A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok, ma reggel is ott a második csík :))))
Azért bírom ki, hogy ne mondjam el, mert holnap lesz a szülinapja, az úgy sokkal jobb lesz!
/Meg ma jön az egész családja ünnepelni, félek, hogy mindenkinek elmondaná.../
Én annyira össze vagyok zavarodva...
Azt hittem, a pozitív tesztnél körbe fogok rohangálni, ehhez képest csak pislogok, hogy mi van, szerintem még nem fogtam fel...
estrella22

Csajok! Miattatok keltem fel... és???? :)

Estrellla: üdvözöllek a borbarát kismamák klubjában :)))))))) Úgy örülök!!! :)
Anyám, teljesen át tudom érezni amin most mész keresztül.... ha visszaemlékeztek én aztán tényleg meg voltam zavarodva a teszteléskor, de még utána az uhkkor is.... :)
Asszem az a 30. szülinap meg lesz rendesen emlegetve!!! :) Tudod már hogy add elő a történetet? Kiscipő v. más körítés lesz???
Dokihoz tudod már mikor mész lecsekkoltatni a helyzetet????

Juditkám: Tűkön ülök.... teszteltél???? Kezem-lábam csuriban érted!!!!

Kubu: Marcus remélem jobban van!!
andrea-1

estrella
gratula. én biztos nem bírnám ki hogy ma a vendégségbe ne jelentsem be , de minden tiszteletem a tied.

judit?????????????

eszter
te merre vagy?

sajtikám drukk neked is

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hahó!

Ez a reggel is szépen kezdődik kivéve Marcit: tessék gyógyulni!!!!

Estrella: mondtam én! Szóval a szemétből kikapartat is őrizd meg, de a mait is! Fogd ugy fel, hogy van 1 napod, hogy kitaláld hogyan adod át neki, szerintem ő sem fogja felfogni először - de ne törődj vele. Minden esetre hatalmas gratula!
A kollégák lassan majd a pocaknak udvarolhatnak, főleg ha bejársz még dolgozni. Ha ennyire stresszes gondold meg, és ahogy lehet szépen maradj otthon pihe-puha ágyikóban feküdj jó sokat!

Zsu, Sajti és Judit: ti is pihenjetek. várjuk a további jó hireket.

Vicky: szóval apa még a tesztet se látta, nem még a csikokat sebaj. Fó az, hogy lányát látja és dajkálhatja.

Na megyek, mert főzni is kell valamit. Én apa csak 1 héten 1x itthon vasárnap.

du jövök

üdv kispatak
Vendég

estrella: hat ez hihetetlen, mitcsinaltok lanyok? :lol:Mi ez a sikeres matiszolas?
Szivbol gratulalok, nagyon orulok ,hogy csupa jo hirekre jovok.

Mi a titkotok a spontan fogantatashoz ha?? :lol:

Andi, most estrella ugyik vagytok csajok.

Judit jon aztan pedig sajti. Ugye nem hagytam ki senkit?!
valyoni

judit csinaltal tesztet ma???????
valyoni

megneztem macsiekat a novemberi babasoknal, es annyira kis helyesek Balazs es Kitti cuki kis formas babak. Drukkolok,hogy minel hamarabb hazavihesd a kicsiket es egyutt lehesettek.
valyoni

Vicky: mikor eljött a tesztelés napja,direkt nagyon korán felkeltem, párom még aludt,hogy majd jól meglepem,de aztán én olyan ideges lettem,hogy alig bírtam a tesztet kibontani :lol: :lol: :lol:

Végül szóltam apának,hogy jöjjön már...

Judit: kérünk egy +++ eredményt!!! :D
Vendég

Na haragudjatok az offért,de kérdezném a XVI. ker.-i leányzóktól,hogy nem tudjátok véletlenül a rákosszentmihályi templom miserendjét? :roll: :roll:

A honlapjukon csak ünnepi rendet találtam...
Köszi!
Vendég

Estrella, gratula még1X! emlékezetes szülinap lesz!

Juditkám??????

Sajtiról tudtok valamit?

