A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok,

látom megkerülnek végre az Anyukák is! Várjuk ám a születés történeteket.

A pocakosoknak kitartást. Briginél mi a szülőszobában döntöttünk a név felől, Bettinánál már kb 1 hónappal szülés előtt megvolt a név, de nem mondtuk senkinek, mert nem akartuk, hogy beleszóljanak. Így kész tények elé voltak állítva. :o

Lynn,
az Emma nagyon szép név. Nekem is tetszett.

Mók,
a nyákdugó jó előjel. Legalábbis saját tapasztalat alapján.
:lol:

Kata1002.,
Noel nagyon édes, látszik, hogy Ő a rangidős.

Tüncü,
nagyon édes a kisfiad. Hogyan becézitek?

Mi holnap megyünk babával védőbe a dokinénihez. Jön majd Brigi és anyós is. Kiváncsi vagyok a súlyára. Nem mértük mióta megjöttünk a kórházból. De eszik, alszik,jól elvan, bár kicsit hasfájós. :cry:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Ancsika,

gratulálok kicsi Lora születéséhez. Minden jót Nektek, sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Most csak egy friss gólyahír:

Bernath Balint vagyok.Nagy nehezsegek kozepette megerkeztem 3/4 5-kor. 3100 grammal,51 centivel.Naaagy hajjal.Anya is jol van.
Vendég

Gira
Kép
Vendég

Ancsika
Kép
Vendég

ancsika:GRATULÁLOK NEKTEK ÉS SOK -SOK EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!!

gira:NEKTEK IS GRATULÁLOK!!!!!!!!!!sOK EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára iceberg 2010.10.12 06:17-kor.

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ancsika!

Gratulálok, megnéztem a kislányt, és nagyon szép!! :D

Gira!
Végre, végre....

:D :D :D
Hatalmas gratuláció!

Kép
mók

sziasztok!

Én is még egyben , sajnos de szerintem már kivárja az idejét!!!

Gira, Ancsika gratulálok nektek a babákhoz egészséget és sok-sok tejcsit kívánok nektek!!

Mók: Ha a nyákdugó előjelét láttad akkor valszeg már a finisben vagy!!!De jó neked!!Látod talán az összepakolás segít, akkor még én is befejezem ma, minden inkább álljon a bőröndbe, csak jöjjön már ki ma kisasszony!!!

Dinuci örülök hogy otthon vagytok, de mi ez a műtét, kérünk beszámolót!!

Nálam ha semmi csütörtökig akkor megyek nst-re!! Ma egész nap dolgoztam hogy talán segít, de csak azt értem el hogy piszkosul elfáradtam és fáj mindenem!!!

Tünde
btunde

ANCSIKA, GIRA GRATULÁLOK!!!

Gira, remélem azért nem viselt meg nagyon a dolog (a nagy nehézségekre gondolok). Azért jó, hogy tudjuk, anya is jól van :)

Tüncü, gartulálok a kisfiadhoz, nagyon aranyos ahogy az ujját szopizza.

Mók, hát én nagyon drukkolok, hogy már ne legyen neked sem sok hátra.
De akkor most ki is marad így egyedül a végére? Rékus, benned bízom, mégiscsak egy napra vagyunk kiírva :) (A többiektől igazán nem várhatom el, hogy megvárjanak.)

Kri, sajnálom a hasfájást. Azért majd csak javul lassan. Majd írj, hogy mi volta védőnőnél.
Jó éjt!
Edit

Kép
Kép
etus79

Ancsika, gratulálok Lorához. Megnéztem a blogod, nagyon édes baba, a testvérkéjével közös fotó is nagyon aranyos!

Gira, nagy gratula nektek, remélem a nehézségeket hamarosan elfelejted!

Dinuci, örülök, hogy itt vagy újra, remélem, tudsz pihenni már kicsit.

Tüncü, nagyon aranyos a kis József.

Edit, én szerintem még maradok egy ideig kettő az egyben...

lynnn

Sziasztok!

Ancsika, gira hatalmas gratula nektek a babákhoz.

Nagyon úgy néz ki, ahogy itt látom hogy mindenki beelőz :?
na hiába a hármas szám........

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok !

Gira sógornője vagyok.
Kicsi helyesbítést hoztam nektek.

Bálint 16:45-kor 3150g-al és 50 cm-el született.
Nehézségekről csak annyit, hogy nehezen tágult. Kapot epiduralt is meg oxitocint.

Mama baba jól vannak igaz csak kicsit volt nála a baba mert elvitték inkubátorba felmemegíteni. ( állítólag az összes gyereket beteszik aki ott születik )

A többiről majd ő beszámol nektek.

Mindenkinek jó babázást pocakosoknak kitartást.

( a mi topikunk 2007 szeptemberi babások egy nagyon összetartó csapat még találkozót is szoktunk szervezni babákkal és nagyon szuper ajánlom a figyelmetekbe, hogy érdemes összejárni nagyon jó kis barátságok születhetnek. )

Üdv Timi
20200310173350

Sziasztok!

Sissyről és Lilianáról hoztam képeket.

Kép Kép

Lassacskán jönnek haza és remélem hoz még sok fotót majd Nektek.

Gratulálok a csöppségekhez és kitartás a pocisoknak az utolsó napokhoz!!

Patrícia (Sissy unokanővére)

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Megint röviden, de bejelentkezek fertelmes éjszakánk volt egész éjjel fennt :-( Pici baba hasa fájt :-( :-(

ANCSIKA,GIRA SZÍVBŐL GRATULÁLOK JO EGÉSZSÉGET NEKTEK ÉS A BABÁKNAK IS ÉS SOK SOK ÖRÖMET!!

Sissy:gyönyörűűűűű a baba!!! :-D Várunk vissza!!

Énis hoztam képet Vivikéről remélem sikerül felraknom.
Igyekszem majd jönni de még a kezdeti nehézségeknél tartunk :-( Meg mindig jön valaki már helótom van komolyan!!! :evil:

Üdv addigis mindenkinek! Várom a további babahíreket! :-D

Kata:Noel jol van? :-) Gyönyörűen fejlődik a képek alapján :-) Te milyen tápszert használsz?

dinuci01

Kép

Vivi baba 6 naposan :-)

Kép

itt pedig a meggyötört apukával alvás közben :-D

Amugy a méhlepényből maradt bennt sajnos azért műtöttek, meg rentgeteg vért vesztettem mostis hulla fehér vagyok :-( De kaptam gyogyszert csak helyrejövök....

dinuci01

dinuci:tiszta apukája a pici lány!!! :) nagyon aranyos baba!!!!
pont ilyen baldachint vettem,ilyen macisat nagyon szép!! :)
Hogy vagy??Egyél sok diót,májat,marha husit ha szereted!Gondolom vas tablettát kaptál!?C vitamin segíti a vas felszívódását.
nem is lesz tejcsid?vagy csak a műtét miatt késik?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sissy! Nagyon szépek vagytok! Nemsokára ti is mehettek haza, akkor majd jelentkezz, ha lesz rá idöd.

Dinuci Vivien gyönyörüszép kiscsaj. Szép sima arcocskája van neki.
Hát, a sok látogatótól már én is elöre félek, nincs elég gondja baja az elején az embernek, még jönnek idegesiteni.
A szopizás miért nem megy, nincs tejcsi, vagy valami más oka van?
De ha nem megy se stresszeld magad, nem te leszel az elsö aki tápszert ad a babájának. :)

Edit! A listán most már ketten vagyunk az utolsók, eggyezzünk ki egy pár nappal korábbi idöpontot a szülésre és akkor bevárlak :)

Ancsika! Gratulálok Lora babához és a tejcsihez is :)

Mók! A nyákdugó már egész jó jel. Jelentkezz, ha meg lett a baba :)

Remélem nem hagytam ki senkit, mostanában annyi baba született.

Itt ma nálunk nagyon ködös idö van és hideg, nem akar kibujni már ez a napocska.

