A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

:arrow: szundi :roll: :roll: :roll: :roll:

aztán legyen mit olvasnom reggel :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Igen, én sem vagyok az az Anyu aki mindig ott áll mellette, hogy elkapja, ha leesik azt úgy veszem, hogy ez a tanulási folyamat része.
Na meg amúgy sem lehetek ott mindig. Most már olyan magasról is le tud mászni mint ő maga, bár ezzel azért még engem is meglepett ma.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én is lépek még bambán bámulni a tv-t, pá :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

honnan mászott le Zé?
(lehet hogy titokban Rolóhoz jár edzeni :lol:)

KépKép

KépKép
kispocok13

Szerintem Nimród is beteg lesz... Egész éjjel prüszkölt-köhögött, sokszor felsírt, és csak most ébred...
(én meg fél6 óta forgolódok)

tegnap volt egy takonykóros kiscsaj a játszóházban :twisted: majd legközelebb megköszönöm anyukájának...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Ja én is gondoltam rá, hogy titokban valami alpinista kiképzésre jár :) A fotelt mássza meg most már úgy, a háttámláján jön le. Mondjuk az még túl magas nem igazán hagyom, (de átmászik ha nem veszem észre) de a kartámaszán simán leengedi magát, ott az álláig ér.
Azért a nagy esés régi parám, a másik topikomban most is lezúgott egy kislány a pelenkázóról, kórház lett belőle :?

Nimród kórságát sajnálom, sajna nem is kell ahhoz hogy látványosan göthös legyen a másik gyerek, csak hordozóként is simán rátapaszthatja :?
Akartam már kérdezni, tegnap írtad a csúnya kakát :arrow: Nimród popsiját nem kezdi ki?? Nekünk tegnap volt nem szép. rögtön Tiszta piros lett a popsija.... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Öööö, Lois nem volt túl okos, szóval úgy fest van 11 felesleges jegyem a karácsonyi Ringatóra.... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jegyek :lol: :lol: :lol:

popsi nem piros, de pl tegnap este kicsit gyanús volt, bekentem neogranormonnal, mára megint szép lett. Nekem ez a csodaszer :-)

kórság nem vészes, 37.3, de nyüglődik szegényem, 40 perc után sírva ébredt, rajtam még bealudt 4szer de ahogy próbáltam ágyba rakni, fennt volt megint... Egy óra után feladtam.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Pocok! Szegény Nimród :cry: Egyébként simán lehet a takony a fogzástól is,pláne,ha nincs láza. Nálunk ugyanez a helyzet,és persze ő is nyűgös egész nap. Eddig fél órát aludt,most sikerült leraknom,kiváncsi vagyok meddig fog most szunyálni :D
Ecsetelőt valami kikeverőset kaptunk,nem tudom a nevét,mert a recepten nem néztem meg,az üvegre meg nincs ráírva,csak hogy ecsetelő,de valami sárga cucc. Hát nem a kedvence,de szerintem inkább azzal van baja,hogy nyúlkálok a szájába. Ja! És ami nem jó,hogy ezzel a szájpenésszel járó tünet,hogy nem eszik. Pedig végre örültem,hogy kínkeservesen végre hízott,na azt most le is fogja fogyni. A mai kajája eddig egy kis banán és 3 kanál pásztortarhonya.

Lois! Miért,mit csináltál,hogy ennyi jegy van felesleges? :o :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Enyém Gyereknek is randa a hátsója, épp most heverem ki az 5 perccel ezelőtti pelenkázást :oops:

Mikor júniusban borzasztóan kivolt neki, akkor én is használtam Neogranormont, vagyis a piros trutyi+neogranormonn+bepanthen kombót.

Nyuszi!
vettem jegyet a törpéknek is....és kiderült egy jeggyel megy be Anya és gyerek is. Persze ez nem volt sehol sem feltüntetve :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Crocs infot köszi, majd szólok, de ha kell vmi mondd és megrendelem neked, asszem csizmit veszek magamnak, meg kinéztem apának egy tök jó bakit, megpróbálom rábeszélni.
Bólogatóegyedülevő Nimród cuki lehet :)
Húúú, én már mióta a kölökruhákban élem ki a vásárlási mániámat. De így legalább, ha apa szóvá teszi, h leamortizáltam a bankkártyát, szemrebbenés nélkül tudom mondani, h: "dehát magamnak nem vettem semmit" :)
24-es csizma? Marcinak 25-ös a lába a 3évével (bár lehet,h Ő rendelkezik extrém kicsi lábakkal)

Ronmay!
Pedig az enyémet igazán nem nehéz észben tartani :oops:

Nyuszi!
Szájpenész attól is lehet, h a betegség miatt le van gyengülve az immunja, a szájpenész egy gomba fajta. Én anno azt csináltam, amikor nagyobb korban volt vmelyiknek szájpenésze, h a cumijukat is jó alaposan bekentem a borax glicerinnel és persze sokszor sterilizáltam.

Lois!
Én érdeklődtem mellény ügyileg, Marcinak vennék, ha lenne vmi extrajóotthagyhatatlancuki vétel.
Bodzi is mindenre feláll, felmászik. Amitől én kész vagyok, h a járássegítőre áll fel (FP, amit szét lehet nyitni, ha meg összecsukod kismotor szerűség), vigyorog és elengedi. Én meg kapom a szívrohamokat, h mikor gurul ki alóla. A kertben pedig a libikókára áll fel uilyen stílusban.
Mikorra szól a Ringató jegy? Mi nem jelentkeztünk be, de lehet, h elmennénk, ha már így alakult.
Nem lehet visszacseréltetni, szépen elmagyarázni, h "kismama-agy, bocsi"?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi,

köszi - igen, tudom hogy fogzástól is lehet, simán elképzelhető hogy csak az, mert más tünete tényleg nincs.
Amúgy tud orrot fújni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na jó, a leragadt sűrű cuccot nem tudná kinyomni, de akkor is fújja, olyan édes!

Nekem nem sikerült lerakni délután :evil: :evil: :evil: tiszta sajtkukac volt, fél óra után feladtam.

Szegény Lili! Próbálj meg neki durva vitamin és energiabombát adni - mondjuk ötletem sincs hogy mi lehet ilyen (hacsak nem Sinlac, hogy ne fogyjon, javítsd fel vele amit tudsz) Vagy hülyeség?

Szonibaba,

köszi, kitalálom. Bár eléggé kiköltekeztem magam :cry: :cry: :cry:

Lois,

mi történt Zépopóval?

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi!
nekünk is glicerin boraxat mondtak szájpenészre.már 1 nap utál láttam
a változást.gézlapra kell felitatniés erősen dörzsölni vele a penészes
részt.

Boo!
nagyon sajnálom anyudat és jól tetted,h magatokhoz költöztetted...
van több féle erősségű morfium tapaszok,ha jól tudom,de azt csak orvos irhatja fel.

Kép
Kép
csibe83

Boo,

keksztorta: eccerűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és fincsi

aztaaa, pizsifelvevés nagyon komoly!!!!

Séróról mostmáraztán tényleg tessék fotót rakni, ne csak húzz minket :lol: :lol: :lol:

crocs: nagggyon kíváncsi vagyok, melyiket szeretnéd :arrow: tuti azt amit én is kinéztem :lol: :lol: :lol: :lol: kérhetünk mennyiségi kedvezményt :wink: :wink: :wink:

TeaApa kérdése: annyira tipikuuuuus! :D :D :D :D :D :D :D

Mellény: vigasztalnálak, hogy az nem olyan minőség, mint amit te vettél, de mire az Asia Centeres tönkremegy, pont kinövik, ergo lehet hogy tényleg mindegy... de neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ez biztos hamar szétmenne. :roll: :roll: :roll: :roll:

fosi: hát igen, büdi mint állat :arrow: nálunk most napi 4-5 van, az átlag 1-2vel szemben... valamelyik nap bekakilt és mondtam Apának hogy tegye ő tisztába, mert nagyon felkavarodott a gyomrom már... (nem vagyok terhes :cry: )
8+3 :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: tuti ledumálták a játszótéren múltkor 8) 8) 8)

mammográfia egyáltalán nem vészes - csak idiótaság, nem kellemes. Két hülye lap közé szorítják be...

