A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!!

Este Lili volt fent sírt ilyen nem szokott lenni,nem tudom mi lehetett,most szundit itt nincs jó idő,fúj a szél elég komolyan!!!

Ircsi köszönöm a tippeket meg mindent,sajnos igen a fiú a nagy rossz és neveletlen,úgy a párom mint a volt felesége hibája mert az anyuka apucit hibáztatta annó mindenért,a seggük meg ki volt nyalva a gyerekeknek is meg neki is,mindegy ez hosszú,most bántja a nagy gyereket valami,én sejtem mi a kaja itthon,mert nincs innyére való,csak nem birja agyilag felfogni örülök,ha valamit kotyvasztok,mert nagyon nehéz Lilitől,és ma reggel mikor felkeltem italszaga házban tegnap be konyakozot,nah mondtam reggel az apjának ez volt az utolsó és ezt így is érzem ha itt most nem változik valami megyünk anyáéknál én ezt nem csinálom tovább,más hülye neveletlen kölyke miatt aki egy meglett férfi már,tegyem tönkre az én áratalan pici lányomat,hát nem ha kell akkor apa nélkül nevelem fel de még mindig jobb neki mint itt,ő meg küszködjön a hülye gyerekkel én nem fogok tovább meg várom ebből mi lesz és ha nem változik semmi akkor elmentem,szeret minket a párom imádja Lilit este is ugyan úgy fel kell hozzá mint más apa stb ha itthon van akkor foglalkozik vele,próbál itthon lenni többet,de a nagyfia megkeseríti az ő és a mi életünket is,engem teljesen kicsinált már lelkileg és bármi történik csunya dolog ez de nem tudom szeretni,mivel rengeteg rossz dolgot csinált már velem szembe,kértem az istent segítsen szeretni és megbocsátani neki és elvonatkoztatni az ő gondolatától,hogy már a jelenléte is idegesít,lehet elmegyek én pszihológushoz,nem könnyű,mert féltem Lilit!

Évi Tomi nyügös reggel mindig ringatással alszik el mennyit alszik egy nap napközben sokat vagy,csak órákat????

Kép
bévi

Clarika jó a szoba majd hogy fogja értékelni ha nagy,lesz biztos felszedi majd és kirakja majd ő :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Áááááá kész vagyok sír sír sír :? :? :? :?

Clari,szuper a szoba!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Habtapi tök jó, nekünk is volt, és újra le fogom tenni játszószőnyeg szerűen a nappali sarkába. Csak takarítani macerás, ha az ember alóla is ki akarja szedni a koszt. Főként a mienk már sokszor volt szétszedve, ha csak úy felemelem, szétesik!

Bévi! Mennyi idős a srác? Nincs rá mód, h ő költözzön el lassan?

Enyéim most alszanak-esznek, de tegnap du nagyon nyüglődtek!
Ráadásul itthon tartottam az ovisokat, mert gyanús, fej és hasfájással küzdenek, nem tűnnek betegnek, de nem akarom, h jövő héten essenek le a lábukról!

Claire
claire

Feltettem g-re a pár fotót a babataliról.
Tomi alszik a kendőben..(remélem a gerincének se árt egy idő után..)

evilany

Túl vagyunk az oltáson! Boriszka picit sírt, de egész jól viselte. Most figyelem, nehogy belázasodjon... (A Viburcol készenlétben! :-) )

Kép
napsugar1123

Mikor voltunk hasi UH-n akkor végig nyitva volt Réka gyomorszája.
Kaptunk beutalót Gasztroenteorológiára.

(eddig kétszer hányt sugárba, s van, hogy napokig nem is bukik, ha bukik se sokat, hízik az előírtak szerint)

Ma elmentünk időpontért, november végére kaptunk volna, de a recepciós beszólt a rendelőbe, hogy pici a baba, így megnézték most.
:arrow: nem kicsit lepődtem meg... :)
Bementünk, volt 2 diák, az egyik külföldi.

Kérdezte a doki, hogy sokat bukik?
Mondom, nem mondhatnám, csak az uh alatt nyitva volt a gyomorszája, így a gyerekorvos írt beutalót.

