A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

HUh Lányok!

Nem is mondjátok, hogy nekem laptetü????

Na akkor ebből csak annyit tartok meg magamnak,hogy a 3 kivánságom teljesüljön (állás, dokker, bárányka)

a többit szétosztom mindenki között olyan arányban, ahogy szüksége van rá.

Jó éjt kispatak
Vendég

Ma tutkó én vagyok az első :D
Lányok, elért az álmatlanság... már kb. a kórház óta nem megy jól az aluka, max. hajnal 3-ig, aztán esetleg még reggel vmennyi. Azt hiszem készülök a szülőségre!

Kubu, te voltál ilyen kukori... de mindig is vagy csak mikor Lizát vártad? Ugye ez nem marad így? :? Mert egyébként nagyon jó alvó voltam!
Fél 4-kor ettem, teáztam, olvasgatok, de jó lenne még hunyni egyet!

Sajti, drukk a mnyh-dnak!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok!

köszönöm a tippeket, sajt, a bobozás elég gyakori, a többi nem rossz, a barlangban még nem voltunk...a wellness nálunk nem annyira megy, egyedül az otthoni, miskolci barlangfürdő az, ahova imádtunk járni...de mivel otthon leszünk karácsonykor, az előtte levő hétvégén nem megyünk le...

viszont kinéztem Tatát, mint célpontot. Nincs annyira messze pesttől, 1 óra vonattal kb. Van angolkert meg vár, még december közepén is szép lehet. És elég olcsón lehet szállást is keríteni, két hely is van, ahova kisállat bevihető(merthát Padmé jön természetesen)...

Majd még alakul.

Sajt, én is küldöm Artu Detut neked, aki megcsinálja a mnyh-dat, igazi kis zseni szerelő:-)

Kép

Breki, küldöm a csillagrombolókat Neked is!
Vendég

Hahó!

Na akkor jó sok tippet kaptál Kahlan, minden évre beoszthatod.

Havi: igen ez már csak ilyen marad, és még majd kelhetsz is etetni a kismanót.

Tegnap beszéltem a doki barátnőmmem, épp epekőmütétje lesz a jövő héten. Azt mondta, hogy szülés előtt és után gyakori dolog az epe probléma sajnos. Reméljük, nektek hamarosan múlik, ő már öregebb, már a lánya dokker hallgató.

Vicky: örülök, hogy Barbus névadó már megvolt, képeket kérünk. Hajvágás nálunk is volt, sajna elcseszte a lány, oda többet nem megyek, az tuti.
Holnap már intézem a kocsim papírjait és vizsga, remélem kedden?
Neked egy kalappal! Más autójába ne ülj, ha sikerül jó, ha nem gyakorolsz tovább ez van, ez volt nálam is és még sok embernél

Szép vasárnapot

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Nem tudom hogy kedden tudok-e menni vizsgázni, még nem szólt az oktatóm. Azt sem tudom hányra kéne mennem. Azért jobb lett volna túl lenni rajta.
vicky79
Budapest III. kerület

FÓRUMTALIRÓL:

Akkor eldőlt: október 23.
Arra gondoltam, hogy akinek van kedve, hozzon sütit, de nem muszáj. (Ne hozzon mindenki, mert sütimérgezésben fogunk meghalni :D )))) (Én már gondoskodtam egyről :D )
Innivalóról mi gondoskodunk.
Sütizés előtt pedig rendeljünk pizzát (lightosat is az IR-eseknek). Úgy sem lesz sok ember éhes, mert ebéd után tartjuk, inkább olyan harapnivalósan.
Erre össze is dobhatjuk, illetve ha maradt osztálypénz, az is ebbe megy. Mit gondoltok?

A rendezvény kb. 3-től kezdődjön. Hm? :D

Kép
mieza

Képzeljétek, a kutyusban nem volt chip :twisted:
Se nyakörv rajta ugye :twisted:
De jelentkezett egy pár, akik beleszerettek, ma jönnek megnézni. jaj, nagyon izgulok...
szorítsatok!

Kép
mieza

Kisbeeka, vicces, hogy pont ott jött meg :D Silverboy csodasrác ám :D

Ann, kutyusnak még keressük az eredeti gazdiját. Nem kaptam mailt az okosanyura :D

Kahlan, mi voltunk Tatán, csak ajánlani tudom, hihetetlen jó hely! Mi csónakáztunk is, kisvasutaztunk, volt pont program a várban, étterem, angolkert… egész napos program volt.

Kispatak, a kutyaszalámit előre is köszönik :) Az nekik már csemegének számít, a gyógyszerbeadásokhoz szoktuk használni cselesen :)))

Kép
mieza

Hahó!

Mieza:Szóval lesz gazdi a kutyusnak, legalábbis talán? Remélem!

Igen kutyiszalámi megvéve, várja, hogy csemegézzék az arra illetékesek. Szegény szomszéd kutyi tegnap nem kapott semmit, most a gazdiknak hoztam olcsó tojást. De nagyon lelkes tud lenni egy szatyornak, mindig azt hiszi kap valamit. Pedig irtó jó dolga van, és legalább ennyire okos. Nekem lélekben nagy társ volt/lesz/marad. 2 hónaposan két hét alatt tanult meg pacsig adni, hihetetlen tünemény.

Akkor tali, remélem jó idő lesz, már csak majd azt ird meg hová kell menni. A többi ok-s!

Vicky: jelentem autó glancolva, pucolva - remélem ez vizsgázik. Én már szerdán menni akarok vele. Holnap bejelentem, hogy őfelsége elkészült - erre várok 5 hónapja.

Menj az esélytelenek nyugalmával, ha mást nem, tapasztalatot gyüjthetsz! Fotót várjuk!

Kahlan: egy klassz hely de csak ma, ahogy a nevében van:

http://www.csak1utazas.hu - Sopron. Nekem van egy ilyen csomagom, de eladtam a rokonnnak, mert barátnőm nem tud jönni. Aki volt ott koll. nő és babanetes mami szerint igen jó hely.

üdv majd este még bekukk

kispatak
Vendég

Szépséges Vasárnapot!

Béku:
Ez nagyon fárasztó lehet neked, én nemtom hogy bírnám a strapát...

Kispatak:
Köszi a privit! :)
Elképzeltem a szépséges virágaidat a kertben, persze meg azt is, hogy már tavasz van és nyílnak...
Édes lehet az a kutyus! :)

Vicky:
Nagyon vagány lehetsz az új séróval, de Barbust is megnézném, milyen volt a névadón a kis hercegnő! :)
Vizsgára pedig leszarom tabletta! Nekem anno az oktató nem szólt, hogy lecseréli a kockaladát, amin tanultam... A vizsga napján tudtam meg, hogy egy böhöm Fordot kell vezetnem, ráadásul a hátramenetet nem bírtam kapcsolni, mert nagyon akadt, a vizsgáztató engedélyével néha az oktatóm segített be. Kezem -lábam remegett amikor megláttam az új kocsit, még jó, hogy vizsga előtt picit engedtek gyakorolni. Szerencsére sikerült, neked is menni fog! :)

Navi:
Nem izgulsz már a szülés utáni dolgok miatt? Nem ezért nem tudsz aludni? Ó, remélem visszaállsz a régi kerékvágásba! Ha nem, akkor lesz két kukorink - egy szemétdombon! :lol:

Kahlan:
Tata az klassz! :)
Jó még Lillafüred és Szilvásvárad is!
Köszi a kis szerelőt!

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Fórumtali nagyon rendben, én biztos viszek vmi kajcsit. :)
Hányan is leszünk kb., már alig várom!
Kutyusnak remélem meglesz az eredeti gazdija, de ha nem, akkor talán az új gazdinál mégjobb helye lesz. Mennyi ideig szoktatok várni az eredeti gazdira, amíg nem adjátok másnak örökbe?

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Ma mindenki kirándul???

Sajti: igen, nagyon szép a kutya, mint egy kisebb borju (golden retwier) borzasztó okos és imádom. Jó lenne nekünk is valami, de ha dolgozni kell, nem tudnák rázárni az ajtót. Marcipánra se zárják rá - de ha mégis elmennek otthonról, akkor nagy baj van, már előre tudja. Ki se jön a teraszról és borzasztó bánatos.
Virágok szépek lesznek, tavasz de jó lenne már ott tartani. De az őszi szinek is szépen, de nem az én évszakom.
Nem semmi lehetett neked ez a vizsga igy, igazán gratula.

Majd Vickynek is fog sikerülni, igy van nem kell vele törődni. Elég hogy én izgultam, a wc-tkellett volna alám tenni, 2 percenként jártam a vizsga előtt. És akkor sikerült, mikor az oktatómmal már nem tudtam beszélni, mert ott állt az ajtóban a v.biztos, hogy azonnal induljunk.

Judit, Eszter merre? Macsekról tud valaki valamit, napok óta semmi hir!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Én itt vagyok, csak valahogy belustultam mostanában :oops:
9-kor keltem, aztán 1-től 3-ig megint szundiztam egyet...a kettő között meg Rejtőt olvasgatok, azt meg biztos ti is tudjátok, hogy nem lehet letenni! Apósom drága ember, áthozta a teljes Rejtő sorozatot, hogy olvassak valami vidámat :)

Mieza, Sajti,
talit már én is nagyon várom, gondoltam előadom nektek a remekművemet: túrógúla. Majd édesítővel csinálom, hogy mindenki ehesse, meg diabetikus lekvárral...csak egyet nem tudok: lehet-e valahol diétás piskótatekercset kapni (mert azt talán nem sütnék tk. lisztből :roll: )

Breki,
neked holnapra nagyon-nagy drukkok mennek, hogy megkapd a várva-várt fogigátlót 8)

Kahlan,
én a Libegőt ajánlottam volna, esetleg úgy, hogy csak egy irányba mentek vele, vissza meg séta, csak nem tudom, jár-e télen :roll:

Viki,
várjuk a képet a névadóról!
Vizsgához egy nagy kalappal kivánok neked, összejöhet még az a kedd :wink:

Kispatak,
egyetértek, az ősz-tél nekem se kedvenc, bár ma olyan gyönyörű napsütés volt itt a hegyen, hogy szívem szerint azonnal elindultam volna a kutyuval az erdőbe...helyette párom indult el vele, én meg még fekszem, talán majd jövő hét vége felé már lehet lájtos séta :roll:

Navikám,
ez a szülés előtt álmatlanság úgy látszik gyakori tünet, asszem írtam anno Kubunak, hogy én Eszter lányom előtt vagy két hétig minden hajnalban (de 2-3 körül :shock: ) mostam, nehogy valami ottmaradjon amíg én a kórházban leszek :lol:

Kép
judit0713

Hahó!

Meglestem ám Barbit a névadós fényképeken, rajta van a honlapján!

Igen Judit csoda vár rád és már csak pár nap!!!

üdv kispatak
Vendég

Judit: köszönöm,már nagyon várom :D

Sajti: én se nagyon bírom a strapát :?
most végeztem mára,hajnalban akkor BMC :D

Jön valaki? Én a vv-en kezdek fél8-kor,utána Sz-nél üldögélek :D
Vendég

Csajok, olyan gyönyörű idő volt a hétvégén, hogy mindkét nap kinnt voltunk. Szombaton elmentünk megint kirándulni, most a Duna túl partját vettük célba és elmentünk Dunabogdányba. Sétáltunk egy hatalmasat, nagyon jó volt.
Ma meg várt ránk itthon egy csomó munka a kertben! Egész este 6-ig volt egy kiscicánk is, aki sajna elment... :cry: :cry: Annyira cuki volt. Követett minket mindenhova, kis szürke cicalány.

Szorítok mindenkinek!!!!

A fórumtali végül 3 óra körül kezdődik?? Hmmm ez jó hír, akkor talán én is odaérek valamikor! Ugye így is becsatlakozhatok?? Holnap megnézem a beóm és írok, hogy mi a szitu!

:?: Holnap hívom a dokim, mert hiába múlt el múlt hét kedden, azóta is barnás folyásom van, nem sok, épp hogy csak van, na de akkor is!
Valaki volt hasonló cipőben???

gigibp

Gigi: nekem előtte szokott inkább lenni,utána csak pár csepp.
Az van most... :?

De miért lényeges ez? Akkor kell hívnod,ha teljesen elmúlt?
Vendég

Hozok képet, bár nem sikerültek valami jól. Remélem a videó jobban sikerült. És persze lemerült a fényképezőgép akksija, szóval nem sok kép készült.

Kép

Ha a tali csak 3 körül kezdődik, akkor sajnos nem tudunk nagyon sokáig maradni, mert a gyereknek 7 körül fürdés van és alvás. Zsuzsi nyugodtan lepasszolhatsz minket visszafelé, ha valaki jön erre és te még maradni szeretnél. De addig is kibabázhatjátok magatokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: szerintem jó kép :D
Barbus tündéri,mint mindig :D

Sajnálom,hogy nem tudtok sokáig maradni,bár igazából én is hulla leszek,mert előző este van céges "karácsonyi" party,az fél7-től van,de utána éjjel még megyek tovább bulizni hajnali 2-ig,utána haza,alvás,aztán Veletek találkozom,úgyhogy asszem a szokottnál is nyomottabbul fogok kinézni :lol: :lol: :lol:

De ha holnap reggel Sz rámondja az áment a kezdésre,akkor más nem számít :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Valakinek van tapasztalata Konc dr. magánrendeléséről? És hogy ott mennyibe kerül egy konzultáció?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Szia Mia!

Nekem sajnos nincs erről tapasztalatom,én Sz dokihoz járok... :)
Vendég

Köszi a gyors választ, nekem a nőgyógyászom ajánlotta, hogy mindenképp őt keressem és ha nem Ő nem is tudom kit válasszak. És tudom hogy nem szabad, de olyan türelmetlen vagyok, olvasom amiket írtatok visszamenőleg is és olyan becsülendő, ahogy hozzáálltok. Úgy érzem néha, hogy ebbe a várakozásba beleőrülök és még csak kb 1 hónapja kezdtük és ez olvasva benneteket csak az eleje. Szégyenlem is magam a türelmetlenségem miatt, már le kellene mennem alfába, de nem sikerül. Olvastam Eszter blogját bőgtem is rajta egyet. Össze kell szednem magam, mert ha túlparázom az senkinek sem jó.

Jó éjt mindenkinek. Holnap munka. :(

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Ne érezd rosszul magad emiatt,én februárban csatlakoztam a fórumhoz,ugyanilyen türelmetlen voltam,mint Te :)
Aztán az áprilisi első konzultáció után a beültetés végül júliusban történt (1 hónap csúszás volt +1 hormon-vizsgálat miatt).

Most ezt a 3 hónapot nehéz kivárni a 2 lombik között...
De ez a második már sikerül,és nem lesz többre szükség :)
Vendég

kecsmary!

Küldtem privit!

Kép
avarka

sziasztok, megmaradt gyogyszereimet eladnam
10 drb Gonal f 75, fecskendostul, egy doboz ara 5000 ft
3 drb Menopur 75, egy ara 2500 ft
3 drb Pregnyl 5000, egy ara 2000 ft
1 drb 5,5 ml Suprefact 2000 ft
Annak aki legtobbet vasarol adok ingyen egy doboz Prednisolon tablettat es egy kis hutotaskat, ami ezen gyogyszerek szalitasara alkalmas, mert hutoben tarolandoak es optimalis feltetelek kozott szalitandoak.
Szemelyes atvetel Budapesten megoldhato kovetkezo honapban.
Az arakrol meg egyeztethetunk emailben varom a valaszokat privat uzenetet ritkan nezek.
Cimem t_ms36@yahoo.com
enierdelyi

Kecsmary!

10ezer/alkalom K ügynök magánja.
ha jól emlékszem tavalyról, akkor kedden és csütörtökön van délután.

Én azt gondolom, hogy ha nem hozzá mész valami miatt, akkor sem kellene elkeseredni!... mert írtad, hogy

[quote]n írta:ekem a nőgyógyászom ajánlotta, hogy mindenképp őt keressem és ha nem Ő nem is tudom kit válasszak.

azért nagyon jó dokkerek vannak a BMC-ben. Nézd meg, hogy nem mindenki jár K-hoz, és mennyi babó van :D :D :D

Türelem!!! :D Tudom hogy nehéz, de szükséges! Én sokszor éreztem azt, hogy a türelem hiányával csak hátráltatom magunkat a cél elérésében ...

eszter82
Budapest

Sziasztok!!

Vagyok ám,olvasgatok,de megmondom őszintén nincs kedvem írni. :cry: :cry:
Inszem nem lesz,vannak cisztáim.... :cry: :cry:
Így most ciszta űzőket kérnék,hogy 2 hét múlva kezdhessünk,és ne kelljen már tovább várni,mert megőrülök... :oops: Na jó,ezt nem komolyan gondolom,de értitek mit zagyválok itt össze-vissza.

