A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

sziasztok!

Clárika :lol: :lol: :lol: gyönyörűséges!

Zoé tegnap megfogta a cicacsörgőt! és nem csak 1X, szóval nem véletlen volt! :wink:

Kép
Kép

Kép
gtunde75

[quote="csibuc"]S írta:csibucziasztok!

napsugár: anyatejcsis hiányunk megoldódni látszik, így köszi a kedves választ, de védő nénink nagyon ügyesen megszervezte nekünk a pótlást :)

Nagyon örülök! Annyit gondoltam Rátok! :-) A barátnőméknek elkezdtem adni, napi 300 ml-t tudok nekik lefejni, és ezzel pont meg van oldva a fagyasztó gondom. Nekünk le van fagyaszta 5 liternyi, szerintem az Boriszkának elég lesz majd később. A többit meg megkapja a pici lány! Így mindenki jól jár! Én nem szenvedek, Ők meg kapnak anyatejet!!!

Tényleg nagyon boldog vagyok, hogy megoldódott a problémátok!!! :-)

Kép
napsugar1123

Az alvás nálunk mostmár úgy működik, hogy 8-9 óra között elalszik, persze előtte degeszre szopizza magát. Ha esetleg nem aludna bele az esti szopiba, akkor berakom a kiságyba és 3-5 percen belül magától elalszik, sírás nélkül.
Mostanában 5 és 6 között ébred először, de akkor is álmában eszik, és alszik 8-9-ig, aztán felébred, megint szopi és visszaalszik 11-ig.

Régebben sem keltünk éjszaka sokszor, és akkor is "aludt"evés közben...

Kép
napsugar1123

Tünde!
Ügyes és nagyon édes Zoé!
:))
Imádom ahogy okosodnak, ügyesednek :)

Sugárzik az értelem :)

Kép

Itt "szívja" vissza a nyálát :)

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Dia részvétem :cry:

Mosás, vasalás: én Petra ruháit külön mosom színfogó kendővel és legtöbbször mindent együtt, mert legtöbb fehér,sárga és világos rózsaszín, ami sötétebb azt megint külön de az csak pléd és van világos is. Vasalni én nem vasalok csak nekünk ing férjemnek vagy ami nagyon gyűrött, jól kirázom a pólókat is és mikor összehajtom jól kisimítom. (vasalóm meg felmondta a szolgálatot nem gőzöl és néha nagyon folyik és kiesik a vízkő babaruhát nem vasalnék vele - kéri az újat csak nem tudom mikor megyek üzletbe - férjem mondta megveszi ő, de azt nem akarom). Tényleg valami jó ötlet milyen márkájú vaslót vegyek van valakinek valami jól bevált?

Tegnap este 9 órakor aludt el Petra :x reggel 9-kor kelt és aludt mint a nyulak, 1 órát míg tata tolta az udvaron a kocsiban. Tünde sajnos nem a kisággyal van a baj, egyszerűen azok a nagy kék szemek nem csukódnak le. Szopik addig alszik, engedem míg ő ki nem köpi, aztán fel se vettem gondoltam végre elaludt de pár perc és nyitva volt a szeme. Máskor alszik többet, éjszaka pedig enni sem kel fel, tehát nem aludhat mindig.

Ircsi én nem ébredek fel, így nem is tudnám megetetni ha ő nem mozgolódik reggelre pedig jól megdagad a cicim ő meg jót lakmározik. Legtöbbször ki is üríti az első két evésnél ilyenkor szerintem bepótolja amit éjjel kihagy. A tejem nem apadt el, tudod kereslet-kínálat alapon nem lehet baj. Este mikor 2 óránként eszik nincs is annyi tejem, főleg ha közben nem tudok enni, mert őt kell sétáltatni.

Az este fél 10-kor evett és sajnáltam felkölteni később, én is elaludtam a tv mellett és olyan fáradt voltam, hogy inkább bebújtam az ágyba, gondoltam ha éhes úgyis jelez erre reggel 5-ig aludt, evet és aludt tovább 10-ig, evés kicsit fent volt de megint álmos volt. Nem akartam, hogy megint aludjon de jelezte álmos és hamar el is aludt az ölembe.

Tényleg milyen aranyosak ahogy próbálkoznak. Mi nem forgolódunk, nem szeret hason de a karunkon gyönyörűen tartja a fejét percekig. Múltkor hasra tettem és elé feküdtem olyan szépen feküdt feje és lába is fent volt. Ma meg a feje a lábamon volt a kis lába az ágyon és próbált felülni :lol: már párszor láttam, hogy emelete a fejét.

Tünde, Clarika, Woddy annyira aranyosak ezek a kis csajszik, ennivalók!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch köszönöm.

Áron este elaludt olyan 1/4 9 körül és reggel 8.40-kor ébredt.....

Ircsi még csak 2x fejtem ma, de már 670 ml tej van a hűtőben....

királylány

Dia Áron nagyon jó alvó, te meg aztán jó sokat fejsz. Lefejed és aztán azt eszi meg Áron vagy ez megy a fagyasztóba?

Kép
Kép
melisch

Melisch is-is. Amit nem eszik meg az megy a fagyasztóba...

királylány

Én nem fagyasztok, nincs is csak 2 polcom remélem lesz tejem még egy darabig, ha meg nem vaj tejpor és kész nem aggódom, mert bízom benne, hogy ettől egészséges felnőtt lesz.

Bár nem tudom hogyan lesz a továbbiakban. Férjem már mielőtt hazajöttem azt mondta keresek valakit aki naponta jön segíteni. Hallani sem akartam róla, vagyok olyan talpraesett, mint már és elmúlnak a napok. Erre a múlthéten jött egy kis csajszi, hogy itt lakik a szomszédban és nincs munkája szívesen jönne, hallotta keresek valakit :shock: :shock: Mondtam majd visszahívjuk ha beszéltem a férjemmel. Mondtam a páromnak, hogy én nem szeretnék segitséget ő meg igen. Sajnos a cégnél nem boldogul a papír munkával, más meg nem azt nézi mi az ő érdeke csak a kész tényekkel dolgozik. Így lehet megbeszéljük és felfogadom a kis csajt és míg ő elvan Petrával én segítek a papírmunkában a férjemnek (megkeresem/megspórolom azt a pénzt :wink: ) Mindig azt mondta bárki nélkülözhető a cégjénél, na de most meglátta, hogy mennyit segítettem neki.

Kép
Kép
melisch

Vasaló: nekem Philips HI 570 Azur Cordless van, szeretem nagyon, bátran ajánlom. (Igaz nem olcsó, de szerintem megéri befektetni...)

Alvás: hát elkiabáltam, Korinnám sem most éjszaka sem tegnap nem aludt végig, fél 3kor kért enni :lol: Kis zabagép a lányom :lol:
Ha éjjel eszik akkor fél 7 körül kér ismét, aztán délelőttönként "csak" szendereg. 10-11 között ismét eszik utána kiviszem sétálni vagy szimplán a teraszra teszem ki a babakocsiba, ott azonnal bealszik. Többnyire fél 2 - 2 körül jövünk fel, akkor eszik egyet megint, játszunk egy nagyot és vidulunk (folyton vigyorog a kincsem mostanában) majd ismét szunya 6ig.
Fürdés-evés (nem fix sorrendben :D) majd beteszem a kiságyba és szépen elalszik magától. Van hogy elcsúszik a napunk, de nem is tartom fontosnak a fix napirendet, a lényeg, hogy a napi 5 étkezés meglegyen (van hogy 6x is eszik). Így is max. 1 órás ide-oda tili-toli van az időpontokkal. A kajálások száma nálunk persze nem mérvadó, mert tápot kap a gyermek :wink:
Eddig az éjszakai altatás volt a kérdéses, mígnem rájöttünk, hogy Korinnát nem kell altatni, be kell tenni a kiságyba és szépen elalszik. Az első pár hétben többnyira megvártuk éjjel míg valamelyikünk vállán beszundított, de így tovább tartott míg kaja után visszaaludt. Most éjszaka ( ha kér enni) gyors kaja-büfi után irány az ágy és 30-40 perces netto ébrenlét (incl. pelusozás, kajamelegítés és orrszívás is mostanság) után simán bealszik.

Ircsi: beszéltem az endós dokimmal, ő is mondta hogy simán kezdjem el ismét a met-et. Terhesség alatt én csak a 12. hétig szedtem, utána fokozatosan leálltam vele a doki javaslatára. Érdekes a link amit küldtél, az első nőgyógyászom pl. teljesen rosszul volt attól is hogy a 12. hétig metet szedtem... Cseréltünk is gyorsan :)

És egy kép (azoknak akik még nem látták) vigyorgó barátnémról:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.13 20:04-kor.
Vendég

És mégegy fürdés közben:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.13 20:05-kor.
Vendég

Gyönyörűek a csemeték! És olyan okoskák is most már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem egyre több időmet lefoglalja Katus :wink: (mert eddig olyan kis elhagyatott volt :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyre jobban lehet vele "beszélgetni", játszani. Mindig beszélek hozzá, elmesélem, hogy éppen mit csinálok, megkérdezem a véleményét... és egyre inkább Kazus is "mondja" :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Melisch köszönöm.

Áron este elaludt olyan 1/4 9 körül és reggel 8.40-kor ébredt.....

Ircsi még csak 2x fejtem ma, de már 670 ml tej van a hűtőben....[/color]

Dia
Jó sok tejed van :lol: :lol: :lol: :lol:
Áron meg egy nagyon nyugis kispasi :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Most értünk a nap végére,etettem Miki altat...hosszú nap volt,anyukámnál majd rokonoknál de jól sikerült,Tomi is jól érezte magát,cipelve volt a kis segge és felfedezte a világot :)

Csibuc,értem,sajnálom,félreértettem...de hát sebaj,ezt már kitárgyaltuk
:wink: Korinna gyönyörű és szépen fejlődik,ez a lényeg.Nátha :shock: :?

Clari,akkora szerencséd van Rékával :shock: :wink:
A képek lenyűgözőek.

Tündi,Zoé szuper ügyes!
Tomi is tudatosan kezdi használni a kezeit pár napja,ugyanazt a játékot löködi a játékhídon,ma meg két kézzel megfogta a cumisüveget(mert abból teázunk
:oops: :lol: ) kár hogy nem tudtam lefotózni(persze ez véletlen volt de nagyon édes)

Ez a színfogó kendő ér valamit,meglepő,de ki fogom próbálni én eddig azt hittem humbug...

Melisch én is így vagyok,az éjszakai és reggeli 2 etetésnél úgy duzzad a mellem és tele van hogy egy mellről beeszik bőven,estére már a 2 mell is épp hogy elég,főleg hogy nálunk is sokszor elmarad az ivás,ha nyűgibaba a Tomi...

Ircsi én is megosztok mindent Tomival ő meg azt mondja rá általában "agugugú" :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

:)

Ez a Fisher Price Zongora nagyon leköti Rékát.... :)
Ez nagyon megérte már most! :)

Ma megjött a rezgős pihiszék, kimostam, finom illatos lett, már ez is tetszik neki, csak kicsit furi volt neki ez a rezgés, először sírva fakadt tőle :lol: :lol: :lol:

Igen tudom, hogy szerencsém van vele.
Ha nem aludná át az éjszakát, rosszabb lennék mint egy zombi.
Néha így is nagyon fáradt vagyok .... lehet az ősz teszi? ...

Egy -két fürcsis kép (nem mai) :

Kép

Kép

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok

Ilyen idő van

Kép
mai sétának és barátnő látogatásnak lőttek..

Most éjjel kemény volt,evett 3/4 2-kor majd majdnem 3 volt mire visszaaludt,fájt a hasa kiabált,majd aludt kb 20 percet és éhes lett(ugye alig evett mert csak feszengett ugrált a cicin is előtte)...huhh...aztán 6-kor megint evés...most alszik kicsit...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!!!

Babák nagyon cukik imádni valóan szépek!!!

Dia részvétem és Áron nagyon jó baba Lilit nem vinnéd el egy hétre hátha tudsz vele beszélni :lol: :lol: :lol:

Clarika,Tünde csemeték ügyesek Lili is játszik a pihenőszéken lévő állatokkal csörgővel ütögeti beszél neki!!

