A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sziasztok
a megigért képek, és majd még lesz egy Filip telerakta Hanna ágyát műanyag kislabdákkal amig etettem,ezt még kicsinyitenem kell.

navi
epém tegnap megint szarakodott, szó szerint ha elkezdek kaját enni és nemcsak kekszet teával megy a hasam azt hiszem ebből doki lesz. Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hajrá Sajti!!!! Ezerrel szurkolok!

Brumi, ne izgulj, tuti lesz még tali. A sok kismama meg gyűjt majd egy csomó energiát és elküldi olyanoknak, akik még csak álmodoznak. (pl: Kissangyal is :D )

Kecsmary, hajrá!

Zsuzska, nem kis drukkok, hanem nagyon nagyok mennek!!!!

Kép
mieza

Zsuzska, én is ma megyek 1 óra felé...egyedül mégy vagy a Pároddal?
Ha unatkoznál, szólj rám:-) Bordó bőrkabátos némber leszek:-)
Vendég

Jó Reggelt! :)

Köszi mindenkinek a bíztatást, nagyon elkél. Olyan hülyeséget álmodtam :oops: , mintha kezdett volna megjönni, de nem barnásan, csak narancsszinűen... :roll: Tudat alatt azért stresszelek már hétfő miatt, de próbálok nyugodt maradni, beszélek Lolka - Bolkáékhoz, simogatom a hasam.

Brumi:
Ne haragudj, vmit nagyon benéztem... :oops:
VAGY!!! :idea: Én már tudom, hogy te is pozitívat fogsz tesztelni! :D

Zsuzsó:
Éljen a hányinger, én is alig várom!!! :) 8-9 :shock: órára "csökkented" a napi melót, atyavilág... Nem irígyellek. Hogy bírod? A múltkoriknál nálam olyan fáradtságérzés is volt az émelygés mellé. hogy lépni alig bírtam. Neked ilyen nincs? Persze mindenkinél mások a tünetek. :roll: A lényeg, hogy pici kincsed veled van végre! További drukkjaim!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andrea:
ÁMEN!!! :)

Kispatak:
Jönnek a jó hírek gyerkőcödtől is, esetleg közös temetőzés? Utána semleges helyen egy tea, kávé, süti?

Pá Drágáim!
sajt@

Mia:
Sajnálom a francos egycsíkost, de lesz az még zebrás meglátod!
28-ra drukkolok nagyon! :)

Woody:
Nagyon vagánykodunk kéremszépen! Hát ilyen tündéri ez a lányka, hogy már külföldözik? :) Persze, minek is izgassa magát? Tojik az egészre. :wink: :) Már én is szívesen puceválnám a kakis pelust!

Zsuzska:
Mára szorítok neked, majd gyere a hírekkel! :)

Lukácsné:
Hanna zabálnivaló!!! :lol: Na és Filip azzal az indiánsminkkel!
Epéddel ne tréfálj, irány a doki, kívánom, hogy hathatós megoldást találjon rá.

Mieza:
Köszi! :)
Annyira várom a fórumtalit, no meg a kutyusok is érdekelnek. :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Ohó! Volt még egy kívánságom, ezt elfelejtettem megírni:
Megláttam azt a nagyon helyes vörös hajú, fiatal biológust és azt mondtam magamban, hogy bárcsak ő lenne az egyik szereplője a beültimnek :arrow: és ez is sikerált! :)

Akkor elég megfogalmaznom a kívánságom? Na, gyorsan leírom, hogy nyoma legyen:
Bárcsak most a méhemben csücsülnének a gyermekeink és bárcsak 25-én szép, erős HCG-m lenne!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

MindenkineK küldöm a pozitív energiát:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Akinek szükséges babaragacsovát!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :)

Csajok! Nem tudja vki, hogy avatarom hol találom meg animáltan? Asszem régen a hoxa-n volt, de ott már nincs... Ticketfactory-ba sincsen... :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Béku
Ha küldesz emailcímet, átküldöm szívesen a recepteket :)
Ebben a sütőtöklevesben van minden féle, narancs, krumpli, alma, így nem csak sütőtök-íze van…
Én úgy tudom, a kürtőskalácsot egy fahengeren szokták sütni sima sütőben…

Andi
Mégegyszer nagyon köszi, ha megkérdezed ma az ügynököt, hogy mit is csináljak…
Na, férj nem bírta ki, elmondta az anyukájának a hírt, de persze úgy, hogy ebből még bármi lehet és nem mondhatja el senkinek…
Én is elmondom hétfőn anyunak, ez lesz neki is az egyik szülinapi ajándék…
Férj nem sokatt mondott, meglátta a zoknit, kérdezte, hogy terhes vagy? Tényleg???
És felkapott és nevetett…
Képzeljétek el, annyira izgatott, hogy nem tudott aludni…
Este is nehezen aludt el, aztán fél4-kor hajnalban felkelt…
De azóta vigyorog állandóan meg beszél a hasamhoz...

Judit
Mégegyszer nagyon gratulálok!!!
Nyugi, minden rendben lesz!!!

Navared
2800 gramm az teljesen jó…
Remélem visszafordul majd a kislány, ahogy kell neki…

Sajti
Köszönöm a gratulációt :)
Hétfőn te is jössz a jó hírekkel!!!
Kolléga is kibékítve, minden elrendezve...
/Nekem is nagyon fognak hiányozni a kollégák :(/
Szombaton egész nap főztem, meg vasárnap délelőtt is, de mindegy, én már akkor tudtam a jó hírt :)
És meg sem kaptam férjtől, hogy hogy mertem inni pénteken :)

Kispatak
Fülbevalót és fogdokkert sajnálom...
De itt vannak a jó hírek, mész dolgozni és bárányka is előkerült!!!
Nem mentem együtt temetőt látogatni?
Anyu és apu is jól főz és mindig különlegeset, úgyhogy ha vendégek jönnek, én sem érem be a húslevessel és a rántott husival, bár imádom mindkettőt.

Macs
Nagyon édi a herceged!
Kittinél is csupa jó hír, csak így tovább!

Valyoni
Nekem sosem volt laptetőm, és mégis sikerült, lehet, a fórum hoz szerencsét :)

brumi
Köszi a gratulációt :)

zsuzska
Neked is köszönöm :)
Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen!!!
estrella22

Sziasztok csajok!
Na mije van a Ritának?Hát egy nagyon + tesztje!Nem tudom hogyan,de Andikám jelentem összematiszoltuk.
Nem tudom ilyenkor mit kell csinálni!Így 7 beavatkozás után.Annyira meg vagyok kavarodva! :lol: Azt sem tudom mit mondjak a mi Szűcsünknek,és mikor?
Ma vagyok a 36. napon,és állítólag nem volt pé.a hónapban.Nem nagyon piszkáltatnám még uh.val.Azt sem tudom milyen dokihoz menjek.Egyébként terh. gondozásilag SZ. a kiválasztott.

Mit szóltok?Annyira izgulok.mit csináljak?
ritabmc

rita: Hát ezt már el sem hiszem. Hatalmas gratula. Uh-nak még tényleg nincs értelme, talán egy vv hogy mennyi a hcg, de azt spontánnál szerintem nem nézik meg.

Fantasztikus ez a hónap, kedden sikerülnie kell a vizsgámnak.

Tettem fel újabb videókat Barbus lapjára és a névadós képek között is vannak újak.
vicky79
Budapest III. kerület

Huh Lányok!

Ujabb spontán baba a láthatáron????? Hát ilyen ügyes asszonykákat! Gratula. Már számon se tudom tartani a sok jó dolgot!!!!

Igen nekem tegnapi nap nagyon érdekesen alakult. Volt rossz és jó. Fülbevaló - nem tudok mit tenni, fél pár megvan, de ezzel nem megyek sokra. Dokker - megyek magánba (más kérdés mennyiért) De jó, hogy lesz állás, és jelentkezett ez az elveszett virágszálam, aki igen jó hangulatban van, csak hát ő velünk találkozni, na az nehéz ügy. Már felvetettem neki az ötletet, de ez nem rajtunk áll - sajna.

Vicky:annyira kedves vagy ezzel a laptótős dologgal - igen mars Kittihez és ahhoz akinek kell, de ugy látom, most jószerivel mindenki kapott már belőle. Aki nem, majd csak fog!

Estrella: szóval apuci beszél a pocakhoz. Tedd te is ezt, én is ezt tettem. Néztek rám hülyén, mit beszélek én a nevén szólított gyerekhez. mindig mondtam, viselkedjél rendesen, hát ezt most is kell(ene) Na majd csak változnak nálunk is valamit a dolgok.

Lukácsne: jelentem Hanna baba tünemény!

Woody: szóval már kirándulás is van! Megéri oda elmenni,mit lehet ott olcsóbban kapni? Várunk képet lánykáról!

üdv kispatak
Vendég

Kispatak!
Örülök, hogy azért alakulgatnak a dolgok Fiacskáddal! Ez már csak egyre jobb lehet, majd meglátod :D

Rita!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ezt szinte el sem hiszem!
Nagyon nagyon gratulálok!!!!! Szuper ügyik vagytok!!!!!
Csajok!
Fertőzzetek már meg engem is ezzel a terhes hullámmal!!!!!!!!!!! Énisénisénisénisénisénisszeretnéééééékmááááááááááár!!!!!!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Bocsi, de tegnap kutya carul voltam, csak dőltem be az ágyba :oops:

Eszter, és mindenki más aki még babára vágyik:
tuti hogy lesz, ahogy Rita is írta, nem a leptető hozza, hanem a FÓRUM! Én is épp ezen gondolkodtam tegnap, hogy annyi pozitív energia kering itt közöttünk, hogy ez biztosan bevonzza mindenkinek a leghőbb kívánságát.
Nézzétek csak meg, nemcsak babaeső van, de Kispatak is állással és meglepi levéllel büszkélkedhet!
Szóval lányok, a Titok tökéletesen működik, ez a közösség rá az élő példa!
Én nagyon hálás vagyok hogy rátok találtam, ez a világ legjobb csapata, az tuti :)

Kép
judit0713

Rita, szívből, őszintén örülök! Aztamindenit, mekkora érzés lehet ez, hogy spontán, annyi művi próbálkozás után!!!!Bevonzottátok!
Vendég

rita
nagy gratula nektek is szerintem jövőhéten látogasd meg a mi doktorbácsinkat aztán örvendeztesd meg a hírrel, addigra lehet hogy már uh-n is fogtok látni vmit.

béku
kéretik venni a jó példát és tessék nektek is összematiszolni azt a babát :)
ez a szó csajok úgy látszik varázslatként hat.

sajtikám
pihenj te is sokat és beszéld meg azzal a két lurkóval hogy maradhatnak /mint a viccben 25dkg lett maradhat?--- maradhat/ na jó lehet hülye vicc volt de remélem hétfőn te is jössz egy jó kis hcg eredménnyel, és persze szombaton rádragasztjuk gyerekeinket hogy bevonzzák a bébiket neked.

eszter
ne aggódj te sem maradsz ki ebből a hullámból, mert lehet hogy ti is összematiszoljátok azt a babát és nem kell ide nektek segítség.
na jó lesz így ????

ha vkit kihagytam bocs én mindenkinek osztanám a babákat és remélem meg is kapjátok őket mert egy tündérek, már most és mi lesz még később??? nem tudom.

szép napot mindnekinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Rita:
Kétszer kellett,hogy elolvassa,amig leesett,hogy miröl is van szó!Hatalmas grauláció!!!!!!!!!!

