A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsuzska: majd felrakom a többi képet is,csak egyesével lekicsinyíteni... :D
szóval az időbe telik majd :)
Vendég

Halihó Lányok!

Nagy elmaradásban kicsit visszaolvastam, és nagyon jó hírt láttam, aminek a lereagálását semmiképp nem akartam kihagyni!

Judit!
Nagyon gratulálok! Örülök a két kis babszemhez!
Vigyázzál nagyon magatokra!

A kismamák továbbra is vigyázzanak magukra!
A tesztelőknek és a jövőbeli kismamáknak nagyon szurkolok!

rodina74

sziasztok csajok

örülök hogy végszóra egy kicsit mi is be tudtunk menni hozzátok Hanna még mindig nem alszik én nem tudom mi a baja mert evett de most tápszer nem kell neki már kaka is volt szóval gáz lesz az éjszaka már látom.
majd holnap jövök....

mieza jó pihenést neked és köszönjük hogy biztosítottad a helyszínt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

haha és kik nem alszanak ilyenkor ? :-)

Liza előbb evett, gyorsan bekukk és megyek én is, Marcus hányt 1x este, gondolom nem a rengeteg kajától amit evett :( lassan de biztosan vége lesz már ennek a torokfájásának.

Mieza háziasszonyok gyöngye :-)
ház gyönyörű, vendéglátás tökéletes, Ti pedig tüneményesek vagytok !
nagy nagy köszönöm Mindenért !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Nagyon régen jártam errefelé, sok minden összejött az elmúlt hetekben: tesómék albérletbe költözés (segítés), tanfolyam stb ami miatt nem tudtam jönni. Csucsu hivott a talira, de pont most jöttek anyósomék igy nem tudtam menni.

Kicsit visszaolvastam és milyen híreket látok? Judit, Zsuzsó nagy-nagy gratula! Nagyon örülök, hogy lettek újabb babák és mindenkinek kívánom, hogy minél hamarabb legyen meg a küzdelem eredménye!

Velünk minden okés, elvileg már nincs sok hátra, de nagyon úgy néz ki, hogy a kislányunk kihúzza a kiírt időpontig, sőt esélyes a túlhordás (családban jellemző). Nem is vagyok még kész, még fertőtlenítenem, mosnom kell pár dolgot. Már várjuk nagyon Noni babát, de azért van ebben kettősség: jó ez a várandós állapot is :roll:

Kép
vayacon

Sziasztok!

Mieza, nagyon köszönjük a vendéglátást! És persze mindenkinek a finomságokat!
Albert szobája nagyon szép, meg persze az egész ház. Lili a pelenkázónál lévő lámpát kedvelte a legjobban, gondolom akkor Albert is imádni fogja. :lol: :lol: :lol:

Lili drágám nagyon kifáradt, persze a sok új arc és élmény. Hazaértünk kicsit még nézelődött, majd folyamatosan dörzsölgette a szemét és fél 11-től aludt fél 8-ig, egy rövid szopi, de közben elaludt, és még most is alszik. Jó kis alvókája van! :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok,

Mieza,
köszönet a vendéglátásért és a szervezésért, szuper volt a tegnap. :-D :-D
az ottmaradt cucokkból a kés azt hiszem az miénk, majd ha visszajöttél visszakérem. :-) addig is jó pihit neked apukádnál!

a kisfiúk-kislányok csoda édik voltak, remélem mindannyian levettük a megfelelő mintát. :-D :wink:

jó volt találkozni veletek csajok, remélem legközelebb azok is jönnek, akik most nem tudtak. :-)

Breki,
én nem találtam a képeket. :-(
az ingázásról lemaradtam. megírod hogy kell csinálni? :roll: lehet kipróbálom. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kép

Nálam reggel morzsaparti volt, a fini sós sütikből a reggelire. :)

Mieza:
Annyira jól éreztük magunkat (mi ez a többesszám? :lol: ), remek házigazda voltál, szerintem ennél jobb helyet nem is találhattunk volna a taira. Párod is olyan aranyos volt! Most csak szépet és jót fogok írni:
Pocid csudaszép már,
Marlenka isteni volt, nem az az émelyítően édes, amit itthon árulnak,
a ház csodás, ötletesen berendeztétek,
gyerekszobától kész vagyok!!! Nagyon tecc!!! :)
Kutyusokba beleszerettem, pláne a csöppbe, olyan jól elvolt nálam!
Megmasszíroztam a picurkát, aztán Kairót is, nagyon élvezték. Kutyamasszőrnek kell állnom, érzem!!! :)
A terhességi vírushordozó+szerencsehozó babáról dobj fel egy fotót, ha tudsz légyszi, mert akik nem voltak a talin, azokat is meg kéne fertőzni az energiáival! :) Ha nem megy, én teszek fel, de arról a képről le kell radírozni magam...
Idegen tálcán én vittem a tekercseket, de megtarthatjátok, nem visszaváltós! :wink:
Mégegyszer nagyon köszönkük a meghívást és a vendéglátást, kinti kutyusoknak még több adományt kívánok!
Jó utazást!

Navi:
Te kis kódorgó, végre előkerültél! :) Úgy örülök, hogy nem viszketsz, a hétfő/keddi eredményért drukkolok nagyon! :)
Gratula a két pocis barátnődnek, itt most tényleg bébi-bumm van!!! :D
Nagyon pörögsz, készülsz már a nagy napra, asszem Kubu és Lukácsné is beindult a szülés előtti időszakban, hajrá fészekrakó ösztön! Azért Zorka-baba maradjon még csak a pociban, aztán amikor kell, gyors és könnyű szülést kívánok! :)

Béku:
Olyan szép a szemed, ha kipingálod! Bár ezt már mondtam, de akkor is! :)
Macsekod nem semmi lehet, ahogy szórakázik az új házban! :)
Mindjárt nézem wiwet! :wink:

Andi:
Rájöttem Zuram mér nem akart maradni picit sem :idea: :arrow: haza akart érni az XFaktorra! :lol: :lol: :lol: Függő lett a lelkem! :)
Béku is fiút jósolt? Idáig 2:0 a fiú javára!!!
"p...csakicsüngető" :lol: ez is új volt nekem, tőled aztán lehet tanulni! :lol: Ezek után a f.gátlót, ne csodálkozz, ha f.szgátlónak olvastam... :oops: :oops: :oops: :lol: Óóó, éhes disznó, makkal... 8)

Judit:
Menta priv! :)

Zsuzsó:
Tényleg lehet, hogy benézel miattunk hétfőn? Te egy angyal vagy, akkor is, ha mégsem jönnél! :) Sütireceptet kéremszépen! :)

Kahlan:
Jaj, dejó!!! Akkor nemsokára indultok! :)

Ann:
Annyira bírtam, hogy így odafigyeltél a sütikészítésekor minden apróságra! Köszönöm, nekem nagyon ízlett! :) Örülök, hogy szemtől-szemben is találkoztunk! :)

Csutka:
Gratula a kolleginának!
Te meg ne azon agyalj, hogy te akartál először, ez negatív energiákat szabadít fe, ami helyett neked most pozitív energiákra van szükséged!!! Megértem az érzéseidet, de lépj tovább és hidd el azt. jogy neked is lesz gyermeked, csak most úgy tűnik rögösebb az út, de bízni kell a sikerben és megtörténik veled is a csoda!!! Tudod - mi nagyon szurkolunk neked!!! :)

Mia:
Csütörtökrte drukkolok!!! Mielőtt a sorsra bíznátok a dokiválasztást, azért nézzétek meg szerintem a reci melletti orvostablót, hogy ki szimpi esetleg a fotója alapján (Zeke, Konc, Szűcs, Skriba), talán így könnyebb lesz dönteni. :)

Vicky:
Áfonyásod nagyon fincsi volt!!!
Barbustól elájultam, micsoda tornászlány és olyan szépséges! :) A kutyajáűték-csócsálásán jót nevettem, tuti nem lesz baja tőle.

Lukácsné:
Hanna és te már remélem alszotok.
Filip és kislányod (ahogy a kezét csócsálta! ahh!) tündériek voltak, Filip csak úgy ment kezet mosni, ha kivittem azt a csöpp kutyust, mert még tőle is félt. Tényleg jól ráijeszthetett régebben az a másik kutya. Viszont igazi jó gyerek, persze mindkettő nagyon édes.

