A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Morgen,

hát persze álom álom, semmit nem olvastam :(
Liza 10 órát aludt, csudajóérzés, persze biztos ma is alvás nélkül végignyomja a napot :shock:
na porszívózok egy kört :shock: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó Reggelt!!

Vagy jobbat??? :roll: :cry: :cry:

Tesztem nega.... :cry: Én ezt nem értem,lehet korai volt??Vagy akkor miért nem jön meg??Nekem sosem szokott késni,konkrétan a 26 nap legkésőbb megjön.Most akkor mi van??? :roll: :x
Pedig milyen jó lett volna,na mindegy,Apa kb 100X nézte meg nincs-e ott a csík,szegény kicsit lelombozódva met dolgozni. :?
csucsu99
Budapest

Csucsukám!
A p...csába!!!. :evil:
Érzel egyébként valamit, ami a késésen kívül még esetleg jel lenne (mellfeszülés, hasszurka...)? Szombat óta késés pedig jólenne már....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csucsu,
sajnálom :-(, de hátha még korai volt a teszt!

Macs,
nagyon drukkolok hogy ma jó hírt kapjatok!
csodálatos, hogy Balázs hazamehet!!! :-D

Vicky,
remélem jobban vagy, drukkok mennek. :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csucsu,
figy lehet hogy korai volt még a teszt, nem ????? jaj de szupi lenne ha becsíkosodna az a teszt !!!

kubuspace

jo reggelt!

Ezt a sz@r idot :roll:

Gondoltam, gyogyuloban a kisdedem, elmegyunk szedunk meg ma faleveleket es festunk vele es lenyomdazzuk, a tegnapiak elfogytak.

csucsu:: rossz ido es a teszt is, es ha csinalsz holnaputan is eggyet?
hatha csak korai meg es alacsony a hcg azert nem mutatja.

csajok megneztem a kepeket beku oldalan, es hat nagyon helyes kis csajok vagytok, andi es eszter olyan ismerosek vagytok, lehet mar lattalak titeket a bmc-be.A kicsik is nagyon edesek. Mieza is a pocakkal szep kismami.

en is a 26.napon tartok ma onvizsgalat es teljesen folvan puhulva odabennt minden innentol kb 4 max 5 nap es jon mary(tetszik ahogy ti nevezitek), es aztan mehetunk a 3.nap.
bekub hallod, mar nem sok van es indul a mandula, neked is kb 10 nap lehet hatra a szuriig?

sajti draga hogy vagy?
valyoni

beku: kozben megneztem a vonalzodat es tenyleg 10 nap vissza.

macsieknak ezer drukk

parom letoltotte a titkot, bele nezegettem, sokkal jobb mint a konyv. Ma megnezem teljessegeben, kicsit nehez belekepzelni magunkat abba ami meg nincs meg, deha igy tudjuk bevonzani.
valyoni

Sziasztok!
A car idő ellenére mindenkinek szépséges napot!

Macsek,
de jó hogy ügyes Balázs hazamehet :D
Kittinek meg jó híreket hoz majd a mai nap, és hamarosan ő is társul, együtt lesz a kis család!

Csucsu,
ezek a tesztek carok! Már bocsi a kifejezésért, de nekem a 10-es szinte semmit, a 20-as aznap reggel halványan mutatott valamit amikor 360-as hcg-t mértek :shock:
Szóval szerintem is várj még 2-3 napot (ez alatt duplázódik a hcg-d), aztán pislants rá mégegyet :wink:

Valyoni,
közel a kezdés :) És Békuval zebratársak lesztek! Meg ha jól számolom Eszterrel is...ki is van még most pörgésben? Szita az agyam :roll: , de mindjárt feldobom a táblit a memóriám helyett :lol:

BABAÁLMOK

Titok jóóó, bár néha kicsit kemény dió, ez tény! Én most az utsó lombiknál "kúraszerűen" alkalmaztam, minden ébredésnél ill. lefekvésnél kinyitottam valahol és elolvastam azt a fejezetet, aztán azt próbáltam magamra értelmezni aznap. Egész jól bevált :)

Viki,
lehet hogy már ott is vagy a szeren???
Hipergigamegadrukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Rita,
gyere majd az "elbocsájtó szép üzenettel"!

