A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nálunk Zsófi csak nemrég kezdett el mesét nézni, sokáig őt sem kötötte le :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Itt alszanak :roll:

Itt volt egy ismerősünk egy kislánnyal, Lénával. Elég jól elvoltak a gyerekek, felváltva biliztek, bicikliztek.
Rugó kis kérlelés után hiszti nélkül adta kölcsön többször is a nagy szent biciklit 8)

Most kiküldtem anyósomékhoz a kertbe, én meg pakolom a cuccokat az élményfürdőhöz :arrow:

Rugó is elég sokáig nem nézett meséket. Aztán egy időben jól elvolt velük, most fél éve meg szinte erőszakkal sem tudom leültetni mellé. Néha jó lenne egy kis nyugi 8) De nem.

Kép
vindolanda

Ja, a traktoros videókat mondjuk nézegeti a youtube-on. Napi 20-25 percben, akkor hawaii-dizsi-napfény :lol:

Kép
vindolanda

Vindo hely az már van, nem kell sátrazni 8) :D

Jaj nálunk is megy a pakolászás, alakitás :roll: erről szól az életem :roll: de én szeretem, apa lehet már nem annyira :D :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Életjel... :oops:

Oktatás szuper volt, és fárasztó. Ki vagyok facsarva... :roll:
Ma főztem, mostam, pakoltam egész nap. Holnap - ha jó idő lesz - elviszem Szelit sétálni délelőtt, aztán pihi! :)

Visszaolvasni nem tudtam.

Milyen volt a tali Mesiéknél?

Remélem, mindenki jól van!

Nálunk most Apa a soros a betegségben... :( Tüdőgyulladása lett... :? Antibiotikumot szed rá. Bár már kezd jobban lenni.

Kép

Kép
regcsiken14

Kicsit visszalpoztam.

Panndi!!! Nagyon örülök, és megy a drukk!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Móni! Hú, de hasonlítanak egymásra a gyerekek! 8)
Tényleg tuti azon a fotón a hajad! :)
Mész fodrászhoz???

Kép

Kép
regcsiken14

Na, itt vagyok. Próbálok még egy kicsit dolgozni. A többiek már alszanak.

Az élményfürdő jó volt, még a termál részben is voltunk, és kb. 20 percig a 40 fokos sötét gyógyvízben áztattam magam, meg jakuzziztunk, és persze Rugót kísérgettük a gyermekmedencében :roll: :P

R. aztán hazafelé el is aludt. Álmában vetkőztettem, adtam rá egy pelenkát (fogalmam sincs, mikor pisilt utoljára). G. meg itt a nappaliban a földön fekve alszik. Már kétszer próbáltam felébreszteni, de nem sikerült.

Heni, a sátorban messzebb voltak :lol:

Szia Regina.
A párodnak jobbulást, ti meg sétáljatok egy jót holnap :!:

Dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki :( :arrow:

Kép
vindolanda

Én itt vagyok, csak folyton kikapcsol a gép, nem bírom tovább idegekkel, biztos benyelt vmi vírust...

Úgyhogy megyek is, ez már a harmadik kommentpróbálkozásom, és nem kísérletezem többet, a elvész, akkor ma nem tudok már írni...

Így is csak ennyi, nehogy meghaljon, mielőtt elküldöm.

Jó éjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Zdori! szg... :evil:
Nekünk is ezt csinálta, fogta magát, és kikapcsolt állandóan, elég bosszantó. Elvittük szerelőhöz, kiderült, hogy az alaplap memóriája kicsi volt, és nem bírta már el a gépet. Azt kellett felfrissíteni.

Vindo! Köszi!

Megyek pakolászni... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Leültem F1-et nézni, erre az eső miatt szinte mindig SC van bent :?
Kiesett Webber :( neki drukkolok
ááááááá, pedig már rég tudtam csak a futamra figyelni ,de ez most nem jó verseny :?

Dóri azért néha jelentkezz be
jó tanulást :)

Regi jobbulást párodnak++++
:arrow: találsz hozzáférést és láthatsz sok képet a taliról.
Mesi már feltöltötte :D Én még nem :oops:

Vindo nem lennék most a helyedben :roll:
azért a welnes jó lehetett :D

Fodrászhoz még nem jutottam el :?
pedig nagyon el kell mennem, mert nagyon hullik a hajam :(

Vera Báló hogy van?

