A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sajti hírek!!!!
Felébredt mindkét 8 sejteske!!! :-D
Az egyik 3 setnyit vesztett, de azt mondták ez nembaj... most lézerezik Őket, aztán mehetnek fejestugrani a baldachinba!!! :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Sajtikám: itt is indul a ragacsszállítmány :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
andrea-1

Judit, sikerülni fog, én annyira érzem :) El kell már kezdődnie annak a babaesőnek!!!

Unokatesómnak sajnos nem sikerült. Ma megjött. Szóval Sajti hajrá, már miatta is muszáj, hogy sikerüljön!

Breki, szerintem lesz segítség, de nagyon szívesen megismernélek :)))

Kép
mieza

Navi, ez aztán a pocak, wow!!!

Kép
mieza

Mieza,
hiszen már elkezdődött :idea:
Itt van Andi, meg Zsuzsó is, úgyhogy mi Sajtival - meg aztán mindenkivel aki utánunk akciózik - már csak a lekes követők leszünk :D

Kép
judit0713

Csajok,
most megyek dokihoz, milliónyi kérdést felírtam már neki (szegény), és ugye azt kell mondanom hogy PCO-IR miatt szeretném ha elküldene vérvételre, fogja tudni hogy milyenre ? vagy külön kell azt is mondani.... de mit is ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mieza,
uncsitesónak vigaszölelés (((o)))

Sajti,
ügyik voltak a kismanók, csak így tovább!!!

Kép
judit0713

Kubu: Szerintem tudnia kéne, de biztos ami biztos terheléses cukor és inzulinvizsgálatot kérj szerintem, ha lehet 3 pontosat (0,60,120 perces értékeket nézzenek).
andrea-1

Andi,
cupp köszi !

kubuspace

Hahó!

Na a mn. hivatalt letudtam, azért mondtak egy-két érdekes dolgot.

Holnap reggelre visszahivtak valahová. Nem lenne semmi gond, csak a pénz kevés, nyelv nem kell, de hát nagyon nem kergetnek az ajánlatokkal, pedig fogalmuk sincs a sok butának, mit vesztenek. Igaz Judit, valakinek rá kellene már erre jönni.
De annyi - nálam sokkal idősebb ember volt a hivatalban,akiknek szerintem nagyon kevés az esélye bármire (nekem se sok)

Sajti: nagyon sokat gondoltam rád ma reggel a KH mellett. Remélem minden ok-s?!

Navi: karcsu pocak, remélem minden ok-s lesz. Mekkora babszem várható?

Kubu: kiváncsi vagyok dokker mit mond. Ne sajnáld, ezért fizetsz neki, gondolom nem keveset. Normál ember nagyon sokat dolgozik ennyi pénzekért, amig ők hipp-hopp zsebre vágnak (igaz tanulni is kell érte, de akkor is) - más is tanul.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
Sajti! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Ezerrel megy a cucc de jó ragadós ám!

Macs!Nagyon édik az ikrek köszi a képeket!Továbbra is drukkol az egész családom nektek!

Andi vigyázz magatokra!

Judit, úgy érzem + sugallat jön felőletek!

Csajok!Nem tudom mi legyen,még nincs mary,igaz apa eredmény sem ,mert Irénkénk szabin van,így nem tudta megmondani.A 2. napon kell mennem,rövid lesz,de mi van ha pé-n,vagy szo. reggel jön mary,akkor bukjuk a hónapot?Segítsetek!! Én már úgy izgulok!
ritabmc

Rita,
szerintem ha holnap megjön, azonnal vágtázz be a bmc-be!
Azért tuti nem harapják le a fejed ha az 1. napon mész, de a 4. (hétfő) talán már késő!
Ha szombaton ön, akkor úgyis csak hétfőn tudsz bemenni, de szerintem a 3. nap még OK. legalábbis nekem S mindig 2-3. napot szokott mondani!

Kép
judit0713

Kispatak,
szerintem bármit ajánl a hivatal, fogadd le! Nemcsak azért, mert az is pénz, hanem mert a munkáltatók valahogy más szemmel néznek arra, aki állásból pályázik máshová...ne kérdezd miért van így, nem tudom, de tapasztalat, hogy hozzánk is szívesebben vesznek fel így embert (persze bizonyos szint feletti munkára, de úgy látom te olyanra vágysz!).

Kép
judit0713

Sajti: örülök nagyon a híreknek,remélem minden rendben ment,és már anyuci pocakjában vannak a kismanók :)

Mieza: én is szívesen megismernélek,úgyhogy asszem szombaton nem menekülsz :D

Lányok,itt ülök a majdnem teljesen üres lakásban,anyósom és párom gyönyörűségesen kitakarított,minden csillog-villog,mint mikor ideköltöztünk :D

Picit nyomott vagyok a gondolattól,hogy el kell menni,tudom én,hogy jó lesz odaát is,csak hát olyan jó volt ez a kis kuckó :)

Jujj,ma majdnem nem vettem be a fogamzásgátlót...!!!! :roll: :roll: :roll: Annyira el vagyok én ettől szokva... :D

Navi: tudom én,hogy csak a többieket ismételgetem,de hihetetlen szép a pocakod! De komolyan,mutattam páromnak is,mondom én,ez lehetetlen,hogy ilyen formás,izmos legyen a pocak :D

Remélem hasonlóval áld meg Jóistenke engem is :D
Na jó,nem leszek telhetetlen,mindegy milyen,csak legyen máááár!!! :D
Vendég

Kisbéka,
a fogigátlót én is mindig elfelejtettem bevenni, ezért beállítottam a telefonom, hogy jelezzen. Minden áldott este! :lol: :lol: :lol:
Én is elszoktam tőle és nem is vágyom rá soha többet!

Sajti,
nagyon drukkolok neked meg persze Juditnak is és mindenkinek!

Sajna a talira nem tudok menni! :(
Talán majd legközelebb!

gigibp

Rita: én is pénteken mentem be (1 hete),szóltam Sz-nek,hogy csak pár csepp volt,megvizsgált,és azonnal rákezdett Mary,Sz szólt,hogy fogjam oda a papírt :lol: :lol: :lol:
Így az lett az első nap.

Viszont mivel kért még 1 vérvételt hétfőre,így én is a 4.napon kezdtem!!
Egyáltalán nem para,az még belefér :)

Menj be szerintem is!!!
Vendég

megjöttünk lukológiáról

méh visszahúzodott, fájást nem érti mert tök szép kívül-belül minden
szexelhetünk
méhszáj szép
mensi okés
PCO-IR óóóóóóó annyi beutalót ír nekem amennyit akarok, de csak azután ha nincs szopi
Lizát imádta
Marcit is
védekezést még nem találtuk ki
volt rákszűrés
12 pénz :-)

szakdoga vázlatot kéne írnom 24 órán belül, :cry: még nem kezdtem hozzá

kubuspace

Gigi: sajnálom,hogy nem tudsz jönni a találkozóra,de majd bepótoljuk :)
Vendég

Kubu: eredményeid nagyon jóóók!! :)
Még jó,hogy imádták Lizát ;)
De jól be vagy havazva ezzel a szakdoga vázlattal...

Mi lesz a témád?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a plakátolásban a segítséget, mert plakát alapján a gazdi jelentkezett, 16. kerületi :)
A szuper ideiglenes befogadó pedig választani fog a Futrinkás kutyáink közül egy másikat, most ennek kérek nagyon nagy drukkokat!!!

:)

Kép
mieza

Kubu, hajrá erotikus élet :)

Kép
mieza

ZSu1981-nek már hatalmas drukkok mennek, hiszen már valószínűleg ott ül a bmc-ben hcg eredményekre várva :arrow: :arrow: :arrow:
Gyere majd a jóóóóóóó hírrel!

Kép
judit0713

zsu: Mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti
Nagyon drukkoltam tegnap, majd gyere a jó hírekkel!!! :)
Ragacsszállítmány indul!
Mesértődött kollégával meg ne törődj, most más a fontos.