Tali részemről teljesen oké,akkor bevésve a 23.És akkor délután 3-tól???

Én is szívesen viszek valami kajcsit,bárebéd után leszünk,lehet elég a nasi???No,akkor sütikét...Mehet minden féle??Édes-sós???
DIabetikus is legyen???
Várom a kéréseket!! :D :lol:

Kubu!!
Ti is jöttök ugye???

Multkor valaki jött Sz.szentmiklós felől,ciki de nem tudom Ki volt!!?? :roll: :D
Megpróbálom Klári barátnőmet is elcsalni!!!! :D

Mindenkit pusszantok,Kismamik vigyázzatok Magatokra!!!
csucsu99
Budapest

sziasztok
üdv az újaknak és sok sok türelem, nekünk 4,5 évet kellett várni hogy legyen Filipnek kistesó és itt van és megérte várni.
mindennek van oké hogy miért nincs és miért kell várni de ez sokszor nem vagy csak később derül ki....

rólunk
szombaton ketten apával kimentünk a kertbe a két gyerek apósoméknál maradt a nagynénivel.
kiszedtük az összes répát zöldséget céklát meg mindent ami volt hogy ha jön a fagy nehogy megcsípje.
Hannával van vmi nem tudom mi, de eddig aludt éjjel 5-6 órát most meg 2-3óránként ébred, betöltötte a 6 hetet és az utóbbi napokban megcsappant a tejállományom, pedig pénteken sikerült vennem végre egy elektromos mellszívót, mert a kézivel már kiállt a csuklóm a helyéről mire lefejtem a tejet ha sokáig aludt. hiába fejek ... a védőnő szerint az epehólyag gyulladás hozzájárul hogy nincs tejem.
na jól ki vagyok én.... megint megy a hasam így kezdődött a múlt héten is, úgyhogy mindjárt be is szedtem 2 no-spát nehogy begyörcsöljek.... jó kis kilátások vannak.
délután meg az oviban lesz külön kézműves foglalkozás persze Filipnek megigértem hogy megyünk úgyhogy oda kell érnek időben...

babaragacsok mennek az illetékesekhez kismamik no para, anyukáknak is nagy adag nyugalom és alvás helyettesítő küldve....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csucsu!

cisztaűzők mennek! ne őrülj meg!!! Nem kell már sokat várni!!!
Én elvileg Sz.szentmiklósról megyek!
Összeegyeztethetjük :D
De előtte pontosítsunk még, mert az én életem állandó pörgés és napról napra változik ... de elvileg semmi akadálya a közös útnak :D
Ha valaki még arról a környékről jönne, akkor szóljon! :D

Csajok!
én annyira de annyira szeretnék folyamatosan jönni, de a meló teljesen a fejemre nőtt :?
Van egy új kollegina, őt betanítom a héten, és utána talán lesz időm irogatni napközben :D

és most a perverz rész:
OLYAN JÓ HOGY FOLYTON A HASAMAT BÖKÖDJÜK A SZURIKKAL :D :D :D
már csak 11 és uh :D azán persze napi 3-4-5 szuri :D :D :D de utána jön a punkció, az ET és a pocakosodááááááás :D
és megnéztük a Titok filmet :D szerintem Lac is nagyon befogadó volt ezzel kapcsolatosan! :D
És megbeszéltük, hogy majd újranézzük még, mert biztos van benne ami többszöri hallgatást igényel, hogy célba érjen :D
Én azt gondolom, hogy Hála Istennek, eddig is relatíve jó úton haladtunk :D De most odafigyelünk, hogy a JÓ dolgokat erősítsük még jobban mint eddig :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

S.O.S. kérdésem lenne:
Létezik,hogy az inszemnél a MErional ára Normatív tb támogatásra megy és így kb. 13ezer pénz? Ugyanez lombiknál eü.térítés köteles és csak kb.5200pénz?
Van különbség támogatás terén inszem és lombik között???

Azért kérdem mert ma kaptam meg a doktornőtől a receptet és a gyógyszertárakban néztek rám, hogy hogyhogy nem az eü.támogatásos ár van beikszelve, mert a bno kód alapján lehetne és szakorvos is írta fel, elvileg járna......
Most akkor hogy van????

Köszi a segítséget!!!!!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Részemről ok. a fórumtali!
Megvannak a leletek!
Már csak apa megy holnap reggel adakozni.Remélem negatív lesz!Kérek drukkokat!
Szóval a
leletek:Bárányhimlő,toxoplasma Sz szerint pozitív ism.kell.Persze bőgtem sokat miatta,míg ma az immunológus hülyére röhögte magát,és azt mondta nyugi,védett vagyok.Erről ennyit.Jó mi?Nem kellett volna ismételni,remélem ezt az álláspontot Sz .is elfogadja.Kicsit olyan mintha v.miért nem akarna kezdeni.
ritabmc

Hajni!
Más atámogatás lombiknál és insz.nél. Ha rosszul adják ki vissza kell téríteni a különbözetet.A dokinő jól írta ha insz .lesz
ritabmc

megőrülök, nem tudok jönni, olvasni sem, pörgés van :-(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

sziasztok,
köszönöm még1X a gratukat, nagyon jól esik csajok.

Colin, köszi hogy belátogattál a másik fórumból, néha beugrok megnézegetni a csodaszép gyerkőceiteket. :-)

Judit, zugban voltam, de a drukkok folyamatosan mennek tőlem... hajrá zebratársam!!!! :-D :-D

Mieza, köszi a szervezést, pontos címet gondolom előtte kapunk priviben. :wink:
van egy kolléganőm, aki 16.kerben tud pár plakátot kitenni, csak nem tudom hova kell írnom a plakátért. :oops:
remélem fájdalmak a múltban és újra pörgős kismami vagy. :-)

Andi, bejelentés szupi lehetett, gratula! hogy vagy?

Lukácsné, Woody, Kubu, Vicky, gyermekek édesek, jó hogy tesztek képeket! :-)

velünk: szüleimnek elmondtuk a hírt csütörtökön, férjem már nagyon szerette volna. volt öröm, de azért azt is elmondtam nekik, hogy még nagyon korán vagyunk. :oops: 7végén el akartuk mondani apósomnak is, de péntek éjjel annyira erős görcseim voltak, hogy végül nem mondtuk. :-( remélem minden oké velünk, azóta tiszta para vagyok, persze próbálok csak a pozitív verzióra gondolni... mivel vérzés nincs, dokkeremhez nem mentem, jövő héten van jelenésünk.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu, remélem most pozitív pörgés! :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

hajni: A lombiknak és az inszemnek más a tb támogatása. Szerintem mert a lombikhoz több kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Merre jártok? Olyan kevesen irtatok ma,hogy csak na!

Velem sajnos igazából sok jó. A német cég se, szóval hiába laptető!

Lenne másik két valami, igazán egy sem jó, meg szerintem semmi esélyem. Én már nagyon kivagyok. Hamarosan mennem kell a hivatalba, rá fogok kérdezni valamilyen tanfolyamra, ha egyáltalán lehet és fizetik. Azért nem adom fel. Fogam gyógyul, ez is valami.
Ja és kocsi holnap indul a vizsgára, szerdán vezethetek???
Jó példa: még jó, hogy eszembe jutott, hogy meghatalmazás is kellhet, az volt az első amit kértek, különben nézhettem volna nagyokat. Bárhová mentek nem saját nevetekben, mindenhová vigyetek, akár kézzel irtat!

Vicky: Barbus tündéri, hajrá vizsga, nyugi, legfeljebb tapasztatot gyüjtesz.

Eszterkém.

Bökdösd azt a pocakot, reméljük hamarosan bentről válasz fog érkezni, egy-két jó nagy rugás formájában, Kivánom minél előbb élvezzed!

Lukácsné: az epebaj mondjon le, de gyorsan. GYerekeknek van rád szükségük, nem neked az epebajra. Ha mégis kell egy jó dokker irjál.

Mára üdv

kispatak

Csucsu: küldöm a sok cisztaüzőt
Vendég

zsuzsi: Remélem, hogy nincs gond. Mikor mész legközelebb dokihoz?
vicky79
Budapest III. kerület

kispatak: Nem lesz vizsgám holnap. Nem lett kész az autó.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, jövő kedd vagy csüt van betervezve. ha vérzés nem lesz, csak fájdogálás, akkor nem megyek korábban.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Szerintem magnéziumot már most is szedhetsz. Az jó a görcsökre. Hátha elmúlik tőle.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi Vicky, szedek napi 1 magne b6-ot, ha el nem felejtem. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky: lesz majd vizsga, és vezetsz majd sokat.