Kubu,
nem jársz erre is a porszívóval???
Vasárnap jönnek anyósék, sógornők családostul örülni nekünk 8)

Kép
judit0713

judit: Nem, csak 11:40-re megyek. Mondjuk jó szarul vagyok. Szédül a fejem. Délután elmegyek a dokihoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüügyi léééééééééééééééégy !
drukkolok naon naon
ja és jobbulást.

kubuspace

Kispatak
Képzeld, megvan a kisegér…
Az új fogók nem fogták meg, úgyhogy elhoztuk aputól az ezeréves, rozsdás fogóját és mire hazaértünk, megvolt…
Fogdokkerhez kitartást!

Béku
Csak most tudtam megnézni a képeket, tudod, a munkahely miatt nem léptem be a BMc-klubodba :)
Jók a képek!

Sajti,
Majd átveszed Judittól a táblázatot, és hamarosan továbbadod Te is! :)

Judit
Ügyes víz-eltűntető vagy!

Ann
Ez az endo mitől alakul ki???

csucsu
Remélem csak korán teszteltél, az én tesztem is negatív volt elsőre...
Melyikkel csináltad?

Rólam:
Tegnapra ígérték a múlt csütörtöki k*rvadrága vizsgálatok eredményét.
Igazából engem főként a HCG szint érdekel, na meg holnap megyek nőgyógyászhoz, és hozzá kell vinnem az adatokat.
Azt mondták, hogy hétfőn felhívnak, hogy be tudják-e scannelni, vagy be kell mennem érte (amúgy faxon küldik, nagyon korszerű megoldás egy magánrendelőtől)
Beszéltem az asszisztenssel, hogy el tudja-e küldeni, vagy menjek be.
Kinél voltam... Mondtam, hogy Major doktornőnél, hát akkor vele kéne megbeszélnem… Na akkor már bután pislogtam, erre adott egy főorvost, aki szintén elmondta, hogy Major doktornőhöz menjek… Mert hát kis eltérések vannak, de vele kéne megbeszélnem. Mondtam, hogy én csak szeretném megkapni a leletemet, és bescannelik, vagy bemenjek-e… Ja, hát akkor ezt az assztisztenssel beszéljem meg, mondtam, hogy én is azt szerettem volna…
Megígérte, hogy elküldi emailben, persze azóta sem kaptam meg…
Akkor mondja azt, hogy menjek be érte, és meglett volna már tegnap este, most meg csak idegeskedem miatta…
estrella22

Estrella,
bakker, ilyen egy balfék társaságot! Uuuutálom mikor ping-pongoznak az emberrel, főleg amikor már csak a papírjai kellenek :twisted:
De talán még ma délelőtt megérkezik a mail-ed, és akkor holnap nyugisan mehetsz a nőgyogyóhoz :wink:

Viki,
ha még nem indultál el, akkor gyorsan küldök gyógyhullámot, meg drukkhegyeket :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

vicky: Menni fog nyugi ugyes leszel!!!!

estrella: annyira gaz ez az egeszsegugy, futtatjak az embert foloslegesen.

judit: erezheto volt ,hogy valamit csinaltal, irtam akkor is,hogy sokkal nyugodtabb

huuu majdnem elszaladt a mosogepem a furdobol, elkezdett centrizni es akkorat ugrott, majd leugrott a 2.rol :lol: Reg csinalt mar ilyet.
valyoni

Csajok mégegyszer köszönöm minegyikőtöknek a drukkokat és a lélek-utógondozást!!!

Vicky:
Mára egy jó adaggal!!! :lol:
Ügyes leszel és sikerülni fog a vizsgád!

Estrella:
Én nem értek endóhoz, de szerintem is csak nagyon óvatjával mozogj.
Dühítő ez a papír herce-hurca, remélem nemsokára megoldódik!

Kispatak:
Nem semmi lesz a hidad, majd avasd fel rendesen. Csak már lenne kész, hogy a szenvedésednek is vége legyen!

Csucsu:
Fenébe!!! :twisted: Van esetleg émelygés, fáradtság, egyéb tünet? Nem vagy-e kívánós? Nekem az egyiknél állandóan kagylót kellett ennem, a mostaninál pedig a sültcsirkét toltam volna minden nap.
:arrow: Mert akkor lehet, hogy korán teszteltél... Én még szorítok!

Kubu:
Én úgy beutalnálak téged kétheti alvókúrára vmi szup helyre!!! :)

Valyoni:
Köszi, jobban picit. :)
Levélnyomda? Azt annyira szerettem gyerekkoromban!

Na! Vki fúrni kezdett, Lina kutyus egyből majdnem belémbújt a félelmtől, itt remeg mellettem és közben panaszkodva röfög. Olyan édes, meg kéne zabálni!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Iwiw-en (szám nélküli) Pancsis pocakfotók vannak fenn, annyira szépek!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Judit
Megint rájuktelefonáltam, elvileg 10 percen belül küldik a leletemet…

Valyoni
Az egészségügytől még nem is remélnék többet, de ha már magánlaborban, egy csomó pénzétz szúrkálnak, akkor ne kelljen már ötször odatelefonálnom…

Sajti
Nekem szerencsére nincs endóm, Ann írta, csak én még korábban sosem hallottam erről a betegségről…

Lányok, telefonban megkérdeztem, múlt csütörtökön 1140 volt a HCG-m, ez jó??? 1 hete késett akkor…
estrella22

Estrella!!!

1140 HCG!!!!! Szerintem ez nagyon jó!!!!!!!!! :)

(Nekem tudod, 4 nap késés után volt 577.. két naponta duplázódik.. szóval 7. nap a Te értéked is szerintem tuti jó!!!!!)... Jajj úgy várom már hogy lásson dokker, és mesélj, hogy mit látott, mondott!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sajti: igen láttam a képeket, nekem is nagyon teccettek... naon művésziek.. látszik,hogy tuti valami profi csinálta! :) És olyan szép rajtuk!!! (amúgy is)... de itt sugárzik! :)

andrea-1

Sziasztok!

Sajti-Annyira sajnálom :cry:

Judit-örülök nektek,kár,h nem holnap jössz :cry:

Rita-pihenjél sokat,látod nem kellett "kórházat "váltani,egy-két kivizsgálás,egy kis gyógyszer,egy kis matiszolás és kész a baba :lol:

Nagya-Üdv köztünk!Hát naon sajnálom ami veled történt,fel a fejjel!
Júni.végén volt vv,15.9 volt a hcg,néha duplázodott néha nem,3hétig feküdtem,akkor 911 volt a hcg.K.-hoz járok de akkor végig szabin volt.így kerültem át Sz.-hez,nekem is egyből a szurit mondta,7-et kaptam 2naponta,semmi bajom nem volt tőle,egyszer volt egy nagyon kemény vérzős napom,felhívtam a dokit és mondta hogyha nem érzek késszúrás szerű fájdalmat akkor nem kell bemennem,2-szer nézett labort is ,h minden rendben van e,21-re visszament és nem kellett többet adni,6hét pihi utána.

Megnéztem én is a Fórumtalis képeket,szuper csapat :lol:
Legközelebbin igérem ott leszek-leszünk :lol: ,szeretnék mindenkit megismerni!!

Köszönöm a drukkokat!Rem. holnap ügyesek lesznek a lurkók :D

Kittikének nagyon szorítok,tesó sem marad ki!!

SzámosPancsi
pancsi790204

Andi,

köszi, akkor kezdem végre elhinni... :)
Hát nem tudom, hogy bírom ki holnap reggelig, a dokiig...
estrella22

Estrella:
Bocsi... :oops: Tudom, hogy Ann írta, csak megint lemaradt hsz-om előtt a neve... Nem neked szántam, hanem Ann-nak.
Ez viszont a tiéd Estrella: Juppi-juppi-jéééééé!!!! Magas a HCG!!! :lol:

Úgy döntöttem holnap megyek körzetishez, ma egyszerűen nem bírnék emberek közé menni hosszabb időre... A dokimhoz pedig utaznom kell egy csomót. Csak nem eszi le a fejem, elég megértő. Pénteken már mennék dolgozni, asszem az jót tesz. Holnap dokker után megdumálom főnöknőmmel, hogy mi legyen, akkor már többet tudok.

Pá Drágáim!
sajt@

Estrella,
szerintem is jó érték, holnap a dokker már akár petezsákot is láthat!
Jippííííí!!!

