A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

zsuzsi: Gratula tőlünk is.

kispatak: Neked is gratula a melóhoz. Képzeld, elkészült az autó, jövő kedden megyek vezetni. Eddig olyan nehézkesen mentem, de most olyan régen vezettem már, hogy alig várom. Csak meg lesz végre az a vizsga. Meg kértem csekket az egészségügyire is, szóval haladok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: most már hamar meglesz az a vizsga Neked is :)
Vendég

Hahó!

Nem gondoljátok, hogy milyen jó sok + hireket kaptunk ma!?

Köszi a sok gratulációt. Remélem tartós is lesz.

Zsu is előkerült a zugból, jaj de jó.

Brumi: reméljük nálad is sok jó eredmény lesz hamarosan.

Judit és Sajti: nálatok hamarabb kiderül, de várjuk a babaesőt!

Ma meglestem egy másik fórumon Macsekot. A héten már szoptatta a kisfiút. Olyan jó hirek!

Vicky: látod te is haladsz. Lesz vezetés, vizsgák is, aztán egy szép jogsi - és papírod lesz róla. Én ugy mondanám, az igazi tanulás fog elkezdődni, de már a te kontódra! De tudod mi a nem szégyen: jogosítvány birtokában további órákat venni, mert én bizony ezt tettem. Első utam a tanpályára vezetett vissza, aztán autópályára. Lehet 1-2 tanpályás óra most se ártana? Lehet felhivom majd oktatómat, hogy beülnék a mostani kocsijára 1-2 saroktolatásra, meg balra hátra beállásra. Utóbbi a halálom - na ezt mondjuk itthon is tudom gyakorolni a hid miatt. Holnap du. meg is teszem.

Mára viszont lelép!

A holnapi nap is legyen legalább ilyen jó, mint a mai - ezt kivánom mindenkinek

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: nagyon örülök a Te jó híreidnek is :)
Vendég

sziasztok,
én is csak olvasó üzemmódban tudtam jönni, nagyon fáradt vagyok esténkét, meg nem is érzem jól magam, leginkább a gyomrom rendetlenkedik. :-( kicsi el vagyok keseredve, hogy ennyi nyűggel minden rendben van/lesz-e... :oops: keveset tudok pihenni, még holnap is dolgozom.

Judit,
a babátok ott van :-), én is pont így éreztem legutóbb hogy most ott KELL lennie és pozitívat teszteltünk. megértem hogy tesztelsz, de szerintem is csak 1nappal előtte tedd.
babaragacsok és drukkok ezerrel. :arrow: :arrow: :arrow:
kár hogy nem kedden jössz bmc-be, biztos szerencsét hoznánk neked mint te anno nekünk! :-) de lélekben így is ott leszek!!!

Zsu,
gratula-gratula!!! de jó hír!!! :D :D

Kispatak,
gratula a melóhoz!

Sajti,
millió babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: és titeket pár napra az ágyba kötö ragacs :arrow: :arrow: :arrow:

Macs,
csodálatosak a bébik, jó hogy végre van gép, nehogy Robi kezébe kerüljön!!! :evil: :evil:

Mieza,
de jó hogy meglett a gazdi!!! mit vigyünk a bulira?

Andi,
hogy vagy a rókát leszámítva? Sz ügynökkel beszéltetek a folytatásról?

Kubu
csupa jó hír :-) apával is légy türelmes!! :idea:

Navi,
drukkolok hogy már más gond ne jöjjön, hihetetlen hogy elment az idő!!!!

Brumi,
babragacsok neked is!!! :arrow: :arrow: :arrow:

csajok, tudom hogy már 1000x megírtátok, hogy mi jó hányingerre, de megírnátok még1x? nagyon hálás lennék...

bocs hogy nem írok mindenkinek, de nagyon drukkolok.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsó: Nekem a terhességi hányingerre a cocculine vált be. De jó lehet rá a citromos víz vagy a gyömbéres keksz is.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsókám,
köszi a biztatást!
Hányingerre gyömbéres keksz :wink:

Viki,
drukkok jövő keddre a vezetéshez!

Breki,
kicsit szomorkodhatsz, búcsúzz el eddigi otthonotoktól...talán épp azért kell költöznötök, mert az ott kettőtökről szól...ti pedig nemsokára hármasban lesztek :wink:

Jujj, nem tudom Cidney leharapja-e a fejem :oops: , de halkan megsúgom, hogy oda is lehet ám gratulálni, mert a szerdai eredményhirdetésen Z. szép hcg-szintet közölt :D
Szóval itt egy újabb siker!
Olyan boldog vagyok, nagyon szépen beindultak itt a dolgok!
Gyerünk csajszik, most nekünk is sikerül, év végéig összejöna zebrafarm :wink:

Kép
judit0713

Zsuzsó:
Ne aggódj minden rendben lesz,jövöhéten már a szivhangot is meglesheted!A hányinger miatt ne aggodj,tudom,hogy nem a legjobb érzés,de ez is azt jelenti ,hogy minden okés odabent a pociba!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok:)

Nem harapom le a fejed, hova nézne a doki akkor, amikor kozli a johirt??:)

Bevallom, fél éve, amikor aktivan irogattam, szornyu emlék maradt a kudarc, ezert most csak csendben olvasgatlak titeket hetek ota.
Az endometriozisom miatt, plusz mert nem voltam lelkileg felkészülve 6 hónapig decapeptyl depot injekciót kaptam, ami gyakorlatilag klimaxot állitott be nálam. ergo nem volt veszély, hogy ujra elhatalmasodik az endometriozisom. Igy amikor elkezdtük újra a lombikot, olyan volt, mintha "rebootoltak" volna a szervezetem.

Fantasztikus élmény volt, amikor z közölte a hirt, 140-es volt a HCGm, csak potyogtak a konnyeim, még a folyoson is, a noverek meg jottek oda, hogy baj van, baj van? de hát csak oromomben sirtam.
Bevallom, rettenetesen félek, nehogy torténjen valami, páromon is ezt látom, nem vallja be, de nem meri még 100 %-osan átadni magát az örömnek. iszonyat fáradékony vagyok, szomjas, és szétrobbannak a melleim, reggelete alig birok felébredni, de minden egyes tünetért hálás vagyok, mert ez azt jelenti, hogy minden rendben van. 25-én megyek kontrollra, addig ki kell birnom. hányingerem még nincs, emiatt kicsit aggódom. De bőgni viszont elbőgöm magam bármin:)

Én kibirtam teszt nélkül, valószinuleg azért, mert eddig minden alkalommal, amikor teszteltem, negativ volt, na hát ez bejott:)
Ma reggel viszont teszteltem, és hát nem volt olyan erős a csik, mint a jenifer lopez filmben:), de azért jól esett látni.

táplálkozásilag vannak még pánikjaim, szerdán rántott camabert ebédeltem, aztán este olvastam, hogy az tilto listan van, nahát majdnem elájultam a ijedtemben, de aztan utána olvastam, hogy ennyitol nem lesz bajom, meg hát rántva is volt. szoval igyexem, de folyamatosan az van bennem, most vajon rosszat teszek?

Elnézést, hogy ilyen sokat irtam.

Judit nagyon drukkolok hétfőre!!!!!
cidney23

Cidney:
Annyira jó ilyen jó hireket hallani,gratulálok!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

szerintetek ?

ebben a pillanatban M kimászott az ágyból, felült a kismotorra, berreg, robog a lakásban és dudál !

Cidney,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cupp ! nagyon nagyon gratula !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

cidney, én nem ismerlek, de szívből Veled örülök(nem gratulálok direkte), el tudom képzelni azért, hogy mit élhetsz át, egyszerre csoda és egyszerre aggódás is...kitartás! Együtt a pároddal biztosan minden sikerül!

zsuzsi.bmc, te is kedden ottleszel? bár gondolom, hamarabb mint én.
Vendég

kubu: Jó is az, egy kis éjszakai motorozás. :) Még jó hogy csajt nem hozott haza M.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.10.16 09:55-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, k*rva nagy gáz van, segítsetek!
Tegnap este volt céges buli, én reggel teszteltem egy negatívat, biztos, ami biztos...
Nem egy-két pohár bort ittam, hanem legalább egy üveggel 7-től éjjel 1-ig, de lehet, volt több is (töményet nem)
Ma megint megnéztem a tesztet és ott a két csík!!! (a tegnapin)
Azt írják, hogy 10 perc után értékelhetetlen az eredmény... Ha tehes vagyok, én meg berúgtam...
Teljesen ki vagyok borulva :(
estrella22

estrella nyugi!!!
ennyitől ne lehet baja!

Nézd meg holnap reggel megint, ott lesz szépen a két csík!!!!!!!

Kép
Vendég

Estrella,
nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi, de tényleg !!!!!!
és juppé nagyon örülök ! gratulálok

M inszem előtt (sok sok év reménytelen próbálkozás, várakozás után ) két nappal céges buli, múltkor lájtosan írtam le de kb asztal alá ittam magam, ja és min egy doboz cigi (én aki nem dohányzom hahaha)
tudom ez nem vigasztal, de nyugi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! hidd el nem lesz semmi baj, nem lehet !!!!!

készülődés, megyünk babazsúrba dunabogdányba, Judit majd integetek :-)

M rombol, tombol de olyan édi, előbb bemászott Liza mellé az ágyba, felhúzta neki a zenélő forgót és kimászott ágyból. Olyan édes.

kubuspace

sziasztok csajok

nahát egy ilyen átatuldt éjszaka után ennyi jó hírt olvasni, hát megérte felkelnem.

Nagyon ÖRÜLÖK minden kismaminak és mindenkinek nyugi nyugi nem lesz semmi baj ha nem stresszelitek halálra magatokat.
a picurok már most mindent éreznek tehát tessék hátradőlni és örülni örülni mert akkor ők is ezt fogják érezni.
látjátok beindult a babaeső hétfőn még judit is jön szuper.
aztán meg sajti is :)

új kismamik csak pihenjetek, szép hétvégét mindenkinek.

kispatak
a te állásodnak is örülök ma már ennek is kell örülni, mert nem kapkodnak az ember után sajnos.
elmegy vissza angliába a mi albérlő csajunk is mert nem talált munkát több mint 100 helyre pályázott vagy túlképzett vagy nincs kellő gyakorlata, úgyhogy te örülj hogy van melód.
újra kiadó a lakásunk albérlőt keresek mert ő elmegy nemsokára.... ha tudtok valakit aki megbízható akkor szóljatok.
1,5 szobás és szépen felújított.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

estrella
nyugi, csinálj ma is vagy holnap reggel egyet, az már tuti egyből kimutatja és ne aggódj mert volt már itt hasonló cipőben járó kismami és semmi baja a babának, legalább végre kimulattad magadból a sok stresszt és most meg lesz egy kisbabád, ami miatt végre megnyugodhatsz.
nem te leszel az első kismami aki mielőtt megtudta kicsit becsiccsentett.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

cidney23
neked is gratulálok én még emlékszek rád.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hahó!

Mit irtam én tegnap? A mai nap is legalább legyen olyan, mint a tegnapi - és mit látok? Estrella lehet SPONTÁN BABA???? Ne idegeskedj! Remélem azóta már csináltál egy másik tesztet is és hozol nekünk eredményt, mert nagyon várjuk!!!! NO PARA!!!!

Cidney: neked is örülünk, vigyázz magadra, de te se aggód magadd. Próbálj örülni és vigyázni magatokra!

Lukácsné: igazad van, örülök, örülnöm kell. Velem is az a baj,hogy tulképzett és hát a kor. Egyébként én nem 100 hanem nagyon sokszor 100 helyre pályáztam, és voltam kb 10 helyen, ahová be is hivtak. És napi több elutasítást kaptam, na ekkor ültem gép elé és keres, keres stb. és séta és irás nektek és elfoglalni magam. Na valahogy kibirtam.

Kubu: gyerekek aranyosak lehetnek, de hurrikánra vigyázz nehogy kárt tegyen Liza babában és magában.

Breki: milyen az uj lakás???

Majd irjatok

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: köszi,elvagyok az új helyen,egy nagy csatatér a szobánk,késő estig hordták anyumék a cuccokat a másik lakásból,de párom dolgozik ma,egyedül nehezen boldogulok,jó nehéz csomagokat gyártott,és még csak kevés hely lett felszabadítva számunkra,ahova cuccolhatunk,így lassan haladok,ráadásul nővérem egész 7végére átment a párjához,ezért nem pakol ő sem,ami azt jelenti,hogy 7végén tuti nem jutok tovább :?

Estrella: ezek remek hírek!!! :D
SEMMI bajod nem lesz egy kis bortól!! Sőt,ha picit több volt,ettől még mindig nem lesz semmi bajod ;)

Viszont akkor halkan már Neked is gratulálok,holnap reggel Juditnak fogok ( ;) ),aztán pár hét múlva már én rakom fel a zebrás tesztecskémet.

Cidney: Neked is gratulálok,tudom,milyen rossz az endometriózis, nekem is felajánlották azt a sok hónapos hormonkezelést,hogy visszafogja,választhattam,hogy vagy az,vagy gyorsan babát kell "gyártanunk"... :D :D

Most jön majd a 2. lombik,és most tuti siker lesz,de ha a Jóisten másként gondolja,akkor én is elfogadom ezt a kezelést,mert már így is fájdalmaim vannak sokszor... Sz nem merte mondani,mit látott az UH-on legutóbb,de egy biztos,sietnünk kell.
Vendég

Breki!

Sajnállak! De testvérkéd nem tudott volna kivételesen segíteni kicsit? Párodnak nem lehetett volna valami szabadnap féle?
Egyszer majd csak véget ér ez is, és te is hozod a zebrás tesztecskét. Addig nem lehet spontán?

Még mindig csak csodálkozom Estrella-n, benne volt ez a pakliban?? Jaj de örülök, akárhogy is van, csak + legyen!!!

Judit ezt várjuk tőled és és Sajtikám de is igyekezz, tonnányi ragacsszállítmány mindenkinek!

Zsu: sokaj pihenj, hab lenne a tortán ha ikrek lennének - de bárkinek is!

Macs: te pedig szorgalmasan dajkáld és szopiztasd a fiacskádat, remélem pár hét mulva Kittike is követi bátyót!

Navi: veled mi van, mert másütt olvastam érdekes dolgokat, ugye nem kell aggódjunk felőled? Dokker mint mond?

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Cidney,
köszi a feloldozást, így már sokkal jobb :) És legalább te is láthatod, mennyien örülünk a sikereteknek, ez talán oszlatja a parát, és mosolygós, boldog kismamipocakban nő az a babszem :wink:

Estrella,
nem tudom pontosan, mi lehetett a teszteddel, de az tuti, hogy nekem a nega tesztek nem javultak meg maguktól sem 10 perc, sem egy nap után!!!
Szerintem is tolj még egy tesztet holnap reggel, aztán örülj, hogy zebrás lettél :wink: Az átmulatott éjszaka meg egy jó sztori lesz majd amikor serdülő gyermekeddel a bulikról beszélgetsz :lol:

Kubu,
M zabálnivaló kis roszcsont!
Kellemes bulizást nektek!

Lukácsné,
csak nem sikerült végre aludni egyet? Jupppííí, akkor máris jól indul a hétvége!

Breki,
csak annyit pakolj amennyit nagyon muszáj, inkább élvezd a kertet, hangolódj rá az új környezetre. A pakolást meg majd befejezitek együtt :)

Kispatak,
kívánj légyszi még mindannyiunknak ilyen szép napokat :wink:

Kép
judit0713

Tudod,mivel páromnak most vontak le a fizetéséből a másik lehetősége az lett volna,hogy kirúgják,úgyhogy most nagyon meg kell húznia magát,különben nemhogy a lombikról le kell mondanunk pénz híjján,még éhen is halunk. :?

Szóval most csendben tűrünk.
Én meg pakolászok apránként,sokmindenünk így bedobozolva marad egy ideig,de lényeg,hogy ha szükség lenne bármire,azt már áthoztuk :)

Cicám nagyon rosszul viseli a dolgot,a kanapé és a fal közé préselődve várakozik,hátha ez csak egy rossz álom.
Éjszaka már elindult a szobában felfedező útra,de úgy lapít szegénykém...

Az ablakon már kinézett,és hát még sosem látott fákat,meg kertet,és itt igazi madarak csicseregnek,nem a telefonom ébresztője... :lol: :lol: :lol:

Én istenien aludtam,teljesen besötétítettünk a szobában,így tökéletes volt a nyugalom,nem a hajnali villamosra ébredtem,ahogy végigsüvít a ház előtt... :D
Vendég

Sziasztok csajok!
Miket nem olvasok?!Halk gratula,ügyik vagytok!
Nálam még mindíg nincs Mary, már megint szivat.Ez már a 33. nap .Ki érti ezt?!De hála így már bizti ok. a hétfő.Ma vettem tesztet a lombikhoz,2 db volt 900 a dm ben.Most akciós.Amúgy ebből 1 db ennyi .Szóval felkészültem!

Na de ehhez már végre kezdeni kellene.
Judit!
Lehet hogy talizunk.
ritabmc

Judit: igazad van,majd emberem cipekedjen ;) :lol: :lol: :lol:

Most jó,mert süt is a napocska,de reggel elég morcos idő volt.
úúúúgy várom a holnapi tesztedet!!! Mire belépek az oldalra,már csak a sokadik gratuláló leszek :D :D

Csodás,hogy így beindult a "babagyár" :D
Vendég

Csajok, köszi, holnap tesztelek megint!
Kispatak, nálunk nem találtak semmi bajt, most szigorúbban csinálom az IR diétát (dokihoz csak 1 hónap múlva tudnék menni), meg most volt átjárhatósági, talán kitisztított valamit, nem???
Hétfőn lesz a férjem 30 éves, addig nem mondok neki semmit
estrella22

Estrella: micsoda meglepetés lesz neki!!! :D
Természetesen az átjárhatósági után-amennyiben nincs szervi bibi- sokkal nagyobb a teherbeesés valószínűsége,anno nekünk is javasolták,hogy szinte azonnal kezdjünk is bele a próbálkozásba, mert talán épp akkor jön össze :)

csak hát akkor még nem tudtuk,hogy endometriózisom van.
Vendég

Estrella!
Asszem én mint a téma nagy szakértője, mondhatom hogy nyugi!!! :)
Nekem a borfesztivál előtti napon kellett volna a ciklus.hu szerint megjönni, nemjött, másnapra már leesett 2 fokot a hőm, na mondom akkor max. még 1 nap és megjön...irány a vár, mulassunk, tesztet nem is csináltam, annyira a lombikon járt már az eszem, ill a fogigátlón ...... du. fél 1-től este kb. 10-ig nyomtuk a borfeszten.. adtunk neki rendesen..... nem számoltam hány pohár bort húztunk be, de nem igazán volt üres a pohár ahogy a képeket visszanéztem az összes jelentős borászatot végigjártuk, volt ahol egész palackkal vettünk (3-an voltunk) .... és az elköltött pénzünk alapján is azt mondhattuk hogy egy biztos, ott száj nem maradt szárazon:) MOndjuk be nem rúgtam, mert közben folyamatosan ettünk is, mert voltak ásványizes körök is, de szinten voltunk tartva rendesen..
Álmomban nem gondoltam hogy baba van, így ráadásul még csak arra a napra rá 2 napra teszteltem először!!!!! ... mégis megtapadt, lett szívhangja is.... ha nagy gubancot csináltam volna, akkor vélhetően a természetes szelekció dolgozott volna...
Amúgy utána nyomozgattam a neten, mert bennem is bennem volt az agyf@sz, hogy húdebaromállat voltam... de egy egyszeri alkalom volt, ráadásul rövid nélkül, ami még nem tesz kárt a babában.. a gond akkor van, ha valaki a várandósság során rendszeresen küldi az ívet, megvan hogy a terhesség melyik szakában mije fejlődik a babának, nézz utána Te is akkor megnyugszol szerintem... :)

Amúgy csinálj holnap reggel szeirntem is egy újabb tesztet..vagy ha nem bírod idegekkel még ma :).... Bár amondó vagyok, hogy az én egycsíkosaim se kétcsíkosodtak be soha, pedig sokszor volt hogy meló után hazajövet ki-kikukáztam őket, hogy hátha...de mindig ott figyelt az egycsík... Drukkolok hogy holnap jó hírrel gyere!! :)

Cidney: Nem semmi vagy! Gratulálok :) Először azt gondoltam, nahát, így besunnyogni :))))))... de teljesen meg tudlak érteni, van Akinek így jobb, hogy magában kezeli a helyzetet, van akinek meg minden rezdüléséről tudunk... Nagyon örülök és kívánok könnyű és problémamentes várandósságot... Isteni lesz, mikor egyik alkalomról a másikra már látod a változást a monitoron..... (én alíg várom már a keddet, hú.. már talán emberibb formája lesz a mi kis borfesztiválosunknak :)...)
andrea-1

Na viszont most tört el a mécses.... mindig az volt az álom, hogy egy ünnepi alkalomra majd a kétcsíkos teszt lesz az ajándékom!!!!!!!! :)
Hú, ez annyira romantikus....... :) Nagyon drukkolok hozzá!!!!! :)
andrea-1

Cidney, először is nagy-nagy gratula!!! Bizony, semmi penészeset (nemes penészt sem) nem szabad, de egy adag Camambertől nem lesz baj, tuti!

Estrella, szerintem se parázz ezen a piás dolgon! Nem alkoholista vagy!!!??? :lol:
Nekem egy csomó barátnőm nem tudta még, h. babás és jól berúgott, szó szerint. Ők (babucik) kiválasztják, ami kell és jó nekik anyuciból, okos kis bébik ilyen pindurkán is!

Zsuzsó, neked is nagy gratula! Nekem semmi nem használt a háyningerre, esetleg keksz+tea, vagy amit kívánsz! El fog múlni, pár hét múlva! Tudom, ez ilyenkor sovány vígasz :roll:

Kispatak, igen jól láttad/olvastad... a tegnapi napom kissé durvára sikerült :(
Újabb labort kellett csinálni, mert a májfunciós értékeim szarok és azt mondta a doki, h. ha romlik, azonnal megoperál :shock: Szerintetek? Végül este!!!! derült ki, h. még maradok 2 in 1, de nem biztos, h. túl sokáig... Jövő héten már a 37. hetet töltöm, úh. akkor már nem nagy baj, ha szülünk, de sajnos csak telefonon beszéltem a dokival és még mindig nem volt 36. heti uh-om és nőgyógyi vizsgálatom, sőt azóta nem volt, mióta elkezdődtek a gondok... szóval kissé ki vagyok akadva ezen!
Hétfőn megyek újra, akkor talán szíveskedik a dokker beszélni is velem személyesen és megcsinálja azokat a vizsgálatokat, akimet illene! :roll:
Annyira szeretném már tudni, h. hogyan van a kiscsaj, ez a bizonytalanság borzasztó! Persze éjszaka viszeketek, mint barom, úh. tegnaptól szigorú diéta, h. ne terheljem a májamat!

Béku, aranyos volt, ahogy írtad, milyen izmos szép pocim van! Ja csak a bordáim meg kint vannak, kb. mint egy etiópnak :oops: :D
De azért köszi :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

nava: Ne aggódj, Barbus is a 37. héten született és semmi baja. Már várjuk ám a csöppségedet, de azért még maradhat. Viszketést sajnálom.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Ide érdemes napjában többször jönni, mert mindig van valami jó esemény!

Szóval Juditkám! Csak olyan napokat kivánok mindenkinek mint a tegnapi (Navi neked még jobbat nálam is!) - látjátok mára is maradt belőle és remélem a folytatás is ilyen lesz! Szóval várjuk a babákat és a babaesőt!

Navi: nagyon vigyázz magadra. Dokkerral légy udvarias, de bizony rámenős!!! Nem tudom, hogyan tudod elérni, max hagyj neki üzenetet - fogdokkerral én is ezt tettem, persze hivtam is volna. Egyik se sikerült, de aztán ő hivott tegnap. És mindent megtett, hogy elfoglaltságai ellenére találjon nekem hétfőn helyet. No nálam egy dokker itt kezdődik. Remélem jó sokáig tudok hozzá járni, de azért nem akarom tulzásba se vinni, csak pont akkor, mikor kell, és mostanában még biztos sokat. Szurkoljatok, mert már az első hid következik a sorban. (A következő még bonyolultabb lesz - akkor lesz a fogbeülti)

Estrella: azt hiszem apa szebb ajándékot nem is kaphatna. Azért az előző tesztet se dobd ki, a holnapit meg keretezd be! (Vicc volt) Ott lapul már az a babszem hidd el! Na lehet, hamarosan a helyedre is kereshetnek valakit. Akkor a sok jelentkezőből oda is jut egy, mert gondolom több tucat ember papirjai landoltak már. A bor miatt meg ne idegeskedj. Látod Andi is mit irt! Tényleg már hanyadik spontán baba!? Aztán majd meglátod meddig dolgozol - mert ahogy tudom elég stresszes helyed van, és jön a tél. Ha megteheted szerintem irány a betegácsi.
Én 6 hónapot dolgoztam. Addigra már sikerült egy párszor a hóban landolni, ugyhogy utána nyugi otthon. Aki megteheti és meg tudja oldani, szerintem előtte se árt.

Cidny semmi baj, jó hogy jöttél. Végül is Zsu is most pocakosan tért vissza. Csak tessék szépen magatokra vigyázni.

Breki. cicamicát sajnálom, de képzeld milyen jó lesz neki, ha kimehet a kertbe! Neked meg még jobb. Na XVI-ban nem jár villamos, max HÉV. Merre van kb a házatok Rákosi út környéke? Csak szép lassan a pakolással!

Na most megyek du-i sziesztára

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak, szorítok!!! :wink:
Hát igen, nem lehetek bunkó, hiszen még szülés előtt állok, úh. jó lesz addig jóban lenni vele :D

Vicky, és neked magától indult meg Barbus... már nem emlékszem... vagy kis rásegítéssel?
Jó lenne, a nem orvos általi szülésindítás! :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: de ha egyszer ez az igazság?! (mármint a pociddal kapcsolatban) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sok pocakot láttam már,hisz ki voltam éhezve a látványra,alig vártam,hogy magamat is olyannak lássam a tükörben,de ez eddig sosem tűnt fel,hogy ilyen szép feszes,izmos is tud lenni egy sokadik hónapos pocak :)

Azért ne gondold,hogy perverz lennék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyszerűen csak meglepett,még páromnak is megmutattam :D

Ő is alig várja,hogy jóóóól megnőjek :D
Én is a magam 45-47 kilójával... :lol: :lol: :lol:

Kispatak: igen,azon a környéken vagyunk.
Ha kimegyek az utca végére,és nagyon fülelek,akkor hallom a HÉV-et,de amúgy nem,mert az 3 megállónyira megy.
Itt inkább buszok vannak,de csendes utcácskában lakunk.
Vendég

Hahó!

Hát lassan én is élvezhetem a Rákos-patak parti levegőt meg a kacsákat. De én inkább az itteni patakpartot lesném (kacsa itt ritkán van) Még kb 2 hét aztán bye-bye. Nem akarom!

Te élvezd Breki a házikót, cica majd megszokik és talán nem megszökik.

Navi: vigyázz magadra, de azért érdekes ez a dokker.

Egyébként régen 2x volt uh 16 ill. 28 hetes korban. Szóval nagyot változott a világ.Viszont 35. héttől hetente, kiírás napjától 2 naponta volt/lett volna vizit. Még jó, hogy én pont időre szültem és megszabadultam attól, amitól nagyon akartam. Mondtam reggel a fiacskámnak, hogy soha többet nem akarok ilyent - rendes volt, du. meg is született. Azt nem mondom, hogy könnyen de megusztam császár nélkül.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Csajok,
olyan carul vagyok hogy az hihetetlen...
Tegnap este óta olyan a hasam, mint egy óriási, keményre fújt focilabda. Nagyon kellemetlen, és akármit csinálok (mármint hiába produkálok a kishelységben) nem változik semmit :?
Jó lesz így autózni hétfőn reggel :roll: , bár nem tudom, addig kibirom-e.
Valai tipp, hogy mi lehet???

