Kriszti: jaj de legyn stressz
De a bútor 1 szobában lesz de mind 2 a sarokban sé van közt vagy 2 m hely
Nálunk Hétfőn este felfedeztem, hogy elől a 3-4 fogam között egy luk van...Na hát kaptam érte lebaszarintást a páromtól, hogy nem vigyázzok magara mg stb...Mondom, persze, direkt csinálom......Aztán Kedden telefonáltam, hogy mi legyen?Mondta az orvos, hogy persze mehetek és kaphatok érzéstelenítőt, csak mondjam, hogy kismama vagyok De mégis félek azért!!!!Ti voltatok ilyen korán fogorvosnál???Volt valakinek a korai terhességénél fogtömés???
Aztán megbeszéltük, hogy Szombaton lesz kis buli nálunk Vasárnap meg végül megrendeljük a bútort ahogy ide feltettem olyan lesz és kész!Jó lesz Ami 1 hét múlva Vasárnap érkezzik, és közben kitaláltam, hogy akkor elötte lévő nap jövőhét Szombatról van szó, akkor meg átrendezzük és átfurjuk a szekrényeket, illetve, megtudtam győzni a páromat, hogy az egyik ismerősünk felragasztja nekünk a díszlécet mind 2 szobában Szóval végre a végére érünk a lakás utsó szépítéséhez, felújításához amit alig várom, és akkor köv Hétfőn meg orvos Szóval sürü lesz a jövő hétvége, de izgalmas Most hétvégén meg buli és csavizás
Ezek vannak