Woody:
Rajtadd már nem is látszik, hogy szültél, ugyanolyan karcsú vagy!
Lilike igazi ártatlanság, annyira cukorfalat, olyan gyönyörű!!! :)

Kubu:
Jó volt látni a boldog családot, Liza levett a lábamról, no meg Marcus is!!! :)

Vaya:
Örülök, hogy jól vagytok! Könnyű és gyors szülést! :)
Biztos utána furi lesz, hogy már üres a pocakod, de Nonika majd elfeledteti!!! :)

Csucsu:
Neked is nagyon örültem, végre arcot is kapcsolhatok a névhez! :)

Zsuzska:
Mostmár téges is láttalak, jó élmény volt! :)

Estrella:
Olyan kedves vagy, mint amilyenre számítottam, örülök, hogy te is eljöttél. :)

Kispatak:
Remélem jól érezted magad, nekem úgy tűnt. :)

Vnbeni:
Utrós talit megdumáljuk, telsz.ámom megvan még ugye?

Eszter:
Jól kidumáltuk a drnőt, én is mindig jó érzéssel mentem hozzá kezelésre. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza!

Nagyon köszönjük a tegnap délutánt, estét :D
Gyönyörű a ház, a babaszoba is, a pocid is nagyon irigylésre méltó, és a kuttyok is elbűvölőek!!! :D

Örülök, hogy ilyen sokan ott voltunk és megismertünk néhány új fórum -tagot is a korábbi talihoz képest! :)

Remélem a legkisebb csapat megfertőzött a baba-kórral és hamarosan nekünk is lakónk/lakóink lesz/nek. :D Kéretik a piciknek megfogadni a tegnapi kérésemet és szólni odafent a baba-elosztóban, hogy várjuk nagyon a picikéket :D

jó pihit mindenkinek!

puszi

eszter82
Budapest

Csajok! Remek volt a találkozó, annyira jól éreztem magam!:)
A sütik isteniek voltak!!! :)

A tekercsem receptjére többeknek fájt a foga, ezért bepötyögöm a közösbe. Amúgy bármi mással is meg lehet tölteni, csak fantázia kérdése (akár halas verziót is el tudok képzelni, vagy a nagy kedvencem, amit most nem mertem csinálni: camambert sajt+vajkrém+durvára vágott dió).

Hivatalos néven "SONKÁS TEKERCS":

Hozzávalók:
3 tojás, 1 mk.só, 1 mk. bors,, 3 ek. tej, 3 púpos ek. liszt és a töltelék (natúr vajkrém, reszelt sajt, sonkadarabkák, apróra vágott csemegeuborka), folpack.

Elkészítés:
A 3 tojás fehérjét kemény habbá verem;
majd külön a sárgáját+sóval+borsal+tejjel a végén hozzákeverem a lisztet is; :arrow: ezek után óvatosan beleforgatom a fehérjét, eldolgozom vele.

A recept szerint zsírozott/olajozott/vajazott + lisztezett tepsibe kell önteni, majd jól helyrerázogatni, hogy majdnem a nagytepsit beterítse a massza. Na ez nekem folyton leragad és alig bírom éles késsel felnyúzni a tepsiről a tésztát.

EZÉRT!!! Van egy nagyméretű TES.O-ban vásárolt szilikon sütőlapom, ami nagyobb is mint a tepsim. Ezt szoktam beletenni a tepsibe, picit beolajozom, majd ráöntöm a kész tésztát és jól elfolyatom mindenfelé, hogy négyzet alakú legyen. Őt nem kell lisztezni, újraelmosni, ha több tekercset akarok sütni, elég újra olajozni picit.

A sütőben 180 fokon MAX!!! 8 percig sütöm.
Folpackot terítek le és arra veszem ki a tésztát, nem baj, ha meleg, sőt. Megkenem kb. fél doboz vajkrémmel, rászórom a sonkát, sajtot és az uborkát, szorosan feltekerem a fólia segítségével, majd jól megcsavarom a fólia két végét és irány egy éjszakára a hűtő.

A spenótos verzió:
Sűrű spenótot főzők, ezzel kenem meg :arrow: pár tojásból rántottát készítek, felkockázom és beleszórom+ reszelt sajt.

Nem bonyolult és hamar elkészül! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Épp ideje, hogy én is megjelenjen és megköszönjek mindent.

Legfőképp Mieza-nak és férjének. Csodás volt minden, a fogadtatás, a vendéglátás, a ház és a babaszoba, és a pocaklakó!
Remélem mi is jó társaság voltunk!

Én is nagyon jól éreztem magam. Babók tündériek, kidajkáltam magam. Szóval Kubu nehéz lehet nektek, de lesz ez még nehezebb is - tudod kis gyerek kicsi,nagy meg nagy!

Sajti: pont rád gondoltam most, azt hittem kapunk + teszt hireket. Szóval olyan lesz és fiú lesz a pocakban! Ez én mondom, s az elég biztos! Sugároztál csajszi!

Estrella: kismami de detto, nagyon örülök, hogy téged is megismertelek. Lesz pofára esés melóhelyen, ha bejelented.

Ann, Breki: az arcotokat nem felejtem, Csucsi: ugye te dolgozol a cukrászdában?

Szégyellem magam Andrea nem ugrik be az arcod.Ha fenn vagy az iwiven küldd már át az oldalad cimét.

Vicky: szóke hercegnő meseszép. Lili, Liza és Hanna sem akákkik. Jaj de jó volt ilyen piciket dajkálni.

Tegnap furcsa volt otthon. Most már visszajöttem nyári lakba. Csomagolni kellene, de semmi kedvem. Hát majd jön a tavasz, ezzel biztatom magam.

Este majd jövök, immál a téli szállásról!
üdv kispatak
Vendég

Béku:
Annyira jók a retrós fotók! Honnan a csudából szedtétek azt a sok dinka napszemügét és a hasbefedő nyakkendőt? :lol: :lol: :lol:
A fórumtalis képek is jók lettek, kösszike érte!!! :)

Valaki még fotózott? Hol lehetne megnézni?

Pá Drágáim!
sajt@

Hol lehet megkukkantani a talis képeket? Habár nem voltam, de örülnék, ha az avatarok mögé láthatnék:-)))))
Vendég

Béku!

én vagyok a lúzer? ...de én nem találtam az iwiwen a képeket :(
hol van??? úúúúgy szeretném megkukkantani!!!! :D

KEDVES VICKY ÉS ANDI!
MA SOKSZOR GONDOLTAM MÁR RÁTOK!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
A bal oldalam többször fáj - KÖSZI VICKY!!!! :lol:
A jobb oldalamért Andit szoktam emlegetni :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok! Készüljetek fel a csuklós napokra :D :D :D

De igazából tudom, hogy a szuri az oka... és legalább érzem, hogy milyen szuperül haladunk :D :D :D

eszter82
Budapest

Eszter:
Menta priv.

Pá Drágáim!
sajt@

Én sem találom a képeket. :(
Mi a titok?

Ja és a gyermek még mindig alszik.... :shock: :shock: :shock:

woody

Lányok, olyan jó olvasni, h. mindenki ilyen szuperül jól érezte magát a talin! Irigy-irigy :oops: Na de majd next time Zorkával! :D
Akkor már zabálhatok is! :lol:
Képeket mindjárt meglesem, feltéve, ha megtalálom!

Eszter, a másikban írtam neked pár sor... :D

Sajti, már holnap kiderül???? Úúúúúristen, nagyon szoríjjok! :D

Andi, fiúcska? Hát akkor marad Eric Cartman :lol: De azért nem cseréled el egy Ericára, ugyi? :roll: :)

Lányok, egy kis drukkot kérnék tőletek (is) holnapra, h. a vv eredmények kezdjenek a béka (nem Béku :lol: ) segge alá vonulni és bízhassuk magunkat a természetre! De én már azt hiszem mindenre felkészültem, csak hát azért mégis... :? Tx :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
persze mennek a drukkok, minden oké lesz!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Woody,
Lili jól kifárasztotta magát! :-) biztos a piros virágos lámpáról álmodik. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu,
én láttam hogy evett Marci!!!! sok-sok pogimorzsát! :-)
jobbulást a kis hurrikánnak! meg a te torkodnak is végre! gyógyhullámon indulnak nektek. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

eszti: Bocsi, szerintem ennyi tüsző mindenkinek fájna. :oops: :)

Én lánykám is jól kifáradt, ma visszaaludt és 9-kor kelt fel.

navi: Nagyon izgulok értetek. Nem lesz semmi gond, már elég nagy a babucid.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

úgy látom hogy csak Hannának nem sikerült kifáradnia hajnali 1kor aludt el igaz reggel 9ig aludt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hahó még egy bekukk!

Akkor minden babó jól kifáradt?

No én voltam egy bucsu körre itt az autóval, amely teljesen meggyógyult, ugy megy, mint a paripa - száguld. Csak nekem semmi kedvem csomagolni, de most már nem lehet tovább huzni, halogatni.

Vicky: csodalánykád dajkáld te is és keddre egy nagy kalappal.

Sajti: én már nagyon várom azt a zebrás papiruszt!!!! Nem menekülsz!

A legközelebbi pedig Eszter lesz!!!

üdv

kispatak
Vendég

Hahó!

Hol lehet képet nézni?
Vendég

Nava, nagyon drukkolok!
És örülök, hogy jelentkeztél.

Zsuzsó, tuti arról álmodott. :D

Na 11:23 és felébredt. :lol:
Ok, a pelus nem bírta ezt a mega alvást, így most húztam ágyat is. :)
És egy kipihent lányka:
Kép

woody

én csak a retrosat látom, az nagggyon király :D :D :D

de hol a bmc talis mappa????????????? :evil: :evil: :evil:

sajti! Nekem ott csak a nyaralós van és a retros... :cry: :cry: :cry: :cry:

eszter82
Budapest

jajjj de éééédes Woody!!!!
cukifalat, mint tegnap is :D :D :D

eszter82
Budapest

Csajooook,
még olvasni is fantasztikus élmény ahogy a buliról írtok! Nagyon jó lehetett, ez látszik a képeken is :D
Csak azért nem irigykedem, mert úgy tűnik meghozza az eredményét a szobafogság.
Már tudok inni napi 4-4,2 litert, és + 0,6-0,9 literrel többet pisilek. Ééééés már érzem és látom is a pocimon a változást!
Szerintem S meg fog dicsérni hétfőn! Pénteken is nagyon kedves és megnyugtató volt, így azért könnyebb a cél érdekében "dolgozni".

Rodikám,
nagyon köszönöm a gratulát! Épp pénteken voltál eszemben a dokinőnél, hogy vajon egyben vagy-e még :wink:

Kép
judit0713

Eszter,
nyugi szerintem nem nyilvános a mappa és mi kimaradhattunk abból a körből, akik láthatják. de majd biztos jön Brekk és megoldja!!! :idea: :idea: :idea:

Lili tényleg nagyon édes!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, de jó, hogy ennyivel jobban vagytok! :D :D :D :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Tényleg látnám már ezeket a képeket, de azt hiszem Breki ma dolgozik. Na este csak bekukkant?!

Én már csomagolok, nagyon fájó szívvel - látszik, most is itt vagyok nálatok, Inkább mennék sétálni, aztán jönnék később. Sajna viszont nagyon mondják az esőt, és a tulipánok még sokára bujnak. Akkor majd sokkal jobb lesz csomagolni és jönni kifelé. No Mieza addigra Albert is megszületik és én is öregebb leszek egy évvel, sebaj.

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Olvasom,h jól sikerült a tali :D :D
Ha vannak képek szivesen megnézném ha lehet :wink:
vikus82

sziasztok

a képek fent voltak este Breki csinált egy mappát neki de szerintem letörölte mert ma már én sem látom a képeket, talán fel tudja rakni a webtárhelyre és aki kimaradt belőle majd ott láthatja iwiw-en már nincs fent.
Hanna baba evett aztán most alszik a drága, meg jól kimarta véresre a szeme alatt, úgyhogy körömvágás is volt szegénykém nem viseli jól....
Filip persze nem volt hajlandó aludni pedig beengedtük a családi ágyba, Hanna is ott volt de nem sikerült elaludnia most játszik és persze engem is felébresztett nehogy aludjak egy kicsit...
mindenkinek szép hetet és
sajti
ha tesztelsz akkor szívesen vennénk ha nem tartanád meg a titkot és minél előbb írnál hogy igen szép kétcsíkos lett :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kedves Mieza!
Nagyon köszönöm még1szer a kedves vendéglátást, hogy helyet adtál ennyi embernek. Nagyon jó volt mindenkit szemtől szemben látni, memorizáltam ám rendesen:))
Csajok olyan jólelkű, kedves, pozitív társaság vagytok egytől egyig, köszönöm, hogy ott lehettem veletek tegnap.
A sütik is nagyon fincsik voltak, na végül bűnöztem tegnap, de figyeltem rá, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásom, a 2 már sok együtt :))
A gyerkőcök is haláliak voltak mind, egy szem sírást annyit nem hallottam..én is levettem a mintákat, előbb utóbb, de inkább előbb nálunk is meglesz az eredmény.
Sajt, Eszter, kicsit megkavarodtak az érzéseim a csodadoktornő felé, leginkább ami a zsé részét illeti. És most nagyon gondolkodom rajt, hogy lehet hétfőn visszamondom, mert iszonyat sok pénzről van szó, és nyilván több alkalommal vissza fog hívni. Alszom még rá egyet. Párommal is tudtam végre beszélni róla, ő nis nagyon sokallta.
Kellemes vasárnap délutánt kívánok Mindenkinek!! Mieza Neked kellemes pihenést a jövő hétre!
Sajti naggggyon várom a jó híreket!! Ja és köszi a tekercses receptet!! Tényleg isteni volt!
ann74

Ann:
Ezt nektek kell tudni, hogy mennyit szántok efféle kezelésre. Eddig viszont mindenki dícsérte, csak azért mertem ajánlani és azért is, mert nekem is hihetetlen mennyit segített. Mondjuk én még mindig a lélekgyógyászatot kedveltem a legjobban, ill. a bejárati ajtó melletti szobában lévő szám.gépes kezelést.
Na, ezzel nem segítettem, ugye? :lol: Tényleg a te döntésed, se rábeszélni, se lebeszélni nem szeretnélek. :)

CSAJOK!!!
Szerintem rájöttem! Be van lakatolva az a mappa, de akit érdekelnek a fotók, küldjön drótpostacímet és én elküldöm. Bocsi Béku ezért, de látod, hogy kíváncsiak a többiek... :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Aki nem volt a talin és kétcsíkosra pályázik, gondolatban simogassa meg a
TERHESSÉGI-VÍRUSHORDOZÓ BABA nagy pociját!!! :lol:
Kép

Sok sikert!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Látjátok, hogy ő is simogatja a hasát? Most beszéli belétek a gyerkőcöket! Felette az a két bogyó a cickója, mert ugye az is kell később. :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
remélem Te jól megsimogattad :wink:
Na majd holnap! Már előre várom a fejeden körbefutó mosolyt amikor kijössz Sz-től :D

Kép
judit0713

Sziasztok!

Mieza, én is nagyon köszönöm a vendéglátást, gyönyörű a házatok és gyönyörű kismama vagy :)
Jó volt veletek találkozni…

Andi
Nem tudtam, hogy terhesség alatt nem kezdik el a metet, na mindegy, diétázom ezerrel…
Eddig jól bírom.
Én legalább tudok sógornőm gyerekével gyakorolni, előtte sosem fogtam csecsemőt…

Béku
Jó volt a retro-ruhád :)
Én sem látom iwiwen a találkás-képeket :(

sajti
Nagyon finomak voltak a tekercseid, köszi a receptet!!!
Nagyon várunk holnap a jó hírrel!