Heni néha Gréti is mondja úgy, én mindig mondom akkor neki a helyes változatot.
Szerintem ne aggódj, az ovónők néha túl sokat lovagolnak egy-két dolgon amin nem kéne :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

SOS :!: :!: :!:

Mi a neve annak a gyógynövényes kúpnak amit adhatok Gergőcinek?
Fogzik elég erőteljesen és az egy dolog, hogy én nem alszok de sajnos Ő is nagyon keveset :( Hátha ennek segítségével tudna pihenni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt vagyok megint.

Móni, hát, már közel a vége.
Most csak azt az újdonságot tudtam meg, hogy - lemondó, szomorú hangon - jaj, ezt a gyereket nem érdekli semmi. Mivel nem ült le megnézni a Holle anyós mesekönyvet.
Valamint 10 percenként előjön a beszéd, és a többiek beszélnek már, te miért nem, már egy éve kellene neki és mit rontottunk el stb. :?

Fogzásra mi dentinoxot használtunk, mikor meg napok óta hússzor kelt éjszaka, akkor nurofent :roll:

Dóri, jó tanulást.

Ja, nem tudom, hogy az ominózus óvónők mit csinálnának Rugóval :lol: :wink:

Délben elvileg hazamennek, szóval 8)

Kép
vindolanda

Móni! Igen, köszi, közben már megtaláltam! :)
Én Viburcol kúpot adtam annakidején, de az homeopátiás... Nem emlékszem gyógynövényesre. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

bálint jól,viburcol

szebbet...
:arrow:

KépKép
viranka

Helló, drága lányok,
csak gyors bejelentkezés.

Mónikám, az egy hét majd kedd felé jár le, de igazából szerdától fogok jobban ráérni. Pötikének a legjobbakat!

Vindo, részvétem, amit Neked ki kell állnod...

Sajnos én továbbra is beteg vagyok (vagy lehet, h ezt még nem írtam), 5 napja tart, az elején sima náthának nézett ki, de mostanra sem javult semmit, hangom alig, tiszta takony vagyok, hasogat a fejem, szóval csak üldögélni tudok és fájdalomcsillapító nélkül még felállni sem tudnék. Ádi szerencsére jobban van, de ő napok óta köhög, ha vízszintesbe kerül, így az oviban sem tudott aludni, meg hajnalonta kell, hisztizik a köhögés miatt vagy 1,5 órát és esetleg visszaalszik utána, esetleg nem.
Rég voltam ilyen szarul és így kell készülni a konfira, ami amúgy holnap és holnapután van, de már csak azt várom, h túllegyek rajta. Majd begyógyszerezem magam.
Nem tudom, mik ezek az új vírusok, most már havonta kapok el egyet, régebben jó, ha évente egyszer voltam beteg.

Mindenkinek a legjobbakat, szerdán legkésőbb jelentkezem!
Puszi!
irina

Köszönöm a segítséget, már vettem is.
Remélem éjszaka nyugodtabban tud majd aludni :roll:

Irina isla moos
nagyon jó a torokra. Én egyáltalán nem bírtam beszélni, semmi hangom nem volt és ez segített.
A patikus ajánlotta. Gyógynövényes, akár homeopátiával együtt is használható.

Vindo elmentek már?
Azért én lehet megcsináltam volna, hogy odaadom a gyermekem kezébe a telefont és mutassa csak meg milyen profi módon tudja kezelni 8)
Tuti jobban mint mondjuk anyósod :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina, gyógyulj meg :!: :!: :!:
Az ember mindig akkor lesz beteg, mikor nem kéne :x
De ügyes leszel így is :wink:

Igen, már elmentek 8)

Amúgy volt telefonos közjáték, de fel sem tűnt nekik. Hogy be sem tudják kapcsolni, pedig kiírja szövegesen, hogy hol kell kioldani az érintőképernyőn, Rugó meg flottul kezeli :roll:

Én is tudom, hogy R. nem a leggyorsabban fejlődő baba a beszéd területén, de azért más területen vannak érdemei, és azokért meg is lehet dicsérni néha. És nem a füle hallatára sopánkodni folyton :x

Kép
vindolanda

Rugó valami furcsa indíttatásból a bilibe végezte el a nagydolgát :shock: Most boldogok vagyunk, hátha újra hajlandó lesz később is :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, :? :x :twisted: ereszd el a fuled mellett ezeket :D Nalunk is volt tegnap vendegsegben egy nyugdijas ovono (magyar, a baratnom nagynenije itt vendegeskedik), aki raadasul 25 evig ovodavezeto volt, elkezdett hangosan szornyulkodni, hogy Rania meg nem szobatiszta, es jol megdorgalta Raniat, hogy a pelenkaba csinalni mekkora szegyen egy ekkora gyereknek... :shock: (igy adja nyugodtan az ember lanya a gyereket oviba...) meg szerencse, hogy Rania nem erti, hogy mit jelent magyarul, hogy szegyen, de szerintem angolul sem tudja, soha nem hallotta tolunk.

