Cidney,
ne parázz, nekem szinte még semmilyen tünetem nincs, max. egy kis alhasi szurkálás. S. meg egyfolytában ikrekről beszél
Persze én is mondogatom itthon, hogy hát nem is érzek semmit, de ha belegondolok, az első gyereknél a második kimaradt mensi után vettem észre hogy van valami

(első mensinél volt egy kis valami, amit én annak tudtam be, később derült ki hogy az már nem az volt)
Eszter,
naná hogy ikrekről álmodozol, és hidd el, tökéletes, egészséges terhességed lesz akár szólóban akár ketten lesznek a pocakodban
Értem mit érzel, de tudod, pont így voltam most én is, amikor a sikertelen fagyi után rögtön elkezdtük ezt a lombikot, hogy valahogy olyan minden mindegy érzés volt rajtam néha

Szóval nem paráztam a jeleken, nem gondolkodtam minden nap hogy mi lesz ha mégsem...vagy mégis?, csak pihentem, átadtam magam annak a jó érzésnek hogy semmi sem kötelező.
Ééééés S ma is tutira mondta hogy ketten vannak a pociban. Nevetett is rajtunk, hogy úgy látja még nem fogtuk fel teljesen
Andikám,
nagyon ééééééééédi a glóriás gömbfejű kismanód

Én is úúúgy szeretnék már legalább petezsákocskákat látni a képernyőn, de S azt mondta, most még ne nézegessem, mertmost vizet mérünk, babákat majd később
Rita,
sajnálom hogy Sz nem vállalt, de remélem ügyesen találsz magadnak egy szimpi dokit!
Először én is S-re gondoltam az ikrekkel, de elég jól érthető célzást tett hogy visszaküld a váci dokibámhoz, aki anno őt ajánlotta.
Nem bánom, mert Vác jóval közelebb van, és a dokit is nagyon csípem.
Estrella,
hááát, lehet hogy jobban jártál volna a bmc-vel, de ez már úgyis eső után köpönyeg
Nem gáz ha csak a 7. héten látnak először, van aki csak akkor fogja fel (én anno Simonnal már a 9-ben jártam az első vizsgálatnál)!
MK természetesen nincs, ilyenre nem is gondolunk, csak a szépséges kisbabára a pociban!!!
Ann,
S tuti elküldene a rákszűréssel saját dokihoz...a többieket nem ismerem. Szerintem csináltasd meg minél előbb, nehogy emiatt csússzon a kezdés!
Kahlan,
nagyon édes a bejelentés-terv
Minket persze azonnal hívtak az ősök hétfőn, hogy namivanmivan, mert ők tudták, hogy akkor kell mennünk. Így meghatós jelenet elmaradt
Gigi,
fura ez a hcg-s dolog, de szerintem simán lehet ebből még jó történet!
Nekem tüszőrepi (tehát pé) után 14. napon volt 367 a hcg, erre ikerterhességet mondtak. Nálad esetleg spontánból lennének ketten??? Jó lenne
Kispatak,
várjuk a híreket az első napodról!
Sajti,
ragacsok mág mindig mennek
Atyaég, mindjárt itt a vv napja
Woody,
hát az tuti, hogy gyönyörűséges a kiscsaj!
Nehéz dönteni melyik fórum-kislányról vegyük le a mintát!
Rólam:
még mindig van víz a pocakomban, de a pfészkek és a vv eredmények jók, erre azt mondta S, hogy ez csak enyhe hiperstimu.
Kaptam ma 2l infúziót, továbbra is írni kell a folyadék ki-be menetelt, napi kettőre emelte azt a borzalmas, álmosító Norprolac-ot
Újabb jelenés pénteken (holnap csak akkor ha rosszabbul lennék, de nem leszek!).
Csajok,
sajna a fórumtalit ki kell hagynom
Nemcsak a köcsög hiperstimu miatt, hanem mert drága jó édesanyám nem bírja ki hogy ne lássa kismami-lánykáját, így kisírta apumtól hogy már pénteken jöjjenek, és vasárnapig itt süröghessen körülöttem

Asszem ezt ismeritek, erre most nem lehet azt mondani, hogy naneeeeee!