Most már ugy gondolom én is teljesen készen vagyok a ruhákkal , a korházi csomaggal, meg mindennel. A tegnap az egyik barátnöm hozott egy csomo rózsaszin babaruhát, képzeljétek, kimosva és kivasalva, nekem csak annyi dolgom volt ma , hogy helyet csináljak a szekrényben nekik.
Nekem nagyon sokat keményedik a hasam és görcsöl, nem bánnám, ha már ezeknek a keményedéseknek eredménye is lenne,( egy pár centi) :)
Ma este költözik ide anyósom egy pár napra hétre, ki tudja. Nem is bánom, mert már nem sok türelmem van a fiaimhoz, igy lesz ki foglalkozzon velük egy picit.

Szép napot mindenkinek, majd még jövök, frissebb hirekre várva.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Sissy, Dinuci!
Lányok gyönyörűek!!!! :D :D :D

Nálunk semmi, pedig este is jött valami nyákdugó féle, de csak jóslók továbbra is. Kicsit el is keseredtem, mert nagyon hittem az éjszakában... :cry:
Mindegy végül is van még időnk, és most már mindenképp kibújik előbb utóbb.... :wink:

Mindenkinek mennek a drukkok!!! :D :D :D
Legyünk már túl rajta csajok... :wink: :roll: :P

Kép
mók

Sziasztok!

Hazaértem a szülés előtti utolsó védőnői látogatáson. Vérnyomásom rendben ,igaz egy kicsit rám hozta a frászt. elromlott a szívhang hallgatója és kerek 5 percig nem hallottunk semmit sem.......aztán valamit megrázott rajta, utána már megtalálta. 13 kilót hiztam összesen, a pocakom a meglátása szerint középen helyezkedik el,de megnyugtatott hogy akár egy óra alatt is teljesen leszállhat.....
Párom csütörtökön megy el itthonról,3 napig nem lesz..........még szerencse hogy közel vannak a szüleim és bármikor tudnak jönni.
A keményedések már szinte folyamatosak,a derekam is elkezdett fájdogálni majd csak beindul egyszer.....

Gyönyörűek a babák kivétel nélkül....:D

Kép
Kép
Kép
andinet74

DINUCI, SISSY, gyönyörűek a lányok! Már most olyan kis csajszisak :)

Dinuci, remélem, hamar rendbe jössz. Jó azért, hogy a férjed is tud segíteni. Attikával mi a helyzet? Mit szól a tesóhoz? Ő legalább hagy titeket aludni?

Rékus, javaslat elfogadva :) Én már ha kell, ma készen lennék. Jó, hogy anyós tud menni, kicsit irigyellek. Hozzánk is jönnek majd az első pár hétben, anyósom is egy hétre meg anyu is, csak hát ők még dolgoznak, és így év végén mindenkinek kevés a szabija.

Biliügyet ma leállítottam (rossz döntés vagy sem), de a harmadik melegítő-bugyi mosás után úgy gondoltam, hogy talán mégsem most kellene elkezdeni (akármennyire is tetszenek a kisasszonynak a szép színes bugyik).

Mók, ne legyél elkenődve, most már tényleg nincs sok hátra. Próbálj meg minden nap csinálni valamit, aminek örülsz. Egy jó film, egy jó vacsi, vagy séta a pároddal kettesben. Tudom sablonosan hangzik, de tény, hogy egy ideig erre tényleg nem lesz ideje az embernek.

Andinet, azért drukkolok, hohy ne pont akkor szülessen a babátok, amikor a férjed nincs otthon.

Most pedig pihenek, mert délelőtt itt volt az egyik barátnőm a Julival egyidős kisfiával, de valami volt a levegőben, mert vagy az egyik bőgött, vagy a másik.
Edit

Kép
Kép
etus79

Köszi etus, de nem a párom jön be velem,hanem az unokahugom, ő lesz a keresztanya is,na meg tavaly szült :)

Ami a bilizést illeti nem vagytok elkésve mert a kisebbik lányom elötte hónapban lett egyszerre szoba és ágytiszta mint a 3 szülinapja volt.
Nem erőltettem szinte magától rájött mindenre.......

mók: drukkolok hogy még ezen a héten egymásra nézzetek a babáddal :wink:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Gira,
gratulálok pici Bálint születéséhez! Minden jót Nekted és sok-sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Nukada barátnője vagyok,remélem nem lesz harag ha közlöm Veletek a nagy hírt:ma 6:31-kor megszületett Dorottya.3440 gr és 53 cm,mindketten jól vannak.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@

Kedves Kinga!

