Azért remélem sikerül letöltenetek, ha már így felizgattam a társaságot
Amúgy Menion én is beléptem a gmailre, kitöltöttem, feltöltöttem, meglestelek benneteket
Suzy igazán szép pocak. Azt kell mondjam, igaz a mondás, miszerint minden kismama gyönyörű
Gabi a szülőszobás képektől ismét könny szökött a szemembe. Ez már nem normális, tuti a hormonok miatt van. Vagy a fenéket... Hát kinek ne érne fülig a szája egy ilyen édes baba láttán és azok a megható pillanatképek. És tessék, már megint
Nomi, nagyon helyes vagy, igazi szépség a pocak is és a kis Babócád... Tök jól látszik Ő is
Orsi csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Állati csini vagy és nagyon klasszak a fotók. De ahogy elnézlek, rajtad egy gramm felesleg nem volt/maradt ugye? Mert csak a pocakod, ami plusz és annyi. Szerencsés alkat
Erika te is szépen ki vagy kerekedve, pontosabban a pocakod
Végül Adri. Nagyon nagyon sokat gondoltam rád. És utólag olyan egy sügérnek érzem magam, hogy egyáltalán felkínáltam neked azokat a bizonyos weboldalakat. Direkt nem küldtem el, mert komolyan mondom horror. Csupa rossz dolgok és az egyiken van egy videó... Csak elindítottam, de csupa csupa vér minden (bocsánat, h így leírom). És a szövődmények, meg az egyebek, szóval szörnyű. Gondolom így is rettenetesen érzed magad, de ezek ismeretében még rosszabb lenne. Ráadásul mindegyik weboldal vádaskodó hangnemben beszél a témáról. Az fel sem merül egyikben sem, h lehetnek olyan esetek, amikor muszáj. Ha gondolod, mindezek ellenére, elküldöm neked privátban, még csak sokkolni sem akarok ezekkel senkit. De sztem hagyd ki! Elég a sokk neked, amin keresztül mész. De ha gondolod... Szívesen (vagyis nem szívesen, de, elküldöm)

[/url]
csak ízlett az ebéd