Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vikics! Ma ünneplitek Nándi névnapját? Ha igen, akkor sokat és boldogat neki! :lol: :lol:

Éva! Nem gáz 5-ig dolgozni? Én utálnám. :roll: Én kb. 3-fél 4 körül végzek, gyors bevásárlás, és már 4 órára itthon vagyok, mire a gyerekek is jönnek haza a suliból.
Most még viszem Gergőt edzésre, úgyhogy megint csak este fél 8-kor esünk haza.

Puszi mindenkinek: Andi

Kép
 
 


Sziasztok! Mi is vagyunk, elég nehéz idószakon félig-meddig túl. Jonatán agyhártyagyulával kórházban volt 6 nap intenzív osztály, majd 2 hét normál. Mostmár itthon, még kap gyógyszereket, és jövő héten 5 nap fejlődésnezrológia a Margitban :(

Állás :D

Andi: mire jár Gergő?

Claire
 
 


Sziasztok,

Clare,
hogy van Jonatán?
Nagyon együtt érzek veletek... Borzasztó lehetett a kórház...
Remélem már sokkal jobban vagytok!


Mi is megvagyunk, a gyerekek éppen kihasználják ezt a szép napos időt, már órák óta kint játszanak az udvaron:-)
Bárcsak megmaradna ez a kellemes idő még egy jó darabig!

Éva,
most olvasom, hogy van új állásod! Gratulálok hozzá!
Kisfiad hogy bírja a távollétedet?


További jó hétvégét mindenkinek!
Ildikó
 
 

 
 

Jaj, Claire! Jobban van már a kicsi fiad? Hogy sikerült ilyen rondaságot összeszedni? :cry: :cry: Bent voltál vele végig? Többiek hogy bírták?
Gyógyuljatok meg gyorsan!

Egyébként Gergő fociedzésre jár. Illetve én hordom hetente 2x, plusz meccsekre kell vinni. Elég ügyes a gyerek, meg legalább mozog egy kicsit, szereti is csinálni. Sajnos volt már olyan, hogy azzal büntettük, hogy nem mehetett 1 hétig edzésre, mert úgy viselkedett. Ez még tavaly volt, de az idén sem sokat változott a helyzet. A héten hozott egy beírást az üzenőfüzetbe, hogy lökdösi, rángatja társait, többszöri felszólítás ellenére is. Megbeszéltük, másnap bocsánatot kért a tanító nénitől a viselkedése miatt. Következő nap az ellenőrzőbe kapott fekete pontot ugyanattól a tanító nénitől, mert megint rendetlenkedett. :cry: Na most mit csináljak vele?? Kicsit eleven a gyerek. :oops: :roll: Jó, tudom, nem lehet ennyivel elintézni, hogy eleven, de agyon sem csaphatom miatta! :roll: :lol: :lol:

Pusz: Andi

Kép
 
 


Sziasztok!

Eszembe jutottatok, gondoltam benézek. :) Jó rég járt itt valaki is.
Mindenkivel rendben van minden? Egészség, munka, suli?
Andi!
Utólag is köszönjük a köszöntést! :)
Velünk minden rendben. A fiúk továbbra is nagyon jól tanulnak, már a Judoban is remekelnek, pedig látom, hogy azért nem adnak bele apait-anyait csak ha nagyon kell. A legutóbb az Avanti háziversenyen mindegyik első lett és 1-1 családi pizza meg persze érem volt a jutalom.... egy hétig pizzát ettünk... Azért kettőt, mert Levi még belefért a 34kg-ig kategóriába, de Nándi a 36 kilójával már nem. Szerencsére a széttépős veszekedős korszak is kezd alábbhagyni náluk. Most már viccesen adják egymásnak a tockosokat. :)
Mostanában már azon gondolkodok hová adjam őket gimnáziumba.
Felteszem a pizzás képet! :)
Írjatok veletek mi van! :)


Kép A nyerő páros. :)

Vikics

KépKép
 
 


Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is ezer éve jártam erre és látom sehol senki :-(

Hogy vagytok?

Mi jól vagyunk, lassan vége a szünetnek, már várják a gyerekek a sulit. Most is mindegyiknek kitűnő lett a bizije, olyan ügyesek, mert a munka mellett egyáltalán nem jut időm rájuk és mégis ilyen ügyik :-))

Áron lassan kezdi az ovit, már ő is olyan nagy lett, rohan az idő.

Ha valaki olvas, írjon!

Puszilok mindenkit!!!

Éva

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!
Én is haldokolni láttam a topicot, azért nem írtam!
Gratula a sok ügyes-okos gyerekhez, a nehezebb esetekhez kitartást!
Nálunk a legnagyobb most megy 6.ba. Maradjon? Menjen gimibe? Hova? Ráadásul ő sem könnyű eset.
Dávid most megy 5.be, és most kezd kiskamasz lenni :roll:. Majd meglátjuk!
Eszter-Ádám most megy elsőbe, Eszter várja már a sulit, Ádám kevésbé, a nagyok még kevésbé :oops: :lol: !
A pici ikrek 1 évesek, Joni szerencsére meggyógyult, hordom dévényre, de tulképpen nem ezért, ügyes, okos, mosolygós. Noémi kis hölgyike, nagyon rendes gyerekek, mint akik tudják, hogy aki 5.6.nak születik, annak muszáj alkalmazkodni :D viszont cserében az egész család imádja őket :lol: !

Nem lenne jó összehozni egy olyan talit, mint régen????
Bocs, mennem kell, írjatok, ha "ráértek"

Claire
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, élünk-virulunk! :lol: Bár néha én alig élek a sok melótól :roll: :cry: A kölkök meg úgy ellustultak a nyáron, hogy szerintem a szeptember egy kész kínszenvedés lesz. :twisted: Úgy látom, hogy nem csak az én gyerekeim nem várják a sulit. :roll: Igazából én sem várom, mert olyan jó volt, hogy nem kellett minden nap noszogatni őket, hogy kész van-e a házi, be van-e pakolva, nézzem át, kérdezzem ki, Gergővel veszekedjek, hogy már megint beleborította az innivalót a táskájába, hogy megint nincs meg a radírja, a ceruzája, megint bele van gyűrve a füzet-könyv a táskába. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Szóval egy kicsit könnyebb volt a nyár suli nélkül nekem is. :lol: :lol:

Éva! Nekem szokott lelkifurim lenni, hogy munka mellett milyen keveset tudok velük lenni, meg ráadásul délutánra már ki- ill. lemerülök, és türelmem se nagyon van hozzájuk. :oops: :oops: De hát dolgozni kell :roll:

Claire! Milyen az élet ennyi gyerekkel? Jó, tudom, hülye kérdés, biztosan zsúfolt és nyüzsgős. Nem is tudom elképzelni, hogy bírjátok. :shock: A kiskamasz kortól én már előre félek, mert Gergő fiamnak már most akkora szája van, hogy néha tisztázni kell vele a dolgokat, hogy állítsa le magát, mert egyelőre még én vagyok a főnök. :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép
 
 


Sziasztok!

Jó régen jártam itt és látom más sem írt :-(

Hogy vagytok? Irjatok!

Mi jól vagyunk, Áron már idén négy éves lesz, az ikrek 10évesek múltak, továbbra is nagyon jól tanulnak, Lora már kész nő, 12éves múlt januárban, már komolyan fiúzik, nagyon kamaszodik, felesel, dehát egyszer majd csak túlleszünk ezen a korszakon is.

Puszilok mindenkit!

Éva

Kép

Kép
 
 


Facebookon nem vagytok fent? Én Horváth Papp Éva néven vagyok fent, aki fent van jelöljön be!

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Látom nagyon rég jártatok erre. Mi van Veletek? Mi most készülünk 6 osztályos gimibe. Sajna az írásbali nagyon nehéz volt így nem sikerült valami jól. A szóbelik a héten lesznek, remélem brillíroznak majd.
Így néznek ki most! :)

Nándi és Levi

KépKép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó