Kispocok?
Még mindig semmi

?
Lois!
Talira sztem jó vagyok, igen

.
Apa pénteken elutazik, és csak hétfőn jön

. Megy pár barátjával Németországba, a Nürburgringre versenyezni. Sose volt még ilyen, hogy napokra elment volna, előre hiányzik

. De olyan lelkes, és biztos jó lesz neki kicsit kimozdulni itthonról

.
Szóval lehet velem programokat szervezni hétvégén

!
De tényleg

.
Szonibaba!
Alapvetően én is preferálom a természetes szülést, én is arra készültem, de nem minden áron! Az sajnos igaz, hogy mostanában sok doki elhamarkodja a császárt, hogy biztosra menjen, ezt én se csípem, mert persze nem nekik kell utána szenvedni a csaszis sebével,meg a tejével, meg...stb. De azért nagyon-nagyon sok doki nem ilyen! Az én dokim pl. pont a másik véglet, és emiatt sajnos nem ritka, hogy anyumnak kell életet lehelni a "beszorult" gyerekekbe

. Akkor már inkább anyukának fájjon pár hétig az a seb

.
Én nagyon sokilyen esetet hallok anyutól, ezért én mikor már tudtam, hogy B. nagy baba lesz, kezdtem trenírozni magam lélekben a császárra, aztán a dokim is belátta, hogy jobb lesz így (anyum már a fogantatástól a csaszit szajkózta, annyi szörnyűséget látott, ráadásul ő borzasztóan megszenvedett velünk).
És sajnos itt a fórumon is több példa van hasonlóra (Pl. Ikoka, aki másfél nap vajúdás után mégis császárral szűlte óriásZsombit

, van Anitja, aki 19 óra vajúdás után szintén csaszival hozta világra a 4400 grammos Natasát.)
Én eleve azt gondolom, hogy oka van, ha egy baba nem fordul be, vagy ha sokat késik. Én olyankor nem reszkíroznék meg ilyesmit! Lehet, hogy változna a véleményem, ha vki meg tudná nekem indokolni, miért olyan fontos a term. szülés,mikor sok a rizikófaktor...
De a mostani álláspontom szerint ez így felelőtlenség, és egyfajta önzőség az anya részéről

. A babának a csaszitól nem lesz baja, sőőt... Nekem ennyit sose érne a szülésélmény megtapasztalása, vagy a gyorsabb(?) felépülés.
Félre ne érts, én tényleg abszolút pártolom a természetes szülést, és nem örülök, hogy csaszim lett (bár nincs hiányérzetem), de ha több dolog is indokolja, nem szabad szerintem erőltetni.
Én őszintén remélem, hogy ő lett a kivétel, és lávlibjutiful szülése volt, egészséges babával, és pici gátsebbel, demég ha így is van, alakulhatott volna másképp, és azt soha nem bocsátaná meg magának...