Hát van egy gyógyszer kísérlet alatt, amivel sokkal gyorsabban összezárul a gyomorszáj.
Eddig már 4 gyereken próbálták ki, s nekik bejött.
Csak a beleegyezésemmel írhatja az, ha bevehetik Rékát is a programba.
Kérdeztem mellékhatás? Vagy valami tájékoztatás ?
Nincs mellékhatása (khmmm...minden gyógyszernek van mellékhatása), felnőtteknél alkalmazzák, csak azt nézik, hogy a gyerek szervezete hogy reagál rá.....

NEM mentem bele, mondtam, jó lesz nekünk a már kitapasztalt, gyógyszer is....(főleg, hogy nem is bukik rendszeresen, s sokat se, :arrow: ki se fogom váltani)

Hmmm....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="lombikbaba"]N írta:lombikbabaapsugár
Le a kalappal! Kisgyerek mellett az egyetem :wink:
Hányad évnél tartasz?

Szia Ircsi!

Hát, ez egy kicsit bonyolult: külföldön kezdtem el az egyetemet, elvégeztem két évet, hazajöttem, itthon viszont semmit nem számítottak be, újra felvételi és kezdődött minden előlről... :-( Így itthon csak két szemesztert fejeztem be.

Biztosan nem lesz egyszerű, de valahogy meg kell oldanom a babával is. Leghamarabb úgyis csak jövő szeptemberben tudom folytatni. (De akkorra meg már a második baba is tervbe van véve... Úgyhogy még bonyolultabb lesz a dolog! :-D)

Az is igaz, hogy a férjem minden áron le akar beszélni az orvosi hivatásról, mondván, hogy az nem nőnek, főleg nem anyának való. Be kell látnom, van benne némi igazság! Ráadásul végképp belelát, hiszen Ő maga is orvos. Majd meglátjuk, hogy mit hoz az élet!!! :-)

Te hol végeztél és milyen szakorvos vagy?

Kép
napsugar1123

Clarika,én se mentem volna bele.

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Napsi,Borisz nagyon édes!!Ez a kacagás!! Hangot is ad?
Tomi ma álmában felnevetett nagyon mókás volt!

Szia Évi!

Igen, hihetetlen hangosan kacarászik, már jó ideje! :-D
Olyan tündéri, rengeteg videofelvételünk van róla.
Álmában Boriszka is szokott nagyon sokat mosolyogni, meg gyakran hangosan kacarászni is!
Hihetetlenül jót tudok nevetni én is rajta! Tomika is kis édes lehetett!!!

Kép
napsugar1123

Clárika!

Nagyon jó ötlet volt szigetelésnek ez a szőnyeg! Nem csak praktikus, hanem mutatós is! Milyen kis kreatív vagy!!!!

Kép
napsugar1123

[quote="evilany"] írta:evilanyááááá kész vagyok sír sír sír :? :? :? :?

hidegfront van! :(

a következő pár nap szép időjárását használjátok ki, mert hétfőtől megint 8-10 napon keresztül trutyi idő lesz!!!!!!

Kép
gtunde75

Van valakinek rendőr párja?
Lenne egy kérdésem!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kiatrtást mindenkinek! Ma Katus is tiszta majom :oops:

Clarika
Nagyon jó a habtapi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem adnék semmilyen gyógyszert, amíg nem muszáj!

Badzsulka
Gratulálok a barátnődnek!

Claire
Hogy vagytok? Joni?

Bévi
Lehet, hogy egy időre jó lenne anyukádhoz kltöznötök Lilivel! Neked is az kell, meg a kicsi lánynak is, hogy egy kicsit nyugalomban legyetek.
Aggódom értetek :cry: :cry: :cry: :cry:

Napsugár
Borisznak is biztosan használ az anyai puszi az oltás helyére :wink:
Én Debrecenben végeztem az egyetemet (egy félévet USA-ban). Aneszt-intenzives szakorvos vagyok.
Egyetem gyerekkel nehéz, a sok gyakorlat miatt. Főleg, ha az ember tisztességesen akarja csinálni, tanulni is kell :oops: :wink:
Azt azért nem hiszem, hogy nem nőnek, nem anyának való hivatás. Nekem nagyon sok kolléganőm volt, 2-3-4, vagy több gyerekes is...
Hol kezdted el az egyetemet?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]V írta:clárikaan valakinek rendőr párja?
Lenne egy kérdésem!