Kép
judit0713

Ja, megkérdeztem a kolléganőmet, hol fog szülni, mennyiért, ő 2 héttel jár előttem...
Hát majdnem dobtam egy hátast, a dokinak van egy csomagja, ez 150e Ft, ebben minden vizsgálat benne van (4D is), a szülés meg még pluszban olyan 200-250e Ft...
Remélem az enyém nem fog ennyit kérni, mert akkor otthon szülök :)
estrella22

Sajti-ment pü
pancsi790204

Nagya:
Azt elfelejtettem írni, hogy a szurik után amikor megjött, nagyon össze-vissza volt a mensim. Összesen 18 napig volt Mary a vendégem, közte hol egy hét szünet, hol pár nap volt és azokban a köztes napokban is akadt amelyik pecsételős volt.
Mondjuk nekem amúgy is dinka a ciklusom, másnál talán nem okozott vérzésproblémát az injekció.

Pá Drágáim!
sajt@

Estrella....úbazzz..... ennél én eddig csak lényegesen "ócsóbbakat" hallottam... bár ugye azok sem kis összegek....
Egyébként hol szül ez a csaj, a Telkibe???? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Sajtikám Angyalom... megtudlak érteni, a fagyis után én sem bírtam volna egyből emberek közé menni.. végig itthon néztem az eget a teraszról és próbáltam elengedni a fájdalmat... Úgy tennék Érted valamit, bármit, csak jobb lenne....

andrea-1

Húúúha, hát én úgy tudtam, hogy a szülés az kb. 10Xterhesgondozási magánrendelés, tehát olyan 100-150ezer, attól függ mennyi az alap rendelési díj. De 250ezer :shock: :shock: :shock: ez túlzás! Aztán csodálkozunk hogy pénz nélkül lekakálják az ilyen dokik a fejünket :roll:

Sajtom,
tudom, ez lesz most a lecarabb időszak, elmondani a házidokinak hogy ugyan írjon már ki tp-ről, meg bent látni az arcokat, még akkor is ha tapintatosak...
Na de minden csoda 3 napig tart, ahogy telik az idő egyre jobban leszel, aztán meg újra pé, újabb lehetőség :wink:

Számos Pancsi,
sajnálom hogy holnap nem talizunk, de ezermillió drukkomat küldöm neked, hogy ügyesek legyenek a fagyigombóckáid :arrow: :arrow: :arrow:
És a következő talira együtt megyünk, csak te picit kisebb pocakkal :wink:

Kép
judit0713

Andrea:
Imádlak! Ezt magamnak kell helyretenni, jó úton vagyok, no para! Csak még egy kis idő... Tudod, hol jobb a kedvem, hol meg a béka feneke alatt, aztán szépen ellaposodik ez a hullámzás.

Estrella:
Mivel vizsgál ez a doki, aranyozott gumikesztyűvel és gyémántos uhu-val, jade-köves ágyon? :shock: :shock: :shock:
Nem is tudom, ha megengedhetnénk magunknak ezt az összeget, akkor sem vállalnám be.
Szerintem a 150-es szülések is rengetegbe vannak, pláne, hogy egy gyereket ingyé is ki lehet pottyantani; de a 100-közeli pénzt még én is kiperkálom, csak jöjjön az a gyerkőc és nem fogom sajnálni a dokitól, mert biztos rendes lesz és lehet rá majd számítani.

Számos Pancsi:
So-sok drukk nektek!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Andi
István kórházban szül, de oda nem is kell bemennie „szerencsére“ (ő mondta), mert mindent magánban...
Hát in inkább kórházba mennék vizsgálatokra TB-alapon, amit lehet...

Judit
150e-et is nehéz kigazdálkodni szerintem, aggódom, hogy mit fog mondani a doki...
Ha más nem, megyek a sógornő dokijához, ő azt mondta, annyit adjanak, amennyit gondolnak. Uzsoki kórház, új épület, szóval nem is gáz...

Sajti
Na akkor nem csak nekem verte ki a biztosítékot ez az összeg...
Bár ő jobban is keres, meg persze elsőre összejött. Mondta, hogy jó is, mert kemény munka volt 2 hétig...
Hát nem tudom, azt látná, másoknak mi a kemény munka ilyen téren, pl lombik... Na mindegy, nem dühöngünk...
estrella22

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat, aranyosak vagytok.

Gigi, örülök, hogy szépen csökken a HCG-d!
És hamar eljön a márciusi kezdés is!

