A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

LINA, SISSY!!

Gratulálok a babákhoz. Sok sok tejcsit és várunk vissza a részletekkel.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sissy gratula a babócádhoz!
Most nézem,csak egy nappal korábbra voltál kiirva mint én...... :wink:

Gyors felépülést minden kórházban lévő kismamáknak!

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sissy: 3kg 51cm.

Gratula :)

Kriszta
Kép
cherryke

lynnn:nem hiszed el én pont ezt akartam kérdezni tőled!!! :lol:
egyet láttam az elsőt,de azt mondja a dokim,hogy egyformák!nekem szimpi a szülőszoba és tegnap előtt mikor bent voltunk találkoztam egy nagyon rendes,közvetlen és viccelődős szülésznővel,jó lenne ha ő lenne majd akkor is bent mikor szülni fogok!! :)
te viszel be kis ruhákat??találkoztam ott egy csajszival aki a 6. babáját várta és ő mondta,hogy rettenetesen nagyok a ruhák a babákra kb 68-s ruhák!jaa és alig van ruci!cumisüveget is kell vinni tudtad?
itt a Jánosban van eda nem tudod?mindig elfelejtem megkérdezni a dokimat,de azt mondta,hogy nem fog hagyni szenvedni!

sissy,LINA:GRATULÁLOK NEKTEK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK SOK TEJCSIVEL!!! :) :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok,
Bekukk egy pillanatra, mert hamarosan szopizási idő.

Sissy Gratulálok!!!!

Sajnos mostanában nem nagyon tudtam jönni, próbáljuk a napi rutint beállítani itthon, azért majd vissza olvasgatok... :oops:

Szilvi
KépKép
ceyla

Sissy

Kép
Vendég

Az első hozzászólások:

[quote="tavasziszel"]e írta:tavasziszeln is tegnap teszteltem de felve irok mert en is hagytam mar el sajnos topikot:(
azota probalkoztunk es epp most sikerult mikor tudoszuresen voltam , igy elegge aggodom....
orvoshoz 15en megyek mert eleve addigra volt idopontom.
a hasam sokat gorcsol, neha van hanyingerem de elheto, es rettenetes hohullamok tornek ram
de en varok igazi es eros tuneteket hogy megnyugodjak!
vitamint nem szedek csak folsavat es magne b6ot, meg nem tudommit szedjek
eddigi ket terhessegnel gravidat szedtem es nem okozott bajt.

[quote="lina84"]S írta:lina84ziasztok lányok!

Nekünk is októberi kisbabánk lesz. Azért csatlakoztam a fórumhoz, hogy hasonló kismamákkal beszélgethessek. Sajnos a barátnőimnél még nincs napirenden a babatéma, így nem akarom őket az őrületbe kergetni, vagy halálra untatni... Csak ez jár a fejemben, nagyon boldog vagyok!
Lehet, hogy lesznek technikai nehézségeim, még soha nem fórumoztam.

[quote="sissy01"]S írta:sissy01ziasztok!Én is új vagyok még,de úgy néz ki,októberben jön a Babánk....nagyon új még a dolog,nem is akarom elkiabálni...nekünk első gyerkőc lesz,és tele vagyok várakozással,kérdéssel,és még nem is akarom szinte elhinni...
Vendég

Vendég

Cherryke
Nagyon szép Hunorka! Ügyesek vagytok! Hamar összeszedi magát a kicsi fiú és mehettek haza! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mares
Akkor nem kellemetlen élményként élted meg Gergő születését!

Nálunk Mihály-napi vásár van, ott csavarogtunk délelőtt :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata! A legjobbkor jött ez a táblázat. Végre képben vagyok azóta hogy eltűntem hány babánk is van. :D

Tehát:
Kfmares, Tüncü, Dinuci, Tavasziszél, Lina.

GRATULÁLOK A BABÁKHOZ ÉS JÓ EGÉSZSÉGET A MAMÁNAK ÉS A BABÁKNAK IS!

Szilvi
KépKép
ceyla

Kata,
Jó neked, nekem azt mondta a védőnő két hétig ne vigyem ki, pedig olyan jó idő van!.... :(

Szilvi
KépKép
ceyla

Tanácsot szeretnék kérni a már szoptató anyukáktól.
Nekem a mellbimbim már a kórházban kisebesedett, nem is igazán jött helyre, ugye nem tud a kiképzéstől, de nem is igazán az fáj, hanem amikor elkezd szopizni a kis drágám, valószínű túl erősen harap rá a cicire és nyitja meg a tejcsatornákat, de a szoptatás első 2-3 perce úgy fáj, hogy majd össze sz*rom magam. Később jobb lesz és teljesen elmúlik vagy minimumra csökken a fájdalom, de addig megszólalni sem tudok, sőt úgy szorítottam össze a fogaimat, hogy már azt vettem észre, hogy fájni kezdtek, úgyhogy most még erre is oda kell figyeljek, hogy nehogy összezárjam a szám. :cry:
Valakinek valami ötlet???
Már feltúrtam a netet, de nem találtam semmit. Én úgy találom jól harap rá, bár ember legyen a talpán aki ezt ellenőrizni tudja, mert ugye először még látom hogyan harap rá, de utána ha elengedi és újra ráharap, vagy helyezkedik, akkor nem látom, elvenni tőle pedig kész akrobata mutatvány, mert nem csak a vákumot kell sokszor megszüntetni, hanem az állkapcsát is szét kell feszíteni.

Szilvi
KépKép
ceyla

Sissy, gratulálok!!! :D remélem hamarosan képet is látunk rólatok!!

Kata, hihetetlen, hogy Noel már mindjárt egy hónapos lesz :)

Iceberg, ez megnyugtató, köszi, én csak videót láttam szülőszobákról. Jól néznek ki, ha jól emlékszem, van három nagyon szuper, és 2 kicsit kevésbé szuper. De azok is jók. Ki volt a szimpi szülésznő? A felkészítőt egy Judit nevű, nagyon kedves, szőke nő tartotta, de a dokim szerint mindegyik kedves.

Nahát, eddig nem gondoltam rá, hogy ruha is kéne :? Én úgy tudtam, azt adnak, de lehet, hogy az nagyon béna. A listán csak kis sapka, takaró, kesztyű szerepel, meg persze a hazavivős ruha. De végülis nem foglal sok plusz helyet, csak azt mondták, ilyenkor legyél résen, nehogy a nagy közös szennyesben landoljon. Tehát szaladni kell a csecsemősök után fürdetéskor, és elkérni a ruhát.

EDA van, ha jól emlékszem, ez az egyetlen fájdalomcsillapítási lehetőség, tehát más gyógyszert nem adnak vajúdásnál.

A cumisüveget tudtam, de a felkészítőn erről is azt mondták, hogy van kórházi cumisüveg, de azok nem márkás, nagyon egyszerű fajták, ha te valamelyiket preferálod, akkor vinni kell. Ja és mellszívót is, meg állítólag alkoholt, popsikrémet... :roll:

Kaptál ilyen listát? Szerintem elég hasznos, ha akarod, leírom, mi van még rajta. Egy barátnőm egy hónapja szült ott, őt is meg tudom kérdezni még.

lynnn

Ceyla,
próbáltad a garmastan kenőcsöt? Elvileg a bepanten popsikrém is jó a kisebesedett mellre, de a garmastan egy fokkal jobb. Nekem is elég fájdalmas volt az elején a szoptatás, mindkét lánynál. Most a bal mellem az ami jobban fáj, ha elkezd szopizni. Idővel elmúlt Briginél is. Sajnos semmi okosat nem tudok mondani, hogy mit tudnál csinálni. :oops:
Nálunk amióta van elég tejcsi - a kórházban még csak előtej volt - azóta nem kell lefejtenem a ciciről. Szépen elengedi, de a kórházban mi is harcoltunk, mert állandóan rajtuk lógott és sokszor már nagyon fájtak. :oops:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

[quote="ceyla"]T írta:ceylaanácsot szeretnék kérni a már szoptató anyukáktól.
Nekem a mellbimbim már a kórházban kisebesedett, nem is igazán jött helyre, ugye nem tud a kiképzéstől, de nem is igazán az fáj, hanem amikor elkezd szopizni a kis drágám, valószínű túl erősen harap rá a cicire és nyitja meg a tejcsatornákat, de a szoptatás első 2-3 perce úgy fáj, hogy majd össze sz*rom magam. Később jobb lesz és teljesen elmúlik vagy minimumra csökken a fájdalom, de addig megszólalni sem tudok, sőt úgy szorítottam össze a fogaimat, hogy már azt vettem észre, hogy fájni kezdtek, úgyhogy most még erre is oda kell figyeljek, hogy nehogy összezárjam a szám. :cry:
Valakinek valami ötlet???
Már feltúrtam a netet, de nem találtam semmit. Én úgy találom jól harap rá, bár ember legyen a talpán aki ezt ellenőrizni tudja, mert ugye először még látom hogyan harap rá, de utána ha elengedi és újra ráharap, vagy helyezkedik, akkor nem látom, elvenni tőle pedig kész akrobata mutatvány, mert nem csak a vákumot kell sokszor megszüntetni, hanem az állkapcsát is szét kell feszíteni.

Ceyla. Nekem is volt, vettem mellbimbó védőt. Lecsökkenti a fájdalmat és a fiam úgy eszik vele... még jobban mint nélküle.

Kriszta
Kép
cherryke

Ceyla
Mi egyből kivittük Noelt, ahogy hazajöttünk. Főleg, amikor szép napsütéses idő van!
Én nem hallottam olyant, hogy a friss levegő ártana :wink:
Szopi kérdésben nem vagyok illetékes :cry:
Vendég

Sziasztok!

Hát hatalmas gratuláció Linának, és Sissynek!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Nagyon irigyellek titeket... :lol:

Mi még várunk....
Bár már kezdem komolyan venni amit Kata1002 mondott, mert még mindig nincs bepakolva a bőrönd.. Lehet ez a gond.

Kri!
A tengervizes orrsprayt is megvettük, de az nem használt semmit. Már a doki antibiotikumot is adott, így sem javulok, vagy legalábbis nem számottevően.

Kép
mók

lynnn:a ctg ki van írva a lista onnan írtam le mindent!3-4 textil pelus,1cs pelenka,1cs popsitörlő,popsikrém,cumisüveg ezek kellenek a babának.

a szimpi szülésznő szőke volt és göndör hajú szemüveges,de nagyon jó pofa volt!a nevére nem emlékszem,pedig szólították!
mérges volt egy családra mert szült a csajszi és bejöttek a családtagok az előtérbe 3-4 is,közben mi meg ott ültünk ctg-n még jó,hogy be voltunk takarva olyan kellemetlen!én mondtam is a páromnak,hogy senki ne jöjjön és várakozzon kint engem idegesít!
ilyenkor szerintem nyugalom kell a kismamának nem járkálás ki-be!de ez az én véleményem!
van a szülőszobában egy ágy(remélem lesz láb tartó is,ha nem akkor tán lehet kérni!),egy sarok kád is van meg a tusoló wc-vel.
nekem úgy mondták csináljam azt amíg kint van velem addig legyen rajta a saját és mielőtt beviszik vegyem le :wink: !vannak ruhák csak kevés meg kicsi tán és szét vannak nyúlva!

ceyla:én is a bimbó védőt ajánlom(avent)!!

http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... ormal.html

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!
Lina, Sissy gratulálok nektek!
Nem semmi,kedzem azt hinni,én lesz az utolsó,aki még egyben marad. Bár ma azt mondta a doki, hogy legkésőbb hétfőn elindítja a szülést,jó lenne, ha magától jönne ki, és ne kelljen kitessékelni. Amúgy nagyon aktív. Most is dörömböl órák óta :D Pisiléssel én is hadilábon állok. Jön az inger és pár csepp jön ki belőlem,és persze fáj a hasam, na nem baj. Amúgy elmúlt éjszaka én is sokat fent voltam.
gira06

Gira!

Így vagy úgy, de te legalább látod a végét.... :roll:
Drukkolok azért hogy mégis addig kibújjon magától!!
A drukkjaim bejönnek, nem úgy mint a jóslataim. :oops: :oops: :) :)

Mi hétfő találkozunk a nénivel aztán megbeszéljük hogyan tovább... :roll:

Kép
mók

Bocsánat a doki nénivel...

Kép
mók

Vajon születik ma baba, ilyen szép dátummal? 10.10.10 :?

lynnn

Jó reggelt!

Ma is szép nap igérkezik... jó idő a baba születésére... :wink:
Ki lesz a következő?

Mók
Most már ajánlatos lenne összecsomagolni! :wink:

Noel 4 hetes. Egy tünemény baba :lol: :lol: :lol: :lol:
Most éppen apuka mellkasán sziesztázik, nézik a F1-et. Nem lehet elég korán kezdeni.
Utána meg megyünk a vásárba :lol: :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Kép

Kép
Vendég

A kismamis tábla már egészen összement... :wink:

KISMAMÁK
Vendég

Sziasztok,jó reggelt :)

Kata nagyon jók a képek!! :D

Úgy látszik az én babucikám is jobban érzi magát odabenn!!!!
Most alig mozgolódik is olyan kis lusti,nagyon hawai van neki odabenn!Semmi fájás nincs,semmi jel még a végén túlhordom :?
Pedig már olyan jó lenne látni őt és fogni a kezemben!!!!!
A vérnyomásom szupi 128/80 most,este sem volt magas!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Megint feltűnök:)

Rég nem írtam..szégyenlem,de sunyiban olvasok ám.
Először is NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK a kis jövevényekhez és nem különben az ügyes anyukájuknak.Sok-sok boldogságot,erőt,egészséget és tejcit kívánok mindenkinek!!!A többieknek pedig kitartás,hamarosan...Mondom én,aki már napok óta kattogok,h de szeretnék menni :oops:
Sissy egy nappal volt előttem,ő az én reménysugaram :lol: :lol: :lol:

Mi pár napig szenvedtünk a joslóktól,főleg éjjel,de pár napja csend honol.Persze csak ilyen értelemben,mert a kisasszony nagyon virgonc,töretlenül. :wink: Alvás...az mi????Kb. így jellemezném az elmúlt egy hetet.Óránként pisijárat,és nem tudom ti,h vagytok vele,de az én szeméremcsontom az olyan bődületesen fáj,mintha ketté akarna törni.
Legközelebb szerdán lesz NST-m..jó lenne már addigra osztódni :wink: Két hete már meg volt picit rövidülve a méhnyak,és a dokim szerint Rebeka is még lejjebb van,mint volt,de egyenlőre jól érzi magát odabent.
Jah,ami a dátumot illeti, :) az én barátosném,sajna ő nem babanetes,ma hajnali 4óra 6perckor adott életet az ő kicsi fiúknak László Marcellnek. :oops: :oops: Úúúúgy,hnekem fél egykor írt még otthonról,h mintha lennének valami joslófájás féléi.Hát egy ilyen gyors lefolyású szüléssel szerintem mindenki kiegyezne,nem lányok?

A babák gyönyörűek,nem győzöm csodálgatni őket. :oops: :oops:
Dobok egy pocak fotót,ha nem bánjátok,,aztán megyek bevetem magam a konyhába,mert nem lesz ebéd. Kép Kép

Szép napot mindenkinek!Itt Sopronban süt a nap,délután lehet kikönyörgök apától egy kis sétát :wink: :wink:
Puszim mindenkinek!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron

Sziasztok!

Sissy, gratulálok!!!!

Kata, tök jó, hogy Noel ilyen jó fiú :)

Iceberg, nálam sincs semmi jel. Mindegy, jön, amikor jön. DE túlhordani én sem szeretném. Csak sajnos hiába mondogatom, hogy jön, amikor jön, mert még két hét van, és az még olyan irtó hosszúnak tűnik. Megpróbálom lekötni magam, csinálni a programokat JUlival, csak már sajnos egyre nehézkesebb vagyok, és ez eléggé zavar :)

Ceyla, sajnálom, hogy fáj a szopi. Garmastant én is tudom javasolni, meg hát jobb lesz majd, hidd el. Én szerencsés voltam, mert ugyan fájt, de Juli sose rágta ki igazán a cicimet (nem vérzett vagy ilyesmi).

Na megyünk kisvonatozni, majd este még jövök, hogy mi hír.
Edit

Kép
Kép
etus79

Kaptam egy aranyos SMS-t:

"Gyors helyzetjelentés:jol vagyunk, bar Pici Fricit zendülés vadjaval hajnalban kitessékelték a csecsemörészlegröl,kezdjen vele az anyja valamit ha tud... Tejci még nincs,de azért szopizik buzgon. Sajna nincs netem,remélem mindenki jol van,kedden megyünk haza ha minden ok. Köszi Kata h tovabbitod!"

Pici Frici már most forradalmár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Aranyoska
Nagyon szép a pocakod!

Megjártuk a vásárt... vettem megint egy csomó babaholmit. Találkoztunk ismerősökkel, dicsérgették Noelt. Én meg nagyon büszke anyuka voltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kedden megyünk haza :) Holnap elmegyünk apjával elintézzük a mérleget és kell még néhány cucc. Bevásárolunk.

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke! De jó, hogy már kedden mehettek is haza. Nagyon szép Hunor, tényleg nem látszik rajta, hogy ilyen pici sulyal született. Es gratulálok, hogy ilyen körülmények között is tudod szoptatni Hunort.

Kata! Noel napról napra változik. Szivesen nézzük a képeket rólatok, és minden babáról.

Iceberg! Örülök, hogy a vérnyomásod rendben, most már jöhet a kicsi.

Gira! Drukkolunk hétfön, hogy minden rendben menjen.

Mók! Ne izgulj, neked is ki fog bujni a babád, de azért csomagolj már össze, mert ez is lehet egy akadály.

Nálunk is van egy kis akadály, még mindig nem tudtunk a férjemmel kieggyezni egy közös névben, sajnos. Ez annyira zavar, minden nap megigéri, hogy na akkor ma este eldöntjük a baba nevét, de sose jutunk dülöre. MIndig beleun a dologba, mert valami érdekes megy a tv-ben. Ezek a férfiak vajon mind ilyenek? :)

Hát nem tudom nálunk mikor lesz valami, de ma reggel már egyet hisztiztem, nem akarok látni senkit, senkivel beszélni, még a telefonomat is kikapcsoltam. Aludtam vagy 2 órát ebben a gyönyörü idöben. Teljesen meg vagyok zavarodva, ilyen még nem történt velem. Ráadásul eléggé görcsöl a hasam és fáj a derekam, kerül egy egy erös méhösszehúzódás is, de ez még nem az igazi. Még elég hosszu a nap, Reggelre kiderül :)
Na, szépen kipanaszoltam magam, ne haragudjatok.

Kata, megnéztem a táblázatot, tényleg nem sokan maradtunk már hátra, ez elég biztató.

Èlvezzétek még azt a szép napsütéses vasárnapot.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

rekus: hát hiszti meg sértődés az nálam is volt tegnap,na meg egy kiadós délutáni alvás.

Amúgy meg újabban nagyon sokat csuklik a pocakom :) ...ahogy a kislányom mondja. A mai napom sem igazán jó, azon kívül hogy megfőztem meg most egy gyors kevert sütit bedobtam a sütőbe,szinte egész nap punnyadok annyira fáj a lábam. Talán a holnapi nap már jobb lesz.

Kata: gyönyörű a kisfiad :)

Kép
Kép
Kép
andinet74

Lina, jó, hogy üzentél!

Ma baba nélkül telik el a nap? Mi egész aktívak voltunk, sétáltunk 2 órát a Margitszigeten, tegnap pedig végre elhoztuk az utolsó adag kölcsöncuccot. Emmának már lassan annyi ruhája van, mint nekünk kettőnknek együtt :lol: És tegnap óta van babakocsi, kiskád állvánnyal, pihenőszék és még sok remek babacucc.
Tényleg, ti hogy jegyzitek meg, kitől mit kaptatok kölcsön? Én most épp tizesével babaruhákat fotózok, aztán elmentem a gépre a képeket, a tulaj nevével. Elég sok idő elmegy vele, de remélem, így majd mindenkinek vissza tudom adni, amit kaptunk.

Tegnap azt hittem, már érzek valami összehúzódást, de ma megint semmi. Pedig a táblázat szerint már lassan mi jövünk :wink:

Iceberg, ezek szerint te a szülőszobára jársz CTG-re? Én mindig a terhesgondozóba szoktam.

Kata, én vagyok vak, vagy az egy pici revolver Noel kezében? :lol:

lynnn

Sziasztok!
Sissy üzeni "Mi jól vagyunk, még előtejezünk, talán megindul"
Mi meg még mindíg egyben, hát eléggé félek ettől a szülés megindítstól, csak rosszatt hallottam, mennyire hosszú lehet,és fájdalmas. Nem hangzik jól.
Drukkoljatok, hogy hamar kibújjon Bálintka!
gira06

Sziasztok!

Sissy, Lina nagy-nagy gratula és osk-sok tejcsit egészséget kívánok!!!

Látod Síssy csak 1 nappal vagy előttem, nekem a dokim már 2 hete mondja hogy talán lesz valami és azóta lassan az egész topik megszül, a végén én leszek az utolsó!!

Nekem a mai dátum nagyon tetszett, mondtam hogy jó lenne ezen a napon szülni ez olyan jó, de úgy látszik az én lánykám úgy döntött még nem akar kibújni.

Mók: Úgy hiszem neked íyrták hogy be kell a bőröndbe pakolni mert ez is akadályozhatja, na én is öszevagyok pakolva a pelenkázó tetején de még nem akartam a bőröndbe bepakolni úg yvagyok vele lesz időm berakni, de ezek után nagyon elgondolkoztam hogy talán tényleg belerakom behúzom a cipzárt és várom maz indulást.

Keményedéseim továbbra is vannak, és 2 napja görcsök, nappal a kislány totál nyugiba van de éjszaka hihetetlen hogy nem hagy aludni, ugy e napközben meg nem tudok az intéznivalók miatt.

Kata: napról napra szebb a csöppséged!!Jól látom hogy inkább rád hasonlít.
Igen kérjük nagyon a babfotókat, mert amíg a mienk nincs a kezünkben legalább csodálhassuk a tieteket!!!

Hisztivel egyet értek rékus, én is érzem hogy napról napra kevesebb a türelmem és ez sajnos leginkább a kisfiam irányába van.De ma olyan aranyos volt mikorn megkérdezte, anya mikor lesz már kinn a hugi.És képzeljétek el neki is volt kiságya, de miután felállt 1 kezemen megtudom számolni hányszor aludt benne éjszaka.Tegnap pedig azt kérte hagy aludjon ott (ugye most 5 éves) és egész éjszaka a kiságyban aludt ez hihetetlen!!!

Andinet: Az én kislányom is min. 2x csuklik naponta olyankor tudom hogy tuti nem akar visszafordulni

Aranyoska: Mint látod a táblázatban mi egy napra vagyunk kiírva, és nálam totál ugyanezek a tünetek és a doki már 2 hete mondja hogy a héten tuti meglesz mert annyira elkészült és lásd sehol semmi megint nyugiba vonult a kisasszony!!!

Tünde
btunde

Sziasztok!

Kata1002, és kedves mindenki!
Jelentem becsomagoltunk, hátha majd így......
Babaszoba egy fotel hiányában kész, levasalva minden,ágy berendezve!!!!!
:D :D :D :D :D

Gira!
Holnap ezerrel gondolok rátok, remélem a megindítás ellenére gyors, és sima szülés lesz, és Bálintka is ügyes lesz!!! :P

Kata1002!
Noel annyira dögös pasi, hogy inkább majd hozzánk jöjjetek udvarolni... :lol:
Viccez félretéve nagyon helyes baba, és nagyon pasis, le se tagadhatná.

Rekus!
Csapj az asztalra, legyen már neve annak a gyermeknek.. :wink:

Kép
mók

Sziasztok!

Gira, nagyon szorítok nektek holnap!

Rékus, nem úgy volt, hogy a fiúk neveit te választottad egyedül? Vagy akkor csak nagyobb volt az egyetértés?

Mók, gartulálok a csomagoláshoz.

Mi jól vagyunk, néha keményedgetek, de semmi küli. Egész hétvégén mentünk össze-vissza, de meg sem kottyant. Jövő hét csütre még vacsoravendégeket is hívtam :) Most megpróbálom a 24-ére hangolni magam, és ha előbb jön, az csak külön öröm (később meg nem jön és kész :))

REmélem nemsokára hazaérnek a már babások, és lesz egy kis idejük írni is.
Edit

Kép
Kép
etus79

rekus:köszi tényleg jöhetne már Balázs :)
ilyen nekem is volt ,hogy senkivel sem akartam beszélni és én is kikapcsoltam a telcsimet,de megvártam míg haza ér Máté meg a párom!ezek a hormonok ami ellen nem tudunk tenni!majd elmúlik :wink:

lynnn:nem a szülőszobára járok csak a vérnyomásom miatt be kellett menni az ügyletre csütörtökön és oda kell menni ilyenkor!!

gira06:nagyon szorítok neked!!!!ne aggódj,biztos nem hagynak szenvedni!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok Lányok!

Hát megint túléltem az éjszakát, kissebb nagyobb fájásokkal. Néha egy egy fájás olyan erös, hogy 55-1,10 másodpercig eltart, persze a derékfájással együtt. Ugy néz ki minden szülés más. Eddig nekem sem volt ilyen, és ezt már harmadszor csinálom végig ennél a terhességemnél.
Most már remélem a következö az már a szülés lesz.

Edit! Az elsö fiunknál gyorsan megegyeztünk a névben, a másodiknál már nem érdekelte a férjemet, azt mondta adjak neki amit én szeretnék, de most mivel, hogy lányunk lesz ö is bele szeretne szólni, de legalább lenne valami normális ötlete. Igy meg csak huzza az idöt, és megint az lesz amit én szeretnék. Remélem :) Nekem eddig a Kiss Nóra tetszik, azt sem bánom, ha ö is ad neki egy nevet, de az lesz a második, mert azt ugysem szokás használni :)
Hát, én nem tudom, nekem annyira elég hétközben a két gyerekkel foglalkozni, hogy semmi kedvem és már eröm sincs, csavarogni, vagy vendégeket fogadni. Vásárolni alig tudok elmenni, mert egy fél óra múlva annyira kell WC-re menni, hogy járni alig birok.
Egy kicsit irigyellek is, hogy ennyi energiád van mindenre. Remélem én is visszakapom az eredeti formámat, csak tegyem már le ezt akis csomagot a hasamról :)

Gira! Nagyon szoritunk, minden sikerülni fog ne izgulj.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok

Nincs nagy tolongás :roll:
Háát én is egyben vagyok még!Nagyon lusti ez a babuci és nagyon jól érezheti magát odabenn!!Most ctg előtt is hiába ettem csokis croassant bealudt a drágaság szinte végig,hiába dudáltak neki!
De nincs gond hála!!Csütörtökön újra kell mennem ctg-re!
Minden jó a magzatvíz is a köldök zsinór áramlás is a méhlepény is!Ennek nagyon örülök!!De jöhetne már a pindurkám úgy várom(várjuk)!!Lehet pont ezért nem jön :roll: :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Előszöris: HATALMAS GRATULÁCIÓ AZ ÖSSZES GYÖNYÖRŰ BABÁHOZ!!!!! :lol: :lol: CSODASZÉPEK!!

ÉS ÉNIS NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A GRATULÁCIÓT!
TEJCSI SAJNOS NINCS, DE MINDKETTEN NAGYON JOL VAGYUNK :-)
Örülök hogy egyre többen vagyunk akik már babázhatnak.

Nem akarom elhanyagolni a forumot, de tegnap nagy vendégség, babanéző meg Attika szülinapja! Ugyhogy még igazán ki se pihentem magam. Szülés után közvetlen műtöttek, igy elég sok vért vesztettem de ezt majd leirom szüléstörténetben.

Holnap hozok képet a babáról és megprobálok bővebben visszaolvasni de ma orvos jön védőnő ami ilyenor kell :-D

Akik pedig még egyben, azoknak sok sok erőt és kitartást mert kelleni fog, és mielőbbi babázást!! :-D :-D

Pusz!!

dinuci01

Ice, jól elkerüljük egymást, én holnap és pénteken megyek CTG-re. A köldökzsinóráramlást hol nézik? Örülök, hogy minden rendben!

Rekus, ez már eléggé úgy hangzik, hogy mindjárt szülsz! Nóra nagyon szép név. Mi is nagyon nehezen döntünk, bár kezdetektől az Emma tűnik befutónak, még mindig nem mondtuk ki, hogy ez a végleges.

Gira, szorítok neked!

lynnn

Sziasztok!

Dinuci, de jó, hogy már otthon vagytok. Műtét? Nem hangzik valami túl jó. Nem jött ki a méhlepény? Remélem, azért sikerül majd pihenned kicsit a következő napokban.

Rékus, a Nóra nagyon szép név, ne hagyd magad :) Nálunk is az volt, Julinál meg most Andrisnál is, hogy végig én ötleteltem, a férjemnek meg semmi nem tetszett, de végül csak sikerült találnom olyan nevet, amire ő is rábólintott.

Én szerencsére viszonylag keveset keményedek, és jobban telnek valahogy a napok, ha sok a tennivalóm, még akkor is ha most már estére jobban elfáradok. De így kevesebb idő marad gondolkodni. Meg a hangulatomnak is jobbat tesz, mert ha sokat vagyok egyedül, könnyebben leszek depis. De ma pl itthon vagyunk, meg kedd szerdára sincs különösebb programunk, talán játszózunk valamkivel.

Egyébként most lehet, hogy kell is pár nap itthon, mert JUli ma kijelentette, hogy ő bizony bugyit akar venni. Nyáron már próbálkoztunk, de nem sok sikerrel. Gondoltam korai, és majd ha ő kére, vagy legkésőbb jövő tavasszal-nyáron. Hát mit mondjak, a legjobbkor jutott eszébe a szobatisztaság :) DE hát úgy ragaszkodott hozzá, szóval visszafogni sem akarom. És tényleg (az első pisi kivételével) végis szólt eddig, hogy menni kell. Hát meglátom, mi lesz ebből. Mert azt mondják, nem jó olyankor kezdeni, amikor nagy változás jön, nade mit lehet csinálni, ha ő kéri. Hülye helyzet. Ha valainek van már tapasztalata ezen a téren, és még van ideje, meg ereje írni, azt megköszönöm.

Na megyek, teszek-veszek, de most nincs sok dolgom, úgyhogy talán olvasok is kicsit.
Ja és gira remélem nemsokára küld valakinek smst.
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Dinuci,
üdv otthon, várom a babaképet. Műtét???!!!

Rekus!
te leszel a következő?4

Gira????
remélem már kezedben Bálintka! :D

Ma voltunk ctg-n, megint jól sikerül, Lilla nagyon ügyes volt!!!! :lol: :D :) Doki néni megvizsgált, és.... felpuhult méhszáj, szűk egy ujjnyira nyitva. Lehet hülye vagyok,de ennek már nagyon örülök,legalább tudom történik ott benn valami végre.
Próbált úgy vizsgálni, hogy hátha lesz valami ez által, de eléggé fájdalmas volt. Bár már ezt is kibírom csak ne kelljen túlhordani a babát.
Pisilés, alvás problémák,és még ízületi fájdalmak, ez a része már piszkosul nehéz.... :? :cry: :(

Kép
mók

lynnn:fent nézik a másodikon tudod ahol a genetikai uh van ott van az úgy nevezett flawmetria(ha jól írtam!!! :D )
igen pont ellentétes napon megyünk!

Ez biztos érdekelni fogja a fiús anyucikat!
http://picibaba.hu/picibabaval/babaapol ... k-vagy-ne/

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Már csütörtök ota itthon vagyunk de még nem volt idöm gép elé ülni!Szopizunk ezerrel már a korházba belövelt a tej és már a születési sulyunkat is elhagytuk!

Gratula az újabb kisbabákhoz!És sok sok tejcsit!

Pocakosoknak meg kitartást!

Kép Kép

Probálom azért felvenni a ritmust meg vissza olvasni is!

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Tüncü!

Örülök hogy beugrottál a képekkel, nagyon szép a kisfiú!!!! :D :D :D :D

Lányok!
Azt hiszem láttam a nyákdugó egy pici darabját.... :shock:

Kép
mók

Sziasztok!

Én is eltűntem egy időre, bár nem mintha én annyira aktív tagotok szoktam lenni. :?
Az eltűnésem oka pedig gondolom sejtitek mi:

2010. október 4-én hétfőn délután 17:40-kor megszületett Mosdósi Lora , 2650gr-al, és 49cm-rel, teljesen egészségesen a 37. hétre!
Gyönyörű szép kislány, aki nagyon ügyesen szopizik.

Minden rendben volt a szülésnél, bár nem számítottam rá, hogy aznap szülni fogok, mert csak sima nst-re mentem, de mivel fájásokat mutatott a gép, megvizsgált az orvosom, és nem engedett onnan már haza, mert 2 újjnyira nyitva voltam. Aztán szülőszoba ahova délután 3-kor kerültem fel, majd ugye háromnegyed 6-ra meg is lett a csöppöm. A kórházban 2. nap kicsit besárgult, de 1,5 napos szolizás után végül hazaengedtek minket pénteken.
Itthon pedig eddig igen rendes kislányként viselkedik a kis Lora, mert szopizik és alszik. Képet nem tudok tenni, mert kicsinyítenem kellene, de nincs hozzá a gépen programom, viszont a blogomban megnézhetitek a kislányom, aminek a címét az aláírásomban találjátok!

Többi babázónak is nagy gratula!!!Sok tejcit mindenkinek, és persze egészséget a kis csöppségekhez!!!

ancsika82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?