A párom nem, de a Bátyám rendőr... :oops: :D

Kép
napsugar1123

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Napsugár
Borisznak is biztosan használ az anyai puszi az oltás helyére :wink:
Én Debrecenben végeztem az egyetemet (egy félévet USA-ban). Aneszt-intenzives szakorvos vagyok.
Egyetem gyerekkel nehéz, a sok gyakorlat miatt. Főleg, ha az ember tisztességesen akarja csinálni, tanulni is kell :oops: :wink:
Azt azért nem hiszem, hogy nem nőnek, nem anyának való hivatás. Nekem nagyon sok kolléganőm volt, 2-3-4, vagy több gyerekes is...
Hol kezdted el az egyetemet?

Remélem, hogy használ, láza még nincs (remélem nem is lesz), és nem is nyűgös. Inkább többet alszik...

Az biztos, hogy nem egyszerű babával! De babával semmi sem egyszerű! :lol:

Münchenben kezdtem el.

Kép
napsugar1123

Réka fél 5 óta alszik mit egy kis mormota :)

Ezidő alatt vettem neki egy Fisher Price 3in1 (rezgő pihenőszék hinta funkcióval) -t, meg 2 nadrágot és 3 pólót :oops: :oops: :oops:

Asszem nem szabad ennyit aludnia, mert a végén anyagi csőd lesz... :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2010.10.21 19:59-kor.

Clárika
Kép
clárika

Napsugár
És a müncheni 2 évedet nem fogadták el? :roll: :roll: :roll: :roll:
Szerintem, ott is azt az anatómiát-élettant-biokémiát-stb. tanítják, mint Pesten :wink:

Clárika
Vagy valami más elfoglaltság kell neked :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]R írta:clárikaéka fél 5 óra alszik mit egy kis mormota :)

Ezidő alatt vettem neki egy Fisher Price 3in1 (rezgő pihenőszék hinta funkcióval) -t, meg 2 nadrágot és 3 pólót :oops: :oops: :oops:

Asszem nem szabad ennyit aludnia, mert a végén anyagi csőd lesz... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

evilany

Sziasztok!!

Évi Tomi jobban van már??Lili utána jó kislány volt aludt egy órát felkelt fel tettem a pihenőszékkel az asztalra főztünk együtt :lol: de 3 óta nem aludt már olyan fáradt volt,most megfürdettem szunyál mindig fél nyolckor szokott,ma egy órával hamarabb,jah és délben belakott 140 ml utánna vissza büfizte és befosott és aludt nyugodtan mikor tisztába tettem,meg átt öltöztünk ő és én is!

Clarie jó lenne ha el menne a nagyfiú,de szerintem nem fog ha hülye lenne,amugy 19 éves eléggé elegem van belőle!!Picurkáid hogy vannak????

Ircsi naya jön jövőhéten szombaton ide a hugommal,ilyenkor nincsenek itt a fiúk,és ha a párom nem fog rá parancsolni akkor megyünk Lilivel anyáéknál,és ott leszünk kicsit,lehet egész hónapban hagy érezze mi az hogy mi nem vagyunk it és ha anya itt lesz olyankor mindig rengeteg tejem van,meg minden jó velünk,és meg is fogom akkor neki mondani,nézze meg ilyenkor milyen nyugodtak vagyunk,de amugy megfogadtam nem érdekel semmi ami ezzel a barom gyerekkel kapcsolatos,mert direkt csinálja én mondjam az apjának és mi veszekedjünk ez a célja!!!

Kép
bévi

Jó éjt minden babának és mamának!

Megyek elteszem magam holnapra fáradt vagyok hosszú volt a nap és az este is!!!

Kép
bévi

Elnézést kérek a zavarásért, csak testvéremnek segítek eladni pár kislány ruhát. ha valakit esetleg érdekel kérem írjon privit.

eladó kislányruhák 0-18 hóig
http://picasaweb.google.com/bonihard/El ... directlink

További szép babázást!
Vendég

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ma kipróbáljuk a cumisüveget Tominál... :? (tea) már nincs jobb ötletem..többi baba is szopizik ÉS üvegezik...

evilany

Anya mindenfélét a kezembe ad

Kép

Csecsemő fejlődése még:
http://www.freeweb.hu/mama-baba/honaphonap.html

evilany

jó reggelt!

Évi ne stresszelj a cumisüveg dolgon! nálunk is remekül működik! sőőőőőt! én nem is teát adok neki üvegből, hanem ha kell, akkor tápot! mégis működik a cicizés...

már alakulóban a BABANAPLÓNK! ha kedvetek van, nézzétek meg :arrow: vannak képek, videók, szüléstörténet, súly- és hosszgrafikon... mindenféle... de még szerkesztés alatt van, szóval ez nem a végleges forma... csak szebb lesz ennél! :wink:

Kép
gtunde75

Tündi,szuper!Ez a grafikon kéne nekem is :oops: :wink: És a pocid,ekkora volt a végén,fúúú :shock: :lol:

evilany

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi,szuper!Ez a grafikon kéne nekem is

majd megkérdezem apát, hogy honnan nyúlta! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Lefelé fordítom a cumisüveget és folyik ki a tea belőle,pedig csaK 1 kis luk van,ez a szájába is Így ömlik?

evilany

Évi!

Ne lefelé tartsad!
Vízszintesen....akkor szívja :)

Clárika
Kép
clárika

Tünde!

Nagyon tuti a babnapló! :) Irigy...irigy... :oops:

Clárika
Kép
clárika

Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom uj, magyar webaruhazunkat, melyben nagyon sok szep, praktikus termeket kinalunk a babaknak. Tobbek kozott teli labzsakot, takarot, agynemut.
Kinalatunk folyamatosan bovul uj termekekkel.
Kellemes babazast, sok oromet kivanunk!

www.babymarket.webs.com

littlebabymarket
Budapest

Lányok,a Fischer Price tanuló kutyus 7500 a Tescoban(10ről leárazva) akit érdekel,mi azt tervezzük karácsonyra.

evilany

Sziasztok!

Remélem jól van mindenki, gyönyörűek a babák, minden bébinek külön puszi!

Kemény hetek után vagyunk, még a java jövő héten lesz, közben 3 gyereket látok el, a párom se sokat segít, és tanulok vizsgákra. Bocs, hogy panaszkodtam, de jól esett:-)

Bence 4720gr. Jókat alszik este, tegnap 19kor elaludt, reggel 3kor kelt. 7-8órákat alszik. Napközben keveset mert mikor elalszik Álmos kiált egyet és felkel. Eleinte nem kelt fel most már felkel. Imádja a kezét nézni és a logó tárgyakat próbálja elkapni. Szokott gügyögni, hangosan felnevetni. Ügyes baba. Nem hasfájós, ha nincs kész a hami akkor addig ordít amíg nem kapja meg szerencsére ez ritka. Imádja amikor pelenkázom, ahogy elkezdem vetkőztetni mosolyog rám, imádom!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi köszi, hogy megosztottad. Nagyon édes Tomika. Évi nem lesz gond hidd el. Elfogja ugyanúgy fogadni a cicit, az én fiam is elfogadta simán.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Nálunk ma elég nyűgös éjszaka volt, Petra 1,5-2 óránként kelt, általában evett is, nem sokat aludt...így én sem, de mostanra már elmúlt a fáradtság...ma megtanultuk azt, hogy a forgós játéka, ha lejárt, akkor szóljon nekik, hogy zenéljenek újra, és amikor elkezd nekik magyarázni, akkor felhúzom neki megint...egész gyorsan ment...:)
Nagyon valószínű, hogy elkezdünk fogzani, védőnő is ezt mondta, hgy szerinte az lehet...elkezdett szegénykémnek feszülni meg keményedni alul az ígye, önlik a nyála, és állandóan rág valamit, vagy a saját kezét, vagy a mi ujjunkat, cumit mondjuk kiköpi...

Ja, ha valakit esetleg érdekel, akkor apukám küldött nekem leírást az előrelátható magánnyugdíjpénztár átszervezéssel kapcsolatban, szerintem tök érthető (amúgy ilyenekkel is foglalkozik), ha valakit érdekel, akkor elküldöm szívesen, csak kérek mailcímet...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Mar megint, irtam egy kisregenyt, erre mikor el akarom kuldeni eltunt az egesz. :cry: :cry:

Na, elkezdem ujbol, bar lassan ebred Botikam.
Minden elismeresem a tobbgyermekes Anyukak elott!!! HOGY csinaljatok??? :shock: :shock:
En mar annak is orulok ha gyorsan elpakolok es osszedobok valami kajat. De azert mindig elolvaslak Titeket, gyonyorkodom a babucikban. Olyan edesek. :lol: :lol:
Az en kis Botikam is szepen fejlodik, gagyog, dumal, mosolyog, probal forgolodni, ketszer mar sikerult is neki, de meg szerintem o sem tudja hogyan :lol: :lol: Imadom. Mar sokkal jobban alszunk, van hogy 10tol reggel 7ig, de nalunk meg mindig megvan ejszaka is a 3-4 orankenti cicizes.

Sajnos rossz hireket kaptunk otthonrol, parom anyukaja beteg, mar nyar ota, de most rosszabbodott az allapota, igy megyunk haza novemberben. Ugyhogy en most intezkedek, anyakonyveztetes es utlevel Kistokinek (innen igenyelve mindez ez kb 8 het es 50 ezer, ezer telefon es email), utazas, pakolas stb. Tomi meg tulorazik hogy kapjon valami fizut novemberre, mert szabija mar nincs. :( :(
Na de nem panaszkodok, ezeket megoldjuk, Anyosomert aggodok, mert nekem ugy tunik mintha feladta volna. Azt mondta hogy mindenkeppen szeretne latni az unokajat legalabb egyszer. :cry: :cry:

Akartam meg irni, de felebredt az eletem, most mennem kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Jó reggelt.

Eltünt mindenki????
Exxtra nyűgi reggelünk-koradélelöttünk volt... Most alszik a teraszon. Lehet, tényleg jön a hó???

szilvás76

Szép napot mindenkinek!

Tünde
Nagyon klassz a babanapló :lol: :lol: :lol:

Évi
http://www.babaszoba.hu/kalkulatorok/fe ... 5-80A8AE4F

Brik
Kitartást! Ügyes vagy, hogy ennyi mindent tudsz csinálni!
Vizsgákhoz drukkolok!

Klári
Ügyintézés :evil:

Ma Katus is majomcsemete... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Tényleg megállt a fórumon az élet.....

Ma vendégek jönnek, 2 házaspár babanézőbe....sütök, takarítok, stb....

Bévi kardiológiai kontrollon voltunk Bencével.

királylány

Ircsi mit jelent, hogy "szívcsúcslökés kifejezett"? És a "bal praecordium kissé előredomborodott"? Látszik, hogy enyhén kidomborodik a bal mellkasa....Vélemény?

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Ircsi mit jelent, hogy "szívcsúcslökés kifejezett"? És a "bal praecordium kissé előredomborodott"? Látszik, hogy enyhén kidomborodik a bal mellkasa....Vélemény?[/color]

Semmi aggodalomra okot adó nincsen ebben...
Szív-ultrahang volt? EKG?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Volt mind a kettő.....nem mondott semmi olyat a drnő. Nagyobbnak látta a balkamrát egy hajszállal, de a röntgenen nem látszott semmiféle eltérés, a főorvos minden okénak látott.

Ekg-ja is jó lett a körülményekhez képest (sírt). Azt mondta a drnő, ha fáradékonynak találom vigyem vissza, egyébként csak egy év múlva kell menni.

És az, hogy picit kidomborodik a bal mellkasa? Az lehet attól, hogy esetleg növekedik a gyerek? Mert ezt is mondta a drnő...

királylány

Sziasztok ismét jelentkezem :wink:

Ircsi, Barbi nem anya nem szigorú, az volt de már nem kapitányoskodik velem mióta nem lakunk együtt (lassan 10 éve) csupán ha itt van nem óllne le 2 percig, főz, mos takarít (neki is mániája a házimunka, még az otthoni pólókat is kivasalja :shock: :shock: otthon). Ha itt van is tesz vesz egész nap és akkor persze segítek neki. Ismét egy hétig dolgoztunk este meg már nem volt erőm válaszolni csak olvastalak titeket, persze lassan haladtunk, mert Petra nem aludt minden nap így egyikünk mindig rá vigyázott.

Oltás: nekünk is megvolt kedden. Sírt 2x amikor megszúrták, majd a doktor nő nálunk is jót mosolygott, mint Tündénél, csak nálunk a cumit cuppogtatta, a doki néni pedig azt hitte én puszilgatom :lol: :lol: :lol: De a kezét is tudja. Próbáltam 40 percig is szoptatni de akkor is ahogy félrevettem bekapta a kezét :shock: :shock: Ott van a kis keze ahogy szoptatom és könnyen a szája ügyébe kerül. Hiába vigyázok rá mindig megtalálja :cry: pedig éppen ezt nem akartam, azért adtam neki a cumit. Na de tudom, csak a kezét fedezi fél és majd leszokik róla.

Clárika tök jó lett a habtapi. Gyógyszert szerintem én sem fogattam volna el.

Napsugár mennyit tudsz lefejni :shock: :shock: :shock: ügyes vagy, remélem Boriszka majd ügyesen felfalja a készletet később.

Bamass végre jelentkeztél, gyógyulást nektek! Eni meg nagyon ügyesen bizonyít, gratulálok neki!

Bols te is jó, hogy jelentkeztél.

Kép
Kép
melisch

Dia
Senki se tökéletesen szimmetrikus. A növekedés se egyforma...
Ahhoz elég nagy szívmegnagyobbodásnak kell lenni, hogy a mellkas csontjait elnyomja (hamarabb nyomódinak el a lágyabb szövetek, pl. tüdő)
Ha képes egész nap futkározni, biztosan megnyugodhatsz :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Melisch
A kisbabáknak nagyon fontos érzékszervük a nyelv. Engedd a szájába venni a kezét! Ha már a játékokkal ismerkedik, kúszik-mászik, nem fogj a szájába venni a kezét :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszi. Igen képes egész nap szaladni. Én már abban elfáradok, hogy nézem. Akkor most megnyugodtam. :D

királylány

Brik elhiszem nagyon nehéz neked 3 gyerekkel, sok erőt kívánok neked! Pelenkázást mi is imádjuk. Ha már régóta sír, nyafog és nem tudom megvigasztalni én is pelenkázni szoktam és kicsit "elfelejtem" gyorsan felöltözni addig csend van, míg a nadrágját fel nem húzom neki :lol:

Szia Dia! Áron meggyógyult már, és Bence? Megint voltatok vele orvosnál? De semmi baja ha jól értelmezem

Bévi menj anyukádhoz!!!!! Nem jó ez se neked se Lilinek, nagyon sokat gondoltam rád, esetleg nem tudnátok felfogadni valakit aki takarít, főz és segít kicsit neked??? Legalább míg Lili kicsit nagyobb lesz és nem igényli az állandó jelenléted???

Ilus megnéztem a képeket nagyon szép Petra.

Na most nem tudom mit akartam még :oops: :oops: de mindjárt ébred Petra is 9-kor evett, most meg 2 óra mindkét mellemből csorog a tej :shock: tuti ha felkell nem fog ma már aludniaz este fél 9-kor aludt el (12-kor megetettem, de fel sem ébredt), reggel 4:48 kor evett, 6:26-kor visszaaludt, 9 órakor ismét evett és 11 után elaludt az már 14 óra alvás :shock: jól bírja mi?

Kép
Kép
melisch

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?