24 rugó tényleg sok a vizsgálatokért, de még mindig olcsóbb, mintha IR mellett elkezdtek volna stimulálni….

judit
Szuper!!! Holnap biztos tényleg megdícsér S

Csajok, ez komoly, hogy az első 12 hétben no szex? Mert mi nem fogtuk vissza magunkat…
Amúgy megint van egerünk, szerencsére cask a lépcsőházban, de már kivert a víz…
Nagyon fifikás, mert leeszi az egérfogóról a szalonnát, de nem fogja meg :(
estrella22

Judit:
Úgy örülök, hogy fogy a víz!!!
Naná, hogy megsimogattam a baba hasát - én csináltam Miezának még szombaton! :D

Estrella:
Ezek az egerek nagyon bírnak titeket! :lol: Biztos egyetemet végzett, azért olyan ügyes.
Ha küldesz email címet privibe, megnézheted a fotókat.

Pá Drágáim!
sajt@

Hát nem tudom, hol képzik ki ezeket az egereket, lehet nem kéne mangalica szalonnával etetni, mert szemmel láthatóan imádják... Még a végén mi hízlaljuk fel őket :)
estrella22

Akik már olvasták, tekerjenek tovább! :)

Pici humorbonbon:

Kedves Péter!
Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett.
Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom.
Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett.
Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...
A te szerető Anitád
Drága édesanyám!
Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született.
Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbőrű, és a tejétől
kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet.
Remélem te is együtt örülsz velünk
Ölel fiad, Péter
Édes fiam!
A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád.
Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak.
Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha...
Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.
Csókol Anyád

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea, Mieza és Estrella!
A ti drótpostátok pár képpel gazdagabb lett! Most!

Tényleg, aki iwiwezik és még nem vagyunk meg egymásnak, és úgy gondolja... :D Támadjon priviben nyugodtan! :wink:

Woody:
Káprázatosan szép Lilike!!! Annyira csinosak a rucijai is! :)

Csajok, még fél 9-ig bekapcsolva a gépem, utána eldugulok ígérem.
Talán túl sokat poff most... :oops: :lol: Asszem fel vagyok pörögve a holnap miatt, rá se merek gondolni, csak arra, hogy pozitívat tesztelek és jó erős HCG-vel... Fosok... Reggeli pisst még nem tervezem, de hajnalban eldöntöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.10.24 18:17-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, köszi!!
ez a Péteres sztori nagyon ott van. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Sajna már itthon vagyunk. Nem nagy szivvel, de haza kellett jönni. Nagyon várom a kikeletet, hogy sok-sok szép tulipán és rózsa képet tudjak küldeni nektek.
Addig pedig sokat foglak olvasni titeket, járok a fogdokkerhez ill. reumára meg massz-ra, aztán hipp-hopp csak elttelik majd a tél.

Ma még vezettem is kinn, olyan jó volt. Ha még tehetem fogom tenni, ott sokkal jobb, mint itt a városban, bár hétvégenként majd előfordulok a zuglói utakon, főleg a tanpálya környékén.

Sajti: nekem el tudod küldeni a fotós cimet?

Estrella: vigyázz magadra, inkább most tartsd vissza magad, már megvan az eredmény! Egér ügyben csak ragasztó: Biotoll, A4-es papirt körberagasztani, közepébe a kaja, leginkább dió az is ragasztva. Onnan egér nem jön ki élve. Szabadon ne engedd, mert rokonhoz visszament és "tudta" hogy milyen a ragasztós papir - nem hülye állatok

Ann? mennyi az a nagyon sok kezelés? Igazság szerint én is jártam tavasszal hosszu ideig magánba - nem volt olcsó, de ha ez az ára?

Mit tud tündérkeresztanyu és kb mibe kerül? Sajti: lehet nekem is szükség lehet rá. Egészségpénztárra nem megy??

Azt tudjátok, hogy lassan itt az év vége - már irtam. Itt az idő, egészségpénztárat feltölteni, aki teheti és nem minimálbéres. Nekem csak igy lehet, mert egyéni tag vagyok - de 100 ezer pénz bármit megér, csak egy kis admin munka van vele.

Judit: mikor lesz info hányan vannak pontosan?

Rodina: nagyon elszaladt az idő, most lettél babás és lassan beteljesedik a vágyad, érkezik Kitti babád, várom.

