Bocsi h eltűntem, de családi dolgok jöttek közbe, eladtuk mamám házát és amiatt annyit kell rohangálnom, h már lóg a nyelvem.
Én örülök, h találkozunk, de nagyon nem szeretnék hajókázni már télen, én elég fázós vagyok, jó magam nevében beszélek, de szerintem valami kellemes meleg helyre is beülhetnénk, pl. egy Mc Donald's vagy Burger King, mit tudom én, de szerintem nyugodtabb ill. melegebb így télen.
Takarítás??? Hát én minden héten nagytakarítok szerintem, mert alig vagyok kész vele, már is látom a kis porcicákat kacsingatni itt-ott! Én nem is értem, pl. hétfőn takarítok, szerdán már por van, vagy rendetlenség, mit tudom én nekem sosem jó. És ugye, karácsonyig még sojavascript:void(0);k idő van, 2,5hónap, nem tudom nálatok hogy van, de nálunk az eső állandóan összeveri az ablakot, szóval lesz még mit takarítani karácsony előtt.
Babarucikat én most készülök a börzén venni, ugyan a kislányom után sok minden megmaradt, de ugye ő augusztusban született, Littlebaby meg március elején fog szóval kell a télies cucc......
A pihenőszéket már megrendeltük, holnap veszem át, teszveszről vettem, csodaszép, imádom, beleszerettem. Persze használtan vettük, újonnan drága nekem legalább is.
Belinkelem nektek a képét!
Na lányom már követel, pedig még akartam írni..... sorry....
jó éjt