Béku, én nem tudok segíteni. szokjátok az új helyet? cica elő mer már bújni?

Kubu, jobbulást Marcusnak!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: igen,köszi,szokjuk szép lassan,ebben a szobában még nem laktunk,ez eddig A NAPPALI volt.

Cicó sötétben merészkedik elő,ha már nincsenek zajok,éjjel odabújt hozzám,dorombolt is :D

Egyelőre mindene a közelben van,apránként majd egyre az előszoba felé költöztetjük a cókmókját :D

Viszont miután felkeltem,és elkezdtem zajongani,elbújt megint.
De már kevésbé félénk,este is előjött TV-zés közben,hajnalban megette a kajcsiját is végre... :)

Szóval szép apránként kialakul majd :)

Misére mentem volna ma valamikor,de ahhoz nincs közel,hogy "hiába" sétáljak el odáig,és hát még sok a pakolnivaló,de ha tudnám,mikor van pontosan,tudnék tervezni.
A reggelit lekéstem eleve,mert a tegnapi pakolástól beájultam,már a filmet se néztem meg,amire készültünk párommal :D
Vendég

Judit: gyere máááááár!!! :D
kell mára is egy(-két) jó hír! :)
Vendég

Gratula az új kismamiknak!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

Szia Macskusz!!! :D
Meglestük a csodaszép fotókat a kiscicácskákról :D
Mennyire formás a két kis tündér...!! :D :D :D
Vendég

Macs, de jó hogy benéztél!
remélem Kittikéről jó híreket kapsz ma!!!!!!!!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,

nagyon köszönöm a gratulációkat mindenkinek!
Már csak 8 nap az ultrahangig.. annyira várom! Ilyenkor még huvelyes van, vagy hasi? Tudom hogy hulyesegeket kérdezek, de nem merek még olvasgatni, babonábol..

Estrella, gratula, ne aggódj, örülj:) arra gondolj, hányan nem tudják, hogy terhesek, és akkor még bőven élik a megszokott életüket. nekünk egy egy szerencse a szerencsétlenségbe, hogy tulajdonképpen az első napjától tudunk mindenről, és figyelünk magunkra.

Kisbeeka,
mindenképpen ajánlom ezt a ciklus leállitast, én annak idején abba gondoltam bele, hogy a szamitogepeknek is jót tesz néha egy re-start, akkor a testnek se tehet rosszat:) Amikor az első szurit beadta a párom, majdnem hánytam, valószinuleg a tudattol, de nem lettem szőrös, és nem kezdtem el férfiasan viselkedni:), tulajdonképpen semmi mellékhatása nem volt a vízleverésen kivul, azt meg egy idő után már kifejezetten élveztem:)Természetesen drukkolok, hogy ne kerüljön sor erre neked!

Judit, nagyon szoritok neked!!!
cidney23

Gratula a két csíkos teszthez.

cidney: A 12. hétig nálunk hüvelyi uh volt. Akkor volt ez is és az is.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit, nagyon drukkolok hogy rendben legyetek!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Itt vagyok már, és köszönöm, hogy ennyien gondoltatok rám!
Bocs, hogy eddig nem jöttem, de beesett tegnap este a barátnőm, hogy velem töltse a mai napot, és mivel a leszívás előtti hétvégén taliztunk utoljára, most tényleg csak rá koncentráltam.
Így aztán nem is csináltam reggel tesztet, mert nem akartam elrontani a hangulatot ha esetleg negatív....DE cselesen tettem félre reggeli pisit, és az előbb, amikor párom levitte őt a vonathoz, gyorsan megcsináltam.
Éééééés, pozitív!!!! Igaz, hogy nagyon -nagyon halvány, így nem tudom ide feltenni, de a párom is látta - ezzel ugrottam a nyakába amint hazaért :oops: , sőőőt, Eszter lányomat is kirángattam a szobájából, hogy lát-e a sötétpiros csíkon kívül mást is, és azonnal rábökött, hogy ott van :)

Csajok,
felváltva bőgök és röhögök mint egy idióta, nem tudom elhinni, hogy végrevégre nekünk is sikerült!!!

