A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

FÓRUMTALI! Aki jön, írja meg priviben vagy az info@okosanyu.hu-ra a mailcímét, hogy küldhessem a hasznos infokat :))

Tőlem jöhetnek apuk is, eleve lesznek gyerekesek, akikhez kell a fuvar :) Bár Breki, a tiéd nem hiszem, hogy fog jönni, nagyon úgy tünt szombaton :)

Kép
mieza

Kispatak
Reggel beszámolok a reakcióról :)
Egész szombaton főztem, inkább az előkészítés volt sok.
Ez volt a menü, semmi extra, inkább őszi ízek, alma, dió, sütőtök...

Sült sütőtök krémleves
Póréhagymás krumplileves

Sült csirkecombok:
• Fahéjas-gyömbéres hagymalekvárral
• Sütőtökkel
• Narancsmártással
• Lilahagymás sült almával
• Rozmaringos-narancsos mártással
• Sült almával és mézes dióval
• Lilahagymás sütőtökkel

Mojito torta

Remélem vissza tudok majd jönni baba után a helyemre a céghez, valahogy úgy kéne megbeszélni, hogy mondjuk 2 évre vegyék fel az utódom, aztán jövök...
Nem tudom, mit fog hozzá szólni a főnököm, de 6 éve itt vagyok, csak meg lehet beszélni...
A szívem miatt aggódom, mert szívbeteg vagyok és szombat hajnalban is azt éreztem, hogy szívrohamot kapok.
Lehet, hogy a Jánosba tartozom, nekem a Margit közelebb van, meg oda be tudok menni busszal (végig a 10-esen), a János tömegközlekedéssel rémálom...
Be a Nyugatiba vonattal, onnann 4-6-os, aztán 61-es...
Fogdokkerhez drukkolok!
Bárányka biztos jól van, különben jelentkezne!

Andrea
Azért gondoltam, hogy bemegyek Sz.hez, mert biztos kell nekik statisztika, meg lezárni az „aktát“, meg ilyesmi, nem???
Mert én nem nála szeretnék szülni... Téged elvállalt?
Hívtam a recepciót, de egykor már senki sem vette fel :)
Potyára nem mennék be...
Nem tudom, férj hogy fog reagálni... Izgulok csajok, drukkoljatok!!!
Szívhang mikortól látható?
Hányinger mikortól jön?
De jó, ha kislány lesz neked, én is azt szeretném, de persze a fiú is jöhet 

Eszter

Köszi Neked is a gratulációt!
Én nem hozom a férjemet szombaton.

Vicky
Jó hosszú összezavarodott állapot jutott neked :)
Szerintem csak akkor fogom felfogni, meg akkor merek örülni, ha lesz szívhang…
/és ha az enyém nem purcan ki :)/

Kecsmary
Köszi a gratulációt :)
Én azt hittem, nagy örömkoktél lesz a zebra, de még csak pislogok, mint hal a szatyorban…
Szerintem ha ennyit késik, csinálj tesztet!
Én sem hittem benne, ha nincs céges buli, tuti nem csinálok…
Bár most így úgy fáj, mintha meg akarna jönni…

Mieza
Szombaton ráadásul camambert is ettem, látom azt sem szabad…
Na eddig minden “szabályt“ megszegtem, pia, penészes sajt… :(

Mozgás nem volt, minden pasit visszautasítottam, aki felkért, nem táncoltam senkivel, csak beszélgettem...
Jó lenne tudni, mit lehet tornázni, és mit nem. Futni már úgysem akartam kimenni hidegben...

Nagyon édes ez az örökbefogadott kutyi :)

Csajok, ha megy be valaki holnap a BMC-be, nem kérdezné meg, hogy mi a teendő spontán terhességnél?!
estrella22

mieza
miért nem írsz pü-t mindenkinek aki jelentkezett? nem egyszerűbb az????

judit
merre vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lukacsne 2010.10.18 12:58-kor.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni!
Akkor is lehet menni konzultációra, ha csak még a páromnak van eredménye? Én még el sem tudtam kezdeni a vizsgálatokat, mert Mary hanyagol. Igaz Én ki vagyok vizsgálva, de 4-5 hónaposak az eredmények. Ilyenkor szóba áll velünk valaki is???????

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Estrella: jöhetnek ám a receptek is ;)
Harry Potter óta páromat érdekli a sütőtök,pedig addig utálta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már sikerült egyszer egy sütőtökös levest gyártanom,abban megette,olyan vol,mintha sima répadarabok lennének :D
először nem is árultam el neki,hogy mit eszik,így hajlandó csak új dolgokat kipróbálni :lol: :lol: :lol:

Mieza: ha minden igaz,elmegy párom a munkatársaival biciklizni,de ha akkor is ilyen lesz az idő,talán kihagyják,még nem tudni :)
Meglepődött,milyen fiatal vagy! :D

Engem már se anyum,se párom nem enged kutyás-örökbefogadós helyre,mert mindig hazavinnék egy állatot,meg sírva fakadok :D

Hoztam már haza 2 dalmatát,egy talált kiskacsát,és persze a cicám is talált,meg az előző kutyusunk is... :)
de a mostani elég idős,minden nap többször gyógyszerezzük a drágát,másik 2 már sajnos tavaly elment tőlünk...
Vendég

Kecsmary: ha minden igaz,1 évig elfogadják az eredményeket!
Vendég

Juditkám!!!!?????????????????????? :shock: :shock:

Csajok, most ezt nem mondjátok, hogy ennyire bénák vagyunk, hogy senkinek nincs meg a Judit száma, hogy legalább egy sms erejéig jók lennénk....????? :wink: :lol: :wink: :lol:
andrea-1

Kecsmary, persze, menjetek be. Lehet, hogy legalább téged beállít mary-dologban gyógyszerrel... Megnéz, és abból is tudsz infokat leszűrni a ciklusodról, a benti dolgokról (pl. lehet, hogy ciszta miatt nem jön meg... NE ÍGY LEGYEN!)

Lukácsné, mert lusta vagyok :) Várok keddig, aki addig nem írja meg, kap pü-t :) Meglepődnél ha tudnád, hogy már mennyien küldték most az e-mailjüket. Szerintem mindenki itt toporog titokban és Judit eredményeit várja :))))

Kép
mieza

Estrella, én holnap majd rákérdezek az illetékesnél, hogy mi a teendőd, jó? :)
andrea-1

Offolhatok picit megint?

Készített már valamelyikőtök kürtőskalácsot?
Hol lehet hozzá sütőt beszerezni,ami nem ipari nagy gép,csak 1-2 sütésére alkalmas "háztartási" gép? :lol: :lol: :lol:

Úúúúúgy sütnék,de nincs mivel :D
Vendég

Képzeljétek Irénkénk megmondta Apa eredményét,és nega.nincs baci.
Mary szivat.Kérek szépen meghozókat,Mert így már lassan Karácsonykor lesz a beülti!?

Judit számát nem tudja senki,nincs sms tőle?Így ma a fiamnak nem lesz cipője .Addig várakozok,hogy bezár a bolt.
GYERE A HÍRREL !Úgy várunk! :!:
ritabmc

Rita: már nemsoká tuti jön a jóhírrel,és még elrohanhatsz cipőt venni :D
Vendég

Én sütöttem tepsi szélén voltak fa rudak ,apukám vágta méretre.aránylag kemény tészta kell,mert különben lefolyik az egész.2Szorra már nekem jó lett.
ritabmc

kubu
nálunk pont tegnap jegyezte meg apa hogy minden pink,mire mondtam hogy a sapi lila :) majd ha feltölti a képet én is elküldöm.

mieza
aha értem azt hittem azt könnyebb. akkor én is küldöm pü-be.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Rita: a sütőtökben van grill-funkció is,azaz forgott benne a tészta?
Most olvastam az okosságot,hogy ha a tojást kihagyod a tésztából,akkor nem esik szét,nem töredezik :)

De nekem nincs ilyen sütőm... meglátom,hátha máshogy meg tudom oldani,nincs többszázezer ft-om egy profi sütőre :D

Küldöm a mensi-meghozót!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Békusnak: kürtőskalácsot így is lehessen: :wink: :lol:

http://manokonyha.blogspot.com/2009/03/ ... sutve.html
andrea-1

Sziasztok!