Köszönjük a hírt, már rég nem hallottam Nukada felől, és örülök hogy minden rendben.

Nukada!

hatalmas gratuláció, és remélem amint időd engedi jössz újra közénk!!!!! :D :D :D

Kép
mók

Edit,
a bilizéssel nem vagytok elkésve. Nálunk Anyósom adott bugyit Brigire tavasszal, kb márciusban. Akkor annyi idős lehetett mint Juli most. Egyfolytában befolyott a pisi, a kakánál akkor már előtte szólt. Kb 2 hétig szenvedtünk, bady, bugyi, naci mosás. Amikoris anyós adott rá megint pelust. Pont dokinál voltam, ő vigyázott rá. Azt hittem a falat lekaparom. Nagyon ideg voltam rá. Pár hónappal később már ő kérte a bugyit és ügyesen szólt is, bár még néha vannak balesetek, főleg ha jobb dolga is van mint pisilni. :lol: :lol: Éjjelre még mindig kap pelust.

Ancsika, Dinuci, Sissy,
nagyon édesek a csajok.

Dinuci,
sajnálom a hasfájást. Nálunk is megvan, vettem infacolt, bár nem tudom mennyire segít. Éjjel 11 előtt nem nagyon tud elaludni, viszont éjjel így "csak" kétszer kel, 2-3 körül és 5-6 körül. Eddig éjjel szerencsére vissza tudott szépen aludni. Sajnálom a műtétet. Attika jól viseli a tesót? Brigi annyira nem, nagyon hisztis lett. Hát igen a figyelemfelkeltés.

Mók,
azért már ideje volt összepakolni a 39. héten.:lol: :lol: :lol:

Megjöttünk a védőből, a csaj ruhástól 3750 gramm, majd lemérem a ruciját este és akkor tudni fogom, hogy ténylegesen mekkora. Olyan édes volt a méreckedést végigaludta. A dokinő szerint nem használjam azt a vigantolt ami rajta van a listán, inkább ne kapjon semmit. Olvastátok, hogy bevontak egy csomót? Sissy feltette a linket. Két hét múlva megyünk megint, a dokinő kérte, hogy ugyanez a ruci legyen rajta, hogy lássuk mennyit hízott. :lol:

Ceyla,
melled javul?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Nukada,
gratulálok Dorottya baba születéséhez! Minden jót Nektek és sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kép

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok !

Hoztam nektek egy fotót Gira Bálintjáról.
Jól vannak lassan minden a kerékvágásba kerül és jönnek a babás szép napok.

Kép Bálintka

üdv mindenkinek szép napot
20200310173350

Kri!

Csajok még mindig nagyon édesek!!!!! :D :D :D

Gira!

Bálintka egy csoda!!!!!

:D :D :D

Kép
mók

Köszi a bilis tippeket. Én sem akarom erőltetni, csak most úgy kérte, de hát nem megy. Szerintem csak azért volt, mert előbányászott egy bugyit a szekrényből, és tetszett neki, mert cicás :) Most pelus van rajta, mert ma minden a bugyiba ment, és nem hiszem, hogy ez lenne most a legjobb időpont.

Gira, Bálint csodás, és tényleg mennyi haja van.

Kri, a lányok tündériek!

Jaj, én is úgy várom már!!!

Edit

Kép
Kép
etus79

Mennyi babuci!!! :) De jó nekik!!
GRATULÁLOK AZ ÚJABB BABÁK ÉRKEZÉSÉHEZ!!!
Úgy el nézegetem őket nem rég még pociban voltak :roll: :D
Milyen csodálatos dolog!!!!! :D

mók:menjünk már mi is szülni!! :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Mindegyik baba olyan szép!! Nukada, gratulálok nektek!
Kriszta, remélem a féltékenység majd alábbhagy. Nagyon helyesek a képen :) A Vigantolnál csak a műanyag pipettával volt valami gond, nem? Abból kioldódik valami káros anyag. Az üveg pipettás használható, én úgy tudom.

Ma voltam CTG-n, rendben volt minden, pénteken megyek újra, de akkorra vagyok kiírva, kíváncsi vagyok... A derekam ma még rosszabb, mint volt, amúgy nem érzek változást. Ma én is bepakolom a hiányzó dolgokat a táskába, biztos ami biztos.