Jo mozgalmas hetvegenk volt, szombaton nagy vendegsereg volt nalunk, ma meg keresztelon voltunk (megint).

Van egy uj termekem :D

Kép

ez pedig a top-selling baba-agynemum ebayen, most rakom fel a magyar oldalra, egyik kepen hagyomanyos fejvedovel, masikon az uj racsvedovel.

Kép

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Utálok sötétben kelni :x :?

Ma munkanapom van, de leszek napközben azért.

Niki, ja, nagyon felemelő érzés az ilyesmi :roll:

Kép
vindolanda

:?: :?: :?:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Felraktam végre a képeket 8)

Vindo szólj rájuk nyugodtan!
Ha megsértődnek majd megbékélnek.
Rugó előtt azért ne sopánkodjon már :evil:

Niki szuperek az újak is :D
nem válaszoltál.
Szeretitek a sülttököt?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csatlakozom Vindohoz :roll:

Hol vagytok!?!?!?!?!?!?

KépKép
Kép Kép
l.móni

En is csatlakozom...hol vagytok? :D

Moni, jaj, bocsi, nem tudtam, hogy hozzam intezted a kerdest :D En nagyon szeretem, S. es a gyerekek meg sosem ettek szerintem, itt nem divat sutotokot sutni.. :? Miert kerdezted?

Megnezem a kepeket :D :arrow:
Vendég

Vagy most varjal.... sutotok sult tokot, vagy rendes tokot? Bocsi, hogy ilyen ertetlen vagyok :lol:
Vendég

Muszaj a fozesnek nekiallnom, meg csomo hazimunka is van.... egesz delelott uj termekeket toltottem fel, meg kicsit tanultam is a potvizsgamra, csutortokon lesz... :? Szerencsere a gyerekek ma jol elvannak, jatszanak szepen, igy tudok haladni. Alex most elment aludni.
Vendég

Niki sütőtök sült tököt :)
kitaláltam mi lesz a csomagodban :wink:
tuti sikerülni fog a vizsgád :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Moni, te meg miben santikalsz? :roll:
Sajnos, az a vizsga nem tuti... Ez az egy vizsga fogott ki rajtam a 3 ev alatt, es meg mindig nem tiszta... megegy eselyem van a csutortokin kivul potvizsgara, ha az sem sikerul, kirugnak... :? Bele kell huznom.. :? :D
Vendég

Hajrá Niki!!!
Milyen vizsga ez pontosan?

Móni, legközelebb tényleg szólok neki. Szerintem Rugó is érzi a dolgot, mert ahogy elmentek, elkezdte a szavak ismételgetését, meg mondott újakat is (pl. pálca, mikor jégkrémet evett), de a látogatás közben az apa-anya-papa triádból nem engedett :roll:

Én lassan indulok haza. Este talán mekizünk, mert hulla vagyok, vacsora-készítésre képtelen. Aludtam vagy öt órát, most többet akarok éjjel 8)

Irina, ma adtál elő???

Szép estét.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Niki! Szorítok a vizsgádhoz! +++++++++++

Vindo! Tényleg ne foglalkozz azzal, mit mondanak!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Ezt Rugó találta böngészés közben:

http://www.youtube.com/watch?v=BMbpjauDg9U&NR=1

Ezek a bolíviai sofőrök nagyon tudnak :shock:

Kép
vindolanda

Vindo, nem is tudom magyarul... : Recording and evaluating costs and revenues....(ezeket a szavakat magyarul nem ismertem :lol: ) most is ezzel szenvedek, es megcsinaltam egy harom oras vizsgafeladatot a neten, es kijott az eredmeny, hogy nem sikerult!!! :twisted:

Na, megyek, es folytatom is...
Jo ejt!
Vendég

Sziasztok!