Én ma találkoztam JUDITTAL,lassan jön majd a jó hírrel,11-kor még vért vettek tőle,giga hcg,Bocsi Judit,de a csajok már nagyon várnak!

Mégegyszer hatalmas gratula!!!

Rita-Mensi meghozók indulnak :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Számos Pancsi
pancsi790204

Andi: köszi a tippet :D

olvastam már borospalackosat is :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Úgy is??? :) Na az a válasz még stílszerűbb lett volna tőlem.... :D :D :D :D :D :D :D :D

Giga hcg???ááááááááááááá 11-kor MÉG vért?? Ezek szerint akkor 2x vettek vért?? Pancsi köszi az infót!!! Tényleg tűkön ülünk :)
andrea-1

Sziasztok!

Most értem haza, alig aludtam az éjjel a pocakomtól, szóval mocsok fáradt vagyok, így bocsi, de most csak magamról, aztán majd a délutáni szieszta után visszaolvasok, ííííígérem!

Szóóóóóóóóóóóval:
A jó hír: 367-es hcg, ami S éd K szerint is simán ikerterhesség :D
A rosszabb: enyhe hiperstimu, szerencsére a vv. eredmények jók voltak, a pfészkek is jó méretűek, de van a pocakomban kb. 1 liter víz, amit valahogy ki kellene varászolni onnan.
S és K is azt mondta, hogy ez többes terhességnél gyakorta előfordul, szóval no para! (azért én be vagyok ám carva)
Kaptam Norprolactot. Ismeri valaki???
Mérni kell ma-holnap hogy mennyit iszok/pisilek, és szerda reggel újabb vv. és ha kell akkor infúzió :?
Na de mi ez ahhoz képest, amit eddig kibírtam???
Nagyon-nagyon boldog vagyok, párommal is madarat lehetne fogatni, mert minden álma egy ikerpár :D :D :D

Most elmegyek csicsikázni egy picit, de aztán nem ússzátok meg!

Kép
judit0713

Judit: de jóóó,hogy jöttél végre...!!! :D

Már annyira tűkön ült mindenki! :)
Vendég

Lányok,be kell vallanom,tudom Judit számát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juditkám:
Ez micsoda hcg!! :) Kívánom, hogy az örömötök minél nagyobb legyen, rendben legyenez a túlstimu dolog, meg a továbbiak is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Békus: Toll a füledbe!!! :) Hagyod itt gyötrődni a társaságot????... Na ezt leverjük rajtad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Természetesen ÓÓÓÓÓÓRIÁSI GRATULA legújabb kismaminknak!!!!! :D :D :D

Csodaszép HCG-érték! Látod,csak kérni kellett az ikerpárocskát,és máris ott lapulnak a pocakban! :)

Igyál sokat,meglátod távozik majd az a liternyi folyadék,és csodaszép hónapok várnak Rátok! :)
Vendég

Csajok, nem emlékszem, hogy kinél volt kb. május környékén, de ugyanez volt a szitu, a baba maradt, de kb. 2 hétig feküdt kórházba hiperstimuval...
Judit, hajrá, szuper hírek mindenesetre!!!

Kép
mieza

Andi drága ne haragudj!!! :D
Judit kérte,hogy hadd mondja el Ő nektek a nagy hírt,én már majd' belepusztultam,utálok "titkot" tartani :lol: :lol: :lol: :lol:

Már pár órája magamba fojtom,pedig itthon már kiugráltam és kisírtam magam örömömben :D
Persze lassan esett le nekem is,hogy ha olyan magas a HCG,akkor ott bizony többen is vannak :roll: :roll: :roll: ;) :D
Vendég

Na, ez már babaeső!!! Erre vártunk annyit!!!