Kispatak
Élvezted a vezetést?
Őrület, hogy egyesek hogy vezetnek, mi is kifogunk minden reggel valami hülyét.
Az új kolléganő a főnök volt tankörtársának volt vidéken az asszisztense 5 évig és most Pestre szeretne költözni.
Áttolok neki jövő hétre egy csomó munkát, én nem bírom egyedül, és a főnök úgyis kiküldetésben lesz egész héten, szóval nekem kell majd szórakoztatni meg feladatokkal ellátni.
Úgy volt hogy jövő hétvégén megyek N.-ba, ott laknak az unokatesómék, de a tesóm félreértett valamit.
Anyunak lesz a 60. születésnapja, és a húgánál szerette volna tartani. Ő egyedül él egy hatalmas házban, berendezkedve millió vendégre, meg rá is ér. Erre anyu nővére (akivel nemrég elég komolyan összevesztek és aki amúgy rohadt gazdag), kitalálta, hogy legyen nálunk. Mi nagy jóindulattal sem vagyunk hazdagok, meg a lakás sem nagy, van egy szem nem kihúzható asztal és összesen 6 szék… A szűk család még rendben lenne, na de 20 embert nem fogok oda becsődíteni, nem normális ez a nő, komolyan…
Nem tudom, minek kell állandóan sz*rt kavarnia, amúgy sem szeretjük…
4. házassági évfordulónk volt, de amúgy 12 éve vagyunke gyütt, inkább azt a dátumot ünnepeljük jobban. Szóval lassan már nagyon kijárna nekünk egy baba :(
Megpályáztad a németes állást?

Judit
Szép 40. szülinapi ajándékod lesz :)
Tuti sikerül!

Navared
Gyönyörű a pocakod!!!

Mieza
Akkor minden megoldódott, a kutyus visszakerült az eredeti gazdáihoz, biztos nagyon boldogok voltak!

kisbeeka
Biztos jó lesz az új helyen is, csak a tesódat kell majd tudni kezelni.

kubu
Szuper hírek :)
Mi lesz a szakdogád címe?
Ja, megkérdeztem kontrollingos kolléganőt, nincs meg neki a könyv :(

Jaj, csajok, annyira szarul érzem magam…
Lesz este céges össznépi buli, és 2 napja késik. Nem akartam úgy inni, hogy akár 0,001% esély is van rá, hogy terhes vagyok. Persze tudtam az eszemmel, hogy nem, meg megvannak Mary előjelének tünetei, de akkor is mindig kiborulok ettől a hülye egy csíkostól :(
estrella22

Estrella, még nem kerül haza, mára tervezzük a nagy utat :)

MINDEN KUTYABARÁTNAK:
légyszi továbbítsátok ismerősöknek:
http://gallery.site.hu/d/15698507-1/201010.pdf

Sajnos az Illatos úti (sintér) telepre a kutyusok 70%-a gazdától kerül be, mert már nem kell nekik. Ez a kisebb része, a nagyobb részét kidobják, kirakják valahol. Ha ivatalanítva vannak, nem szaporodik az állomány.

Az elveszett kutyusok nagy segítsége a CHIP! Gondoljatok rá időben, mert ilyen akcióval nem drága és tényleg megéri.
Nekünk emiatt lett meg a kutyusunk...

Kép
mieza

Tényleg, Zsuzsi ma? Erről lemaradtam, azt hittem csak később. Ha igen, akkor mennek a hatttttalmas drukkok!!!!!!

Kép
mieza

Bizony, velem volt beültin, de mivel neki 6 napos kicsikéi vannak, így előbb tudja meg hogy +++++++++++++++++++++++++

Estrella,
nagyon car érzés tud lenni a nega teszt, de talán épp jó lesz a mai esti buli arra hogy egy kicsit elengedd magad!
Ha meg esetleg ott van mégis a babó (de jó is lenne!) akkor sem árt meg neki egy-két pohár bor...kérdezd csak meg Andit, ő borfesztiválra vitte pocakban a babszemet, mivel épp nem számított rá :wink:

Kép
judit0713

Hahó!

Örülök, hogy az elveszett kuty haza talál. Az ideig. befogadóknak meg válogatni lehet szebbnél szebb elveszett/kidobott kutyik közül.Igen ez a Chip jó módszer vagy legalább biléta.

Jaj de jó lesz már tali, nagyon várom!

Kubu: szóval sok mindent intéztél, jó sokat is fizettél, hát ez nem semmi. Azért remélem kitaláltok valamit, dokker nem adott infot? Tudod nekem nem kellett dokker segítség, gyerek akkor jött amikor akartam, nem véletlenke.

Judit: tudom amit mondasz. Meg is jöttem az interjuról, 33%eselyem van rá, hogy felvegyenek, bármikor hivhatnak - ugy érzem, hogy NO de nem fogok könnyeket hullatni érte.
Remélem pár nap és csodahirek lengi be az irásaidat.

Estrella: megpályázok én minden normálisat, más kérdés ki válaszol és ki nem.
Gondoltam, hogy ez valaki valakije. Igazság szerint jó helyet és gyorsan nem lehet másképp találni. Nekem azért olyan lenne jó, ahol kell a német, mert annyira hiányzik már, és kenem vágom az tuti. az meg bolond, aki igényt se tart rá.
Remélem lesz babó nálatok is, már nem kevés ideje vágyódsz rá. Most akkor hol, mit kell ünnepelned? 20 emberes buli nem semmi otthon! Az anyu szül. napja volt ilyen. Bár Mieza szuper szervező ilyenekben, hiszen most is ő szervez nekünk bulit, csodálom is érte!!!!!!!!

Zsu: veled mi a helyzet, nem irsz! Épp gondoltam rátok, hogy áll a dolog, mikor lesz fagyiovi?

Sajti! Pihenj jó sokat!

Eszter veled mi ujság?

Irjatok!

üdv kispatak
Vendég

Kispatak, sajnos a biléta nem a legjobb módszer. Nagyon sokszor kaptjuk vissza, hogy a kutya hazament, de nyakörv és biléta nélkül. Sajnos leszedik a nyakörvet, bilétástól... Szó szerint lelopják.
Szóval, a chip a biztos módszer egyedül...

Ennek annyi a hátránya, hogy sokan talált kutyus esetében nem viszik el állatorvoshoz, ahol INGYENESEN leolvassák a chipet...

Kép
mieza

Sziasztok!

Igazad van Mieza, de miért kell kutyanyakörvet lopni? Ebben mi a jó? Szegény állat eltünik, legalább megkerülne.

Nővérem kutyája elhagyta anno a bilétáját,és felszállt a trolira. Egy kutyabarát vette magához. Ahogy eltünt kb 2 óra mulva meg is került, mert feltették a netre és az un. öcsém pedig elkezdte keresni. Pár házzal volt odébb. Sajna azóta ő már nem él.

Viszont van egy jó hirem: ki megy dolgozni a jövő hét közepén???

Hát én! Igen Judit elfogadtam ezt az állást. Bár nem kell német se angol, és anyagilag se a legjobb de lássuk be, nagyon sok válogatni valóm nincs. Tegnap kiokosítottak a mn. hivatalban sok mindenről, amivel élni fogok a jövőben.

Este még jövök

üdv kispatak
Vendég

Kispatak,
ez az!!!
Nagyon örülök, még akkor is, ha nem ez álmaid állása...de meglásd, egy jó lépés után csak jönnek majd a még jobb dolgok!
A fogad szépen alakul, a bárányka-tali is egyre közelebb...és befigyelhet majd még jobb állás, addig is biztonságban ézerheted magad azzal, hogy ez már megvan (tb. nyugdíj, stb.)

Kép
judit0713

Kispatak, szívből örülök!!!!

Hazajöttem, varrattalanul:-) Tanár úr egy igazi csodadoki, minden értelemben.

Kedden megyek BÉEMCÉbe, jön valaki akkor? (1 órára megyek K gólyáshoz)

számos Zsuzsi, csillagrombolónyit Neked mára!
Vendég

Hahó!

Igazatok van, már be kell látnom nem vagyok mai csirke. De nem ugy megyek oda, hogy el akarok jönni, mert akkor minek is mennék oda. Remélem, idővel majd alakulnak ott is a dolgok, és emelkedik valamit a fizetés. Az sem mindegy, hogy mennyire biztos lábakon áll valamilyen cég, bár mindenhonnan lehet repülni igen gyorsan.
Akinek meg nem kellett a sok tapasztalat és nyelvtudás, magára vethet. Nekem már minden esetre nagyon jó lesz, hogy nem kell folyton a hirdetéseket bujjam, mert már nagyon ki vannak az idegeim.
Fogdokker nagyon rendes volt, ma ő hivott vissza. Hétfőn még fogad soron kivül aztán a többit meglátjuk hol mikor hogyan, mert az eddigi randevuk már nem lehetnek igy, ahogy voltak - ezt nagyon sajnálom. Legfeljebb megyek magánba, mert nagyon ragaszkodok hozzá.

Juditkám: báránytali, hát az kb még 2 hónap. De sajnos semmit sem csinál csak ha reklamálok az arra illetékes/szerintem nem illetékes) személynél. De bármi, több mint a semmi, hiszen az idén már 2x találkoztunk igy, és ebből ő jött el egyszer.

Kahlan: örülök, hogy nincs már varrat és te is jó kezekben vagy.

Na most megyek kertecskébe és azt hiszem egy kis vezető partit is tartok délután.

üdv kispatak
Vendég

Kahlan,
szuper! Varrat nélküli bmc-látogatáshoz szorítok, hogy áment kapj a mielőbbi kezdésre!

Kispatak,
én még emlékszem, mikor azt írtad, 4 hónap múlva találkoztok újra...kettő máris elrepült :)

Kép
judit0713

Sziasztok

Judit és mindenki, aki gondolt ma rám: sikerült!!! A HCG-m 58.Két hét múlva kell visszamennem UH-ra! Persze nagyon örülünk, de az előzményeket tekintve óvatosak vagyunk!Ja és most semmilyen tünetem nem volt, már szinte lemondtam róla, hogy sikerült! De aztán csak mondogattam magamnak, hogy valaki lakik bent a pocakban! :D :lol:

Judit nagyon drukkolok, hogy hétfőn te is ilyen hírrel menj haza!!
Vendég

Zsuzsi,
hát persze hogy bőgök ahogy olvasom soraidat :oops:
Nagyon-nagyon örülök nektek!!! Pihenj még sokat a következő kéthétben, aztán már láthatjátok is a kis csodát...óóóóóóóóóóóó, nagyon jó most nektek!

Kép
judit0713

Zsuzsi! De jó!!!! Halkan azért lehet gratulálni??? :)

Kispatak: Szuper, végre ott is valami!!! Nagyon örülök Neked is, meglásd most fog beindulni a bolt, kapod a jobbnál-jobb híreket!!! Meglásd igazam lesz! :)

Juditkám: Te leszel a következő a sorban!!! :)

Hát én meg ma full-róka, minden ki ... előbb már reszelt almát ettem, anyu szerint az javít a helyzeten... meglátjuk még bent van.. úgylátszik dolgozik a gyerek :)))
andrea-1

Már frissítettem is a táblit, íme az újabb sikerlista:

BABAÁLMOK

Csajok,
ugye látjátok hogy ez azt jelenti, hogy az elmúlt egy hónapban három álom is teljesült :D
Lehet hogy itt van végre a várva-várt babaeső?
Bárcsak nekem is jóóó híreket mondana S hétfőn!

Kép
judit0713

Zsuzsi, Kispatak!!! mindkettőtöknek nagyon örülök!
Tuti nem a hormonok, de ahogy olvastam Zsuzsi, meg is könnyeztem :))) Nagyon szorítok, te pedig nagyon beszélgess vele, hogy jó helyre ágyazza be magát nagyon ügyesen, odaragacsozva !!!!

Kép
mieza

sziasztok,
bekukk 5-re megyek suliba, megjártam szüleimet (anyu picit leamortizált engem), vittem két csimotát, lelkem nem a legjobb, napok óta veszekszem énapával, hát evvan, hülye vagyok, no comment
fáradt is, reggel elaludtam az étkezőasztalnál, annyira gáz vagyok
holnap dunabogdányban babazsúrozunk, még ajit kell vennem egy 4 éves kissrácnak

Zsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! juhéj, persze csak halkan, de olyan boldi vadok !

pussz mindenkinek majd jövök este/éjszaka/hajnalban

kubuspace

Judit, amikor vezettem a táblát, én is 4.nek írtam be a magam sikerültjét :)))

Kép
mieza

Hahó!

Zsu - te kicsi eltünt: Most akkor ez azt jelenti, hogy a fagyibébi felébredt és beköltözött, sőt benn is maradt? Kicsit butácska vagyok, szóval akkor zebrás lenne egy teszt? Legközelebb már kukucska van?
Jaj remélem, hogy igy van!? De vajon miért nem irtál, babonából - pedig én ugy várom! Ragacsszállítmány postázva, Sajtinak is!

