Helósztok!

Na kinek van 9 mm-ese?
Csütörtökön ET!!! Szoríjjatok, hogy ébren legyenek a csöppségeink!
Ma rengetegen voltak az ügynökömnél, de megérte várni.
Kaptam p.nazselét és mivel mielőbb fel kellett tenni, amint visszaértem a melóhelyre, bevackoltam magam a klotyóba (fertőtlenítős kendő, zselé, pzs, telefon!!! bekészítve, hogy Andit hívjam, ha vmit nem értek - mármint telón és nem személyes segítségre

), oszt uccu megoldottam a dolgot. Azt hittem, hogy vmi csoda furmányosan kell eljárni, mert a múltkor annyit értekeztetek róla, de szerencsére rém egyszerű. Szerintem ez sokkal szupibb, mint az utro.
Kispatak:
Akkor neked az izgalom a beleidre ment, ez nem túl szerencsés a vizsgán...

Lényeg, hogy megvolt!
Szupi, hogy autó is okés, biztos gyönyörű volt a kirándulás, fogad pedig egyre jobb.
Judit:
Rejtő? Olyan rég olvastam, hogy már semmire nem emlékszem, csak arra, hogy jó volt...
Ez a túró-csoda biztos isteni, már csorog a nyálam! Ne strapáld magad, jó lesz az normál piskótából is, erre az egy alkalomra elfelejtjük az IR-t, de az édesítős verzió klassz ötlet!
Gigi:
Dunabogdányban szuper pisztrángsütöde van, de látom vki írta, hogy a Nagymarosi bezást... Ez egy cég, remélem csak télire zártak be és nem végleg.
Cicuskát sajnálom...
Vicky:
Nagyon jól áll az új hajszíned és a fazonja is klassz! No, majd 23-án lecsekkolom élőben is!
Barbus álomszép volt abban a ruciban, apa meg csak dagad a büszkeségtől!
Csucsu:
Cisztaűzőket küldöm:
Masszírozzad a lábad, tudod!
Lukácsné:
Azt kívánom, hogy gyógyulj meg végre és ismét sok tejcsid legyen!
Eszter:
Olyan jó, hogy már itt tartasz, hajrá szurik, nemsokára pedig puncijóóó!!!
Rita:
Drukk apa negájához!
Zsuzsó:
Remélem már nincs görcs, és minden rendben!
Kezem-lábam-fülem-farkam csuriban értetek!!!
Béku:
Hurrá! Hogy miknek bír az ember örülni, fogigátlónak?

De mi tudjuk miért!
Vnbeni:

huje kocsog!!!

- mármint az exfőnököd!!!
Estrella:
Télire zárt be a pisztrángos, nemtudod?
Kahlan:
Juj, de jó! Kár, hogy nem taliztunk ma, én fenn csücsörögtem Sz ügynöknél az emeleten, Fekete térdig érő kabátban voltam, kekizöld-flitterekkel díszes sállal a nyakamon és kekizöld lakktatyóval.
Andi:
Köszi Macs-infókat!
Hány ingered van, csak egy?

Énisénisénis!!!
Na, mostmár jönnek a jó hírek csőstül: pozi-teszt, normális házidoki... Csak így tovább!
Az izraelis lánynak lett pozitív tesztje?
Macs:
Alakultok, bár sok nehézség és megpróbáltatás van mögöttetek... Annyira drukkolok, hogy mielőbb otthon legyenek a kis édeskék, remélem nemsokára megtörténik ez is. Addig meg kitartás, nagyon sok pozitív energia nektek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Avarka:
Jó kis dilemma...

K majd segít dönteni, érti a dolgát! Szorítok nektek!
Kubu:
Rucikat előre is köszi!

Mondd meg Marcusnak, csak akkor fogadom el, ha ajándékot is tesz bele (gombelem, homok...).
Én konkrétttan megzabálnám, ha ilyeneket csinálna a fiam/lányom, nemtom meddig bírnám a komoly szülőt alakítani?!
Jujujj! Apa igencsak elit ízlésű - fotoda szempontjából...

Tudod mit? Le van carva, a lényeg, hogy imádjátok egymást és van két tündéri babátok is!
Navi:
Drukkolok a pénteki dokizáshoz, ez a lüke májfunkció meg mit szarozik, pont egy kismamit kóstolgat?!