Andrea
Kösziköszi, férj ki lesz akadva, hogy pénteken ittam, de majd megnyugtatom, hogy babának semmi baja, jót tesz nekik az első hónapban egy kis bor.
Meddig tart ez az összezavart állapot?
Remélem a szívhangkor majd felfogom!
Van otthon babazokni, szerintem majd azt berejtem az ajándékába, tudom, sablonos, de így is lassan fog neki leesni…
Basszus, férj még mindig nem tudja…
Dokihoz mikor kell menni???
Menjek be Sz. ügynökhöz??? Kell előre időpont tőle?
Lukacsne
Kibírtam a vendégdséget, mindenki mondogatta, hogy jövőre már nekünk is lesz babánk, meg férjem nagymamája elment jósnőhöz, aki azt mondta, a második orvosi kezelés lesz sikeres és meg ültem csendben és vigyorogtam magamban...
kispatak
Eltettem mindkét tesztet és nézegetem őket
Halványak, vagyis halványabba csík, mint a kontroll, de attól csík...
Ma este lesz férjnek a bejelentés
Reggel kezdett az új kolléganő, nagyon csinos, úgyhogy kollégák tudnak majd másnak udvarolni
Amúgy kedves és lelkes, nem lesz vele gond, örülök, hogy végre van normális.
Amúgy nem annyira stresszes a munka, múlt hónapban volt az az évzárás miatt, de mégis akkor jött össze a baba...
Hogy megy a vezetés?
Drukkolok a fogdokkerhez!
/Meg a bárányka-hazataláláshoz is…/
Valyoni
Nálunk szerintem ami segített: átjárhatósági, tuti kitisztított valamit és múlt hónapban volt IR miatt vérvételem, komoléyabban vettem a diétát…
Kisbeeka
Cicó hogy van?
Nálunk férj nem tudom, mit fog szólni, hogy kaméleont ki kell költöztetni a gyerekszobából
Na misére most nekem is el kell mennem…
Tuti, hogy most neked is sikerülni fog, ilyen sikerszériát…
Zsuzsi, Macs, Cidney, Gyoreneildi, Kahlan, Zsu, kiss angyal, Vikus, woody és mindenki más
Köszi a gratulációkat!
Judit
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!
Cseles voltál ezzel a pisi-eltevéssel
Szerintem bemegyek Sz.-hez, gondolom nekik is kell a statisztikához, meg nem is szeretnék csak őgy eltűnni…
Meg nem tudom, hol szeretnék majd szülni, van egy doki, akit egyszerűen imádok, de nagyon messze van, főleg most, hogy vidékre költöztünk…
Van egy másik, akit egekbe magasztalnak, és elvileg nem vállal új betegeket, de engem még egy éve elvállalt egy ismerős miatt. Ő nem annyira közvetlen, de alapos és tényleg mindenki dicséri. Ő pedig közelebb is van...
Kubu
Drukkolok teapának az állomálláshoz!
Én is kaptam most aranyos kolléganőt, így könnyebb lesz itthagyni a céget...
És tényleg nem csinálunk semmit rosszul
Kolléganő terhessége azért lesz gáz az enyémmel, mert összesen a 200-ból 10-en vagyunk nők, ráadásul mindkettőnknek ugyanaz a főnöke, lesz nagy meglepi, ha egyszerre bejelentjük... Ráadásul a csoportból még 2 másik nő próbálkozik...
Na igen, nekem is bejött a 30. szülinapomra, amit kívántam
Ja, akkor az autót csak apa-játékszernek veszitek
Anyunak a húgánál lesz a szülinap-ünneplés, nem tudom, jelentesem-e be akkor a hírt (neki 60.), vagy majd karácsonyi ajándék...
Örülök, hogy már nem veszekedtek otthon!
Na, tegnap az ünneplés.
8 féle kaját csináltam meg tortát sütöttem, mindenki el volt ájulva, még csomagoltam is, tényleg kicsit túlzásba vittem.
Férjem mostohanagypapája múlt héten halt meg, így kijött a nagymamája is, hogy ne legyen egyedül. Valahol jó, hogy pont most jön egy új élet, ha már így alakult, talán nem véletlen… Csütörtökön temetés.
Kint volt sógornőm 4 hetes picije is, csajok, talán mégis van anyai ösztönöm…
Mondták, hogy délután sosem alszik a kiscsaj, ne is próbálkozzunk, még sosem sikerült elaltatni.
Na én azért átkértem magamhoz, hogy babázzak, hát 1-2 percen belül elaludt, el sem akarták hinni a szülei…
Addig nálam aludt, míg haza nem mentek, iszonyú édes volt…