Szia!
Szerencsére nem voltak azért olyan vészesek ezek a szédülések, és remélem, hogyha tényleg odafigyelek az ivásra, nem is jönnek elő többet! A doki viszont anno Milánnal is már az első lábdagadásomnál a toxémiát vizionálta... Persze jobb félni, mint megijedni!
A várakozást egyébként én is nagyon rosszul bírom, de ezen a napon az anyukám vigyázott Milánra, így nem kellett "sietnem", meg volt nálam egy jó Wass Albert könyv
Holnap viszont a gyerkőccel együtt kell mennem a kontrollra, eléggé félek, hogy mi lesz, mert eddig mindig korán reggel mentem, a férjem pedig később indult dolgozni, így őrködött, de holnap ő sem tud maradni, meg anya sem tud jönni
Attól tartok, Milán felforgatja a váróterem életét... Borzasztó mozgékony gyerek, nagyon nehéz leültetni akár egy pár percre is.
De jó, hogy Flórát felvették a bölcsibe! Nálunk azt mondta a vezető, hogy amennyiben jön a tesó, Milán nem mehet
Persze nem is erőszakoskodtam, de most azért jól jönne, ha ott "kitombolhatná" magát, és nem a 48 nm-en kellene eltöltenünk a nap nagy részét ilyen ramaty időben...
Voltunk egyébként már Ketteskével 4D-n is a 23. héten, de akkor is úgy felhúzta a térdeit, hogy épp nem lehetett látni semmit, és nem volt hajlandó fordulni egyet sem
Ennek ellenére a szonográfus hölgy azt mondta, hogy szerinte inkább kislány, meg korábban a 18 hetes UH-on is azt tippelte az ÁEK-es doki, de mindenki hozzátette, hogy azért ne éljem bele magam teljesen.
Előbb-utóbb úgyis kiderül...
Most mennem kell!
Üdv!