Sziasztok Lányok, bár velem babás téren még nem történik semmi, de azért itt vagyok, és itt is voltam, csak édesapám és hugom kint voltak nálunk és igen pörögtek a dolgok...
Mától újra itt tudok lenni...
Huh...nagyon sok minden történt az egy hét alatt....
Először is drága Bari...borzasztóan izgultam érted...nagyon áttudom érezni a fájdalmadat...de megnyugtat az a tudat, hogy a természet amit elrontott helyre is hozta....és hidd el hamarosan kárpótolni is fog egy csodával! Ne haragudj, hogy ezt irom, de ebben a szörnyű helyzetben a lehető legjobb történt veled....tudom, hogy hülyén hangzik, de gondolj bele, hogy 3 hónap múlva újra próbálkozhattok...nekünk még szeretni sem lehetett egymást, egy jó ideig, ja és fél évig nem is próbálkozhattunk.
KÉRLEK ne haragudj, ha valami sértőt irtam, csak nagyon fontos, hogy tudd: ennek igy kellett lennie, nem tudom miért....
Ölellek!!!!
Nyuszi: látom nálad minden rendben, és a vonalzód tényleg nagyon szép
Leeda: olyan jó olvasni a szavaidat...remélem januárban együtt indulunk el a pocakosodás útján:-)
Szélkisasszony, Szélúrfi:
nagyon szomorúan olvastam, hogy milyen komoly műtétnek vagytok a kapujában...nekem is van egy ismerősöm, ugyanezzel a problémával műtötték, és neki sem ennyibe került ez a műtét...azóta van egy kisfiuk

Szerintem is nézzetek körül!!!!!!Sok sikert!
És köszönöm a privit
Tulipán és Anim rajtatok a ''világ'' szeme...nagyon drukkolok a hétre!
Sajóék, az örökbefogadás a világ legszebb dolga .....azt mondta anno Jézus: he befogadtok egyett az árva kicsinyek közül, olyan, mintha engem fogadnátok be.....ezt azért irtam, mert a családban volt egy rokonom, aki az egyház segitségével fogadott örökbe, és a pap e szavakat használta...sirtam, mert olyan megható volt....
Nagyon jó döntést hoztatok!
Monilla: kérlek ne add fel, sajnos nem tudok segiteni neked, mert nekem inkább a cisztákkal vannak problémáim...de most kiment !!!!!!!Juppi Pihenj, amennyit csak tudsz, és gyere közénk minél többet...
És nem utolsó sorban üdvözlöm én is azokat, akik már babásak, vagy gyermekesek....NEKIK ÓRIÁSI GRATULA
Kicsit hosszú lett...de sebaj:-)