Évi nálunk is rossz idő van sajnos Lili kint szeret aludni tegnap is csak enni jöttünk be,nekünk az eső nem lenne gond nagy a terasz de fúj a szél nem gyengén!!!Tomi nyügös volt Lili is rosszul kelt a hasa neki is keveset kakál ha kakál akkor viszont jó nagy adagot,nem jó ez,nekem ne mondja senki hogy ha egyhétig nincs az jó csak terheli a hasát,jó lenne rá valami tipp lehet a tea segít???Ügyesek vagytok cumis üveg téren!!!

Melisch azért nem olyan egyszerű a tápszer hisz itt van Lili a példa nem kell neki egyik sem,hiába mondják ha éhes meg eszi hát ő akkor sem már teljesen le volt a multkor gyengülve mikor bevittük a kórházba mert egésznap nem evett,nem volt tejem.Ha van tejed inkább fejd le,nekem sajnos nincs annyi hogy fejjem.

Holnap nekünk szuri sajnos megyek mert fel kelt!!

Kép
bévi

sziasztok!

[quote="clárika"]: írta:clárika)

Ma megjött a rezgős pihiszék, kimostam, finom illatos lett, már ez is tetszik neki, csak kicsit furi volt neki ez a rezgés, először sírva fakadt tőle :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy nem fogja szeretni a rezgést, de ez nem baj... Zoé se csípi... nem is használjuk ezt a funkciót!
Fürcsis képek nagyon édesek! :lol: :lol: :lol:

Évi sajnálom az éccakát!

Csajok, sík ideg vagyok! apám élettársa tegnap kijelentette, hogy Zoé hiperaktív lesz, mert az ő fia anno nem rúgkapált így! :shock:
szerintem egy csecsemőnek az a dolga, hogy járjon a keze-lába... ettől még nem hiperaktív! de mondjátok, ha nincs igazam!
szerintem Zoé átlagos kisbaba, és az ő fia nem volt az... felnőttnek is olyan: tutyimutyi antiférfi :evil: :evil: :evil:

Kép
gtunde75

Ne viccelj már,Zoé egy teljesen egészséges kiegyensúlyozott baba!Naná hogy járnak a végtagjai,most fedezi fel őket..Tomi is folyton mozog,ficereg,még szép.

evilany

Tünde!

"Babakorban nem igazolható!
A hiperaktivitás jelei már egészen kicsi korban jelentkezhetnek, de a lelkiismeretes szakember csak alapos vizsgálatot követően, ötéves kor után állítja fel a diagnózist. Ha a gyerek csak bizonyos környezetben izgága, nyugtalan (mondjuk, csak otthon, esetleg csak az oviban, vagy vásárlás közben), akkor biztosan nem hiperaktív. Ha az asztalon táncoló, majd egy tigrisugrással az ágyon landoló gyereknek repülés közben van egy pillanata arra, hogy a vállán át hátranézzen, és tesztelje szülei döbbent arcát, majd elégedetten továbbáll, akkor sem hiperaktív – itt családi, nevelési problémáról van szó. "

forrás: http://www.kismama.hu/kisgyerek/porog_m ... lkul/2570/

Clárika
Kép
clárika

Tegnap nagyon elfáradt Réka, így már 8kor fürcsizett, s ciciről kb 5perc múlva lefordult...s durmolt reggel fél7ig.
Evett s fél10kor kelt megint, most eszik.

Évi!
Sajnállak az éjszaka miatt!!!!! :(

Clárika
Kép
clárika

Tünde akkor az én gyerekem hiper-hiper aktív? :shock: :shock: :shock: Látnád most éppen ebben a pillanatban. Mindjárt elrepül.....
Idióta (mármint nem te). Már bocs, de ekkora baromságot mondani...

Évi sajnálom az éjszakát. Remélem ma nyugis napotok lesz.

Bévi gyenge, cukros kamillatea megteszi hatását. Egyébként anyatejes babáknál nem gond ha nincs kaki akár egy hétig is, de ha úgy látod, hogy bántja őt akkor adj neki teát.
Köszönöm.

Áron ma reggel úgy beszart, hogy még a háta közepe is olyan volt. Persze teljes garnitúracsere....Persze az ébredéssel, kajával és bekakilással is megvárta míg hazaérek az oviból meg a bevásárlásból. Apjának még véletlenül sem produkál ilyeneket.... :lol:

Ma lesz a temetés. Esik az eső.....hejj, de jó ez a nap :?

királylány

Sziasztok!
Lili drágám ma szuper jól aludt. Fél 11-től fél 9-ig. :lol:
Férjem annyira aranyos volt mondta, hogy mennyire hiányzik a kicsi lánya így reggel, még munka előtt látni akarja.
Persze be is ment a szobájába megnézte és elköszönt tőle. Ja és ahogy kilépet az ajtón a kisasszony fel is ébredt.
Most meg hintázik és nézelődik.

Csibuc, Korina nagyon aranyos! :D

Clárika, szuperek a fürdetős képek. :D

Tünde, akkor minden baba hiperaktív. Látnád Lilit, mikor nagyon kialudt és megy neki a zenélő az ágy felett, eszméletlenül jár a keze lába és közben meg beszél hozzájuk.

Évi, sajnálom az éjszakát.
A vasárnapi babatali a Budai Meddőségi fórumos lányokkal volt, sajnos azért még mindig sokan voltak akinek nem sikerültek még a beavatkozások.
A nővérkémék már 4 éve kint laknak, a gyerekek már kint születtek. Szerencsére karácsonyra hazajönnek és láthatom őket.
Meg tervben van, hogy jövőre kimegyek hozzájuk (persze Lili is jönne).

Dia, látom Áronnak is jó az alvókája és van elég tejed is.
Részvétem (rokonotok miatt).

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

én ezt találtam, és pontosan tudjuk, hogy a hetente kb 1X síró kislányomra nem ez a jellemző...:

"A hiperaktív csecsemő

A hiperaktív csecsemő Sokat sír, többnyire rettentő hangerővel és csillapíthatatlanul. Ha fölveszik, nem nyugszik meg. Nehezen alakul ki a napi ritmusa. Sokan közülük nem a megszokott módon (mászás, fölállás, járás, futás) fejlődnek: kihagyják a mászás és a járás szakaszt. Kilenc hónaposan fölállnak és szinte ettől a pillanattól kezdve rohannak. Ezek a gyerekek általában jó mozgásúak, de amennyiben az agyuk esetleg másképp is sérült, egyensúlyzavarban is szenvedhetnek, ami tovább nehezíti az örökös mozgás igényének való megfelelést. Mivel a mozgásigényük ugyanúgy fennáll, de ehhez koordinációs zavar társul, az emiatt keletkező még nagyobb belső feszültségüket másképp fejezik ki: magatartásuk agresszívabbá válik a sorozatos kudarcélmény hatására."

idióta okoskodó ostoba emberek
:arrow: a falra mászok tőlük! mégse lehet elküldeni őket a búsba, mert ugye "A CSALÁD"... :evil:

Kép
gtunde75

Kép :lol: :lol: :lol:

evilany

Évi :lol: :lol: :lol: :lol: de ééééééédes!

Kép
gtunde75

Csak az én babám kel,sír,feszeng és nem-alszik éjszaka? :shock: :(

evilany

Évi: nem csak Tomika, szomszédunkban is nyügike a kisfiú, pedig Tominál vagy 3 hónappal idősebb... Ne aggódj szerintem :)

Unokatesóm kislánya pedig már 11 hónapos és éjszaka még mindig 2x kel szopizni (ez mondjuk nem feltétlenül normális dolog szerintem :shock: ), a szülei között alszik és ha megpróbálják visszaebrudalni a kiságyába akkor nagyon komolyan reklamál a kiscsaj. Őt 1 hónapos korában sem lehett már a kiságyban hagyni, mert max negyed órát volt el, utána mindig kézben akart lenni :shock: :shock:

woody: köszi a dicsit, Lili is kis tünemény a kis csíkos ruciban :d
Vendég

[quote="evilany"]C írta:evilanysak az én babám kel,sír,feszeng és nem-alszik éjszaka? :shock: :(

akkor is ezt csinálta amikor nem adtad neki a teát?

ezt nyúltam Zoénak:
http://www.vatera.hu/charlie_jingle_far ... 16814.html
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi ez tök jó.

Igen,Tomi mindig ezt csinálja,azaz teától független,teázós időszakban inkább jobb.

evilany

Évi nagyon jó ez a kép! :lol:
Nem csak Tomika ilyen szerintem. Ne aggódj!

Tünde akkor egyik füleden be a másikon meg ki....Jó ez a szőnyeg :D

Mi kaptunk kölcsönbe játszószőnyeget (szárad). Hát akinél volt (kölcsön volt adva) nem egy tisztaságmániás az tuti. Az az alap, hogy tisztán adom vissza.... :roll: szerintem. Kimostam még jól ki kell kefélni.

Áronnézelődik a földön, hamarosan jön Álommanó.

Woody köszi.
Lili nagyon rendes kiscsaj akkor :wink:

Úgy tűnik megint náthás vagyok....a franc esne belé.... :evil:

királylány

Gyerek megint telerakta a pelenkáját :shock:

királylány

Tünde: szerintem se foglalkozz vele, ha Zoé hiperaktív akkor az én gyerekem is az :shock: :shock: :shock:

Dia: tele pelus :lol: (Korinna tegnap tette tele este, mondjuk ő csak 2-3 naponta tesz ki egy nagy adagot, de akkor aztán :shock: :shock: . Apja mondogatja is hogy tutira romlott tápot kap ez a gyerek, mert amilyen gombafelhő felszáll a kibontott pelusból... Jááááájjjj :lol: )
Vendég

Csibuc: :lol:
Nálunk van, hogy alig kakil egy nap, másnap meg nem győzöm cserélni a pelenkát.... :D

királylány

Nálam kimaradt a mászás, én 8 hónaposan már szaladtam.
De nem voltam/vagyok hiperaktiv :)

Csak diszlexiás voltam....

Mondtam a védőnőnek, hogy nálam kimaradt a mászás, egyből azt kérdezte, hogy nem vagyok-e diszlexiás.... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2010.10.26 10:56-kor.

Clárika
Kép
clárika

Nálunk a tea sokat segít a kakilásban(jön bőven és könnyedén,egyébként sokat görcsölt előtte)Most kipróbálom a Hipp-es teákat majd(gyermektea,Édeskömény tea)

Dia temetés :( gyerekek addig hol lesznek?

Képzeljétek Tomi egyedül elaludt :shock: láttam h.álmos betettem a mózesbe,kicsit nézte a játékokat,mikor láttam h.fárad,elvettem a játékot,nekiálltam porszívózni(azt szerei,mármint a hangot)cumi,és szépen leragadt a szeme.Szuper.Ez igen ritka nála,sőt....

evilany

Tünde: Annyira jó, hogy ilyen okos mindenki!!! Hiperaktív, mi???? :evil: Sok szakember... Nem kell az ilyenekkel foglalkozni! Szerintem az lenne a nagyobb gond, ha csak feküdne egész nap, mint egy darab fa!

Évi:
Ez a fotó cuki! Hogy figyel!!!! Haláli! :lol:

Ircsi: A müncheni éveket sem fogadták el sajnos... Mondván, hogy nem ugyanazok a tantárgyak vannak (csak más az elnevezésük) kint, mint itthon! Na mindegy, az első két évvel nem lesz legalább gondom. Csak az idő telik... De rohamosan.

Clárika:
A Te kis Rékád is olyan áldott jó kisbaba lehet, mint az én kisfiam. A mi ismerőseink sem akarják elhinni, hogy soha semmi baj nincs vele. Nincsenek álmatlan éjszakáink és napközben is minden rendben van. Ráadásul azt meg végképp nem hiszik, hogy egyáltalán nem hasfájós! Mindenki állítja, hogy mindenk kisfiú az. Hát az enyém nem!!! :-)
A szomszédaink is mindig kérdezik, hogy van egyáltalán babánk, mert soha nem hallanak sírást. :D

10 órakor kelt fel, tisztába tettem, átöltöztettem, szopizott, majd játszottunk. Ráraktam a játszószőnyegre, hogy berakjam a ruháit a mosógépbe, most meg látom, hogy már alszik is... :shock:

Mosás: én külön mosom még a babaruhákat (van a gépünkön direkt babaruha program), nem mosóport használok, hanem mosószódát (környezetbarát és a baba bőrét sem irritálja), ami még a jó kis narancssárga anyatejes kakit is kiszedi mindenből. :-) Én nagyon szeretem!

