A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Manama
köszi a pocak dicsit :!: :wink:
nagyon aranyos a nagy :wink: nekünk a lánynevünk olyan 2000 óta Maja, már akkor beszélgettünk lány és fiú nevekről :wink: a sógornőm gyorsan le is "nyúlta" :!: :wink: nagyon szép név :!:

Erika
a vasalás megvár, pihizzél :!: :wink:

Yokka
akkor már csak pár óra :roll: :wink: kitartás :!:

Szandriii
köszi a dicsit :!: :wink:
türelem, lesz még ettől nagyobb is, hamarosan beindul, növekszik nagy iramban és fogod érezni tutira egész nap :!: :wink:

Nálunk a férjem mindenhova eljön és be is jön velem :!: mivel mi mindig magánba megyünk államiba nem, így beengedik, automatikusan jön velem, nézi mikor mit csinálnak velem, mi ezt szoktuk meg :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

suzy
Szép a pocid! Hát még nem teljesen pihentem ki a vasárnapot, tegnap eléggé használhatatlan voltam, munkaügyileg, ma már azért simán felkeltem. Főnökünk megengedte, hogy hétfőn otthon maradjunk, de mivel segélyosztás volt, mennem kellett, így mondtam, hogy majd pénteken amikor megyek uh-ra akkor nem dolgozok

Vivi
háááát én fiút érzek, de majd remélem pénteken már mi is megtudjuk, egyébként meg szeretem a kéket és azért választottam ezt a vonalzót. ja és várjuk a ctg eredményeket. :lol:

Szandrii
drukk az uh-ra :lol:

Yokka
hát nálam is vannak örökletes betegségek, de azért nem kérdezett ilyet a védőnőm

Kép
gyevacska

Sziasztok!

Uhh, remélem nem voltam az előbb félreérthető... ha igen, akkor helyesbítenék! :oops: A Maja név nekem is tetszik, olyan kis ennivalóan hangzik, de már van a családban (mint azt már írtam) :lol:

Nálunk a párom még nem volt bent UH-n, de a 20 hetesre szeretném, ha jönne. Biztos, hogy neki is nagy élmény lenne...

KépKép
manama

Gyevacska
köszi, kedves vagy :!: :wink:
jól írtad nagyon, ez nem fizetás, hanem segély, a férjem is mindig ezt mondja :!:
az jó, ha pénteken nem dolgozol :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
tuti élvezné a kispapa is :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is magánba járok, csak gyakran átrendel Szigetvárra, ahol praktizál, mert ott hipi-szupi eszközök vannak. 2 éve lett felújítva a szülészeti osztály vmilyen eus pályázaton belül és tényleg nagyon modern minden. No meg egy csomó alternatív szülési lehetőség van. Ilyenkor aztán amikor átmegyek a tbs beteg előtt, mellett, alatt soron kívül fogad. Nem kell sorba állnom vérvételre sem, mert ő lecsapol, amikor le kell. Minden egy helyen és rögtön :).
Az én férjem is bejöhetne a vizsgálatokra, csak én nem akartam (a hüvelyire), mert nem tom... birka vagyok. Azt se szeretem, ha látja, h borotválom a lábam:). Én nem is tudom, hogy lesz majd a szülésnél... Vicces, én nem is attól parázok, h milyen lesz maga a szülés, hanem attól, h a férjem is ott lesz. Ez az én hülyeségem, de olyan kiszolgáltatott ez a helyzet és az ember ilyenkor minden méltóságát elveszíti és olyan, mint az állat. Ez a természet rendje és jól is van ez így, csak én vagyok a süsü.

Tényleg nálatok (többiek, mindenki), hogy lesz ez? Egyedül, apásan? Alternatív, hagyományos?