KépKép

KépKép
kispocok13

KépKép

KépKép
kispocok13

Booooooooooooooooooo,

most olvasom Anyudat...
Sajnos sejtettük hogy eljön ez az időszak, én anyukám is így volt vele, ő is tapaszolt... Odaköltöztetés a lehető legjobb döntés volt, máshogy nem tudnátok majd megoldani hogy ellássátok.

KépKép

KépKép
kispocok13

Szonibaba,

te miket néztél ki a Crocs-nál?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult :oops: :(
Azért ez a legjobb megoldás, még mindig így a legjobb, hogy nálatok kvártélyoztad meg Anyukádat is. Mironnak bizti ez a jobb, meg itt mégiscsak kényelmesebb. Fájdalomcsillapító tapasz nagyon jó, kardoskodjál érte.

Öööö, biztios én vagyok az ufo, de nekem ezek a cipik oly nagyon randák.... :oops: :oops: :oops:
Jegyek :arrow: Nem cserélnek és nem is váltanak vissza :?
Kettőre már a másik topikomban van érdeklődés, meg felpakoltam a teszveszre is. Sztem ha már nem lehet kapni, akkor csak elkopnak. Ha meg nem akkor így jártam :roll:
Én nem voltam még mammográfián, ilyen fiatal korban nem nagyon csinálnak, főleg ha tömör állományú a mell és nincs panasz, addig csak UH van. De tudtommal nem fájdalmas, inkább kellemetlen. De amúgy passz.

Pocok!
Nem tudom mitől lehet ilyen, ez ugye emésztési gond, mert a kaka olyan, hogy bántja a bőrét. Bekentem a piros trutyival, most már minden pelusozásnál kenem, de ugye ez csak tüneti kezelés, mert amíg a az emésztési gond nem jön helyre, addig esélye sincs regenerálódni a bőrének.

Szonibaba!
persze gyertek Ringatózni, jegy az van dögivel :wink: Dec. 15. 10.15.-kor kezdődik.

Pocok!
Bólogatás :arrow: Éééédes. EnyémZé nem bólogat, hanem azt mondja hogy igen :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Ha megengeditek, belekotyognék a társalgásotokba egy ajánlattal. :)
Ha van köztetek olyan kismama, aki úgy érzi, jólesne már egy kis agytorna, és szeretne nyelvet (egész pontosan olaszt) tanulni, ráadásul mindezt úgy, hogy ne kelljen felesleges utazással töltenie az idejét, hiszen a babák csak kevés szabadidőt hagynak nekünk :), annak örömmel ajánlom figyelmébe online olasztanfolyamaimat. Mindössze 30 perc egy alkalommal, és otthon, a számítógép előtt tanulhattok! Ha úgy érzitek, napközben akad egy-egy nyugodt félórátok, nézzétek meg a részleteket a honlapomon! Három jelentkező esetén már indul is a tanfolyam (500 Ft / fő / alkalom)! :)

Üdv, Ildi

http://ildolcesi.webs.com/aktulistanfolyamok.htm

italoman

Sziasztok! 8)

Köszi az érdeklődést. :lol:

szonibaba: igen, az egyik nagy kedvenc. :lol: Bár az összes JimJam mesét szereti, reggeli és vacsi közben is ezt nézi, amíg betejcsizik.

ronmay: kérésedre és persze boo tiszteletére: :lol: :lol:

Dorki most kapta meg a 15 hónapos oltást, hogy mit kapott vele együtt azt nem tudom, de az éjszakák szörnyűek azóta. Nem akar aludni, van hogy felébred és játszik, vagy csak nagyon későn akar elaludni...ki is vagyunk rendesen, főleg, hogy eddig ez nem volt...
közben növeszti a fogakat van 8 teljesen kint egy rágófog majdnem kint, és másik 3 rágófog törekszik kifelé. Lehet ez lehet a baja.
12,5 kg, 85 cm. (Boo én már nem is emlékszem, hogy milyen pici volt, szégyen nem szégyen, ha meglátok egy 5 kilós gyereket azt mondom, Te jó ég de pici, pedig már nem is olyan kicsi egy 5 kilós baab.. :lol: )Jár, szalad, ügyesen eljátszik akár egyedül is. Szereti a formabedobós játékokat, és az illesztgetőseket, imád kulcsozni, és még sorolhatnám. Ja és hisztizni azt hiszem mesterfokon tud. :lol: :lol:

Én megkaptam a hormonkezeléseket, és most kőkemény fogyókúrába kezdtem, hogy majd jöhessen a kistesó, persze rá egy-két évre... :lol: :lol: :lol: Közben elkezdtem nyelvet tanulni a kreatív nyelvtanulással. Nem tudom ismeritek-e, de nagyon szuper, gyorsan könnyedén otthon. :lol:

boo: Anyukádat nagyon sajnálom. :cry: Jól döntöttél, hogy odaköltöztetted, én is biztosan így tennék a helyedben! Anyósomnak is vannak fájdalmai sokszor, és nagyon erősek, alig tud aludni. :cry: Anyudnak mi fáj? Anyósomnak a csontjai, de szerencsére nem találtak áttéteket. Azért borzasztó, hogy nem vették észre Anyukádnál korábban, emlékszem mesélted, hogy két évig nem tudtátok, hogy mi az a folt a tüdején, daganat-e vagy sem. Ez borzasztó, hogy későn veszik észre a dokik, és már nem lehet mit tenni. :cry: Enni eszik? Ha nem tud, akkor legalább napi 1 doboz Nutri Drinket itassatok meg Vele, az is segít, hogy legyen ereje. Anyósom sem nagyon eszik. :cry:

f.nikici

Szonibaba

ömm...izé..így már rémlik hogy vmi ünnep közelében van..aszem karácsony vagy szilveszter :oops: :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo,

azt a kockás balerinát és a téli csizmát már én is kinéztem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: és ez a fehér virágos...aaaaaaaaaa, de jó, dezt nem is vettem még észre, de nekem is szerelem!

Babylove csodakenőcs jegyezve
:lol: :lol: :lol:

Lois,

nem vagy ufó, ezek nagyrészt tényleg randák, de pont azért jók! (nekem ez kb olyan, mint a gumicsizma :lol: :lol: :lol:, a klumpám pl nagyonpink ) Viszont iszonyat kényelmesek és könnyűek :arrow: a csizma amit rendeltem, egy álom, nem is érzem hogy a lábamon van, és hulla kényelmes.

mondja hogy "igen"???? Aztaa

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
A praktikum részét megértem. Nekem mondjuk nincs csizmám, mármint hótaposóféle, hanem én olyan hójárós bakancsban nyomulok terepen :)
Azok a magassarkúk is gumiból vannak?? :shock:

Az igenezés az kisebb kunszt, nem? Azt mondja már több gyerkőc akinek bővebb a szókincse az én ezazötszómindentlefed Kölkömnél :oops:

Boo!
Ááá, nem váltok kencét, nekem ez a piros trutyi a csodakence :wink:
Reggelre helyre is hozta. Ma mondjuk megint volt pár "nemszép" kaka, szóval érzékeny neki, de nem fog elhatalmasodni szerintem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Megnéztem ennek az olaszos csajnak a linkjét...szerintetek így tényleg lehet nyelvet tanulni?? érdekes....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

mi a különbség a hótaposó és a hójáró között :oops: :oops: :oops: :oops: ?
Eeeeeeeeeeegen, a magassarkúak is :arrow: na az már nekem is durva, még a balerina is kicsit, de pl Lea-anyunak van egy és baromi jól néz ki!
(amúgy nem minden gumi, ami crocs :lol: :lol: :lol: )

az igenezés igenis nagy kunszt szerintem... Enyémgyerek még azt sem mondja hogy nem, azt sem hogy igen
Viszont cukin kiabál hogy Pa, mikor Apa hazaér :lol: :lol: :lol:

Online nyelvtanulás :arrow: háááááááááááááát, ha Skype és hallod is amit mond, akkor talán, de nekem is fura. (egy ismerősöm amúgy így tanul szlovákul, és ő azt mondta hogy teljesen okés a dolog - mondjuk ő nagy számítógépb@zi, szóval talán nem annyira mérvadó)

KépKép

KépKép
kispocok13

Nimród iszonyat akaratos lett... és az akaratának rettentő kiabálás-sírás-sikításban is ad hangot.

Ha épp nem találom ki mit szeretne, égzengés van, de durván :arrow: ma nem jöttem rá, hogy a Cataflam-ot ő akarja egyedül bevenni... már mindent odaadtam neki, mindent kipróbáltam, mire rájöttem... húúúúúúúúúúúúú durva percek voltak, nem mondom hogy nem vesztettem el a türelmemet :? :? :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!
már totál be vagyok zsongva...holnap végre elmegyek orvoshoz és
kiderül minden oké-e odabent...

Boo!
én már be is szereztem a popsi krémet,mert kiarának sajna nagyon
csúnya lett a punija és nem akar elmúlni...

ronmay!
tök izgi te meg holnap tudod meg a babód nemét...
mikor mész orvoshoz?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok, úgy látom, kétségek merültek fel az online nyelvtanulással kapcsolatban. :) Az órákon természetesen halljuk, sőt webkamerával láthatjuk is egymást, tehát lényegében olyan, mint a Skype, csak sokkal jobb, mert van "tábla" is meg mindenféle hasznos opció, amelyet közösen használhatunk. Mindez egy erre kitalált honlapon, amolyan virtuális tanteremben. Úgy néz ki, mint az itt alul belinkelt oldalon a képen.
Tudom, ez nálunk még sokaknak furcsa, de külföldön már nagyon megy, sőt, már-már kezdi lekörözni a hagyományos tanórákat, hiszen mindenki időhiányban szenved, ráadásul senki sem szeret feleslegesen utazgatni. Arról nem is beszélve, hogy így a világon bárhol megtalálhatja egymást tanár és tanítvány.

http://ildolcesi.webs.com/tanuljonline.htm

italoman

Boo!
Borzasztóan sajnálom, hogy romlik anyukád állapota. A tapaszról én is csak pozitívat tudok mondani, tényleg sokat segít!

Pagika!
Jelentkezz majd, kíváncsi vagyok, hogy mi van a lányokkal, hogy bírják a bölcsit!?

Bocsi mindenkitől, de nincs időm tüzetesen olvasni, csak átfutni tudtam az elmúlt napokat...

Lois!
Én bevállalom a nekem rendelt 5 jegy árát, ha nem tudod eladni. Legalább annyira a mi hibánk is, mint a tiéd, mi sem olvastuk el a jegyvásárlási feltételeket, pedig belinkelted az oldalt.

Picit rólunk:
Petra tök jól bírja már a bölcsit, nincs sírás se reggel, se délután. Sőt sokat vigyorog, feltalálja magát, türelmes. Ezt a most beszoktatós anyukák mondták. :D
Jól eszik állítólag.
És most már nyugodtan alszik éjjel is, szóval úgy látom, hogy megszokta a dolgot.