Juditkám: igen eltelt már 2 hónap és már nincs is kettő vissza, dec eleje az esedékes dátum. Nagyon repül az idő. Remélem te is jó hirrel jössz hamarosan!?

Mieza, Andi: köszönöm, hogy örültök nekem!

Kubu: nagyon tulvállalod magad csajszi! Ez nem fog jóra vezetni! Tessék munkamegosztást csinálni és valami napirendet/tervet követni. Hurrikán legalább bölcsizik, de aggódok értetek - komolyan és nagyon! Dokkernak fogadj szót és a kellemes dolgok ellenére tégy valamit, mert azt hiszem most még egy babszem már kicsit hamar érkezne! Nekem soha sem jött csak akkor amikor akartam - és dokkert nem kértem segítségnek!

Eszter te merre?

Sajti: gondolom ágyat nyomsz? Tedd szépen!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsinak nagy RAGACS! Drukkolok!

Nálam még mindig nincs Mary, úgyhogy számolgatok,számolgatok, max. jövőév eleje lehet lombik, pedig úgy szerettem volna már idén pocaklakó(ka)t! Mint tudjuk JÓ MUNKÁHOZ IDŐ KELL!!! :P

Mindenkinek szép estét! Mi ma este megyünk Az Operaház Fantomjára!

Még egyszer SOK RAGASZTÓ!!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok Csajok!!

Már nem is mentegetőzök,olvaslak ám benneteket szorgalmasan,küldöm a drukkjaimat mindenkinek akinek éppen szüksége van rá. :D :lol:

Kubusom!!
Hát persze,hogy viszek Neked sütikét!!Cserébe rázogatnám Liza sejhaját!! :D :) Jajj,Te Lány,kicsit sokat vállalsz nem??? :roll: Anyukádra nem írok semmit,no komment...ne idegesítsd Magad,Apával meg legyél türelmes.. :D :)

Juditom!!
Egy kalappal hétfőre!!!!Tudom,érzem,ez most sikerűlt!!!Jóóóóóóóóó híreket fogsz kapni!!!

Eszter!!
Írok mindjárt pü.Köszi,ha eltudsz vinni!!!

Navikám!!
Hogy vagy??Lassan itt az idő!!!Ki fog hiradózni???Hihetetlen,mintha most álltunk volna sorba a Bmc-be,emlékszel,Pncsiék is jöttek beültire.És Ő is lassan szül!!!!Megy az idő!!!Drukkolok nagyon!!

Rodina!!
Hogy vagy????Minden oké??

Macsek!!
Valami csodaszépek a bébikéid!!Erős Csajszi Kittike,ügyesen átvészelitek ezeket a heteket,és hipp-hopp megerősödik,és vihetitek haza.

Mieza!!
Voltál mostanába dokinál??MInden oké??Mocorgás megy ezerrel???Tényleg,vigyek valami babacuccot,kell még valamit venned??Vagy már televásáróltad Magad??Barátnőm hozott egy halom cuccot megint,szomszéd csajszi vett Tőle,most fog szülni. :wink:

Akkot tali jövőhéten szombaton ugye??????Mindenki azt visz amit gondol,vagy megbeszélés tárgya,mert nem találom sehol. :wink: Én gondoltam édes apró sütikre(mini linzer,ischler,néro,macskanyelv,stb.)Diabetikus is érdekel valakit????

Kispatak!!
Gratula amunkához!!Csak így tovább!!

Andi Mami!!
Hűű,itt a róka koma,na küldjed ide,kicsit átvállalom,mit nem adnék érte. :lol: :lol:Dolgozól vagy táppénzen vagy már??

Zsu!!
Gratula!!!!!Örülök nagyon.

Jövök még,csak közben főznöm is kéne. :lol:
csucsu99
Budapest

Zsu,
ez szuuuuppppperrrrr!!! Gratula!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Végre talán elkezdődik a babaeső!!!!

Judit,
tőled is ilyen hírt várunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispatak,
neked is gratulálok az álláshoz!!!! :lol: :lol: :lol:

Mindenki nagyon ügyes volt ma!!!!!!! Büszke vagyok rátok! :D :D

Sajti,
ragacsokat küldöm!!!!!

gigibp

HAHÓ!