Kahlan:
A férjem is ott lesz velem,mind ketten barna felsöbe fogunk fesziteni,a hajam vörös feketével,szerintem majd felismersz.
Nyugodtam szolj rám,mert én ilyenkor elszoktam bambulni.

Kispatak:
Látom nálad is alakulnak a dolgok.Örülök,hogy a báránykád jelentkezett.Fogdokkert meg a fülbevalót sajnálom.

Lukácsné:
Hanna lánykád zabálnivaló.Filip is nagyon helyes srác és ahogy fogja a kis hugocskáját,hát az csodálatos.

Vicky:
Barbust meglestem,tüneményes kis hercegnö!Keddi vizsgádhoz mennek a drukkok.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

És akkor az adósságaim:

Rita,
hatalmas gratula :)
Így már nem bánom, hogy nem voltál tegnap!

Valyoni,
Hogy mit csináltam másképp? Próbáltam összeszedni, igazából egyik se nagy csoda, de együtt valahogy csak segítettek:
- ez volt az első olyan lombik, ahol kaptam előtte vmi gombásodás elleni pzselét, meg apa is valami baciölő tablettát (ez egyébként állítólag a protokol része :shock: )
- stimu kezdetétől iszom az Aloe verás löttyöt
- a gravida mellé két naponta szedek béres vas-vitál tablettát
- nyugis vagyok
- az első 5 napot végig feküdtem, utána is csak laza séta a kertben, semmi kocsikázás, utasként se (a beülti után először a vv-re ültem kocsiba!)
- jó könyvek, kizárólag vígjáték v. romantikus filmek

Navi,
nyugi, mire kell szépen fejreáll majd Zorka baba :wink:

Sajtikám,
most te következel!
Nagyon szorítok neked csajszi!! Eddig szuper ügyes voltál, tehát ott van Lolka Bolka a pociban, és ezt hétfőn Sz meg is erősíti neked :wink:

Brumi,
kitartás a köv. 15 naphoz, zebra lesz a vége :)

Estrella,
szupi lehetett a zoknis meglepi :)
Én sajnos nem tudtam épp a szülinapjára időzíteni (ma van), de így is hatalmas az öröm!

Kispatak,
azt hiszem a levél felülírta az aznapi összes negatívumot! Örülök, hogy ilyen szépen haladnak a dolgok :)

Macsek,
Balázs-mosoly tündéri! Remélem hamarosan Kittitől is kapunk :wink:
Nagyon szorítok nektek!!! Tudod, te vagy a példakép :wink:

Mieza,
én még adós vagyok a levéllel, de sajna csak a szerdai bmc látogatás után tudom megmondani, hogy megyek-e :roll:

Zsuzska,
mára mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Kahlan,
neked is egy nagy kalappal :wink:

Zsuzsó,
nem lehet még egy kicsit visszavenni a melóból??? Szerintem még ez is őrült sok! Aggódom érted leányzó...tudod, babszem az első!

Lukácsné,
zabálnivaló lurkók!
Epebaj hess!!!

Andikám,
ragadós a jó példád! Matisz klinika már rengeteg pácienst tudhat magáénak :lol:

Remélem nem maradt ki senki :oops: Ha igen, majd pótolom, csak most visszadőlök mert már megint kínlódik a pocakom :?

Kép
judit0713

Judit!
Én a lelki receptet kérném :D
Hogyan vonzottad be a Picúrokat? Hogyan használtad a Titkot? Mármint miben volt más, mint pl. a fagyis beültinél, vagy az előtte lévőnél?(egyébként valóban elgondolkodtató a hormonszinted. egynél több, az tuti...de lehet hogy nem ketten vannak? Hogy fogalmazott K?)

Lukácsné!
Én lennék a legboldogabb ha spontán siker lenne :D Nagyon biztos voltam benne, hogy így is lesz az elmúlt fél évben. Mondjuk a legutóbbi spermavizsgálat eredménye megmagyarázta, hogy miért nem történt meg a csoda! De mi mindig bizakodunk!!! :)

Az univerzumnak minden nap többször kiküldöm a gondolatot, hogy mit szeretnénk! :D és várom, hogy meg is történjen hamarosan :D

Jól számolom, hogy az utóbbi hetekben több spontán babó lett, mint inszem, vagy lombik??? csajok! Ezt a fórumot lassan át kell nevezni spontán baba bevonzó topicnak :D

eszter82
Budapest

Rita
Gratulálok, isten hozott a táborban!!! :)
Én sem tudom, mit csináljak…
Gyorsan bejelentkeztem a privát dokimhoz, aztán meghallgatom, Andinak mit mondott Sz., mi a teendő…

Kispatak
Küldöm majd a mailt!
Még nem tudok beszélni a pocakomhoz, meg kell várnom, míg a doki megerősít, hogy igen, van és jó helyen :)

judit
Nálad nehezebb lett volna szülinapra időzíteni, de te rögtön kettővel lepted meg :)
Boldog szülinapot neki, így is szülinapi ajándékok!
estrella22

Csajok, szerintetek mutassam meg azért az IR eredményeimet egy endokrinológusnak? Nehogy baja legyen a picúrnak…
Mieza ajánlott egy másik rendelést (köszi mégegyszer!!!), és van is hely oda csütörtök délelőttre. Én pont szabin leszek a temetés miatt, úgyhogy el tudnék menni, a mensmentisbe csak nov. 8.-ra kaptam időpontot…
Az eredményeim emlékeztetőül (de ekkor már mondjuk diétáztam keményebben):

Glükóz 0. perc 4,88
Glükóz 60. perc 6,01
Glükóz 120. perc 4,20
Inzulin 0. perc 7,12
Inzulin 60. perc 50,33
Inzulin 120. perc 31,70
estrella22

Vallomás:

Lányok! Én "kicsit" zavart vagyok most legbelül...bár ez nem túl jó és igyekszem is mielőbb megszabadulni a kételyektől, hiszen ha így folytatom, bevonzom, márpedig azt nem szeretném!

Szóval TUDOM, hogy sikerülni fog most a lombik. :)
(Remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az a célom!!!!)
És tudjátok, ahogy megtapasztaltam az ikerszülés veszélyeit, árnyoldalát, és ahogy Macsék küzdelmét is napról napra látjuk, nagyon nem értettem, hogy pl. Judit vagy bárki (magamat is beleértve) miért akart annyira ikreket! Hogy hogy nem fél (ünk)? Persze tudom, hogy miért szerették volna pl Juditék is ha egyszerre két baba érkezik és szerencsére most ebbe az irányba mutatnak a dolgok :) és remélhetőleg kb 38 hétre szül majd két egészséges kis babót :D
De fura volt, hogy míg valaki közülünk a babáiért küzd minden nap és mennyi akadályba ütköznek, amit hála Istennek sikerrel vesznek egyre inkább, hogyan van bárkiben is vágy hasonló iránt! Persze nyilván nem a veszélyekre vágyik egyikünk sem! Beszéltünk is róla múltkor Andival a BMC-ben, hogy bátor dolog!!!
És valahol bennem megvan az az ambivalens érzés, hogy az alapértelmezett funkcióm az ikerterhesség. És éppen úgy örülnék neki, ha egy baba lesz, mint ha kettő egyszerre, de Lac legutóbbi spermaeredményét hallva beindult az agyam az ikrek felé, mert annyira sokkolt, ledöbbentett a NULLA, hogy az jutott eszembe, hogy adja meg a jó Isten, hogy sikerüljön ezúttal, és ikrek legyenek, mert mi van ha nincs tovább? Mi van, ha nem lesz 2-3-4 év múlva semennyi sem a mintájában? Ez így vicces leírva, hogy a nullánál kevesebbről beszélek, de most valahogy azt érzem a szívem mélyén, hogy az a legutóbbi nulla csak véletlen volt. Annyi lesz amennyire szükség van!!! De ha évek múlva nem, akkor mit csinálunk???
Az agyam ezzel a parával teljesen átkattant iker üzemmódba, de egyelőre emiatt a zavarodottság a legnagyobb bennem... kicsit nem találom a gondolataimat... próbálok összpontosítani csak a jóra és 100%ig elhinni, de nem megy a 100%!!!!!
Le akarom vetkőzni a kételyeket, mert azt érzem, hogy ha így indulunk neki, az nem jó!!!
De hogyan csináljam???
Éjjel már aludni sem tudok, folyton relaxálni próbálok, de összehasonlítva az eddigiekkel érzem, hogy nem megy annyira az ellazulás, elmélyülés mint korábban...valahogy a felszínen maradok... :cry: :cry: :cry:
(Navi! Neked van ezzel kapcsolatos tapasztalatod??? Te is relaxálós vagy!!!)

Tavaly azt hiszem sokkal izgatottabbá tett a napok múlása és sokkal kézzel foghatóbban éreztem, hogy közeledünk a cél felé. Most is nagyon nagyon várjuk, de talán nem ugyanaz az izgalom!!!Talán benne van a félelem is :( Lehet hogy csak azért, mert ez nem az első és tudom, mi vár ránk még ezután, tavaly minden újdonság és ismeretlen volt!!! Vagy mert a tavalyi általános aggodalmaim mellé (amik így utólag visszanézve nem is nagyon voltak) most bejött még két másik, hogy végig tudom-e csinálni, illetve hogy biokémiai marad-e!!! De ezekre gondolni sem szeretnék! Mindennek jól kell mennie!!! De nem tudom... mi van velem?!?!?!?!!?!?!?!?!?
Tök "jó" :? mondatonként ellentmondok magamnak itt is ahogy írok... :? Értitek miről beszélek?

Bocsánat az off-ért, csak kezdek kétségbe esni... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

És Juditom! Magadra ne vedd amit írtam, csak Veletek példálozva tudtam megfogalmazni... már amennyire sikerült!!! :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Először is köszi a biztatást a zebra csíkra! :D

Most olvasom Esztert, illetve régebben már elolvastam a Bloggját, és mennyire igaza van! Nagyon elgondolkodtatott engem is, mert Én is egyszerre szeretnék 2 babót, de a veszélyekbe bele sem gondoltam! És mi lesz ha nem is 2 babó, hanem többen lesznek.........................
Mindenkinek kitartást és türelmet.
CSAK OPTIMISTÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eszter drukkolok, egyébként nálunk ugyan ilyen a szitu APA spermáival, sajna. :twisted:

Szép napot mindenkinek!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

eszter: Én teljesen megértelek. Nekem ugyan csak az elején volt két baba, de amennyi komplikáció adódott, nem bántam hogy nem maradt meg mindkettő. Szörnyen hangzik, de lehet hogy akkor mindkettőt elveszítettem volna. És amilyen kis tornádó a gyerek, most sem bánom hogy egyedül van. Persze akinek ilyen nehezen jön össze a gyermekáldás, az biztosan örülne ha minél több babája lenne. De ha már nevelni kell, akkor szerintem mindenkiben megfordul a gondolat hogy elég lett volna egy. Nem tudom mit tennék a helyedben, talán próbálnék egy gyerekre koncentrálni és ha lesz tesó, akkor lesz, ha nem akkor nem. Én is így vagyok most Barbussal. Végig fogom aggódni a tesó terhességét ha sikerül a csoda még egyszer, remélem nem alakulnak rosszabbul a dolgok, mint most. Ha találnak Lacinál spermát azt nem lehet fagyasztani? Vagy embriókat? Akkor maradhatna későbbre tesónak. Biztos ez a mostani csak egy balszerencsés vizsgálat volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja és ha nem lett volna egyértelmű az előző mondókámból: minden tiszteletem annak aki kettő vagy több gyereket nevel egyszerre. Nem is tudom hogy csinálják.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó,
csak kukk mert migrénnel harcolok éppen :cry:

Rita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csajszi hát ez csudajóhírszupercsoda ! übermegagigagratuládé !

Sajti,
pihennyé ám sokat, tudod van egy csomó ruhám és már nagyon odaadnám őket :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit,
wow wow, szóval double ? jaj istenem, mindjárt potyognak a könnyeim :lol: :lol: :lol:

mindenkinek milliónyi puszi majd jövök később, csak éppen nagy fehér porcelán a hatalmába kerített :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszter
Megértem a kételyeidet, nagyon nehéz ügy :(
Esetleg egy szakember nem tudna segíteni ebben? (Pszichiáter, kineziológus, ki miben hisz...)
Nem tudom, mit tennék a helyedben, tényleg nem...
estrella22

Látod Judit, hogy a nagy nyugi milyen szép gyümölcsöt hozott? Én annyira hiszek benne :D
Sajti, meg lesz az, ne aggódj, tuti most eresztenek icipici gyökereket :D
Rita, hatalmas gratula!!!! Mihamarabb menj be a bmc-be. Tudod, ilyenkor kizárnak egy csomó mindent, ami pozi tesztet produkálhat (máj-elégtelenség), meg figyelnek, hogy nehogy méhenkívüli legyen… stb. Szóval, szaladj SZ-hez és újságold el neki a nagy hírt :D )))) Hát peteérésnek azért kellett lennie!!! Hurrrá, annyira örülök nektek is!!!
Lassan az egész fórum átköltözik a júliusban szülünk fórumba :D

Eszter, én nagyon értem, amit mondasz. Én úgy aggódom, amikor valaki leírja, hogy ikreket szeretne. Juditot is annyira féltem ám, a kis madársúlyával. Én nagyon beparáztam, amiket a dokim is mesélt. Pl. Csehországban most betiltották, hogy mesterséges megtermékenyítés esetén egynél több petesejtet ültessenek be egyszerre. Konkrétan törvény lett, mert annyi a problémás ikerszülés. Tuti nem véletlenül.
De nem csak negatív példák vannak!!! Nagyon sok mindenki kihordja egészségesen és kipottyantja. És aki ikrekre vágyik, annak ebben kell hinnie!!! Szurkolok mindenkinek!
Én is ezen parázok, hogy ha 3 babót szeretnénk és ez is olyan nehezen jött össze, akkor a következő körben a két fagyiból olyan jó lenne mind a kettőt szeretgetni :D (nekünk is eléggé lebegnek a spermaeredmények..)
Szóval, majd Judit most jó kis pozitív példát mutat nekünk !!!!
Mindenképp csak arra koncentrálj, hogy milyen szép pihe-puha otthonos méhed van, ami mennyire befogadó most, ami a legislegjobb hely egy-vagy két babának. Szóval ne a babák számán aggódj, az fentről meg lesz oldva… Hanem azokra a dolgokra, amiket te tudsz nyújtani neki vagy nekik :D )) Hidd el Eszter, egyáltalán nem fura, hogy parázol, főleg azokután, amiken átmentél. De most ezeket zárd le, mert ez a múlt és most egy nagyon szép-vidám-egészséges jövőcske áll előttetek :D
Sajti, ne aggódj, majd jön olyan korszaka Zsuzsónak, amikor mondat közben is bealszik :D A babó úgy is jelezni fog, ha szeretné, hogy anyu többet pihenjen vele!

Vicky, én sem értem, hogy hogy lehet pl. pici aktív gyerek mellett terhesnek lenni, mert én néha konkrétan bealszom :D

Kép
mieza

Eszter, ha kell, megtudom adni a természetgyógyász tündérkeresztanya elérhetőségét. Vele egy óra is maga a megvilágosulás, olyan szépen rendbe tudja rakni a dolgokat az emberben... Szerintem megérné. Főleg ilyesmikben nagyon jó!!!