No megint jól eltűntem - de ez tőlem úgy látszik már megszokott. :oops: :? :lol:

Jól vagyunk, Zsozsi mehet oviba, a herpesze már csak egy bibike. Gegi megint kicsit taknyi - de nem vészes.
Hétvégén Szolnokon voltam röplabda tornán, ahol csak hajszállal maradtunk le az arany éremről. Nagyon jól éreztem magam, Apa tartotta itthon a frontot két napig. Nekem ez a hétvége olyan volt, mintha bevettem volna egy vödör xanax-ot 6 doboz magne B6-tal. 8)

Lassan keltem Zsozsit, csak annyit akartam írni, hogy a gyerek derékmelegítőkből vannak új színek. Sötét lila, sütőtök sárga, világos kék, piros/fekete/fehér és kék/fekete/fehér csíkos. Délután lefotózom az összeset, akkor írjátok meg újra mit szeretnétek, és azt, hogyan juttassam el hozzátok. :)

Én is megnéztem a g-mail-en Móni fotóit. Szuperek! :D

Ha már a sütőtök szóba került, múltkor egy óra alatt megettem egy egészet, a végét meg lenyomtam egy kis sóskával. :lol: Nem voltak emésztési gondjaim! :lol:

Hoppá, ébresztenem kell. :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Niki, ez egy hülye tárgy :roll: :x

Emese, nagyon a valaki a hétvégéken.

Baja van. :arrow:

Kép
vindolanda

sziasztok

Mi is jól vagyunk tegnap már ment bölcsibe Petrusom.

Na Mesi ha ezt tudom én is egész hétvégén szolnokon voltam meg néztelek volna... :D

Az összes kép nagyon jó. Móni a te képeid között kettő is van ami nagyon tuti lett Petursról :D Majd átküldöm magamnak :D

Niki: Csak sikerül az a vizsga :wink: Nagyon jó dolgokat árúlsz majd továbbítom az ismerőseimnek. :D

Vindo: Nem semmi amit Rúgó talált, néha amikor megengedem Petrának is olyanokat tud találni, hogy csak lesek mint hal a szatyorba :lol:

Megyek mert a melóhelyről írogatok nektek....

Szép napot! Bár az időjárást elnézve............... :?

Kép

Kép
agica1126

Jo reggelt!

Ma azt sem tudom, hol all a fejem.... Alex raadasul tok nyugos, alig tudok haladni.. Be kell mennem az onkormanyzathoz is, szakad az eso.. :twisted: Kozben tanulnom kene, holnaputan vizsga, de a holnap este kilove a gyakorlasra, vendegsegbe megyunk. Ki kell meg nyomtatnom regi vizsgafeladatokat a netrol, gyakorolnom kell meg...
A lakas romokban, nem is sorolom... :x :)

Agica, koszi!! Ram fer a reklamozas!! :D Szerintem is nagyon klasszak a cuccok, a babakocsi-zsak is olyan szuper, nagyon jo meleg, Alexnek is van, imadja, jol belebujik :D

Talis kepek szuperek!!

Mennem kell, veszekednek.

Puszi!
Vendég

Na, most látom, hogy az előző hozzászólásom elég értelmes lett. Szóval Emese laza, ez a lényeg.

Megint rángat :?

Kép
vindolanda

Itt is szörnyű idő van. A postaládáig mentem ki, de gyorsan be is jöttem :roll: 8)
Rugóval sokat játszottunk-takarítottunk délelőtt, majd evett, most pedig szerencsére leült Süsüt nézni, szóval váratlan sikert arattam.

Niki, egy kalappal neked, ügyes legyél :!: Majd írd ám le, sikerült-e.

Ágica, jó munkát :wink:
Megnéztem a Móni-féle fotókon Petrát, igen szép:)

Rugó új heppje amúgy Majom Kapitány. Vettem neki egy csomag gatyát a múltkor, és kb. három darabon majmos minta van. Ezt elneveztem majom kapitánynak, és annyira ragaszkodik a majmos darabokhoz, hogy egyet a kezében tart, mikor este elalszik :shock:
Igyekszik is kimondani, hogy "kapitány", de nem nagyon megy neki. Viszont a lépcsőt meg a hallót már ki tudja mondani.
Már van majom kapitányos dalunk is, és este róla szól a mese is.

MInden orchideám hajtást hozott, az első mindjárt nyílik is. Majd lefotózom. A lila meg még javában virágzik, de úgy hajt. Ezt tavasszal vettem, és azóta nyílik.

A végén orchidea-kertész leszek.

Ja, Mesi, nagyon jó a lakásotok, ezt már akartam írni. Az udvarral hogy álltok?

Kép
vindolanda

Nincs itt senki. Megyek teregetni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Én vagyok egy kicsit :roll:

Rugó és a majomkirály :D
Itt is esik tegnap este óta :?

Niki drukk, hogy sikerüljön a vizsga++++++++++++++
nem nagy dolog amit küldök ám :roll:
már elkezdtem gondolkozni, hogy milyen kézzel készült különlegességet csinálok a családnak karácsonyra és úgy döntöttem csinálok egy kis sütőtökdzsemmet. Ebből küldök nektek egy üveggel. Meg pár apróságot :D Olyan kellemetlenül érzem magam, mert mi tőletek olyan sok mindent kaptunk és semmit sem tudtam visszaadni. Most megtenném :)
persze csak ha küldesz címet.

Mesi na végre olvasok rólad is :D
már hiányoltalak

Ágica melyik képek?
elküldöm teljes méretbe ez csak kicsinyített változat.
Ezt nem jó előhivatni vagy naptárba.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

készen van a gyerekek szobája :D Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

MIndjárt szövegesen is jövök.

Kép Biciklit szerel.

Kép Mindig jól jön egy kőműves kalapács (vagy mi).

Kép Egy régi játékára csodálkozik rá.

Kép
vindolanda

Na, megjottunk, borig aztunk, kiveve Alexet, aki jol belebujt a babakocsi zsakba megint :D Ez itt a reklam helye! :lol:

Most foznom kell, es ha Rania engedi, olvasgatom kicsit az anyagot (Alex alszik)

Heni, nagyon tetszik a szoba, milyen jo vilagos is!! Ugyesek vagytok!

Rugo nagyon jopofa! :) Akkor most mar en is le merem irni, hogy Rania kedvenc jateka a bugyijai (Persze hordani nem hordja oket) egy kis kosarban tartja, orzi, mint a kincset, es szortirozza, hogy Doras bugyi, meg Peppa piges, vagy hercegnos, es ha valaki jon hozzank, buszken mutogatja... :oops: :lol:

Moni, hat ezt a kedves felajanlast pofatlansag lenne visszautasitani, de tenyleg nem vartam semmit, nekem igy is szivesseget tettel, mert csak a helyet foglalta a sok ruha :D Majd kuldom a cimemet, de tenyleg ne vidd tulzasba! :D

Ranianak be kell raknom egy Barney dvd-t.. :arrow:
Vendég

Niki, hát ezért nem akarja használni a bugyikat, mert tetszenek neki :roll:
Van, hogy Majom kapitányt én sem tudom ráadni, mert akkor nem tudja fogni éjszaka :wink:

Heni, szép szoba :P
Redőnynél alszanak a gyerekek?

Szia Móni :D
Tényleg, a ház színével mi újság?

Jön Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

tudja használni :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

ugy is ertelmes volt, hogy nem tudja fogni, mert gondolom a kezeben fogja :wink: :D
Vendég

Ja, hogy úgy fogja :shock: 8)

Már azt sem értem, hogy mit írtam. Hülye vagyok.

Csinálok egy kenyeret, Rugó az ablak alá tolt kis asztalon dorbézol.

Kép
vindolanda

Már most gondjaim vannak, pedig még hol a nyugdíj-korhatár :roll:

Kép
vindolanda

NA sziasztok, leültem végre:-)

Péterke nem jár oviba, kicsit taknyi, meg piros foltosnak láttam a torka felé a szájpadlását, hát ma elvittem, virusos szájfertőzés, na értem, hogy miért nem fáj a torka :roll: kaptunk rá egy 3000 ft os gélt :evil: :shock: eszem megáll ezeken a gyógyszer árakon.

Vindo a kig szerelő Rugó, na legközelebb megmondhatod anyósodnak, hogy Rugó szerelő lesz és azoknak nem kell sokat beszélni :wink:

Mesi nincs elnézve a ritka bejelentkezés! tessék jönni gyakrabban!!!!! Falvédőt nem varrtok????

Vindo igen lehúzott redőnynél alszanak, sőt a hálóban is lehúzom, hogy jó sötét legyen
:roll: aztán a szomszédok biztos azt hiszik, hogy én is alszom napközben :D :roll:

Niki, igen ez egy egyébként is világos szoba, mert déli fekvésü. NEkem a konyhám sötét, de hát van beépitett spot a bútorban, állandóan világit :roll: na hogy miért is sok a villanyszámla :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?