Ma a Jánosban állítólag nagy roham volt, 5 szülőszobára 6 szülő nő jutott. :?

Andi, nekem is ezt mondták ma CTG-n, hogy fent van a hasam, de végülis ez se jelent semmit.

Dinuci, remélem lesznek pihenősebb napjaid is végre.

lynnn

Briginek
Kép
Vendég

Kata,
köszönjük.

Lynn,
igen, a műanyag cseppentőből oldódik ki valami káros anyag, és nekünk pont ilyen volt itthon még Brigi ette tavasszal ill. mostanáig 1-2 hete. Mert nyáron nem kapta, elég volt a napfény. De úgy tudom a gyógyszertárakban most hiánycikk.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kata,
Noel baba már 1 hónapos!! Milyen gyorsan elröpült az idő!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Lynn
Jól láttad! Noel kezében fegyver van :lol: :lol: :lol: :lol: (csak játék pisztoly)

Mók
Mennénk mi udvarolni... csak legyen kinek :wink:

Etus
Ha Juli akarja a bugyit, akkor legyen! Egy dolgot tehetsz... nem erőlteted... és ha baleset történik, ha szükség lesz még a pelusra, ne szidd meg!!!

Babák gyönyörűek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dinuci
Noel Mildibé-t kap. Nekünk bevállt...
Látogatók: én azokat engedtem be eddig, akik segítenek valamiben!!!!

Kri
Doktornő gondolja, hogy 2 hét múlva jó lesz még a ruha Bettinek? :roll: :wink:
Vendég

Edit!

Persze, hogy nem vagytok még elkésve a szobatisztasággal, de ez már egy jó jel volt, hogy neki bugyika kell. Tudom, hogy most neked nem hiányzik a sok pisis cuccot mosni, cserélgetni egész nap. Nálunk amikor ugyanez kezdödött, akkor próbáltam neki segiteni ugy, hogy minden másfél 2 óránként elmentünk a wc-re pisilni, igy elég ritkán sikerült neki a nadrágba pisilni. Délben amikor aludt, akkor pelust raktam és még éjszaka is. A déli pelus már lekerült, még az éjszakai van hátra. Persze nem egy két hetes folyamat ez, hanem eltart egy fél évig biztos.
Nálunk a bilizés teljesen kimaradt mindkét gyermekemnél, talán az én lustaságom miatt, nem akartam még a bilit is pucolni utánuk :)
Az apjuknak mondtam, hogy tanitsa meg öket szépen a wc-be pisilni. Minden este fürdés elött hárman körbeállták a wc-t, igy tanulta meg a kicsi is :) A látványról ne is beszéljek :)

NUKADA! GRATULÁLOK A BABÁDHOZ; JELENTKEZZ AMINT TUDSZ:

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Nukada, gratulálok! És főleg így a sok gond után (a kórházazásra gondolok), milyen szépen kivárta az idejét.

Rékus, tudom, nem vagyunk elkésve. Csak már nyáron egyszer próbáltuk, de nem sikerült (akkor is voltak már jelek), és most meg kérte a bugyit, de ennyi. Pisi / kaki belemegy. Szóval most én még pelusozok inkább, csak azt nem akartam, hogy azt érezze, hogy direkt lebeszélem róla. DE délután szóba sem került a bugyi. Én simán várok jövő nyárig is. Igazából nem azon izgultam, hogy el vagyunk késve, hanem csak azon, hogy ez most nem jó időpont, mert pár nap múlva itt lesz Andris, és az önmagában is elég nagy változás.

Kata, dehogy szidom le! Még azért is megdícsérem ha bepisil, de szól :) DE az biztos, hogy néha nehéz jó pofát vágni a dologhoz (de azért igyekszem).

Na megyek, mert együtt fürdenek apával, és ki kell halásszam a csajt a kádból.

Jó éjt!
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok,jó reggelt :)

Ismét eltelt egy éjszaka és még egyben vagyok! :cry:
Görcs nincs,de vagy 4x arra ébredtem,hogy feszült nagyon a hasam,de azt mondják ebből lesz majd a görcs!De mikor!? :roll:
Nem tudom miért úgy érzem ez a szülés jobban fog majd fájni!Azért gondolom,mert nyűgösebb voltam ennél a terhességnél sokkal.
Úgy tervezem,ha így lesz és esetleg már sírni akarnék a fájdalomtól akkor kérni fogok EDA-t!Bárcsak olyan lenne mint Máténál!!Fájt ott is ,de szépen tűrtem ügyesen!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

ice hasonló tüneteim voltak nekem is ma éjjel. fél 2-kor arra ébredtem hogy rettenetesen fáj a derekam meg az egész alhasam görcsbe van........
aztán semmi,elmúlt :?
úgy látszik a kötelező josló fájások hatnak ránk ennyire,mert front az nincs. hiába..a vége tényleg a legnehezebb :wink:

Kép
Kép
Kép
andinet74

andinet:ez igaz!!! :) ilyenkor már tűkön ül az ember!!szombaton tán jön front :roll: a kisfiam és apukája szombatra mondták,hogy megyünk szülni,de nem is beszéltek össze külön-külön mondták ezt :D kíváncsi leszek bejön e :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek!

A babák gyönyörüek egytöl egyig!

Ancsika,Gira,Nukada Gratula a picikhez és sok sok tejcsit!

Kriszta föleg tesonak meg öcsinek hivjuk még!

Mók nálam szülés elött 2nappal távozott a nyákdugo!

Pocakosoknak kitartást!

Kép

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Mi ez a pangás? Mindenki szül? Aki már otthon van, és van ideje várjuk a képeket és a beszámolókat! (Lina, Cherryke, Sissy)

Ma megvolt az első "rossz" éjszakánk. 1,5-2 óránként fent volt a babó. Reggel 1/2 8-kor meg már Brigi kukorékolt. :cry: :cry:
A hasfájásra úgy néz ki segít az infacol, bár nagyon nem ízlik, iszonyúan grimaszol és próbál szabadulni amennyitől lehet. :lol: Viszont nagyon nehezen böfizik. Brigi is ilyen volt.

Kata,
szerintem az a rugi amiben voltunk nem lesz jó 2 hét múlva, viszont van egy másik ugyanilyen nagyobb méretben - még Brigi kapta - majd legfeljebb abban viszem. Ez az 1 db 50-es rugija van és most már kezd passzentos lenni.

Edit,
a pelusra bugyit nem próbáltad? Amikor Brigi nagyon bugyit akart ráhúztam neki a pelusra.

Lynn,
nagyon eltűntél!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Tüncü
Szépek!

Etus
Bugyipelenka?

Kismamik
Kitartást!
Vendég

Tüncü, nagyon aranyosak a gyerekek együtt :)

Kata, bugyipelenka marha drága (ami meg ne abból kifolyik...)
De most mintha elfelejtette volna dolgot, szóval nem forszírozom.

Iceberg, Andinet, hát én sem aludtam valami jól. Fájdogált az alhasam nekem is, meg hajnaltájban már nem tudom melyik oldalamra feküdjek, mert a forgóim eléggé kivannak. DE már nincs sok hátra (remélem ).

Kri, sajnálom a rossz éjszakát. Viszon azz jó, hogy az infacol bejön. Julival nálunk is bevállt, de persze itt nem lehet kapni, szóval majd megint kezdhetünk kísérletezni (bár hátha nem lesz rá szükség).

Aki ráér, attól tényleg kérünk beszámolót meg képeket. Bár gondolom a babásoknak most akad jobb dolga is az irkálásnál.
Edit

Kép
Kép
etus79

Nekem éjszaka megint feljött a gyomorsavam,de úgy,hogy arra ébredtem teli ment a szám és fuldoklok,nem is részletezem,de nagyon rossz volt utána fájt is a gyomrom nehezen aludtam vissza!
Nálunk van az egyik gyógyszertárban kiszállítás aminek nagyon örülök,mert amúgy messze van így is úgy is!Fel is hívtam őket és kértem gyógyszert,mert most is fájdogál a gyomrom mi lenne este!!
Pedig fél 6-kor vacsiztam és még is ez lett,remélem nem jön vissza ez a betegségem!!! :?
Csak olyan rossz,hogy pont most a babucival kell gyógyszert szednem!!!

