A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Felajánlásom:Kittikének megy! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Csak 1% ot kérek belőle a holnapi uh-hoz!
ritabmc

Sajti
reggel óta online vagyok melóhelyen, az egyéb dolgaim közepette be bekukk és nagyon várom a jó hírt felőled.
Nagyon nagyon drukkolok..
ann74

drukkolok sajti, folyton az f5-ot nyomom, besem zarom az oldalt.
valyoni

Sziasztok!

Sajt!

Én is nagyon drukkolok! Tűkön ülve várom az eredményt!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sajti!
Várunk a jó hírrel!!!
ritabmc

Lányok, Sajti hívott és kérte, hogy mondjam Nektek is, mert nem tudja mikor tud jönni, hogy 2 alatt a hcg, sajnos ez most nem sikerült :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szerencsére ott voltak vele a lányok, így könnyebb volt a várakozása... aminek úgy vettem ki a szavaiból, nagyon örült.

Próbáltam bíztatni, hogy nekünk pont a fagyis után lett spontánka... és Sajtom, itt is azt mondom, irány, engedjétek ki valahol brutálisan azt a kurv@ gőzt, Neked már ráadásul bizonyított is a szervezeted, lett spontánod, és most meglásd, ha sikerül Veletek is fog maradni a kis matisz....... Menjetek el valami jó borvidékre, az segít belazítani :wink: :wink: :wink:

Mára viszont sok erőt kívánok, sírd ki Magadból, az segít, hogy elengedd ezt a mostani várakozást, és legyen hely az újnak.... Aranyom, jobbat most nem tudok mondani.. annyira azt éreztem, hogy most sikerült.... Gondolatban továbbra is Veled vagyok, és biztosa vagyok benne, hogy hamarosan meglátogat a kis Lélek!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

sajt: Nagyon sajnálom. A gőz kiengedése jó ötlet.
vicky79
Budapest III. kerület

sajti
nektek is össze kell matiszolni ezt a babát...
fel a fejjel most jól megfertőztünk a babatalin és remélem te is úgy jársz mint andi és rita :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sajti: irtam,toroltem,irtam,toroltem, nemis tudom mit irjak ami adhatna egy kis vigaszt, andi jol leirta, most kicsit pihiztek aztan annyit spontankodnak itt a lanyok,hogy majd neked is ugylesz.
valyoni

Sajti!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry:
Azt gondoltam ki,ha nektek spontán is összejöhet,próbáld ki Fülöp doki csoda bogyóit.HA SZERETNÉD ÍROK PRIVIT SZÍVESEN!
Ölellek!
ritabmc

Sajti, én is detto Valyoni...mert szinte 100%-ig biztos voltam benne...
Most sok-sok erőt kívánok, hogy mielőbb tudj tovább lépni.
Olyan jó emberke vagy Te is, úgyhogy úgyisleszúgyisleszúgyislesz!!! HIDD EL KÉRLEK! Főleg ha már volt spontánod, akkor ez azt jelenti, meg tud történni. Jaj tudom annyira könnyú mondani, de tényleg, figyelemelterelés, kikapcsolódás, ilyenek...bár tudnám a pontos receptet!!!!
ann74

Rita,
Eszter és én szerdán megyünk, holnap nemtom megy-e valaki.

Sajtikám,
csak a jövőbe szabad nézni, igaza van a csajoknak, talán rátok is egy matisz baba vár. :wink:
sajnálom hogy nem tudtunk szerencsét hozni neked. :(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Gigi
mi lett a kontroll vv eredménye?

Csucsu
írj majd mizújság!!
ann74

Lányok,
Lehetne Hozzátok egy óriási kérésem????

Nem szoktam nagyon ilyeneket kérni, de most az idő sürget és az állás szoros..... Barátosném a családineten feltette fotópályázatba a lánya és a férje képeit "Apukám és én" c. fotópályázatba. Engem is megkért, mert jelenleg ők vezetnek, de szoros az állás, hogy nyomjak rájuk vasárnapig naponta 1-1 voksot :) Vasárnapig tart a szavazás, napi 1-et lehet nyomni.
Arra gondoltam, hogy mivel ez itt egy szuperjó csapat és talán nem tartotok pofátlannak, hogy Akinek nem teher, egy gyors regisztráció után (ha még nincs) megtennétek, hogy szavaztok rájuk Ti is?? Ennek a fórumnak az ereje olyan nagy, hogy akkor már biztos tuti lenne a sikerük :).... És én is nagyon megköszönném... :)

Ez a linkje:
http://www.csaladinet.hu/palyazat/apuka ... ter_sort=2

Az ő képeik a bera81 néven futnak.... semmi mást nem kellene, csak egy online szavazás gombot nyomni... (van ott ilyen 06-90-es fizetős sms szám is alatt, azt nem kell, csak az online-t, az ingyé van..:).... Nórika a baba egyébként szeptemberben volt 1 éves.. egy tündérmackó gyerek... :)

Előre is köszi, aki foglalkozik a dologgal.... Pusszantás :)

andrea-1

Sajti drága, nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Sírd ki magad, de holnaptól már csak a jövőre szabad gondolni és tuti ott a siker!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Megjöttem én is a bmc-ből....Lehet hogy azzal hogy babás lettem elmúlt a varázserőm??? :shock: :shock: :shock:
Eddig bárkivel voltam eredményhirdetésen +++ lett, csak én hallottam mindig nega híreket...ma meg... Sajitkááááám :cry: :cry: :cry: Annyira szerettem volna!!!
De igazuk van a lányoknak, fel a fej, indulás tovább! Tudod, nekem is a fagyis utáni lett az igazi :idea:

Rólunk:
ügyes voltam, annyit ittam/piss mint állat, éééés, mára már nem volt látható víz a pocakban, a vv eredmény is jó, tehát S gyógyultnak nyilvánított! Pápá hiperstimu :!:
Ééééés, néztünk uhun petezsákot, van egy szééép, naaagy, 5 mm-es....meg mellette egy halványabb 4,5 mm-es, amiről még nem tudta eldönteni hogy ő most jön vagy már megy...
Először jövő szerdára hívott vissza szívhangra, de mikor látta mennyire le vagyok törve hogy csak akkor tudunk biztosabbat, akkor kiutalt nekem egy extra petezsák-számláló uhut csütörtökre :D
Mindig mondtam én hogy egy angyal, és ezt továbbra is fenntartom!!!

Kép
judit0713

Juditkám,
Örülök, hogy víz nuku, és létszám van a pocakodban helyette!!.... AZ JÖN.. nem megy... (direkte NAGY és kisbetűvel írom).... úgyhogy nyugalom, meglesz apjukkal a vágyatok!!
S. véleményem tudjátok, de ez most tényleg rendes volt tőle.... :wink: :wink:
Minden rendben lesz csütörtökön... alíg várom már hogy jelentkezz.. képet kaptál róluk???? :lol:

andrea-1

Andi,
ment a szavazat!

Gigi,
mizu nálatok???

Rita,
elég brutálul hangzik ez a szuri :shock: Holnapra drukk!!!

Kubu,
hajrá, alig pár oldallal vagy már lemaradva 8) Sokszor nem is értem csajszi hogy bírod! én csak fél napokra húzok el itthonról és alig bírom utolérni a társaságot :roll:

Breki,
bizony, hamarosan te is növeszted a pocit :wink:

Csajok,
bocsi, de asszem én is biztonsági játékos leszek :oops: , mint Miezánk volt, így a 12. heti tuti vizsgálatok után adnám át a táblit a következő szerencsére várónak!
Addig is tessék gondolkodni, ki szeretné ezt a nemes feladatot magára vállalni! Ami tuti: sikert hoz, nem is olyan nagyon hosszú időn belül :wink:

Kép
judit0713

Nem, mert az istennek se sikerült őket szépen egy képre varázsolni :? , pedig többször is próbálta.
DE majd csütörtökön már ott döngetnek fej fej mellett :D

Tényleg csajok,
a sikereket mikor kell átkönyvelnem az "akikre büszkék vagyunk" kategóriába???
Szívhang után? Vagy ha már van kiskönyv?

Kép
judit0713

Sajtikám,
nagyon-nagyon sajnálom!!!! Meglásd, most már mi jövünk! Fel a fejjel, ahogy én is teszem és csak előre nézz, ne hátra! Tudom, hogy rohadt nehéz, átérzem az összes fájdalmad! Hajrá 2011!!!! :)

Szerencsére mi a helyzethez képest, jó híreket kaptunk! A hcg szépen csökken (100 körül van), lassan visszarendeződik minden a rendes kerékvágásba!
A következő lombik legjobb esetben is február végén lehet, de egyelőre márciusra vagyunk beírva! Én már ennek is örültem, hogy nem április!
Megint próbált a laparra rábeszélni, nem hagytam magam!
Viszont egy immunológiai meg egy kromoszóma vizsgálatot meg kell csináltatnom! Az előbbire a Honvéd kórházban Nemes dr-t ajánlotta! Valaki volt már nála? Állítólag nagyon soká tudnak időpontot adni!
gigibp

Gigi,
a szépen magától csökkenő hcg az jó hír :)
de hogy márciusi kezdés :shock: Bár addig most hamarosan itt vannak az ünnepek, meg talán még egy jó kis romantikus valentin nap is belefér, hátha ott összejön egy kis matisz :wink:
Nekem a két nagy gyerkőcöm mindkettő az ünnepek közti nagy semmittevés következménye :roll:

Kép
judit0713

Kisbeeka, szuperek lettek a képek. Nagyon köszi! :D

Andi, regisztráltam, de nem tudom, hol kell szavazni. Nem találtam meg csak az SMS-t. Leírnád hol van?

Judit, örülök, hogy már nincs hiperstimu! És drukkolok a másik drágaságnak is! És várjuk majd a csütörtöki híreket is.

Sajnos nem volt valami jó napunk. :(
Szemdokinál voltunk Lilivel és ahogy gondoltam át kellett mosni a könnycsatornáját. Hát ezt az érzést senkinek sem kívánom, amikor látod a gyerekedet így sírni, ordítani. Végül én is bent voltam és fogtam őt az ölembe, az asszisztens meg a fejét. Nem mertem odanézni, az a tű borzalmas volt a doki kezében.
Ott vigasztaltam utána szegénykét még szopiztattam is, de akkor is sírt még.
Szerencsére már minden rendben vigyorog ezerrel a játékaira és most alszik.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,
Lilinek gyógysimik itten mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Nekem szerencsére mindketten elég jól bírták az ilyen orvosi nyúzásokat...én nem annyira, nézni őket :roll:

Kép
judit0713

Sajti!
én csak nagy ölelést küldök és csöndben vagyok, hogy ha kell, meghalljalak!

Gigi, miért nem akarsz beleegyezni a laparba? nekem sikerült!!Vagy sokkal több a rossz tapasztalat?

Woody, leírva is szörnyűűűűűűűűűűűűű :( sajnálom...

Judit, örülök Nektek, szépen fejlődtök!Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, igenis ott van ketteske is, most még lassabb, de be fogja hozni a tesót!
Vendég

Lányok, rendesek vagytok, köszönöm szépen!! :)

Woody: Ó Istenem, szegénykém, de rossz lehetett így látni, remélem nem kell többet ilyenre mennetek :( Jó hogy már nevetgél... Puszilgasd meg a nevemben is..... :)
A szavazás úgy megy, hogy a bera81 képre rá kellene kattintani, akkor kijön összesen 4 kép, amiket feltett... és azok felett van egy narancssárga keretben (az sms-szám felett) az online szavazás gomb.... ott látszik az is valahol, hogy mennyi szavazat van jelenleg... előre is köszi :)

andrea-1

Ez a beszéd Juditkám, csütörtökön ott fog pompázni mind a kettő bébizsák... :) az jutott eszembe, hogy a nagy a fiú, a kisebb meg a lány biztosan :)
Mieza, ha jól emlékszem a 12. hétnél írogatta át a versenyzőket nem?? (húúúú már csak 2 hetem van addig :lol: :lol: :lol: )

Gigi: Hát öröm az ürömben, hogy csökken, adott helyzetben talán ez a legjobb megoldás... legalábbis ha a műszeres befejezést vagy a kemós cuccot nézzük :( Csakhát megint a várakozás.. én megértelek, mert nálunk is az volt a legnagyobb ellenségnek kikiáltva....

andrea-1

Csak gyors bekukk,meg nem ertunk haza,de Sajti miatt kunyiztam netet :cry:

Sird ki magad Sajtikam,es nagy vigasz olelest kuldok neked...

Gigi: a Honved k.-ban Nemes az joooooooo!!!!azt hiszem o a fodokker...ne menj mashoz!!!!!

Rita:neked miert kell verhigitot szurni???

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Woody:simizd meg heyettem is Lilit!!!!es mond meg neki,hogy nagyon-nagy hos volt!!!

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyalka,
szerinted még idénre kapok hozzá időpontot???

Judit,
tök jó, hogy mentek egy xtra uh-ra is!!!! A mázlista!
Jó lenne összematiszolni egy bébit, rajta leszünk az ügyön! Hátha nálunk is csoda történik! Amúgy is, amikor volt az esküvőnk a vőfély és "csodát látunk" szavára kellett előbújnom a házból! :D A banzáj nagyon jól sikerült, hátha megint összejön!

Kahlan,
azért nem, mert rendes nagyműtétnek számít és egyáltalán semmi kórelőzményem nincs, ami ezt indokolttá tenné!!!

Andi,
igen a várakozás a legnagyobb ellenségünk!!!! Akkor egy idevágó idézet:
"A remény jó dolog, a várakozás nem, pedig a kettő egy és ugyanaz és mindig együtt járnak. Akkor most melyik nem az, aminek látszik!?"

Woody,
szegény Lilike! Gondolom milyen borzasztó lehetett látni, ahogy sír! De szerencsére a gyerekek hamar elfelejtik ezeket a szörnyűségeket és látod, már Lili is mosolyog és nevetgél!
gigibp

Gigi: Talán én ezt inkább úgy értelmezném, hogy a várakozásból lesz majd a remény.... amikor már valami konkrét is van, nem? Mindenesetre mihamarabbi reményt kívánok Neked!!! :)

andrea-1

woody;
szornyu lehetett vegig hallgatnod , aterzem amit irsz. naggyon durva.Ilyen pici korban hamar elfelejtik az ilyen megprobaltatasokat.

judit: nagyon ugyi vagy, elment a viz!!!!!! de jo,csutortokon ujra megkukkolhatod oket.

gigi: az jo,hogy igy magatol csokken a hcg, mit mond a doki, mi lehetett?
valyoni

Sajti, tudom, h. nem szereted, ha sajnálgatunk, de azért: :( :cry: :(
Majd gyere, ha jobban vagy! Ölelés hegyek:(((((((((((((((((((())))))))))))))))))

Andi, nagyon jól áll a kezedben vmelyik kismanó (nem tudom, melyik tündér volt, mert csak hátulról látszik :oops: )! :D

Megnéztem a képeket, de bizony volt néhány ismeretlen arc :roll: Az viszont látszik, h. jól elvoltatok :wink:

Judit, de szuper, bye-bye túlstimu! Ja és még jó, h. jön, nem megy! :shock: :D

Woody, biztos nagyon szörnyű végigélni, mikor a kicsi szenved, de még jó, h. nem olyan hosszú távú a memoriájuk ebben a korban, kiheveri gyorsan, ahogy már meg is tette! :)

Nekem vérem vették ma is és holnap kiderül... vagy beborul, de erre nem is gondolok!!!! Szóval egy kis drukkot kérnék még, ha van annyi energiátok! Köszi! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

andrea-1

Gigi, örülök, h. magától intézkedik a szervezeted! De azért jó lenne, ha a februárt tudnátok erőltetni!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Lányok!

Nagy Ágnes vagyok, már 1 éve járok a BMC-be. Többetekkel találkoztam már, sőt beszélgettünk is, viszont még csak most regisztráltam hozzátok. Andi mondta, hogy milyen jó csapat van itt és hogy mindig megosztjátok az információkat, tudtok tanácsokat, ötleteket és segítséget is adni, biztatjátok egymást és örültök mások sikerének.
Mivel kívűlállóak nehezen értik meg a problémáinkat, vagy azt, hogy miért vállaljuk ezen tortúrákat, úgy gondolom, hogy ebben a közegben, hasonló várakozásokkal talán könnyebb lesz nekem is várni a gyermekáldást, amely jó sokatoknak már megadatott.

Ha a nevem nem is rémlik, a kórtörténetem talán jobban: ezidáig 3 lombikom volt (az inszemet kihagytam), ebből másodikra biokémiai terhes voltam, ill. szeptemberben volt egy fagyis beültetésem, amelyből pedig úgy néz ki, hogy méhen kívüli lettem. Már korábban volt egy spontán méhen kívülim is, ezért nem repesek az örömtől. Holnap derül ki, hogy műtenek, vagy injekciót kapok, mivel egyenlőre még nem látszott semmi az ultrahangon.

Aki már járt hasonló cipőben, érdekelne, hogy az injekció milyen mellékhatásokkal járt, ill. miért választottátok az injekciót, mivel a doki szerint (Szűcs) szerint a petevezeték így is roncsolódik, így legközelebb ugyanakkora eséllyel lehetek méhen kívüli, ezért jobb a műtét.
nagya1
Balassagyarmat

Sziasztok!

Csajok!
jól néz ki mindneki a képeken:)kár,h kihagytam!!!!!!!!!
vikus82

Gigi! akkor miért erőltetik a lapart? átjárható vagy?
Vendég

Kittikének nagyon szoritok!
vikus82

Andrea!
brutálisan jó a video! :D :D :D :D :D
vikus82

Kiss Angyal!
MTHFR homozigóta vagyok,ami azt jelenti,nem hasznosítom a folsavat,+ rizikósabb trombózis hajlam.Fülöp doki azt feltételezi,a vérlemezkék összecsapódása miatt volt a 3 vetélés,ill.a nem megtapadtak,mert nem tudtak fejlődni.remélem bejön neki.+aspirin protectet is kapok.

Gigi!
Nemes amit csinál,az alap vizsgálat.Ő haemophília központos.Én is nála kezdtem.Időhúzásnak jó,de ha tovább kell menni Fülöphöz küld.én a te helyedben nála kezdenék.-3 hónap.Keresd meg neten Dr Fülöp Vilmos.Ha Az 1 adatlapot beütöd,kiírja milyen vizsgálatokat kér ,amik jók ha megvannak mire mész.Ő küld immunológiára.de részletesre.
Nemesék összeférhetetlenséget,stb néznek csak.
Én június óta csináltam végig,azt amit mos tőled kérnek.
ritabmc

Hahó!!!

Hazajöttem, mint tudjátok sajnos ez a kör mellément. :?
Jót bőgtem, kiveszekedtem magam a leendő gyerekeimmel és a fentiekkel, hogy még mi a f...t kell megtennem, hogy kezemben tarthassam a bébiket?! :twisted: :evil: Szóval méregtelenítés kipipálva. Betettem a Gyöngyvirágtól Lombhullásig c. filmet, hátha elalszom, mert nagyon ki vagyok merülve a nem alvásoktól és a stressztől. Aludni nem sikerált, de egy fokkal jobban vagyok. Asszem a héten már megyek melózni, talán az segít.

Csajok! Komolyan mondom, ha ti nem lennétek!!! Annyira köszönök minden támogatást, tényleg! :) Kimondhatatlanul jól esett/esik.

Rengetegen voltak mindegyik dokinál.

Judit kismami és kispapija, Zsuzsó, Vnbeni olyan jó, hogy ott voltatok, nagyon köszönöm! Lehet, hogy a végén - netán közben is - nem tudtam eléggé kimutatni a hálámat, de vszeg sokat bőgtem volna ott helyben nélkületek. Így a csapot ráértem itthon kinyitni, tartottátok bennem a lelket rendesen. Judit férjének külön köszönet, hogy elviselt és ennyire türelmes volt, Zsuzsónak pedig azért, mert amúgy ma nem is kellett volna bejönnie! Hiába! A mi fórumosaink igazi angyalok!

Asszem 1-2 hónap (lehet, hogy 3 is) szünet következik, addig megcsináltatom az éppen lejárós vizsgálatokat. Sz-től elfelejtettem megkérdezni, hogy mehet-e natúrba a hancúrozás - tekintve, hogy volt már egy spontán mk-im - vagy célszerű védekezni; továbbá, hogy mikor kell megjönnie, ha már nem p.zselézek... Megpróbálom holnap felhívni. Nagyon rendes volt, mint mindig. S ügynök is csak mosolygott ránk, amikor meglátta a kis kompániát. Utólag elgondolkoztam, nem ciki-e, hogy ennyien "fogják a kezem" fölnőtt létemre a váróban? :roll: Mondjuk Judit és Vnbeni amúgy is vizsgálatra jöttek és nekik is sokat kellett várni az eredményre - addig is jól elbeszélgettünk egymással.

Pá Drágáim!
sajt@

Ági!

Üdv itt közöttünk, jó helyen jársz meglásd :) Igen, a közelmúltban említettelek itt a lányoknak...

Biztos jönnek majd olyanok, akik kompetensebbek a méhenkívüliben, ill. ebben a kemós injekcióban.
Utóbbihoz Sajt@nak sajnos tavasszal volt "szerencséje", úgyhogy Ő a részleteket majd biztos megírja, csak nem tudom mikor jön ma és főleg, hogy lesz-e kedve/ereje írni... Ha gondolod az Ő hsz-ait nézd át úgy március magasságában volt ha jól emlékszem asszem ez az időszak Nála.
Méhenkívüliben is van pár lány, akik sajna érintettek, Velük biztosan tudsz beszélni a részletekről.

Ja csajok délelőtt beszéltük Ágival, hogy elmegy IR-t nézetni, meg a trombózishajlamot és kérdezte tőlem, hogy van-e még esetleg más tipp, hogy majd a következő lombikig történő várakozásban mit lenne még érdemes ilyen előélettel megnézetnie....

Van valami ötletetek??

andrea-1

Szia Nagya!

Én kaptam Metotrexátot,nagyon féltem tőle.Semmi bajom nem lett.Picit hányingerem volt.Mellékhatásként vagy 2cm-t nőtt a hajam 1 hónap alatt.elmúlt a kezemen lévő zsírcsomó,szinte napok alatt.
Sz. tudja mit csinál.Ne félj ,jó ha azt kapod műtét helyett.Erről majd Pancsi is ír neked biztosan.
Ahhoz képest,hogy roncsolódik a petevezeték,nekem abból az oldalból lett most spontán babó.Soha nem lehet tudni,nekem az volt rossz, érzés,hogy citosztatikum,és anyukám mikor már nagyon beteg volt ezt kapta.javascript:emoticon(':cry:')
De az orvostudomány fejlődik,és felfedezték,hogy ez hat a rossz helyen fejlődő embriókra,és vissza fejleszti azokat.Teljesen más a dózis,ne félj tőle! Én 6 ot kaptam 2 naponta mentem,közben néztek hcgt,hogy csökken -e.
Szorítok neked,hogy minden rendben menjen!
ritabmc

Pancsi!
Drukkokat indítom,hogy időben legyenek! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink:
ritabmc

Sajt!
Köszi a képeket.Jó buli lehetett.
Fel a fejjel!
Tudom ezért a mondatért a p....ba küldesz,de majd segítünk a három hónap elrepül meglátod.Spontánkodjatok sokat,szerintem engedi SZ.
ritabmc

Köszi Rita!

Sajnos nekem is kapta az Anyukám más betegségből kifolyólag, csak rajta már nem lehetett segíteni.
:(
Érdekes amit írsz, mivel Sz. nekem azt mondta, hogy ő műtét párti, de én döntök.
Azért dilemmázom, mivel az első méhen kívülimből van bal oldalon egy fél petevezetékem, a jobb az elvileg jó és teljesen átjárható. Ha netán mégis ebben van és kiveszik, akkor pedig elveszik az a lehetőség, hogy valaha is spontán terhes legyek. Bár azt olvastam, hogy a petevezeték regenerálódik, amit a Te példád is alátámaszt, Sz. azt mondja, hogy nem.

Te mi alapján döntöttél az injekció mellett? Nekem ma 1190 volt a HCG-m, viszont nem látott semmit, ezen túl még a méhben is volt egy felmaródás, ahol szintén nem látni semmit. Nem kizárt az álterhesség sem.
nagya1
Balassagyarmat

Köszi Andi!

Várom az ötleteket, hátha kiderül, hogy nem stimmel valami, csak eddig rossz helyen keresgéltem.
nagya1
Balassagyarmat

Sajtikám:
Ölelésem innen is ((((((((((((((((((((((((((((( @ ))))))))))))))))))))))))))))

Sírj, dühöngj, add ki Magadból a feszültséget, a fájdalmat, ne maradjon bent semmi!!!

Viszont tudd, hogy én nem tartom kizártnak, hogy a Mitulá Báti hozhat Nektek egy összematiszkodott pozitív tesztet... Mert ahogy mi is és mások is, Ti is KÉPESEK VAGYTOK RÁ, amíg a várakozás tart!!! Úgyhogy a legjobb lesz, ha ezt a képet vizualizálod Magadban, ahogy én is fogom tenni Veled kapcsolatban Drágám!!!

És azt szeretném még mondani, hogy ha bármiben tudok segíteni, hogy könnyebb legyen (film, zene, vagy akár császkálás, duma, személyes kontakt ) bármi.. szólj és én ott termek... ! :)
A november biztos hosszú lesz, de megint csinálod majd a karácsonyos dekorokat, hisz Te egy nagyon kreatív sajt vagy! :))))))))))))) és azzal könnyebben fog tellni az idő!!... Lassan már bele is kezdesz szerintem :wink:

andrea-1

NAGYA!
Szerintem változott a nézete,mert nekem egyből ezt ajánlotta.Nekem 1266 nál alig látszott a petezsák.
Amk-nál 1480 nál sehol semmi,de 1500ig adják a mtx et,nehogy repedjen a petevezeték,azért nem várnak tovább.
Most is felmerült,de én tudtam hogy kizárt,mert lent szúrkált,jó helyen.
Nem érzel semmit,mert nekem akkor egy oldalon fájt.
ritabmc

Felajánlásom ismét Kittikének megy.Laptető ügyben.Nem merem megnézni Macs mai írását.Remélem minden ok.a tündér lánykával!
ritabmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?