Üdv új kismamik! Jó babavárást!
Szivvi, nálunk dettó ez megy. A kedvenceim: jééééé, ezek ketten vannak, nézd már mekkora babakocsi, jéééé ikrek... ki vagyok tőlük. Eleinte még oké volt a dolog, de így 3 hónap után kezd rohadtul elegem lenni, a hülye kérdésekből. Pont ahogy Vanda írta, császár volt-e, szoptatok-e, stb, majd jönnek a kéretlen tanácsok, élettörténetek, családi históriák, hogy az unokanővérének a nemtom kijének is ikrei vannak... hát hol érdekel, már bocs.
Lányok Bcg helye szép lett. Mindkettőnek kifakadt, Lillusé 6-7 hetes korában, Esztinek mostanság a napokban. Kicsit később reagált rá.
Ti most mekkorák vagytok Szivvi, és hogy esztek? Nálunk ebből most családi vihar van. A férjemmel folyton veszekszünk, én meg kezdek ki lenni. Nálunk most úgy néz ki a nap: reggel 5kor van az első evés, utána 4 óránként, tehát 9-13-17-21-5. A férjem szerint Lillának nem kéne már 4 óránként enni, ami sztem baromság (ő most 5300-5400g körül lehet). Este nagyon nagy hiszti megy, mert Lilla egész egyszerűen nem hajlandó enni. Megpróbálom mellre rakni, elkezd üvölteni, jön a cumisüveg, arconköp a tejjel... Egyszerűen nem értem. Ja és mindeközben úgy vergődik, mint a partra vetett hal. Dobálja össze-vissza magát, rángatja a fejét, folyton elfordul. Találkozott vk ilyennel? Totál kiborít. Az esti etetés majd másfél órára nyúlik
Abbey