. Ez mondjuk azért alakult így, mert talán már írtam, a csoport nagy része utólag csatlakozott be, így mi is, a többiek mind a bölcsiből avanzsáltak kiscsoportossá.

Néha eszembe jut, hogy lehet, hogy a helyi oviba kellett volna mennünk, nem kínlódnánk ennyit a buszozással és a rossz idő kombinációjával (dimbes-dombos részen száguldó tömött gyorsjáratok, ezen kéne kapaszkodni/állni a gyerekkel).

Este pihi lesz, vmiért kész vagyok. A Toy story 3-at félig megnéztük, azt fejezzük be.
irina

Cetelem:
Ha az ember következő hónap hetedikéig egy összegben befizeti rá a vásárlás értékét, akkor nem kamatozik, és csak az éves költséget kell fizetni a kártyahasználatért.
Nekünk van dugi pénzünk, szóval most 15%-ot adnak a cetelemes vásárlásra, a dugi pénzünkből rögtön átcsoportosítjuk az összeget, és megtakarítottunk egy kisebb összeget. G. tervei szerint :wink:

Én valahogy nem nagyon akartam eddig megismerni Rugó csanás gyerektársainak a szüleit :roll: Bár az óvoda biztos más.

A Rózsaszín Párducot G. szerette kiskorában, de nála már a Pókember is napirenden volt.

Garfieldot nagyobb koromban olvastam, mikor anya megrendelte a könyvtárban. De sokan jártak be csak amiatt
:lol:

Altatás :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: ez vicces, Emma meg fordított neki meg a lába hosszú, 92-98 as naci kell, de felső van még 80-86 os.

pizza..nyami...lufi lopás--hu de gáz!

Móni: +++++++++++++++++++ hogy költségmenetesen a kért szín legyen,

Regi: Emmáék is pizsit vesznek alváshoz! kényelmesebb mint a farmer..stb...Mondjuk Emma leggingsben szokott lenni. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, tuti megéri, ha G azt mondja.
Nekem netbook-ra fáj a fogam, hogy ne ezt a nagy laptopot kelljen cipelni könyvtárazáshoz, egyelőre vadászom, mi lenne jó.
irina

Notebook: nekem is kellene, meg egy netezős telefon is jó lenne..vmoi új szép...:-) Iphone??

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, na én az iphone-ról annyit tudok, hogy szuperokos telefon, kb. egy pc-vel ötvözve. De hogy mire jó (és nekem mire lenne jó), lövésem sincs.
irina

ja netbook, nekem is jó lenne, nem kéne a nagy kataólugos mellett csak a kicsit cipelni!

Rajz: ügyes Botó! Emma már régen elkezdet ezt nagy kerek a feje és pálcika keze lába meg az orr, szem, száj, sőt állat is szokott rajzolni...:-) be nem scanneltem..de van már pár eltett rajza..hiába fejlődnek!!:-)

na hagyom apát dolgozni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám!!!!!!

A mai nap eléggé mozgalmas volt, Geginél tüszős mandulagyulladást állapítottam meg, így megkezdtem az itthon lévő antibiotikumot. :? Visszaesett a takonykórba, ma már extra nyűgös volt, és miután megláttam a hatalmas piros manduláin a tüszőket.... Jajj....

Zsozsi meg a fülét fájlalta. Egyszer hogy be van dugulva, egyszer meg hogy fáj... Nem tudom, hogy ez csak figyelemfelhívás volt-e, vagy reakció Gegi betegségére... :roll: Neki normál a hője, Geginek hőemelkedése van.

Megyek is aludni, holnap ovi és anyagbeszerzés. :)

Gyertek az október 17-i talira!
Akkor meg Apa szülinapja van 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?