Remélem én verdám levizsgázik végre, mert menni akarok már vele, annyira hiányzik. Itt áll és nem ülhetek bele. Ez olyan, mikor még csak tanultam vezetni, és sóhajtoztam érte.

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!
Hát az elmúlt 3-4 napban tényleg nem sokan írtatok!!

Voltam hajnalban BMC-ben,8-kor vérvétel,aztán ücsörögtem fönt.
Sz azt mondta pénteken,hogy 1 óra alatt megvan az eredmény.
Ehhez képest 3/4 10-kor még csak szólt Hilda,hogy ugye tudom,hogy meg kell várni az eredményt,és ugye levették a vért??

Ezt jó volt hallani,mert így ott mindenki úgy nézett rám,mintha a HCG-eredményt várnám :D :D :D

A laborban meg azt mondták,délutánra lesz meg... :shock: :shock: :shock: Rákérdeztem,hogy ilyenkor mi van,mert Sz ráírta,hogy S.O.S.

Akkor az a válasz jött,hogy akkor 11-12 felé lesz meg...

De aztán negyed11-kor szólt Hilda,hogy a vetkőzőbe menjek,mert megvizsgál Sz.
Megnézett UH-gal,és azt mondta: igen,látszik is...

Na ekkor teljes para,hogy mit lát,ami ennyire gáz,de nem mondta.

Talán csak az endometriózist,ami érzéseim szerint kicsit előretört...
Jópár napja fájdogálnak a petefészkeim,és nem a menstruáció miatt,mert ilyenkor nem szokott görcsölni.

No mindegy,fő a pozitivitás :D

Aztán leültünk,és a kezembe nyomott egy vényt. KAPTAM FOGAMZÁSGÁTLÓT!!!! :D :D :D :D :D

Ma bevettem az elsőt,30-án az utsót,és nov.5-én kezdés!!!!

Úgyhogy szóljatok hozzá,1 nappal leszünk csak a terveim szerinti után :D

A mensi késett,de a gyogyót kevesebb napig kell csak szedni, (20 napig),ezért majdnem ugyanott tartok :D

Szóval bármit látott is Sz,nem lehet várni,a baba megoldja a problémát :)

Lányok,a fogamzásgátlót milyen napszakban kell bevenni?? :roll: :roll:
Megnéztem a papírját,de csak az volt benne,hogy napi egy,és hány napig,és hogyan lehet eltolni a mensit...

Mindenkinek köszi a drukkokat,végre elkezdhetjük nemsoká a lombikot (újra)!!! :D
Vendég

zsuzsi: Ha görcsölsz, akkor szerintem nyugodtan szedhetsz több magnéziumosat. A magnerotban a 10x-ese van és én 6-ot szedtem belőle naponta. Csak rá kell kérdezni, hogy az első trimeszterben már lehet-e többet szedni a magnéziumból.
vicky79
Budapest III. kerület

Brekkk, de jó hír! méltó folytatása ez a múlt heti silverboyos kalandodnak!!! :wink: :)
örülök hogy a terveid szerint haladtok! drukk a folytatáshoz! :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszönöm szépen!!! :D
én is nagyon örülök! Elég gáz lett volna,ha az a találkozó lett volna az utsó Silverboy-jal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyelőre így minden okés :)

Munkahelyemen persze mindenféle kics*széssel próbálkoznak,de most úgy örülök a kezdésnek,hogy nem tudják kedvemet szegni :)
Vendég

Breki!

Most miért akarnak kicseszni veled? Most melyik variáció lesz? Ne hagyd magad!!! Örülök, ha lesz kezdés, folytatás is legyen jó

üdv kispatak
Vendég

Béku

Akkor érdemes volt ellátogatnod Sz-hez. Ne foglalkozz azzal, hogy Sz örült-e, de Te örüljél, mert így már kezdhettek. Egyébként szerintem Őt nem zavarta.

Mieza
A hátfájást küld el nagyon messzire. Neked most nem fájhat semmi.

Ann

Akkor lehet, hogy együtt kezdünk? A tornához küldhetnél egy kis erőt, mert nekem ahhoz nincs. Na a diétához sem nagyon fűlik a fogam. Úgyhogy kínlódok és minden szabályt megszegek.

Csutka
Kitartás. Mindjárt kezdhettek.

Kahlan
Remélem már tudod, hogy nem kellett volna ennyire félni, és minden rendben lezajlott, és holnap haza mész. Ha Tatára mentek gondolj rám. Valamikor az volt a program, hogy hetente egyszer megkerültük a nagytavat. Ez most is nagyon hiányzik.

Sajti
Remélem nem tolódik most már, ha nem jön közbe semmi akkor nov fogi gátló és dec kezdés. Ha megengeded ezt a találó mondatot kölcsönveszem a vádirathoz. Remélem a férjed háta is javul.

Kubu

Szuper a nyuszi szerkó.

Kispatak
Köszi a privit és azt is hogy gondolsz rám is, ha kérhetem a jövőben is nézzél nekem is.
Melyik híd lesz előbb kész a Tied vagy a Margit?

Viki
Gratulálok a névadóhoz . Jó lett a hajad, és Barbus is nagyon aranyos. A vizsgám előtti napon cseréltek kormányművet azon az autón amelyiken tanultam. Ettől teljesen más ívben kanyarodott a kocsi és szorult a kormány. De azt mondta az oktatóm, hogy aki tud vezetni az bármilyen autót elvezet.

Navi
A húgomnak azt mondta az orvos a viszketésre, hogy ami az epéből ürül azt ilyenkor a bőrbe üríti és ez ellen nincs gyógyszer és semmi, tehát tűrni kell. Ami rosszabb, hogy minden terhességénél előbb jött elő, viszont szülés után azonnal elmúlt.

Mia
K ügynök a magánrendelését mostanában a BMC-ben tartja, kb 1-től. Nekem az Irénke adott időpontot így is vártam kb másfél órát.

Zsuzsó
Pihenj sokat és szedd a magne B6-ot. És vigyázz magatokra.

Hétvégére csatlakoztam a hátfájósokhoz. Mozogni tudtam, de nagyon fájt.

Ma voltam vv-n és voltunk a párom eredményéért és baci mentes.

Ez volt az indoklás

„Az Ön munkáltatói intézkedésekkel szembeni szándékos és sorozatos ellenszegülése és a munkáltatói utasítások negligálása teszi indokolttá. A munkáltató által kiadott feladatainak dokumentációját nem veszi át, a jelenléti íven a valós munkában töltött idővel ellentétes adatokat vezet, a további jogviszony bejelentésére vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget, munkáltatói ismételt kérésre, felszólításra az orvosi célú távolléteiről nem hoz igazolást.
E magatartása a munkáltató egészére és munkatársakra is bomlasztó hatású, a munkaviszony fenntartását lehetetlenné teszi.”
vnbeni

Sziasztok!

Zsuzsókám,
nincs ott semmi baj, a görcsökre azt mondják akár félidőig is elkisérhetik az embert!

Én is begörcsöltem iszonyúan péntek éjjel és vasárnap éjjel is, azt hittem szétszakad a pocakom, de aztán a mahne-b segített :) Mondjuk nem értem mi ez, az előző lombiknál semmi ilyen nem volt :roll:

Béku,
hurrá kezdés :D :D :D Nagyon jól kiszámítottad csajszi!

Viki,
nagyon édes a kiscsaj, alig várom hogy jól megdögönyözzem a talin :wink:

Kispatak,
hát bizony nehéz ez az állás ügy. DE én még mindig bízom benne hogy találsz valami nagyon jót a végén!

Eszter,
én is épp a Titkot néztem tegnap :)
Ma pedig kaptam egy Harmónia Varázs dvd-t, mindenféle meditációs gyakorlat, zene, masszázs, stb. van rajta...még nem tudtam elmélyülni rajta, de belenéztem, és szerintem jóóó lesz :)

Rita,
apa-eredméynhez megy a drukk :arrow: :arrow: :arrow: , aztán végre kezdééééés!!!

Mia,
csatolom a táblit, ebből láthatod kihez hányan járnak, ha esetleg a statisztika segít dokit választani :roll:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?