Ugye féltem az oltástól. Hála az égnek alaptalanul! Nem volt láza, szerencsére! :-)

Már nem is emlékszem, hogy írtam-e, (visszaolvasni meg nincs időm) hogy megérkezett a Medela cégtől a csomag. Bőven lettem kárpótolva, egy szavam sem lehet! :-)

A hétvégén, ha minden igaz, utazunk Békés megyébe a családhoz. (Dédi, nagynéni, unokatesók, keresztszülők... stb.)
Kíváncsi vagyok, hogy Boriszka hogy fogja viselni a hosszú utat. Bár szerintem nem lesz gond, aludni fog, ha meg útközben megéhezik, félre állunk és megszoptatom.

Na, most látom, hogy egy egész litániát írtam! :oops: :oops: :oops:

Kép
napsugar1123

[quote="napsugar1123"]
írta:
napsugar1123A szomszédaink is mindig kérdezik, hogy van egyáltalán babánk, mert soha nem hallanak sírást. :D

az alsó szomszédunk hozott egy nagy plüss egeret a lánynak és megköszönte neki, hogy soha nem sír!!! :lol: :lol: :lol:

ne félj az utazástól! mi két hete utaztunk el 200 km-re egy hétre! az utat végig aludta, és az "új helyen" is remekül elvolt! semmi hiszti, nyüszögés... anyósomék kellőképp el is voltak ájulva az ő kis angyalkájuktól!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Évi anyukám jön fel vigyázni Áronra - ha szerencséje lesz akkor aludni fog, most ttelóm le és már durmol. Bencéért meg öcsém megy az oviba aztán hozza haza, időben hazaérünk majd mi is.

Tök jó, hogy Tomi így elaludt. Mondd meg neki mindig így kellene. :D

Napsi nekem 2 fiam van, egyik sem volt hasfájós, de én mindig borítom a statisztikát mindenben :lol:
Ha ennyire nyugodt, akkor tuti nem lesz vele gond sem az út alatt, sem "idegenben" :wink:

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]
Napsi nekem 2 fiam van, egyik sem volt hasfájós, de én mindig borítom a statisztikát mindenben :lol:
Ha ennyire nyugodt, akkor tuti nem lesz vele gond sem az út alatt, sem "idegenben" :wink: [/color]

Az szuper! :-) Igazi kis "álom fiaid" vannak!!! :-)
Hála Istennek, én is (mi is) mindig, mindenben kilógok a sorból... :oops: :lol:

Kép
napsugar1123

Félre ne értsétek,imádom a fiam,csak hát mi annyira elütünk a ti babáitoktól hogy már meglepő.Jó gyerek ő is,nem tehet ezekről,amikor rámmosolyog,akkor megzabálom :lol: :lol:

evilany

Sziasztok!

Babák csuda édesek, szépek!!!

Évi, enyém gyerek is kel éjszaka enni. Ma virradóra pl. este 1/2 9-től aludt 1.40-ig (20 perc cici), aztán ébredt 5.20-kor, megint kaja.
Nálunk ez rendszeres. Nyugi!!!

Dia, részvétem.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

[quote="evilany"]F írta:evilanyélre ne értsétek,imádom a fiam,csak hát mi annyira elütünk a ti babáitoktól hogy már meglepő.Jó gyerek ő is,nem tehet ezekről,amikor rámmosolyog,akkor megzabálom :lol: :lol:

Hát persze!!!!!!!!! :D Ez teljesen természetes!!!!
Ha az én fiam egy kis ördögfióka lenne, akkor is imádnám!!!!
Egyszerűen csak szerencsénk van... :wink:
Ez alakti kérdés, majd Tomika is kinövi!!!!!!