Kép
mieza

Eszterkém,
óóó de mennyire értelek, hiszen éppen én voltam az, aki kézzel-lábbal hadakozott hogy nem hajlandó újra 3 embrióval próbálkozni! Annyira féltem a többes terhességtől, hogy teljes frászban voltam a gondolatától is! És itt azért nem kis hatása volt a ti eseteteknek, ami annyira megviselt engem is, hogy nagyon sokáig csak sírdogáltam ha eszembe jutott :oops:
Pedig ugye nem jött össze elsőre a 3-ból, másodikra a 2-ből semmi. És K2 is és S is szemrehányóan mondta, hogy én tudom, de ők hármat javasolnak!
Viszont tudtam, hogy csak kettőt kérek vissza, és az volt minden vágyam, hogy egy babácska sikerüljön!
Apát is mindig lehűtöttem, amikor azzal viccelődött, hogy ha 8-ból 8 megtermékenyült akkor 2-ből 2 megmarad.
Persze, most nagyon örülünk, hiszen a korom miatt már nehézkes lenne még egy terhesség, de az az igazság, hogy magamban kiegyeztem azzal, hogy ha most lesz egy, még mindig rengeteg fagyisunk van egy kistesóra, legfeljebb kicsi korkülönbséggel próbálkozunk majd.
Szerintem te is próbálj arra koncentrálni, hogy minél több tüszőcske legyen és szépen megtermékenyüljenek a petécskék, mert akkor lesz esély több gyermekre is. Hogy egyszerre jönnek-e, azt szerintem úgyis ők döntik el!

Nagyon meglepődtem a magas hcg-men, először fel sem fogtam hogy mi van, csak mikor S mondta, hogy ez bizony simán iker terhesség. Egyébként K csak annyit mondott, hogy többes terhesség, amivel egy kicsit meg is ijesztett, de én csak arra koncentrálok, hogy két szép, egészséges baba növekszik a pocakomban :)

Ez az első alkalom amikor ezt kimondom, de azt hiszem, többes terhességet nem vállalnék.
Fura ezt így leírni, még nekem is meghökkentő, mert eddig mindig elleneztem az ilyesmit, és hallani sem akartam róla.
De most úgy érzem, ezt ez esélyt meg kell ragadnom, és biztonságban tudni a születendő gyermekeimet! Így mindenképpen azért harcolok - a testem is a hiperstimu ellen, meg a lelkem is a két babára koncentrálva - hogy csak két kis babszem növekedjék szépen odabent.
Mindig kettőben gondolkodom, apának pl. nem is mondtam mást, csak hogy valószínűleg ikrek, így most ő is annak örül, hogy itt van a duó amit vártunk!

Ami pedig a Titok alkalmazását illeti, a hála rész, és az, hogy oszd meg amid van, kitűnően működik!
Minden nap többször számbavettem mennyi minden sikerült már az életemben, amire nagyon vágytam. És hogy tudom, hogy ez az óhajom is teljesül majd!
És az öröm megosztása: mindenki sikerétől nagyon boldog voltam, valahogy tudtam, hogy ez engem is egyre közelebb juttat a célhoz!
Ja, és még valami fontos: nincs idő!!! Ezt a fogalmat el kell felejteni! Nem szebad arra gondolni, hog csak MOST sikerüljön! Csak arra, hogy SIKERÜLJÖN!

Na, remélem nem lettem túl sok, mert érthető is amit itt összezagyváltam :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit0713 2010.10.19 12:02-kor.

Kép
judit0713

Köszi Lányok! :D

Mieza!
Én is nagyon sokat gondolkozom mostanság Tündérkeresztanyácskátokon :D
Elküldöd nekem az elérhetőségét ismét? :D Lehet hogy a héten, vagy jövő héten meg kellene látogatnom... :)
Megírod azt is pü-ben légyszi, hogy hogyan tudok bejelentkezni hozzá, mennyire kell előre szólni és milyen tarifával dolgozik? :roll:

Mieza! Igazad van...nem a létszámon kell kattgonom, csak a sikerrel foglalkozni! Majd fentről elrendezik a többit :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Rita! :D :D :D :D :D
Gratulálok!!!!!!!!!!

Eszter!
teljesen egyet értek veled....most Én is gondolkodom! :shock:

Kicsit le vagyok maradva olvasás ügyileg..
Andrea!
voltál Sz-nél?vállalja a szülést?(jól emlékszem Ő rá gondoltál)

Sajtikám!
Energi megy 1000000000000rel Neked!
vikus82

Ja igen, még valami a lelkiekről:
Abban a 10 napban amíg vártam az eredményhirdetésre, kétszer is volt fura álmom, de olyan erős, hogy tisztán emlékszem rájuk a mai napig.
Mindkét esetben kibékültem egy-egy olyan személlyel, akikkel igazán nem volt szó szerinti összeveszés, csak valami mérhetetlen unszimpátia részemről, amit soha nem tudtam átlépni. (a egyikük egy volt pasim felesége, a másik meg az éppen a második gyermekével terhes sógornőm)
Hát most sikerült! És éppen úgy, hogy mind a kétszer terhes voltam már álmomban, és ennek kapcsán jövő beszélgetések hozták a megbékélést.
Fura, de azt hiszem, ez is hozzásegített a dologhoz, hogy lezártam magamban ezt a két ügyet.
Ja, és még egy érdekesség a dologhoz: a párom családjából éppen a sógornőm volt az első aki tegnap érdeklődött hogy van-e már jó hír :) :) Éééés, szívből örültem neki és jót dumáltunk!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy beleszólok így ismeretlenül. Csak szeretnék egy kis bíztatást adni az ikrekkel kapcsolatban nekem most 10 évesek a lányaim és hál istennek semmi gond nem volt sem a terhesség alatt sem utána. Azon kívűl, hogy császárral szültem őket miután 2 nappal a kiírt időpont után megindították a szülést, de arra is azért volt csak szükség, mert túl nagyok voltak és ezért nem tudtam kitágulni(3250, és 3480g-al születtek)Valóban az utána következő időszak nagyon nehéz, de megéri. Utána nem sokkal megszületett a 3. lányom is tehát van összehasonlítási alapom és én azt mondom maga az ikerterhesség és az egyes terhesség között abszolút nem volt nagy a különbség.
Remélem sikerült kicsit bizakodóbbá tenni az ikrekkel kapcsolatban..

Üdvözlet és drukkok Dóri
ndora77

Azt elfelejtettem írni, hogy azért olvasgatok, mert most ismét ikreket várok 10. héten vagyok a Cirisben volt a lombikom és eddig ez a legrosszabb terhességem eddig sosem volt hányingerem most meg folyamatosan...remélem lassan javulni fog. Hiperstimum is volt volt 3 l víz volt a hasamban két héttel ezelőtt kezdett felszívódni. A fehérje turmixot tudom ajánlani nekem segített.

sziasztok
ndora77

Sziasztok!

Megérkeztem a BMC-s látogatásból,nem minden a terveim szerint alakult,de most ez igy kell,hogy jó legyen.
A férjem már megint megtáltosodott,17M/ml az eredménye,igy hát november elején indul a 2.dik inszemináció.Egy kicsit csalodott vagyok,mert reméltem,hogy a lombik a következö lépés,mert sajnos több a rossz sperma eredményünk mint a jó és a multkori inszem napján is volt nagy pofáraesés.Na mindegy,hát reménykedünk!Most már csak mary kellene jöjjön minél hamarabb,de a högérbém alapján megint lesz egy hosszú ciklusom,most vagyok a 20-dik napon és még a tüszörepedésnek hire sincs.Ennyi a mai napi alakitásunk.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Igen furcsa ez a sok jó hir nem? Már pénteken mondtam, hogy legalább ilyen napokat kivánok, és jöttek szépen sorba a jó hirek. Egyre több babó, juhéh!
Hogy fogdokker épp nem sikerült, jövő héten biztos fog. Egyedül a fülbevalóm sajnálom, mert ezt nem tudom pótolni. De a legjobb az állásom és a jelentkező csatangolóm - ez is csak jelent valamit, sokat-sokat. És majd csak lesz még jobb is!

Ezt főleg neked irom, drága Eszter. Most körülötted szinte mindenki fürdik az örömben. Azt mondom, meríts erőt belőle, de talán ne koncentrálj annyira. Furcsa ezt mondani. Mikor én is annyira akartam, akkor nem sikerült. A barátnőm Amerikában dettó. Lesz az biztos, tiszta szívemből kivánom!

Ndóra: üdv itt. Igen érdekes amit irtál. Ikrek után még ikrek. Pár hónapja születtek igy a Jánosban ikrek. Ott már 6 babuci van, neked akkor 5 lesz, ha jól látom. Minden tiszteletem a tiéd! És micsoda sullyal érkeztek, nem semmi. Hogy fértek ők el??

Sajtikám: most rajtad a fórum szeme, te vagy a reménység, várjuk a mielőbbi hireket, de nagyon!!!

Rita: te pedig a csoda, ha jól látom már a 4. a sorban?

Már meg fogom nézni ezt a táblicskát, mert nem is tudom ki hol áll.

Juditkám: csak pozitivan, végy példát itt Ndóra-tól.

Macs: isteni a kép a mosoly hercegéről, Kittike pedig szinte minden nap laptető csomagot kap.

Mieza majd várom a mail-t

üdv nektek

kispatak
Vendég

Keresném a táblázatot, tud valaki róla?

kispatak
Vendég

sziasztok!

Zsuzsi,kukkoltam a barnásfelsőjűeket de nem láttalak...béna voltam?

K gólyásunk közölte, hogy 3 hónap magánakcióra ítél minket :D :D :D
A kanyargós pévezetők nem akadályok szerinte. Ha január végéig mégsem lenne kismanó, akkor inszem.

Femibiont ajánlott, hogy szedjek...szedi valaki? milyen hatásfokú?

Én most itt röpködök, olyan, mint amikor belekezdtünk, csak most tudom, hogy minden okés:-) Vetetek Zsoltimmal ovutesztet a vaterán meg hipp natalt még a femibion mellé, aztán hajrá.
Vendég

Ja, a táblázatba átírnátok engem is? Mostmár nincsenek átjárhatatlan pévezetékek:-) az enyhe PCO és IR maradt...

Tényleg, IR.

Kikértem a béemcében a márciusi vv ereményt, a kezdő inzulinom 10, 7 a 120 perces 36. a ref érték felső határa a papíron 79---miért vagyok én így akkor IR-os?
Vendég

Kahlan:
Azt hiszem,egy másodpercre sikerült téged megpillantani,de mi összesen kb.10 percet voltunk a BMC-be.Ahogy megérkeztünk már mentünk is be S.-hez,és akkor láttam,hogy az ajtón bejött egy barna kb.térdig érö börkabátos csaj.Mikor jöttünk ki akkor már nem láttalak sehol,persze,ha Te voltál.Sajnos ez most nem jött össze.
Tessék csak spontánkodni,majd jelentkezni egy jó nagy pozitiv tesztel.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mieza,Zsuzsó:
Írtam privit!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Estrella és Rita!!! Juhéjj!! Micsoda csodás jó hírek!! Nagyon ügyik vagytok! Fantasztikus!
Tudom nem lehet íz időt sürgetni, de úgy de úgy szeretnék már közétek tartozni... Az elmúlt napokban kicsit elkezdtem kétségbe esni. Tudom tudom nem szabad. IR-s vérvételem még csak november 23-án lesz, és ha az jobb eredményt mutat, akkor enged a diabetológus lombikra. Lányok!! Annyira de annyira messzi van. Ráadásul nálunk lakás és melóhely problémák vannak, tehát ahhoz hogy véglegesen összeköltözzünk, vagy a páromnak munkahelyet kell váltani, vagy el kell adni egy házat. És egyik sem megy egyik pillanatról a másikra és már 1 éve húzódik és olyan nehezen bírom. Az idő meg csak múlik, már elmúltam 36. Persze ettől függetlenül bátran kezdenénk lombikba mert tudjuk, ha úgy alakul, a Jóisten biztos megsegít minket. Mindig is türelmetlen voltam, és rögtön azonnal akartam mindent, hát most aztán gyakorolhatom a türelmet rendesen.
Persze vannak félelmem, szeretném ha a két kis miómám nem nőne, ha az IR-em rendbe jönne, ha az endóm sem nőne...
A diétát több kevesebb sikerrel csinálom, edzések kezdenek beindulni, szerinte menni fog, bár megint fáj kicsit a bal oldalam.
Gondolkodtam, hogy lehet vmi jó természetgyógyászt vagy kineziológust kellene keresni, vagy biorezonanciás segítséget, valószínű elsősorban a lelkemnek kellene egy kis nyugalom, hogy bizakodóbb, lazább és pozitív legyek. Feltételezem ez már sokat segítene. Ne haragudjatok Lányok, hogy ilyen nem jó hangulatú az irományom, itt a csupa pozitív hír és történés mellett. Nem szeretnék belepiszkálni.
Úgyhogy írok egy jó hírt, megkaptam a 3. negyedévi prémiumot és 100%-os pénzt kaptam ezúttal. Ennek viszont nagyon örülök.

Sajti drága! Nem felejtettelek el, ne haragudj! Annyi munka van bent és annyira el vagyok maradva, hogy egyszerűen nem tudtam még beszkennelni azt a kiadványt amit akartam. Amúgy azt mondta a dietetikus, hogy nem szabad kihagyni étkezést, és pl. hogy hétvégén reggel fel kell kelni enni, igaz utána vissza lehet feküdni.
ann74

Igen, az én lehettem:-) Ott ültem kettőig:-)
Nem baj, legközelebb...

És Nektek mondott valami biztatót S ügynöknő?
Vendég

ann! mindig van jó is a rosszban!
Vendég

Kahlan:
Már irtam erröl bövebben,végül is csak annyi fejlemény van ,hogy november elején indul a 2.-dik iszemünk.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kahlan, én sem értem a számok alapján miért vagy IR-es...

Köszi Kahlan! Aranyos vagy! És igazad van nagyon.

Számomra egy jó hír, vagy inkább előbbre lépés: végre bejelentkeztem fogorvoshoz!! Ez nálam most óriási dolog. Úgyhogy kihasználom az időt, rendbetetetem az összes fogamat. Jövő hét szerdán indul a móka!!

Judit: érdekes amiről írsz, a megbékélésről. Ez biztos nagyon fontos, mert az emberben folyamatosan ott lehet tudat alatt is ez a frusztráció. Nálam a volt férjemmel kapcsolatban van ez, és mindig őt hibáztatom, hogy ennyi bajom lett. A válás nehézségei, a sok idegeskedés, düh, sírás anno biztos nem tett jót az egészségemnek. Valószínű úgy igazán meg kéne békélnem vele magamban és nem haragot táplálni magamban iránta. De nem megy...már annyiszor próbáltam (belső utazással is) pedig ha nem úgy alakulnak a dolgok, nem ismerem meg a kedvesemet.
Judit, álmodban jött ez az érzés, hogy megbékélsz velük és többé nem haragszol rájuk és nincs többé rossz érzésed feléjük? Vagy esetleg előtte meditáltál rá, vagy gondoltál valamilyen módon rá?
ann74

Zsuzska, jaj most látom, bocsi. Ne keseredj el az inszem miatt...ahogy Zsoltim mondja a híres reklám után: Every time is a good time...nagyobb esély a boldogságra!
Vendég

Na csajok, még nem vagyok otthon, majd este, csak bejöttem tesómékhoz, mert már elvonási tüneteim voltak Veletek kapcsolatban. Nagyvonalakban átfuottam a mai napot.. hát b.....tok meg mi megy itt????????? :)))) Ha így folytatjuk a BMC töröltetni fogja ezt a topicot, mert elvesszük a munkájukat :)))))))))

RItának: Óriási GRAT!!! egyelőre halkan :)

Estrella még: nem kell bemenni, azt mondta Sz. Ja és hogy örömmel gratulál Neked!! :) Meg a Hilda is! :)

Én: Ma 9+3 napos :) Gyereknek golyó feje van a képen, megpróbálom majd valahogy felvarázsolni, ha érdekel Benneteket :) 26 mm-es :)
Szülés várható időpontja: május 21. A fordulónapok a szombatok, tehát szombaton lesz 10 hetes a talákakor :)
Átbeszéltünk mindent, legközelebb nov.10-én kell mennem és azon a héten lesz majd a down szűrés is....

Tesóm áááááááá itt pampog, a többi részletet majd otthonról olyan 7-8 körül jelentkezem :)

Csajok, holnapra várható valaki tesztelése? Csak hogy felkészülhessek???? :) :) :):)
andrea-1

Andi, sok kis ölelés a kis golyófejűdnek:-)
Vendég

:D :D :D :D :D :D :D

Lap tetűje

Kittikének, Balázskának, a legújabb kismamiknak, a már meglévő kismamiknak, a leendő kismamiknak, kispataknak egy külön rész...
és a maradékot nekünk, hogy karácsonyra uh képet vihessek a családnak :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?