Estrella,
neked is óóóóóóóóriási gratula, ezt nagyon jól összehoztátok, még mielőtt a bmc komolyabb segítsége kellett volna!
Azért bemész hozzájuk hogy igazolják, vagy majd saját nőgyógyit látogatsz meg?

Kubu,
Marcusnak gyógypuszik mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Még egyszer köszönöm mindenkinek a drukkokat, elmondhatatlanul jól esik!!!
És már alig várom, hogy holnap S szájából halljam a bűvös mondatot :)

Kép
judit0713

Felkelek a délutáni alvászatból... ééééés??????
Juditkám, Te aztán tudod, hogy kell az ember szeméből a csipát könnyel kimosatni!!!!!!!!!!!!!!! :)
Annyira örülök!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Ooooo judit draga, annyira orulok, a mostani "varakozos" idoszakban sokkal higgadtabb es nyugodtabb voltal mint a multkor,akartam is irni, hogy most valami mas tortenik veled vagyis a lelkedben mint a multkoraban,es kerem sikerult!Nagyon,nagyon orulok!!!!!!!

cidney: neked is gratulalok!!!!!!!

Azta mar milyen jo jonni csupa-csupa jo hirek, csak igy tovabb lanyok ugyesek vagytok!
valyoni

Juditkám, jól rám ijesztettél a távolmaradással, de annyira örülök hogy jó hírrel jöttél!!!! gratula-gratula!!!!!
babaragacsok úton!! :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit: el se hiszed,hogy mennyire örülök a hírednek!!!!! :D :D :D

Gratulálok!!! :) Dejóóóó!!! Éreztem én,hogy nem lesz ebben semmi hiba :)
Vendég

Hahó!

Hát igen-igen, már nagyon furcsáltam, hogy hol van Judit kismami!?
És ime megjelent a boldog zebrás teszttel.

Szóval lányok mit mondtam én!? Beindult a sikerszéria!!!!
Egymás után kapjuk a jó hireket, alig pár nap alatt hány babóról értesültünk?

Zsu, Cidney, Estrella és Judit!!
Na Sajtikám nadrágot tessék felkötni, most már csak te hiányzol!!!
Én ugy gondolom, hogy még ikerbabáink is lesznek, na mit szólnátok hozzá???????????????????????????????????????

Ja és nekem állás, azt se hagyjuk ki a sorból. Ma meg egy kis vezetés, holnap pedig fogdokker. Már csak a bárányka hiányzik. Mert másik babácskáról én már csak álmodozhatok, és rokonságba se érkezik, pedig milyen jó is lenne!

Macs: cicuskákról mi hir?

Breki: a te valódi cicád is majd csak barátkozik a hellyel.
A templomot nem tudom, azt viszont igen, hogy szép, ott volt rokon esküvője.

Ma a délutáni szunya után megnézem a netet, mit találok, romlik az idő (eddig se volt valami szép ősz). Szóval kiáll a szekér innen, irány a téli szállás, ez jövő hét vége. Azt még nem tudom,hogy is jutok el a bulira, mert hogy szombaton kellene haza menni.
Mieza: mit gondolsz kb meddig fog tartani???? Amugy mi van veled csajszi!?

Szóval jövő nyárra babaeső? Akkor nem lesz nyaralás! Majd megyek helyettetek is, azt hiszem nem a nyaralás lesz nektek a legfontosabb.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: tudom,hogy szép,húsvéti misén is ott voltam :)
Vendég

Hihetetlenül boldog vagyok ettől a sok jó hírtől!!! :D

Egy picit viszont elbizonytalanodtam,nehogy aztán csak én maradjak zebrás teszt nélkül...
Ezek után muszáj hogy nekem is sikerüljön...!! :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Tudtam én, hogy ma jönnöm kell!!! Még ennyi jó hírt, mint ami mostanábban történt már régen volt. Jaj csajok annyira örülök nektek!!!! Tudjátok Ti, hogy hogyan kell bepárásítani a szememet :)

Kispatak!
Örülök, hogy lett munka. Végre, már nagyon megérdemelted!!! Kívánom, hogy báránykád is minél hamarabb hazataláljon hozzád!

Kubi!
Marcusnak jobbulást kívánok! Láz mondjon le :arrow: :arrow: :arrow:

Na, ébredezik a lánykám, de azért mnég próbálok egy pár képet rakni és majd jövök mesélni!

Kép

Kép

Kép

gyoreneildi

Na nem lett olyan jó a felbontás, de még csak a próbálkozásnál tartok!
Remélem nem haragszotok a képekért.
Mjad még jövök.
Puszantás

gyoreneildi

Ildi: gyönyörű ez a kiscsaj!!! :)
Vendég

Ildi:
Milyen nagy már a Drágátok!!! És hogy mosolyog!!! Tündéri! :)
Remélem jól vagytok.... :) Gyere majd, mesélj...

Csajok leadtam Sajtinknak a drótot, csütörtök óta nem volt gépközelben, de holnap majd benéz!

A kismamákat ill. aki már szült kérdezném:
Mi nem szándékoznánk az aminióra menni, de az életkorom szerint kell genetikai vizsgálat. Néztem a down-nal kapcsolatban ezeket a kombinált meg az integrált teszteket.... Nem igazán igazodok ki ebben a témában.. valaki esetleg tudna tanácsot adni? Elmagyarázni mi mi itt?

Kedden megyek Sz-hez és addigra szeretném tisztán látni ezeket a dolgokat és úgy beszélni majd Vele róla, hogy valamennyire kapizsgálom...
andrea-1

andi: en nem voltam ezen a genetikai vizsgalaton, 35 folott szoktak javasolni, asszem az istenhegyi gendiagnosztikara szoktak a bmc-bol utalni az fizetos a margit korhazban ugyanez a vizsgalat ingyen van.
Ha most majd sikerul kismamava valnom akkor most elmegyunk mi is, 33 vagyok. A lanyomnal is sokat agyaltunk rajta, kis lelkiismeret furdalassal ugyan, de nem mentunk.
egyik ismerosom volt, elmult mar 35, es ezen a vizsgalaton aszzem 12 hetes volt es mar tudta,hogy kisfiut var.Foggalmam sincs,hogy mibol de megmondtak neki.Asszem a down-t nezik melyebben,nyakiredot.
Szal nem sokra jutottal velem,nem lettel okosabb,Sz ugynok tuti elmondja majd mit miert es miertjo ez a vizsgalat.
valyoni

Andi!

Olvashatsz:www.timmermann.hu honlapon sok mindent a kérdéseidről.
ill. http://www.matyasfoldklinika.hu/down-sz ... -szerumbol

Ildi: baba nagyon szép, megy neked már a képfelrakás látod!!!! Köszi a gratulációt. Huh igen bárányka jó lenne, de most a sok öröm ellenére kezdek szomorkodni, hogy a téli szállásra kell vonulni. De majd lesz kikelet. Addigra jönnek a virágok, amelyeket a férjem ma ültetett és sok-sok babuci érkezik.

Sajti: gyere várunk!

Breki: lesz neked is zebrás!

üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.17 16:53-kor.
Vendég

ildi: Szepseges a kislanyod.

beku: dehogy maradsz zebra nelkul, eszedbe ne jusson ilyen, neked is sikerulni fog.
valyoni

Sajti nagyon hősiesen pihizik ezek szerint :)
Már várom az ő 2csíkosát is :D

Judit: holnap hányra mész S-hez?
Vendég

A Bolgárkerék utcai Géndiagnosztikában is csinálnak, Kpn-ék legalábis ott voltak, és jókat mondott .... de majd holnap rákérdek Nála is, meg fel is hívom azt a helyet.
Mindenesetre ma még nézelődök ebben a témában.. köszi a tippet Kispatak :)

Békus: Maraggyá má, dehogy maradsz Te 2 csík nélkül.. nem látod mi a trend errefele?? :wink: :wink: :wink:
andrea-1

Andi: jaaaa,most beindult a szekér,de mi van,ha én már nem férek rá? :?

Olyan jó mindenkinek a +++ híreit hallani,csak az előző "majdnem-siker" elbizonytalanított.

