A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Hello!

Olvasok szorgalmasan csak reagálni nincs időm.....ma apa itthon, ezért gépet csak akkor közelítek mikor port törlök rajta. Most ement Bencéért, ma volt oviban, holnap megint nem megy....kontrollra viszem.

Dentinox: szerintem sz@rt sem ér. Pillanatnyilag hat, de amint lenyalta a gyerek semmi hatása nincs. Homeós szert ajánlják anno én Germicid kúpot adtam Bencének (igaz nagyon ritkán kellett, mert nem viselte meg a fogzás)

Ilus Pera nagyon szép formás csajszi :wink: Áron is belehúzott ma az alvásba. Reggel 8.45-kot evett, 11-kor elaludt és 14.45-kor ébredt.... :D

Tünde Zoé nagyon aranyos, szép az új ágyikója is. :D Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Pesten, és jól teszed ha rendszeresítitek. :D

Bamass nekem is 2x kellett nekifutnom a barátnős sztorinak, elsőre azt hittem a pároddal szüneteltettek.
Egyébként a barátnődnek nem nevezhető hölgyemény nem nevezhető komplettnek....
Iminek utólag is boldogat, betegnek meg jobbulást. Örülök, hogy Enivel meg minen oké a suliban. :D

Évi Tomika tünemény! Aranyos a hintában. Jó vásárt csináltál.

Csillag örülök, hogy apa beállt a sorba. :)
És köszi a kommenteket iwiw-en :D

Szilvi Eninek cupp!

Most ennyi jutott eszembe....

királylány

Dia
Kommentek-szívesen :) :wink:
A Dentinox nekünk jó volt(mindkét nagynál)

Évi!
Utána hét...8-án (hétfőn) nappalos, 9-10-11 apa itthon van (de ez csak nem jelent gondot-elzavarjuk) :D
12-én éjszakásba kezd(péntek) így délelőtt és délután is alszik kicsit
Viszont 9-én 12:00-ra kell bemennünk Pécsre oltásra!
Tehát a keddi nap így kilőve.
Részemről maradhat a hétfő,szerda,csütörtök (8-10-11)

Na ezt jól leírtam...remélem kivehető...már fel vagyok miatta pörögve :D :D

Beszéljétek meg...egyeztessetek :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]U írta:evilanytána hét? Az is jó biztos.Nem ragaszkodunk mereven semmihez :) ez kisbabás szülők alapelve... :roll:

vannak akik nem így működnek... :( de ti igen :D (mi) :D
....és ez a jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem rendben van a 8-a!

fél 4-kor elaludt kaja közben, azóta ebben a pózban alszik :)
Kép :lol:

Kép
gtunde75

Tünde: :D

Csillag akkor jó ha nektek bevált :wink:

királylány

és mit főzzek?
én bármit ehetek-ellenben a szoptatós anyákkal...
tippeket várom

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ki-mit enne?
vagy csak csináljunk szenyókat? de azon egész nap nem lehet élni....
miket esztek lányok????????????

vasárnap akkor megcsinálom... :D max csak mikrózni kelljen :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"]n írta:gtunde75ekem rendben van a 8-a!

fél 4-kor elaludt kaja közben, azóta ebben a pózban alszik :)
Kép :lol:

Nagggggggggggggyon édes....imádom! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagyon jók a képek!
Mindegyik gyerek nagyon szép! :lol: :lol: :lol: :lol:

Oltásos lábikra anyai gyógyhatású puszi kell! :wink:
2 hét múlva kapjuk a második kör oltást...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Tegnap nem volt alkalmam benézni, így majd olvasgathatok vissza... :-(

Annyit láttam, hogy a Viburcol kúpról volt szó. A doktornénink azt mondta, hogy bátran adható 6 hónapos kor előtt is a babáknak. Én hiszek neki, szuper jó orvos!