Hu csajszik, olyan jó volt tegnap ennyi babácskát látni, és dajkálni. Olyan rég volt már nekem. De este elővettem a képeit, és sikerült nem elsirni magam. Pedig itt voltam az üres szobája mellett. Ezért sem szeretek itthon lenni, mert minden rá emlékeztet, és itt az iskola, az óvoda, a bölcsöde. Sokkal könnyebb kinn a telken.

Mieza: olyan jó, volt látni a gömbölyödő pocakot. Mondtam én csajszi, hogy lesz. Kutyáid haláliak! Babaszoba tökély, mint ahogy a ház is. Már csak ennek a fránya télnek kell elmulni és tologathatod babácskádat.

Na jó mára lelövöm magam mert még sok a dolgom

üdv kispatak
Vendég

No megjöttem csajok :)

szóóóval,igen,lakat alatt vannak a fotók,ami azért van,mert többetek a BMC-s klubba nem akart jönni a nyílvánosság miatt.

Na most emiatt,hogy senkinek ne legyen kínos,inkább titkosítottam a dolgot,de aki nem az ismerősöm,vagy frissen az,és még nem vettem fel a listára,nem láthatta.

Nyugalom,van vagy 70 kép,ebből asszem 10-et vagy 12-t töltöttem még csak fel,sajna kicsinyítenem kell egyesével,de majd most.

Amúgy csodálom,hogy nem csuklottam ma,ennyiszer sose láttam még a nevemet említeni egy oldalon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no mindjárt intézkedek :D
Vendég

Kispatak: jelölj vissza iwiw-en,hogy Téged is felvehesselek a listára,akik látják a képeket :)

többieket -remélem hiánytalanul- felvettem,úgyhogy megnyílik a titkos mappa :D

aki még nem ismerősöm,egyelőre nem látja,mindjárt nekiállok a többi képet is lekicsinyíteni,és felrakni :)

Sajnos csak most jöttem haza a munkából... :?
Vendég

A férjem túrós süti receptje:

Tészta:
40 dkg liszt,
25 dkg ráma,
15 dkg porcukor,
1 tojás sárgája,
fél sütőpor,
1 vaníliás cukor,
3 ek kakaó
Összegyúrjuk az egészet és elfelezzük. Ahhoz hogy könnyű legyen reszelni, 1 éjszakára be szoktuk tenni hűtőbe.

Töltelék:
50 dkg túró,
25 dkg cukor,
3 tojás sárgája,
1 citrom reszelt héja,
1 vaníliás cukor
Jól összekeverjük, majd 5 dkg búzadarát keverünk hozzá, végül a 4 tojás habját is óvatosan belekeverjük.

Az egyik cipót vajazott, lisztezett tepsibe reszeljük, egyenletesen elosztjuk rajta a tölteléket, majd a másik cipót ráreszeljük.
Cukor helyett fele részben édesítőt szoktunk tenni.

180 fokon szoktuk sütni, tűpróbával nézzük, hogy mikor kész. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Irígyen olvastam a beszámolóitokat! Annyira jó, hogy ilyen jó kis banda verődött össze! Remélem a következő talira én is eltudok menni!!!!

Breki,
Ha felteszed valahova a képeket, majd küldd el légyszi a linket! Ha nem baj, megkukkolom én is! :D

Csajok, szorítsatok holnap légyszi! Megyünk kontroll vv-re!!!!
gigibp

Brekkk,
köszi, én már bekerültem. :-)
nincs gmailes címed? ott kicsinyítgetés nélkül fel tudnád tenni picasa-val.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku:
Bocsika, de azt a párat, ami fenn volt, levadásztam és pár lányzónak már elküldtem emilkében. Azt nem tudtam, hogy van 70 db!!! :lol: Jippííí! No, majd ha mindet felteszed, akkor ismét garázdálkodom, ha szabad... :oops: :D
Hallod, ilyen sokáig dolgozni... Holnap legalább pihenhetsz?

Kispatak:
Azt a pár képet átdobtam neked is mélbe, de ezek szerint lesz még! :)
Tündérkeresztanyut csak ajánlani tudom, ha érdekel, elküldtem privibe az elérhetőségét, részleteket (árak, EP-re mehet-e?) tőle tudsz kérdezni. :) Ő csodát tud tenni a lélekkel! Nem óccsó, az már szentigaz...

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?