Én köszönöm a sok dicséretet és gratulációt, de ehhez inkább szerencse kell(ett), ja meg egy nagy-nagy adag (brutál adag) türelem és kitartás.
Tudjátok, hogy vészeltem át a sok kudarcot? Hogy nekiálltam rögtön keresni újabb lehetőségeket, és nem szomorkodni a mindennapos többszöri elutasításon. Ezt csináltam 4 hónapig, irtó hosszu volt, de ebben tudtam valamit lépni.
A "bárányka" ügyében viszont semmit se tudok tenni csak ahogy Eszter irta: várakozni és vágyakozni - ez irtó rossz, sokkal rosszabb mint az előző, a tétlenség, a kilátástalanság. Ennek ellenére, hiszem, hogy lesz valami, de lenne egy dátum - ami nincs.

Nagyon sok szeretettel gratulálok annak akinek már sikerült vagy igy vagy ugy, és nagyon szorítok azoknak akik még várakoznak/vágakoznak - legyen minél előbb eredmény! Higgyetek benne, hogy lesz, bármennyire rögös is az addig vezető út!
Emlegettétek itt Rodina-t (remélem jól vagytok) az ő blogjában van gyönyörűen leírva, mi is élteti minden nap!
Rodinám: közel már az idő, amikor megérkezik Kittikéd, várjuk szeretettel a hireket felőletek.

üdv mindenkinek

kispatak
Vendég

Sziasztok Lányok!

Egy rövid bejelentkezésre jelentkezem én is aztán pihi mert a héten nem sok alvás volt a sok meló miatt :(

Én is jártam ma a BMC-ben a 3. inszemen. Remélem sikerült 8)

Zsuzsi,
Halk gratula :D :D :D

Kispatak,
Gratula a melóhoz! :D

Sajti,
Babaragacsokat küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit,
Hétfőre +++ híreket :D
Frissitenéd a táblában, hogy a 3. inszem ma volt és eredmény nov.2-án lesz???

Szívesen várom a profi vonalzókészítők segítségét, hogy hogy kell az aláírásba beilleszteni a vonalzó linkjét, mert nekem nem sikerül :cry:

Így most csak kép formájában:

Kép
brumi24

Brumi,
máris frissítettem:
BABAÁLMOK

És persze tonnányi babaragacs megy máris, hogy +++++++++++ legyen az a teszt!

Kép
judit0713

Sziasztok!
A héten probáltalak követni titeket,de több- kevesebb sikerrel azt hiszem,hogy sikerült is.Hétköznapjaim eléggé zürösre sikerednek,föleg hogy nagyon szétvagyok esve,de azért estenként olvasó üzemmodba vagyok,csak irni már nem marad idöm.
A héten a férjemnek meg volt a sperma vizsgálat,ma megtudtuk,hogy baci nincs,kedden megyünk konzultációra és akkor kiderül,hogy hogyan tovább.Én nagyon remélem,hogy lombikkal folytatjuk,mert az inszemre a multkor is kevés katona sorakozott fel.Rólunk ennyi!

Judit:
Nagyon szoritok hétföre,de annékül is tudom,hogy most ez pozitiv lesz,most annak kell,hogy lennie és kész!

Sajti,Brumi:
Nektek meg elindultak az ujjabb adag babaragacs szállitmányok!Pihizzetek sokat-sokat!

Kispatak:
Hatalmas gratula a melóhoz!

Zsu1981:
Gratulálok,igy kell ezt csinálni!

Most még egy picikét vissza olvasok,mert már elkezdtem vesziteni a fonalat,de igérem,hogy ahétvégén aktivabb leszek!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzsi: óóóóóriási gratula!!! :D
nem finomkodok,ez bizony szép volt!!! :)
Tutira mentél,másképp nem is lehetett volna ;)
Vendég

óóóó,már megint egy laptetű... :D

Ezt most Juditnak ajánlom fel,Zsuzsinak már nincs rá szüksége ;)
Meg picit Kittikének,és egy szeletet magamnak... :oops: :oops: :roll: de csak mert picit magam alatt vagyok,most cuccolok befelé a kertből,még vár jópár csomag... :?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?