Tegnap voltunk a 15 hós MMR oltáson, meg kapott Prevenart (3.). Én adtam az oltás előtt homós bogyót, tudom itt a topicban nem nagyon használjátok őket, de nekünk bevált. A szemét is szépen rendbehozta, a fogzásnál is használ és a bárányhimlő oltásnál se volt semmi baja.
Aki kér egyébként a 15 hós oltáshoz oltáskivezető nozódát, annak szívesen adok, mert 3 golyócska kell és a tubusban van vagy 50. Szóval aki kipróbálná (és meg tudjuk oldani a talit), az szóljon, szívesen adok belőle. :wink:

És szerencsére nem fogyott, sőt hízott 100g-ot, most 9200g. Tartottam tőle, hogy a beszoktatás alatt veszített a súlyából, mert 2-3 hétig alig evett, de szerencsére nem. :wink:

Én végre kedden megint voltam tornán, már hiányzott nagyon. Apával megbeszéltük, hogy keddenként ővé lesz az este, én meg akkor fogok tornára járni, egyelőre csak kedden, aztán meglátjuk. Így keddenként el tudok menni egy alakformáló órára + egy pilatesre, apa meg egyedül fekteti Petrát. :wink:

Kép
katy76

Boo!
pedig az a nutri drink tényleg jó.nagyon vékony anyud.valamihogy
kéne híznia kicsit...

most indulok dokihoz...nemsokára jövök a hírekkel...

Kép
Kép
csibe83

meg is jöttünk...
2hét múlva kell visszamenni,mert az orvos csak petezsákot látott még és 5hetes terhességnek megfelelő szerinte.
de én ezért kicsit aggódom,mivel tudom mikor kexeltünk és mikor kellett
megfogannia és az alapján van a vonalzóm is megcsinálva...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
igyekszem nem aggódni csak nehéz,de ha jól emlékszem kiarával is hasonló volt...
de apának mondtam,h most még felhoztam a Kairát a babakocsival a lépcsőn,de
egy időre ezt szüneteltetem sztem...

Kép
Kép
csibe83

Csibe: Nyugi 2 hét múlva már biztos lesz szívhang is, valószínűleg azért lett csak később pozitív a teszted is ,mert később fogant a picúr. És ha valóban csak az az egy korábbi alkalom adott esélyt, akkor ahogy Boo mondta a 3-4 nap múlva érkező hímivarsejtek a nyertesek és ugye azt meg tudjuk, hogy a lányok bírják tovább :arrow: teszek egy tippet az újabb kislányra :wink:

Katy: örülök,hogy Petra megszokta a bölcsit. Mi is használunk homeos bogyókat ( főleg én, Hédinek még nem nagyon kellett). Tudnál nekünk küldeni az oltáskivezetőből, állom a postaköltséget!

Boo: NAgyon sajnálom anyukádat, próbáld meg rábeszélni, hogy fogadjon el valamilyen orvosi segítséget...próbáljatok neki valami táplálékkiegészítőt adni ( megkérdezem anyuékat,hogy papának mit adtak)...és sajnos arra is gondoljatok,hogy a végén nem biztos, hogy el fogjátok tudni látni otthon. ( Papám az utolsó 1 hét alatt fogyott 30 kg-ot, csak gyomorszondán keresztül tudták táplálni...)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo: Bár nem vagyok a gyerekverés híve, de szerintem van amikor a kézrecsapás hatékonyabb minden másnál...Hédi 1x tapasztalta a kukázásnál. Apa először csak picit, jelzésképp csapott a kezére - röhögött és folytatta, 2.szor picit nagyobbat - röhögött és csak azért is, 3.szor fájt neki, picit elpityeredett, de amikor legközelebb a kuka környékén járt, ránézett a kezére és inkább továbbállt. Nem hiszem,hogy ettől lelkisérült lett volna..

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike!
köszi szépen a "felvilágosítást" :D :D :D ...ezt már el is felejtettem...
én is azért nem aggódom nagyon,mert hogy a teszt is később lett csak
pozitív...

kézrácsapás:
hát már én is alkalmaztam párszor...kukázásnál vagy amikor olyan helyre
nyúl ahova nem szabd...
viszont van olyan amikor mrá az is elég ha az újjamat mozgatom,h nana nem szabad...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok csajszik :roll: .

Olvaslak titeket, de a laptopom továbbra is kripli, benyelt vmi vírust, és car a billentyűzet, így írni nem igazán tudok.