Andi, szavaztam tegnap és ma is! Tuti ők fognak nyerni! :lol:

Nava, nagy drukkok neked mára! Írjál majd, hogy mi volt!

Nagya, üdv köztünk. Sajnos én nem tudok neked segíteni, de nagyon drukkolok, hogy hamar babás legyél!

Eszter, igen nem így terveztem, de a doki szerint jobb függőlegesen csinálni, így nem volt más választásom. Ok ott volt a férjem, de ő is nagyon kivolt (utólag mondta, is hogy amikor az egyik szemével készen voltak be akart jönni és ki akarta szabadítani a lányát, hogy ne bántsák). Én meg éreztem, hogy nekem mellette kell lennem ilyen helyzetben.
Nagyon kivoltam, de szerencsére tartottam magam, hiszen Lili mindent megérez. Persze a kocsiban utána eltört a mécses. Nem bírtam tovább. Most azért drukkolok, hogy ne kelljen megismételni, mivel a bal szeme nagyon el volt dugulva.

Kubu, Liza is jól aludt ma, mint Lili! :D
Szegény Marcinak is volt ilyen. :( Sok a hasonlóság, nálunk is a gyógyszerész anyósom szemorvos főorvosa mondta ezt a gyerekdokit. Szerinte ő az egyik legjobb szemdoki. Én nem is néztem oda amikor csinálták, elfordítottam a fejem, de az a sírás szörnyű volt az tuti!

Lukácsné, de jó hogy minden ok volt az uh-n! :)
Látom Hannának is jó már az alvókája és eszik is rendesen.

Vicky, nagyon drukkolok!
És jobbulást!

Kisbeeka, nagyon édes vagy, köszi!
És jövőre már te is a kezedben tarthatód a saját Lilid! Én tudom és érzem!!! :lol:

Ann, a céklás dolgot én is eljátszottam 2 hete. Én lemostam és megfőztem, hogy fini majonézes céklát eszünk, hát nem jött össze! :lol:

Csucsu, sajnálom, de remélem csak korán teszteltél!

Estella, tuti jó ez a HCG érték! :D
És ahogyan Judit is írta, pesten a dokinak a díj kb. a 10x a terhesgondozási díjnak.
Szerintem a kolleganőd, valami magánklinikába jár, ott szokott ennyi lenni pl. a Medicover.

Lili drágám ma szuper jól aludt. Fél 11-től fél 9-ig.
Férjem annyira aranyos volt mondta, hogy mennyire hiányzik a kicsi lánya így reggel, még munka előtt látni akarja.
Persze be is ment a szobájába megnézte és elköszönt tőle. Ja és ahogy kilépet az ajtón a kisasszony fel is ébredt.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Macs drága, nagyon drukkolok ma nektek!
Kittike sokat gondolok rád (persze Balázsra is)!!!

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hú Vicky.... már túl van rajta!!!?????!!!! Gondoltam Rád, csajszi! :)

andrea-1

szerintetek aki Sz-hoz jar, a 3.napi uh utan hanyadik napon kell ujra menni uh-ra,persze ha mindent renddben talal.?A 12.napi a legkozelebbi?csakhogy mit mondjak a fonokomnek kb meddig szamithat ram.
valyoni

Valyoni: fagyis lesz ugye??? Átlagban nagyjából a 10-12. napra rendelnek vissza, de pl Sajtit ha jól emlékszem sűrűbben látta Sz. szóval azért ezt ne vedd készpénznek szerintem.

andrea-1

estrella22
én is az uzsokiba szültem és minden doki nagyon rendes volt és tele volt a szoba olyanokkal akiknek nem volt fogadott orvosa és senki nem panaszkodott hogy rosszul bántak volna vele, én csak ajánlani tudom ezt a kórházat ellenben az Istvánnal.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok

Megint rövid ideig adatott meg a terhesség....újra elmegy... :cry:

Az idei évben 3 terhességből 2 vetélés és 1 mk, remek arány :cry:

Ezt már nem tudom elviselni...
Vendég

zsu: mi???? Mi tortent? Verzel?O neeeee

koszi andi!
valyoni

Zsu,
neeeeeeeeeeeeeeeeee, nem hiszem el. :( :cry: :cry: :cry:

kubuspace

most olvastam, hogy megvan Kittike eredménye.
egyszerűen nem tudom elhinni! :cry: :cry:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok, bocsi, hogy így ismeretlenül, Macs írt a blogjába ... :cry:

kacsa14

Zsuzsi, mi történik? :shock:
Nem megállítható/elkapható/megerősíthető?

Sajt, igazság szerint miattad jöttem. Tegnap óta próbálok szólni valamit, ami nem az, hogy mennyire sajnálom (gondolom ezzel tele a padlás), de biztosít arról, hogy egy nagyon helyes nő vagy, erős és ahogy nézegettem a találkozós képeket, nem tudom rólad elképzelni, hogy egyszer az életben (legalább) ne legyél anyuka :) Ahogy azt a kutyát gyömöszölted... :)

Macsek naplójába időnként belenézek, ugye ma kapnak eredményt?
kpn

Zsu, nem hiszem el!!! :(
Borzasztóan sajnálom!
estrella22

jézusom, nem hiszem el, Drága Kittike !!!!!!!!!!

kubuspace

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, a fene ebbe az életbe hogy ilyen mocsokul van összerakva!!!!!
Zsu, Macsek,
vérzik a szívem értetek :cry: :cry: :cry:

Kép
judit0713

Jajjjj Drága Zsu, ezt neeeeeeeeeeeeeee kérlek! Nem lehet, hogy megint pechszéria következik! :(

A 250es szülés nálam is kiverte a biztit, őszintén szólva már a 100as is! Én úgy vagyok vele, hogy inkább költeném ezt a pénzt a gyerekemre!!!!
Amúgy nálam is nagy dilemma lesz majd az orvosválasztás, úgyanis most csak úgy lógok a levegőben, nincs normális nődokim!

Lukácsné,
ha jól emlékszem te valami xtra módon kerültél az Uzsokiba, ugye?!

Képzeljétek, próbáltam ma bejelentkezni a Nemes dr-hoz a Honvédba, persze mondták, hogy csak jövőre lenne időpont. Egy ismerősöm viszont ajánlott ott másik dokit és már meg is van a dátumom hozzá, már csak egy beutalót kell szerezni! :lol: :lol:

gigibp

Gigibp,
hugim is most a Nemes dokihoz járt (vérzékeny, 3 hét múlva fog szülni) mindenféle felkészítésre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.27 04:09-kor.

kubuspace

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Kittike, ezt neeeeeeeeeeeeeeeeeee! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
gigibp

Lányok, ez szörnyű, nem is tudok magamhoz térni, és mi történt Kittivel????
én is rettentően szoritottam érte!!
nagyon nehez titeket utolérni, meg fejbetartani az a rengeteg mindent, amit irtatok, alig gyozom, foleg itt bent.
Judit gratulálok, minden nap gondolok rád, nagyon szerencséd van mindennel, ugy látszik vigyáznak rád odafent!

zsu, rettentően sajnálom.

Rólunk:
Sajnos én se vagyok felhőtlenül boldog, tegnap voltunk az elso UH-n, 5 hetes, és 5 napos voltam tegnap . Z maganrendelőjében voltunk. Hát, nem tudom, hogy az volt e a célja, hogy ne bizzam el magam, mindenesetre tegnap óta sajat magam hullája vagyok, ugyanis 5 mmes a pici, és azt mondta, nem akar hazudni, de ebben az időszakban már 10-esek szoktak lenni. Azt mondta, nem akarja a kedvem szegni, de biztatni sem akar, hiszen minden 5-ig sikeres lombik vetéléssel végződik...Ez se esett valami jól.
Jovohet kedden kell visszamennem (velem nem olyan empatikus a doki, mint veled, Judit:)), és akkor kiderül, hogy "megállt" e, vagy növekszik tovább.

Sajnálom, ugy látszik a jó szériák után törvényszerűen következnek a hullámvölgyek.

woody, egyszeruen gyonyoru a babád:)))

estrella az ezer fölötti HCG, az nagyon nagyon jónak számit!

csucsu , sajnálom.

mennem kell most, mert a fonok nagyon sertepertél...
cidney23

Drága Macs!

Potyognak a könnyeim,egyszerűen nem hiszem el!Nem tudom ilyenkor mit kell írnunk,de mérhetetlen fájdalom van a szívemben.Sok erőt és kitartást kívánok neked és családodnak!

Milliószor ölellek!
ritabmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?