etus:majd tavasszal vagy nyáron bugyiskodhat a kislányod,akkor már az idő is jobb nehogy megfázzon!nem vagytok elkésve sztem!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Csak jelentkezem hogy sajna még mindig egyben vagyunk!
És bár próbálok arra koncentrálni hogy csak hétfő jön az időpontunk, azért itt a terhesség végén nagyon nehéz!
Nekem már fájnak a fogaim is, olyan mintha most meg valami fertőzést is elkaptam volna, majd holnap szólok a dokinéninek....plusz az éjszaka alig aludtam.
Nehéz forgolódni is fekve, hát ennyivel tuti előrébb vannak akik korábban szültek, vagy szülnek. Azt hiszem kimerül a szervezetem.
Én mondjuk ezért vagyok már türelmetlen, és persze belegondolok a túlhordásba, na ott ver a víz igazán!!!! :( :( :(

Párom aranyos, megértő, sőt közölte volt már hisztisebb időszakom a terhesség folyamán, és biztat hogy még nincs itt az idő, nyugodjak meg, meg ilyesmi. Tök rendes, pedig ő is várja már a babát.

Kri!
Sajnálom az éjszakát!

Kép
mók

Sziasztok!

Mi is egyben, és nagyon úgy érzem, ez még így marad egy darabig. Pedig most már kezd nekem is elegem lenni. A derékfájás ma annyira rossz, hogy néha arra gondolok, mankó kéne. Ágyban forgolódás... hát az kb. fél óra, meg az is, hogy felkeljek pisilni. Azon is gondolkoztam, hogy a vajúdásnál is nagyon nehéz lesz majd megfelelő pozíciót találnom ilyen fájós derékkal.

Ice, sajnálom, hogy rossz éjszakád volt. Jó magas párnán próbáltál aludni? Nekem az segít.

Kriszta, nappal tudsz pihenni kicsit? Biztos nem lesz minden éjszaka ilyen rossz!

Képzeljétek, most hirtelen lehet, hogy lakást veszünk. Adódott egy jó lehetőség itt a házban, de majd csak sokára költöznénk, fél év minimum, de talán több is. Olyan furcsa, hogy pont most történik ez is, nem is igazán tudok erre figyelni. Már inkább a babával foglalkoznék. Vicces, hogy elvileg pénteken szerződünk, akkorra vagyok kiírva :wink:

Nagyon várom a beszámolókat a kórházból hazatérőktől!

lynnn

Sziasztok!

Az éjszakai savtúltengés nálam már állandó,de nekem bevált a Renie, az éjjeli asztalomon mindig van

A kicsi lányom volt nagyon hasfájós, neki az espumisan cseppeket ajánlotta a doki néni,banán izű és nagyon jó volt, mást nem is fogadott el.

Napközben nem csak a derekam fájt hanem a vesém is.....talán nem lesz megint kő belőle. :shock:
az már be tenné a kaput nálam

Kép
Kép
Kép
andinet74

lynnn:túl magas párnán nem tudok aludni sajnos meg nekem még ülve is feljön ez a fránya sav!azért köszi!de jó sikerül lakást vennetek!!!én még álmodni sem álmodok ilyenről felénk egy ház amiben 2 szoba + nappali van 17millió körül van és ez még kicsi is mert legalább 3 szoba kellene,ha még nappali nincs is bár az is kellene,hogy ne ott fogadja az ember a vendégeket ahol alszik!
én tudod,hogy fordulok az ágyban :roll: megfogom 2 oldalt a hálóingem és így segítek magamnak fordulni :lol: ,de tényleg rossz meg kikelni az ágyból!majd csak vége lesz már :wink: arra probálok gondolni,hogy kihasználom az időt pihire ,mert utána ki tudja mikor lesz alkalom!! :roll:

andinet:mennyi renit szoktál bevenni éjszakára??azt vettem én is és remélem használni fog!!mikor beteg voltam ettől sokkal erősebbet szedtem,ezért tartok attól,hogy nem fog használni,de hátha!
nagy már a baba és tuti nyomja fölfelé a gyomromat a kis fenekével :roll:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?