KépKép

Kép
szandriii

sziasztok!
Nekem most derült ki, hogy 11 hetes terhes vagyok, és az orvos azt mondta, hogy túl nagy a nyaki bőrredője (6,9 mm). Továbbküldött Kecskemétre ultrahangra és genetikai tanácsadásra. Igazából tőle semmi konkrétat nem tudtam meg és nagyon félek, hogy mi lesz. Azok alapján, amit én neten olvastam, ez azt jelenti, hogy down-kóros lehet a babám, ha megszülöm. Mit csinálnak ezen a genetikai tanácsadáson? A párommal nagyon félünk, hogy el kell vetetni a babát, hiszen az neki sem lenne élet, ha betegen születne meg. :roll: :cry:

Adri
deann

Szandriii
nem vgyunk egyformák, én erre azt mondanám és nem azt, h süsü :lol: te így érzed és kész :!:
Én meg pont az ellentéte vgyok :wink:
nálunk apásan indul, ha ő nem bírja akkor jön a nővérem :!: :wink:
itt nem egy nagy szám a szülészet, mondhatni inkább hagyjuk :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kedves Adri,
ez valóban nagyon magas érték :shock: a normális 3mm-ig :!: fel ajánlják neked a magzatvíz mintavételt és abból nézik meg, hogy kromoszómálisan rendben van-e a baba :!: nagyon fontos, volt-e látható orrcsontja a magzatnak :?:
(genetikán dolgozom laborban)
a tanácsadás egy elbeszélgetés, és ha kéred a mintavételt akkor arra adja meg a beutalót, illetve számolnak egy magzati kockázatot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mikor mentek az uh-ra :?: hány éves vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Adri
Barátnőm, aki 24-én pénteken szült egy tökéletesen egészséges babát ugyanígy járt. Nagyon magas érték jött ki a nyaki redőre. Nekik két lehetőségük volt. Az egyik az a fajta vizsgálat, amikor beszúrnak a pociba és asszem a magzatvíz alapján mondanak ítéletet, ami nagyon gyakran HIBÁS. A másik volt ez a genetikai uh. Nagyobb felbontás, jobb technika, drágább. Ez nekik fizetős volt, asszem 25 ezer ft, Szegeden. Ők is nagyon féltek, de elfogadták. Jött ez a baba, már él, már ember, ők nem ítélkezhettek, csak azért, mert így nehezebb. És kiderült, hogy Miki csak KAPUCNIS baba volt. Azaz, ő nem görnyedt abban a bizonyos magzat pozícióban, ő kinyújtózott már akkor is, emiatt aztán a nyakán az a bizonyos redő (nem tom mi ez pontosan) sokkal vastagabb volt. Szerintem ne aggódjatok feleslegesen előre. Hány és hány olyan eset van, hogy down-kórt jósolnak és tökéletesen egészséges babák jönnek a világra?!

Adri (és Többiek) kérlek ne haragudj, hogy nem tudtam leplezni ezzel kapcsolatban a véleményemet, de olyan rossz ezt még olvasni is. Ne add fel rögtön, hiszen semmi nem dőlt még el. Adj esélyt ennek a babának! Légy türelmes. Ez borzalmas pár nap lesz, az biztos, de erre gondolni sem szabad. Amúgy mennyi idős vagy? A barátnőm 23 éves most és a második babájánál volt ez a kapucni dolog.
Én minden esetre drukkolok a Babádnak.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Lányok!

Hűűűű mennyit termeltetek! Ezt szeretem én! Jegyzetelnem kellett, hogy tudjak reagálni nektek! :lol: Nekem végre elmúlt a hátfájás, hasfájás! Azt találtam az interneten a hátfájásra,hogy a keresztcsont és a medence tágul, és ezért fáj! Hát ezért megéri, hogy Babó jól elférjen bennem! :lol: De még ennyire sosem fájt a hátam. Nagyon durva volt!

Maumacko
Végre nem én vagyok itt a legfiatalabb! :lol: Párod nem pánikolt be elsőre, a hír hallatán! Sajnálom a sok vetélést a családodban, de Te ne aggódj, már túl vagy a félidőn! Minden rendben lesz veletek! Egészséges Babának fogsz életet adni! Sulihoz kitartást! Én januárban fejezem be az egyiket! A másikat pedig Babó mellett fogom csinálni! Bár az levelező, és úgy könnyebb lesz! De nekünk is vannak gyakorlataink, úgyhogy majd meg kell valahogy oldani a gyerekfelügyeletet.

Erika
De jó, hogy itt vagy! Nem győzöm ismételni magam! Pihenj, pihenj és pihenj :!: :!: :!: A vasalás ráér!

Szandii
Megy a drukk++++++ holnapi uh-ra! Kíváncsi leszek Apácskához mit fog szólni! Nekünk 12 hetes jött be először. Hát nem lehetett a mosolyt levakarni az arcáról! Végig kamerázta az uh-ot. Most csütörtökön is bejön. A többire valószínűleg nem! Én ezt a kettő kértem tőle, hogy legyen bent! A többire nem tartok igényt! Ha van kedve jöhet, de általában munkaidőben megyek, és nem vehet ki mindig ezért szabit!

Suzy
Jaj nagyon szép a pocid! Tök jó, hogy leírtad az a keményedéses szöveget! Jó tudni! Köszi az infot! :wink: Legalább Te is megnyugodtál!!!

Yokka
Sajnálom, hogy ilyen hülye volt a védőnő! Ne is törődj vele! Minden rendben lesz veletek! Erre gondoljál!

Gyevacska
Neked is megy a drukk az Uh-hoz! Milyen sokan megyünk ezen a héten, és kiderülhet mindannyiunknak, hogy ki lakik ott bent! Olyan izgalmas!

Valaki tud valamit Orsiról!! Én már nem merek megint sms-t írni neki!!!

Vivi
Várunk az infokkal!

evita10
Budapest IX. kerület

Velem egyenlőre úgy néz ki tesóm menyasszonya jön majd be.
A párom nem nagyon bírja a kórházas dolgokat, így nem is nagyon erőltetem a dolgot. Azt mondta bejön, és a folyosón drukkol majd. :lol:

Kép
gyevacska

suzy,
azt nem tudom, hogy látható volt-e az orrcsontja. az rajta van a papíron amit kaptam az orvostól? szerinted kérjem a mintavételt? és ha kérem akkor azért fizetni kell? holnap reggel kell mennem. 18 éves vagyok.

szandriii,
a barátnőd úgy szülte meg a kisbabát, hogy még az utolsó pillanatokban is fennállt az, hogy beteg lehet?

remélem holnap jó híreket kapok. nagyon szeretnék már túl lenni rajta.

köszönöm nektek a bíztató szavakat!! :)
deann

Az én uracskám meg szeretne bejönni. Szerintem lökött :D, de nem fosztom meg ettől az élménytől. Aztán lehet, hogy ő közben meggondolja magát, csak én nem engedem ki :).

KépKép

Kép
szandriii

a tegnapi ultrahangra az enyém is be szeretett volna jönni. kétszer is megultrahangoztak, fájt is nagyon. de az orvos azt mondta, hogy nem jöhet be, szegény kint idegeskedett, hogy mi van.. hát sok jó hírt nem is kapott :S
deann

Sziasztok Kismami!
Juhéééjjjjjjjj...újra ithon és Kicsilányommal együtt!
Rövid leszek...de igérem bepótolok mindent!
Hatalmas élményeken vagyunk túl....ehhez Ti is rengeteg rengeteg dologgal hozzájárultatok...mert majd a 9 hónapot végigkövettétek..együtt...és ezt nagyon köszönöm Nektek! :oops:

Dalma gyönyörű Baba és nagyon nyugodt....eszik, alszik...nagyon keveset sir...nem szereti ha pelusozzák...és a tegnapi első itthoni fürcsit kicsit végig sirdogálta, de a cicik hamar megnyugtatták! Az éjjeleket rendszerint megússzuk 2 szopi, pelusozással! Szóval nagyon rendes Csajszi!
Rakok pár képet tegnapról....az első pillanatainkról itthon!
Millió puszi Nektek! Köszönök mindent, jövök, amint tudok! :P :lol:

Új Kismamik, cuppantalak Benneteket és gartulálok a Babákhoz! Később jövök dumcsizni Veletek is! :wink: :P

