Sziasztok,
túl a 2. napon:-) Reggel bevittem, egy órácskát ott unatkoztam, aztán eljöttem. Kérdeztem Péterkét , hogy mehetek hazaebédet főzni, menj volt a válasz, adott egy puszit és játszott tovább
Tojik ez a gyerek a fejemre

nem bánja ő, hogy hol van, kivel, ha jól érzi magát. Márpedig jól érzi:-)és ennek nagyon örülök.
Holnap egész nap lesz, ma is ott szeretett volna aludni, teccenek a kicsi ágyak neki.
Épp amikor menten érte, lelkesen mosta a fogát

hallotta a hangom, de nem is figyelt, csak amikor

szóltam neki, mondta, hogy szia anya, fogat mosok.
Kellett neki már ez a változás, kis közösség, önállóság.
Kicsit még közveszélyes, mert túl erősen akar szeretgetni, aztán ráveti magát a gyerekekre, azok meg azt hiszik birkózni akar, de majd megtanulja ezt is , meg minden mást is.
MEsi nagyon szeretnénk menni, de csak hvhez tudom megmondani a frankót, mert elromlott LALi autója és egy kis összeget ráköltött, ami igaz nem volt váratlan, de kiadás volt.
MAggie tudom, hogy majd rájön , hogy ez mindig lesz, de most nagyon teccik neki és nem akarom kedvét szegni, óvónőknek is nagyon teccik Péterke, még igaz csiszolatlan gyémánt, de majd csak megtanulja a szabályokat.
Gica biztosan belejönnek az ikrek is az oviba:-)
Vera jó lehet a gyöngyfűzés, mi annó csináltunk zuhanyfüggönyt gyöngyből, szép , még megvan, de sokat fűztük:-)