Kép
mieza

Jólvan Békus, csak vicceltem :) Nehogy komolyan vedd ám!!! :) Majd Juditon verjük le :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jajj Judit, Te... Teeeeeee... hát megkönnyeztettél rendesen.. itt most ez már mindennapos lesz csajok??? :)

Mieza: MS volt akit túlstimuval bent volt, én azóta is tartom Vele a kapcsolatot :) Jól vannak, mind a 4-en! :) Már nagy pocakja van, azt írta a múlt héten :)
andrea-1

Dehogy vettem komolyan :lol: :lol: :lol: :lol:

de azt igen,hogy majdnem belepusztultam,hogy minden mással le kell kössem magam,nehogy eláruljam magam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd 7végén valami finomsággal kiengesztellek ;) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: már nem emlékszem,melyik filmet írtad a múltkor JLo-val...
Az Ilyen a formám-at?
Azt megnéztük még az utrogestan-os időszakom alatt moziban,épp aktuális volt a téma,azt ajánlom mindenkinek :D

Furcsa volt így filmen nézni :D

És ehhez egy kis off: ajánlanátok nekem pár romantikus vígjátékot? :D
Vendég

Drága Judit!
2 számlaírás közepette beugrottam, muszáj írnom. Annyira de annyira jóóóóóóóóóó!! Még jó hogy nincs bent a kollégám, totál elérzékenyültem.
Figyusz, tudod én túlstimus voltam majdnem 6000 ösztradiollal, már nem volt punkció sem. Igyál napi 4-5 liter folyadékot, és egyél túrót túróval, meg husit. Én a cserpes túrót bírtam megenni az finom. Pihenj sokat, és nem lesz semmi baj. Tényleg sokszor előfordul ilyenkor is a túlstimu, de szépen rendbe fogsz jönni, ne aggódj! Csak tényleg sokat sokat igyál!!!
Vigyázz magatokra!!!
ann74

Nalátod, Judit!
Így kell ezt csinálni :D
nagyon nagyon gratulálok :D :D :D :D

túlstimu miatt ne aggódj, sok folyadék, sok fehérje és szedd a gyogyót amit adtak! :D minden rendben lesz :D :D :D

eszter82
Budapest

Andrea, én is ms-re gondoltam, de nem mertem írni :)
Mind a 4-en? Mármint 3as ikrek lettek???

Kép
mieza

Macsekos vigyori Kittike kép jöhet? :)))

http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2 ... 460579.jpg

Nekem ez olyan gyönyörű, meg is könnyeztem :) Milyen kis kacagós :)

Kép
mieza

Bocsánat, bocsánat: helyesbítés: Ő a Balázs!
Csak ez a ruci megzavart :)

Kép
mieza

Mieza:
Pont akartam írni, hogy ez a mosolygós tündér a Balázs... én teljesen kész vagyok Tőle, levett a lábamról az a mosoly! :) Már várom, hogy Kittike is így huncutkodjon!!
Macsikám, gondolom mondanom se kell, de nagyon nagyon sok erőt és pozitív gondolatokat küldök Nektek... FOLYAMATOSAN!!! :) ++++++++++++++++++++++++

Igen 3 picúr lesz náluk... 4-nek indult, de annó le se merte ide írni szegénykém mikor még az a túlstimus mizéria volt. Szerencsére MS egy hihetetlenül pozitív hozzáállású csajszi, és hát jól vannak a picúrok is, és Ő is... ez a lényeg!! :)
andrea-1

Judit!!!! Nagyon nagy gratula!!!! Váoooo, ikrek, hát pont ezt szeretted volna annyira! Nagyon örülök! :D

Mieza, sikerült mindegyik kuttyon túladni, azaz ajándékozni :wink:
Jézusom, te már a 24. hétben vagy???? :shock: :shock: :shock:
Vérképed alakult? Vasad?

Tuti, nem tudok most válaszolni mindenkinek :oops: de nagyon köszi a pocakdicsiket! :D

Kubu, mindketőt indították??? Azta... és a tágulást hogy oldották meg? Manuálisan? :shock:

Lukácsné, epéd hogy van? Biztos írtad, de most rossz kislány votlam és nem olvastam mindent végig :oops: :D

Angyal, te tényleg egy angyal vagy! :wink:
És már nemsokára kezdés!