Kicsilányom....Dalma Osolya!
Sok puszit küld minden Kismaminak és Pocaklakónak!
Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

schorsi,
nagyon édes a kisbabád!!
bár én is tarthatnék már itt.
deann

Adri, barátnőméknél kiderül ezen a bizonyos fizetős genetikain, hogy kapucnis, tehát nem, ő nem úgy szült. Ez egy elég hosszú uh volt, mivel egy csomót vártak arra, hogy úgy forduljon végre a baba. Az orrcsont azért lesz fontos, mert a down kóros babáknál sokkal később lesz csak látható. De figyi. A korod alapján nagyon jó esélyekkel indulsz, hogy csak tévedés. Ez a magzatvizes vizsgálat amúgy rizikós, veszélyezteti a baba életét is. De Suzy erről biztosan többet és pontosabbat tud mondani Neked.
Kérlek ne haragudj, nem akartalak megbántani, ítélkezni meg aztán végképp nem akartam. Én istenfélő ember vagyok, nekem ezeket kicsit nehezebb feldolgozni. De biztosan nagyon nehéz lehet Neked és biztosan jól fogsz dönteni.
De mondom, 18 évesen nagy esély van rá, hogy ez csak vmi tévedés. Az orvosok sem istenek és tévedhetnek.

KépKép

Kép
szandriii

Istenkém Orsi, csodaszép ez a lányka :). Meg is könnyeztem, ahogy olvastalak. Árad a boldogság a soraidból:). Gratulálok.

KépKép

Kép
szandriii

Orsi

Sziaaa!

Végre újra köztünk. Gyönyörű, tündéri a kislányod és örülök, hogy nyugodt, szépen szopizik. Teljesen meghatódtam a soraidtól.

Azt hiszem a többiek nevében is beszélek, ha azt mondom, hogy várjuk az élménybeszámolódat.

Kép
gyevacska

szandriii,
köszi a válaszokat!
nagyon remélem, hogy az én babám is csak kapucnis, és nem lesz beteg. nagyon várom már, hogy túl legyünk rajta.
nem haragszom. miért haragudnék?
deann

Orsi
Juhé, juhéééé! Újra itt! Dalmus baba GYÖNYÖRŰSÉGES!!!!! És milyen jó kislány!!! Hatalmas gratula hozzá!!!! Várunk nagyon plusz infokkal, természetesen ahogy Dalma baba engedi, hisz most Ő az első!! :lol:

Adri
Szerintem is jó esélyekkel indulsz, hisz nagyon fiatal vagy! Holnap már okosabb leszel. Nagyon sokféle tesz van, amivel kiszűrhetik a betegséget! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Köszönöm Nektek, nagyon édesek vagytok!

Deann!
Eljön a Ti időtök is....nyugalom! :)

Szandri!
Köszönöm, igy is van,végre...végre....!

Majd jövök az elkövetkező napokban, addig is legyetek jók....

Roli baba várunk hazaaaa!Dalma Pusziiiiiiil! :oops: :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

evita10,
remélem igazad van. el se tudjátok képzelni, hogy várom már a holnapot, de félek is tőle. köszi (:

veletek már volt hasonló? mármint olyan, hogy lehet, el kell vetetni, vagy el is kellett venni a babátokat?
ne haragudjatok a kérdésért, nem szeretnék belemászni az életetekbe, csak érdekelne.
deann

Adri
Nekem még nem volt ilyen! Nekem ez az első terhességem! Bár abban is biztos vagyok, hogy én nem vetetném el! Mindenkinek megvan a joga dönteni! Ez az én döntésem!
Hiszem, hogy minden rendben lesz nálatok!!! Várjuk majd az infokat!
Nem mászol bele az életünkben! Azért vagyunk itt, hogy kérdezzünk egymástól, és segítsünk egymásnak, ha tudunk!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok!

Vivi most írt nekem, hogy reggel el kezdett vérezni. Bevitték az ügyeletre. Most ott tartják megfigyelésre. Talán még haza engedik, ha eláll a vérzés! Mindenki drukkoljon Érte!

Vivi

Drukkolok nagyon!!!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi

Drukkolunk!!! Reméljük minden rendben lesz.

Kép
gyevacska

Sziasztok lányok!

Újra vagyok! :D remélem mindenkivel mindne rendben!Nem ígérem hogy mindnet visszaolvasok,de igyekszem,igaz túl sok időm nincs.
Túl vagyunk a temetésen is!Jól meg is fáztam,egész múlt héten fújtam az orrom!De most már rendben vagyok!
A picur meg olyan intenzíven rugdos hogy már aPárom is érzi amikor szólok neki hogy tegye oda a kezét!Virgonc kisfiú lesz! :D :wink:
Üdv az újaknak! :D :wink:

Orsi,Gabi
Gratula a babócához! :D :wink: Olyan édesek! :D

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Sziasztok Kismamik!
Orsi! Ez a lány...nagyon édes. Megérte várni még pár napot :wink:
Szerencsés vagy hogy ilyan nyugodt baba lett...de hát mit is várhattál volna, a születést sem kapkodta el. Alig várom hogy mesélj. Pusszantalak Benneteket!!

Wivi! Remélem minden rendben lesz! Megy a drukk+++++

Hencsi! Örülök hogy lábadozol, ez most nem hiányzott nektek. Vigyázz magadra nagyon!

Szandrii! Nálunk szerintem biztos nem lesz apás szülés....egyrészt mert dolgozni fog és nem hiszem hogy el tud jönni, másrészt pedig amikor filmben mutattak szülést fordult is ki a szobaajtón :lol: Szerintem mi ketten is nagyon ügyesek leszünk.

Végre Apácska itthon van....de most sincs rám ideje :cry: Már el is ment dolgozni. Tegnap már el is sírtam magam mert azt éreztem nem törődik velem....fáradt volt és elfordult, aludt. Hátha ma....

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Orsi
Csak gratulálni tudok a kislányodhoz, édes baba és nagyon nyugodt! Hát, csak élvezzétek az otthoni napokat!

Deann/Adri
Én is nagyon fogok szorítani, hogy jó híreket kapj és addig ne aggódj túlságosan! Fiatal vagy, tényleg nagy az esélyed egy egészséges babára! Csak nyugi!

Wivi
Szurkolunk nagyon!!!!

Yokka
:( :( Szerintem tényleg csak arról van szó, hogy fáradt a férjed. Ilyenkor a pasikban (persze biztos van kivétel is) felülkerekedik a túlélési ösztön. Biztos vagyok benne, ha lazul a rohangászós időszak, akkor majd bepótolja a törődést!

Hencsi
Örülök, hogy a megfázás nem viselt meg. Tényleg jó aktív a picid a pociban, szuper!

Nálunk egyelőre az a terv, hogy Apa nem jön be a szülésre. Én is így gondolom, meg ő is. Aztán ki tudja, mire odaérünk, lehet, hogy változik...

KépKép
manama

Sziasztok :!:

Vivi
nagyon drukkolok én is értetek, reméljük megszűnik a vérzés, a nyákdugó már távozott :?: sztem erőteljes pihenés, fekvés kell és minden ok lesz :!:

Evita
köszi az infót :!: ma merre vagy :?:
igen, a medence tágul, kell a bébinek a hely :!: :wink:

Adri
igen, rajta kellene lennie ennek a papíron, hogy lorrcsont látható vagy nem :arrow: ez egy fontos információ :!:
azt mindenképpen tudni kell, h ezeket a méréseket nagyon nem mindegy, h ki csinálja :!: :!: nem lesz két egyforma eredmény, mert nincs két egyforma gép és doki, aki ugyanúgy le tudja mérni :!:
még azt kérdezném, h amikor voltatok pontosan hány hetes voltál, mert az is közrejátszik ebben :!: :?:
a kecskeméti doki szuper és híres :!: drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++maga a mintavétel nem fizetős, az is ott lesz kecskeméten, ha közelebb nincs olyan kórház, ahol megcsinálják, mert az országban nem sok helyen csinálnak :!:

Yokka
sajnálom, h a párodnak nincs ideje rád, de talán ma...a második privit nem kaptam meg, csak az email-ek között olvastam, h van még egy, de a bneten nincs sehol :roll: :?:

Hencsi
sokat gondoltam rátok, merre lehetsz :roll: szerencsésen túl vgytok a nehéz napokon :!: jobbulást, nem csodálkozom, h megfáztál annyira csalós és szeles volt az idő :!: :roll:
örülök a virgonc kis kukisnak :lol:

Orsi
gratulálok még egyszer, csodálatosan gyönyörű kislányotok van és örülök, h jó, nyugodt kisbaba :!: :wink: gyere majd mesélni, ha lesz időd ránk, csak nyugodtan és ügyesen :wink: :!: sok puszi :!:

Menion
minden ok :?:

Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra :!:

tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Valaki próbálta már megfejteni a környezeti kódot? olyan rossz hogy ír valamit és azt nem is tudod hogy micsoda...Az 1-es vagy az 5-ös jelent rosszat?

KépKép
yokka03

Hencsi
Jó hogy itt vagy! Gyógyulj meg, minél hamarabb! Én is örülök, hogy ilyen kis aktív a kisfiad! Laci nálunk még nem érzi, túl gyengécske, de akkor látom, hogy van esély rá, hogy két hét múlva akár ő is érezheti!

Yokka
Örülök, hogy Apácska otthon van! Nemsokára pihentebb lesz, és lesz ideje Rád! Ne szomorkodj! :wink:
A környezeti kódos hozzászólásod nem értem! :oops: Nem tudom mi az! :oops: :oops: :oops:

Suzy
Ma iskola napom van, de lusta voltam reggel bemenni. :oops: Majd csak 14re megyek be! :lol: Arra az órára még olvasgatnom kéne 1-2 verset, de nagyon nincs hozzá erőm! :cry:
Most is fáj a hasam, mindjárt be is veszek egy kis magnéziumot. Úgy látszik most nagyon növöget a méhem! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy
És te hogy vagy? Magadról nem írtál? Cipike? Ficánkol sokat?

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
értem :!: jó sulizást délutánra :!: :wink: hogy fáj a hasad :?:

Yokka
környezeti kód :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Szurkál!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
jól vgyok, a szokásos, fekszem...Cipike nagyon aktív :lol: olvastam tegnap, h a 32 hét az igazán aktív hét :wink:
van egy blogos oldal, ahol kértem hírlevelet és küldi minden héten, h mikor mi történik, várható a babánál és a mamánál :!: :wink: mindig elolvasom, számomra hasznos ez a hétről-hétre téma :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Honnan kapod a hírleveleket! Én is kapok innen a babanetről, de érdekel minden info! Szeretnék máshonnan is hírlevelet! :lol:

Már csak 1 nap, és remélem kiderül, hogy kislány v. kisfiú! Már olyan kíváncsi vagyok!!!

Az sulizás nem lesz jó! :cry: De muszáj bemennem, kötelező bejárni az órára! :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
www.kismamablog.hu

türelem, reméljük holnap megtudjátok milyen nemű is a szerelmetek gyümölcs :wink:

ha ír Vivi szólj kérlek :!:

sulihoz kitartás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A gondozási kiskönyvben néztem az 5. oldalon hogy van környezeti kód.

KépKép
yokka03

Suzy
Persze, hogy szólok! :wink:

Köszi a blogos infot! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Yokka
Nekem oda nem jelöltek be semmit!

evita10
Budapest IX. kerület

Halihóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap hozhatjuk haza Roli babát!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mivel a sárgulás nem volt komoly ezért fény alá se került.Ma még egy szemészeti vizsgálata lesz,de amúgy minden eredménye jó.Tegnap 2840g volt.(2850-el született)

Orsi!
Csodaszép babuci :lol: :lol: :lol:

Vivi!
Remélem nem lesz semmi gond a vérzés miatt,nagyon szorítok nektek!!

Mindenkinek nagy puszi és köszönöm a sok drukkot és támogatást!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
SZUPER!!!! Nagyon örülök, neki! Holnap már együtt lesz otthon a család! Kitartást még erre az 1 napra! Sok puszi Nektek!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi
szívből örülök :lol: jajj, de jó, nyugodj meg minden ok lesz :!: :wink: további kitartást kívánok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
igazán nincs mit :!: köszi az sms-t előre is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Megvan még neked, hogy mit írtak a 18. és 19. hétről? Ha igen elküldenéd nekem?

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
csak máshonnan, mert nem régen kérem onnan :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: