A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok.
Életjel.

Mares, óriási Gratu!
Bévi, nagyon szoritottam Nekek. Jól rátok jár a rúd. Innen már csak jobb lehet. .:-) :wink:

Mi vagyogatunk, röpülneka napok. Állandó rohanás van, oviba-oviból, ide-oda... De Eninek megtaláltam az alvóhelyét...
Amikor jól belakott, büfizett, és tiszta a pelus, akkor öltözés, babakocsi és tolom ki a teraszra. 5 perc után ez jön:
Kép

legalább sikerül ennem, mosogatnom, ezt-azt takaritani. Ez is valami... 8)

szilvás76

Csillag... Szerintem is körforgásban vagytok Gergővel...

Szilvi... béketárgyalások... örülök, ilyenkor már más se kell, mint a házi-háború

Claire... Gyakran bekukkantottam, bár irni nem volt időm/energiám, de nagyon drukkoltam Joniért... Remélem, most már minden rendben lesz...

szilvás76

sziasztok!

életjel! :)

ma a barinőmnél voltunk! 3 gyermeke van... kifaggattam erről a tejcsi dologról, hogy nála hogy volt...

a hajam hullik attól, hogy egyik nap ömlik belőlem a tej, másik nap pótolnom kell, mert 2 ciciből se tud jól lakni... azt mondta nála is volt ilyen, és hogy elsősorban akkor, ha nem volt kiegyensúlyozott és nem pihent eleget... :shock: :?

no comment :shock: :?

viszont ma nagyon jó dolog történt! megtaláltam a neten a páromnak a legtutibb karácsonyi ajándékot, és ugyanott a szülinapjára is találtam valamit, aminek nagyon fog örülni (igaz az csak áprilisban lesz), megrendeltem mind a kettőt és annyira boldog vagyok!!!! imádok olyan dolgot ajándékozni, amire vágyik az illető...

:lol:
nem írom le, hogy mi az, mert hébe-hóba bele szokott olvasni a fórumba... :lol:

ja, és kitapasztaltam, hogy mivel a babám a kamillateát utálja, anélkül viszont nem kakil, cukrozni nem akarom... elkezdtem én inni (mire nem képes egy anya a gyerekéért)... és csodák-csodája :arrow: minden nap vár meglepi a pelusban! :)
szóval bevált! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Ircsi,Blues Company :lol: :lol: azt bírjuk :lol:

Szilvás,de jó hír,kitanultad Enikőt! (hol alszik el...)

Tündi,ajándék :wink: szuper.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag!
Azt az enerdzsit, amikor magadra haragszol, próbáld meg felhasználni a kettőtök örömére, a gyönyörködésre Gergőben, lassíts!!! Kapkodsz, pánikolsz... Állj meg és figyelj!!! A nagyok már ellátják magukat. Hagyd úszni a lakást, fűts be a szobába, feküdj a kicsi mellé és szeresd, etesd, aludj vele együtt , vagy olvass valami jót, hallgass zenét ( a kellemes zene rengeteget segít). Ennyi jár nektek és ezt a nagyok is megértik. Ne legyél mártír, sem hős... Ki vagy merülve. Mindenkinek jár a jóból!!! Csalj mosolyt Gergő baba arcára és nevess vele együtt!
szilvi35

Ircsi! Hm. Szórakoztatom magam olyankor a hülle körmondataimmal. Jobb így, mármint könnyebben emészthető. Iróunija, kérem szépen! Iróunija! :wink:
szilvi35

Szilvi, én nagyon bírom a stílusodat :D Remélem a pasival is megoldódik teljesen a háziháború :!: Tiva meg nagyon cukker fiúcska :!:

De annyi szép babó van itt, lányok, tényleg ügyesen megnövesztettétek őket, csak kapkodom néha a fejem.

Nem írom le ide, mi van velem, kész kalandregény néha, akit érdekel, egy PCOS topikban megtalálja.

Badzsulka is remélem jól van, Bmaass, írhatnál néha, hogy megy az 5 gyerek logisztikázása? :D

Csillag, annyira szeretném, hogy boldog legyél... jókat ír Ircsi is, Szilvi is, hidd el, igazuk van, csak megerősíteni tudom! Felejtsd el a "már megint..." kezdetű mondatokat, és helyettesítsd be pl az ilyenekkel: "Kora reggel már sír, sír. De! Most megnyugtatom, ügyes vagyok, felneveltem már 2 gyereket, és innentől kezdve ez a nap már csak jobb lesz..." Nagyon drukkolok neked!!!!

Bévi, mindennap gondolok rád és Lilire innen a messzi távolból! Remélem, jól vagytok!!!

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Lányok!
NO STRESSZ!!!!
A szép dolgokat kell meglátni. Gyönyörű, egészséges gyerekeink születtek, mi jól vészeltük át a terhességet, szülést.
Kisbaba sír, az a dolga :wink:
(Az állandóan mosolygó, eszik-alszik baba szerintem, csak filmekben létezik :oops: )
Nekünk most az a dolgunk, hogy a babáinkból egészséges lelkületű felnőtteket neveljünk... NEM háztartási alkalmazottak vagyunk. :wink:
Nagyon fontos, hogy a saját lelkünket ápoljuk!
Stressz mindenre kihat!
-csökken a tejmennyiség
-fogékonyabbá teszi a szervezetet a fertőzésekre
-baba átveszi a mi nyugtalanságunkat

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ülj le a babáddal... hallgassad... törölgesd a könnyeidet...

http://www.youtube.com/watch?v=OlY6QeIv4Hk

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Remélem mindenkinek jó éjszakája volt...

Néha az az érzésem,könnyen beszélünk mi akinek csak 1 gyerek van... :? Csillagnak nem lehet könnyű 3 gyerekkel,családi házban..muszáj főznie,nyilván a házimunka is rá vár,és a gyerekekkel is foglalkoznia kell,(tanulni,beszélgetni velük) le a kalappal minden 2 és 3 gyerekes anyuka előtt...én 1-től is kifáradok sokszor...és egy folyton síró babával bizony nem lehet könnyű.Ha huzamos ideig sír egy baba az nagyon nehéz dolog,próbálni kitalálni mi a baj,rendbe hozni,megnyugtatni...a suttogóban is az van hogy felvett babasírást ami 3 perc,lejátszotta szülőknek,szülőjelölteknek és megkérdezte a végén,hány perc volt szerintük...mindenki jóval többnek saccolta mint a tényleges idő...mert az ember így érzi...
Na monológnak vége :)

8 hetesek lettünk :) egyre többet elvan a mózesben,pihenőszékben. Nagyon bírja a falra rajzolt ábráimat,nem is a mesefigurákat,de a sima rajzot a nappali falán is,fekete festékkel,lenyűgözi :)

:wink:Kép

Úgy néz ki a tea is segít.

Ma jön a barátnőm végre,alig várom :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép Sziasztok!

Hűű de mocsok idő van!
Én még tiszta nátha, már nagyon unom, de a többiek jól vannak, bár a 2 gyerek orra kicsit folyik.

Évi de jó barátnő....jól kibeszélgetitek magatokat legalább. Tomi nagyon ügfyes és rendes pasi, örülök, ha jó a tea.
2 gyerekkel nem nehéz csak szervezni kell. Mondjuk én könnyen beszélek, mert Bence már nagy és megérti a dolgokat, Áron meg mintagyerek.

Szilvi35 örülök, hogy rendeződik a dolog :wink:

Csillag igaza van a lányoknak, pihenj, lazíts. Tudom nagyon nehéz, mert nincs segítséged a családot meg el kell látni, de lehet 2 napig carhatnál mindenre és csak Gergő.

Szilvi Eni nagyon édes! Kicsiként én is mindig ki voltam csapva hűsre nagymamáméknál :lol:

Sucer én is fejlődési ugrásra tippelnék :roll:

Tina na majd utánadolvasok, mert engem(is) érdekel mi van veled. Díszkút készen lett?

Bévi én is örülök és sokat gondolok rátok. Remélem innentől már csak jobb lesz :wink:

Ebéd kész, a krumplit frissen sütök, vasalni kellene.....

királylány

Sziasztok!

Tegnap nem volt valami jó napunk, ok éjjel ismét 8 órát aludt, de utána semmit csak délután egy kicsit.
Nagyon front érzékeny a pici, nagyon sajnáltam szegényt. Sehol nem volt jó neki, pedig mindent csináltunk már éneklés, táncoltunk vele (mivel ezt nagyon szereti). Aztán végül a kocsiban aludt el, mivel elmentünk a Dévény alapítványhoz vizsgálatra.
Előtte még benéztünk a Mammutba és végre megvettem magamnak a Suttogót.
Az alapítványnál személyesen Dévény Anna vizsgálata meg Lilit, nagyon aranyos volt több mint 1 óráig bent voltunk (Lili nem is sírt végig gőgicsélt élvezte az új helyet). Szerencsére semmi komoly gond nincs, de a szülés következtében történt komplikáció és a kulcscsonttörés miatt javasolja a heti 1x-i tornát, így ha bármi gond is lenne megelőznénk, illetve tökéletesítenénk a mozgását. Most még várólistára kerültünk, mivel nagyon sok baba van, de ha valaki lemondja, akkor mehetünk masszázsra.

Dia, Áron nagyon ügyes és tiszta Bence, nagyon hasonlítanak egymásra. :)

Ircsi, nagyon szép ez a dal. :D

Szilvás, Eni nagyon kis cuki. :lol:

Szilvi, örülök, hogy rendeződik a dolog a pároddal.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody szerencs, hogy semmi baja Lilinek. Torna meg jó lesz biztosan.

Igen a két gyerek nagyon hasonlít egymásra. Bence pontosan ugyanígy nézett ki kicsinek csak vékonyabb volt, ugye a születésnél Áron rávert 850 gr-ot :lol: Kíváncsi leszek milyen lesz nagyobb korában.... :D

Sajnálom, hogy Lili frontérzékeny. Lekopogom, Áron nem az. Ő inkább estére fárad el, hiába alszik jl napközben, olyankor kell dajkálni fürdésig.

királylány

Sziasztok!

Életjel! :) Olvasgatlak titeket, de mire a végére érek, általában Bence igényel már engem, így az írásra sose marad időm. Most is felébredt. :oops: Na megpróbálom egy kézzel folytatni...

Évi! Nagyon jó a kendő, Bence imádja, már 3x elaludt benne! Ha egy kicsit nyűgös, csak beleteszem és én is tudom csinálni a dolgom. :wink:

Tegnapelőtt mi is átaludtuk az éjszakát, annyira nem örültem, mert majd' szétdurrant a cicim, és így ugyanúgy fel kéne kelnem fejni, Bence meg sokkal jobban elvégzi ezt a feladatot. :D Na de örömöm ne tartson sokáig, érezte a frontot, és -mint pocakban- egész nap szinte aludt, és este meg kipattantak a szemei, dumált, vigyorgott, fél 11től fél 2ig aludt... :? aztán még 5ig, majd egy picit velem a nagyágyban. Most már azt csinálja, amit szokott, úgyhogy remélem estére visszaáll a 9kor elalszom és csak fél 3-3kor kelek-re. :roll:

Amúgy nagyon érdeklődik már, folyton vigyorog és dumcsizik :D . Sír is ám azért, de már tudjuk, melyik sírás mit jelent. Általában pocakfájás és éhség miatt szokott, meg este 7 után, mert nyűgös és várja a fürdést. Úgy lubickol, jár keze-lába egyfolytában. :D :lol:

Pocakfájásra mi napi 4-5x 1 csepp FLP aktivátort használunk, így semmi gondunk, jönnek a pukik, rotyik, böfik, ha mégse, akkor egy kis tornával segítünk. :wink:

Babakocsi ellen továbbra is lázad egy 10 percig, majd békésen szunyókál, de ha megállok egy pillanatra is, már sír.

Bévi! Remélem most már minden rendben lesz veletek!!!

Szilvi35! Örülök, hogy rendeződnek a dolgok. :) Én is nagyon bírom az írásaid. :wink:

Csillag! Csak egyetérteni tudok Ircsivel és Szilvivel! No stressz! Amikor én is feszült vagyok, mert fáradt vagyok, átragad Bencére, és jobban sír. Ilyenkor kimegyek 1 percre, kifújom magam, lenyugszom és máris jobb lesz mindkettőnknek. És ha hazaér a Tomi, akkor játszanak együtt, így én is ki tud picit kapcsolódni. :wink: Tudom, nekem csak 1 gyerekem van, könnyen beszélek, de már nagyobbak a gyerekeid, ők is megértik szerintem, ha 1-2 nyugis napot "kiveszel" magadnak, és együtt is tudtok Gergővel foglalkozni, meg a képekről is úgy tűnik, nagyon szeretik egymást mindhárman! :wink:

Tina! Én is utánaolvasok, kíváncsi vagyok és nagyon drukkolok!

Ircsi! Utólag is boldog 3. hónapot Katusnak!

Mindjárt folytatom, csak szopizunk egyet, éhes a fiatalúr. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Képzeljétek elmentünk sétálni(meg vásárolni)barátnőmmel,Tomi bealudt a babakocsiban és kb 1.5 órája abban alszik :) hozzá se merek nyúlni :) csak kitakartam.

Barbcsi,örülök h.jó a kendő,mi is abban aludtunk tegnap,úgy bealudt benne hogy kihagyott egy evést is :shock:
Éjjel nekem is durrannak a cicik,fejnem kell,ha később kel fel :?

Sírásait én is lassan már felismerem...itt az ideje :)

Dia Áron nagyon szépen tartja magát!
Tomi fél percet van el hason
:?

Woody,kis fejlesztés,jó lesz az. Tomi is frontérzékeny :(

evilany

Gtunde! Átérzem a gondod, szintén zenész. Hol ömlik, hol pedig Góbi honol a kebleimben. Szerintem még stresszes sem vagyok és fáradt sem. Eddig Tiva baba nem evett cumisüvegből, ma 30 ml-t sikerült kiszívnia. Hmmm... Nyomom a Laktoherbet és 2 nap múlva ismét a homeos bogyókat. Nem értem: ha a homeos bogyók felszaporítják, miért nem marad meg kereslet-kínálat alapon a mennyiség!!!
Legyen ez a nap kérdése kérlek titeket, gondoljátok át, ha időtök engedi:
ha a homeos bogyók felszaporítják, miért nem marad meg kereslet-kínálat alapon a mennyiség???

szilvi35

Nem nagyon hiszek a homeopátiában :oops: intenzíves aggyal ,ez már csak így marad :oops: :?

Clarika,arra viszont rájöttem,mitől zöld Réka(és Tomi) széklete :arrow: kamillatea...(Mecsek Baby)
2 hétnél tovább nem lehet adni folyamatosan...Te tartottál szünetet?

evilany

Sziasztok !

Ha esetleg valakit érdekelne írjon privit !És küldök róla képet , de a neten is fent ez a fajta babakocsi !

Nagyon szépen köszönöm ..

2010 . májusában vásároltuk , de kaptunk egy másikat így feleslegessé vált, nagyon kevesett használt , jó állapotú sportbabakocsi ! Karfája levehető ! Esernyőre csukható, van hozzá téliesített lábzsák, esővédő, Nagyon jó vele közlekedni ! Ha bármi kérdésed van írjál szivesen válaszolok !
Irányár 25.000 ft

MÁSHOL IS HIRDETEM KÉRLEK ELŐTTE ÍRJÁL MAILT V HIVJÁL FEL,HOGY MEG VAN E MÉG ! KÖSZIKE

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Van-e ennél őszintébb és tisztább mosoly a világon?

Kép

Kép

evilany

Évi nincs! és ennél csodálatosabb dolog sincs! :) gyönyörű! nagyon helyes kis pocok!

Kép
gtunde75

:) Nagyon édes! :) Mi nem egy napon szültünk?
Mi is könnyes szemekkel csodáljuk nap, mint nap :)

Javítom a kérésem:

Ha már egyszer van jó tejtermelés, akkor mi a fene miatt apad el 1-2 nap alatt a felére, harmadára (ha nincs sem fáradtság, sem stressz és napi 3-4 liter folyadék is lemegy) ???
szilvi35

Szilvi bizony,mi vagyunk az aug 10-i csapat :) (mink,Barbcsi,Melisch)

Kérdésedre:baba ugyanolyan intenzitással szopizik?
(nincs fáradtság,hűű :shock: :wink: )

evilany

Évi, gyönyörű. Illetve egy kispasira ilyet nem irok, hanem nagyon JÓKÉPÚ. ;-) Olyan kisbabás már.

Dia, Áron is kinéz már vagy 3-4 hónaposnak...

Tünde
. Lenne egy kérdésem. A mh-em TB kifizetőhely. Utolérte a végzet, zárolták a számláit. A TP és egyéb (TGYÁS, GYED) kifizetések is ugyanarról a központi számláról történtek, igy most már ezeketsem utalták. Lehet tennem vmit azon kivül, hogy kötél a nyakamba? MÁK felé pl? Nem tud a munkaügy semmit sem mondani...

szilvás76

Szilvi, a házi-háború nem volt elég stressz neked? :shock:

szilvás76

Szilvás passz... sajnos erre nem tudok válaszolni... faca! nem irigyellek! talán hívd fel a regionális egészségbiztosítási pénztárt vagy az oep-et és kérdezz rá... a pénzbeli ellátási osztályt kérd... ők folyósítják a tp, tgys, gyed-et
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2010.10.05 15:30-kor.

Kép
gtunde75

[quote="szilvi35"] írta:szilvi35Nyomom a Laktoherbet és 2 nap múlva ismét a homeos bogyókat. Nem értem: ha a homeos bogyók felszaporítják, miért nem marad meg kereslet-kínálat alapon a mennyiség!!!

én most more milk-et szedek... baromi drága, de jó! és folyamatosan szedhető!
a kérdésedre pedig nem tudom a választ!