Én nem sok újdonsággal tudok szolgálni, annyi, h. holnap megyek hepatológushoz, aztán meglássuk mit mond az eredményekre. Ma volt uh (kierőszakoltam így a 36. hét végére... elég gáz, h. ennek ilyen nehezen kell mennie :roll: ) és becslések szerint 2800 g a kicsilány, viszont visszafordult farral, szóval vagy nagyon nem akarunk még megszületni vagynagyon tetszett neki a kristálylámpa, amit a májamba "nyomkodok", h. gyógyítsam :lol:
Na jó, ez nem annyira vicces, mert szeretnék sima szülést!!!!!
Az már biztos, h. nincs sok hátra és lassan találkozunk :D

Sajti?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi, MS-éknél 3 picúr??? És hányadik hétben van, az tudod?
Te harcolsz még rókafival? Hidd el csatát nyerhet, de a háborút nem fogja és szépen elsunnyog nem is olyan sokára :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ez még rímel is :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Juditom!!

Hát hangosan is gratula!!Ezt így kell kérem szépen csinálni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vigyorgok mint a vadalma. :D

Mieza!!
Nálad is mennek ám a hetek rendesen. :D Kiváncsi vagyok a pocakodra mennyit nőtt mióta nem láttalak.Van új kutyusotok??? :lol:

Csajok,aki jön a talira!!
nem érdekel valakit egy 33-as méretű farmer naci??teljesen új,nem próbáltam fel,ránézésre vettem,vissza vinni nem tudom. :D
csucsu99
Budapest

Hú, Judit, szívből, igazán örülök Nektek, ikrek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Titkon én is ilyet álmodom:-)Semmi ne aggódj, az égiek veletek vannak!
Vendég

Csucsu, ha kocsival jössz, szerintem hozz nyugodtan mindent, akár babarucikat, akár gatyót. Majd megnézzük és valaki lehet, hogy beleszeret :) Az egyik szobából boltosat csinálunk :)

Csajok, a gyerekrucik hihetetlen gyönyörűek és nagyon-nagyon jó áron árulja Csucsu barátnője, többen bevásároltunk már! :)

Kép
mieza

Sajtival mi van? Nekem is feltűnt a hiánya...
Vendég

ez itt a reklám helye!!!! :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Kérünk újabb pocak-fotókat!!! :D

nincs kifogás,korábbit nem fogadunk el!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Balázs tényleg tündéri,ahogy vigyorog :)
Már kezdtem megörülni,hogy Kittike vigyorog így :D
Vendég

Kahlan: Sajti a beülti után pár napig fekszik -nagyon helyes!!!-(csütörtökön volt,ha jól emlékszem),utána majd jön :)

Már én is nagyon várom,biztosan ő is jó hírekkel jön majd...öööö,mikor is??

Lányok,miszerint megy az ember lánya eredményhirdetésre?
Én pl. 5 naposakkal a 9.napra lettem visszahívva,de nem vágom egyelőre,hogy mikor hány napra kell menni...
Vendég

Navi: a 20. hétben... :)

Én is így vagyok vele, hogy egy ideig maradhat, ha annyira akar...még szívesen is tartom, mint 3. háziállatot, aztán viszont továbbküldöm az újabb kismamikat boldogítani :)

Kép
andrea-1

Békus, mindig beültitől a 14. napra. Kivéve ha hétvége jön, vagy ha mondjuk nehezen jött össze a peteérés, akkor pár nappal később, mert akkor lassabb a szervezet :) (meg gondolom vannak még okok :)

Kép
mieza

Sajti nekem azt mondta, hogy ma fog jönni... meg amúgy tudja, hogy mi folyik mostanában itt, úgyhogy szeirntem ahogy tud jön :)
andrea-1

Ja, bocsi, tényleg. Az 5 naposaknál másként van, ott én is 9 napra mentem vissza :)
Lehet, hogy elírtam és leszívástól a 14. nap?
Jesszus, régen ezeket kentem-vágtam, most meg okoskodok itt a levegőbe :) Valaki segítsen :)

Kép
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?