Annyira aranyos az összes baba!
Mares, Gergő nagyon édes, Gratulálok!
Évi, nagyon sajnálom a számítógépes dolgot. De ez nagyon durva, nem lehet beszélni a szerelővel?
Bévi, írd csak le, hogy mit érzel. És teljesen igazad van. A legfontosabb, hogy Lili egészséges!
Nagyon édes Lili és a pihiszék is szuper!
Brik, sajnálom a gondokat és persze a tejcsit is!
Melisch, nagyon ügyesek vagytok az alvással.
Ircsi, gondolom fincsi volt a vattacukor.

) Katus élvezte a kirándulást, az tuti!
Clárika, Réka nagyon ügyes, hamarosan mászni és járni fog.

)
Dia, kérünk majd képeket a keresztelőről! Áron, akkor nagyon jó fiú volt, de mindig is az!
Vigantol, a miénk is ott volt a listán. Remélem nem lesz semmi gond, de én adtam tovább neki.
Lányom már 1 óta alszik, megcsináltam az összes házimunkát. Remélem hamarosan felébred, mivel még ki szeretném vinni sétálni egy kicsi. Ma telefonáltak, hogy holnapra lenne egy hely a masszázsra, így megyünk fél 2-re és nem hiszem, hogy kocsival megyek, szerintem BKV-val megyünk. Anyukámat megkértem, hogy jöjjön el ő is.
Ircsi, lenne egy kérdésem. Lilinek nagyon csipás a szeme. Folyamatosan folyik a könnye és nagyon váladékozik (már zöld színű).
Az elején csak vízzel kellett letörölni, most homeopátiás szemcseppet kaptunk és ha az nem jó, akkor Brulamycin-t. Eddig nem javult semmit. Most a neten néztem, hogy van olyan, hogy a könnycsatorna elzáródik, és ezek a tünetek.
Szerinted ez az lehet?
Katusnak is volt valami a szemével, neki mi volt?