Kép
napsugar1123

[quote="evilany"]F írta:evilanyélre ne értsétek,imádom a fiam,csak hát mi annyira elütünk a ti babáitoktól hogy már meglepő.Jó gyerek ő is,nem tehet ezekről,amikor rámmosolyog,akkor megzabálom :lol: :lol:

Sziasztok.
Gyors bekukk, ma FODRÁSZKODNI voltam(!!!), igy most babázok... :-)

Évi. Eni PONT UGYANILYEN, csak nem akarok terhelni vele senkit a fórumon... :-( Az éjszakák katasztrofálisak, csakúgy, mint neked... Viszont ha elszunnyad, olyan gyorsan el tudok aludni, hogy minden tizperc alvást ki tudok használni...

szilvás76

Képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Zoé tökéletes kisbaba :lol: :lol: :lol:

Dia
Nekem úgy tünik, hogy Áron egy nagyon nyugis pasika :wink:
Temetés :cry:

Clárika
Egyébként én is hallottam fejlesztő pedegógus ismerőstől, hogy van összefüggés a mozgás egy-egy fázisának kimaradása és tanulási zavarok között. (gyakoribb ezen gyerekek között a disz-es zavar...)
Csecsemőkorban, kisgyerekkorban tornával lehet ezen segíteni.

Évi
Katus se az a nagyon nyugis baba. Igényli mindig, hogy a közelében legyünk... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lányok, eddig szokatlan dolgot művelt az előbb Korinna :?
2 órával az előző kaja után üvölteni kezdett, néztem nagyokat hogy már megint éhes :shock: , de tényleg az volt, bezúzott 85 tápot. Ezután üvöltés ment tovább. Megkínáltam megint kajával, nem kellett több, viszont 2 nagy büfi után megint folytatódott az üvöltés. Peluscsere, dajkálás, de egy-két perc után üvöltés tovább. Cumit odaad, azzal megint elvolt pár percig aztán megint keserves sírás jött. Nem volt egyéb ötletem, betettem a kiságyba, lekapcsoltam a lámpát a szobában, éjszakai fényt felkapcsoltam neki és láss csodát, azonnal elhallgatott majd szépen bealudt egy-két perc alatt.
Létezik ilyesmi, hogy egy 8 hetes baba az ágyába kéredzkedik (sehol máshol nem maradt nyugton)?
Vendég

[quote="szilvás76"]

nem akarok terhelni vele senkit a fórumon... :

:oops: :oops: :?
Igaz...akkor együttérzésem...továbbra is csak friss levegőn pihen?..Olyan mint Bévi Lilije..

evilany

Sziasztok látom szépen fejlődnek csemetéink :) imádom minden egyes kis manót az oldalon mindegyikőnké más de mégis van bennük valami közös :)

Nekem napjaim rohangálással telnek rendezem a keresztelőt , az esküvőnket tervezgetjük közben úgy néz ki hogy sikerül egy saját webáruházat össze hoznom és elég jó szerződést is kötök egy igen jó kis céggel na mindegy ez még a jövő titka meg az enyém.... :)

képzeljétek Benci becsajozott :shock: tegnap voltunk a helyi baba -mama klubban és volt egy 8 hó. kislány persze az én fiam 1 órán keresztül megállás nélkül dumált neki a kis csaj meg simizte az arcát és a kezét meg sem tudtam szólalni mi ütötte meg a fiam :shock: :shock: :shock: :shock: fürdethettem le szegénykémet :)

ma meg képzeljétek délelőtt olyant rottyantott hogy egész a hajáig kakis lett :shock: :shock: :shock: :roll:

és a kis piszok még ki is nevetett

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

hogy került a fürdethetem a csajos beszámolom után ??? pedig az a kakis rész után jött volna :shock: :shock: fu fáradt vagyok meglátszik :?

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

[quote="csibuc"]
írta:
csibucLétezik ilyesmi, hogy egy 8 hetes baba az ágyába kéredzkedik (sehol máshol nem maradt nyugton)?

létezik! Zoé is nyafogással jelzi ha aludni szeretne! ilyenkor csak berakom az ágyába, ringatni se kell... elalszik pikk-pakk!

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?