Rita,
jó lenne megint talizni!
Én már korán ott leszek hogy lecsapoljanak, de utána jön ugye az órákig tartó várakozás :roll: és most nem lesz velem apa!

Breki,
cicunak kell egy kis idő, amíg megszokja az új helyet, de nagyon jó lesz neki!
Arra azért figyelj, hogy vegyetek neki nyakörvet valami azonosítóval, ha elkóborolna...mert ha még nem lakott kertesben, ez előfordulhat!

Navi,
hogy mindig carik valamit a kutya!
Pedig azt hittem most már nyugtod lesz szülésig...programozott szülést elhiszem hogy nem nagyon szeretnél, de ha nincs más, és Zorkának úgy lenne jobb ....

Kép
judit0713

Judit: nem tudom,mi lehet,mindenesetre igyál NAGYON SOKAT!!!
Nekem a leszívás előtt volt ilyen a hasam,ezért még a Balcsiba se mentem bele,csak ülni meg feküdni tudtam,és még az is kellemetlen volt... :?

Cicó a lakásban van kizárólag,mert ő még csak TV-ben látott kertet,illetve pár napig,miután megszületett,vidékről fogadtam magamhoz a kis árvát.
Szóval valahol az egyik szekrény alatt gubbaszt...

Éjjel már felfedezte a szobát,de nappal fél a hangoktól.
Remélem gyorsan megszokja,sajnos várható volt,mert az idegenektől is mindig fél,úgyhogy látogatóknak nem jön elő,nővéremnek is hosszas velünk-lakás kellett,hogy megszokja,de ha hirtelen mozdulatot tesz,akkor is elszalad :)

Visszatérve a pocakodra: még nem hallottam ilyen tünetet a +++ teszt előtt,de nem elképzelhetetlen,ahogy a könyvem is írja,minden terhesség más :)
Szóval bízzunk továbbra is abban,hogy ezek a tünetek (ahogy a róka is...),mind a babó(k) műve :D
Vendég

Sziasztok

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat!Aranyosak vagytok! :D

Judit, nem tudom mi lehet, de szerintem hívd fel a szülészetet, ott megmondják, hogy mit csinálj! A tel.szám rajta van a zárón!Addig is igyál rengeteg folyadékot!Nem lehet túlstimu?
Vendég

sziasztok,

Estrella, gratulálok! :-) de azért tesztelj reggel, hogy biztos legyen. szerintem nem ártott a bor, főleg így 1szeri alkalommal.

Cidney, gratulálok! :-)

Judit, nem tudom mi lehet, reméljük a hcg emelkedése okozza! :-) drukkok itt mennek. :arrow: :arrow: :arrow:
hány körül jössz holnap a teszttel?

kahlan, mégsem megyek kedden, de drukkjaim már előre. :arrow: :arrow: :arrow:

Macs, nagyon sok erőt kívánok Kittikének!!!!

sajna mi ma reggel a Jánosban kezdtünk pár csepp vér és barnás valami miatt. :-( nagyon megijedtem, szerencsére épp Sz dokker volt bent. nem látott bajt és már van szívhang! :-)
emelte a p...golyó adagot, meg kaptam rutascorbint. remélem így rendben leszünk. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi csajok!
Bár én azt hittem, a túlstimu már korábban jelentkezne...de az is igaz, hogy most végig valahogy carabbul voltam mint az előzőeknél :roll: Ha holnapig nem lesz jobb irány az ügyelet!

Zsuzsó,
de jó hogy épp Sz-t csípted el, így mindjárt meg is nyugtatott :) Nem lesz baj, szedd a gyogyókat és pihizz sokat! Táppénzen vagy? Mert ha nem, usgyi! És fekvés szépen :wink:

Kép
judit0713

Lányok,annyira klassz ez a sok siker!!! :D
Én úgy örülök Nektek,de komolyan! Ez nekünk -reménykedőknek. óriási lökést,hitet ad a folytatáshoz :)

Judit: szerintem is jó ötlet egy hívás,az megnyugtatna!
Nem lehet,hogy picit izgulsz,és az van ilyen hatással?
Az elég sokféle testi tünetet képes produkálni,és hát közel a nagy nap... :roll: :roll:

Zsuzsi: klassz lehetett,hogy már volt szívhang!!! :D
dejóóó!!! A barnás izé miatt ne izgulj,minden okés lesz Nálad is ;)
Vendég

navi: Nekem indította a dokim a szülést, mert már 3 ujjnyira ki voltam tágulva és egy kicsit kevesebb volt a magzatvíz. Én nem bántam meg hogy indította a doki, 6,5 óra alatt lett meg. Burokrepesztésem volt és oxitocint kaptam. Meg az oxitocin miatt kértem epidurált. Nem lesz semmi gond, ne izgulj.

zsuzsi: Gratula a szívhanghoz, remélem minden rendben lesz mosz már. Mondott Sz. valamit a barnára? Egyébként barnám nekem is volt. Barbussal, de csak egy pár csepp. Ezért mentem egy héttel hamarabb vissza a dokihoz.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi csajok a biztatást és gratukat.

hátha másnak is hasznos lehet most-majd hányinger témában:
http://fittmamablog.hu/index.php/2009/12/homeopatiaval/

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Bocs, hogy reggel így mindenkit lerohantam, de kétségbe voltam esve, most már kezdek megnyugodni.
De legalább a tegnap este nagyon jó volt.
Én főleg pasikkal dolgozom együtt, egy csomóan nagyon kis fiatalkák, nagyon cukik, reggelre már mindenki kb szerelmet vall :)
Tegnap egy olyat fogtam ki, aki most végzett az egyetemen, szeretek vele nagyon dolgozni, de tegnap már ő is olyan hülyeségeket beszélt, hogy tudja, hogy férjem van, neki meg barátnője, de…
De azért jókat beszélgettem egy csomó emberrel, akivel amúgy nem nagyon van lehetőségem

Judit
Igazad van, hogy szar érzés a negativ teszt, de most meg annyira meg vagyok zavarodva, azt sem tudom, mit érzek…
Lehet, hogy az első tesztnél túl sok volt a pisi, nem is láttam rendesen…Gondoltam erősebb csík lenne, ha lenne.
Huh, nem tudom, mi lehet a hasaddal, jobbulást :(

Kispatak
Nagyon gratulálok az álláshoz!!!
Mit fogsz csinálni?
Reggel csinálok még egy tesztet, mert ez így nem állapot :)
De nem is tudom, miért néztem meg mégegyszer a tegnapi, már kidobott tesztet…
Az a vicc, hogy ez volt a legstresszesebb hónapom évzárásunk volt, rengeteget dolgoztam.

Zsuzsi
De jó, hogy már van szívhang!!!

zsu1981
Gratulálok!!! :)

Kubu
Anyukáddal próbálj meg nem foglalkozni…
Remélem otthon már nem veszekedtek.
Pihenj többet, Te!!!

brumi
Remélem sikerült az inszem, drukkolok nagyon!!!

lukacsne
Köszi, reggel tesztelek még titokban :)

cidney
Én is gratulálok!

kisbeeka
Remélem hamar belakjátok a házat, tudom milyen szar mindent előszedni a dobozokból…

Andi-szakértő, köszi :)
Azon röhögtem egyébként, hogy most azt sem tudom, mikor volt peteérésem, mert a ciklus.hu nem küldött emailt :)
Kolléganőm azt mondta, ők azon a héten kötelezően minden reggel és este együtt voltak, hát én ezt így muszájból nem szeretném…
Na, hogy még jobban törjön a mécses, anyukám ma let 60 éves, legszívesebben ezzel hívtam volna fel reggel, de meg kell várnom a férjem szülinapját :)
(Nagy pofáraesés lenne holnap egy egycsíkos…)

navared
Nem, nem vagyok alkoholista :)
Ó, basszus, ezek nem jó hírek!!
Kitartás! Remélem hétfőn tudsz beszélni a dokival.
Tényleg szép a pocakod
estrella22

Estrella: én már végeztem is a kipakolással,csak majd át kell költöztetni egyik helyről a másikra a kipakolt dolgokat,hogy a helyüknek értelme is legyen,de a dobozok,zsákok megszüntetve :D

Holnap reggel várom a Te +++ tesztedet is,meg Juditét is :)
Vendég

Nem tudom,hogy bírod ki,hogy ne mondd azonnal a párodnak,hogy kééépzeld,csináltam tesztet,nézd,itt az eredmény! :D :D :D

belepusztulnék,ha egy napig is magamban kéne tartanom a nagy hírt :)
Persze így most megértem,hogy biztosra akarsz menni,de mi minden helyzetben hívnánk egymást,így ez számomra elképzelhetetlen, pedig én is szerettem volna egy jó kis bejelentést tenni. :D
Vendég

kukk
Marci levonás után 38,7 cool, első kúp bent, remélem kistökömnek nem megy fel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.18 06:56-kor.

kubuspace

Judit,
nagyon izgulok :D

kubuspace

kubu: Marcinak jobbulást.

Én is szerettem volna nagy bejelentéssel meglepni apát. Ehhez képest amikor megcsináltam a tesztet rögtön berohantam hogy nézd, ugye te is látod rajta a másik csíkot? És mindezt hajnali fél 6-kor. Hát még a tesztet sem látta, nem hogy a csíkot.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?