Kép
gtunde75

Szilvás : munkahely:shock: :evil: :evil:

evilany

Gyönyörűek a babák! Mindegyiknek tessék adni egy-két-három nagy-nagy puszit a buksijára :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden bajt, gondot feledtet, ha rádnevet :lol:

Woody
Torna tényleg jó dolog! Katussal mi is tornázunk :wink:

Szilvi
Nem tudom... se homeos bogyót nem szedek (nem hiszek benne), se teát nem iszom...
Kereslet-kínálat nem állandó... változik a baba étvágya...

Szilvás
Munkahely :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]N írta:evilanyem nagyon hiszek a homeopátiában :oops: intenzíves aggyal ,ez már csak így marad :oops: :?

Szintén zenész :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaMinden bajt, gondot feledtet, ha rádnevet :lol:

ezeket a tiszta ártatlan tekinteteket imádom!

evilany

Zoé mai arcai:
Kép
Kép
Kép

Kép
gtunde75

Dia,
A díszkutat elkezdtem lefesteni, majd jött az eső. A fele van kész. Ha jó idő van, nincs érkezésem, amúgy meg esik állandóan. Ott egye meg a fene... :lol: :lol: :lol: :lol:

Áron is, Tomi is, Zoé is überczuki :) :) Jó ide jönni! :!: :!: :!:

Kép
xtina75

Sziasztok

csak gyorsan bekukkantottam közétek hogy pár szót írjak rólunk mi is van velünkmeg vagyunk jól vagyunk igaz én megint betegen nincs hangom kuka -néma vagyok :? .

Az elmúlt napokban nagy volt a jövés menés nálunk voltunk hasi uh-n, csípő vizsgálaton , fogászaton , tárgyaláson , suliba -oviba , szülinapoztunk nem is csodálom beteg lettem :( .

Na most csak szavakban írtam le ami velünk volt de holnap ígérem leírok részletesen mindet.

jaaaaaaaaaaaaa és ma lefattyúzták a Bencémet
:shock:

na de rohanok kel bencus éhes és fürdetni kellet . Jók legyetek holnap mindent leírok részletesen és reagálok rátok .

Nagy puszi babáknak mamáknak :)
Vendég

hu látszik sietek 2-szer ismételtem magam.
Vendég

Zoé arcai :lol: édes

Ez az iszapömlés,borzalom :? :cry: :cry:

evilany

Lidl-ben okt.7-től
http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu ... _12768.htm

Szopis melltartó,és babaruhák.

evilany

[quote="evilany"]C írta:evilanylarika,arra viszont rájöttem,mitől zöld Réka(és Tomi) széklete :arrow: kamillatea...(Mecsek Baby)
2 hétnél tovább nem lehet adni folyamatosan...Te tartottál szünetet?

Nem, nem tartottam, de nem is tudtam h kellene....
Hol olvastad? Ki mondta?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi!

Zabálnivaló a fiad!!!! :oops:

Tünde!

Hihetetlen a kis zoé.... gyönyörű ;)
én sajnos nem tudom elcsípni ezeket a jó kis arckifejezéseket..... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Lidl szopis melltartós képnél az egy játékbaba????

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]L írta:clárikaidl szopis melltartós képnél az egy játékbaba????
szerintem nem

A szünetet a tea papírja is írja,hogy 2-3 hétnél tovább nem adható folyamatosan vagy mi.Utolsó sor asszem.

evilany

Zoé ugyan olyan husi pofi, mint Tiva baba... de tündériek!

Feljegyeztem: MORE MILK
szilvi35

Nem szeretném nagyon részletezni, de nem is volt akkora stressz, mint hinné az ember. Sok mindenre rájöttem....
szilvi35

Jó reggelt!

De édes Zoé is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szia Ircsi! Katus integet? :) de drááága...!!!

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Csajok nagyon szépek és aranyosak :lol: Tomi meg egy szívtipró. Az a mosoly! Na kérem ezért nem lehet haragudni ezekre a csöppségekre. Később sem. :D

Tina gondoltam, hogy nem lettél készen vele ennek a fránya időnek köszönhetően. Remélem hamarosan a pocakodtól nem tudod majd lefesteni :lol:

királylány

[quote="xtina75"]S írta:xtina75zia Ircsi! Katus integet? :) de drááága...!!!

Ha nagyképű lennék, akkor azt mondanám, hogy az 3 hónaposom már integet... DE... nem... még csak most kezdi tudatosan mozgatni a kezét... most tanul nyúlni a dolgokért... és a fényképező milyen érdekes... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tudom én Ircsi, csak olyan jól jött ki... :)

Kép
xtina75

Dia, az jó lenne 8) 8) 8) Én bizakodom, nagyon :!:

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?