Az összes babácska tündéri!!! :-)

Képzeljétek, tegnap reggel a szopi után Boriszkám gondolt egyet és hasra fordult. Gondoltam csak úgy ahogy szokott (a keze maga alatt marad), de nem!!! Simán megemelte a mellkasát, kihúzta a kezét, megigazította a kis fejét és aludt tovább... :shock: :shock: :shock:

Tegnap, tőle szokatlan módon este egy picit nyűgösebb volt, tíz után aludt csak el, de nem kelt fel, csak fél 6-kor először, majd szopi, megint alvás 11-ig... :-)

Azt szerintem még nem is meséltem, hogy reggelente Apával úgy szoktak játszani, hogy az Apukája felhúzza a lábát és oda fekteti félig ülő pózban Boriszkát. A kismanó (már 2 hete) magától, segítség nélkül felül és szó szerint ráhasal a saját lábacskjára!!!!!!!!!!!
Ha visszafekteti ismét felül egymás után nyolcszor, tízszer... Hihetetlen!!! Csináltam róla videófelvételt, hát haláli!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap reggel megyünk oltásra. :? Már előre aggódok. Most nem is egy, hanem két szurit fog kapni???? Én belehalok, inkább be sem megyek addig, majd Apuci fogja!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ezt a kínzást...

Kép
napsugar1123

Én nem tudom mi van velem, de már több, mint 300 ml tejet fagyasztottam ma le... És még tuti, hogy kell fejnem. Már nem győzöm lassan anyagilag a rengeteg tejtároló poharat, meg zacsit! :D Épp ma számoltam össze, már majdnem 5 liternyi van lefagyasztva. :shock: Nem véletlen hív a férjem Milkának! :D :D :D

Kép
napsugar1123

[quote="napsugar1123"]H írta:napsugar1123olnap reggel megyünk oltásra. :? Már előre aggódok. Most nem is egy, hanem két szurit fog kapni???? Én belehalok, inkább be sem megyek addig, majd Apuci fogja!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ezt a kínzást...

Nyugi!!!! Fogd fel úgy az oltást, hogy jó dolog, mert nagyon súlyos betegségektől fogja megóvni Boriszt!
A te stresszed sokkal jobban megviseli majd a kisfiadat, mint a szúrás maga...
Szűlői stressz teljesen ráragadhat a gyerekre!!!!
Volt, hogy 9 éves, értelmes kislányt kellett elaltatni egy 3 perces CT-vizsgálathoz, mert anyuka annyira stresszelt, hogy a kislányt már nem lehetett a vizsgálóba bevinni sem! (egy teljesen egyszerű, fájadlommentes vizsgálatról volt szó!)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="napsugar1123"] írta:napsugar1123n nem tudom mi van velem, de már több, mint 300 ml tejet fagyasztottam ma le... És még tuti, hogy kell fejnem. Már nem győzöm lassan anyagilag a rengeteg tejtároló poharat, meg zacsit! :D Épp ma számoltam össze, már majdnem 5 liternyi van lefagyasztva. :shock: Nem véletlen hív a férjem Milkának! :D :D :D

Miért nem adod le? Ha már olyan sok van...
Egyébként ez a normális, ha az ember szoptat, utána teljesen üresre feji a cicijét... a szervezet veszi az adást, hogy több kell... és termel...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekem is jó a 8-a.
Főzni se muszáj (beérem a sharlotte tortával :lol: :lol: :lol: )
Ehetünk mi,csak puffasztót nem javasolt...(K betűs,hüvelyes...) de ne fáradj szerintem,jó a szenya is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Nyugi!!!! Fogd fel úgy az oltást, hogy jó dolog, mert nagyon súlyos betegségektől fogja megóvni Boriszt!
A te stresszed sokkal jobban megviseli majd a kisfiadat, mint a szúrás maga...
Szűlői stressz teljesen ráragadhat a gyerekre!!!!
Volt, hogy 9 éves, értelmes kislányt kellett elaltatni egy 3 perces CT-vizsgálathoz, mert anyuka annyira stresszelt, hogy a kislányt már nem lehetett a vizsgálóba bevinni sem! (egy teljesen egyszerű, fájadlommentes vizsgálatról volt szó!)

Igen, megpróbálom! Annak ellenére, hogy én is orvosnak tanulok (amit most ugye egy kicsit mellőzök... :D ), a saját kisfiam esetében nagyon nehéz hideg fejjel, érzelemmentesen kezelni a dolgokat... De igyekszem! :wink:

Kép
napsugar1123

Napsi-nem semmi tejcsi :D
Irigyellek :( :oops:

Évi-nekem nem fáradtság a főzés...szeretek :D a tortán is gondolkoztam...de mivel vasárnap dolgozik Tibi...nem 100%...de igyekszem-hiszen ígértem és tartani szeretném magam az ígéretemhez!!!!
Mondjuk nem egy kelkáposzta főzelékre gondoltam,de nem is babra :D
Passz...eszünk valami tésztát :D
Adjatok már tanácsot...vagy csinálok fasírtot meg majonézes salit....jáááááááááááj-az se jó...se a kukorica se a krumpli :( bár az hivatalosan BURGONYA-abban viszont nincs K betű :D
:oops: :wink:

Na most komolyan lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kajatippeket-ami gyors,kiadós és ízletes! :D

Vagy marad a fasírozott rizzsel :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

.....most vettem Gergőmnek :D

Kép
...és már öcsémék kezében van...holnap hozzák :D

Jaj-holnap barátnő is jön...öcsiék is... :D csúúúúúúúúúúúcs

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mindenkinek jó éjt!
Betegeskedőknek-jobbulást,millió gyógyító puszikát!!!
Sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Miért nem adod le? Ha már olyan sok van...
Egyébként ez a normális, ha az ember szoptat, utána teljesen üresre feji a cicijét... a szervezet veszi az adást, hogy több kell... és termel...

A leadáson már én is gondolkodtam... Ha így haladok az lesz a vége. Csak előtte az a sok vizsgálat... Brrrrr! Kell ez nekem???!!! :? Majd meglátom...

Tudom én, hogy egyre több termelődik. Leginkább nem is szopi után szoktam fejni, hanem két szopi között, mert szétdurrannak a melleim, ha arra várok, hogy az Úrfi megéhezzen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2010.11.02 16:56-kor.

Kép
napsugar1123

Napsugár
Le a kalappal! Kisgyerek mellett az egyetem :wink:
Hányad évnél tartasz?
Nem kell olyan sok vizsgálat a leadáshoz... http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/index.htm

Két szopi közötti fejés... az is csak szaporítja a tejet :wink:

Borisz is egy vidám kis fickó :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Engem egyre jobban leköt Katus. Annyira édesen figyel, ha beszélek hozzá, kacag... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És a mozgása is egyre ügyesebb. Megfogja a játékokat, rázza azokat... gyakorolja az odalra-hasrafordulást...
Sokszor csak ülök és nézem, hogyan "dolgozik" :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Anya nyuszikája :wink:

Kép
Vigyorka

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés...

Ircsi, szerinted mennyi idős kortól lehet kengurut használni?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols
Kengurutól függ...
Mi olyan 1 hónaposan próbáltuk ki...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szép jó estét!!

Évi sírás nálunk már megszokott,hogy bírom nagy levegőt veszek és folytatom tovább,nem egyszerű,de sajnálom mert nem tudom miért sír ilyen sírós nem tehetek róla sokszor hiszem rossz anya vagyok,de van úgy hogy már nem bírom leeszem és mondom sírjál gyermekem nem tudok veled mit kezdeni,van itt a szomszédban egy kisfiú ő 6 hónapos és nem megyek átt hozzájuk mert Lili mindig sír sajnos,így akkor szoktunk velük talizni ha kint vagyunk babakocsival mert akkor Lili elalszik,és este 6 kor mindig rákezdi a sírást és 7 ig nyomja mindegy mit csinálok vele,és ha elalszik mondjuk fél hatkor kint mint ma is akkor 6 kor kipattan a szeme és rákezd torka szakatjából üvölteni,idegileg is elég nehéz sokszor mikor nagyon fáradt vagyok,ti hogy vagytok????

Szilvás nem merem kint hagyni magában nem tudom miért van teraszunk is pedig de félek valami bogár meg csípi vagy valami ilyesmi,pedig mikor alszik akkor tudnék kicsit,rendet tenni,de ott állok mellette,mikor reggel felkel onnantól este fél nyolcig állok nagy ritka ha le tudok ülni,mert ha esetleg bent elalszik akkor gyorsan főzök mosogatok,van ugy beteszem az autóba és kocsikázunk csak hogy pihenjek,mert nem bírok állni,kis fiad élvezte a kiránddulást???Eni is kétszer kell enni Lili is éjfélkor meg 3 körül vagy 4 kor meg reggel már!!!

Csillag láttom felpörögtél a talitól én is akarok menni valaki főzön nekem fasírt imádom,örülök,hogy jobb a kedved!!!

Ircsi Katus nagyon nagy csaj már cuki pofa,a kacsa nekem is tetszik!!!!

Bols nekem védőnő azt mondta 2 hónapos kortól lehet a kenguru!!

Napsi kisfiad tünemény jó,hogy ennyi tejed van,szerintem csak örülhetsz neki,én mindig attól félek nehogy kevés legyen mit adok Lilinek enni,mivel neki nem kell tápszer !!!

Dia milyen kontrolra viszed a nagyfiút????Puszi a kicsinek is a nevemben!!

Minden szuris babának jobbulást mi jövőhéten szerdán megyünk!!!

Kép
bévi

Mire írta a kengurut már Ircsi válaszolt is!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Csillag,a fasírt jó ötlet,salátával,lehet zöldsaláta is,de én pl.csinálok uborkasalit,krumplisalit és nincs vele gond :wink:
Viszek vmi sütit majd :wink: főleg ha kocsival megyünk :oops: :lol:

Babám már alszik is..ma nem volt olyan gáz,csak este ordított,ahogy Bévi Lilije is...nem tudom ez miért van,sokat pukizik mondjuk ilyenkor.A fürdést megint végigordítja,hát majd lesz jobb is. Ma az evés volt érdekes,evett szépen délelőtt,3 óránként,majd fél 12-*kor,fél 1-kor,fél 3-kor,fél 5-kor..keservesen sírt,adtam neki cicit,de kellett is mert mint a cápa vetődött rá...nem értem...de nem baj..(nem mértem mennyit eszik,azt hiszem vissza is visszük a mérleget,csak stresszel..)

Csillag Gergő nem olyan nyűgi már?

Bols kenguru:ha van fejtámasza akkor korán,egyébként én 3 hónapot tudok(mikor már tartja a fejét és lehet ültetni)

Napsi,Borisz nagyon édes!!Ez a kacagás!! Hangot is ad?
Tomi ma álmában felnevetett nagyon mókás volt!

Bmaas,sajnálom a kruppot :( Salbutamol :?

Katus mosoly is gyönyörű!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.10.20 19:12-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi
Már nem nagyon vannak csípős bogarak :wink:
Sírásnak biztosan van valami oka... Nem hiszem, hogy Lili csak úgy sírna... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaévi

de mi lehet az oka?A hasfájásra tudok tippelni...ami ugye nehezen kezelhető...de elmúlik,ez reményt ad...

evilany

Bmaass
Croup... alapvetően vírusfertőzés, de szerepet játszik a kialakulásában hiperreaktivitás, allergia is... Változó ideig tarthat...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus is milyen kis formás baba!

evilany

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaévi

de mi lehet az oka?A hasfájásra tudok tippelni...ami ugye nehezen kezelhető...de elmúlik,ez reményt ad...

Ami nekem így lejött... Bévi iszonyatos stresszben él... családi kapcsolatok kuszasága... a nagyfiúk... hogy mindent egyedül kell megoldania... hogy igazából szinte teljesen magára van hagyva... és ez csapódhat le Lilin... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi nálunk is alszik a főnök,alig várom egy nehéz nap után a fél nyolcat szopi és alvás akkor én is tudok pihenni megyek is nem sokára csak már hiányoztatok és ezért jöttem fel alvás helyett!!!

Ircsi nem tudom eddig egészséges semmi baját nem találtak,hála az égnek hasa fájt de mostanában azt sem észlelem olyan brutálisan,mióta csak szénsavmentes vizet iszom semmi mást!Néha nyolja az öklét most a szájába ha sz ujjunkkal a kis ínnyét dörzsöljük akkor hallgat jól esik neki,de Lili sokszor úgy sír,hogy nyöszörög vagy hogy írjam hisztizik,állandóan ölbe lenne,de van mikor már neki ott sem jó nem tudja mit akar és a sírástól úgy elfárad még jobban sír,sokat van fent nappal keveset alszik bent semmit vagy kint vagy autóban elalszik ha megyünk valahova de bent nem alszik sajnos,este elvan de nappal nincs,de így is jó este nem bírnám úgy szerintem!!!Szeretném ha nekem is olyan babám lenne aki elnézelődik stb,Lili is csinálja ezt de nem hagyhatom magára mindig mellette kell legyek,különben sír!!!És aludni is nyugtalanul alszik mondjuk azt este is mocorog forgolódik,csapkodja a kezét!!

Kép
bévi

Ircsi lehet igazad van sőt sokat streszelek most is és aterhesség alatt is,fiúk miatt nehéz tuti ha magunk lennénk mi hárman ezerszer jobb lenne nekem is a lelkem stb,ha anya itt van akkor nagyon jó már most többet fog tudni jönni jön szombaton is jövőhéten,és majd minden hónapban míg nem tavaszodik ki utánna meg már jobban tudok Lilivel mozogni,igen a nagyfiú teljesen hat rám lelkileg most is mai napig és ez a baj,de nem dobhatja ki az apja hisz a gyereke most fog érettségizni,ha nem veszik fel sehova már pedig esély az nagy rá akkor nem engedem hogy itt maradjon van háza menjen oda lakni és tartsa el magát,idegesít a jelenléte is és tuti ez hat ki Lilire is még mindig elég sok gonosz dolgot csinál sajnos velem szembe!! :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Nha megyek aludni holnap ismét egy nappal öregebb lesz az én nagy lányom és minden könnyebb lesz ha nagyobb lesz kicsit,akkor már ő is fog játszani és én nem azon idegeskedek miért sír,ha nem hasznosan töltjük a minden napokat!

Kép
bévi

Bévi
Nekem olyan kis idegesnek tűnik Lili :cry:
Gyerekpszichológust, családterápiával foglalkozó pszichológust kellene megkeresnetek. (nevelési tanácsadókban vannak pszichológusok)
Vagy esetleg keressétek meg Debrecenben Végvári Editet (ő anya-magzat/gyerek kapcsolatanalízissel foglalkozik)

Én a végére járnék... ez a helyzet magától már nem fog megoldódni... érdemes minél előbb segítséget keresni!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Minél előbb valami megoldás kell, mert TE és LILI fog teljesen tönkremenni!!!!
Párod ezt simán elnézi?????
Ha már elrontotta a fiai nevelését, a kislányát is tönkre akarja tenni??????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na elkiabáltam,ringatás indult...

Bévi,ahelyett hogy besegítenének :evil: illő lenne kicsit a kishúgukkal is törődni! :evil: :evil:

evilany

" A legjelentősebb kapcsolat a családon belül, ami még a szülő-gyermek kapcsolatot is megelőzi a házastársi kapcsolat. Mind a szülő-gyermek kapcsolat, mind a gyermek biztonságérzete erősen függ a házastársi kötelék milyenségétől. Ezért olyan fontos biztosítani a lehető legjobb kapcsolatot férj és feleség között, mielőtt komolyan nekifognánk gyermekünkkel való viszonyunk javításának.....
...az a férj, aki a család teljes felelősségét vállalja, és kezdeményezi a szeretetet mind felesége, mind gyermekei iránt, hihetetlenül nagy jutalomban részesül: szerető, hálás, segítőkész feleséget kap, aki mindenben a kedvében jár, és olyan gyerekeket, akik biztonságban érzik magukat, elégedettek, s így ideális feltételek között fejlődhetnek..."

(dr. Ross Campbell: Életre szóló ajándék)

Érdemes elgondolkozni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, Évi, Bévi, köszönöm a gyors válaszokat!!! :lol:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Hű, sziasztok!
Megint elment egy nap!

Csillag!
Semmi ellenvetésem nincs az ottani talival kapcsolatba! ;)
A krumpliról azt olvastam, tejserkentő, így nyugodtan lehet krumplipüré, krumplisaláta... :)
A héten már lesz téligumim :D így no para :)

A kislány szobája alatt van a kocsibeálló, és nincs szigetelve a ház, így nagyon hűvös volt a szobája.
Ugye eddig nem vettük észre, mert "mindenes" funkciót töltött be... :)
Úgyhogy ma vettünk bele habtapit (8csomaggal) és leszigeteltem vele a szobáját :)
Holnap teszek képet, nagyon jól néz ki és hasznos is :D

Jóéjt a mamáknak! és a babáknak! ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt
Clarika,kiváncsi vagyok a szobára!

Remélem mindenkinek jól telt az éjszaka..nálunk a szokásos,szopi 1-kor,majd hasfájás fél 5-kor,szopi 5-kor..most a menetrendszerinti alvás van 8-3/4 9-ig,ez minden nap van,ilyenkor eszek,iszok,pakolok,netezek...talán ma jó idő lesz,tudunk sétálni.
Senki se felejtse el hogy szombat munkaszüneti nap,nem lesz bolt :roll:

evilany

jó reggelt!

[quote="evilany"]
írta:
evilanySenki se felejtse el hogy szombat munkaszüneti nap,nem lesz bolt :roll:

ha nem mondod, nagyon megszívtam volna! köszönöm, hogy figyelmeztettél! :shock: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi én is most néztem bele a naptárra,fel-le séta és ringatás közben és láttam h.pirosbetűs.

evilany

Jó reggelt!

Ha felébred a kisasszony, akkor már megyek is fotózni! :)

Hű, Évi, jó hogy szóltál!
Akkor ma megyek vízért, kenyérért, meg valami főzhetőért.

Évi!
Nem tudsz valami elérhetőséget a 400 ágyasba, ahol csípő UH időpontot tudok kérni?
Mert kaptam valami számot, de az nagyon nem az....
:shock: :roll:

Lecseréltetem ma a gumikat is az autón, hogy be tudjak vásárolni, mert tele a csomagtartó vele.
Remélem sikerül :arrow: kisasszony engedélyez ennyi mindent mára :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clari,sajna nem,nekem a kollégáim intézték anno...

evilany

Akkor el kell mennem személyesen időpontért....

Már a f...xom tele van ezzel az egészségüggyel!
Miért nem lehet a beutalóval együtt egy időpontot is adni?
Vagy nem kérek ilyen sokat... csak egy telefonszámot, ami valóban oda szól, és fel is veszik...... áááááááááááááááááááá

Clárika
Kép
clárika

Clárika amit Csillag írt telefonszám anno az jó volt, én is azon jelentkeztem be! de már nem emléxem hányadik lapon van az a hozzászólás, de talán hívd fel őt, hátha fel van neki írva valahol!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Süt a nap... bár hideg van itthon...de legalább lesz séta ma
Első utam a gyógyszertárba visz majd, ki kell váltanom Petrának egy testápoló krémet, mert néhány helyen eléggé kiszáradt a bőre, hiába olajozzuk, meg nekem kell valami calcium, mert egész este ömlik a könnyem, meg tüsszögök, és Petrát felébresztem vele...

Aztán délután mennünk kell nagybevásárolni, mert nincs itthon semmi, és a hétre 3 vendég is bejelentkezett még...úgyhogy valami nagyobb bev. kp.-ba megyünk, muszáj vennem párásítót, mert levakarom magamról a bőrömet reggelre a szobában...

Amúgy az esténk úgy zajlott, ahogy gondoltam (este hallottam, hogy eléggé fújt a szél), Petra 2X evett, de párszor fel kellett keltenem megvígasztalni is, mert csak úgy sírt szegénykém, aztán 5-óta már mellettem aludt és simogattam, mert csak hüppögött szegénykém...most alszik még...de nem lett lázas...majdhogynem kihűl szegénykém...olyan hideg a keze meg a pofija.

Tegnap megszült a barátnőm, beszéltem az apukával...nagyon boldog volt (egyébként mindkettővel egy cégnél dolgozom, a sráccal egy boltban is voltam, kb. mintha a tesóm lenne, még a szülinapunk is egy napon van úgyhogy tök izgultam értük), kisfiú lett, Noel, 2400gr és 50cm...

Ilus

KépKép
badzsulka

Réka habtapis szobája:

Kép

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?