Pedig most kéne a leginkább,hogy sikerüljön :)
Vendég

Judit, ez fantasztikus!!! :D Gratula :D

Estrella és Cidney, nektek is gratulálok!

Békus, nagyon nagy szekerünk van.... :lol:
Vendég

Zsuzsi: akkor oda talán az én hátsóm még felfér :D
Vendég

Breki,
hát persze hogy ráférsz a szekérre!
Mindenki rajta lesz türelem :wink: Én még nem nagyon akarom elhinni, egyfolytában nézegetem a kis halványka zebrácskámat, de ott van, nem tünt el!!!
Holnap igyekszem fél 8-ra odaérni csapolásra, így szerintem van esélyem 10 körüli eredményhirdetésre.

Andi,
érdekes, én épp fordítva gondolkodom: szeretnék mindent megúszni vv és uhu kombival ha lehet. nekem az amnioval kapcsolatban nagyon nagy ellenérzéseim vannak :roll:

Ildus,
dehogy nem lett jó a felbontás, tündér ez a kislány!

Lányok,
nem győzök pityeregni rajta, hogy mennyien örültök velünk együtt!
Fantasztikus ez a csapat, na :idea:

Kép
judit0713

Juditkám: én is ugyanazt írtam, ahogy Te szeretnéd :)))))))))
andrea-1

Bocsi, ma nem vagyok teljesen 100-as :oops:

Kép
judit0713

Hát figyelj, ennél nagyobb bajunk soha ne legyen! :)
HOlnap aztán a jó hírrel ahogy tudsz, gyere ám!
andrea-1

Judit: talán eggyel több ismerős arcot fogsz látni ;)
Vendég

sziasztok! estrella, Judit! Szívből, komolyan veletek örülök!!!!Kitartás, hamarosan a két csíkból kisbaba lesz a kezetekben!
(Én is szeretném minél hamarabb meglovagolni az áramlatot:-) )
Vendég

Lássunk akkor egy frissített táblácskát! :)

Már követni sem tudom,ki maradt még zebrácska nélkül,olyan jó széria a mostani :lol: :lol: :lol:

Kövi majd Sajti lesz :D
Aztán jöhetek én is,meg Kahlan,és persze Eszter is :)
A sorrendeket már nem tudom segítség nélkül... :roll: :roll:
Vendég

Nahát íme a legfrissebb adatokat tartalmazó tábli:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Babaálmok

Belejavítottam a soromba ;)
Vendég

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudit,
hát berosálok (bocsi) többször jöttem megnézni mi van, aggódtam, ejnye csajszi ! öregedtem pár évet ma !!!! de megérte, juj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,
nagyon cupp !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.18 07:41-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi!

Én is a Bolgárkerék u-t javasoltam az első honlappal, de van még az Istenhegyi Géndiagnosztika is tudtommal. Majd kiválasztod melyik a legjobb ár/érték arány és szimpátia szerint.

Breki: a te "hátsód" is fel fog férni! Bár az enyém férne, amely valójában se kicsi.

Huh csajszik, de szeretnék még én is egy-két csemetét, de hát ilyen vén tyuk. Akkor kellett volna, amikor lehetett volna, de hát apjuk nem akart többet - no most ez az egyszemke is hol. Talán csak haza talál? No erre kevés az esély, de tudjátok - nem feladni semmit!

üdv kispatak
Vendég

Juditnak hatalmas gratula.

VV-k: vannak kórházak szerintem még mindig, ahol a 12. héten levett vérvétel ingyenes. Azt hiszem ez a kombinált teszt. Én ezt csináltattam meg a máv kórházban. Ha az integráltat is szerettem volna az plusz 5000 ft lett volna. Azt hiszem a géndiagnosztika támogatja. Én csak ezt csináltatnám meg 35 év fölött is, ezt is tartom olyan jónak, mint az amniót és ettől nem lehet elvetélni. Persze az biztosabb, de nekem nem érné meg (azt hiszem, ezt majd még átrágom akkor, hátha 5 év múlva már lesz jobb).
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?