A másik meg, hogy visszadobta a konzulensem a szakdogámat - most figyeljetek - mert túl kevés a szakirodalom, és túl sok az önálló munka :shock: :shock: :shock: :lol: . Hallotatok már ilyet?! Mondjuk ha valakinél, hát csakis nálam fordulhat elő ilyen :twisted: :lol: . Így most még összeollózok neki ezt-azt hagy örüljön :twisted: . Csak emiatt nem nagyon van rátok időm :( .

Jövő hét október 2. hete!!!
Mamitali?!?!?!
Én a jövő hét pénteket feldobom, döntsetek :wink: !

Boo!

Nagyon-nagyon sajnálom, ami anyuddal történik! Én ezt nem tudom felfogni. Valahogy annyira elképzelhetetlennek tartom, hogy az én anyummal ilyesmi történjen. Lehetetlen...
PEdig tudom, bárkivel megtörténhet, ráadásul te majd' 10 évvel idősebb vagy nálam, ki tudja mi lesz anyummal 10 év múlva :roll: .
De tudom, nem szabad ilyesmikre gondolnom. Mindenesetre anyukád betegsége engem közelebb hozott a saját anyukámhoz!
És azt gondolom, az élet furcs fintora, hogy ez a helyzet fog titeket igazából társakká kovácsolni K-val. Mert ilyenkor eltűnik az ego, és ott kell hogy álljatok egymás mellett "csupaszon".
Anyukád még betegségében is csak a javadat szolgálja :wink: .

Rohanok is, megyünk barátkozni Botonddal :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!
Szívesen küldök! A többit majd pü-ben megbeszéljük! :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!

Boo! Nagyon sajnálom,hogy anyud ilyen rossz állapotban van,a lehető legjobban tettétek,hogy magatokhoz költöztettétek. Így legalább kicsit elterelitek a figyelmét a fájdalmairól.
Szerintem is csapjál Miron kezére,mert ezek szerint nincs más módszer nála. Előbb-utóbb szerintem ennek azért lesz hatása.

Katy! Örülök,hogy Petra ilyen jól veszi az akadályokat,ügyes kislány! Ez a homeós kivezető engem is érdekelne,tudnál hozni majd a mamatalira?

Csibe! Ne aggódj,ott van az a baba,csak még nem ért célhoz :lol:

Mi jobban vagyunk,azaz Lili,mert most mi vagyunk apával dögrováson,fáj a torkunk,kezdünk taknyosodni. Lilinek elmúlt a szájpenésze,de azért még a héten kell ecsetelni,hogy ne jöjjön vissza. Még egy picit folyik az orra,de nem vészes. Arra,hogy ütögeti magát,azt mondta,hogy ne hagyjuk,mert meg fogja szokni. Köszi,ezt én is tudtam :twisted: De nálunk szerintem a kézrecsapás nem jó módszer,mert pont az ellenkezőjét váltaná ki,úgyhogy el kell kapnom a kezét,amikor kezdené magát ütni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
bocsi,h olyan későn próbáltalak hivni,de volt ma nálunk a nagyim és
mondott egy módszert amit talán kipróbálhatnátok anyuddal.
kefirgombát kell hozzá venni és fél liter házi tejbe vagy zacskós tejbe bele kell
tenni és 20 órát állni hagyod.
majd abból házi kefir lesz és azt kell inni minden nap és megállitja a
ráksejteket...
talán jobban lenne anyud kicsit...
ez csak egy ötlet és viszonylag könnyű és otthon végezhető...

Kép
Kép
csibe83

nyuszi!
igy estére már én is jobbnak látom a helyzetet és a koleganőm is
meslte,h két 3éve neki is csak ennyit láttak és 2008 májusába
megszületett az imádnivaló fia...
na az tök jó,h Lili már jobban van...
gyógyuljatok ti is apával hamar

képzeljétek Kiara 3napja nem szopizott már...egyik szemem sir a másik
nevet.
tudom,h már nagylány,de örültm volna,ha magától dönt úgy,h nem kell
neki a cici és nem rásegitéssel...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?